Új privát üzeneted érkezett!

Na bánatos vagyok!!!!! :cry: :cry: :cry:
De a Zidane is hihetetlen pasi!
Főleg, mert felülről bárhonnan felismerni!!! :lol:
Kedvenc részem a mezcsere!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


Rambóka!

Mi is testületileg a párommal a spanyoloknak drukkoltunk. Nem jött be :(
Zidane tényleg jó pasi!!! :)

No, most megyek és lefexem.
Egyébként nem is értem. Hogy bírsz ilyenkor fent ülni???
Gondolom a negyediken nagy meleg lehet, főleg ha zárószint.

Csók Mindenkinek!!!
(megszámlálhatatlanul sok CN.)
Vendég
 


Sziasztok,
Kavicska, most toled ertesultem, hogy nyertek a franciak...alig hiszem el :shock: ....A ferjem a szomszedban van meccset nezni, nagy buli van, minket is athivtak, de en ugy dontottem dolgozok inkabb...
Kedves hogy hianyoltal...nincs semmi baj, csak eldontottem hogy kemenyen a doktorin fogok dolgozni, es most be is tartom...egyenlore....Annyira, hogy itt van a hazunk alatt a szep finom homokos tengerpart, es az iden meg csak ketszer voltam lenn a strandon, pedig szep ido van...csakhat ez a munkamania :lol:
Andika, koszi a tablavezetest, most hogy nem homerozom, innen tudtam meg par perce hol tartok... :roll:
7Kincs, tesztelj mihamarabb, mert ez tobb, mint gyanus....
Mindenkinek jo ejszakat!!!
Alice27
alice27
 
 

 
 

Jó reggelt lányok!!! Kép

Alice!!! Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Hihetetlen, hogy kőhajításnyira vagy a tengertől és csak kétszer voltál fürdőcskézni :shock: Dehát a munka mindenekelőtt :lol: :lol:
Mikorra várható a vizsga időpontja????

Kandika táblázata zseniális. :D Mindig tudom hol tartok. Kép

Amíg a kávémat kortyolgatom gondoltam beugrok. ..
Azon gondolkodom, hogy fürdőruhába menjek e melóba vagy csak egyszerűen bugyi és melltartó.... :roll: olyan nagy a hőség Kép Kép

Csakegy még egy kérdés hozzád, mivel aszontad, hogy Te megmondod a tuttifrankót Kép
A Canderel édesítőszerről mi a véleményed???

Csók Mindenkinek!!!! :)
Kellemes, hűvös, hányingermentes, lábdagadás nélküli, mosolygós, kevés munkás, hólyaghurutnélkülis, szoptatás problémamentes NAPOT kívánok Kép

....................................kavics....
Vendég
 


Sziasztok!

Andika
Írj át légyszi a táblába 1 cn-re.Köszike!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Hello mindenkinek!

Az esti traccspartikról mindig lemaradok, mert 8-kor már lecsukódnak a szemeim. :cry:

Norbival és Rékával nem is az a baj, amit terjesztenek, hanem ahogy teszik. Nekem is szimpatikus, hogy a mozgást szorgalmazzák, de amikor meglátom a boltban hogy update tej, meg update jégkrém, hányni támad kedvem.
Jut eszembe hányinger, arra jöttem rá, hogy azóta van hányinger, amióta Elevitet szedek. Ma nem vettem be, nincs is hányinger. Szerintetek lehet összefüggés??? :?:
Az elevit dobozára pont az van ráírva, hogy csökkenti a terhesség kezdetén fellépő hányingert.

Az édesítőszerekről meg csak annyit, hogy amikor Floridában dolgoztam, a szállodában lévő sweet'n low rózsaszín zacskós édesítőszerre rá volt írva, hogy rákot okozhat, teljesen le voltam döbbenve.

Ma megyek UH-ra, 11 körül, már nagyon várom, szorítsatok. :)

Espero
espero
 
 


KépSziasztok!
Na haza is értünk,Natinak kész a fagyasztás...hát,mit ne mondjak...azért érezte...mintha egy méhecske csipte volna meg...most ugy néz ki szegényke!
Nem is mentünk vásárolni,mert cviderke lett,mert azt hitte,utána se fogja érezni! :(
Sajnálom :x Kriszti,pedig azt hittem,bejelented a frankót,azért bújdokolsz előlünk!
Többieknek is hasonló jókat,mint Kavicska írt!
Na akarja valaki a c.n.-ok elrejtését pár napra???? :lol:
Ma leszek egész nap....

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Jó reggelt...

Előre mondom, gyenge idegzetűek ne olvassák...








majdnem tragédia lett a hülye etetési rendszerből, amiről Bogi úgy gondolta, hogy az jó lesz... tegnap du-n 5 óra előtt költöttem fel, még nem akart cicizni tiszta kóma volt, de már nagyon kellett a folyadék, mert 4 órát aludt 28 fokban. Adtam volna egy kis teát, ahogy szoktam, szépen benyelte (úgy tűnt), aztán amikor emeltem volna fel büfizni, hatalmas sikítás, kis testét hátrafeszítve, fejét hátradobva elkezdett fuldoklani. :cry: :cry: Volt már félrenyelésünk, de ez sajnos majdnem végzetes volt... belekerült a tea a légcsövébe, 1 percig hasrafordítva ütögettem, de nem jött semmi, de elkékült a feje és már reakciói sem voltak, elvesztette az eszméletét. :cry: Egy szál melltartóban és sortban rohantam ki vele az utcára, azonnal a segítségemre siettek hárman is, 5 percig kínlódtunk vele, mire felsírt. Egy autós utána azonnal orvoshoz vitt minket, akkor már az éhségtől sírt, habos nyák formájában szépen kiöklendezte darabokban a teát, de még sokáig nagyon bágyadt volt... az orvos megvizsgálta, és újból hallgattam a lecseszést, hogy minek 3 hetesnek cumisüveg. :cry:
Teljesen kész voltam, egész este bőgtem, és úgy döntöttem, ridegtartás jön, tanuljon meg a lány szopni. Most éjjel 2 órás szopizások voltak és 1,5 órás alvások, de nem baj, mostmár látom, hogy igenis képes kiszívni a mennyiséget csak még nagyon lassú. :oops: Az Avent készletet meg bevágtam a francba, a sarokba.

Hát ez történt velünk, lányok. Azt a látványt soha nem fogom elfelejteni... :cry:

pusz Norka
Vendég
 


Jaj Norka! Hihetetlenül megrémülhettél! Nagyon sajnálom, remélem soha de soha többet nem lesz hasonló!
Én már egyetlen ismerősömnek se merem mondani mennyi kárt csinál a cumisüveg, mindenki lehurrog és mindenki használja... Az én lányomnak soha nem volt sem cumisüvege, sem cumija. (Persze könnyen beszélek, cumizavarral se kínlódtam, szerencsés vagyok legalább ebből a szempontból).
Nyugodj meg kicsit és kitartás! Biztosan meg fog tanulni szopizni csak ne add fel!
Vendég
 


Sziasztok,

sajnos Ács doki továbbra is elérhetetlen számomra.....esetleg más,pesti jó dokit tudtok ajánlani ?
Rejo, a kolléganődnek sikerült elérnie az Ácsi dokit ?
Espero, ha neked van tőle névjegyed, akkor talán a 30-as mobil számon kívűl van rajta még másik elérhetőség is ? Ne hari, hogy zaklatlak, de ANNNNYIRA szeretnék már doki elé kerülni.....
Rejo, akit említettél még az Ács dokin kívűl, -nem emlékszem a nevére - szintén pesti orvos ?

Kavicska, köszi az invitálást, és előre köszi Candinak is, ha betesz a táblázatba !
Az adataim:
Zsizsik
32 év, Budapest
Metformin per pillanat nincs
Ciklushossz: változó (pillanatnyilag 31-33 nap, de volt már 50 is)
Cn.:31
Gyermek: Eszter, 2000.06.30.

Jaj, Norka, iszonyú sokk lehetett, nyugodj meg, és tényleg jól döntöttél, a "rideg tartás" lehet, hogy meghozza az eredményét, és Bogi megtanul szopizni. Az első hetek annyira kimerítőek tudnak lenni, az ember nem biztos semmiben sem, hogy jól csinálja-e vagy sem, plusz dúl a hormonháború, a test kezdene visszarendeződni, éjjel nem lehet aludni....kitartás, hamarosan minden teljesen lenyugszik, és lesz jó kis napirendetek, Bogi is hozzászokik a rendszerhez. És gratulálok, hogy volt annyi lélekjelenléted, hogy tudtál azonnal cselekedni, és segítséget kérni, így nem történt nagyobb baj !
zsizsik
 
 


Norka! Nem semmi,hát nem szretném átélni,az tuti,amit Te kénytelen voltál!

Nekem Nati 4évig cumizott és cumisüvegezett,Én 9évig cumiztam,az apja 6évig......szóval két egyforma gyerek-ember nincs!Van olyan újszülött,aki képes megfulladni...ha cumit akarsz a szájába adni....Nati szinte beszívta az egész arcát...úgy szívta!Ja...és mivel szorbit érzékeny volt,csak cukorral kaphatott mindent...gyógyszereket is...és most 1hónapja,meg múlthéten jártunk elöszőr fogászati kezelésen...szóval a fog is ezer féle van... :) pedig felkészültem arra,hogy a cumi-cukor megteszi hatását :lol: :!:

Zsizsik beteszlek,holnap már benne is leszel... :shock:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Köszi Andi, de miért :shock: ?? (miért tettél ilyen jelet a mondat végére ?)

Eszterrel mi kötöttünk egy egyezséget, miszerint a 6. születésnapján (azaz holnapután) ünnepélyes keretek között elássák az apjával a cumit a kertben :lol: ..... Egy hónapos koráig én is szilárdan tartottam magam ahhoz, hogy ő aztán nem fog soha cumit kapni.... és egy hónapig igen sírós baba volt. A körzeti doktor néni javasolta, hogy próbáljak meg cumit adni neki, amit én vonakodva, de megtettem. Rögtön csönd lett....nekünk nagyon bevált, Esztert tulajdonképpen a mai napig a cumi nyugtatja meg igazán. Egy ideje már azért szégyelli, és ha nyűgös, és beteszi a szájába, akkor eltakarja a kezével.....olyan édes :wink:
Tényleg nincs recept, minden gyerek más és más, ki kell tapasztalni, hogyan "működnek".
zsizsik
 
 


Hú ,Andi te aztán gyors vagy...!! Ksözönöm szépen !! :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Norka, ezt még olvasni is rossz volt! De nagyon jó, hogy leírtad, mert így legalább tudjuk, hogy mindenre figyelni kell.

Egyébként szerintem egy 3 hetes babának is szükséhge van folyadékra 38 fokban a tej mellett. A babák is szomjasak, nem csak mi, nem?

érdekes, én viszont most nem vagyok éhes, és alig eszek valamit, inkább innék. Egész nap gyümölcsön élek. Meg joghurton, este inkább jöhet a kaja. babancs, szerintem akkor szedj norculotot, ha nőgyogyi mondja. neki azért csak szekterület.
csillagfény
 
 


Norka
Jajj,szegénykém!Egy ölelés(((((((((((((((((Norka)))))))))))))))))))))
Sajna,mi is gyakran járunk,úgy a gyerekkel,hogy félrenyel.Uis rohangáslva iszik-pohárból!
Én fejre szoktam fordítani,és ütögetem a hátát.Eddig bevált! :wink: (kop-kop-kop)

Rejo
Pestre sztem nem megyek,egyrészt mert órás csere van 2 napig,mikor megjön.Másrészt apa lefújta a pesti melót,mert rájött,anyura nem lehet gyerekfelügyeletnél számítani,meg,hogy sok lesz az utazgatás :evil:
A TÁKISZ-ban azt mondták a GYES-s helyemen is dolgozhatok,így itt intézem el vhogy ezt a munkaügyletet.Persze ki tudja,decemberben elengednek-e majd :?: :!: Na,de legalább nem én kapom a dorgálást,ha nem! :twisted:

Andika
Meddig nem mehettek napra?

