Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
Boldog szülinapot Attinak. Kicsit elmaradtam mostanság...:)
Drukkolok az államvizsgához!

Babus!
Kellemes kényszerszabadságot innen! :lol:
Nagyon helyes Kristóf a képeket. Mindig öröm nézni a képeket és olvasni téged.

Mi voltunk most pár napot a Balcsin, Vivi nagyon élvezte a pancsizást. 8) No nem a Balcsiban, hanem a medencéjében. És múlt hét közepe óta már magától megy, nem kell noszogatni :D Nagyon édes ahogyan tipeg.. :lol:

Egy két kép:
Kép pancsi

Kép

Kép

Kép Vivi a piros lavorral

Nicol
nicol
 
 


Sziasztok!

Babus!
Jó "pihit" kevés elvonási tünetet. Bár gyerek mellett nehéz igazi függővé válni! :lol:

Nicol!
Nagyon aranyos Vivi!
Én most pont úgy vagyok, hogy az egyik már szalad, épp ugrani tanul, amásik meg még csak a hason emelgetem a fejemet gyakorolja, na meg a mosolyt. Ám egyszer ő is majd elindul a kis tipi-tapi lépteivel! :D

EzVicc!
Csemetének boldog szülinapot! utólag is. :oops:

Olivér is most ünnepelt, igaz a másodikat. nagyon aranyos volt, főleg, ahogy a ki vendégével játszottak. Mert igen, ők már együtt játszottak, kisebb nagyobb összezördüléssel ugyan, de együtt! :D

Unique!
Voltatok uh-n?

pár kép...

Kép

Kép
Kép

Kép

Szép napot!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok!

Koszonom, hogy neha gondoltok meg rank! Meg sem erdemlem, annyira nem irogatok mostanaban.
Nem keresek kifogasokat, egyszeruen nincs idom ra. :?

Babus, koszonom elore is a jokivansagokat Mate neveben, hat igen... Elrepult egy ev, de megerte :D

Szombaton lesz a nagy buli, de iden ugy dontottem, hogy meg csak csaladi rendezveny lesz, jovore majd szervezek gyerkocos partyt is. Persze a csaladban is van Maten kivul 4 gyerek, ugyhogy nem fog unatkozni.

Egyebkent nagyon jol vagyunk, Mate mar ugyesen jar, ha akar. persze meg sokat maszik, de a lakason belul, ismeros kornyezetben, ismeros kanyarokkal mar foleg setal. Tunderi, nagyon tetszik neki is ez a fuggoleges helyzet.

Enni valtozatlanul nem eszik normalisan, de mar nem izgatom magam miatta. Az 1 eves meresen (ami ugyan 2 hettel a szulinapja elott tortent valojaban) 8300gr-nak es 77cm-nek mertek. Atletikus alkat, mondhatni :lol:

Imadja a zenet, allandoan tancol es razza a kezet, ha zenet hall. Imadja Gryllus Vilmos dalait, de nem csodalom, mert nekem is nagyon tetszenek. Ezen kivul a Teletubbik a masik nagy kedvencek, tapsol es fulig er a szaja, ha nezheti. Allandoan a kertben szeretne lenni es imad pancsolni, mint minden gyerkoc. Baromi faraszto vele az elet, de tunderi es ez rengeteg erot ad, nem is panaszkodom, nincs miert, pedig segitsegem valtozatlanul semmi. Mar hozzaszoktunk a kozos vasarlashoz, postara es gyogyszertarba jarashoz, ugyintezesekhez. Nem egyszeru, de imad csavarogni, ugyhogy altalaban o elvezi, csak nekem bonyolultabb igy minden, de nem problema, foleg igy nyaron, hogy nem az oltozkodes teszi ki a napunk jelentos reszet.

Hamarosan lekoltozunk Balcsira, ahonnan julius 16-18-a korul jovunk csak haza es 22-e korul megyunk is vissza, csak akkor a masik partra, igy jovo het kozepetol nem igazan leszek meg olvasouzemmodban sem, de majd bepotolom.

Ironram, udv koztunk es minden elismeresem a tied, hogy 2 gyerkoccel "balettozol".

Megprobalok majd kepet is feltenni kicsit kesobb.

Sziasztok es mindenkinek szep nyarat, ha addig mar nem talalkoznank!

Vanda
vanda72
 
 

 
 

Remelem sikerul a feltoltes....

Kép
vanda72
 
 


Sziasztok,

Elfoglalt kismamik... Nem kell szerintem szabadkozni, tudjuk, mivel járnak a gyerkőcök :)

Én csak képet tudok dobni,mert esem be az ágyba a fáradtságtól...

Kép

Kép

Kép

Gyönyörűek a gyerkőcök! Még képeket!!! Ahhoz nem kell sok diő, hogy megnézzem :) :)

Puszi és kellemes nyarat mindenkinek, aki megy nyaralni vagy már volt, vagy most éppen ott van :)

KépKép
unique
 
 


Sziasztok :D

Van netünk!!!!! :lol: :lol:
Ez nagyon gyorsan ment :D , kedden lemondtuk a UPC-t, utána bementünk a T-Com-hoz, ahol utánanéztek, hogy igaz ugyan, hogy még nincs papír arról, hogy átírták a nevünkre a telefonvonalat, de elvileg már megtörtént a dolog, úgyhogy akár meg is köthetjük az ADSL-es szerződést, megkaptuk a modemet is, azt mondták min. 3-4 nap, mire aktiválják majd, erre 1 nap múlvára már működött is :D


Nicol, Eszter, Vanda, Unique
Nagyon szépek a gyerkőcök:) És olyan nagyok már :D
Laura is igazi kishölgy már :D
Rögtön oviba mennek :lol: , olyan furi, hogy még egyszer ennyi idő, mint amennyi idős most Kristóf, és óvodás lesz :lol: Rohan az idő :D , én úgy szeretném, ha mindig kicsi maradna :D

És igaza van Unique-nak, képekből sosem elég :D :D


Eszter
Olivérnek utólag is nagyon boldog 2.szülinapot!!! :D


Majd még jövök és bombázlak titeket én is képekkel :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Unique, Eszter, Vanda!
Nagyon édesek a gyerkőcök. :D

Babus!
Ez aztán tényleg gyorsan ment. Jó hogy ilyen hamar tudtál újra jönni. :lol:

Képzeljétek tegnap egész nap strandoltunk a barátnömmel és a gyerkőcökkel. Írtó szuper volt. Vivi nagyon élvezte a gyerekmedencét, és egyfolytában csúszdázni akart. :lol: Épp hogy lecsúszott már rohant is vissza, hogy megint csúszhasson.
Zabálni való volt. :D És megtanult végre egyedül inni a cumisüvegéből. Már tök rég óta mutatom neki hogy kell, de csak nem akarta úgy csinálni. És láss csodát a barátnőm gyereke elvette a Vivi cumisüvegét és ivott belőle, és Vivi őt persze leutánozta. Úgy látom hogy ezentúl ha valamit szeretnék hogy csináljon ahoz mégegy gyerek kell akit utánozni lehet. :)

Ma pedig a Margitszigeten tekeregtünk egész délelőtt. Jó volt csak ez a szúnyogdömping ami ott van.... :? Megnéztük a vadasparkocskát is, ott üldözőbe vette a pacit amin vezették körbe a gyerekeket. És vérig sértődött amiért nem foghatta meg az újszülött kiskacsákat.

Nicol
nicol
 
 


Sziasztok :D

Előkerültem én is :oops:

Velünk minden a régi, hulla fáradt vagyok napról napra,alig várom este a pancsit hogy letegyem Vikit és én is aludjak.
:P

Egyre "rosszabb" egyszerűen nem érti a NEM szót!!
Állandóan odakinnt lenne ebben a nagy hőségben :twisted:

Unom az egyedül létet mármint, hogy csak magamra számíthatok.
Úgy írigylem akinek van anyósa és segit.
Férjem is csak este van velünk
:evil:

Megyek is nem rontom a hangulatot.

Kép

Kép
edinka
 
 


Sziasztok!

Babus!
Ez tényleg gyors volt. Milyen jó is az ilyen kellemes meglepetés! :)

Nicol!
Strand! :)
Ló! :D
Olivér tavaly augusztus vége felé lovagolt egy kis pónin. Nagyon aranyos volt. Pár napra rá derült ki, hogy akkor már Marci is velünk volt! :)
Lassan már vihetem majd lovak közelébe, remek tartást ad a lovaglás, no és az állatok tiszteletére is jó iskola.

Unique!
Micsoda pillák vannak itt kérem! :D
Olivérnek meg sem mutatom, mert akkor folyton nézegetni akarja majd! :D

Edinka!
Azt hiszem tudom mit érzel. Egy ideig voltunk mi is így, a közgyűléses időszakban. (párom társasházkezel) Ráadásul pocak utolsó három hónapjában! :shock:
Kitartás!
Kicsit kergébbek lehetnek a gyerekek is ebben a nagy melegben. Nem mondom, hogy türelem, de kitartás még egyszer

Marci három napja mosolyog reggelente, néha délután is, de addigra elfárad, vagy csak nincs kedve. Remekül alszik, este 8tól 3-4-ig, utána 3-2 óránként kér enni. Vízzel kisérleteztem, hátha szomjas, de nem szeretjük a cumit cumisüvegként sem. :wink:
Olivér bilizni tanul. épp ma volt az első nagydolog, és a kicsi is egyre többször sikerül a helyére és nem a földre.

Szép napot nektek!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Már megint hulla vagyok, semmi időm :( Lányok, köszönjük a dícséreteket!

Eszter :)
Éjjel fejed a cicit azért 2-3 óránként, vagy nem gond, hogy kimarad? Nálunk is kb. 7-8 óra marad ki éjjel és nem tudom, hogy több lenne-e a tejem attól, ha felkelnék fejni vagy a pihenés többet jelent? Utána meg napközben 3-3,5 óránként ezsünk. A tejem szerencsére elég neki, eddig még nem nullázta le nap végére egyszer sem.
Köszi
Nagyon ügyes Olivér, hogy már így próbálkozik! Azért megmutathatod neki Laurát! legalább tudja, milyen lányt szeretne neki az anyja, ha nagyobb lesz :D 8)

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok! :) Megvagyunk mi is, csak mozgalmasak a napjaink, meg ez a hőőőőőssséééggg.

dobok fel egy kedvenc képet Líviről, hogy el ne felejtsétek :D

Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Mea
mea
 
 


Helló!
:oops: és nem a szégyenlősségtől, hanem a hőségtől.... nyelvlógatósat nem találtam.

Unique!
Nem fejek. Olivérnél fejtem mint a hülye, de szerencsére szinte semmit nem kellett abból felhasználni.
Most eltökéltem, hogy nem fejek, inkább alszom. Az első egy két héten pár alkalommal leszedtem a maradékot, de annyi.
Remekül működik a dlog így is, a hosszú szünet végére ugya eláztatom a pelust, ami az ágyat hivatott védeni, de igyekszem hanyatfekve aludni, és úgy nem gond.:)
Majd megmutatom neki Laurát! :)

Mea!
Csinos!
A homlokán az tűz anyajegy? Olivérnek a tarkóján van piros folt. Most látszik is, mert kicsit felnyírtam a haját hátul! :)

Mi is pihegünk. Gyerekek szerencsére egészen jól tűrik a meleget. Olivér délután pancsizik a kertben, Marcival meg mellette pihegünk. Annyi csak a változás, hogy szomjasabb Marci, így több idő megy a szopira és néha már elfogy Olivér türelme. Azért megértő. :)

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok lányok!

Én is előkerültem... Már több mint 2 hete felmondta a monitorunk a szolgálatot, így nem tudtam netezni :( Most pár napja van egy kis fekete-fehér kölcsön monitorunk, ez viszont iszonyúan torzítja a képeket :( Na de pár nap és lesz újra szép színes monitorunk :D Nem tudom, ti hogy bírjátok ezt a hőséget, de mi nagyon nehezen. Nyitva vannak az ablakok, de semmi légmozgás nincs, folyik rólunk a víz egész nap :( Úgyhogy apával úgy döntöttünk, hogy beszereltetünk egy klímát, pénteken szerelik, ha jól megy. Viszont csak vasárnap estétől fogjuk tudni élvezni, mert hétvégén Pesten leszünk anyuéknál. Ez lesz az első alkalom, hogy nem itthon fog aludni a kismanóm, kiváncsi vagyok, hogy fogja bírni. Ezenkívül nem sok minden történt velünk, csak annyi, hogy már kétszer voltunk babaúszáson, amit Kristóf nagyon élvezett :D És a tegnapi mérésnél már 7160g volt :D

A gyerkőcök tündériek, nagy puszit küldök mindannyiuknak!

Ezvicc :) Attinak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Pussz mindenkinek!

Timi

Ja, lenne mégegy kérdésem: nektek is iszonyúan hullott a hajatok szülés után pár hónappal? Az enyém borzasztóan hullik :cry:

KépKép

KépKép
timika
 
 


Ironram!:)

Igen az a homlokán, és féle h nem fog elmúlni:(

szerinted?

Van a tarkóján is.

ez mitől van egyébként???

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Mea!
Olivérnek a homlokáról elmúlt, bár ha kakad valamin, akkor újra látszik. olyan éhség és hisztimérőmek használható kis izé. ha hiszti, akkor nem látszik! :D
A tarkón megmaradt.

Tűzfolt vagy tűzanyajegy néven ismerem, és nálunk családi vonás. hugomnak abal orca alsó részén van egy csókfoltnyi, bár kihalványult, nekem a szemem mellett, olyan mint amit a szemüveg hagy.
Sok kis érből áll, és szerintem ha titeket, úgy őt sem fogja zavarni, akkor pedig nem számít.
Az enyém elég feltünő helyen van, mégis van aki csak egy év után veszi észre.
Anyum egy ideig el akarta tüntettetni, de hülyeség volt. valami injekciót adtak, de l****rt sem ért, csak egy jó kis verekedés volt 4 orvossal. Tudod ki szereti, ha a szeme előtt hadonásznak egy tűvel! :shock:
Tehát az idő megoldja! :D

Timika!
Nekem Olivérnél hullott, most még nem. Majd ősszel triplán a kimaradt tavaszi és őszi vedlésem egyszerre! :D

Marcit ma oltották. Hős volt. Kicsit felsikított, de aztán csak gügyögve panaszkodott. :) remélem nem lesz láza.
5360gr és 62cm! :)

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Ironram :)

köszi az infot!
Marci egy hős volt akkor ma :)
Puszilom!

Többiek! :)

MERRE VAGYTOK????

HIÁNYOZTOK!!!!! :D

Mea
mea
 
 


Ingyenes fogamzás előtti kivizsgálás az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben (régi "Czeizel intézet"):

www.ogyei.hu

Itt is sok érdekes info várja a családtervezőket:

www.timmermann.hu
timitomi
 
 


Sziasztok,

Mea :)
Köszi a hiányolást! Igazából a nagy melegben semmi időm sem volt Laura miatt, mindig vele kellett lennem. Most meg, hogy kicsit többet alszik nappal is, próbálom behozni egyéb területeimen a lemaradást :P
Vígaszként: Laurának is van a homlokán is és a tartkóján is olyan piros. A homlokán egyre halványul, de a tartkóján jól látni, mert még nincs olyan sok haja. Ja, és a szemhéja is pirosodik, ha sír vagy erősen szopizik. :wink: Biztos kinövik :)
Livi egy kis tünemény!

Eszter :)
Olyan szépek ezek a fiúk!!! És milyen nagy már Marci! Ez igen! Laura most volt 5.320 g szerdán, pedig ő kb. 3 héttel öregebb :) Hogy van ez??? :cry:
Puszilom Marcit, ilyen kis hős volt az oltáson!!! Belázasodott?

Babus :)
Merre vagy???
A múltkor kérdezted, és már kb. 4 napja erre ébredek, hogy végre válaszolok: kértem időpontot UH-ra, júli 14-én megyünk. (hasi+koponya) Beadtam a derekam :wink: Na jó, meggyőztél... :) :)
Mi van Veletek???

Timika :)
Még nekem sem hullik... De tudom, ami késik, nem múlik :(
Hogy üzemel a klíma?

Lányok,
Ha Laura mindig a bal kezével próbál fogni és azzal kezd el mindent csinálni, az azt jelenti, hogy bal kezes lesz??? :shock:
Ja, még egy: ha előszöt megjön, az milyen? Nekem kb. 2-3 hete volt egy nap rózsaszín, majd egy nap kicsit barnás, aztán elvágták. Ez már az volt???

Többiek? Merre jártok?

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok :D

Megvagyok én is.
Kicsit zűrzavarosak mostanság a napjaim. Kivételesen nem (csak :D ) Kristóf miatt.
A kiskutyám elég rosszul van. Sajnos visszafordíthatatlanul... :cry:
Az hagyján, hogy 14 éves, szívbeteg, fájnak a lábai, alig hall, de még egy elképesztően hatalmas zsírdaganat is van a mellkasán, (kb. 3 ökölnyi :( ), ami már szét van terjedve az első lábai köré és a pocakja oldalára. Borzalmas, még látványnak is :cry:
Kedden már úgy volt, hogy el kell altattatnunk. Aztán jobban lett, talán csak a hőség viselte meg.
Aztán ma elmentünk Kisnánára, ott várjátékok vannak, alig értünk oda, anyukámék telefonáltak, hogy Dolfi kutyus nagyon rosszul van, rángatódzik. Azonnal irány haza, útközben riadóztattam az állatorvost, végigbőgtem az utat, de mire hazaértem hozzá, már jött elém, örült, még evett is, láthatóan jobban volt. A doki megvizsgálta, azt mondta, ez most megint a szíve (tavaly is volt már egyszer hasonló), kapott rá szurit. Apukám el akarta altattatni, de az állatdokival együtt meggyőztük, hogy még nem jött el az az idő. De hamarosan el fog... Max. pár hét... :cry: :cry: :cry:

Most épp várom, hogy felébredjen Kristóf, mert most bezzeg már 2(!!!) órája alszik, (tuti, hogy pont ilyenkor :evil:, bezzeg egész héten 30 perceket aludt ebéd után, sőt, volt 1 nap, amikor abszolút semmit, reggeltől estig) ), aztán ha felébred, megint átmegyünk leellenőrizni Dolfi kutyust, ha jól van, akkor visszamegyünk Kisnánára, meglepjük Apuciékat, mert ő ott maradt a barátainkkal, nem is számít rá, hogy visszamegyünk még :D


Unique
Szerintem még korai eldönteni, hogy milyen kezes lesz Laura. Ha jól emlékszem, én úgy olvastam valahol, hogy 7 hónapos koruk körül figyelhető meg, hogy melyik lesz a domináns kéz.

Nekem, mikor először megjött a mensim, nagyon erős volt, és fájt is hasam iszonyúan, sokáig is tartott, vagy 8-10 napig biztos, még a dokimat is felhívtam, kaptam rá Ergam cseppet is, és azt mondta, hogy szülés után az első mensinél ez normális. Utána persze hónapokig meg se jött, max. 2-3 havonta, teljesen összevissza, a mai napig is.
Hogy nálad mi lehett? Lehet, hogy az is mensi volt, nem tudom.

Mea
Tündéri a nagylány :D


Nekem most nincs energiám képeket feltenni, pedig van sok jó kép, talán majd máskor.
Megyek, várakozom tovább a srácra :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Tényleg, Judit, államvizsga, hogy sikerült???

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok! :D
Ne haragudjatok, hogy „betörök” közétek, de szükségem lenne a segítségetekre. Olvasgattam már régóta a topicot, régebben írogattam is egy-kettőbe. Június 12-én megszületett a kisfiunk, aki pont ma három hetes. :D
A gondom az, hogy ha fent van, csak akkor érzi jól magát, ha kézbe van, ringatjuk stb. Többen riogattak már minket, hogy el lesz kényeztetve, meg majd nem tudjuk leszoktatni erről. Mi eddig úgy voltunk vele, hogy még nagyon pici és ha sír, akkor valami baja van és azt igyekszünk megoldani. Ezért nem is nagyon van gond vele. Kivéve azt, hogy mikor ébren van, a kezünkben érzi jól magát. Ha letesszük, éktelen ordításba kezd.
Én is félek attól, hogy teljesen rászokik, de akkor mit csináljak :?: Egyszerűen nem tudom hallgatni, hogy sír. A szívem megszakad érte. :( Úgy vagyunk vele, hogy ha sír, akkor biztos baj van. Még ha csak az is a baj, hogy egyedül érzi magát.
Lehetséges, hogy még most azért van ez, mert nagyon picike és pár hét múlva, mikor már nagyobb lesz és már kezd kinyílni neki a világ, akkor jobb lesz? Abban reménykedem, hogy pár hét, egy-két hónap múlva már nemcsak a karunkban érzi jól magát.
Ti hogy voltatok, volt valakinek esetleg hasonló gondja :?:
Én nagyon szívesen ringatom, meg babusgatom, csak hát így ugye még wc-re is elég nehéz kimenni. Most még itthon van a párom, ő sokat segít, de jövő héttől kettesbe leszünk és meg kell vallanom, hogy kicsit félek. Mert ugye az nem megy, hogy egész nap a kanapén ülünk. Mert eléggé össze-vissza alszik. Ma például hajnal 5-től fent voltunk egészen negyed 3-ig. Közben néha-néha elbóbiskol, de nem alszik.
Előre is köszönöm mindenkinek a hozzászólását és segítségét!!
Minden Anyukának gratulálok a csöppségéhez :!: :!:
További kellemes napot nektek! :D

Pocak
pocak81
 
 


Pocak! :) Először is gratulálok a kisfiadhoz!!!!

Háááát szerintem ringasd, szeresd sokat mert még tényleg picike és szerintem nem tudod még elrontani!!!

Mi Lívink nagyon hasfájós vagy nem tudom mi volt és 3 hónapos koráig sokat sírt.

Volt, hogy csak 2-3 órás esti ringatás után aludt el nagy nehezen, aztán volt hogy nem is tudtuk letenni a kiságyba mert egyből felsírt megint....

Nehéz az eleje, és baromi fárasztó is, de végig kell csinálni, aztán hidd el elmúlik.

nálunk kb. 2-3 hós korától lett könnyebb!!!

De a tanításnak szerintem még nincs itt az ideje!!!!

Remélem tudtam segíteni


Babus! :)

Köszi a bókot! :)

Remélem Dolfinak még nem kell elmennie.....olyan szomorú dolog ez.
És ha jól emlékszem Te nyilas vagy mint én. :)

Ezért imádod az állatokat, nem??? :)

Unique! :)

Neked is köszi :)

akkor megnyugodtam piros folt ügyben, bár Lívinek még rendesen látszódik a két szeme között.

Sebaj, kis szépséghiba kell :)

Mea
mea
 
 


Mea :)

Köszönöm szépen a gratulációt és a válaszodat!!
Nagyon megnyugtattál! Én is abban reménykedem, hogy ez csak egy-két hónapig lesz így. Gondoltam én, hogy ez csak időleges lehet, csakhát a sok "jószándékú" tanácsokat osztogató emberek hozzák rá a frászt az emberre. Igyekszem mindent ösztönből csinálni, és úgy, hogy az a kicsi fiamnak jó legyen. :)
Valóban fárasztó egy kicsit, de ha tudja az ember, hogy el fog múlni, akkor azért más.
Köszönöm még egyszer a válaszod és Neked is gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép :!: :!:
Legyen szép napod! :D

Pocak
pocak81
 
 


Pocak! :)

nincs mit, és mindent úgy tégy ahogy Te érzed!!! :)

Remélem hamarosan majd javul a helyzet, kitartás!!!! :)

Puszi

Mea
mea
 
 


Sziasztok

Nincsen többé kiskutyám...meghalt.
1 órával ezelőtt altatta el az állatorvos. Borzalmasnál is borzalmasabb volt.
Úgy volt, hogy csak 3-ra jön a doki, épp lent voltam vele, egy utolsó "séta", erre fél 3-kor hipp-hopp megjelent a doki. Még felmenni se volt időnk a lakásba. Ott a ház mögött történt.
Eredetileg úgy terveztem, hogy majd a kezeim között hal meg és én is megyek eltemetni apukámmal.
De annyira borzalmas volt, hogy amint megkapta a szurit, a zokogástól már majdnem rosszul lettem, csak szorítottam anyukámat, és képtelen voltam odanézni, soha többé nem néztem rá, temetni meg végképp nem tudtam elmenni.
Anyukám és apukám most, ezekben a percekben temeti el.

Tudtam, számítottam rá, mégis olyan hirtelen volt.
Mintha a szuri után magára hagytam volna meghalni. De képtelen voltam nézni, ahogy állítólag összecsuklik és rángatózva meghal.
Nem hiszem el, hogy mostantól nincs Dolfi.
14 éves lett volna augusztus 1.-én. Olyan volt, mintha a testvérem lett volna. És állítom, többet ért nagyon sok embernél.
Óriási szíve volt, a legjobb, a legszófogadóbb, leghűségesebb kutya volt a világon.

Olyan, mintha csak egy kis ideig nem látnám, és 1 vagy 2 hét múlva újra láthatnám. Felfoghatatlan, hogy ennyi volt és kész. Soha többé az életben nem bújik hozzám, nem fekszik ki, hogy megsimizzem, nem örül nekem, nem jön velem sétálni.
Nem tudom, hogy lehet ezt felfogni.

Bocsi, hogy rontom itt a levegőt. De valakinek ki kellett öntenem a lelkem.
Ez a legrosszabb, hogy egyedül vagyok, Kristóf a nagyijánál, Apucim dolgozik, anyukámék temetik. Az egyedüllét miatt pedig csak itt rágódom mindenen.
Én ezt nem bírom ki.
Megyek is, úgysem látom már a bőgéstől a billentyűzetet.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok! Előkerültem én is... :oops: Kristóf most szunyál, úgyhogy van egy kis időm :)

Babus :) Nagyon sajnálom, hogy Dolfi nincs már többé :cry: :cry: :cry: Én is nagyon szeretem az állatokat, és tudom, hogy mennyire közel tudnak kerülni az ember szívéhez. Én is hetekig magam alatt voltam, mikor el kellett altatni pár évvel ezelőtt a tengerimalacomat, pedig vele, mivel egy egyszerűbb kis lény volt, nem is lehetett olyan közeli kapcsolatot kiépíteni, mint egy kutyussal. :cry: :cry: Talán próbálj arra gondolni, hogy teljes életet élt és boldog volt, hogy veletek élhetett... Tudom, hogy milyen nehéz lehet most neked :cry: :cry: :cry:

Pocak :) Szerintem is babusgasd csak a kisfiad, erre van szükségük :) Mikor olvastam, amit írtál, olyan volt, mintha magamat olvastam volna pár héttel ezelőtt :D Viszont van egy rossz hírem: a helyzet nálunk csak valamelyest javult: a babakocsit útáljuk, ezért kenguruzunk (7,5 kg a drágám), itthon néha már elvan 10 percet anélkül, hogy kézben lenne, vagy ott feküdnék a játszószőnyege mellett, szóval itthon szó szerint SEMMIT sem tudok csinálni :(

Mea :) Nagyon édes Lívi a kalapos képen :lol:

Unique :) A klímát még nem nagyon használtuk, mióta megvan - azóta persze nem volt kánikula, de ami késik, nem múlik. Laura tündéri szép kislány :)

Lányok, Kristóf 350g-ot gyarapodott az előző héthez képest, és bár csak holnap leszünk 4 hónaposak, már 7510g-ot nyomunk :lol: :lol: :lol: Ja, és ma először fordult oldalra :lol:
Szeretnék még kérdezni vmit: tudnátok segíteni, hogy hogy tudnék feltenni Kristófról úgy egy képet az avatarba, hogy ne legyen ilyen kicsi? Megvan az új számítógépünk - nagyon szuper! :lol: :lol: :lol:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Unique :) Neked szerettem volna még írni a koszmóról, mert láttam, hogy a másik topikban írtál erről. Szóval ha nagyon koszmós Laura fejbőre, fürdés előtt kb. fél órával kend be jó olajos vattával, tekerd be folpackkal és húzzál rá sapkát. Fürdésnél körömkefével fésüld át a fejecskéjét és rengeteg koszmó le fog jönni. Ha nem nagyon durván koszmós, akkor elég közvetlenül fürdés előtt beolajozni és körömkefével átfésülni.

Más: az anyatejet fagyasztóban szerintem 6 hónapig lehet tárolni. :idea:

Pusza

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timika
Köszi, nagyon aranyos vagy.

Mea
A múltkor kérdezted, igen, nyilas vagyok.
És tényleg imádom az állatokat. Többet érnek nagyon-nagyon sok embernél. Az emberek hihetetlenül sokat tanulhatnának az állatoktól.
Én a kutyámban 14 év alatt sose csalódtam, akkor is szeretett, akkor is ragaszkodott hozzám, ha épp rossz kedvem volt, ha morogtam vele. Mindig mellettem volt, mindig jött velem oda, ahová én akartam, hóban, sárban, esőben, még akkor is, ha utálta.
Mindig hűséges volt hozzám, ami a férfiakról közel sem mondható el.
Érezte, ha szomorú vagyok, hozzámbújt. A legcsodálatosabb kutya volt a világon.
Remélem ő is tudta, hogy mennyire szeretjük éshogy szeretetből tettük vele azt, amit tettünk.

Felrakok néhány képet az emlékére:

Kép


Az utolsó képek egyike:
Kép

Pár órával a halála előtt:
Kép


Babus
babus2005
 
 


Timika! :D

Eggyel lejjebbről vagyok, csak régebben sokat írtál oda. Csak egy rövid kérdésem lenne: jövő hét kedden szülök, programozott császár lesz. Azért kérdeznélek téged, mert tudom, hogy te is császáros voltál. Mi a divat most, hány nap után engednek ki? :lol:

Köszi, és bocsi a "zavarásért"
Vendég
 


Babus! Amit az állatokról írtál, olyan, mintha én írtam volna... Nagyon sajnálom Dolfit. :cry: :cry:

Kati :) Én hétfő délután "szültem" és szombaton jöhettünk volna haza, csak én nem éreztem még biztosnak a szoptatást, ezért még egy napot bent akartam tölteni. Kristóf egy picit be is sárgult, ha nem sárgul be, lehet, hogy már pénteken kiengedtek volna. Drukkolok ám keddre! :D :wink: Gyere ide is gyakrabban! :lol:

Pussz

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok,

Babus :)
Nagyon sajnálom, ami Dolfival történt. Én már két kutyust temettem el eddig, tudom, min mész keresztül. :cry: Erre úgyis csak az idő lesz a gyógyír. :(
Úgy az ember szívéhez tudnak nőni, kis családtagok. Legalábbis én mindig ezt érzem. Próbálj meg előrenézni és gondolj arra, hogy neki is jobb volt így. Az egyik kutyumat úgy volt, hogy mi is elaltattajuk, de aztán a természet beelőzött. :( Jobb volt így neki, bár negyon sajnáltam már. :x
Nagyon csini vagy egyébként! Nagyon szépen lefogytál! :)

Timika :
Köszönöm a tippet! Most kaptunk a védőnénitől egy Babe nevű terméket, koszmó ellen. Úgy tűnik, hogy beválik. :) Azért köszi!
A tejet, hát igen, 3-6 hóig. Csak óvatos vagyok... :)

Puszi

Kép

Kép

Kép

KépKép
unique
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de egyre többet dolgozok és meghalni sincs időm. :lol:

Babus!
Nagyon sajnálom Dolfikát :cry: Nagyon aranyos kutyus volt. Én is vesztettem már el így kutyámat és még hetekig nagyon fájt a hiánya. Mindig belebotlik az ember tárgyakba ami a kutyusé volt, vagy rá emlékezet, mai napig eszembe jut. :(

Judit!

Államvizsgád hogy sikerült???

Unique!
Nagyon édes Laura :D . Olyan jó nézni a képeket.

Nicol
nicol
 
 


Timika!

Köszi a friss infokat. Hát én kedd reggel fogok "szülni", abban reménykedek, hogy szombaton kivágnak a kórházból! :lol: Gondolom vasárnap nem foglalkoznak elbocsájtással :(

Ma megyek ctg-re, és mindenkitől ezt fogom kérdezgetni.

Köszi, jövök majd gyakrabban :lol:
Vendég
 


Kati :)
Szerintem vasárnap is bocsátanak el kórházból, no problem :)

Nicol :)
Köszi, aranyos vagy! Mit dolgozol? Otthon vagy eljársz valahova?

Puszi

KépKép
unique
 
 


Drága Babus!

Annyira sajnálom, hogy így ment el Dolfikád. :(

Nagyon nagyon rossz lehet most neked.
a mi kutyánkat (anyukáméknál még) 15 évesen kellett elaltatni és csak én mertem lefogni.

Zokogtam és eltemettünk az udvarukon.

Beteg volt, szopornyicás és az már végzetes ilyen korban, már alig élt előtte.

Mégis annyira fájt, hogy mi küldtük el egy szúrival.

Sírd ki magad nagyon és utána majd szép lassan jobb lesz.

És később esetleg egy újabb kisktyust (aki persze sohasem helyettesítheti őt) újra ennyire szerethetsz, mégha most nem is hiszed el.

Puszillak!!!!!Remélem hamarosan jobban leszel!!!!

Mea
mea
 
 


Timika! :)

Köszi a bókot! :) Lívike puszit dob érte! :D

Unique! :)

Nagyon édes Laura!!!! :)

Babus!

Nagyon csini vagy a képen, tudom ez most nem nagyon érdekel, de tényleg jól nézel ki nagyon és tök jó az alakod!!!! :)

Mea
mea
 
 


Sziasztok:)

Jó régen jártam erre de igazoltan voltam távol :lol:
Viktória.

Velünk nincs semmi különös Viki egy huncut kiscsajszi.
Állandóan odakinnt lenne, és pancsolna egész nap, csak lenne aki ráér vele ott ülni :oops:
Nemsokára megyünk a 15 hós szurira :oops:
Tényleg igaz hogy rá 1 hétre kiütéses lesz a baba és ez ennek az oltóanyagnak a mellékhatása?

Babus:)

Olvastam hogy mi történt a kutyusoddal ha lehet ilyet mondani rászvétem.
Nekem a cicám ment el 2 éve.
NAgyon megviselt mert nagyon nagyon szerettem őt!!!
Azóta nincs cicám , úgy érzem hogy őt senki nem tudja pótolni.
HIsz két cicmarik Pista nincs csak ő volt :cry:

A köv hetekben nem leszünk itthon megyünk fel Pestre rokonokhoz utánna megyünk Leányfalura.

Mindenkinek puszi kicsiknek kettő :lol:

Dobok fel képet el ne felejtsetek minket :P

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
edinka
 
 


Edina! :)

Nagyon szép kiscsajszi Vikike!!!!

További jó nyaralást Nektek!!! :)

Többiek!

Hol vagytok????????????? :D :D :D :D

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan irok par sort, visszaolvasni meg nem volt idom.

Most jottunk haza a nyaralasbol.

6 HETES BABAS VAGYOK :)
Ma voltam dokinal es uh-n :)

Allamvizsga 4 lett :)

most rohanok, de ha hazaertunk Pestre (most Pecsett vagyunk) akkor visszaolvasok.

Stella, Tundi!
Meg agartalak latogatni, de nyaralas alatt lemerult a telcsim,es nincs meg a szamotok :( Majd legkozelebb
ezvicc
 
 


Judit! :)

GRATULÁLOK A PICIKE POCILAKÓHOZ!!!!!!! :)

Mea
mea
 
 


Judit :) Szívből gratulálok a kis pocaklakóhoz! :lol: Fantasztikus hír! :lol: Na meg persze a 4-es államvizsga is szuper! :lol:

Edinka :) Viki gyönyörű nagy lány már! :lol: Iszonyat, hogy telik az idő!

Babus :) Jobban vagy egy icipicit?

Pussz

KépKép

KépKép
timika
 
 


Csajok!

Lehet hülye détlen kérdést teszek fel, de Ti mikortól jártatok játszótérre???

Mi még nem, de csak azért mert most baromi meleg van.

Meg az az igazság alig ismerek itt valakit, mert mi 3 éve lakunk itt.

És ugye dolgoztunk, nem igen ismerkedtünk

a védőbe meg nem jártam, mert hozzánk vácról járt kis a gyerekdoki.

Ti minden nap jártok le?

És baba mama klubbokba is???

Még nem késő Lívit kisgyerekek közé vinni?

Már úgy értem hogy nem kellett volna már sokkal hamarabb?????

Más:

Lívi 1 hete nagyon nyűgös és sokat sír.

A fogzás szerintem.

Mit tudtok ajánlani rá??Mert eddig az 5-nél nem volt gond csak most.

Nektek a baráti köreitekben sok babás van, mert nálunk az is rossz, hogy nincs senkinek még, csak nekünk

És kellene a társaság Lívinek is meg nekem is.

De szerencsére a mostani új szomszédoknál (közvetlen melletünk laknak) most születik baba augusztus elején.

az akkor már jövőre tuti jó lesz, nem???

1 év nem sok gyerekek között ugye???

Na eleget kérdeztem, várom válaszaitokat

mindenkinek szép nyári napot, jó pancsizást!!!!

Mea
mea
 
 


Judit!

Nagy-nagy gratula a pocaklakóhoz! Nagyon boldog és gondtalan babavárást kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok:)

JUDIT :shock:

SZívből gratulálok a kia tesóhoz!!!!!!!!!!!!!
Problémamentes terhességet kívánok neked, és ne rohangálj
sokat a kis Ati utánn.
Bár, szerintem ez kizárt!!!!

Mi is szeretnénk kistesót,van még igaz fogigátlóm , de azt beszedem aztán nekivágunk :roll:

Igaz akkor Vikimnek is nagyon-nagyon jó kislánynak kell lennie.

Kép

Kép
edinka
 
 


Hali!

Nagyon ritkán járok erre, de most feltűnt a sok gratuláció, és nekem is muszáj:

Judit,
nagyon nagy gratula a kistesóhoz! :) Problémamentes pocakosodást kívánok; meglátod, olyan gyorsan elrepül az a további hét és fél hónap, hogy csak úgy csodálkozol majd! :wink: :D

Kóbor
kóbor
 
 


Sziasztok!

EzVicc![*b]
Gratulálok! Csak győzd elhinni, hogy ennyire nincs két egyforma terhesség! :D
Másrészt Atit ne hanyagold! Sokkal rosszabb lesz a lelki állapota, ha már most komoly változások lesznek körülötte.
Kicsit drasztikusnak tűnhet, de én úgy voltam vele, marci (akkor még Hagymácska) ígyis-úgyis jön ha akar, és nem lett semmi gondunk. Minél inkább kíméled magad, persze csak Atival szemben, annál nagyobb a bűtudat, ami kihat.
Persze szerintem!
Ahogy érzed! Az a legjobb! :D


[b]Babus!

Részvétem. :(
remélem jobban vagy.
Remélem nem sért a kérdés Kis kutya? Aki lurkóval nő fel?

Pocak!
Szia!
Én a drasztikus anyu vagyok. Eddig kétszer bevált.
Este 7kor fürdés, szopi, alvás.
Eleinte (kb 1, 1-1/2 hét max.) negyed-fél óra sírogatás, utána sima ügy a fektetés. 10 perc után valamelyikünk bemenmt simizni, de nem vettük fel őket.
Az éjszakai szopik után marci rendre felsírt, amint az ágyba tettem, de rájöttem, azért, mert fázik az ágytól, így amikor a takarójával együtt vettem ki és tettem vissza, észre sem vette, hogy az ágyában van, úgy aludt tovább.
A szoktatás olyan jól sikerült, hogy hétfőn tejlázat kaptam, mert a drága este 8-tól reggel 6ig aludt, és ezt a cici már nem bírta. :(
Azért nincs rideg tartás, mert ölelés, simi rengeteg van, egyedül az esti programnál van vasfegyelem, zömében még akkor is, ha elmntünk valahova, tehát ránk is áll a dolog! :)
Ahány ház annyi szokás, így azt tedd, ami neked a legjobb!

Unique!
Nekem mind a két csemetém rosszul tűrte a patikai mosdókrémet, de a napraforgóolajat is. Amint elhagytam és egy cremosa aqua, vagy mifene nevű dokinénitől kapot krémet használtam, gyönyörű lett a bőrük. Se tejkiütés, de még a koszmó is eltűnt, ami az olajtól csak súlyosbodott nálunk.
No és nem utolsó sorban ez a dokinénis krém olyan testápoló, hogy ilyet boltban még nem vettem! :)

Mea!
Játszótérre mi egy év körül mentünk. Kavicsozni.
Gyerekek közé hetente egyszer mentünk jógára.
Másfél évesen viszont már annyira igényelte a gyerekeket, hogy heti egyszer-kétszer bölcsibe ment délelőtt. Még ugyan nem játszott a gyerekekkel, de köztük akart lenni.
A babától is függ, mennyire "társasági" lény. Olivér sokkal nyugodtabb lett, amikor bölcsiben volt.
Teszem hozzá, azóta folyton beteg. Ez az ára sajnos a közösségnek. :( De nem tart sokáig, mire ovis lesz, már strapabíróbb lesz azokkal szemben, akik még csak akkor kerülnek be gyerekek közé.

Edinka!
Szép a leányzó!

Mi is jól vagyunk. Bár betegesen. Mint említettem bölcsi...
Így lett először egy herpeszes torokgyuszi, most hozzá még eg középfülgyulladás, amit remélhetőleg felszúrás nélkül megúszunk. Talán.
Utálom a hétvégéket! :twisted: Mindig akkor van valami orvosos nyavaja valakivel!
Marci jól bírja a gyűrődést, köhög ugyan, de semmi más. Jobban nem tudtam megvédeni szegényt, mert ez a torokgyuszi nekem is új volt, be is kaptam rendesen a tejláz mellé. Akkor szép ha zajlik! :D

Azért szépek is vannak, mert voltunk gyerekszigeten, itthon is pacsált a kertben, tegnap pedig képenlocsolt a slaggal. Gondolhatjátok, hogy tetszett ifiúrnak a dolog! Apját is gyorsan "megstrandoltatta".

Megyek, van dolog elég ezen a félgyerekes napon. Olivér nagyizik ugyanis!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
itt, mint anyaállat. :lol:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Sziasztok :D

Végre felpezsdült a topik :D

Judit
Óriási gratula a kistesóhoz :D
Kép
Vigyázz magatokra! :D
És gratula az államvizsgához is!!!Ügyi vagy :D

Eszter
Bizti agyamra ment már a hőség, de nem értem, amit kérdeztél :oops:
Kis kutya-e Dolfi? Igen, egy kis tacskóféle. És lurkóval nő fel? Mármint, hogy velem nőtt fel? Igen, együtt nőttünk fel, de tuti nem jól értettem a kérdést :lol:

Edina
Kristófnak semmi baja nem lett az oltástól. Nem törvényszerű, hogy kiütéses vagy lázas lesz tőle, pláne nem ettől az újfajta oltóanyagtól, amit idéntől kapnak a babák.
Kristóf meg se érezte.
Mi majd 1.-én megyünk a 18 hós oltásra.

Mea
Nem hiszem, hogy késői lenne Livinek a gyerektársaság, bár én Kristóffal már 5-6 hónapos korától jártam baba-mama tornára, utána babaklubba, minden héten, 1 éves kora óta pedig különösen sokat van gyerekek között, összejárunk babaklubból összeismerkedett gyerekekkel, anyukákkal, strandizunk, játszóterezünk, sétálunk a városban, hetente egyszer zenebölcsibe járunk és bölcsistornára.
De csak úgy magunkban is szoktunk játszóterezni, mert Kristóf itthon a panellakásban bekattanna, neki túl nagy a mozgásigénye, így mindig megyünk valahová. Ilyenkor én se nagyon találom a hangot a többi játszóteres anyukával, de mindegy is, úgysincs nagyon időm velük dumcsizni, mert folyton Kristóf után loholok.
Családban, szomszédok között nekünk sincs kisgyerek, de Kristófnak tök mindegy, bármelyik és bármilyen korú gyerekkel, bárhol remekül eljátszik, olyankor az se érdekli, hogy ott vagyok-e, meglát egy gyereket és már sikongatva szalad is hozzá, nagyon-nagyon szereti a gyerektársaságot, utánozza őket, kézen fogva sétál velük, puszit ad nekik, nagyon édi :D

Unique, Edina, Eszter
Nagyon édik a fiúk-lányok :D


Unique, Mea
Köszi :) Tényleg sikerült rendesen lefogynom, 18kg-ot adtam le:lol: , és szinte semmit se szenvedtem érte, egyetlen tornamozdulatot nem végeztem, sose koplaltam, tejcsi is maradt amennyi volt (az a kevés) ,és 68kg-os kistehénből 50kg lettem :lol:
Viszont arik vagytok, de a képeken borzalmasan nézek ki, kibőgött szemekkel meg minden..., de nem is én vagyok a képeken a lényeg, hanem Dolfikám :)

Már icipicit, de nagyon icipicit :D jobb, most már inkább abban a stádiumban vagyok, hogy nem hiszem el, hogy nincs többé.
Mivel az utóbbi 1 évben már egyébként is anyukáméknál volt csak, és nem nálunk, így olyan mintha most is ott lenne és ha majd megyek következőleg hozzájuk, akkor ott lesz. Aztán persze nincs ott, de én akkor se tudom felfogni, hogy nincs. Nekem úgy maradt meg az emlékeim között, hogy él, én nem láttam holtan, nem én temettem el, én nem hiszem el, hogy nincs. A sírját is csak 1 hét múltán néztem meg, de hihetetlen, hogy ott van elásva a föld alá. Az nem lehet, az én kutyám nem lehet a föld alatt.
Jó lenne újra megsimizni, sétálni egyet, képtelen vagyok elhinni, hogy soha többé ebben az életben mindez kizárt. Tudom, és mégsem tudom felfogni.
Nem tudom mi lesz ha majd egyszer tényleg felfogom...
Bocsi, kicsit zavaros lett, de ilyen zavart vagyok manapság.

Új kutyus tutira soha többé nem lesz, egyrészt Apucim nem szereti a kutyákat, Dolfit is csak megtűrte, miattam, egy darabig, de szinte már felháborító, mennyire ki nem állhatja az állatokat.
Anyukámék pedig már idősek, 65 évesek, nekik már új kutya nem kell, pláne nem a 4.emeleti panellakásukba.
És egyébként is, Dolfi pótolhatatlan, és én mielőtt meghalt, megígértem neki, hogy ő marad az én egyetlen kiskutyám és soha többé nem lesz másik kutyám. És megtartom a szavam.

Sajna mennem kell, Kristófom letudta hatalmas 35 perces alvását. És hamarosan megyünk újabb babatársaságba, egy volt munkatársamékhoz és az ő 1 éves kislányához (és a 6 hónapos pocakbabához, ez aztán a nem semmi korkülönbség :lol: )


Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus!

Tulajdonképpen válaszoltál is.
Úgy gondoltam, kiskutya lesz-e még nálatok, aki majd Kristóf kutyusa lehet.
Tulajdonképpen akkor az nem is a te kutyusod lenne. Így az ígéret sem szegődne meg. :wink:

nekem cicám volt 9 évig. Veele bújócskáztam, Balcsira is jött velünk, mindig hazajött, nekem mutatta meg először a kölykeit és mindig elaltatott esténként. Sőt a farkát csak én simizhettem meg, pedig gyerekként sokat gyakoroltam rajta az "állatorvoslást".
Aztán Anyu asztmája miatt el kellett vinni. Gondolhatod! Amikor szinte vele többet voltam mint Anyuékkal, akik nagyon sokat dolgoztak!
Nem sokra rá el is pusztult. nem akart már új otthont.
Ezzel nem azt mondom, tudom mit érzel, de kicsit azt igen, hogy amilyen öröm és élmény volt neked Dolfi, olyan lenne az Kristófnak is. A halál pedig olyan elkerülhetetlen, amennyire az élet. Senki nem választja, hozzánk tartozik, és lőbb utóbb mindenki találkozik vele valamilyen veszteség formájában.

Barátnőd előtt le a kalappal előre is! Egy majd két évessel sem piskóta az első jó pár hét, de egy ilyen kis csöpivel!!!!
Hajrá!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram
 
 


Hahó!
Megvagyunk mi is. :)
Minden csöpség gyönyörű.
Csak gyorsan bekukkantottam, és mit látok :shock:

Judit!
GRATULÁLOK!!!!!
Mind a pocaklakóhoz, mind az államvizsgádhoz!!!!

Babus!
Sajnálom Dolfidat.:(

Rólunk, majd legközelebb, mert nincs sok időm
judyt
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: