Sziasztok,
Annamari,
Utólag ugyan, de nagyon boldog névnapot kívánunk neked.
Csilla,
A leveled tényleg nem jön át, pedig nincs tele a p.ládám. Kapom is a leveleket, ugyhogy nem tudom mi lehet a gond.
Azt nem irtad le, h. végül hogy döntöttetek a Petráék környékén lévő telekkel kapcs-ban? Mert ugye azért mentetek, mert arra van üres, épitésre alkalmas telek?
Nekem nap, mint nap lelkifurkóm van, amiatt, h. ilyen büdös, koszos helyen nevelem a gyerekem, de mit csináljak? Ez van. Mostanában biztos nem költözünk fel a hegyekbe ... pedig az lenne az igazi. Csak reménykedem, h. nem teszek kárt a gyerekemben azzal, h. nap, mint nap szivja a benzingőzt, a különféle bűzöket az utcán stb. Ahogy irod, akkor tényleg oázis az a hely, de Petra eddig nem dicsekedett el vele?!
A Zalántesóprojekt nálunk szokott változni. Ami biztos, h. mindenképp szeretnénk még legalább egy bébit. Már egy jó ideje a minél kisebb korkülönbségre szavazok. Furcsa, h. lassan letelik az első év a gyed-ből, és már csak egy évünk van (talán még annyi se), h. eldöntsük hogyan tovább. Visszamenjek-e dolgozni, mit enged meg a pénztárcánk .... ???? Anyagilag az én esetemben is túl nagy visszaesés pénzben a Gyes. Nehéz döntés lesz az biztos. Természetesn nem az anyagiak lesznek az elsődlegesek, de sajnos nem lehet figyelmen kivül hagyni. Már többen felhívták a figyelmem arra is, ha a legkisebb esély is van arra, h. Zalánt be akarom adni bölcsibe, most szept-ben mindenképp jeletkezzünk be, h. legyen esélyünk rá egy évre bekerülni.
A te férjedet miért viselte meg ennyire a gyerek? Ő volt vele Gyed-en?
Természetesen költői a kérdésem, nem várok választ, de ne hagyd magad. Tesó mindenképp kell. Az nagy kiszúrás, ha egy gyerek testvér nélkül nő fel.
Petra,
Zalánnak is van bébitaxija, de nincs rajta ez a kiesés elleni védelem. Tiétek igy nagyon jó, egyébként meg, ha nem irod oda, akkor bébikompnak nézném. Nekünk még tartani kell a gyereket, ha ráül a bébitaxira, mert nem ér le egyszerre csak az egyik lába, na meg még nem is annyira stabil. Még nem régóta ül stabilan, ha még mozog is alatta valami, akkor meg instabil. Amugy nemrég még meg voltam róla győződve, h Zalán sose fog kúszni-mászni, hát tévedtem. Mióta rájött mi a mászás technikája meg sem áll, ettől már csak, ha elkezd járni az lesz mozgalmasabb.
Remélem, akik mostanában nem irtak is jól vannak, csak nyaralnak. Na jó éjt mindenkinek.
Tünde