KépKép

KépKép
okr
 
 


GYŐZELEM!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sikerült Ácsi dokival beszélnem ! Jövő hét csütörtökön megyek hozzá !!! Jaj annyira boldog vagyok !!! Tiszta hülyeség, de úgy érzem, egy lépéssel közelebb kerültem a babámhoz .....
zsizsik
 
 


Sokféle véleményt olvasta már a picik folyadékpótlásával kapcsolatban, sokan azt mondják, hogy ilyen melegben gyakrabban kell mellre tenni, és nem kell msát adni neki. Ki tudja, hol az igazság ? Szerintem mindenki saját maga látja és dönti el, hogy mi jó a kicsinyének.
zsizsik
 
 


Sziasztok,

Norka, teljesen ledobbentett az egesz...jo, hogy leirtad, tanulni lehet belole. En pl. most megfogadtam, hogy elvegzem az elsosegely tanfolyamot, amit mar evek ota halogatok! A ferjem nagy elsoseglyes (meg verado) es o buzditott/tana, csak valahogy mindig elsumakoltam...most latom mennyire fontos...nem tudom, lett volna ennyi lelekjelenletem, mint neked volt...

Kavicska, meg nem tudom a vedes idopontjat...a konzulensem szabin van szeptember kozepeig...mikor visszajon, akkor lesz eldontve...de ennek feltetele, hogy a korrekciokat megcsinaljam aug. vegere...most eppen azon vagyok...

Csakegy, en hasznalom a stevia-t, es nagyon jo....Bar nem olcso, egy kis doboz 7 euro, de az eleg egy-masfel honapra. En por alakban veszem, de mikor a kertbe vettuk a palantakat lattam stevia palantat is a boltban. Magokat is arultak csiraztatasra, de azt olvastam tizbol magbol atlagban ketto palanta marad, ugyhogy nem probalkoztam...A site-odnak majd add meg a cimet, en nagyon kivancsi lennek ra...

Itt a canderel is a rakkelto listan van, minden amiben aspartam van...kerulom is ezerrel...akkor mar inkabb a cukor....A magyar csatornakon (nagy ritkan, amikor nezek tv-t) mar lattam ezt a Norbi fele oruletet...kemeny marketing...A mozgas hirdetesevel nem lenne baj, de ezek a mukajak...az tuti, hogy ha valaki ezen el, az hosszu tavon nem marad nyomtalanul...En csak egyben hiszek, az pedig a kiegyensulyozott taplalkozas.

Mindenkinek jo napot!
Alice27
alice27
 
 


Sziasztok!

Itthon egész jól bírom, csak ne kéne elmenni sehova ebben a 40 fokban. Klímaellenes vagyok, környezetszennyező, drága és egészségtelen (bocs akinél ez van), itthon el is vagyok nélküle, mert csinálunk kereszthuzatot, besötétítünk, itt a kert, de mivel autóellenes is vagyok :lol: , hát BKV-val meg az aszfalton a városban ilyenkor halál.

És mindig kell valahova menni, ma oltásra kéne vinni Domit, mikor?? Hát persze hogy 2-4-ig, a legnagyobb melegben!!! :twisted:
Asszem ma kivételesen mégiscsak megvárjuk apát az autóval, és beszélek a dokinővel, inkább este adja be neki a szurit.
Eddig hősiesen tartottam magam, elbuszoztam ahova kellett, de érzem, ez már a vég lenne ha ma elindulnék.

Andem, Mir tényleg jól eltűntetek!!

Espero!!!
Mi volt UH-n????? Már én is úgy izgulok!!!
Köszi a doki elérhetőségét! :)
Nálam bejött a z Elevit és a Magne B6 hányinger ellen, ha nem szedtem őket, akkor jött a hányinger, de hát másmilyen a szervezetünk. neked kell kikisérletezni, mi a jó a szervezetednek! :)

Csajok, Csakegy, cukortémához: szőlőcukor, nádcukor? Azok természetes anyagok, és nehezebben bomlanak le, mimt a répacukor, nem?

Kandika, neked is köszi a doki elérhetőségét, hamarosan teszem a képeket! (Lehet megpróbálok egyedül szkennelni! :lol: ) Örülök hogy tetszik a lánynevünk! Nálatok hogy fogják hívni a kishugit?

Csillagfény 4 év Dinane után estem "spontán" teherbe, az abbahagyást követő 3. ciklusban, nem szedtem semmit, se metformin, se closty, se semmi.
Rambóka ezt nem nevezi spontán teherbeesésnek, ahogy én sem.
A lombikbabán pl. a terápiák között fel is van sorolva, hogy pár hónapig kell szedni a Dianét, ez alatt rendeződhet, alapba állhat a hormonháztartás, és utána, ha hirtelen abbahagyja az ember lánya, (haha, ez jó, hirtelen abbahagyás, a fogigátlót nem is lehet máshogy. :lol: esetleg fokozatosan? :lol: ) az abbahagyás után pár hónapig van spontán PÉ.
nekem a fiam is így lett, Diane abbahagyása után a 4 vagy 5. ciklusban, már nem emlékszem. (szal ez nálem bevált, remélem harmadjára is be fog válni :wink: )

Rambóka!
Domival csak az uccsó hónapban dagadt a lábam, de az téli terhesség volt. Ez jobban megvisel, persze már öregebb is vagyok jócskán! :lol:

Alice, azért néha nézz be a nagy munka mellett is, pihenő gyanánt!

Okr!
Én is nagyon reménykedtem ebben a hónapban, és most repiszuri is volt. nem értem miért nem jön össze.

Kavicska, ezen totál kiakadok mindig, mikor a tankönyveket író férfiak, meg a sörhasú, elhízott dokik megmondják, hogy 10 kilót SZABAD, max. 10 kilót KELL hízni egy terhesség alatt!!!! :twisted: :twisted:

Én az egyetemen 179 cm és 59 kilo voltam. iszonyú vékony. Aztán apa mellett híztam két kilot, mert jól tartott :lol: , tehát Domival a terhességet 61 kilóval és 179 centivel kezdtem.
Szülni 83 kilóval mentem (és 179 centivel :lol: ). Számolj. Ez barátok közt is 22 kiló hízás, és hidd el, semmi nem látszott rajtam, nem voltam kövér kismama.
Mire a gyerek 1,5 éves lett, megint belefértem a bulizós egyetemi 29-es farmerembe, 0 diétával, semmilyen fogyis praktikát nem alkalmaztam.
Én ilyen alkat vagyok, nekem fel kell szednem egy csomót, mert alapból nem volt rajtam tartalék, és máshogy nem lehet szoptatni napi 15 órán keresztül, éjszakázni, 8 kilós babakocsit+ a gyerek emelgetni naponta húszszor.stb.

Úgyhogy idegbajt kapok ettől a "mennyit szabad hízni terhesség alatt" című védőnős és dokis riogatástóll!!
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy anyu velem 6 kilót, öcsémmel 8 kilót hízott! (öcsém 4,20 kilóval született).
Mindenki más alkat, más a szervezete!

megmondom őszintén, én most nem is nézem a mérleget, fogalmam sincs mennyit híztam. Úgyis annyit, amennyi a gyereknek és a szervezetemnek kell. (Mondjuk most sokkal több kilóról indultam, mert a Diane alatt most felszedtem 8 kilót :cry: )

na pusza, ma én is próbálok lenni!

Kép

Kép
rejo
 
 


Norka!

Sok erőt és kitartást kívánok neked ehhez a pár hónaphoz, ami még nehéz lesz!!!
halgass az ösztöneidre!! + te ismered a legjobban Bogit, te tudod mi a legjobb neki!!!

Zsiszik!
örülök, hogy elérted a dokit! A másik doki Kandika dokija lett volna, akit kérdeztem, de gondolom akkor már tárgytalan.

Okr!
Akkor nem is fogunk találkozni?? :?

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo
Dehogynem!Ha egy héttel előre tudjátok a tali időpontját,majd apával szabit vetetek ki! :D :D
Olyan jó volt olvasni,hogy Ti is tömegközlekedtek.Én ezzel a párom agyára megyek,mert mindenhová busszal ,vagy gyalog akarok menni.Olyankor dilisnek néz!

Azt,hogy miért nem sikerült most a baba,én sem értem.De most vmi FSH szurikat említett a dokim,mert szte azzal is gondom van.Ő tudja!Én már megpróbálom,mert apa szerint most ne torpanjunk meg!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Lányok,

most kénytelen vagyok úgy helyzetjelenteni, ahogy Csakegy szokott... 8)

Szóval Bogika a mai nap első 12 órájában már bepuszilt összesen 300 ml-t... :lol: csak ne tartana ennyi ideig... de már ennek is úúúúúgy örülök!

Lányok, felvetődött itt a szomjoltás kérdése: az anyatej elülső része hígabb, vizesebb, az a szomjoltó állítólag, ezért nem kell a tea. Most dilemmázom, mert Mecsek Baby teát (kamilla és édeskömény) iszogattunk eddig, hogy ne legyen hasfájás annyi. De lehet, hogy hasfájás inkább a cumiztatástól volt (sok levegő benyelve). Na ezt még tapasztalgatom.

Rejo, teljesen igaz, amit mondtál a súlyról. Ugyan én csak 13 kg-t híztam, de a szervezetem tudja mit csinál: makacsul rajtam van ebből még 4-5 kg plusz, és 2 hete nem mozdul. Hát némi súlyfelesleg, zsírtartalék nélkül ezt a kiképzést nem is lehet bírni, az tény. :? És itt mondom azt, hogy RR csak ne szóljon semmit, eleve a Larája ha jól tudom, 2 kg-val született...? :? (Vajon miért? Mert anyukája terhesétrendjében a reggeli egy nyamvadt Norbi müzli szelet volt??? )

Norka
Vendég
 


Norka!
SaabSimplex....vagy micsudi a neve,annak az emulziónak,amit a lenyelt bubik ellen lehet adni...ez emészthetővé teszi,de nem fog görcsölni,sugárba hányni...
Zsizsik! :shock: -ezt azért szurtam be,hogy majd holnap nézzed...de mégis inkább feltettem mégegyszer a táblát...
Kriszti!-ma tuti szobafogság,de amúgy a megkötés...ne piszkálja,ne vakarja,ne legyen vizes-koszos...

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Bármilyen fura, én is légkondiellenes vagyok, a munkahelyen jó klíma van, itt nem is kapcsolom be soha, alég ami más hűtéséből átjön. De otthon nálunk, egy 10 emeletesben, ahol ráadásul még huzatot se lehet csinálni, és még a melegvizes csövek is fűtenek, úgyhogy szinte nyárom is van fűtés... Ja, és a déli fekvést se felejtsük el! Szóval én így is alig bírom.
Tegnap fél órát voltam az utcán,. amíg hazamentem, és teljesen lezsibbadtam. Utána fél óra pihenés kell, hogy tudjam folytatni. Éjjel pedig egyszál lepedőben is izzadtam, nem lehet aludni, így is alig.

Szóval én inkább panelellenes vagyok, mert az az igazán energiapazarló (mi családi házban laktunk, és ott kevesebb a rezsi, mint egy 50m2 panelben), bár gondolom alapban az emberek 90%a nem szórakozásból lakik ott, csak aki ott nőtt fel, jobban bírja ezt a klímát.

Sziasztok!
csillagfény
 
 


Rejóka!Mi tetőtérben lakunk,3oldalra van ablakunk....el tudod képzelni,hány fok lenne klima nélkül :?: Szauna stb.egyben!27-28fok-ra van állitva,szóval pont tökéletes.Na meg ha a Szentendrein araszolva...meg a Hungárián...1óra...na akkor a kocsiban,tuti fogyozhatna 4-5"Norbi híve"nőcike! :lol:
Szóval,Én klima párti vagyok!

A lánynevünk....messze van innen,mint Jeruzsálem,hogy keljen....de már 93-óta tudom,vagyis szeretem a Roxána nevet...na de a vezetéknevünk is "r"-re végződik....Nati is néha hadilábon van az "r"-kimondásával....főleg ha a csajszi alapból beszédhibás lenne...szóval....passz....talán még a "Natália" és akkor alapból....egy Nati elkiabálására,2gyerek is szaladhatna... :lol: :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

..rva sokat kellett várni az UH-ra, aztán elintéztek kb. 3 perc alatt. Jó sokat voltam távol a melóból, ezért most csak gyorsan:
minden okés, 7+2 vagyok, CRL 10mm, hallottam a kicsi szívét is dobogni, nagyon jó érzés volt. :D :D :D :D

Ja, és a felvételis jól lecseszett, hogy beutaló nélkül mertem menni :shock:

Espero, a szuperboldog
espero
 
 


Sziasztok!

..rva sokat kellett várni az UH-ra, aztán elintéztek kb. 3 perc alatt. Jó sokat voltam távol a melóból, ezért most csak gyorsan:
minden okés, 7+2 vagyok, CRL 10mm, hallottam a kicsi szívét is dobogni, nagyon jó érzés volt. :D :D :D :D

Ja, és a felvételis jól lecseszett, hogy beutaló nélkül mertem menni :shock:

Espero, a szuperboldog
espero
 
 


Kandika!

Képzeldd, én is így voltam, nagyon tetszik/tetszett lánynévből a Dominika...Dehát két Domi egy családban...

Roxika nagyon aranyos! :D Sztem ne foglalkozz a r betűkkel, lényeg hogy tettszen!!
Közelebb van mint gondolnád!! 8)

Hát igen, javítom magam, autóba tényleg kell a klíma, arra a fél órára belefér. meg tetőtérbe is kell.
Mi földszinten lakunk, 3 felé ablak, viszont tégla, és fák árnyékolnak, + itt a kert is hűt. Ilyenkor pazarlóan környezetszennyező a klima csak a mi kényelmünkért.

Espero!!!
Szuper gratula!!!Látod milyen jól lőttük be petezsák alapján is a kort?? :lol:

Okr!
Hát akkor most már tényleg mindent bele! :wink:

Csajok, írtó büszke vagyok magamra, szkenneltem!! Egyedül!
De nem engedi feltölteni, pedig le is kicsinyítettem, de azt írja, a fálj típusa nem megfelelő. Mit állítsak át?

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!!

Norka!
Ugy megijedtem....szörnyű érzés lehetett. Tanácsot nem adhatok, mivel nem vagyok anya. De a helyedben elfelejteném a cumit :) Remélem Bogi azóta tul van a sokkon és szoikál :)

Én meg teljesen tanácstalan vagyok. Mérem ezt a hőt, de semmit nem mutat. DE voltam ma is UH-n, a bal petefészekben egy 22 mmes kerek tüszű van, a doki szerinte ez ideális és ha 2-3 nap mulva eltűnik, bizonyitott a PÉs. Ő nem tartja jónak a hőmérőzést PCOnál.
Kérlek irjátok meg, mi a véleményetek!


Félek hogy ujra kell átjárhatóságit csinálni, vagy nemtom...Miert nem jön ez nekünk össze?!

Adjatok tanácsot, mondjatok véleményt :!:

Gina
Vendég
 


Ginuska!

Először is gratula a szép nagy kerek tüszőhöz!!!
Azért a hőmérőre nem lehet mérget venni!!! Én speciel az UH-ban jobban bíznék! (Csakegy most ne figyelj ide)

Tüszőrepesztő-szuriról nem beszélt a doki? lehet, hogy magától nem jó időben reped meg. Bogi is így lett, meg Ella is kapott repesztőszurit, Kavicska adta be neki, és látod terhes is lett!!

Ácsi, ácsi, ez még csak a második stimulált ciklusod, egy stimulált ciklus próbálkozáson vagy túl!! Másodszorra van még csak PÉ-d, nem???
nyugi, nyugi sinen vagy!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Kép
Vendég
 


Halihó!

Sajnos sietek :(

Norka sajnálom , nem lehetett semmi :( én sztem nem is tudtam volna mit tenni..de már alakul a szopi :wink:

Esperó örülök!!

Okr drukkoltam...de új remények!

Csajok csináltam görbét felteszem remélem sikerül...
nem sikerül,hogy kell?????? ha kép ként akarom akkor nagy,Rejó még kicsit kell tanulnunk :wink: :D
Vendég
 


Ginuska!! hogy csináltad?????

SZÉP!! :wink:
Vendég
 


holnap beszélünk a szuriról a dokival. ő ugy tudja ezt a medd. centrumokban adják inszemkor meg beültetéskor.

Mikor kellene? Mit jelent hogy rosszkor reped?

Gina
Vendég
 


7kincs

Átálitottam a méretet a képszerkesztővel és jpqként mentettem el
Vendég
 


Gratula Norka a mennyiséghez, és kitartás!
Nagyon szurkolok nektek (elvetemült szopipárti vagyok :) )
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


kincs

nekem autom. beirta az ov. napnak a 10. napot, pedik 100% nem volt mé ovulációm. Hogy tudom ezt megváltoztatni?

Gina
Vendég
 


Kandi ment egy privi,remélem odaér :wink:
Vendég
 


Gina nekem ez az első görbém :oops: :oops: ,sztem ha beírod a többi értéket, biztosan átrakja!

Köszi a segítséget :wink: :!:
Vendég
 


Norka, nagyon sajnálom, hogy ilyen "mellékhatása" volt a cumiztatásnak, borzasztó lehetett.
Tök mázli, hogy voltak ott segítőkész emberek. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha nálunk otthon leszaladok az utcára, akkor bárkit is találnék, aki segít.
Remélem hamar kiheveritek a traumát és a szopizás is felgyorsul a normális tempóra.

Most már én is látom, hogy mindig van min aggódni, ha a gyerekről van szó. :shock:
espero
 
 


Kincsecske!Ment a válasz!

Rejóka!Nővéremék is földszinten laknak,ezer fa árnyék mindig elöttük,tégla épület.-és ami a lényeg,majd meg lehet fagyni náluk.Simán 10-12fok az eltérés,a kinti és benti hely között.Áll.süt-főz,Én meg hüledezek,hogy most a legnagyobb melegben....Én meg,minden nap fözők....de ilyenkor nyáron...napközben gyors kajákat,este a több órásakat....mert felmelegszik a légkondival is a lakás.Anyosomék alattunk,egész nyáron az előszobában elhelyezett ventillátorral kihuzzák,de azt is éjjelre kikapcsolják,nehogy megfázzanak. :o

Húúúú,a bölcsiben is van egy Dominika nevű kiscsajszi,annyira-de annyira szép és aranyos....és Neked is könnyű lenne,összeszedni Őket! :lol: De a Johanna is nagyon gyönyörű,maradjon az :wink:

....Nati kapott Cataflam cseppet....Ő nem álmos-mondta,de már 3órája alszik lassan....szegényke,úgy sajnálom... :roll:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Espero!
Szuper,gratulálok,jó lehetett hallani a szivecskéjét is...javitsam azt az egy napot,vagyis,holnap nem ugrik a te számod-okés?


Ginuska!
Szerintem ez nagyszerű,hogy van Pé-d....és nem hormonoktól,csak clostyra...repesszétek meg,aztán kiszámíthatobb a dolog....na meg ha meg se repesztitek és elmész hsg-re....de nem az átjárhatósági a bibi,hanem a pete... :shock:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rambóka!
Zidane "régi haja" nem semmi volt,középen háromszög haj.....hát...inkább legyen kopi,kár,hogy befejezi....szupi focista!Fiam sokáig,csak az Ő mezét volt hajlandó felvenni......most meg-majomkáét ...Ronaldinho-ét. :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 




Andi!

Az arcocskáról nem tudok véleményezni..remélem elmúlik a bibi. Annyira édes a kisfiad alvás közben :)

hsg??? mit rövidít ez???

másik kérdésem: repszurit mikor szoktak adni??? neve??

Gina
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: