Új privát üzeneted érkezett!

Örülök akkor, hogy már jobban vagy. Látom elütöd az időt, hogy apa nincs otthon. Azért engem már aggasztana, hogy még nem jött meg. Mi lehet az oka?
Próbáld meg elfelejteni, ha akkor sikerül ....dolgot. Már én se rágodom az elvesztett babán, mert nincs értelme. Az élet így hozta, hogy nem születhetett meg. Odafönn tudják ezek a kis angyalkák, mikor akarnak jönni, csak mi legyünk TÜRELMESEK. Ami sokszor, ugye évekbe telik. Sajnos, föl a fejjel, aztán, ha itthon lesz apa, és megnyugszotok, minden jóra fordul és lesz még második babád. Én is ezzel vigyasztalódom, ha egy van lesz kettő is.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


nem tudom miért nem jött még meg!de már valahogy ez a dolog sem izgat!majd beáll egyszer ha nem nem!nekem nem hiányzik a mensi!egy gond van vele igy kisebb az esély a babára!de mint mondtam én már azon sem töröm magam!majd jön ha akar és ha ugy érzi itt az ideje!hát igen amig nincs itthon a drágám addig elütöm az idöt!mindent átrendezek meg ilyenek mire hazajön minden helyen talál valami meglepit!már mindent megcsináltam mára csak takaritás van!holnap sütisütés pénteken meg kaja csinálsá apának!ugyhogy nem unatkozom,remélem tetszeni fog neki minden mert nekem nagyon meg gyereknek is!tegnap gyerekszobát csináltam de nem tetszett visszaakartam rendezni kiscsibész nekiállt sirni hogy hagyjam ugy mert neki igy tetszik!ugyhogy addig rendeztem amig mindkettönknek el nem nyerte a tetszését!mostmár csak apikámnak tetszen az alényeg!a festést meg megbeszéltük hogy megcsinálom!de nem szerelte szét a szekrényt igy tudtam azt kamuzni hogy nem tudtam elhuzni és ezért nem festettem ki!ö meg azt mondta majd megcsináljuk ha hazajön!ugyhogy ámulni bámulni fog hogy mégis elhuztam azt a dögnehéz szekrényt igaz egy orámba telt!de kész a nappali!elmondtam neki százféle mintát és lett belöle 101. ugyhogy még az is meglepi:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Akkor biztosan örülni fog neki, ha hazaér, mert szép lett és sokat dolgoztál rajta. :D :D :D Mikor jön haza?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

pénteken jön meg de nem biztos hogy örülni fog a sok meglepinek!a festésnek bizti de a többinek...majd meglátom!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Miért elrontottál valamit, szerinted?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Kép
rimar
 
 


Kép
rimar
 
 


ezek 3 hete készültek.Majd szólok a kis férjemnek, hogy csináljon újakat :D

rimar
rimar
 
 


huh rimar mekkora nagy már a pocid tök szupiii!és még milyen messze van a vége na jo már nem is annyira de mégis és már most akkora a hasad mint nekem mikor szülni mentem!:)nagy babád lesz nem?:)

anita nem rontottam el semmit!nekem minden nagyon tetszik!csak ö nem szokta dijazni hogy mire mgeszokna valamit én átrendezem:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Igen, eddig úgy tűnik, hogy nagyocska lesz.Aztán majd kiderül, lehet hogy leáll ezzel a rohamos fejlődéssel és normál méretű bébi lesz.Legutóbb azt mondta a dokim, hogy ha ebben a tempóban halad, min. 4 kg lesz.Na király.Mondtam neki, hogy bőven elégedett leszek kisebbel is :D
Na ez meg a másik, hogy hol van még a vége?Még 3 teljes hónap hátra van!Majd olyan leszek, mint egy hordó :D

rimar
rimar
 
 


dehogy leszel hordo ne aggodj!a barátnömnek van mé 7hete ekkora most a hasa mint neked és 2.5kilos msot a baby!ö már gondolkozik a császin!te még nem gondolkoztál rajta hogyha nagy lesz a baba akkor császár?de van olyan barátnöm akinek a kislánya 4.5kiloval született neki meg elöre betervezték de aztán kicsuszott a kiscsaj mire sor került volna a császárra:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


na de hüle vagyok!elfelejtettem végig irni elkezdtem abarátnömet és nem folytattam!na szoval a csajszinak is nagy babát josoltak meg hát nagy babája is lesz de mégsem hordo!csak a hasa nöl!neked is ugy lesz ne aggodj!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, bár egy ideig követtem az eseményeket.
Mi jól éreztük magunkat. Nekem semmi dolgom nem volt, egész nap pihiztem.
Hétfőn voltam dokinál, mindent rendben talált, a méhszáj is teljesen zárt, így nem aggódok. Vett kenetet is és jövő héten megyek uh-ra.

Rimar
Szép nagy már a pocakod. :D Azóta gondolom még nőtt is, igazi kis vasgyúró nő ott bent.

Virág
Nem semmi csaj vagy, szekrényeket tologatni, kifesteni a szobát. A párod biztos nagyot fog nézni.

Titi
Hogy áll a házatok, jól haladnak?
A dokik nem egyformák, van aki nagyon sokat vizsgálgat és van aki keveset. Ha meg vagy vele elégedve akkor nincs gond, főleg ha meg lehet beszélni mit miért csinál.
Ügyes vagy a táblával. :D Köszi, hogy tovább viszed Mesi helyett.

Oné
Nem nagyon haladunk a szobatisztasággal. :( Egész nap pelus nélkül van, csak az alvásra adom rá. Nem hiányolja a pelenkát, de csak akkor szól ha már csorog a pisi, és nem akar ráülni sem a bilire sem a vécére. Kaki pedig csak akkor van ha rajta van a pelus.
De kitartó vagyok és nem adom fel.

Koda
Örülök, hogy a doki bíztatónak látja a dolgokat. Most már csak a párodat kell jó időben becserkészni. :D

Momo
Én is klímázok, áldom az eget, hogy van. :lol:
Csak az a rossz, hogy ha kimozdulok akkor még nehezebb elviselni a meleget, így az első negyed óra a szabadban kicsit megvisel.

Megyek rendbe teszem a konyhát az ebéd után.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


szia bufo!

ha a pelusba kakil csak akkor arra az idöre add rá amig telerakja és utánna egyböl vedd le!majd egy idö után elhagyja a pelust!örülök hogy a babával minden oké:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok, nekem nincs újabb pocifotóm, de majd csinálok!

Viszont ígértem fotót Hamburgból. Megpróbálok keresni egyet-kettőt.

Kép

Kép
titi_27
 
 


Na, lányok, még pár fotó... ha még emlékeztek, milyen picurkák voltak a muskátlik, most meg már milyen szépek. Persze most mindet le kellett venni az ablakokból a festés miatt.

Kép

Egyelőre így néz ki a !még! mini teraszunk! Kép

És akkor egy utolsó... bent gyorsan csináltam egy új pocifotót.

Kép
titi_27
 
 


titi!tényleg jol megnöttek a muskátlik és tök szépek!a hasad meg wáááooooo de nagy!merd mégegyszer azt mondani hogy nem nö!tök szupiii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!! :)
Komolyan még alig hiszem el! :lol: Egész nap ezen zakatolt az agyam! :)
És még hol van péntek, hogy apácskának elmondhassam... :( :cry:

Köszi a sok drukkot, biztos az is segített! :D :D

júli 10-én megyek ultrahangra a bolgárkerék utcába! :)

Anita,
nem akarlak bíztatni, hisz annál rosszabb csalódni, de én 3 napja azt beszélem be magamnak, hogy biztos a melegtől van hányingerem, biztos azért nem ebédelek csak görögdinnyét... Meg különben is, dehogy van nekem hányingerem... Hisz a Vivinél se volt sose!
És tessék! Ma már elhittem, hogy hányingerem van! :lol:
ja, a ciklusom változó. Az előző 36 napos volt, és az az előttiek 28-27. De a pé alapján ez is elég hosszúra sikerült volna!

Titi, Rimar,
olyan szép a pocitok!!! Olyan jó nagy! :) Szép kismamik vagytok!

Koda,
Rettenetesen szeretném ha te lennél a következő hónap kismamija! :) Minden drukkomat hozzád fogom küldeni!!!
Amugy ez a kétnaponta amit a védőnő javasolt, bevált (na, jó néha lehet sűrübben is :roll: , bár arra is azt mondták, hogy nem minden esetben jó)

Momo, Bufo,
irigyellek titeket a klímáért! Itthonra elkelne egy! bár mondjuk én a nap nagy részét benn töltöm a munkahelyemen, ott meg van... Csak az éjszakák szörnyűek ebben a dögségben!

Puszi,
megyek rendetrakni, mert egyedül nagyobb rendetlenséget csináltam mint amikor itthon van a család! :roll:
csné
 
 


Sziasztok!

Drukkoljatok holnapra!!
Reggel megyünk 8ra porlasztásra..ahogy közeledik a megfelelő pillanat, úgy izgulok jobban, s jobban.:(

Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Na, akkor ami elszállt leírom megint...

Sziszi,
megy ezerrel a drukk. Apa nem tudna bejelentkezni hogy hogy vagytok??? Persze azért nem ez az első...

Titi,
ivás, nekem azt mondták a kismamik 2-4 liter között igyanak naponta. Ennyi kell ahhoz, hogy megfelelőn kitisztítsad a szervezeted, többet azért nem ajánlottak, mert az viszont már megmaradhat a szervezetedben.
Ha megbízol a dokidban az a lényeg.

Rimar, Titi
olyan szép pocótok van:):):)

Csaszi,
magyarországon hivatalosan kérésre nem végeznek csaszit.
higyjétek el, nem leány álom. Szóval szerintem ne féljetek a szüléstől egyáltalán. Viszont állítólag van egy becsült súly határ, ami fölött elvégzik. Ahol én szültem a 4 kiló fölötti babáknál általában csasziznak.

Virág,
biztos tetszeni fog minden a Párodnak:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Már úgy hiányoztatok. Annyira jó volt olvasni titeket.

Ági!
Graaaaaaaaatula!Annyira jó, már pont írni akartam, hogy milyen régóta nincs új kismami. Erre tessék. Hát, ez tök szupi!!!!!!!! Gondolom mennyire várod már a pénteket.
Mikor elkeztem olvasni, és haladtam lefelé, csak a sok +++ jelet láttam. Rögtön tudtam, hogy ez csak jó hír lehet. Vigyázz magatokra.

Anita!
Remélem nálad is sikeres lesz ez a hónap. Nagyon szorítok érted. Amúgy én pont így voltam, mint te. Mikor már kezdtem nem gondolni a babára, sőt tesztelni sem akartam, mert megvoltam győződve, hogy tuti nincs baba, hát akkor sikerült. Szerintem én is nagyon görcsösen akartam a babát.

Koda!
Nagyon szép a görbéd, ezért a következő hónap a tiétek. Kapd majd el apát. Szerintem sikerülni fog ilyen peteérés mellett. Méred még a hőd?
A főnöködre visszatérve:. nő vagy férfi? Mert fél éves babát otthonhagyni a munka miatt, nem semmi. Én biztos nem bírnám. Amilyen aggódos voltam a Rezinél is. Még a boltba is mindig siettem.

Rimár, Titi!
Nagyon szupik a képek. Szép kismamik vagytok mindketten.
Remélem lassan én is tudok feltenni a pocimról. Már nekem is sokat nőt.

Lányok!
Képzeljétek, már megint csöpög néha a tejem. Egyik este a hálóingben mikor mostam fogat (ugye végig lefelé hajoltam), és mikor felegyenesedtem, akkor olyan volt a hálóingem.
Tudom, hogy ez előtej, a Rezinél is volt. Legtöbbször reggel vettem észre, amikor felkeltem. Gondolom mivel oldaltfekve nyomhattam a mellem, azért lett mindig olyan a hálóingem.


Titi!
Az én dokim se vizsgálgat nagyon. A végén úgyis eleget fog még vizsgálni. Mondjuk a kenetlevételt fogom neki mondani, mert én nem is emlékszem, hogy a Rezinél volt-e. Mivel én az utolsó hetet bennt töltöttem a kórházban ott engem minden nap szinte más vizsgált. Délutánonként meg a doki. Szóval ne izgulj, nem maradtál le még semmiről.
Szépek a muskátlik!!!

Sziszike!
Nagyon drukkolok nektek holnap. Biztos minden rendben lesz. Gyere amint tudsz. Puszi a kislányodnak, és kitartás!!!!

Momo!
Hogy haladsz a tervezéssel? A férjed mikor is jön? Már biztos írtad, de én elfelejtettem.

