Sziasztok,
megpróbálok, gyorsan reagálni erre-arra
Anikó
drukk megy ezerrel. Ha gondolod van egy leirasom, tanacsok transzfer utanra a cime es egy lany irta le sajat tapasztalatait vhol itt a babaneten ezer eve, szivesen elkuldom neked priviben.
Baba
nekem több terhes baratnom is meselte, hogy egyik legjobb elmenye a pocakos pacsikolas volt, hiszen nemcsak pillekonnyunek ereztek magukat, de a babamozgast is sokkal jobban ereztek
Csaladiauto: mi januar ota vacilaltunk, hogy csereljuk nagyobbra a kocsit vagy vegyunk egy telket es majd 1-2 ev mulva ha megint lesz egy kis "kedvunk" megepitjuk almaink hazat. Lehet rosszul dontottunk?
Bar csaladihaz csaladi auto - egykutya, majdnem
Zsebi,
tenyleg nagyon orulok nektek,remelem a tovabbiakban is minden ok lesz. Az oromotoket, aggodalmaitokat csak azok tudjak megerteni, akik mar atmentek hasonlokon. Tenyleg nagyon sokat gondolok rad es izgulok erted folyamatosan. Mert szerintem neked mar ez jart, ezt megerdemelted.
Hajnoca
tenyleg mindjart itt az augusztus, es indulhattok ujra. Nekem is azt tanacsoltak, de en meg varok
Lanyok
nem azert maradok hatterbol olvaso mert depis vagyok vagy baj van a lelkemmel, de ugy gondolom, most egy kicsit massal kell foglalkoznom. Pl. Hazat tervezni
Tulelni a munkahelyi oruletet
No meg ugy gondoltam a tettek mezejere lepek, es megprobalom meg jobban felturbozni a testem: bojt kura, joga ilyenek.
Nalunk eddig a PCO-n kivul nem talaltak semmit es latom, hogy ezzel otthon is el lehet kesziteni a bebit, mindenfele hormonok nelkul. En nagyon megszenvedtem a stimut, es most egy ideig nem kivanom. Nem szoktam beteg lenni (kb 5 eve megfazva se voltam) es valoszinuleg ezert is viseltem olyan nehezen.
Szoval olvasok nap mint nap es neha azert adok eletjelet is magamrol.
Eletjelrol jut eszembe, Hajnesz veled mi van?
No meg azert szivesen latom a babas kepeket beszamolokat, szoval Helga, Trallala, Baba, Nina (tundi pufok baba lakozik benned is am), Zsebike no meg akiket kihagytam ne hagyjatok ezek nelkul megfoni a panelban
Szep estet mindekinek, bocs ha kicsit sok lettem
Orsi