Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Mindenki!!! :)

Brigii!!! Gratula!!!!! Nagyon szorítok!!!!

Utrót én is kergettem, felhívtam sok-sok gyógyszertárat és Martonvásáron találtam. Érdemes kisebb gyógyszertárakat hívni!!!!
mot

Brigii :lol:
Gratula a 10 petikéhez! Ügyi vagy!
Drukkolunk nagyon!!!! :lol:
Utrot már a Délinél sem lehet kapni?
Nekem van még egy doboz, de sajnos el kell használnom pedig nagyon szívesen megszabadulnék tőle :cry:, mert utálom.
nviki
Budapest III. kerület

Szia Viki :)

Hogy vagytok???

Kedvesem ma ment belgyógyászatra időpontot kérni és ha már ott volt benézett a nőgyógyászunkoz aki péntekenként Battán rendel, volt UH is!!! Minden rendben!! Szivecske dobog és néha mocorog (persze ezt még nem érezheti Kedvesem)!!!!
mot

Brigi,
Bemásolom az üzit keresd a csajt!!!!!

utrogestan

Na remélem tudtam valamit lendíteni a dolgon ( Dévais topion )

Farkasok J
farkasok

Na sziasztok!Most beszéltem Kanyó Katalin doktornővel, 10-ből 8 elkezdett osztodni!!!! :D :D Kedden megyek transzferre: :lol: :lol:
Farkasok!Köszönöm a segítséget, priviben küldtem üzenetet, az illetőnek remélem jelentkezik!! Szép napot mindenkinek!!
Brigi
brigii

Sziasztok!

Ma voltunk UH-n, és KETTEN VANNAK!!!!!! Van egy nagyobb petezsák, 13 mm-es, benne már látható a kb. 3 mm-es testnyél, és van egy kisebb petezsák, 10 mm-es, de az is szép szabályos. Annyira boldog vagyok!!! Jövő héten még vissza kell mennem, a Konc dr látni szeretne, mielőtt szabadságra megy. És lecsökkentették a progeszteron injekciót is. Viki, ha jól emlékszem, Te is adodd, nem? Nálunk is János Kh. lesz, bár egyelőre addig még nem is merek előregondolni.

Brigi, ügyes vagy!! Eléggé gáz az Utrogestan, ha nagyon kell, be lehet hozatni a Pharmafutárral, 12,50 euro 1 doboz, + a behozatali költség, ami asszem egy fuvarra 900 Ft. De érdemes megpróbálni Szlovákiában is, beváltják a receptet, és olcsóbb, ezt egy esztergomi lány mesélte, ők átmentek Párkányba.
lucia1

Brigiii :)

Akkor ezek blasztociszták....hurráááá.....:)
mot

lucia:)

Nagyon-nagyon gratulálok......:)
mot

Mot, aranyos vagy. Megköszönni már babonából sem köszönöm... Ti hogy vagytok? Nem tudom követni, hogy mikor írsz Te és mikor ír kedvesed.... Néha rádöbbenek, hogy ugye Te nem írhatod, hogy mi van a hasadban...
lucia1

Lucia :)

Mindig én írok!!!!! Kedvesem otthon vigyázz a 10 hetes pocaklakóra:)

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!!!
mot

Szia Brigii:
Nekem maradt kemény 2 db Utróm, ha kell azt szívesen odaadom. :D
És a Puregon nem kell senkinek? Abból is maradt.
esperanza

Brigii :lol:
Gratulálok, az tök jó arány!
Hányat fogsz visszakérni?

Mot :lol:
De jó nektek! Én meg most szívok az orvosokkal :cry:
Felhívtam a Sóvágót, aki közölte, hogy persze elvállal, de hétfőtől
1 hónapig szabin van, erre hívtam a W.dokit, hogy erre az
1 hónapra mehetek-e hozzá, de ő is szabin lesz
1 hónapig :twisted: , most ott tartok, hogy a Sóvágó helyettesétől kaptam időpontot, persze magánrendelőbe jövőhét szerdára, így most "öö bódottá" van, hogy van hova menni egyáltalán :)
A f@sz ki van ezekkel az orvosokkal :twisted:
A tarkóredő vizsgálat miből áll és hányadik héten csinálják?

Lucia :lol:
GRATULÁLOK A BABÁKHOZ!
Nekem már rég elfogyott a progiszuri, még az utróból van egy doboz és VÉGE :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza!2 darab, vagy 2 doboz?Remélem a második.
Lucia!Hogyan lehet a futároktól megrendelni?Gratula az ikrekhez! :D :D Üdv.Brigi
brigii

Viki, hát nem vagy a sors kegyeltje.. Mármint az orvosok terén. Azért ne szidj minket annyira, mindenkinek jár egy kis szabadság. :D :D A hülye magyar egészségügyben az ember úgyis 2-3 orvos munkáját végzi egyszerre...
Most végül kihez mész? Tarkóredő mérés a 12. héten van, és én az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központot is ajánlom, vért vesznek a 12. és a 16. héten, és Down kór, egyéb kromoszóma rendellenességek és velőcső záródási rendellenességek kockázatát szűrik. Nektek ICSI volt?

Brigi, a Pharmafutár a Budakeszi út elején van, el kell vinni a receptet, és a gyógyszerek árát, ha jól tudom a recepten 5 dobozt szoktak felírni, tehát 60 eurot, és még a héten behozzák Bécsből. Amikor megérkezett, akkor kell a ha jól emlékszem 900 Ft-os szállítási költséget kifizetni. A magyar recepteket mindenütt elfogadják Európában, főleg az újakat, de a teljes árat kell kifizetni.

Legyetek jók, jó hétvégét!!

Lucia
lucia1

Brigii:
Jól hallottad 2 DB van csak sajna.

Kriszti:
Küldtem nekem emailt, légy szíves nézd meg! Köszi :)
esperanza

Köszi Esperanza, beugrok érte hétfőn a melóhelyedre jó?
Úgy beszéltük meg a doktornővel, hogy kettő lesz visszaültetve.
Kedden megyünk apával délre. :D
brigii

Ja csajok!Ha tudtok utrot még mindig kell, sajnos valaki gyorsabb volt nálam, és már nincs annál a lánynál.Egész délután körbe telefonáltam az országot, de eddig reménytelen.Hétfőn folytatom!!
Üdv.Brigi
brigii

Brigii,
Nagyon nagyon gratulálok!!! Bár már mi is itt tartanánk!
Innen már egyenes út vezet, kitartás!
Sajnos Utro ügyben én nem tudok segíteni :(

Lucia, Neked is nagy gratula, az ikrekhez!
Ez aztán a szerencse! Kettő egyszerre! Én is így szeretném....:)
De egynek is nagyon fogok örülni.

Nviki!
Tegnap nálunk (D.újvárosban)délután szakadt az eső, jól is jött, legalább lehűtötte az aszfaltot, csak épp nem jókor.

Puszi mindenkinek, és további szép napot.
Pihenjetek sokat.

Teszek föl egy aktuális táblaállást:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem van még itt olyan aki emlékszik rám! :lol:
Multkor írtam nektek és csatolni akartam képet és az történt, hogy a csatolás megtörtént, de a levelem odalett. :(
Még nem igazán tudok kiigazodni ezen az új rendszeren. :shock:

Vannak híreim, de csak szép sorjában. :wink:

Brigi, mi még nem ismerjük egymást, de délután olvasgattam atopikot és láttam, hogy utrót keresel. Nekem van 3 és fél dobozzal, szívesen odaadom neked, úgy tűnik nekem egyenlőre nem lesz rá szükségem. Ha a profil ugyanaz, mint régen ott megtalálod az elérhetőségemet. :)
zuzmó

Azt sem tudom olvas-e ilyenkor még valaki?
zuzmó

Megnéztem a profilomat, semmi nincs benne amit régen felraktam rá. Valaki mondja meg, hogyan tudom módosítani! :?
zuzmó

Zuzmo,
Fönt vanolyan hogy társalgás, mellette segésletek, és ha a segédletet legörgeted, ott van a profil, és tudsz módosítani. Azt hiszem erre gondoltál....

Kriszti
Vendég

Zuzmo,

most látom, ti a spontán szerelemtől várjátok a csodát, vagyis a babót.Van már eredménye?
Vendég

Szia Zuzmó!
Örülök, hogy újra itt vagy. :D Sajnos a profil beállításokban nem vagyok profi. Azért írj valamit magadról is.
Brigii:
A boltban hagyom az Utrót majd menj érte (2 db) az is valami, legalább hétfőre meglesz az adag, utána meg úgy látom Zuzmótól kapsz. :-) Szóval szabin leszek jövőhéten, de ott lesz a 2 db Utró menj érte nyugodtan. :D
Kriszti:
Bocsi, hogy ma nem voltam magamnál, nem is értem mi történt velem, én tényleg azt hittem, hogy csütörtök van, tiszta dili vagyok, még gondoltam is rá, hogy milyen izgi Ria is holnap megy fel Pestre (mármint hogy pénteken) és akkor találkozhattok. Aztán kiderült, hogy ma van péntek. Atyaég, megártott a meló. Köszi a segítséget, remélem sikerrel jársz kedden. Akkor meg Brigii-vel találkozhatsz. :D
Jó lenne már 4-esben találkozni, én ismerek csak mindenkit a városból. :D
Jó hétvégét mindenkinek!
1 hétig nem jövök most.
esperanza

Esperanza,
nincs semmi gond, én pedig nagyon kipihent vagyok, azért hoztalak vissza a földre! :lol:
Mindent megteszek a 3-a érdekében!:)

Nagyon jó pihenést kívánok Nektek, tényleg kapcsoljatok ki, ne gondolj melóra, és semmi másra. Pihenj, élvezd a nyugalmat, sétálj nagyokat, és remélem olyan szép napsütéses időtök lesz, mint a hét elején, és sokat tudsz napozni!

Kicsit irigykedem is, mi sajnos nem tudunk elmenni sehova, párom végíg dolgozik, majd csak szeptemberben lesz szabin....

Remélem akkor Brigivel is találkozom, majd beszélek még itt vele, hisz egész nap itthon vagyok, éesz időm felvenni vele a kapcsolatot.

Kellemes estét mindenkinek!
Vendég

Szia Zuzmó!!Nagyon köszönöm a segítségedet :D , priviben küldtem neked levelet, így remélem hamarosan találkozunk. :D Kedden megyünk fel Pestre,(ET-re) de hétfőn is fel tudnánk menni érte.
Üdv,Brigii :lol:
brigii

Sziasztok!
Brigi, ez nagyon jó! Drukkolok az apróságoknak, hogy szépen növekedjenek keddig. :D :D

Csajok, én túl jól reagáltam a puregonra. Úgy, mint Esperansa a múltkor. A 8. cn-on már volt egy 17mm-es tüszőm, az endom. is 9 mm. Kedden inszem. :lol: El se hiszem! Magamtól 2x ennyi idő alatt növesztek meg egy tüszőt. És csak 50-et szúrtam.

Kriszti, légyszi a táblában javítani! Hogy van már a pocid?

Esperansa, jól jött volna a puregonod, mert 100E miatt váltottam ki egy új patront.
Viszont még 50-et sikerült kiszuszakolnom az elsőből, és egy ismerősömnek maradt még valamennyi, az jól esz még 50-nek.

Szerintetek, ha már túl van a 28 napon a felbontástól számítva, és végig hűtőben volt, akkor még használ valamennyit??? :?
Nem akarok 50E miatt felbontani egy új patront. Inkább bevállalom. Ártani nem árthat, azt már tudom, esetleg nem hat úgy, ahogy kellene.

Zuzmó, mit szerettél volna újságolni nekünk? Engem kíváncsivá tettél. :)

További kellemes hétvégét!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1151129462.54.gif[/img] [/img]
share

Jó reggelt :)

Hát itt lennénk mi :) és a a husi lábam :)
Remélem mindenki jól van , én egy kicsit most behavaztam a lap leadás miatt. Jól vagyunk köszönjük, a melegre egyenlőre nem panaszkodom, elég jól bírom, és aludni is tudok. Azért reggelr észreveszem mennyire meleg és fülledt bent a levegő, de sebaj. Jővőhéten szúnyoghálót raknak fel, és akkor már nyitva lehet este az ablak, úgy mégiscsak jobb lesz :) ja és még tudok hason feküdni :)

Kép

Zuzmó de jó hallani :) remélem jól vagytok, és tetszik a melóhelyed :)

Manda drága :) nem nagyon meséltél a nyaralásról igazán rakhatnál fel van jó kis képet :) mondjuk hogy lubickolsz a tengerben :)

Esperanza jó pihenést :)

Ria szomorúan olvastam mi van veled :( valószinű én is a helyedben most kikapcsolnám ezt a dolgot. Töltödj fel, élvezd a nyarat, hogy aztán boldogan vágj bele újra.

Brigii sok sikert neked :) SZurkolok majd érted :)

Kriszti Te hős :) hogy vagy?

Mot, Lucia, Viki Ti hogy vagytok? Bírjátok a meleget? Engem elakartak csábitani strandra, mondván egy csomó kismama bemegy a vizbe..hát nem tudom, szerintetek? Én nem kockáztatom.

Hmm ha valakit kihagytam bocsi, legyen szép napja mindenkinek, kellemes hétvégét :)
chesti

Sziasztok!

Chestikém de szép pocid van! :) Jó, hogy végre látlak, már nagyon kiváncsi voltam, mekkora a 23 hetes pocid! Ha jól gondolom ciciben sem voltál ekkora korábban :wink:

Brigi, kedden én dolgozom, de ha nem nagy kerülő neketek hazafelé, ugorjatok be a budaörsi Tesco-ba, ott dolgozom a Vision Express optikának vagyok a boltvezetője. Ott vagyok reggel 9-től este 8-ig. Vagy jöhettek transzfer előtt is , gondolom úgyis csak dél körül kell odaérnetek a Jánosba.

Persze ha nagyon sürgős és feljönnétek érte hétfőn az is jó, mi Budán lakunk a 11. kerben és elméletileg hétfőn nem dolgozom :wink:
zuzmó

Akkor jöjjenek a saját híreim, bár nem is tudom olvas-e ilyenkor valaki, de végül is mindegy.
Már gondolkozom egy ideje, mikor mondjam el nektek, próbáltam húzni még egy darabig de már nem bírom, úgyhogy most elárulom , ez történt június 2-án

Kép
zuzmó

Nagyon örültünk, de azért kellett egy megerősítés és ez történt 7-én

Kép
zuzmó

Dokihoz csak aznap jutottunk el, természetesen W.-hez mentünk és egy csomót izgultunk, hogy tényleg igaz-e, mert még mindíg nem mertük elhinni, de aztán megnyugtatott, hogy jó helyen van és tényleg ott van. Azon az UH- n még nem látszik csak egy pötty, úgyhogy nem is teszem fel, de a 21-i vizsgálatoon már szép petezsákot produkáltunk, benne Tökmag icipici teste is látszik a szikhólyaggal.

Kép
zuzmó

Hát ezek az én nagy híreim. Abban a pillanatban, hogy nem a babán járt az eszünk belopózott hozzánk titokban.
Úgyhogy higgyetek a csodában, mert Tökmag a bizonyíték rá, hogy megtörténhet. :lol:

Talán még emlékeztek rá, azért kezdtünk lombikozni, mert Csokinak kevesen vannak a srácai és az orvosok szerint minimális esélyünk van a spontán babára. :?

Hát mégis megtörtént.
Elkiabálni még nem merjük, óvatos duhajok vagyunk még a 12. hétig, de nagyon bízunk benne, hogy mostmár ittmarad velünk a kis csodalény, mert nagyon szeretjük. :D

Szerencsére kínoz is , reggeltől estig van hányingerem :) :lol: és úgy tudom ez jó jel.

Egyenlőre pusszantás, majd még jövök lemérni a reakciókat. :lol:

Zuzmó
7+6
zuzmó

Sziasztok!
Ami tegnap nem sikerült az asszonynak, az most sikerült nekem, mivel van időm itt meló helyen szórakozni az átméretezéssel.
Mindenkinek jó hétvégét!

Kép Kép [/img]
wolves

Zuzmó!
Ha ezt elmondom az asszonynak szerintem kiugrik
a böréből!!!! :lol:
GRATULÁLUNK!
Chesti!
Viki jól van, bár néha kirakja a kaját, de most már egyre kevesebbszer.Köszönhetően a b6 vitaminnak.
Még dolgozik ezért a nap jó részében klimás helyen van , de azt
se nagyon birja.Otthon meg ablakok nyitva+ventillátor.
üdv.
wolves

Sziasztok!

Végígalszom egy délelőttöt, és milyen mozgalnas a forum.
De így a jó, nagyon örülök, fülíg ért a szám, miközben visszaolvastam....

Share,

nagyon jó, hogy ilyen szépen beindultak a tüszőid, kívánom, hogy ennél már csak jobb legyen!! Vigyázz nagyon magadra, és sok sikert kedden!Javítalak a táblázatban!

Chesti,

nagyon aranyos kis pocid van, vagyis nem is olyan kicsi, de csodálatos!!!
Szép nagy már a kis hercegnő!
A strandon elég sokmindent össze lehet szedni, én nem merném bevállalni. De ez függ a starnd vizének tisztaságától, és hogy nagyrészben kik látogatják.
A vidéki strandunkba(ahol szüleim éltek) én biztos be nem mennék, még "nem terhesen "se.

A hasonfeksvés miatt kicsit irigy vagyok :lol: , ugyanis én 2 hete nem aludtam így, és csak így tudok elaludni. Most még nem merek, mert a köldöknél a vágás még érzékeny, de jövő héten már megpróbálom.
A meleg erre is iszonyú! Egyébként köszönöm kérdésed nagyon jól vagyok, de még maradok itthon 1-2 hetet. Kedden BMC, megbeszélni a továbbiakat!

Zuzmo!

Nagyon nagyon gratulálok!!
Ez igazán jó hír. Csodák igenis vannak, és ez lesz belőle, ha hiszünk is benne!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél, és erősíted a szivecskések táborát!
A kitartás, és türelem, és persze a szerelem meghozta gyümölcsét! Nagyon boldog pocakosodást kívánok!

Wolves papa!

Nagyon köszönjük a képeket, igazán aranyos kis babszemecskék! :lol: Nagyon jó egészséget kívánok a mamának és mindkét csodálatos babónak!
Minden jót, és további szép pocakosodást!
Vendég

Köszike, igyekszünk.
Minden nap vagy kétszer felhivom a kis manók figyelmét
a helyes viselkedésre és növekedésre.
Ja jövő héten szabin leszünk, ami azt jelenti,hogy
jó esetben 1-2-szer beugrok valami netkávézóba
és tudositok ide-oda.
wolves

Szépen lassan gyűlnek a szivecskék!

Kép Kép
Vendég

Zuzmóóó :)
Msn-en elkaptalak de ide is had gratuláljak :D :D :D

Wolves & Viki szegéény nem irigylem. Engem hála a jóégnek elkerült a rosszullét. Remélem minnél hamarabb túl lesztek rajta.

Kriszti :) Én is hason alvós vagyok :)
Lassan te is alhatsz majd egy jót :)

Hát ezek nagyon jó hírek voltak mára Zuzmó :) köszönjük, hogy ezt a kis csodát megosztottad velünk :) Kívánok nagyon boldog pocakosodást :) és vigyázz magatokra :D
chesti

Az elején nagyon gáz volt a rosszul lét, ahogy beültünk a
kocsiba reggel kb.1km után már kész volt. :( Még szerencse,hogy
csak 6km-t kell megtennünk melóhelyig! :D
De most már heti szinten max. egyszer látja újra a kaját.
wolves

Share:
Megvan még a Puregon ha kell, ne bonts fel újat, az enyémben kb. 200 egység van még, szívesen elküldöm, csak mondd meg hova!
Ja, és írj minél elöbb ha érdekel, mert hétfőtől elutazunk.
esperanza

Csajok!
Most olvasom, mindenki kedden megy a BMC-be? Kriszti, Brigii, Share... Remélem találkoztok! :D
esperanza

Szia Esperanza!

Igen, szinte mindenki akkor megy, bár mi fél 7 körül már ott fogunk állni, hogy minél előbb jöjjünk haza, mielőtt olyan nagy meleg lesz....

Lányok,(Brigii, Share) Ti mikor mentek?
Vendég

Sziasztok kedves Bmc-be járók!
Mi is oda járunk, és most eléggé szomorúak lettünk, ahogy a 9. héten elhalt terhességet állapítottak meg. Egyébként inszeminációval sikerült teherbe esni. Olyan váratlanul ért minket a hír, mivel még két héttel előtte láttuk a szívverését is. Egyáltalán nem véreztem, és boldogan mentem az UH-ra. Azt mondták, hogy ezt nevezik missed abortionnak és genetikai rendellenesség miatt lehetett. Kedden megyek egy egészségügyi tisztitásra, amitől persze rettenetesen tartok, mert nem is tudom, mi fog történni. Ha valaki átesett ilyen sajnálatos eseményen, kérem írja meg nekem, mire is készüljek. Állítólag semmit nem ehetek és ihatok reggel és úgy kell megjelennem és valami 10 percről beszéltek, amennyi ideig tartani fog a műtét. Altalásban. Légyszíves irja meg valaki kicsit bővebben, mi is fog történni aznap. Előre is köszönöm:

Kalmanka
kalmanka

Kalmanka!

Sajnálatos hírrel kerestél meg bennünket! :cry:
Nekem ilyenem még nem volt, nem tudok neked segíteni.
Kitartást, és erőt kívánok a folytatáshoz!
Vendég

Kalamanka
Sajnálom:(

Nekem 6 hetesen ment el, én véreztem és görcsöltem. Engem kapartak, 3 napig feküdtem a helyi kórházban mert nem engedtek fel a bmc be, aztán a Jánosban kapartak, azonnal nem voltam éhgyomorral........2 kor csinálták 6 kor indulhattunk haza.
Nem éreztem semmit, be kisértek a műttőbe, lefektettek, várnom kellett 10 percig mert nem volt az altató orvos.
Belémnyomták a "tejet" és arra ébredtem hogy áttettek az ágyamra. Utánna pár hétig véreztem, és ennyi, angyalkámat végleg kitépték belőlem.
Tehát én nem éreztem semmit az égvilágon.
Kívánom hogy ennél már csak jobb dolgok történjenek veled.

Barátnőmnek 12 hetesen halt meg, mentek boldogan az uhra, és mondta nekik az orvos hogy menjen jelentkezzen a nőgyógyászaton mert meghalt a baba.
NEm tudják hogy mitől...................szar dolgok ezek, kicsit meghalunk mi is.

Bocsi kicsit negatív voltam................ :?
minyuu

Bocsi a béna foglamazásért és a helyesírási hibákért. :roll:
minyuu

Kalmanka !

Írtam Neked privit !

Borsó
borsó

Zuzmó!A kedd nekünk tökéletes lesz. E.T. előtt beugrunk az utrokért.Gratulálok, :D nagyon jó hírt közöltél velünk!!! :D :D
Chesti!
Nagyon jól nézel (néztek) ki!!! :lol: :lol:
Kriszti!
Mi 12-re megyünk a BMC-be,talán Shareval talizunk ha inszeme lesz.Neked mi lesz most??
Csajok, a táblázatunk egyre szebb! :D :D
Mondtam én, hogy beindul a babaszezon!! :lol: :lol:
Jó pihenést hétvégére!!
Zuzmó, akkor kedden 10-11 körül megkeresünk!
Előre is köszi.Brigi
brigii

Wolves-Niki!!Jók a képek! :lol: Nevek vannak már?
Jó és sok pihenést kívánok Nikinek!
Üdv.Brigi
brigii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?