Bufo!
Ne izgulj a pelus miatt. Állítólag a fiuk később lesznek szobatiszták. Szerintem pár hét és megoldódik. A Rezinek is becsurran még néha. Alvásra meg pelust adok rá.
Szegénykém ma dinnyét evett, és 2X is becsurrant neki egy kis pisi a bugyiba, pedig mindig kiabált, de szerintem nem bírta már tartani.

A klíma nélkül én se bírnám ki. Nálunk is megy egész délelőtt. Igaz nekünk falfűtésünk(hűtésünk) van, és így a ház nem melegszik fel, mivel a falakat hűtjük.


Virág!
Biztos szép lett a nappali. Nem teszel fel képeket róla?
Mit főzöl a párodnak? Már rég írtál nekünk recepteket ?

Juci!
Merre vagy? Képzelt volt jegyünk a Producerekre, de senki sem ér rá a Rezire vigyázni, ezért elkellett ajándékozni a jegyet.
Először űgy volt, hogy anyósomékkal megyünk, és a szüleim vigyáznak a kicsire. Erre kiderült, hogy a szüleim, meg pont akkor mennek nyaralni. Nem akarom azt, hogy ne mennjenek, mert úgy is ritkán jutnak el valahova. Így inkább a keresztszülők mennek anyósomékkal.

Na most aztán nem panaszkodhattok, mert még Jucinál is többet írtam. Bocsi, hogy regény lett, de kihasználtam, hogy a férjem altatja a Rezit, és enyém a gép. Ki tudja mikor tudok megint jönni.
Ja, holnap hívom a dokit az Afp miatt. Drukkoljatok egy kicsit nekem is.
Na mosmár tényleg húzok
Jó éjt:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


sziszi!megy a kislányodnak ezerrel a sok drukk!sok sok puszid küldök neki és mond meg legyen erös kislány mert mi szoritunk neki!

gyöngyi!jo lesz már ha raksz fel te is képet!tejci nekem is jött folyamatosan nimrodkánál!elöször tök meg is lepödtem rajta:)majd küldök képet a nappalirol ha drágám hazajön ugyanis nála van a mobil amivel fényképezek!mivel pénteken német meccs lesz csak nasikat csinálok!tortillát tejszines csirkével töltök meg mexikoi pároltzöldséggel!kaloriabomba pizzát!meg ischlert sütök!

jajj csajok bárcsak minden kivánságom igy teljesülne!tök jo hogy ti teljesititek amit szeretnék!kértem képet és lám egyböl rakjátok!kösziii!én veletek várom ám a babát igy:)

zsepy hát igen nem egy leányálom a csaszi de ha valakinek nagy babája lesz az szerintem inkább kérdezzen rá a császira mert még a végén ugy jár mint én hogy utolso pillanatba császároznak és elaltatnak!ennél rosszabb meg nincs is hogy nem vagy ott a szülésednél!az elöre tervezett császi meg már epidurálissal van!
ja és köszi a biztatást én is reménykedem hogy tetszeni fog neki minden átalakitásom!mert ezzel már az örületbe kergetem!nem tudom mi ez nálam de mindig rendezgetnék!most sulit keresek itt németbe hogy le tudjak éretségizni és ha közelebb költözünk magyarhoz eltudjak menni fösulira lakberendezönek!ez a legnagyobb álmom!csak valora vállna!de hát amit eltervezek általába véghez is viszem!:)

jucival mi ujság nem tudjátok?vagy most vannak nyaralni?emléxem irt valamit hogy be lesz táblázva a nyara de nem tudom mikor meddig!

joéjszakát mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!
Jók a képek!És szépek a virágaid.A pocid meg nagyon cuki.Nem értem miért mondod hogy nem nő?Nagyon is nő.Kis csinos:)

Ági!
Te most biztosan eufórikus állapotban vagy:)de jó.Azért majd számolj be ha elmondtad, kíváncsi vagyok a reakcióra.

Sziszike!
Mindjárt 8 óra és rátok gondolok.Drukkolok nagyon hogy minél előbb túl legyetek rajta és minden rendben legyen!

Nem tudom...én biztos nem akarnék császárral szülni!Bármekkora is legyen a baba.Az egy nagyon durva beavatkozás, és ha megfelelő orvosunk van akkor egy nagyobb baba születése sem jelenthet problémát.Legfeljebb tovább tart valamivel és nagyobb odafigyelést igényel.Erről is beszéltünk a dokival, és megnyugtatott, hogy nem sokkal nehezebb megszülni egy 4 kg-s babát mint egy 3,5 kilosat.Azt mondta hogy normál szülésmenetnél kb 20 p időkülönbség van, mert hogy nagyobb és a szülőutakon lassabban halad, de máshol nincs különbség.
Én biztos hogy csak nagyon nyomós indokkal tudom elfogadni a császárt.Kényelmi szempontból pedig szerintem butaság megcsinálni!

Na megyek festeni.

Koda!
Van a kisfiadnak kedvenc állata?

rimar
rimar
 
 


sziasztok!

sziszike gondolok rátok!és szoritok remélem lassan vége már!

rimar teljesen igazad van!elég gáz a császárt választani kényelmi szempontbol!én csak azért irtam hogy akinek nagy babája van kérdezzen rá nehogy az utso pillanatba( mert nem tud kibujni a baba valami oknál fogva) császároznak altatásba mert az rosszabb ha nem vagy jelen a szülésnél!igy meg ha rákérdezel egyböl tudják mivel számoljanak és epidurálist adnak!kényelmi szempontbol én is elitélem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


sziasztok!

sziszike gondolok rátok!és szoritok remélem lassan vége már!

rimar teljesen igazad van!elég gáz a császárt választani kényelmi szempontbol!én csak azért irtam hogy akinek nagy babája van kérdezzen rá nehogy az utso pillanatba( mert nem tud kibujni a baba valami oknál fogva) császároznak altatásba mert az rosszabb ha nem vagy jelen a szülésnél!igy meg ha rákérdezel egyböl tudják mivel számoljanak és epidurálist adnak!kényelmi szempontbol én is elitélem!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


rimar lenne egy kérdésem!válalsz még festést?vagy már szülésig be vagy táblázva?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!

Helyzetjelentés csak röviden: MÉG NEM JÖTT MEG!
DE, szerintem megfog. Hülye voltam reggel és megnéztem a hőmet, 36,2 volt. Igaz ebben a hónapban nem néztem, a hasam most kezdett el fájdogálni, de még nem úgy mintha megjönne. Hát kíváncsi vagyok. Úgy vagyok a dologgal, ha meg akar jönni, jöjjön már ne húzza az idegeimet, ha meg nem akkor meg ne fájjon már a hasam. :roll:
Teljesen oda vagyok már. Lehetne már valami. Valami halvány reményem. Jaj lányok, nem tudom..... FÉLEK! :oops:

34 cn. ( Nem csinélok vonalzót , amíg nem jön meg, vagy valami nem lesz. Inkább ide írom)

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Már fáj a hasam, ahogy szokott mensi előtt. :( :( :( :( :(

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Virág!
Neked vállalok! :D

rimar
rimar
 
 


Szóval ez van lányok! :cry:

Nálunk már szakad az ESŐ!!! :)

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


rimar!de aranyos vagy!de ha sok a dolgod akkor inkább ne!miattam nehogy sokat fáradozz!ha meg nem nagy gond akkor megdumcsizhatjuk iwiwn!

anita!lehet a babáto fáj a hasad!nekem is elöbb nagyon begörcsölt és azt hittem megjön de nem!majd kiderül!ne idegeskedj mert attol is fájhat

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, de sajna már megjött! :( :( :( :(

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


wáááááááááááááááá!:((( de sebaj a lényeg nem idegeskedsz tovább!ugyhogy most uj honap következik!és nem éled bele magad ugyhogy bizti összejön már végre!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Tudod, engem már ez az egész dolog nem érdekel. 13-án elmegyek a dokimhoz, elmondom neki, hogy még mindig semmi, akkor már úgyis a 15. napomon fogok tartani, tehát uh-n már igazándiból lehetne látni, van-e pé-m, de én már semmi gyógyszert nem szeretnék szedni.Ha megint valami kúrát ajánl én elmegyek máshoz, az tuti.
És próbálok higgadt maradni, ami ebben a hónapban is sikerült. :D

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


szoritok hogy valami értelmeset mondjon már a doki!de lehet jobb lenne már egy teljes kivizsgálsá!én már megtettem volna ha tehetném!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


