Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,írtad, hogy van egy oldal ahol van egy jó cikk a szülésről.Nem emlékszel véletlenül, hogy melyik az? Még olyan keveset :D olvastam róla,megnézném azt is! :lol:
editmaci
 
 


Edit, nem emlékszem, de megkeresem neked.

Tényleg piszok meleg van. Nem is nagyon megyek ki!

Szerintem azért sterilizáld át a mellszívót, ha beviszed, meg vigyél be sterilizáló folyadékot is.

Nekem sem olyan nagyon nagy a táskám. Mivel adnak hálóinget és a gyereknek is mindent nem nagyon kell sok dolog. Bár én mindenből ilyen mini kiszerelést viszek. Sampon, tusfürdő, fogkrém...

Te vettél már valamilyen tejserkentő teát? Gondolkodom rajta. De milyet? Csajok? Bár én minden ilyen vacak teát utálok, de ha segítene...
A gyereknek nem kell ugye még ilyesmi? Répalé bejött Lilinek?
tokajkincse
 
 


Én vettem egy dobozzal,Herbáriás. Nem volt olyan drága,azt hiszem olyan 300 ft.körül van.Az illatából itélva rettenetes lehet,de én is úgy vagyok, hogyha segít,akkor bármit! :lol:
Én a DM-ben vettem,volt még egy másik fajta is, Milupa azt hiszem,de az elég drága volt ,800 ft.körül,és az sem elég több adagra,mint ez.
editmaci
 
 

 
 

Hát inkább legyen drágább, de lehessen meginni és a babának se okozzon hasfájást. Gondolom nem kellene, de azért na. Valami Mecsek Tejserkentőt olvastam valahol, meg Edina keresett málnalevél teát. AZ mire jó?

Ma is aludtam 3 órát. Este meg majd szenvedek ismét.

Holnap reggel 6-kor mindenki lelép, Robi csak este 10 körül jön. Mit fogok csinálni addig????????????? Kitakarítok, kicsit pihenek. És? :?: :?: :?: :?:
tokajkincse
 
 


Most jöttünk meg anyuéktól, egész nap ott voltunk. Lili nagyon élvezte, hogy nudizhat az udvaron, meg kint aludhat.
Tejserkentő teát és a Lactoherbet iszom. Néha. nem tudom arra gondoltál-e, Edit, de én annak kifejezetten szeretem az ízét. :oops: DE! Vannak babák, akiknél hasfájást okoz... Lilinél szerencsérenem vettem észre. A Mecsekből csak a Baby-teát ismerem, de Lili nem itta meg. A Milupással vigyázzatok. NEM tejserkentő tea, csak vitaminos. :lol: Én is megittam belőle 3 dobozzal, mire elolvastam, hogy mi van ráírva. Ártani nem ártott persze, de hogy tejem nem attól lett, az tuti. :wink:
pedina
 
 


Mármint maga a Lactoherb a tejserkentő tea...
pedina
 
 


Na, mindenki szépen itthagyott. Persze azóta fájdogál a hasam. Nyílván ma nem kellene szülni. Bár akkor már inkább ma, mint holnap! Gondolom gyermekem csak jót szórakozik velem! :?
Majd kiderül ez a tejserkentő tea. Gondolom ez a legelterjedtebb, mert szinte mindenhol erről lehet hallani. Majd megkérdezem a védőnőt is esetleg.
tokajkincse
 
 


Én is utálok mostanság már egyedül lenni, :( jó lenne ,ha mindig lenne itt velem valaki. Még szerencse, hogy Imi viszonylag hamar haza szokott érni! :D
Kaptunk tegnap Tesco-s újságot, szerdától tök jó áron lesznek a bébi ruhák. Kiváncsi vagyok milyen minőségűek lesznek,mert azért kimegyek megnézni. :lol: A tipegők 300-500 ft-ok lesznek, a bébi nadrágok 139 ft, a body-k meg 299 ft. Hátha lesz benne 1-2 használható!
editmaci
 
 


Én is itt vagyok. Hiányoztatok. Kicsit sűrű volt a hétvége az anyóssal, meg a 600 km-rel, meg a sok emberrel, meg hugom diplomaosztója, aztán grillparti :shock: :? :( Ott volt tesómék szomszédja. Ha nem mondta el 5x, akkor egyszer sem, hogy nagyon vigyázzak, mert ez a legkritikusabb időszak, bármi történhet. Azt hittem, fejbevágom egy csirkével... Amúgy mindenki lelkesedve fogadta a bébit a hasamban, tesómék egyik barátja állandóan beszélgetett vele, annyit röhögtem! :P 8)

Málnalevél teát a "szülés megkönnyítésére" szokták ajánlani, de csakis a 37. héttől. Általában, aki ebből megiszik 3-4 pohárral naponta, gyorsabban tágul. Nem tudom, még nem próbáltam. :roll: :wink:

Nekem határozottan nő a pocim. Hurrá!

Edi, olyan kár, hogy nem találkoztunk, nem jött össze! :oops: :cry: Lili képek??? Igen, én is nagy Pierre Cardin rajongó voltam. Sőt, én még kisebbet akartam, mint az Ediéké. Aztán az üzletben beleraktuk a mózesbetétet, és megállapítottuk, hogy még egy gyerek nem fér bele. :? Most Peg Perego rajongó vagyok, azt hiszem, ennél maradunk.

Bettinek nagy gratula! Nem jön közénk? Krisztit várom nagyon.

:D :D :D
vbea
 
 


Szia Eni! Akkor tudod: nagyon vigyázz,mert ez a legkritikusabb időszak! :mrgreen:

Utána néztem ennek a málnalevél teának,mert én még nem hallottam róla.Mindenhol azt írták, hogy aki itta az tényleg könnyeben tágul; de tényleg csak a 36-37. héttől szabad inni! Csütörtökön megkérdezem a dokimat, hogy ő mit gondol róla.Ha nem ellenzi,akkor lehet, hogy megpróbálom! Azért nem mindegy, hogy 3-4 óra a tágulási időszak vagy 10-12 óra! :roll:
editmaci
 
 


Bevettem magnéziumot és kicsit lepihentem. MOst jó, nem fájok. Meg is reggeliztem ( anyós lelkemre kötötte, hogy ennem kell! ) Látnátok a hűtőt! Két napra mentek el, de telepakolták. Robi sincs itthon, nem tudom kinek főztek!

Hát én akkor biztosan ihatom azt a málnalevél teát, bár mire beszerzem, tuti megszülök! :D Azt mondta az egyik osztálytársam, hogy a nagy fenekemnek és széles csípőmnek a szülésnél nagyon fogok örülni! :lol: :lol: Ki tudja valóban használ-e.

Én is mindenkinek mondogattam, hogy vigyázzon magára. AZtán terhes lettem és rájöttem milyen idegesítő! Egy kismami úgyis azt csinálja amit akar és azt is eszik, amit akar! Szerintem mindenki érzi mennyit lehet, mennyit bír. Majd rájön mikor kell lassítani, pihenni.

Beégtem. Jött a gázóra olvasó. Mondjam már meg az óraállást. Jó, de mondja meg, hol a gázóránk! :lol: :lol: :lol:
tokajkincse
 
 


Vettem egy Anyák lapját,kuponnal lehet majd venni Humana szoptatós teát, 549 ft. Majd valahol utána nézek, hogy ez tejserkentő,vagy ez is csak multivitamin.
editmaci
 
 


Edit, már van? Épp gondolkodtam rajta, hogy mikor jeleniuk meg.
Lelki erőt kellene vennem magamon és elmenni a boltba, de nincsen kedvem felöltözni. Lehet egy újság miatt felszaladok, mert legalább elfoglalom vele magamat.
tokajkincse
 
 


Humana szoptatós teakeverék
- a gondosan válogatott gyógynövények és gyümölcsök keveréke teszi különösen ízletessé, könnyebbé téve a terhesség és szoptatás során megnövekedett folyadékigény kielégítését
- kecskerutát tartalmaz, melynek népgyógyászati megfigyelések tejelválasztást, fokozó hatást tulajdonítanak

Akkor igen....
tokajkincse
 
 


Ma jelent meg ez is és a Baba magazin is.

L
editmaci
 
 


Az L betű folytatása:

Lehet,hogy egy próbát meg ér ez a tea is.Úgyis menet közben derül majd ki, hogy melyik a jobb. Tényleg sok helyen írják, hogy ezektől a teáktól hasfájós lehet a baba. :(
editmaci
 
 


Tudod, majd kitapasztaljuk! Minden baba más gondolom, mindenkinek más válik be. Ez a málnabigyótea is ki tudja, hogy jó-e. Lehet csak a fejedben gondolod úgy és ezért használ. Én a magnéziummal vagyok így. Ha fájdogálok, beveszem és jó. Hogy azért-e mert tényleg hat, vagy csak tudom, hogy bevettem tehát nem fájhat. Sajnos én hajlamos vagyok a vacak ízű teákat gyorsan félredobni. Azt viszont nem tudom, hogy lehet-e keverni mondjuk gyümölcsteável?

Edit, nekem már megint vásárolhatnékom van! :shock: Remélem nincsenek jó Brendon kuponok a lapokban! :roll:
tokajkincse
 
 


Az Anyák lapjás kuponokkal lehet venni: melltartóbetétet, cumiláncot ,hálóinget,és megint van 1990-ért pléd.
A Baba magazinban: napozó,kombidressz,rugdalózó,tányérok, és van egy jó akció: babaház kuponnal csak 79.990!! :D Azt mindenképpen vegyétek meg most!
Egyébként én is úgy vásárolgatnék még valamit, de most a meleg miatt nem merek egyedül elindulni.
Ja,és az újság hátulján van, hogy júli 1-től 20-30-40%-os kedvezménnyel adják a nyári ruhákat:pólók,nyári nadrágok, ruhák,napozók,sapkák! :lol: Kihagyhatatlan. :D
Hátha csütörtökön már mondanak valamit az uh-on,és akkor biztos, hogy beköltözök valamelyik baba boltba. :mrgreen:
editmaci
 
 


Hát, lánynak kell lennie! Ennyi fiú után! Ha fiatok lesz, akkor veszünk a csajnak egy szemüveget! :mrgreen:
tokajkincse
 
 


Van az újságban egy feng shui naptár.A korom, és a fogamzás időpontja alapján az is lányt mutat. Egyébként nem nagyon hiszek az ilyenekben,de hátha,mert már én is kislányt szeretnék! :mrgreen:
Elég érdekes,hisz kb.16 éves koromtól fiúra készülök, a Levente név is azóta biztos! :D
editmaci
 
 


Nekem is a Bodza régen megvan. Végülis majd másodikra vagy esetleg harmadikra...
Hát nem tudom.A kínai nekem is fiút mutat. Bejött.
tokajkincse
 
 


Figyeljetek, a betöltött kort kell nézni, vagy amennyi idén leszek, vagy mi?
vbea
 
 


Azt hiszem a betöltöttet. Robi is dec. 30. Olyan nehéz ezzel a dátummal számolni....
tokajkincse
 
 


Orsi, ha előtted az újság, megnézed nekem? :wink:
A betöltött 27. Fogantatás május (ez a valószínűbb).
Pusz.
Köszi :roll:
vbea
 
 


Kislány! :D :D :D
editmaci
 
 


Még nem vettem meg az újságot. 2-kor nyit a bolt, megyek érte! :)
A kínai fogamzásnaptár meg valahol a neten is megvan.

Edit, a www.lll.hu vannak jó dolgok, de ez a szoptatásról és nem a szülésről...
tokajkincse
 
 


tokajkincse
 
 


Most kidugom az orrom a lakásból! Remélem nem olvadok el!
tokajkincse
 
 


Vicces. Minden jel erre utal. Tudjátok, ez az émelygés-dolog is. Bár Edinek meg kutyabaja sem volt Lilivel... Szóval nem tudom. Mi azt érezzük, hogy fiú. Főleg, hogy István Bélának hívja szegényt. :P De jó is lenne Emma!!! :shock: :roll:
vbea
 
 


Na,ez jó.Az egyik szerint fiú,a másik szerint lány.Vagyis most ugyanott tartunk ahol eddig! 50 - 50 % :D
editmaci
 
 


Na jelentem, nem lehet kapni újságot! :x Nincsen rá kereslet. Akkor én mi vagyok????? Szóljak a postán, hogy rendeljék meg nekem. Na, köszi, magam is meg tudom rendelni házhoz. Majd telózunk Apának, hogy vegyen!
Egész jól megy ez a nap. Tulajdonképpen még semmit nem csináltam.
Edit, milyen pléd van akciósan? Benne van a nagy Brendon katalógusban?
tokajkincse
 
 


Orsi,
Benne van. Egy olyan képe, ahol egy kissrác mászik fel a lepedőre. Na ezt jól megmondtam. Szóval áll a pléd mellett. Én szeretnék majd venni. :wink:
vbea
 
 


Eni, keresem! De oldalszámot nem tudsz mondani esetleg?
tokajkincse
 
 


192.o. ?
tokajkincse
 
 


Orsi,
Én tegnap vettem az újságot, és rögtön megnéztem a katalógusban az akciós cuccokat. Egy dupla oldalon van, ahol csak plédek vannak, és azt hiszem, a kisfiú kék pléden tornássza fel magát. És van rajta egy malac, vagy egy zsiráf, meg egy vár? Ilyen mókás rajz. Tiszta béna az ilyen memóriám... :roll:
Lányok, szerdán indul a 10. hét. Hihetetlen. Jövő héten megyek vérvételre, addig kerítek védőnénit is. Jól vagyunk, de alig várom, hogy otthon legyek. Eddig a munkahelyem részéről ennek semmi látható nyoma, mármint láthatóan hiába a bejelentésem, dolgozom ugyanúgy, és senkit nem vettek még fel. Nem baj, előbb-utóbb felállok, és megyek haza. Nagyon nehéz. Főleg, hogy kevesen tudják, azok is hülyén állnak hozzá. Áááááááááh!
Pusz.
vbea
 
 


Sziasztok
Én a Laktoherb teát vittem be a kórházba és el is kezdtem inni, majd keresztanyám hozott vmi tejserkentő teakeveréket. Most is azt iszom + egy homeopátiás bogyót az Urtica urens 5ch-t, ebből reggel és este 5db-ot. Ehhez állítólag nem szokik hozzá a szervezet, míg a teákhoz igen. Eddig bevált. Kép

Zsombor útrakész.
sz.szilvia
 
 


Az lesz az! Bár gondolom csak meghatározott színek lesznek az akcióban. Igazából nekem vastag kellene, mert megvettem már a vékonyat, de 1990-ért megéri.

A melóval ne is törődj! Én a helyedben már nem is mennék. Úgy terveztem, hogy én is dolgozom még pár hetet, ha kímélnek. Semmi. Ok, ha ti így, én is így. Csüt. mentem dokihoz, pénteken már telefonáltam is, hogy táppénz, mert baba van! Be sem mentem, majd csak a papírral. Tudod! Nekik van Rád nagyobb szükségük. Amúgy a pasik sokkal megértőbbek, a nők gázosabbak az én tapasztalataim szerint.
tokajkincse
 
 


Cuki kis tökös! :D Az enyém is kibújhatna már! Csak ne ma és holnap! Utána jöhet!

O.
tokajkincse
 
 


Eni, nekem sem volt semmi bajom (hányinger, hányás stb) és fiam lett, állítólag a ez a fiúknál van így. Bár ahogy olvastam Edinának sem volt semmi baja és neki meg lánya lett. Ki tudja.

Zsombor kiterülve alszik az ágyon egy szál pelusban. Megzabálom!!!

Pelusügy: a Liberóból a hátán, a Pampers-ből oldalt folyik ki a f*s.
sz.szilvia
 
 


Ehhez mit szóltok: Kép

Zsombor vagyok, és hódítani akarok.....
sz.szilvia
 
 


Arra nem gondoltatok még, hogy nem a pelenkával van a gond, hanem a gyerekkel? Ki mondta, hogy f*sson? :mrgreen:


Mi Huggiest vettünk, Liberóból kaptunk mintát és vettem 2 db-os dm-es-t. Olyan túl nagy különbséget nem látok köztük. Majd a gyereken kiderül.
De most bontottam fel a Johnson's popsitörlőt. Hát eddig én Gabit használtam magamnak kezet törölni, ilyesmi. Sokkal erősebb és az illata is jobb. Ja, és nem olyan olajos. A J. nekem iszonyatosan az. Bár babapopsira lett kifejlesztve nem az anyuka kezére... Majd még veszek Niveat. Pampersből még nem vettem semmit, mintát semadott senki. Bár talán sógornőm kapott a kórházban szülés után! Ezt a 2 db-os próba kiszerelést a dm-nél jónak tartom!
tokajkincse
 
 


Nagyon vagány! De ha csak ennyi kislány születik, akkor kell is majd küzdeniük! Körülöttem olyan sok a kisfiú.
tokajkincse
 
 


Amennyire én érzékelem, lányok többségben. Bár talán régen is így volt. :wink:
Orsi, annyira igazad van. Én, nagylelkű szólok előre. Tudod, semmi nem történik. Na nekem nehogy jöjjenek azzal két hét múlva, hogy de maradjak már még!!! Így is érzékelem, hogy marhára nem kellene dolgoznom. Szerintem nem véletlenül vagyok halmozottan rosszabbul estére. Hasam bekeményszik, szédülés és hányinger fokozódik. :cry:
Én legkésőbb 3 hét múlva megyek.
Nekem itt 80 "nénim" van. Mármint ennyi kolléganő. Nap mint nap hallgathatom a marhaságaikat.
Tudom, hogy nem az én lelkiismeretemet kellene emiatt gyötörni, de ha valaki leül a helyemre, annak gőze nem lesz, mit hogy kell. A dolgokat ÁT KELL ADNOM. Könyörgöm, adjanak valakit, akinek legalább nagyjából elmondhatom, mi van...
Szilvi! ZSombi nagyon helyes kiskölyök. Olyan hirtelen nőnek ekkorára. Elképesztő!
vbea
 
 


Akarom mondani, fiatalember! :shock:
vbea
 
 


Ha szóltál, akkor ne is idegesítsd magad! Ki jár szarabbul? Te vagy a cég? A cég. A gyereked legyen az első mindig. Nem véletlenül lehetnek a kismamik táppénzen egész idő alatt!
Ja, én sem hánytam, nem nagyon voltam rosszul. A mellem akart kiszakadni. Egyébként hülyeségnek tartottam az ilyen naplókat, de esküszöm alig emlékszem az elejére!
tokajkincse
 
 


Orsi,ez jó! Mire a postán megrendelnék,és hozzád jutna,szerintem még a kuponok is lejárnának! :lol:
Ez nem a vastagabb pléd,de én már vettem ilyet,és elég puha az anyaga, az elején meg szerintem elég lesz egy ilyen is. A múltkor amikor akciós volt akkor volt vagy 3-4 színben,remélem most is lesz.
editmaci
 
 


Ami most volt, az csak ebben volt. Igaz nekem ez a narancs kellett. Onnan lehet tudni, hogy fel vannak sorolva a kuponon a cikkszámok. Ha egy van,akkor csak a kuponon látható cucc akciós. Ha több van, akkor többféle.
Amúgy a Tescos bodyk szerintem elég jók, mi vettünk még télen.
Írtam Robinak, hogy vegye meg Miskolcon, ha lesz ideje!
tokajkincse
 
 


Itt most csak egy cikkszám van,de úgy van írva,hogy többféle színben.Ez a kék nekem nem annyira tetszik.A múltkor én is narancssárgát vettem.
editmaci
 
 


Hát, majd kiderül szombaton. Úgy lenne értelme amúgy, ha több lenne.
Mi úgysem megyünk akkor fel, majd ti informáltok
tokajkincse
 
 


Edit, neked nem szokott babád csuklani? Nekem minden nap. Van, hogy többször is. Utolsó hétre írja, hogy jellemzőbb. Bár nekem szerintem több, mint egy hete csinálja.
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?