Új privát üzeneted érkezett!

Lehet, hogy szokott,de én annyira még nem figyeltem, hogy ez csuklás e vagy nem. Van többféle mozgás amit produkál, de én nem tudom, hogy mikor mit csinál. :D Van valami jellemzője, hogy mikor csuklik,mondjuk kajálás után vagy ilyesmi?
editmaci
 
 


Nekem bármikor képes rá, de tuti észrevennéd, mert ütemesen mozog. Szerintem semmivel nem lehet összetéveszteni. Kívülről is látszik. Kezd nagyon melegem lenni.
tokajkincse
 
 


Akkor szokott,mert kis apró ütemes mozgásokat szoktam érzékelni! :D
editmaci
 
 

 
 

Látom ma mindannyian a számítógép előtt hűsöltetek. :lol: Én elmenekültem a kiskorúval falura. Egész nap csupaszkodott, csak alváshoz mentünk be és vettünk fel egy pelust! Franc ebbe az anyukás többesbe, most elképzelem magam pelusban. :lol: Na, csak amire emlékszem. Az Utrica urens-t nekem is ajánlották, állítólag jó. Mi Huggiest használunk pelusból, de Pampersből az 1-es méret nekem bejött, csak Lili hamar kinőtte,a többi gázos....Én a Niveás popsitörlőt szeretm:kicsit bordás, nem olajos, nem illatos.
Lili már répázik, azaz répalevet iszik, holnap megpróbálkozunk az almapürével. :wink: Mennem kell, Lili veszekszik az apjával, fürdeni óhajt.
Zsombi nagyon fickós! 8) Nem akar a lányommal járni? :lol:
pedina
 
 


Jó reggelt!
Ma már mi is itthon vagyunk. Lili sikkangat, de látni, hogy élvezi a saját hangját :lol: . És cifrázza is. Úgy koncentrál, egyem meg. :lol: Egész jól aludt, 12 órát, csak kétszer kelt fel kajálni. A sikkangatások-kiabálások mellett a másik élvezetes tevékenység a mai nap a hasrafordulás.
Éjjel is félálomban hánykolódott egy kicsit, és véletlenül lendületből hasra fordult. Rögtön fel is ébredt rá, láttátok volna az a meglepődött arcot: mi a tököt keresek én hason?! :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na, megyünk zuhanyozni. Ez most nem az anyukás többes, tényleg együtt zuhanyozunk. :lol:
pedina
 
 


Na, hová lett mindenki?
Most kászálódtam ki az ágyból másodszor. Hajnal 4.30-kor keltünk, hogy nehogy valamit Robi itthon hagyjon. Akkor sem voltam teljesen magamnál, de most sem. Megyek a védőnőhöz. De előtte még eszek. Hátha a kaja mutat valami hízást! :D
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Reggel úgy ébredtem,hogy mehetnékem van valahová! :lol: Persze amikor megláttam az időjárás előrejelzést el is ment tőle a kedvem! :(
Aztán csak átbattyogtam a Szinvaparkba.Voltak azért gyenge pillanataim,amikor éreztem, hogy átfut rajtam a gyengeség. :?
Sokat gondolkodtunk Imivel a légzésfigyelőn,de mivel külön szobába próbáljuk meg az első pillanattól,így amellett döntöttünk, hogy megvesszük. Úgyhogy most,hogy kielégítsem vásárlási szándékomat megvettem.Persze először rögtön a 35.000 ft-osat akarták rámsózni,mert ahhoz van adóvevő is! :D Én "csak" az egyszerűbbet vettem,ami hangjelzéssel figyelmeztet,ha valami gond van.Azt hiszem mostmár nagyobb kiadásokat nem fogunk csinálni,tartalékolni kell a dokinak is! :lol:
editmaci
 
 


Edina,te mikor adtad oda a dokinak hálád jelét? Közvetlenül szülés után? Vagy nem kell vele úgy sietni? :D :D :D
editmaci
 
 


Engem megnézett, mielőtt eljöttem aznap. Akkor adtam oda. Amúgy meg varratszedéskor szokták többnyire, az utolsó nap van. Mármitn spontán szülésnél. De amúgy is sort kerítenek ők arra hogy nehogy véletlenül ne találd meg ... :lol:
pedina
 
 


Na, megjöttünk. Tök sokat dumcsiztunk a védőnénivel.
A múltkor kaptam konyakos meggyet. Persze azért lecsúszott pár. tök aggódtam, hogy milyen anya vagyok én, alkoholizálok itt a gyerekkel. Erre ma kiderült, hogy konyakot szoktak javasolni a 36. hét után, mert annak is izomlazító hatása van és állítólag nem nyílik a méhszáj ki tőle. Na, tessék! Milyen kár lett volna mindet Apának adni! :wink:
tokajkincse
 
 


Nyugodtan egyél konyakmeggyet, nekem is mondta a doki, hogy ha keményednék, akkor igyak egy kis konyakot. :shock: Fájt a torkom, asszongya: fél házipálinka. Kérdeztem: Jéger nem jó, csak gyógynövényes? :) De, az még jobb. Meg vörösbort is szoktak javasolni. Én is hótt para voltam, hogy már terhes voltam, amikor nyeltem a lándzsás útifű-szirupot, meg az esküvőn is leszaladt vagy 2 jéger, de csak röhögött rajtam, hogy ha nem életvitelszerűen alkoholizálok, semmi baja nem lesz a gyereknek. :lol:
Az előbb lányosan beültünk a kádba a habok közé. Johnsonos bébihabfürdő... :? Egyszer-egyszer csak nem lesz belőle gond, de a gyógyszertári fürdető úgy csúszik, hogymeg se tudnám fogni, meg most nem tisztálkodás volt a cél. Szóval pancsoltunk. Az én lányom eddig csak tűrte a fürdést, de most kifejezetten pancsolt, meg viháncolt. Biztos biztonságosabbnak érezte, hogy én is ben vagyok vele, hiába a nag kád volt. Ja, és egy lila és egy sárga hal, valamint egy bálna is volt velünk.
Csajok, majd meglátjátok, hogy mennyi "programot" lehet már egy 4 hónapossal is csinálni, döbbenetes, hogy mennyire figyel és reagál mindenre. Két napja az anya arcának felfedezése a program: mosolyogva bámul a képembe, meg tapogatja. Meg simogatni is próbálja, de még nem nagyon megy neki.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pedina
 
 


Én éppen tegnap néztem a 4D-s pofiját és annyira hihetetlen volt számomra, hogy ő az én gyerekem és bennem van.

Egyébként én ennyi kólát életemben nem ittam, mint terhesen. Ásványvizet soha, most meg azt nyomatom szörppel. Persze nem a szénsavmenteset! :oops:

Szinte rohan az idő! El sem hiszem, hogy Lili 4 hónapos! egy nő, ha anya lesz sosem unatkozik már. :wink:
tokajkincse
 
 


Jó, akkor én is jégerezek majd... :oops: :oops: :shock:
Orsi, a kóláról jut eszembe, hogy én nem is ihatnék, mert kiver az ekcéma. 4 éve nem ittam. De mióta várandós vagyok, azóta lecsúszik napi egy-két pohár. Sőt. Reszketek érte. Korábban faltam az édességet. István csak nézett, hogy fér ennyi csoki belém. Most meg semmi. Paradicsom ezerrel. Állítólag sok a folsav benne, biztos azért kívánom. De klasszikus kívánósságot még nem éreztem. Vagy fel sem fogom.
Nagyon dagad viszont a lábam. Hála égnek ez csak a meleg, mert a vérnyomásom rendben van. Nem szeretném, ha bármi gond lenne, de nem bánnám, ha a doki azt mondaná legközelebbi alkalommal, hogy "nyomás haza az ágyba!". Értitek, ugye?
Nap híre, hogy az egyik kolléganőm megállított, hogy "ugye???". Azt hittem, a főnöktől tudja. Nem onnan. Érezte, mert ő 15 hetes. Alig tudtam leplezni a lelkesedésemet. Egy olyan csaj, aki közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz (jó, ez nem jelent semmit), de eddig lehülyézett minden gyerekes embert. Karrierista, a Kutyája a mindene. Azt hittem, az életben nem lesz gyerek a közelében. Most meg csillog a szeme. Hihetetlen, mire képesek ezek a magzatok! :wink: :wink: :wink:
vbea
 
 


A gyerekek is megérzik, ha egy kolléga van a pociban. Felmentem a régi munkahelyre, és az én lányom irtó tudálékos tekintettel, majd mosolyogva bámulta az utódomat. Mikor kettesben maradtunk, mondtam neki: ugye terhes vagy? Hát, valószínű, volt a válasz, holnap megy dokihoz. De én honnan tudtam? MOndtam neki, hogy a lányom mondta. :lol: A barátnőm kisfia is mindentudó tekintettel bámulta az én pocakomat, meg kopogott Lilinek, aki visszarugdosott neki. :wink:
pedina
 
 


Kép


Ilyen volt Marci baba 27 hetesen.
Remélem hamarosan a karjaimban tarhatom. Az lesz csak az igazán 4D!
tokajkincse
 
 


:lol: Az biztos. :lol:
Orsi, én 10-re fogadok. Mondjuk egy somlóiban. :lol:
pedina
 
 


Ok! Max. majd taxizik a doki bácsi a repülőhöz, ha nyaralni megy 10-én!
Kicsit sokat fájdogálok már. Folyton kell a magnézium.
tokajkincse
 
 


Mennyit szedsz? A barátnőmnek az orvos napi 6-ot "írt fel", úgyhogy gondolom annyi még nem gáz. CSak azért kérdem, mert én is szedtem tavaly előtt , és akkor olvastam, hogy talán vesekövet okozhat. :(
pedina
 
 


Mivel nem találtam a bogyót ( nyílván egyedül vagyok :? ) ezért pezsgőtablettát iszom. Nem tudom mennyi van benne, de eddig elég volt. Csak meginni :roll: . A védőnő szerint is mehet 3x2.
Tettem egy felfedezést: terhességi csíkjaim vannak. Azaz ilyen folt és csík. Remek. Mivel kenjem? Neked bevált valami Edina?
tokajkincse
 
 


Mulipás terhességi csíkok elleni krém. De én vagy a 6. hónaptól kentem.Amúgy az én hasan alja az utolsó héten repedt ki pár helyen, és már szinte nem is látszik. Nekem a pocimról a hosszú sötét csík nem nagyon akar halványodni. :-(
Pezsgőtablettában biztos nincs túl sok. Én a Magne B6-ot szedtem. Asszem Béres. Lila, olyan alakú,mint a Panadol.
pedina
 
 


Milupa... :oops: :oops:
pedina
 
 


Az oldalukon nem találok semmit sem róla! :cry: Ilyen dm, rossmann, esetleg gyógyszertár? Mennyibe fáj amúgy? Mert olyan drágák szoktak lenni ezek a kencék.
tokajkincse
 
 


DM-ben vettem, vagy gyógyszertárban mindig. Az ára változó, olyan 1000 körül van. Nekem egy tubus 3-4 hétig volt elég.
pedina
 
 


Na, az egészen jó! Azt hittem vagy 2500 ft!
tokajkincse
 
 


Én a múltkor Rossmannosat vettem,de nekem nem igazán vált be,semmi pozitív változást nem érzékeltem, :( viszont a lábnyugtató krémjük az nagyon jó,azt szeretem.Főleg este,mert olyan jól hűsít! :D
A DM-ben láttam már a Milupásat,lehet,hogy kipróbálom és is azt inkább.
editmaci
 
 


Orsi,ha már ennyire bizonytalan az időpontod bevárhatnál engem! :mrgreen: Tök jó lenne ha egyidőben szülnénk. :P
editmaci
 
 


Olyan álmosság jött rám,lepihizek egy kicsit a meccs előtt! :D
editmaci
 
 


A barátnőm amúgy az avonos terheségi csík elleni krémre esküszik...Asszem mindkettőben búzacsíra van. 8)
pedina
 
 


Én babylove-ot vettem a DM-ben. Ez a DM saját márkája, de szerintem ezt nálam jobban tudjátok. És rendeltem egyet az avontól, mert most akciós (most 2500 Ft :cry: ). Szóval ez a babylove elég zsíros, olyan, mintha babapopsikrémmel kenegetném magam. De amúgy biztos jó, viszont egyelőre én változást nem látok. :wink: Most ez egy amolyan "megszólaltam, de semmi értelmeset nem mondtam"-típusú hozzászólás volt.
Lábra mondjatok valamit!!! Iszonyatosan bedagad estére, fáj - mivel nyugtassam le? Tudom, polcolni - kéne. :?
vbea
 
 


Polcolj, okosabbat én sem tudok... :? Az enyém is nagyon dagadt...
A Milupás krém is nagyon tömény. A pizsifelsőimben még mindig benne van az illata. :lol:
pedina
 
 


Eni, neked minek még csík elleni krém szívem? :wink: Bár lehet így megelőzöd és eleve ne m is lesz! A lábad a melegtől dagad. Én már itt örülök, hogy végre produkálok valamit ami arra utal, hogy terhes vagyok. Erre közlik, hogy ez csak a melegtől van. Pihenni kellene neked leginkább. Otthon ülni a szobában és aludni, tévézni, netezni! :lol:

Ez a rossmann és dm tök jó, hogy vannak, olyan természetesek. De most itt egy újságot nem kapok, nemhogy rossmann, dm! :roll: Amúgy jó a nyugi, de meg kell szoknom, hogy össze kell írnom mi kell egy hónapra majd Pocoknak és meg kell venni egyszerre. Vagy Apát zaklatjuk majd, hogy ezt is hozzon, meg azt is!

Edit, a végén még hamarabb szülsz, majd meglátod! Utálok "utolsó " lenni és éppen ezért! Na, nem mintha valami verseny lenne ez! :D Én aztán szülök veled, de add kölcsön a dokidat majd! :lol: Reméljük nem az enyémmel megy nyaralni! :?
tokajkincse
 
 


:lol: Egy csomó csajjal beszéltem anno, aki úgy került az én dokimhoz, hogy az első gyerekénél az orvosa épp konferenciázott, vagy nyaralt, és az én dokim volt az ügyeletvezető :lol: így nála szültek, és az élmény hatására nála maradtak...:). Amúgy ha nála kéne szülni, jó kezekben lennétek :wink: .
Te Orsi, ha már van csík, azt nehezebb eltüntetni, mint megelőzni a kialakulást. :wink:
pedina
 
 


Hát sajnos gondoltam. De majd kitartóan kenegetem! AZt hittem megúszom ( kis naív). De gondoltam hamarabb jön ki. Egyébként ez izgat a legkevésbé még. Csak tükörrel látom. :lol:
tokajkincse
 
 


Lili képtára frissült.
www.kep.tar.hu/poduszlolili
Dög meleg van!!!!! :evil: :x :shock: :? :cry:
pedina
 
 


Hát ez a csaj még mindig egy cukorfalat! Gondolom imádja, hogy fényképezik.

Megyünk vásárolni, mert nincsen semmi itthon. Talán kapok újságot is! Este férjecském hozott nekem egyet. Megvette bentzinkúton. Sőt, kaptam dinnyét is, aminek semmi íze volt, de már olyan régen ehettem volna!

Bettiék már otthon vannak. Majd még jelentkezik.

Edit, ugye nem szülsz?


Orsi
tokajkincse
 
 


Jól megy az írás! :oops:
tokajkincse
 
 


Nem szülök,csak a Chello úgy lelasított minket, hogy kb. egy félóra alatt tölt be egy oldalt! :cry:
Dinnyéből én megbírnék enni naponta több kilónyit! :D Sárga vagy görög,mindegy!Jöhet akármelyik! :lol: Még szerencse, hogy Imi nem olyan nagy gyümölcsevő,így ő csak bele szokott kóstolni!

Edina,nagyon tündéri Lili! :D
editmaci
 
 


Küldtem nektek Zsombiról képeket!
tokajkincse
 
 


Nekem biztos lesz egy fél nap,amire leszedi a gép! :cry:
editmaci
 
 


Orsi,átküldenéd mégegyszer!? :lol: Mostmár egész normális a gép sebessége,de nemkaptam meg a képeket. :( Köszi!
editmaci
 
 


Én sem kaptam Zsombit, sehová... :cry:
pedina
 
 


Edit, szerintem nem küldte át a gépünk. Most küzd vele megint.

A lábam be van dagadva. Anyós eltíltott az ivászattól. Ok, tényleg sokat iszom, de hát kell is! Na, jó, néha már csak azért , mert előttem van.

Kaptam Baba magazint? NEM! Elfogyott. Nyaljanak sót! Meg fogom rendelni szerintem.

Edina, szerinted jó dolog a kádbetét? Mert nekem bejön, így látásra, de nem tudom megéri-e megvenni. Vagy úgyis meg tudom tartani kézben a babát? Most a Brendonban az is akciós lesz. Feltéve, ha kapok valahol újságot és még lesz is belőle. BÁr kizárt, hogy az 8 hónapos korig jó legyen! Mert néztem azt is, amit a nagy kádba kell beletenni és úgy fürdik a gyerkőc. Olyat tuti veszek majd, ha már ülni tud.
tokajkincse
 
 


Nem küldi el... :evil: Írok Marának, hogy küldje át nektek!
tokajkincse
 
 


Na, talán a citro elküldte!
tokajkincse
 
 


Nekem átjöttek a képek! :lol: Nagyon jók,olyan cuki Zsombi!
Orsi,a Baba magazinra én is előfizettem, mert az összes közül nekem az tünik a legjobban,aztán az uram néhány hónapja meglepett vele! :D
editmaci
 
 


Megkaptam Zsombit, gyönyörűséges. Úgy látom "sima" szülés volt, nem irigylem Krisztit, egy ekkora gyereket... :shock: . Azt is figyeltem, hogy Zolit nem öltöztették be teljesen.
A megyeiben Sanyinak teljesen át kellett öltözni, a szülőszobán kékben volt, a műtőben megint átöltöztették zöldbe. :wink:
De vacak, hogy nekik nincs otthon net. Kíváncsi lennék rá, hogy hogy vannak.
Lili banánt evett! Az almát nem szereti, de most szopi után összeturmixoltam neki pöti banánt anyatejcsivel, és ízlett neki. Momentán ez legalább édes, nem úgy, mint az alma. Direkt HIpp-es almás bébipapit vettem, mert ki tudja ezekben az almákban mi van, erre dög savanyú. Még jó, hogy finnyig tőle az édes anyatej után. A banán jobban bejött.
Orsi, szerintem igyál. Inkább "dagadj", mint kiszáradj. Én is dagadok, a jeggyűrűm már megint nem jön le. :? Próbálj meg esetleg nem sózni, meg teázni. Tudod, kicsit vízhajtó. :wink:
pedina
 
 


Ja, Orsi. nekünk van kádbetétünk, de a szivacsos verzió. Szerintem az jobb, mert Lili momentán mindig is jobban szeretett hason fürödni, és ha arra rákönyökölt, nem csúszott le a heze. A műanyagról meg lecsúszik. Kezd ugyan szétmenni, de mi már lassan átköltözünk a nagykádba. Oda én is néztem az ültetős-tapadós-kisszékes alkalmatosságot, szerintem nagy ötlet.
pedina
 
 


Hát ma kicsit visszafogtam magam ivászatilag, de bevágtam egy 7 kilós dinnyét. :oops: :shock: :oops:

Nem működött a netünk délután.

Krisztinek én is javasoltam a netet! Jó lenne, ha többet lehetne velünk.

Akkor majd veszek én is olyan kádbetétet.

Mostanában néha érzek olyat, hogy csak úgy összeesnék. Mintha kimenne belőlem minden erő és zutty. Az izmaim is elgyengülnek. Lehet a meleg, de valami iszonyat milyen alacsony a vérnyomásom. Kávé után 110/50

Most van a postán előfizetési akció, így meg is fogom rendelni mind a két újságot. Nem szaladgálok utána ennyit.

A banán fini. Még jó, hogy ízlik Lilinek. Majd megszokja az almát is. Mindenhol azt olvasom, hogy az az első gyümölcs, amit adni lehet nekik.

O.
tokajkincse
 
 


Ma alig aludtam valamit,pedig nem is volt olyan melegem, szerintem az uh. meg az NST miatt izgulok,azért nem voltam álmos! Nem baj majd ma jobban alszom! :D Vagy nem. :(

Tegnap én is bevágtam egy akkora sárgadinnyét! :lol: Utána alig bírtam élni.De olyan fini volt. :oops:
Orsi,akkor azért a folyadékbevitel megvolt a dinnyével! :D

Kiderült, hogy tegnap nekünk is a vihar miatt volt olyan lassú a netünk, délutánra már semmi baja nem volt. :)

Ma megpróbálunk megint korán elindulni az NST-re,legalább az egyiken legyünk túl hamarabb,meg aztán kitudja ma milyen mozgékony kedvében lesz Pocaklakó. Remélem olyan ügyi lesz mint egy hete! :P Az uh-ba gondolom millióan lesznek,Imit készítem a legrosszabbakra. :D
Úgy szeretném ha megmondanák, hogy mi lesz! Ha nem ,akkor az sem baj, legfeljebb izgulunk még egy kicsit miatta! :lol:
editmaci
 
 


Edit, azt hittem csak én vagyok ma ilyen kis fitt!Már itt ülök egy órája a gépnél.
Mi is megyünk Nst-re, de csak délután.

Igen, hiába nem ittam, ha a dinnyét megettem. De nem érdekel. Anyós ki van akadva, hogy mennyi gyümölcsöt vagyok képes megenni. Pofátlanul az egész család adagját. Tegnap is kaptunk 1,5 kiló cseresznyét. Após enni akart, erre anyós rászólt, hogy kell Orsikának. :lol: Persze mondtam, hogy egyen nyugodtan. Erre nem kukacosokba nyúlt bele. Persze a többiben nem volt, amit én ettem. Legalább kiválogatta nekem!
De ebben a melegben nekem nem kell rendes kaja. Rengeteg tejet iszom hidegen, gyümölcslevest eszek. Jó, oké tök egészséges Knorrosat, de nekem az esik jól! Meg a gyümölcs. Tegnap a töltött káposztával kergettek az őrületbe. Iszonyatosan utálom a szagát egy jó hónapja. Azőta persze minden héten van, mert a család kedvence. Robi nem eheti a szobában, mert simán kitaccsolnék tőle!Erre egyek azt! Kell a francnak!

Ja, milyenek a Tescos rucik? Néztem neten a katalógust, nekünk nem ilyenek a bodyk.

Hát én is remélem, hogy megmutatja gyermeketek ma magát! Olyan kíváncsi vagyok!

Lehet még kicsit visszabújok ágyacskába!
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?