De, ha nem küldenek el mit tegyek, nem mondhatom meg a doki helyett mit csináljon. Legutóbb is azt a választ kaptam, hogy biztos már pszihés oka van, hogy nem jön össze. Most abszolut nem erre törekedtünk, biztos más gond van. Ha most sem kapok rendes választ, akkor elmegyek máshoz. Eddig megbíztam benne, mert minden műtétemet ő csinált, és a fiam is nála született. Majd most elválik maradok-e nála vagy sem.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


anita!nem törekedtetek kivülröl rá de belül még igen és ezt nehéz eltüntetni és lehet kicsit több idöbe telik!a dokinak meg igenis megmondhatod hogy mit szeretnél!vizsgáljon ki miért nem jön a baba ne hormonokkal pumpáljon!lehet az segitene ha elemennél pszhiáterhez!nem azért mert gond van veled de lehet ha kibeszélnéd megnyugodnál és könnyebb lenne nem babára koncentrálni!én is gondoltam már erre!nagyon rossz nem odafigyelni!én sem figyelek!de mivel már a 60.napos ciklusaim hosszához képest is készik megint elökerül a baba!és ez tök gáz!egy anya aki vágyik babára nem tudja törölni a gondolatot sem!bezzeg akik nem érdemlik meg a gyereket azoknak jön akkor is ha nem kellene!mi meg itt szenvedünk!de nem baj majd nekünk is összejön és akkor mi leszünk a legboldogabbak mert mi megszenvedünk ezért a kistesoért:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziszi
Remélem már túl vagytok rajta, és minden simán ment.
Sok erőt mind a kettőtöknek a továbbiakban.

Titi
Szépek lettek a virágaid.
A pocakod aranyosan növöget úgy ahogy kell. :)

Rimar
Ha tényleg nagy babát jósolnak akkor vedd számításba a csaszit is. Csak jó tanácsként mondom annál rosszabb nincs mint amikor az ember elhatározza csak így vagy úgy szeretne szülni és valamiért nem jön be. Rossz élmény marad benned és magadat fogod okolni amiért nem sikerült úgy szülnöd ahogy szeretted volna. Én sem terveztem a császárt így alakult, de fél év volt mire elfogadtam, hogy a gyerek látta volna kárát, ha nem segítenek időben. Én azt mondom lélekben készülj fel mindenre és akkor nem érhet meglepetés.

Anita
Sajnálom, hogy megjött, de ne keseredj el. Ez még csak az első spontán hónap volt.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


bufo!igazad van!nekem sajna még mindig nem mult el!tudom hogy a gyerek érdekébe volt!de akkor is idegesit hogy elaltattak!téged epivel császiztak?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Lányok,
Én írtam a csaszit:):):):)
Az biztos, hogy lélekben minednre fel kell készülni. Meg szerintem rákérdezni érdemes, hogy nagy súly becslése esetén mi a kórházi protokoll. Meg farfekvés esetén. Az én kórházamban akkor is csaszi.


Anita,
ne idegeskedj. És milyen vizsgálatot várnál? szerintem az a minimum lenne, hogy egy hormonvizsgálatot csinál a dokid, akár pszichés eredetű a dolog, akár nem. És azt megkérdezhetem milyen műtéted volt? mert nekem csináltak petevezeték átjárhatóságit is a csaszi miatt.

Virág,
és kaptál epit a fájásoknál? És arra még rá is altattak? nem irigyellek. Nekem a nagyfiamnál 6 hónaposan derült ki, hogy mindenképpen csasziznak. én teljesen kibuktam tőle:(:( Most a lánykámnál tudtam, hogy mindenképpen az lesz. Teljesen más érzésekkel mentem a kórházba:):)
viszont van akinél még akkor is megvárják a fájásokat és csak akkor csasziznak. Nálam nem, mert nekem a szervezetem nem bírta a terhelést...

Képeket próbálnék feltenni, de nem engedi valami miatt. még próbálkozom.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Virág
Igen epivel császároztak, mindent hallottam és érzékeltem magam körül. Amikor kiemelték akkor még a kezemhez is tették és a kis arcát meg tudtam simogatni. Utánna inkubátorba került 2 órára , addig én az örzőben voltam. Nekem 24 óra fekvés volt utánna, csak akkor kelhettem fel. :(


Anita
Szerintem keress fel egy másik dokit is, attól függetlenül mit mond a régi orvosod.

Zseppy
Várjuk a képeket, hátha sikerül. :)

Takarítok, de nagyon lassan megy. Pedig most haladhatnék, mert Dávid anyósomnál van.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


zsepy igen kaptam epit a fájásokra pedig méág nem is voltak nagy fájásaim aztán meg elaltattak amit a mai napig nem értek miért volt!igy semmit nem éreztem a szülésböl!magyarul csak kivették belöle a kincsem!sokan ezt kérik meg akarják hát szörnyü érzés szerintem!ezért mondtam mindenkinek inkább mondják meg a dokinak hogyha nem jöna baba rendesen akkor csaszi mert akkor epivel megy a szülés!

kivagyok!ma egy anyuka az oviba odajött hozzám pedig csak köszönni szoktunk!megkérdezte mikor érkezik a baba merthogy a férje mondta neki hoyg babát várok!elegem van hogy mindenki várja meg at hiszik az vagyok és mégsem!már három hete alig eszek egyfojtába mozgok és egy gr nem ment le!csak fel megy!elegem van mááár!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Nem volt különösebb nőgyógyis műtétem, mert simán szűltem. Azóta volt egy méhszáj plasztikám, mert állandó p2 gyulladásos volt a citológiám és tavaly a vetélésemet is ő fejezte be. Szóval eddig nem volt semmi problámám vele. Nem tudom mit szeretnék, de csak úgy gyógyszereket szedni nem. Se vérvétel se semmi, akkor meg minek. Mindegy majd meglátom, ha ez nem megy elmegyek máshoz. A vetélésemet nem számítom 1 éve már próbálkozunk mi is.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkolást, végül nem történt beavatkozás..
Az altatós elfelejtette mondani, hogy vizet se adjak neki.
Este 6kor evett 8kor szopi, majd alvás után ivott.
Állítólag 5ig ihatott volna, mert a víz is feljöhet és megfulladhat.
Szóval el lett halasztva, ami megkönnyebbülés volt nekem.

Kiderült Anna híres lesz, csoda gyerek...2 és fél éves volt a legfiatalabb gyerek, akinél csináltak ilyet..Magyarországon.
Lefényképezték és állítólag róla szólnának az előadások, szemináriumok..
A doki 20-ára adott időpontott, megint csütörtökre.
Ő szabin lesz, de megszakítja a szabit, csakhogy ő csinálhassa a műtét. Az ő neve legyen a csoda gyerek mellet. Híresség ilyen áron..
Szóval azt modták meg kell csinálni a porlasztást, mert a veséjére is mehet, ha nőne.
Szóval sok-sok?? van bennem, de a végső döntést a főnővér adta meg. Azt mondta, ha ilyen fontos nekik, akkor biztos nagyon oda fognak figyelni a műtét során és nem vállalták volna el, ha biztos a siker.
Van benne valami. Azt mondta még örülhetek is neki, mert tutti minden tökéletes lesz.
Remélem.
Szóval lányok nagyon köszönöm az izgulást, kérlek 20-án megint tegyétek ezt. Hiszek benne, hogy ez okkal történt, így.
Legközelebb minden jó és tökéletes lesz..nagyon fogok igyekezni!

Párom azt mondta szeretné, ha egy 20 hetes kismama a pici mellett aludna, így valószínűleg ágyat is kérünk.
Most nyugalom van bennem és örülök, hogy, így történt-viszont bosszant, hogy már túl lehetnénk rajta, ha az latatós jól tájékoztat.
Annyira készültünk..
20án is 8ra megyünk, de 8:30 mire altatást elkezdik. Kb.9:30ra leszünk készen. Aztán várjuk a mentőt..:(
Ha ma lett volna a műtét 1re jött csak volna.:( fura és addig mit csináltunk volna?
Annyi mindent megtudtam ma-hihetetlen..okosabb lettem és talán kevésbé is félek már. Már tudom mi fog történni.
Az elmaradt porlasztás után gyalog kellett visszamennünk kezemben a gyerekkel, mert az altatóst elviszi az autó, de minket nem. A hátam a végén már nagyon fájt.:(



Olyan jó ez a is eső!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


sziszike!hát nem semmi ez az altato orvos!jobb lett volna hamarabb tulesni rajta de igy meg azt kell figyelni hgy jobb lesz minden jobban fognak figyelni szerintem!hires lesz a kiscsajszi?szegénykém inkább ne lenne!:(de ha már igy jött akkor gyertek ki jol a dologbol!

na sikerült lefotozni a körmöm!tegnap csináltam ma ujra kellett festeni mert kisfiam kérte német zászlosra,de nem tudom felrakni nem értem azt irja nem megfelelö pedig mindenhogy kiprobáltam!:(pedig ugy megmutattam volna nektek!na majd holnap!

titi merre van?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Kép

na sikerült de igy meg lehet tul kicsi!rmeélem látszik belöle valami!a minöség se jo mert webcammel csináltam

amuyg a fiam állitolag braziloknak szurkol de mindenhova német zászlot rajzol:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


:) Virág, itt vagyok, csak ma valahogy olyan olvasó módban, ahogy még sosem. Kicsit fáradtabb, nyűgösebb vagyok a szokásosnál, lassabban megy minden, még írni sincs kedvem. De itt vagyok ám! Ari vagy, hogy hiányolsz!

Anita, úgy, de úgy sajnálom! :(

Virág, tuti a körmöd!!! Bárcsak itthon volnál, szaladnék is hozzád, hogy csinálj nekem is műkörmöt. Már mióta nincs! :(
titi_27
 
 


Bufo!
Szerintem egy szülésre igazán nem lehet készülni.Ugyanis soha nem tudhatod hogy mi lesz.Épp ezért arra kell készülni hogy bármi történhet és akkor nem ér meglepetés.Hiába döntöd el előre hogy így vagy úgy szeretnél szülni, úgyis akkor ott fog eldőlni minden.Úgyhogy ne izgulj, én fel vagyok készülve mindenre, a legfontosabb az hogy a baba egészsége legyen előtérben(no meg az enyém).
Persze lehet álmodozni hogy így vagy úgy fogok szülni, az csak jó ha be is jön, de a legfontosabb hogy olyan orvosod legyen akiben maximálisan megbízol és rá mered magad bízni, mert tudod hogy minden pillanatban a legmegfelelőbb dolgot fogja csinálni.

Virág!
Nyugodtan írj, hogy mi kell!Már Kodának is befejeztem a képét, sajna tényleg sok munkám volt, ezért csak most, de már így pocisan igyekszem a megrendeléseket lecsökkenteni.De neked...:)

rimar
rimar
 
 


rimar irtam iwiwen!nagyon kösziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Sziszike!
Nagyon drukkoltam ám nektek, de így szerintem is jobb, mert legalább felkészültebb lettél. Biztos minden rendben lesz 20.-án. Hát persze, hogy akkor is drukkolunk. Mikor lesz meg az Afp eredménye.

Én ma hívtam a dokit az Afp miatt, és behivatott magához, mert mint kiderült holnap szabira megy, és 2 hétig nem is lesz. Igaz azt mondta, hogy bármikor hívhatom, mert 5 mobil is lesz a zsebébben. Remélem nem kell majd felhívni.

Szóval a lényeg meglett az Afp. Kicsit magas, de azt mondta a doki, hogy a tartományon belül van. Utánna is olvastam, és azt írták, hogy a magas jobb, mert azt Uh-val ellenőrizni lehet (nyitott gerint, koponya.....),még a kevés Afp-nél a Down szindróm áll fenn.

Megcsinálta a18 heti U-t is. Mindent rendben talált, ezért nem izgulok. A nemét persze nem mondta meg. Majd jövőhéten a 4d-n.

Ja, azért leírom az eredményemet, hátha ti is tudtok róla valamit mondani:
AFP: 68,2 ng/ml
wAFP: 71,2 ng/ml
MOM: 1,8

A magasabb érték lehet attól is, hogy pont a 17 héten vették le.
Olyan nagyot nőtt már a pici. Jó volt látni. Képet is kaptam, de nem sikerül feltenni. Még nem raktam fel képet mióta új lett a babanet. Ha valaki ráér, akkor leírhatná. Előre is köszi!

Ja, és egy érdekeség. Nem tudom hallotátok-e már, de allítólag az Afp-ből is tudni lehet a baba nemét. Állítólag 30 alatt kislány, a felett pedig fiú. Most mindenkitől megkérdezem, hogy tényleg bejön-e. Nekem a Rezinél pont 30 volt. Várom a ti adataitokat, akinek már megvan.
Nagyon kíváncsi vagyok az eredményekre.

Na rohanok. Majd holnap jövök. Addig vigyázzatok magatokra.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: