Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska: Norbi bekaphatja:) Töredékét tudja annak amit én :) :) :) Kérdezzetek tőlem... majd megaszondom a tutifrankót :)

(mindent bojkottálunk aminek bármi köze is van ahhoz a seggdugasz díszmajomhoz...)
Vendég
 


(viszont most akarok egy honlapot gyártani ahová majd szépen lassan felviszem az összes általam ismert és elismert elméletet ami az egészséges kajáláshoz kell... )
Vendég
 


Na Én meg,most lépek ki...töbször ma nem nézek be,megyek fogat mosni,hogy ilyen szép legyen a mosolyom holnap is:... Kép
Kavicska!További jó,eseménytelen munkát kívánok!
pusza

kandi72
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Utolsó pár sor.

Döbbenet csajok, a hidegvizes csapból forró, ELVISELHETETLENÜL FORRÓ viz folyt. :shock: Aztán kissé megszoktam és nagy nehezen perzselő vízben lezuhanyoztam :shock:
Hát semmi felfrissülés. :shock: :?

Csakegy!
Tetszett a "kirohanásod" Norbi ellen :lol: :lol: :lol:

Asszem Ginuska követi ezt az életformát. :)

Kincsecske!

Igen, igen, MONY !!!!!

Na csók, elpucoltam a gép mellől. Kikapcsolom.

Puszika

Jó éjt.
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Kincsecske, Andika aranyosak vagytok! 8)

Döglődöm. Bedagadt a lábam és viszket. remélem csak sima vizesedés, és nem valami veseelégtelenség.

Csak fekszem az ágyon vagy a kanapén, nincs erőm írni. Olvasni is alig. Pedig szeretem a meleget, és nem is keményedek melegben annyit.

ja meg ápolgatom barátnőm lelkét, Rambóka tudja mi történt vele, annyira off, hogy le se merem írni. Mindennap bőgve hív, alig értem amit mond, órákat vigasztalom.

majd próbálok jönni, de facsarom a vizet a ruhámból!

ja csajok, alig várom, hogy beszkenneljük Johannáról a sztárfotókat!! :lol: csak ehhez apa is kell. :roll:

Kép

Kép
rejo
 
 


Meg te is Kavics! :D

Kép

Kép
rejo
 
 


Kavicska: ez nem életforma... ez biznisz... színtiszta biznisz... olvasott néhány elméletet, azt megspékelte néhány teljesen ellentmondásos elmélettel, ahhoz hozzácsapott mégegyet csak, hogy eladható legyen... aztán eladja...

a ciki csak az, hogy akik megveszik a nevével eledott termékeket, néhány évtized múlva az onkológián kötnek ki... (ne mondják már, hogy ha valaki megeszik fél kilót a szaloncukrából az nem dobja fel a patáit véges időn belül... annyi xar van benne amennyit én egy év alatt nem eszek meg...)

Fú... nagyon rühellem...
Vendég
 


Sziasztok, szép jó reggelt!

Csajok, tegnap majdnem rosszul lettem a hetes buszon. Ablak 5 centire nyitható, az ötödik buszra fértem fel, annyian voltak, minden tiszta üveg, tűz rá a nap, és lassan fővő heringekként centizgetünk a hungáriához. :roll:
Igazából itt bent nálunk nagyon jó a klíma, csak közlekedni ne kéne. Én is a nyár elejét, végét szeretem, ez még pocaklakó nélkül is nehezen viselhető. :roll:

Én olvastam a Norka által akjánlott Gi diétáról egy könyvet. nekem nagyon szimpatikus, kimondottan ajánlott pcora. Igyekszem nagyvonalakban követni, és azóta pl nem vagyok állandóan éhes, nincs kiszáradva a szám, nem járok 5 percenként pisilni, szóval jó hatású. Lényeg, hogy csak lassan felszívódó szénhidrátokat egyél, és keveset, este lehet egy kicsit többet.
Az érdekes az, hogy a könyvben egy csomó minden másképp volt, mint apukám cukroskönyvében a gi-táblicában. :?:

