Új privát üzeneted érkezett!

Espero, ezeket a beutalókat a terhesgondozáson adják. Oda kell bejelentkezned az sztkba, kapsz időpontot, és mindent elmagyaráznak. :roll:

Csakegy, nem lehet, hogy több metformint kellene szedned?
:?:

Vigyázzatok magatokra, nem dolgozni sokat, nem izgulni! :D
csillagfény
 
 


Csillagfény: nem hiszem... 2*850-et szedek... szerintem ez OK. Meg eleve... az előző ciklusban volt PÉ-m... tehát annyira nem lehet kevés (igaz, a 28 napos ciklus továbbra is csak álom...)

Szeptemberben megyek a belgyogyóhoz akkor valszeg felvetem neki ezt a kérdést (ld. emeljünk-e az adagon)...

remélem csak arról van szó, hogy nálam több idő kell, hogy hasson (ld. nem olyan durva az IR-em vagy hasonló)
Vendég
 


Espero!

Nődokinak kell adnia a beutalót, aki a terhesgondozásodat végzi, mindegy, hogy magánorvos-e vagy sem.

Rambóka!
Én Domit még négy évesen is bepakoltam a babakocsiba, mert úgy kényelmes: nem rohangál le a járdáról, nem kell utána futkosni a boltban, a babakocsiba bele lehet pakolni a vásárolt cuccokat, nem kell cipekedni...Még úgy is kéynelmesebb, hogy néha cuccostul, gyerekestül fel kell pakolnai a buszra. Itt egyszer emelsz.

Gondold végig, ha magadra kötöd a gyereket, órákon át kell cipaelned 6-8-10 kilót, hogy vásárolj és még vigyél valami cuccot, kosarat az elképzelhetetlen.

Csakegy!
Mik a terveid erre a ciklusra? Nem akarsz Norcolutozni? Meddig vársz?

Mi Pécsen harmadikon laktunk, én az alagsori zárható tárolónkban hagytam mindig a kocsit.

Tegnap reggeltől-estig csatangoltunk a Domival, estére úgy bedagadt a lábam, most olyan a két lábfejem, mint két buci. Már egyik szandim se jó rám. ma veszek egy papucsot utcai viseletre.
Mi lesz velem így nyár végére?????

Norka!!
Hogy álltok a szopival?????

Kép

Kép
rejo
 
 

 
 

Rejo: az én terveimben is az szerepel, hogy majd ha lesz baba akkor a nyakamba kötve cipelem... mondjuk én eleve hátizsákos ember vagyok, így nekem ez tűnik természetesnek...

a ciklusom: nem, nincs terv. Várok. Türelmesen:)
Vendég
 


Sziasztok!

Szép hétvégét Nektek!

Ui. Honnan szeditek ezeket az aláíráshoz csatolt ciklus-meg terhességmérőket?
csillagfény
 
 


Csillag! Én a fertilityfriend-en csináltam, ticker a neve, így keresd valahol bal oldal lent... (vagy valahol :) )
Ha nem tudsz angolul kissé komplikált de ha van kedved kísérletezni össze lehet hozni :)
Vendég
 




WOW Gabika!!! :D
Ez igen! Látod, én mondtam hogy csak egy kis segítség kell a pocaklakónak! Váltottál orvost? Milyen az új? Vagy mikor keresel másikat? Hogy érzed magad?
Én is akarok csíkosat pisilniiiiiiiiiiiii!
Vendég
 


Sziasztok!

Gabika, nagyon jól néz ki ez a teszt!! :lol: Remélem, a Duphastont nyomatod tovább!!! Mikor lesz újra UH? Egy jó hét múlva már szívhang is lesz! Közérzeted milyen?

Csajok, én már nem is tudom mikor jelentkeztem utoljára, túlvagyok egy kisebb krízisen. Nagyon nagy szerencse, hogy pont itt volt anyum az elmúlt 2 napban és átsegített rajta a párommal együtt. A szopigondok mellé Bogikám kicsit meghűlt, becsipásodott a fenti klímától (mindig lent van napközben, de még így is megérezte), és ez úgy kihatott a Mimózám közérzetére, hogy totál felborult az amúgy is törékeny napirendünk, nyákosat kakilt, sokat sírdogált, 1-2 óráknál nem nagyon aludt többet. Azt hittem, bedilizek.
Szopi: jobb mellemből jobban megy a tej és rossz technikával is eljutottunk már oda, hogy tűrhető mennyiséget meg tud szívni belőle. A balból sajnos nem. :( Ez van. Tegnap egy kis sírás után eljutottam oda, hogy kompromisszumot kötünk: 40 percet hagyom lógni mellen, max. 50-et, s ha ezután is ordít, akkor kapja a lefejt tejet. Mindenkinek megvan így a lelki békéje, ma már ezt csináltuk, jól is lakik, nem fárad el. Tudom, hogy hosszú távon ez nem működik, de a 2-3 órás vég nélküli bealvós (és nem pihentetően alvós) szopizásoknak semmi értelmét nem látom, megtanulni már nem fog.

pusz Norka
Vendég
 


Sziasztok :D
Kicsit eltüntem,de olvastalak benneteket!!!

Andika:)
Köszike:)
Persze jó lesz igy, majd szólok ha változás van!!:)
Várlak msn-re.

Áfonya
Köszönöm jól vagyok :lol: ,görcsölés elmúlt ,néha érzem a pocim de annyi belefér,és néha már émelygek:).Kiszemeltem az új dokim,de még nem voltam nála,majd jövőhéten.
Lesz ott csikos pisi :) ,hamarabb mint gondolnád :wink:

Kavicska
Mikor érsz haza???

Ginuska:)
Mikor mész uh-ra??Clostyzol ugyi??

Szép estét!
Vendég
 


Norka!
A La Leche Ligát próbáltad már felhívni? Nagyon sok jót hallottam róluk, nagyon kedvesek és érdemben tanácsot tudnak neked adni. Telszámot találsz a kismamában de ha neked nincs ez az újság akkor szólj és kikeresem neked! A szopi nagyon fontos, sajnálom a nehézségeket! Kitartás!
Vendég
 


Norka:)
Szegény kis Bogi baba,jobbulást neki és buksi simit,biztos rossz lehetet neki is +nektek is!
A szopizáshoz sok türelmet, meg lesz az erdménye,áll. minél többet szopizik belelőle annál több lesz,de ezt bizti te is tudtad :oops:

Persze duphastont szedem tovább...Uh-ra jövőhét csütörtökön kell mennem,remélhetőleg lesz már szivhang,,majd meglátjuk:)
Nagyon nyugodt vagyok,semmi nem izgat fel,rossz dolgokat lepörgetem,+vihogok áll. 8) :lol:

Puszi
Vendég
 


Csillagfény!

Nem gyerekfogász vagyok, hanem általános, de mivel a cég ahol dolgozom 2 férfiból meg belőlem áll és egyiküknek sem fűlik a foga a gyerekkezelésekhez, így én nyertem meg a feladatot! Hát mit ne mondjak nem repestem a gondolattól!!!!! :evil:
De mostanra kifejezetten szeretem csinálni! Nagyon jó érzés, amikor az eredetileg félős gyerek már örömmel jön kezelésre!!! Jó mondjuk kicsit más a betegköröm, mint az SZTK-nak, ide nem jönnek bedagadt fejű, több napja nem alvó, fogorvost sosem látott, jól megijesztgetett gyerekek, de azt nem is vállalnám!!!! Én nem gyűrök le gyereket! Aki annyira hülye, h. kivárja, amíg a gyereke fogai szétrohadnak, mert Ő fél a fogorvostól, az vigye az SZTK-ba a gyerekét!!!!! :evil: Én mindig mondom, h. nem akkor kell elvinni a gyereket, amikor már baj van, hanem még akkor, amikor fájdalommentesen tudunk csinálni dolgokat!
Ha egyszer legyűröm, soha többé nem ül be a székbe!
Tudod, h. az SZTK-ban hány olyan szétrohadt fogazatú beteget láttam, aki nagyon szégyenli, h. ilyen a szája, de retteg a fogorvostól, mert gyerekkorában legyűrték??? Hát én nem vagyok hajlandó ilyet „gyártani”!!!!

Hogy mitől szuvasodnak a kicsik fogai?
Hát attól, h. ha hagyod, h. a cumisüveg:
-egész nap a szájában legyen vagy
-este azzal aludjon el!
Célszerű minél hamarabb pohárra szoktatni!
A 100%-os gyümölcslé(!!!!), a cukros tea, a különböző vitaminosnak kikiáltott levek(!!!) rengeteg cukrot és savat tartalmaznak, mely annál károsabb, minél tovább éri a fogakat!!!

A másik, h. már egészen pici kortól tisztítani kell a baba fogait (ahogy kibújnak!!!!!!!) eleinte, benedvesített pelussarkával, később azokkal a jópofa 3 lépcsős fogmosásra szoktató készletekkel, amiket már a nagyobb szupermarketek is tartanak. Övé a két első lépcső (gumirecés ill. gumi”tüskés” fogkefe) te pedig a 3. fogkefe formájúval mosod a fogát! Ő hadd játszon, utánozzon, rágcsálja, DE MINDIG TE MOSD MEG A FOGÁT!
Egészen 6-8 éves korig!!!!!! Nagyon édesek, ahogy mossák, de az kb. a nullával egyenlő hatékonyságú!!!!!!!( Akkor is édesek, amikor a tésztát gyúrják, de azért a szülinapi torta elkészítését mégsem bíznád rájuk, ugye!!!!! :D Mégis egy csomó szülő a lovak közé dobja a gyeplőt, onnantól, h. a gyerek mossa a fogát!!!)
8 éves kortól érdemes ún. plakkfestő tablettát használni heti 1 X, mert ezzel meg tudod neki tanítani, h. milyen a hatékony fogmosás (ahol nem mosta meg, ott piros marad a foga!!!!! :lol: )
rambóka
 
 


Norka!

Ne stresszeld magad a szoptatás miatt, mert aztán az idegeskedés miatt nem lesz tejed!!!!!
Ha gondolod kérj segítséget, biztos Pesten is vannak erre szakosodott védőnők!
De az tény, h. nem minden baba hajlandó a nagylyukú cumi után megdolgozni a tejcsiért! Egyébként tejed van? Le tudod fejni? Mert ha igen, akkor Bogi a lustaság!!!! :wink:
Ne aggódj majd összecsiszolódtok!
Max rásegítessz tápszerrel, nem Bogi lesz az első tápszeres baba a világon!!! Ebből ne csinálj lelki problémát, ha ikreid lennének, sem tudnád csak mellről táplálni őket!!!! Nyugi!!!
rambóka
 
 


Sziasztok!

Ma értünk haza a nyaralásból. Jó sokat írtatok egy hét alatt, de így a jó :)
Ma vagyok a 78. ciklusnapon...háát a metformin hatása még várat magára :roll:
Lehet, hogy tényleg kevés lesz a napi 2*500 mg...de a belgyógyász (reagálva az előzőkre ingyen van, és nagyon rendes) azt mondta, hogy egyelőre próbálkozzunk ekkora adaggal, aztán októberben kontroll.
A hőmérőzés nekem nem nagyon műxik sajna. Ez ugye akkor lenne jó, ha mindennap percre pontosan, ugyanakkor, ugyabban a helyzetben mérném. Na most mi van a 7végével? Akkor is keljek fel 7kor? Tegnap megmértem a hőm 6kor..akkor volt 36,4, majd utána 9-kor, akkor már kiizadva keltem fel...36,9-es hővel. Lehet ez a nagy meleg is rátesz.

Norka!

Sok türelmet és kitartást a kis Bogi mellé. A sógornőm szülés után depressziós lett, mivel nem tudta mit hogyan csináljon a kicsivel...Őszintén szólva kicsit elment a kedvem most a babásodástól :(

Csakegy!

Én is várok türelmesen...a belgyógyász szerint ilyen hormonállapot mellett hülyeség lenne Norcolut meg társai (+hormon).

Gabika!

Hatalmas gratula!!! (bocs, csak most olvastam)
babancs
 
 


Babancs!

A Petrányi doktor szerint célszerűbb Norcoluttal meghozott mensi után kezdeni a metformint!
Ne feledd, h. a méhnyálkahártyának nem használ a folyamatos ösztrogénhatás!!!!!
Ráadásul a folyamatos ösztrogénhatás miatt a ciszták által termelt férfihormonok sem segítik a normál ciklus beállását!!!!
A hormonháztartásodom a Norcolut már nem hogy rontana, de égető szükség lenne rá!!!
Nincs mire várnod!!!
Zárd le ezt a ciklust, aztán indíts tiszta lappal!!!!!!!
rambóka
 
 


Ella, Gabi!
Gratulálok!!!

Babakocsi:
hogy meddig használja a gyerek, az a természetétől és a termetétől is függ. A mi fiunk nagyon-nagyon mozgékony és elég nagy is, ezért 1,5-2 éves kora között leszoktatott bennünket a babakocsiról. A második nyárom a tömegközlekedési eszközök miatt is már csak egy 2500 forintos esernyőre csukható minilmálbabakocsit használtunk, de aztán már leért a lába a földre és 2 évesen abbahagytuk. De a szomszédunkban is van olyan kislány, kisfiú, aki közel 4 évesen is nyugodtan ül a kocsiban.

Sikerült a vizsgám :) Nincs több :) Így holnap utazom (habár jön velem a gépem is, mert a munka az nem fogyott el, illetve ez még nem az igazi szabadság... Ha visszaérek, én is megyek a háziorvoshoz, aztán meg a nőgyógyászhoz - eszméletlen, hogy milyen gyorsan elmúlik 4 hét...

Vöcsök
vöcsök
 
 



Sziasztok Lányok!

Írtam már egyszer hozzátok is,de hőmérős vagyok! Ha nem haragszotok beszúrom ide nektek, amit oda írtam. Hátha tudtok segíten.

Köszi

Sziasztok!

Tegnap voltam orvosnál, nagyon kiborultam sírtam is. Lehet, hogy azért mert nem fogl. vele és jóra számítottam. Errefel azt mondta,hogy tipikus pco-s a petefészkem az egyikre azt írta a leletre, hogy lépesmézszerű petefészek a másikban meg van egy 25-ös tüsző. Ő azt mondta ilyen petefészekből ez csoda és hogy milyen ritkán lát ilyent. Dehát könyörgöm eddig az lh-fsh miatt szó sem volt pco-ról. Meg a fészkeim sem voltak pco-sok.
Segítség csajok!! Mit csináljak???
azt mondta vastag a kérgem és nem tud kiszabadulni a peti csak mikor már öreg és akkor már nem term. meg. Kérdeztem mit lehet tenni azt monda semmit. Műtét nem érdemes,mert hamar visszajön. Merckformint nem adhat mert nem pco gyógyszere MO-n. És nagyon megszigorították és nem mer írni. De én úgy vettem ki a szavaiból, hogy ezt a vastag kérget a Merckformin sem szünteti meg tehát várjak a csodára más is 10 éveket vár. Hát kösz. Ha minden igaz júl 18 hsg.

Puszi Ildi
Vendég
 


Ildi! a hőmérősben válaszoltam neked.
Vendég
 


Kellemes szombatot!
Mintha az idő is kellemesebb lenne ma egy csöppet, a gyerek tegnap is, most is tárva nyitott franciajtónál durmol egy csomót! :wink:

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat. A La lechéseket ismerem hírből, a szoptatós füzetüket is, elveiket is, és a védőnőm is LLL-párti. Ő tegnapelőtt itt volt, és megnézte, hogy teszem mellre Bogit, igaz, az akkor éppen a "jó", jobb mellem volt. Szerinte nincs itt semmi gáz, megmutatott pár keltegetős technikát hogy ne aludjon be, aztán elment 10 perc után. :roll:
Csakhogy Bogival ez nem működik. Mert lehet hogy lusta, de érzem, hogy a nyelvével rászorít, így hiába szív, nem jön annyi tej, tehát szívna ő. Ezt kiküszöbölni (cumizavar) az LLL-esek se nagyon tudják, annyit mondanak (és a védőnőm is ezt mondta), hogy ne adjak cumit és hagyjam annyit mellen míg jól nem lakik, aztán majd rájön, hogy kell! :evil: Ezt próbáltuk meg a kiborulós napomon. Eredmény: 2-től 9-ig volt fent a gyerek, félórás bealvásokkal, folyton nyűglődött, ordított, és sehogy sem érte magát utol. Az LLL-esek szerint vigyem magammal éjjelre az ágyba is. Na, köszi, én is ember vagyok, nemcsak anyaállat, jogom van ahhoz, hogy kimenjek a WC-re ha szükség hozza, egyek, aludjak valamit! Az LLL-féle igény szerinti szopi szerintem is jó dolog, feltéve, ha a gyerek képes egyszerre kiszipkázni 70-100 ml-eket, nem pedig 20-40-eket..., mint Bogi!
Úgyhogy marad a jobbára "komfortszopi" mellé a fejés, amíg győzöm tejjel így, addig anyatej, a Beba H.A. tápszer már itt figyel, és kész, nem törpölök ezen tovább, mert ha kiborulok végleg, azzal mindenkinek szar lesz.

Babancs, ne menjen el a kedved a babásodástól, Bogi nem mintababa, hanem kicsit problémásabb a cumizavar miatt, kicsit túlérzékeny is (én is az voltam), ez van, attól még nagyon szeretjük és jó babázni! :lol:

Kandi, neked mikor kell pé-nek lenni? Mész UH-ra?

Rambóka, mi Graco Travel Systemet vettünk, ez is többfunkciós és a levehető része autósülésnek is alkalmazható hátra a kocsiba. Viszonylag könnyű, jól kezelhető babakocsi. Az autóba tilos mózeskosarat tenni, ütközéskor nem védi a kicsi gerincét, nyakát!

pusz Norka
Vendég
 


Szia Norka!
Az írásodon jót nevettem... :lol: szóval a jó szó rám,az "anyaállat"-ság....,mert Nati még mindig velünk alszik...és senki véleménye nem érdekel,Nekem-Nekünk ez jött be,ez a jó.Ja és Én szoptatni is igény szerint,és nem óra szerint csináltam,11hónaposan még éjjel is szopizott....hisz az anyatej koncentrációja se egyforma,és mi is megéhezünk hamarabb,ha olyat eszünk....!Szóval bízz az ösztöneidben és azt csináld,ami a legjobb a családnak! :D
Pé-m mikor lesz? :shock: Hát passz...elvileg eddig,19-20.nap környékén volt,már amikor voltam Uh-on.Most nem megyek Uh-ra,majd ha megjön...ma még csak a 15.napon vagyok! 8)
...sok tejcsit! :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Norka!

Nem lehet, h. nem kapja be elég mélyen a bimbót, csak éppen a végét szopizza????? Megmutatta a védőnőd, h. hogy kell a bimbót kiemelni?
De ez csak egy tipp, én is csak olvastam! :D :D :D
Na majd 4 hónap múlva visszakapom!!!! :wink:

Találtam olyan kocsit, aminél merevfalú a mózes, abba széles övvel beköthető a baba és az egész beköthető az autóba. Van külön hordozó is, ami az autóba fixen bekötött talpra egyszerüen rápattintható, nem kell küzdeni a bekötéssel. Mindkettő simán rápattintható a sportvázra. Esernyőre csukható az egész, de van hozzá téli lábzsák is, hiszen jővő ősszel még csak két éves lesz.
Olyan könnyű és fordulékony! A Chicco Trio Ct 0,1-es. Totál beleszerettem, de 123 000 Ft újonnan!!!!! :cry: :cry: :cry:
Most hajtom a neten hátha használtan olcsóbb!
Ha vki tud ilyet eladót szóljon!!!!!!!!!!!!!!

Tlidi!

Csak azt tudom mondani, amit már annyiszor:
1: Sürgősen keress egy olyan dokit, aki nem kőkorszaki elvek alapján ohajt kezelni!!!!! :evil:
2: A petefészek nem régi bakancs, h. kérge lenne!!!! :evil: :evil: :evil:
Nem a petefészek felszínén lévő fejlődésben megrekedt peték a meddőség okai, hanem a komplex hormonális zavar, amit az inzulinrezisztencia okoz, ezért is sikertelenek az inszemek és lombikok sokunknál!!!
Ha a hormonháztartás rendbejön az érőfélben lévő pete áttöri magát a többin, melyek idővel simán felszívódnak!!!! KÉREG!!!!! :shock: Megüt a guta!!!!!! :evil:
Próbálj meg a habfürdős kád vízben szívószállal a hab alá fújni egy buborékot! Hidd el fel fog jönni a felszínre!!!!!!!
Ne úgy képzeld el a petefészkedet, mint egy teniszlabdát!!! Irgum-burgum!!!!!!!
Ne pánikolj!
Olvasd el a www.lombikbaba.hu -n a PCO-ról szóló részt, azért lett összeszedve, h. a kezdők megkaphassák a szükséges felvilágosítást a problémájukról, ha marad még kérdésed itt nyugodtan felteheted!
Az sem árt, ha legalább pár hónapra visszamenőleg végigolvasod a topicot!
Egyébként üdv a csapatban!!!!

Vöcsök!

Gratula a vizsgádhoz!!!
Akkor most ideje, h. visszavegyél egy kicsit a tempóból!
Genetikai szűrésre bejelentkeztél már? Mert ha a kombinált vizsgálatot szeretnéd, akkor 12 hetesen is kell vérvételre menni!!!!

Kiskincs???????
rambóka
 
 


Sziasztok!Mostanában nem jelentkeztem mert szabin voltam.Nem sok minen történt velem!Annyi csupán hogy menstruálok SAJNOS!!Andika kijavítanál a táblázatban ?Ma van a3.cn!!!Bocs de nem vagyok a legjobb lelki állapotban!!Gratula az új babásoknak!!!!Jó éjt mindenkinek!!!!
niki26
 
 


Norka!

próbáltad már a szoptanitot??? Nyakba akasztható kulacs, amiből két cső a melledhez erősíthető ragtapasszal. Domi is 20-40-et evett magától, és párhuzamosan kiszívta szopikor a lefejt tejet a "kulacsból" Így nem kellett szopi után még a lefejt tejet beadagolni neki kanállal vagy pohárból. Ez azért is jó, mert így sok inger éri a melledet, és nem megy el hamar a tej. (csak a fejés nem tudja fenntartani a tejtermelést, kell a gyerek szája és nyála ingernek a tejtermeléshez)

Domival mi ugyanezt végigcsináltuk. Gondolhatod, ennél a gyereknél lelövöm azt a csecsemőst, aki cumit mer tenni a szájába. :evil:

Tlidi!
Nézdd meg a táblázatunkat, hány PCO-sból lett kismama!! Mi az, hogy nem mer metformint írni a doki, és mi ez a duma, hogy MO-n ez nem a PCO gyógyszere, és megszigorították??????? Sztem sűrgősen keress másik dokit!

Kavics, mikor leszel már???

Kép

Kép
rejo
 
 


Szia Niki!

Ismerős ez a "megint megjött!" érzés! Ne add fel!!!!!
Mi lenne, ha mostantól 3X850-et szednél????
rambóka
 
 


Niki!5perc híján vasárnap írtad...jól javitottam?ma a 4c.n.????Ne légy szomi,új hónap....új tisztább hónap!
Szép Vasárnapot!!!! Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok! Kellemes napot Mindenkinek!

Látom,hogy a nagy meleg a topikon is érezteti hatását :(

Norka remélem Bogi tejcsizik nemsokára rendesen,nem volt modell a napokban??? :D

Kavics tán most is a Balcsin pancsikolsz?? Hogy vagy??

Rambóka velem semmi,sokat dolgoztam, szabadidőben meg a kertet rendezgetem csinosítjuk,és VB-t nézek :D .Olvaslak benneteket de írni nem volt mit.Holnap megyek diabos dokihoz,kedden nődokihoz,talán kérek norcolutot és kezdek egy clostis hónapot...
Jó, hogy a petefészek "kérgét" így leírtad .... :oops: ( nem tudom kinek) :oops: mert nekem is ezt mondta a doki aki a lapart csinálta és Norka már régebben írt róla de megint foglalkoztatott,mi van ha...... :? de köszönöm én is!!
Jó drága egy szupi babakocsi,neten találtál???

Okr mikor tesztelsz??szorítok :wink:

Rejo készen van a festés??

Csakegy hol vagy?? Az én hőm 5napja 36.6 ez az alaphőm :lol: innen indulok és ide térek vissza .....

Kandika szívesen csobbannék egyet a medencétekben :) (nagymamád? bocsi ha nem akarsz beszélni róla)

Ha az nlc-n vagytok küldjetek privit és megadom a bemem jelszavát,van 1-2 kép megnézhetitek,most jutott eszembe, hogy régen ígértem fotókat,nem szép képek!

Szió!
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem is azt mondta anno a doki, hogy a petefészkek "burka" tök vastag...burok vagy kéreg szerintem tök mindegy. De valóban ez csak tünet (mármint a nőgyógyászati probléma). A mögöttes okot kell feltárni, ami hormonzavart okozza. Ez általában IR.
babancs
 
 


Köszi az együttérzést lányok !Aranyosak vagytok!Már elkeztem hozzászoktatni magam a 3*850 merkforminhoz negyeel vezetem be mert próbáltam már azonnal ráállni a 3*850-re e iszonyúan ment a hasam!Egyépként nyugtalanít hogy a mensesem 3 napig tartott nem volt sok és a hőm még miníg 37 felett van!!Bár lehet csak a melegtől!!Szép napot minenkinek!!
niki26
 
 


Niki!
Én a helyedben tesztelnék....az 51.nap...hát kitudja...zárjuk ki,hogy tuti nem vagy terhes....annyiszor hallani ilyen terhességekről.Ma már semmi vérzés??

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Anika!Köszi hogy kijavította igen ma a 4.cn!Egyépként tudja valaki mitől lehet hogy nem esett le a hőm????Nem tuom mire vélni!!Nem gondolnám hogy babás vagyok bár azt mondják létezik olyan hogy valaki terhesen is menstruál!
niki26
 
 


Andi!Csak barnázok de ez már tegnap is így volt!Lehet hogy csinálok egy tesztet csak hogy ne legyek kétségek között...
niki26
 
 


Sziasztok!!!
Ilyen meleg nyár van, mint ez a szín :)
HAZAÉRTEM!!!!

Ettől a melegtől kb így érzem magam Kép Aztán gyorsan bekapcsoltuk a légkondit.

Olyan volt ez a két hét, mint egy álom. :) szabadság. Előadásokat élveztem, vizsga ide vagy oda, jó volt. :)

Kincsecske!
Eltaláltad, ma amikor írtad, hogy Balcsiban vagyok e??? Igen pont ott voltam. Nemrég értünk haza. :)
Ollan gyönyörű színem van :)

Csakegy és Mindenki!
Én csak az említett lányok tel számát tudom. Így csak őket tudtam elérni.
De mindenképpen összehozunk egy nagy topik találkozót. Csak annak az időpontját minimum 2 héttel kell leszögezni. :)

Kandika!
Sajnálom, hogy most nem jött össze, de legközelebb... :)

Norka!
Én "élvezem" a babanélküliség okozta nyugalmat :?

Gabika!
Óriási gratula. Itthon vagyok. :) Holnap ügyelek. Azt hiszem :?

Rólam röviden annyit, hogy a Kandika táblicskujából tudtam meg, hogy hol tartok :shock: Hát ez van. :)
Most pihenő van. Nehéz lenne megmagyarázni, hogy miért, de a lényeg, hogy adódott egy lehetőség munkámmal, életem további alakulásával kapcsolatban és így szeptember októbertől lenne igazán ideális a baba. Ezért már a hőmet sem mérem. Átadtam magam a nyugodt nyárnak. Nincs hőmérőzés, izgulás, UH. Stb. Majd az agusztusi szabadság után szeptembertől ráérünk.
Talán ezért sem lett eddig baba.... Kép talán... Kép

Kismamik!!!
Vigyázzatok magatokra ebben a melegben.
Figyelmetekbe ajánlom a jéghideg Kép e helyett Kép

Csók Mindenkinek!

Kavics

UI: Kincsecske! Én is nézem a focivébét. Ajajj. Képes vagyok késő estig fennülni. Kép Kép
Vendég
 


Megjöttem és be sem áll a "szám" Kép KépKép

Rambóka!
Tehát már két babakocsit is felajánlottak. Abból csak sértődés lehet, hogy melyiket fogadod el :? Én nem tapasztalatból beszélek, hanem az optimiuzmus szól belőlem.
A kérdésem a következő: hány gyereket szeretnétek??? Kettőt??? Hármat??? :D Győzd meg apát, hogy igenis szükségetek van egy megfelelő, számodra minden igényt kielégítő babakocsira!!! Mert több gyereket is fogsz benne toligálni.
Második kérdés: Meddig használja a baba a kocsit? Amig megszületik a kistesó. A 9 hónap alatt felkészíted első szülött csemetédet, hogy a hintót át kell adnia Jázmin hercegkisasszonynak. Ez ilyen egyszerű Kép

Csajok! :D
Nagyon érdekes ez a táblázat. Mindenki párban van :)
Rambóka Rejókával kb egyidős. Kép
Vöcsök és Mir Kép
Espero és Csillagfény fej fej mellett, többé kevésbé Gabika is ebben a csoportban van :) :wink:

Látom néhányan rendesen beerősítettünk, ami a maratoni ciklust illeti. :shock:
Vendég
 


Sziasztok

Kavicska
De jó h már vagy..örülök h jól telt az elmúlt 2 heted!
Balcsi miatt csorog a nyálam :lol: ,itt teljesen szét lehet főni a panelba :cry: ,,mondjuk fürödni egyébként se mernék!
Lehet jó is most, h kicsit nem figyeled magad,szeptember még soká lesz....addig simán bebabásodsz!!
Ha ráérsz benne vagy egy taliba,elmennénk fagyizni? :lol:Csábító mi?? :D
puszi
Többieknek :lol:
Vendég
 


Szia Kavicska drága!Már nagyon hiányoztál....volt olyan nap,hogy szinte csak Én beszéltem itt....de végre Te is fogsz!Gyanus ez a nem figyelek oda,nem számolok...most leszel terhes....és édes teher lesz,az tuti!
Bocsi,hogy nem mentem a talira...de nálunk minden szét van bombázva,az utakon....akkor értünk haza,Nati nyafi volt,fürdeni akart,nem autozni ismét stb.Na és ha elmegyünk,tuti kikészíti a bandát a kérdezősködésével....és mivel nincs ovi,nem tudom hova tenni....jön mint utánfutó...apja meg csak 6-körül ér haza 8) Szóval majd legközelebb...

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andika
Nem tudok visszamenni az msn-re :cry: :cry: :cry: ,nemtom mi van????!!!!! :evil: :twisted:
Elmegyek tusolni..később visszanézek..hátha!
Szióka
Vendég
 


Sziasztok!!

Kavics !végre hiányoztál!! ugye ugye pancsi :D Kinek szurkolsz a VB-n ????? én Brazília

Ella hogy vagy??
Vendég
 


Gabika!
Láttam,hogy próbálkozol....
Nekem most jó a msn!
Én is fürcsizek,aztán még 1x benézek!
Ha ma nem,holnap bizti tudunk dumcsizni!
Többieknek is....hüvös estét,éjszakát kívánok!
Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok! :)



Éljen Brazil csapat!!!!
Én is nekik szurkolok és remélem meg is nyerik :) Kép

Gabóca! Vigyázz pocaklakóra!!!
Hihetetlen, már te is benne vagy a kismamák csoportjában, de jó !!! Kép

Kandika!
Nem baj semmi, bepótoljuk :) Duplán :)

Döglődéshez való idő van. :? Hiába, túl kell élni a nyarat is :) :lol:
Télen nem jó a hideg, nyáron a meleg, tavasszal a hüvős, ősszel az eső :lol: :lol: :lol:

Puszika! Jó éjt Mindenkinek! Kép
Vendég
 


Hello lányok!

Ma reggel olyan igazi hányingerem volt. Le is feküdtem gyorsan az ágyra és kértem egy lavórt is magam mellé. Aztán leerőltettem egy hideg banánt és attól jobb lett.
Az egész hétvégém bágyadtan telt, csak feküdtem és aludtam, de tök jó esett. Most is csak energiatakarékos üzemmódban vagyok.

Pussz mindenkinek

Espero (hhhhrrrrrr.......)
espero
 
 



Espero!
Vigyázz magatokra!A fagyasztott gyümölcsök is csodákra képesek ilyenkor...na meg a hideg kovászos ubi!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Ma nem sokat leszek,bébiszitterkedek a barátnőm lánya is itt van ma....szóval van lányom is ma! :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Niki!
Mindenképpen tesztelj, mikor terhes voltam nekem is megjött kb 3 napra, nem túl erősen. Bár akkor nem hőmérőztem még, szerintem az,hogy fent maradt a hőd elég érdekes :D .

Lányok!
Szeretnéma segítségeteket kérni. 1 hónapja szedem a pajzsmirgy gyógyszert és jövő hónaptól a clostyt is kellene szednem, de a hőgörbém igen érdekesen alakul. A Fertility hosszú hónapok óta előszőr jelölt peteérést, ugyanakkor nyákos folyásom nem volt és én az emelkedést sem tartom túl nagynak. Ha meg volt pé akkor nem kéne a closty, vagy ezt nem jól tudom? Kérlek segítsetek ebben. :?: :roll: Kép június
nóra1
 
 


Nóra: ez nekem egy gyönyörű PÉ-nek tűnik... és a nyák is erre utal...

hagyd a Clostylt...

adj egy kis időt magadnak...
Vendég
 


Csakegy, sajnos nyák nem volt, pont ez a bajom, csak vizes folyás :? , pont ez a gondom :roll:
nóra1
 
 


Nóra: az FF szerint a nyák is és a vizes is PÉ-re utalhat... egyébként meg... a hő a lényeg...

(most mondanám, hogy a meleg is felnyomhatja a hőt, de 4 tizedet tutira nem nyomna rajta!)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: