Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat! Érdekes, kétezerben milyen sokan esküdtünk örök hüséget!
Mi is étterembe mentünk, tavaly még az Old Man's-be Cotton Club Singers koncertre, idén babával csak egy kis mezei helyre, bár ö kevésbé élvezte... Ott kellett a széken tisztába tennünk...
Tegnap pedig a Nemzeti Galéria ablakpárkányán...
Andi, Cory, megyünk szombaton, 10-11 felé, és nem maradunk nagyon sokáig. Cory, mikor vegyünk fel az Örsön? Viszont nekünk csak egy gyerekülésünk van! Hogyan oldjuk meg?
Barnika épp a papucsom tépözárjával játszik. Meg a porszívó a nagy szerelem...
Márti, én is kíváncsi vagyok Árminra! Édes lehet, hogy beszél! Olyan hihetetlen, hogy önálló egyéniségek, akarattal, véleménnyel, meg minden!!! Nem?
Barnika feleselni is szokott! És ö is csinálja a hátravetödést, de csak az ágyon. Mi is jókat nevetünk rajta.
A Falcon cipöt mi már nagyon kinöttük, és igen sürgetö volt egy másik beszerzése, mert Barni egyre többet áll elengedett kézzel, szerintem hamarosan elindul. Meg amilyen hideg van. Szóval a La Halle-ban vettünk egy klassz cipöt, kicsit lukacsos felül, de elöl zárt, jó átmenet a szandál és a téli cipö között.
Egyébként meg jobbulást! Én is itt szédelgek, mi lehet ez?
Hétfön nem találkozunk, ha nem lesz ilyen cidri?
GOrsi, én az Erdély miatt irigykedek... A hideg víz miatt nem!!! Nekünk tavaly játszották ezt! Télen meg áramszünet volt, és így a fütésünk is kikapcsolt!
Jó nyaralást!
Lányok, én úgy fázom, hogy legszívesebben begyújtanék, ha nem augusztus közepe volna!
Mi az az enneagram? A homeos könyvet a Komjádi elöterében is árulta egy hölgy, de sajna nem vettem meg.
Üdvözlet itt, Kata és Eszter! Norci, neked is, hisz rég nem voltál!
Mi szerencsére örököltünk meleg ruhákat, meg most kaptunk egy jó nagy méretü és igen szép melegítöt, úgyhogy nem vagyunk nagy bajban. Mondjuk téli sapink az nincs. Harisnya sem ártana. Egy-két hosszú body. Mind kinöttük!!!
Megyek fözni, meg vasalni, meg szórakoztatni Öbarniságát...
Az alvásról majd legközelebb...
Sziasztok, Heni