A Norbi kajákhoz én is furán viszonyulok, én se élnék rajtuk, de ha ráfanyalodom egy tortára, talán még mindig jobb, mint egy jó kis cukorterhelés a babának. Vagy ti mit gondoltok?
A héten anyukám süt meggyes rétest édesítőporral, cukor nélkül! Alig várom!!!! :) Éhesek vagyunk! :D

Szép napot Nektek!
csillagfény
 
 


Csakegy!
Ha kész lesz a honlap mindenképp tedd közkinccsé a címét, engem érdekel!
Vendég
 


Jó reggelt!
Mindenkinek kitartást a hőséghez! Éjszaka már alig vártam, hogy reggel legyen és végre jöhessek dolgozni, itt legalább van légkondi. (már amikor a kedves kollégák engedik bekapcsolni) A liftünk viszont rossz és pont a legfelső, hatodik emeleten dolgozom. :evil:
Most már tudom, hogy a tegnapi hányinger nem egyedi eset volt, ma is ezzel szenvedek. A hat emelet gyaloglást is csak úgy úsztam meg róka nélkül, hogy közben folyamatosan toltam a mandulát az arcomba.
Holnap megyek UH-ra, már nagyon kiváncsi vagyok, most már biztosan látszódni fog a picúr :D

Utáljuk együtt Norbit :P
espero
 
 


Csakegy, Rejó, jobbulást!

Zsizsik, én is Ácshoz járok, nekem is ő írta fel a metformint. Nem occsó, de nem panaszkodom, mert a célt elértük :D

Csillag, mi ennek a diétás könyvnek a pontos címe és hol lehet beszerezni???
espero
 
 


Csillagfény: ha van valami amit mérgezőnek tartok, az az édesítőszer... az ugyanis szintetikus és a szervezeted nem tud vele mit kezdeni... ezért nem hízlal... viszont minden más szempontból káros (nem véletlen, hogy állandóan felmerül, hogy rákkeltő... és én hajlok rá, hogy hosszú távon tényleg az)... ha terhes lennék inkább éhenhalnék, de nem mérgezném a gyerekem ilyennel... akkor már a cukor is jobb - persze mértékkel.

Mi egyébként mézzel eszünk mindent otthon... ha nem megy 40 fok fölé akkor az összes értékes enzim stb. benne van... ütősebb, mint a Béres csepp... (OK, cukorbetegség szempontjából olyan, mint a cukor... de nem vagyok cukorbeteg... mértékkel pedig igenis mehet!)

Van még egy cuccos, asszem sztívia a neve - csak nem kapható Mo-n... vagyis valamelyik MLM szervezetnél más néven kapható (ez egy növényből készül, tehát természetes és sokkal édesebb, mint a cukor...) Én sajna még nem jutottam eddig hozzá...
Vendég
 


Ja... és fene tudja mi volt a tegnapi hólyaghurutszerű izé... tegnap egész nap marha sok tojásfehérjém volt (az volt... mint a rétestészta)... mára meg elmúlt (a tojásfehérjéről nem tudok nyilatkozni, de a hólyaghurut az elmúlt).... amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen ment...

Szóval semmit sem értek... a hőm kemény 36,2...
Vendég
 



uramatyám... most látom, hogy már a 46. napon vagyok... asszem várok péntekig, akkor tesztelek egyet... nagy levegő... és eldöntöm, hogy legyen-e norcolut avagy sem...
Vendég
 


Sziasztok!

Gi diéta egyszerűen vagy valami ilyesmi, a könyvtárból vettem ki. DE: ugyanaz van benne, mint amit az interneten találszt, ha rákeresel. Szinte szó szerint ua, egy nagyon picit több a könyv.

csakegy! O.K. szar az édesítő, és valóban jobb a cukor, de ha IRes vagy, akkor nem biztos. A méz nagyon jó, valóban, mi is veszünk egy ismerőstől, aki valóban mézet árul. Ha utána megkóstolod a boltit, hát az tuti cukorlötty. Csak iszonyú drága.

Espero, te szalamandrákkal dolgozol????????? Miért nem engedik bekapcsolni a légkondit? :)
csillagfény
 
 


csillagfény: szeded a metformint, mehet a cukor is kis mennyiségben... egyszerűen nem kell midnen nap két tortát benyomni....

a méz meg nem olyan vészes... mi asszem 800-ért vesszük kilóját... és nem kell sok belőle (hacsak nem akarsz mézeskalácsot gyártani :) )
Vendég
 


Ja! Amikor szedtem, valóban. Használt úgyis, mert egy hónapig azt mondtam, majd holnaptól... ma még jöhet az édesség :) :oops: :D
Ahhoz képest elég hatékony volt, tud valamit az a gyógyszer. :wink:

Mot nem szedem már lassan 3 hete, és próbálok Gi-diétázni, nem kalóriában, hanem szénhidrátban.
De felfedeztem ám nagyon finom dolgokat! :roll:
Pl a tejszínhabot, a sajtos tojásrántottát, a natúr joghurtot gyümölcsökkel, tökmagot, mogyorót, kakaót cukor nélkül, meg ilyesmiket. Hmmmmmmmmmm :P Igazából most az édeset nem is kívánom, hála az égnek.
Szerintem a túró rudi még elmegy, talán nem olyan vészes, nem?
csillagfény
 
 


speciel én kihagynám a natúr joghurtot gyümölcsökkel... ha a kettő összeerjed, akkor ott a cukor / alkohol stb. és hiába a cukormentes diéta... gyümölcsöt mindig éhgyomorra (mondjuk két kajálás között) és kaja előtt min. 1/2 órával kéne enni... a paradicsom is gyümölcs, de ezt úgyse tartja be senki...
Vendég
 


Imádom a tökmagot, mogyorót. Nem vagyok édesszájú, én a sósakat szeretem de nem merek enni ilyesmit mert tele van olajjal. :(
Vendég
 


Sziasztok,

Csillagfény, Espero, Kandi, köszönöm az Ács dokival kapcsolatos hozzászólást, így most nagyobb bizalommal fordulok hozzá.
Tegnap próbáltam felhívni a megadott mobil számon, de egyszer kinyomott, aztán később, mikor újra hívtam, nem vette fel.... :cry:
Van valami időpont,amikor ezt a számot hívni kell ? Pl. csak a csütörtöki rendelési időben ?
És ha megkérdezhetem, mit csinál, hogyan méri fel a helyzetet ? Gondolom első körben elküld vérvételre, és UH-ra ? Van neki saját Uh-ja a rendelőben, vagy be kell menni a kórházba ? Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de szeretnék mihamarabb már hozzájutni a gyógyszerhez, hogy rendeződjenek a dolgok bennem.... :D

Előre is köszi, szép napot nektek !
zsizsik
 
 


Zsizsik, hát igen, Ács eléggé elfoglalt ember, én is napokig szoktam hajkurászni, mire végre sikerül telefonvégre kapni. A mobilszámán elvileg hétköznap 8 és 3 között lehet hívni, legalábbis a névjegyén ez van.
Az én esetemben az előző dokim által végzett vizsgálatok eredményei alapján írta fel a metformint, tehát nem tudom, hogy mit fog veled csinálni.
Gondolom a ciklus elején, közepén és végén kell vérvételre menned (a pontos napokra én már nem emlékszem), meg kétszer vagy háromszor ultrahangra. A magánrendelőjében nincs UH.
espero
 
 


Espero, köszönöm szépen, sokat segítettél !!! Akkor üldözöm tovább !!
zsizsik
 
 


most is émelygek... igaz, édeset is ettem... és elfelejtettem bevenni a metformint...

(na majd most)
Vendég
 


Csakegy, a gyógyszert nagyjából ugyanabban az időben kell bevenni!
Különben nem használ úgy, és szegény szervezeted is összezavarodik.
:twisted:

Írd fel a telcsid emlékeztetőjébe, vagy ragaszd ki a papírját mondjuk a hűtőre, vagy ahol biztos vagy reggel, és akkor tuti nem felejted el!

Sziasztok!
csillagfény
 
 


Csillagfény: a bibi csak az, hogy össze-vissza eszek... és ezen nem tudok változtatni... és éhgyomorra nem akarom bevenni...

az is csoda, hogy mindig beveszem:)))
Vendég
 


Nem szoktál reggelizni? Mondjuk ha 7 és 10 között eszel valamit, szerintem az már reggeli. Meg du, este csak eszel valamit, nem?

Érdekes csajszi vagy! A rendszeres evés pedig fontos, nem csak az, hogy mit, hanem a hogyan is! :)
csillagfény
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan!majd este leszek, ha hűvösebb lesz!

Tegnapelőtt bent a melóhelyen kolléganőmről kiderült hogy PCO-s.
2:1 az LH/FSH aránya, UH is kimutatta, apukája cukorbeteg.

Kivan a csajszi. megígértem, adok neki jó dokit.

Csajszik, el tudná valaki nekem küldeni Ács doki elérhetőségét, telcsiszám, magánrendelő címe, száma, ideje, kórházi elérhetősége??

Kandika te pedig Kósáról küldd el ugyanezeket légyszi!!!!!

Nagyon ki van borulva kolléganőm, nagy segítség lenne ez neki.
Az én dokimról sajnos nálam nem derült ki mit csinál egy PCO-sal, ad-e metfromint, de most már rá fogok nála kérdezni, csütörtökön megyek úgyis hozzá.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo, elküldtem Ács paramétereit priviben.
espero
 
 


Sziasztok!

Espero!

Én is végig szenvedem az éjszakát, alig várom már hogy mehessek a jó hideg-klímás melóhelyre.

Nekem most zabálási rohamaim vannak..a kolléganőm azt hajtogatja éhes vagyok. Amint megérzem az uborka illatát már indulok is az irányába. Egy nap vagy 5* kimegyek kajáért a munkahelyről. Ezt a metformin okozza?

Adhatnátok tippeket, ki mennyit és miket eszik?

Elkezdeném szedni a Norcolutot, de mivel az üzemdoki írta fel, nem tudom, hogy hogy kell szedni.
babancs
 
 


Sziasztok!

Rejo, vigasztald meg a kolléganődet! Ettől azért nem kell úgy kiborulni, főleg, hogy általad jó kezekben és pártfogásban van. :D
Mondjuk ennél rosszabb dolog sose legyen, Szerintem a pcosok 95%-n tudnak segíteni. Ennél rosszabb sose történjen, én azt mondom.

Te 4 év diane után spontán teherbe estél?
Nem is szedtél metformint, se closty, semmi?
csillagfény
 
 


Az aloe vera gélt issza valaki? Az életmód topicban, azon belül az Aloe vera immunerősítőben ezt találtam:

"Sziasztok!
Én is nagyon dícsérem az FLP termékeket!!!
Szofi! Eddig azt hittem egyedül vagyok azzal, hogy (szerintem) a gél volt az, ami segített a teherbeesésnél.
Ugyanis 5 havi próbálkozás után, amikor úgy gondoltam, rendbeteszem a vitaminháztartásomat Aloe Vera géllel, rögtön abban a hónapban terhes lettem. Pedig abban a hónapban rengeteget dolgoztunk a lakásátépítésen (én is hordtam a vödörben a sittet, meg mindenféle nehéz munkát végeztem). Gondolkoztam azon, talán ajánlani kéne a "ma megint megjött..." topic látogatóinak is."

Bár aki ezt írta, valószínű nem PCO-s.

Győrben ajánlottak egy nőgyógyászt (nő), aki elég sikeres a PCO-s nőknél. Különböző teákat is ajánl (kicsit természetgyógyász is).
Ha nem járok eredménnyel, akkor felkeresem. Álítólag nagyon nehéz elérni, mert sokat jár Amerikába. Továbbképzésekre, tanít is.
Na hát ilyen nődokik kellenének...nem olyan aki rügtön lapart ajánl.
babancs
 
 



Sziasztok!

Nem fogok Norbiról vitát nyitni :)
Nem tudtam, hogy ennyi nemszimpatizánsa van. :)
Én nem követek semmilyen diétát. Csupán este hat után nem enni. És lehetőleg mellőzni az édességet. Ennyi!!! Nekem ez mindig is bejött. (most is coca cola lightot iszom :lol: :lol: )
De a Rubint Réka torna kifejezetten jó!!! Megjegyzem :)

Csillagfény!
Tudom, hogy nincs 100%ék. De azért én bízom benne, hogy a PCOsok teherbeesési aránya közelít a 100hoz :)

Rejóka!
Te szegény! :(
Most nem tudok többet írni:) Majd később írok. :)
Puszika Mindenkinek!!!!
Vendég
 


Néhány űdítő szösszenet!


Rögtön tudtam, hogy nemkívánatos gyerek vagyok, mikor
kenyérpirítóval kellett játszanom a fürdőkádban.

A férfi olyan, mint a hal. Feje is van, de a farka irányítja.

A szex olyan, mint a hóemberkészítés: elobb meggyúrjuk a
golyókat, aztán jöhet a répa...

Mi a különbség a Szerelmes, az Igazán Szerelmes és a Hivalkodó
között?
- A Szerelmes kiköpi, az Igazán Szerelmes lenyeli, a Hivalkodó
gargalizál.

Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak
mások?

Miben hasonlít a gumióvszer és a feleség?
Mindkettő több időt tölt a tárcádban, mint a farkadon.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már
bundája is van.

Milyen a férfiak péniszmérete női szemmel?
1 - Kicsi
2 - Közepes
3 - Nagy
4 - Úristen!
5 - Van fehérben is?

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

Légy kedves gyermekeiddel, hiszen ok választják ki neked a
szociális otthont.

A nők annyira vágynak a kedvességre, hogy időnként szexre is
hajlandóak érte. A férfiak annyira vágynak a szexre, hogy
időnként kedvességre is hajlandóak érte.

- A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a
gázpedál...

Rejóka!
Szerintem ez a terhességgel és nagy meleggel együtt járó oedemasodás, de ha nagyon izgulsz akkor beszélj a dokiddal és nézzetek vesefunkciót.

Espero!
Ilyet azért ne csinálj !!! Kép

Zsizsik!
Nagyon szorítok neked, hogy minél hamarabb nyélbe üsd Ács dokival a Metformint :)
Mond be te is az adataidat, hogy bekerülhess a táblázatba!

Az biztos, hogy a "JÓ" dokikat nehéz elérni, mert szájról szájra terjed a hírük és nagyon sok a páciensük. Ettől kezdve üldözni kell őket. De megéri.
Azért itt Mo-n ebből a szempontból még mindig jobb a helyzet, mint több nyugati országban, több hónapos várólista, hogy bejuthass a rendelőbe....

Alice!!!
merre jársz??? Hol vagy???
Fürdőcskézel a jó meleg tengerben :) Bezzeg!!! :) Remélem csak a szorakozás miatt nem írsz és nincs semmi baj... :roll:

Csakegy!
Nagyon szomorú vagyok, kezdi nem bírni a gyomrom a kinai kaját :( Jajjajjj.

...vagyok... várom a meccset. :)
Vendég
 


Kavicska: nem vagy Te terhes véletlenül? :)

csináltam LH tesztet... hót negatív... egy pöttynyi festék sincs a második csík helyén... még egy nagyon nagyon nagyon halvány sincs... akkor ez a mostani tojásfehérje valszeg csak gomba miatt van... vagy a hólyaghurut miatt... várok még egy kicsit aztán eldöntöm, hogy norcolut avagy sem....

Veled most mi a helyzet?????? Előttem jársz egy nappal...
Vendég
 


Csakegy!
Nem hányok, FOSOK!!! Borzasztó! :)
Nekem rózsaszínes halovány barna a folyásom. :shock: De lehet, hogycsak átverés és nem is lesz spontán havi.
Azért mi ketten rendesen tapossuk a cn.-kat :) :lol: :lol:

Orshe!
Te merre vagy???
Mintha láttam volna a neved!!! Jelentkezz!!!
Te is íratkozz be a táblázatba :)

Norka, hogy vagytok???
Vendég
 


Sziasztok!

Én is élek, csak tegnap nem volt erőm írni, csak olvasni!

Norbit én is utálom( light szalonna és ischler !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:), de még nálánál is jobban a kedves nejét!!!!!!!!
Nem szoktam délutáni népbutító műsorokat nézni, de sajnos azt pont láttam, amikor Rubint Réka nacsasszony elmesélte, h. ŐŐŐ összesen 4 v. 5 kilót hízott a terhessége alatt!!!!!
Nincs ezzel semmi baj, vannak ilyen nők. De ne legyen már példakép, mert lesznek olyan agyatlan libák, akik fogyókúrázni fognak a terhességük alatt a baba kárára is akár, mert azt hiszik, h. ez a normális!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Holott, ha csak azt számoljuk, h. baba: 3,5 kg+méhlepény+magzatvíz+méhizomzat+mellek megnövekedett súlya!!!!!!!!! Plussz a szervezet által a szoptatásra raktározott zsírszövet (ez még a sovány kismamákon is megjelenik: felkar, combok, toka :( )


Csillagfény!

Édesítőszer ügyben egyetértek Csakeggyel (hajaj, ide jutottam!!! :wink: ) én is azt olvastam külföldi kutatásokban, h. összefüggést találtak a vastagbélrák és az édesítőszerek közt, csak éppen a dagadt amerikai lakosságig ez nem jut el, mert ők a legnagyobb piac az édesítőszergyártók számára! :evil:
Egyébként nézzétek meg a diabetikus csokik energiatartalmát!
Én is csak azóta tudom, h. azok sem jobbak, mióta a cukros asszisztensnőnknek húsvétra ilyet vettem, aztán mondta, h. köszi, de ne vegyek neki ilyeneket, mert ezt sem ehet!!!!!!!


Áfonya!

A különböző olajos magvak tartalmaznak egy csomó olyan anyagot (vitaminok, esszenciális zsírsavak!!!!) ami igencsak hasznos a szervezeted számára!!! Na persze nem a sósmogyó mértéktelen zabálására gondolok!!! (mert, ha igen akkor összefut a nyál a számban!!! :lol: :lol: :lol: Nálam még sosem avasodott meg, úgyhogy inkább nem veszek!!!! :lol: )


Babancs!

Szerintem az aloe verás csajszinak nem az segített, hanem a lakásfelújítás! :lol: :lol: :lol:


Rejo!

Nálunk is van a lépcsőházban offos probléma, nem mesélem el, mert nem tenne jót senkinek! Sajnos előfordul ilyesmi, de bízzunk benne, h. csak másokkal!!!! :(
Ha úgy látod, h. kezd befordulni a barátnőd és elhanyagolja a gyerekeit, mindenképpen cipeld el pszichomókushoz!!!!!! Ez nem vicc!!!!!!!!! :!:

Szerintem veseelégtelenség, de minimum agydaganat!!!!! :wink:
Tesónál nem dagadt a lábad???
Sógornőm úgy nézett ki, mint az elefánt!!!! Remélem én megúszom! :shock:

Bocs, ha vkit kihagytam, de idesülök a gépre!!!!! :evil:
rambóka
 
 


Szép estét!

Kavics jobbulást! Remélem spontán mensid lesz :wink:

Csajok már a lakásban is 26 a hőmérő!! :shock: de ahogy lenyírtam a füvet jól meglocsoltam mindent :D remélem érezhető majd a levegőn :lol: de aszúnyogcsípések miatt lehet nem alszom :?
Az édesítő hanyagolva......

Voltam ma nődokinák.....adott clostit,a hőm ma is 36.9 és a cickóm érzékeny...azt mondta ne hőmérőzzek a 21 században már nem kell,de nem UH zott és vért sem vett...kaptam páfrányozós gépezetet (ismerőstől kölcsönbe )de nem mutat semmit :( Azt hittem a doki kicsit bíztat de nem,azt mondta pár clostis hónap után meglátogathatom a kaálit... nem igazi pco szaki azt hiszem :?

Andi megkaptam az üzit,ha lesz időm vélaszolok, remélem nekem is sekerál elküldeni...

Okr hol vagy!!!!!?????
Vendég
 


Képzeljétek, ilyet még nem hallottatok! Elmentem a háziorvosunkhoz, hogy el tud-e küldeni 5 pontos terhelésesre, vagy muszály belgyógyászhoz mennem. Azt mondta el tud küldeni de mi az az 5 pontos?! Mondom neki értetlen arccal: hát hogy 5x vesznek vért. Azt mondja: ilyen vizsgálat nincs! :shock: Nem vesznek 5x vért, miért vennének, csak a cukorlötty elött meg után. Én meg csak álltam... hirtelen esküszöm nem tudtam hogy ki a hülye, lehet hogy én mondtam butaságot? De utánanéztem, és tényleg van 5 pontos. És ez az orvos praktizál!!! :evil:
Nem úszom meg a belgyógyászt :( félek tőle.
Vendég
 


Áfonya!
Az én házidokim sem sokkal másabb :cry:
Vendég
 



Kiskincs!!!

Nem cseszegetni akarlak, de nálam a hőmérő kimutatta, h. terhes vagyok: 36,8-37 közt maradt!!!!! Pedig én biztos voltam benne, h. nem LEHETEK terhes!!!!! :lol:
Meg a CICIÉRZÉKENYSÉG!!!!! NEKEM EZ AZ EGÉSZ ANNYIRA GYANÚS!!!!!!! CSAJOK SEGÍTSETEK MEGGYŐZNI KISKINCSET!!!!!
Arra sem volt képes a dokid, h. egy nyomorult tesztet csináljon???? :evil:
Csinálj egyet utoljára, hátha!!!!! Én annyira, de annyira drukkolok!!!
LÉGYSZI' A KEDVEMÉRT!!!!!!!!!

Áfonya!

A Ruzsa meg fogja csináltatni az 5pontos inzulint is ingyen!!!!!!
A kétpontos vércukorral nem mész semmire!!!!! :evil:
rambóka
 
 


Rambóka!!!!

HURRRRÁÁÁÁ!!!!
Jelentkeztél. Itt ülök, fél szemmel lesem a meccset. Alice- gondolom a franciák nemzeti gyászban vannak ez után a gól után :lol: :lol:

Az édesítő szerekkel kapcsolatban, én hólyagrákkal tudom az összefüggést.
Én határozottan szeretem a fehér kristálycukor ízét, a főnököm, amikor látta, hogy azzal édesítem a kávémat csak annyit mondott: A fehér méreg!!! :lol: :lol:
De gondoljátok el a szegény cukorbetegeket, most a fiatalkori, "veleszületett" formára gondolok. Szinte csak édesítőszert alkalmazhatnak. Pl ha sütit, vagy bármi édességet kívánnak. Nem elég a cukrbetegség okozta rengeteg szövődmény eshetősége, még egy jó kis vastagbél, vagy hólyagrák is settenkedik.
És nekem is IRrem van. Hát szomorú :(

Hány kilót lehet hízni terhesség alatt???
Mi anno (2 éve) úgy tanultuk, hogy ahány hónap plusz 1 vagyis 10kg a megengedett.
De mennyire valósak ezek zsír kilogrammban???

A baba kb 3,5-4 kgos.
a placenta 0,5 kg
magzatvíz ahogy nő a baba csökken a mennyisége: de durván egy 0,5kg számolhatunk
Plussz a megváltozott hormon háztartás miatt felhalmozódott víz. Gondolok itt az ödémákra, de nem feltétlenül látható. Szintén 2-3 liter is lehet.
És akkor hol van a megváltozott étvágy miatt a több evés okozta valódi zsírocska :wink:
szóval, ha azt vesszük, hogy egy terhes nő egyetlen kilót sem hízik akkor is legalább 5 kg plussza lesz, de inkább hat.
Viszont az téves, hogy két ember helyett kell enni. Kb 20%al nő meg a szervezet kalória igénye.
Én most könnyen beszélek, még nem vagyok terhes!!!! :lol: :lol:

Rambóka!
Te azt mondtad, hogy téged mindig megdícsér a védőnő, ami a kilókat illeti.

Én nem vagyok Norbi és Réka "politikája" ellen. Roppant módon toleráns vagyok mindenkivel szemben :)
Viszont ők legalább azt hirdetik, hogy mindent ehetsz, csak nem mindegy, hogy mikor és rendszeresen kell mozogni!!!
És nem valami csoda bogyót kínálnak drága pénzért, ami 4 hét alatt 20 kilótól szabadít meg.

Viszont a táplálék kiegészítőkkel állok hadi lábon, amit a filmükben reklámoznak és az L karnitin okozta szívritmuzavarokról sem beszél senki :shock: (talán mert túl jó a menedzsmentje)

Nekem van Rubint Réka DVDém. A barátnőm reklámozta, aki a terhessége alatt felszedett 20 kilóját ezzel a tornával nyomta vissza a szülést követően. És valóban jól megdolgoztatja az izmokat.
(ami tetszik Rékában, hogy felhívja a figyelmet, arra, hogy a kismama kérje orvosa tanácsát a tornát megelőzően.)

Én kevésbé tolerálom a 180 cmes 56 kilos manökeneket, akik naponta megesznek egy sárgarépát és két avokádót. Aztán egy idő után ezt is lecsökkentik, mert még mindig túl kövérek. :shock:
És a tinilányoknak inkább ez az etalon.

Az agyatlan libák úgyis fógyózni fognak, cigiznek, isznak, drogoznak a terhesség alatt. És nyavalyognak, hogy milyen rettenetesen kövérek :shock:

Nálunk a családban sok a túlsúlyos (a párom részéről). n+1 féle diétát kipróbáltak. És semmi sem hat :roll: Már egy vagyont költöttek különböző bogyókra és hiába.
Nem mozognak!!! Ez a legnagyobb baj.

A párom le akar már fektetni, nekem még nincs kedvem :lol: :lol:
Vendég
 


Andi akarok válaszolni,de most nem tudok írni okosan ,már kellene feküdnöm.....

Rambóka még nincs értelme a tesztnek! a hőm az elején ugrált aztán kb 5napig 36.6 és tegnap meg ma 36.9..én pé re gondolok és azt hittem hogy a doki esetleg lelkesít és hormonokat néz vagy valami...
Vendég
 


Rambóka! Tudom hogy nem megyek vele semmire, el is jöttem üres kézzel, csak érdekességként írtam le a sztorit.
Rá fogom magam szánni a belgyógyra csak össze kell szednem magam... (tudod mint ahogy fogorvoshoz megy az ember. Elmegy mert úgyis muszály, csak még egy napot... :D )
Vendég
 


Kincsecske!!! :)

Tesztelj!!!!!!! Azonnal !!!!! :):)
Igen igen gyanús vagy :) Rambóka kedvéért. :)

Áfonya!
Ez a háziorvos nagyon szomorú. :(

Kincsecske!!!
Már sokaknak kimutatta a Pét vagy a terhességet. :)
Nekem határozottan nem mutat PÉt. De már nem is mérem.

Na megyek lefekszem. A párom cibál. Lassan a hajamnál fogva.
Vendég
 


Úgy tűnik, hogy hiányosan beszélek. Csak ennyire futja, mert közben figyelem a meccset és beszélek skypeon a barátnőmmel. Hát nem vagyok én egy Napoleon :lol: :lol:

Kincsecske!
Ezen infok birtokában ezekszerint más a helyzet.
Vendég
 


Kiskincs!

Cikluselején NINCS cickófájás!!!!!!! Viszont terhesség alatt lehet mensi!!!!!!!
rambóka
 
 


Kavits!

Én a spanyoloknak drukkolok, de ez a Barthez hihetetlen egy pasi!!!! De azért bánatos leszek úgy tűnik! :cry: :cry: :cry:
rambóka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: