Új privát üzeneted érkezett!

Hello újra.

Nem megy valaki a Kikába mostanság?
Ha esetleg igen akkor nem hozna nekem babakocsira szerelhető natúr v. világoskék színű napernyőt.

Köszi

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Lola:
Benedek még nem megy, mászik, kapaszkodva szalad körbe-körbe, és sokat sétálunk úgy, hogy fogom a kezét. Addig nem járattam, amíg ő nem akart, meg gyengének éreztem hozzá.


Erika:
Szépek a képek Vikiről. A szalagotok jó? Nem azt kellene mutatnia, hogy Viki 1 éves, és 3 hónapos?
Bálint nem unatkozott a talin, szereti megfigyelni hogy dolgoznak a munkagépek, a munkások. Sokat kérdezett hazafelé.
A 3-4 éves gyerekek akkor sem mindig játszanak együtt, ha mi megszervezzük nekik. Mert lehet, hogy az egyik szaladgálna, a másik meg inkább a játszótérre menne.
A cumisüveg kérdés tápszeres babáknál más. Nem tudom, mert mi eddig nem használtuk, de godolom az esti tápszert cumisüvegben kapják nagyobb gyerekek is. Attól függetlenül Benedek iszik pohárból, sőt! teljesen egyedül, csak kiöntök neki egy kicsit, és megiszza. Jó, sokszor beledobálja az ételeket, vagy lemossa a kisasztalát :lol: A sétálópalackot nem szeretem, attól mindig köhög.
Szerintem Virág sem nagy még, azt nem szabad hagyni, hogy egész nap a szájában legyen, de azért még nem fontos leszokatani, most volt még csak egy éves.
Az óvodába már biztos nem visszük a cumisüveget!!!!!!

Megyünk a vérvételért, aztán 10.30-tól van doktornőnk.

Sziasztok
Rena

KépKép
renáta29
 
 


Na az előbb elveszett amit írtam...

Erika!
Jó kis kerítő leszel, hogy mutatod a Somát a Vikinek, biztos 15 év múlva nem fogod így ajánlgatni a fiúkat a lányodnak... :lol:
Édes az albumotok, ahol a Laurával fürdik abban a narancssárga medencében, az praktikus olyan kis napellenzős része van, tietek, hol vettétek?

Lívi!
Esernyőt itthon is kapsz, vagy annyival olcsóbb a Kikában?
Szemüvegesek vagyunk még, csak itt pont indulás előtt voltunk és akkor szoktuk még megmosni neki.
Amúgy itthon, ha én nem viszem utána, sokszor nincs rajta, főleg ebben a melegben nemigem tűri, kinnt meg a napszemüvegjét kéri inkább!

Mi tavaly egyszer kinnt voltunk a Somával ketten a Nomád strandon, a medence kétes tisztaságú és klóros is, de a fű szép, van árnyék is, ahol el tudna Timi aludni és ha kocsival tudtok menni, talán befér felfújva az a kis medencétek, tudsz bele a zuhanyból engedni neki vizet. 500 körüli volt asszem a felnőtt belépő.
Én biztos ki fogok menni majd megint a Somával 1-szer-1-szer, de csak jún. 19-től leszek szabin, ha még akkor is ilyen kánikula lesz (remélem...) Ha gondolod és itthon lesztek, majd egyeztethetünk, meg a többiekkel is...

Zsanka, pontosan miért is nevetett a férjed? :shock:
lola77
 
 

 
 

Rena! Igen-igen tudom, hogy nem bizti, hogy együtt játszanak, meg nekik már érdeklődési körük is van igencsak.
Amúgy Soma is imádja a markólógépeket, meg a munkagépeket, vas. de. is lementek az apjával, mert itt alattunk a Galla patakot takarította egy lánctalpas markoló és azt bámulta, itthon meg újságolta, hogy anya egy biciklit emelt ki a "platakból"!!! :roll:

Majd írdd meg a véreredményeteket!
lola77
 
 


Sziasztok!

Lola: Én meg azt felejtettem el, hogy tényleg nagyon jó ez a kép Somáról, csinos, divatos, jól áll neki az ing. Bálint is kérte egyik nap, hogy adjak neki "nyaksálat". Mondom, micsodát? "amilyet apa vett föl" gondolkodtam, aztán rájöttem, hogy NYAKKENDŐ! De van már neki, Benedek keresztelőjén abban volt.


Az eredmény hál' Istennek jó lett. Még a vas is benne van a tartományban, ami eddig mindig kevés volt.
Most 2 hétig nem szabad tejet adnom, (nehéz lesz, mert mutogat rá, kiabál, és azt kéri). Sinlaccal kell pótolni. Aztán tanácsadáson megint megmérjük. Doktornő szerint plusz vitamin se kell, (én kérdeztem, hgoy ne legyünk már mindig betegek), van az is a Sinlacban. Azért a Cebion cseppet adom, a C vitamin nem árthat. Meg szeretik a gyümölcsöket szerencsére, rengeteg epret, őszibarackot, cseresznyét meg tudnak enni.

Mindenkinek jó hétvégét, betegeknek jobbulást.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok.

Lola
A Nomád starndos dolgot megejthetnénk.Nekem tetszett az ötlet.
Napernyővel meg az a bajom,hogy én itthon csak sötétkéket,meg sötétbordót találtam.Lehet hogy én vagyok a béna vagy rosszkor mentem.Sötétet meg nemigazán szeretnék mert szerintem az jobban szívja a meleget és a kocsiba szaunát csinál.Az ára a Kikában most 1900 ft,asszem,de 2000 alatt van az tuti.Itthon meg 3000-nél olcsóbban nem találtam még.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Lívi!

De jó, jó lenne mert egyedül unalmaska volt... Neked még ugyse kell Timi után szaladgálnod, ha meg ott van egy aprótalpú, akkor Somát is érdekli és nem rohangál el!
Az Erikáéknak meg még v.kinek itt közülünk fehér van, a Móciból úgy emlékszem!

Rena, na de jó, hogy jó lett az eredmény! Vénából vették neki? Igen, én is most újra elkezdtem adni Somának a Cebion cseppet, mert rég volt beteg, ilyenkor már aggódok... :P
lola77
 
 


Sziasztok!

Lola,
a kedvesem folyamatosan a kilóimon röhög. Régen csak pingvinnek hívott.. szerinte van még mit leadni. Neki könnyű, ő vékony alkat.
De legalább jól szórakozunk rajta :).

Reni,
nagyon jó, hogy jó lett a véreredmény.Biztosan nagy megkönnyebbülés.

Lívi,
nekünk is Mócis krém színű napernyőnk van - 3000ft volt tényleg. De én nagyon utálom, hajlik össze vissza, ráadásul rossz minőségű, mert már az első használatnál elengedett a fém része. Azóta egy párszor már megjavítottuk. De kell ilyen is, mert jó a melegben. Nem tudom milyen lehet a Nomád strand, de biztosan jobb mint otthon. Mi itt vagyunk anyuéknál, kint a medence, de így is marha nehéz.

Erika,
jót nevettem ,mikor láttam hogy 15.-én volt apák napja. Miért emlékeztem én 23-ra?! Na mindegy, mi ma ünnepeljük. Csináltam kedvenc kaját stb.

Képzeljétek ma majdnem elbőgtem magam. A mosógépet időzítettem, hogy mire hazaérjünk kimosson, mikor hallom hogy nagy a csönd a nagyszobából. Benézek, és a Máté EGYEDÜL FELÁLLT AZ ÁGY SZÉLÉBE KAPASZKODVA! Azt sem tudtam , hogy sírjak, vagy nevessek, vagy fussak a kameráért. Olyan édes volt ott álldogált és vigyorgott. Aztán leült. Egyből hívtam az apukáját, az is teljesen el volt érzékenyülve. Eszméletlen!

Tovébbi szép napot!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Húúú Lívi, most látom, hogy jún. 19-et írtam szabinak, az már rég elmúlt...
rosszul néztem a naptárat mikor melóba ezt a hozzászólást írtam, szóval júl. 17-től leszek 2 hét szabin... ha majd akkor is jó lesz, mehetünk.

Zsanka, majdnem ugyanennyi idősen állt fel Soma nekem!
Biztos jó volt, hogy egyedül hagytad, mert lehet, ha ott vagy, nem próbálkozik meg vele.
lola77
 
 


sziasztok!

A talin valaki otthagyta a puha kosárlabdáját!!! Elhoztam, nálunk van!

Lola!
Lackó csak azért nem ment semerre mert éppen tömte a szájába a kukit, ugyanis kis kunyergagép/zabagép :) Ha azt szeretném, hoyg egy kicsit nyugton üljön akkor adok neki valami kekeszet vagy banánt a kezébe tuti 2-3 perc szabadság :)
Kisfiad nagyon komoly fiatalember :) Úgy imádom amikor lyen csinin fel vannak öltözve kis ing meg minden :)

Lívi!
Mi holnap a WF-re megyün vagy mi a szösz a neve én még ott nem voltam de jókat hallottam róla, majd beszámolok. A Nomád strandos tali jó ötlet nekem is tetszik. ráadásul apa sem lesz itthon akkor szóval én is benne vagyok.
A Mócis napernyőnk van nekünk is nagy c@r!!! Ne vegyen senki olyat!!!

Reni!
Most jutott eszembe, hoyg kérdezted az intimtornát. Már vége van csak 5 alkalommal volt, most pedig itthon van csak munka.

Zsanett!
Apának nem kéne szemüveg???? Honnan kéne fogynod??? szerintem vidd el szemészetre, de van itt a házunkba jók kis optikus ha gondolod bejelentem! :)
Én is hóvégére emlékeztem, hoyg akkor van az apák napja :shock: , most már midnegy beírtam a naptárba jövőre nem felejtem el :)

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Már megint lemaradtam egy kicsit! A szándék megvolt, tegnap este 10-kor és ma hajnal 4-kor is itt voltam, de nem ment a net, nem tudom miért, de most már örülök, hogy tudok írni, Virág pont alszik.

Végül is legalább fél 7-re kész lett az ebéd, meg volt a haszna, hogy nem tudtam netezni :D

Nagyon jól sikerült a pénteki Agostányi kirándulásunk, csak úgy kapkodtam a fejem, hogy úristen, már haza kellene mennünk. Virág összebarátkozott az összes gyerekkel, aki ott volt (szomszéd kislányok is voltak), játszottak együtt, elvitték a faluba sétálni, közben elringatták, még aludt is egyet.
Sőt, a vendéglátó barátnőm megdicsért, hogy milyen jól nevelem a Virágot, mert hogy szótfogad, és mindent megért, megcsinálja, amire kérem. Ja, mondtam neki, hogy nem mindig ilyen szófogadó! De azért jólesett a dícséret, kell néha ilyen az embernek!

ERIKA:
Igazad van, hogy le kellene szoktatnom Virágot a cumisüvegről, eszméletlen ideig a szájában tud lenni. Sőt, olyat is csinál, hogy odaadja, már neki nem kell, elteszem az asztalra, akkor meg elkezd sírni érte! Szóval időnként nem értem a kiscsajt!
A fogaival kapcsolatban semmit sem mond a védőnő, mióta elmúlt egy éves egyszer találkoztam vele az utcán. Oltásra viszont majd két hét múlva megyünk, majd akkor beszélek a doktornővel.

Ma délután megyünk a másik utcába, ott lakik az egyik rokoncsalád, Szabival már levitettem a medencét, majd pancsolunk egy kicsit. Úgy elszomorodtam, mert ennél sokkal nagyobb medencéket lehet kapni a Tescoban negyedannyiért :cry:

Valószínűleg holnap megyünk ki kora délután a Víz-Zenére, szerintem az nagyobb rendezvény, mint a Szentiváni Éjszaka.

ANGI:
Én már voltam egyszer-kétszer a WF-en, Szőnyben, szerintem jó hely, van kismedence is, homokozó. Az árakról sajnos nem tudok nyilatkozni, idén még nem voltunk. Ott lesz majd a Güntner családi napja is, de már sokkal szigorúbban veszik, nem lesz annyi minden, mint tavaly.

Jövő héten is nagyon meleg lesz, keddre 34 fokot mondtak!!!!

ZSANETT:
Gratulálok Máténak, nagyon ügyes. Én is úgy gondolom, hogy ha ott lettél volna, akkor nem biztos, hogy így ügyeskedik.

RENA:
Örülök, hogy jó lett az eredmény!!! Szerintem sem ártasz a Cebion cseppekkel, én is szoktam neki adni, bár inkább csak a borongósabb időben.

Képzeljétek el, apósom ma hajnalban jött meg Romániából (munkaügyben volt ott, de azt mondta soha többet!) és hozott a két gyereknek ajándékot. Mivel a Virágnak elég nehéz, neki ha elmegy vidékre valami plüss állatkát szokott hozni (legutoljára egy nagyon aranyos teddymaciszerűséget hozott, amelyik szépen fel volt öltöztetve egy aranyos pulcsiba), a Patriknak meg persze autót. Most is egy kis oroszlány hozott a Virágnak, amit ha megnyomunk, hangot ad ki, de nem félelmetes. A Patrik kapott egy hatalmas nagy műanyag markolót (most el is vitték a strandra, ők a Fényesre mentek). Bezzeg a Virágnak a markoló kellett inkább, úgy sírt utána...... Tiszta fiús lesz!

LOLA:
Tényleg nagyot nőtt már Soma, bár én régen láttam. Nagyon aranyos ruhákat lehet kapni, fiúkra, lányokra egyaránt, nagyon kiscsávósan, kiscsajosan fel lehet őket öltözetni! Amikor két éve volt az esküvőnk, akkor a két gyerek (akkor voltak 3 évesek), teljesen véletlenül ugyanolyan inget vettek fel, csak egyiken hosszú ujjú volt, a másikon pedig rövid, de haláliak voltak benne. Meg amikor mennek ballagásra, évzáróra, akkor is csinosak.

Na most már abbafejezem a magamét, megyek vasalok egy kicsit. Jók legyetek, mindenki vigyázzon magára! Pihenjetek sokat, csavarogjatok a tatai sokadalomban!

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Erika!

Boldog születésnapot kívánunk!

Rena, Bálint és Benedek

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Íme az új piknikes album,amit Aranka gépével csináltam:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9947

A puha kosárlabda Arankáéké,köszi,hogy elhoztad magaddal Gangi!

Reni
nagyon örülök,hogy jó lett a vérvétel eredménye.
Doktornő mit mondott,még vanak vizsgálatok?

Móciban senki ne vegyen napernyőt,nagy szar!
Fúj egy kicsit a szellő,ernyő meg elhajlik :cry: ahhoz képest,hogy 3000 ft.......

Látom mindenki a szabadban töltötte a hétvégéjét,alig írtatok :lol:
KInek hogy telt?
A mi hétvégénkről készült pár kép,mindjárt felteszem :lol:

Edit,Cirmike
hogy vagytok?Gyerekek gyógyulgatnak?

Többiekről senki nem tud semmit?/Lrita,Melinda,Anita..../

Valakinek fel van véve a szombati Rejtélyek városa? :lol: Lemaradtunk róla :cry:
Sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Íme a hétvégi képek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
cseriviola
 
 


Erika!
Utólag is boldog szülinapot!Nagyon szép tortád volt!És igazán csinosak voltatok!Nem is tudom,melyikőtök volt a csinosabb?!


Fiúk gyógyulóban,lázuk már nincsen.Így tegnap kimerészkedtünk késő délután az udvarra. Nagyon élvezték,már olyan sokat mutogattak az ajtóra.Úgy sajnáltam őket!!!Csak a pancsolás hiányzott.Tettem nekik a homokozó vödör aljába egy deci vizet,azzal pacsáltak.De azt is iszonyúan élvezték!Még mindhárman elég csúnyácskák,bár Marci valamivel előrébb jár a gyógyulásban.De most már legalább alszanak éjszaka. Igaz ezerrel megy a légkondi szinte egész nap,mert itt a tetőtérben elviselhetetlen a hőfok.

Rena!
Örülök,hogy jó lett a Benedek vérképe.Miért nem adhatsz neki tejet?Ti hogyan eszitek a Sinlacot?Kanállal vagy cumisüvegből?

Gangi!
Milyen volt a WF?

Edit
edit73
 
 


Sziasztok.

Utólag is Bolodg Szülinapot Erika.

Edit
Jó hogy végre alakulóban vannak a fiúk.Biztos rossz lehetett neked is meg nekik is hogy ebben a dög melegben bent kellett lennetek.Ilyenkor jó nagyon a légkondi,csak sajna mikor a számla jön már nem annyira.De a gyerekek a fontosan persze.

Mi vasárnap kerti partiztunk,mert a férjemnek meg az apósomnak volt a névnapja(Vilmos),meg utólag megköszöntöttuk a Timit névnapja alkalmából,meg a keresztfiúnkat,Marcellt szülinapja alkalmából(utóbbi kettő május elején volt :D ).Timi akkorákat pancsizott,ki sem lehetett venni a vízből,nagyon édes volt .Majd rakok fel du. képeket.Alig aludt egész nap,össz vissz 1 órát,és ennek ellenére még 9 után itt randalírozott a mi ágyunkban,és olyan 10 kor aludt el.Mostanság nem alszik sokat.Reggel meg már fenn volt 6 kor.


Ha valakit érdekel a futáros kaja,amit beszéltünk a csónitón akkor most megadom a sógorom tel.számát,meg az internet címet.Az oldalon fenn van a menü,meg az árak,a sógoromnál meg lehet rendelni.
Akkor a tel szám:06/704528396( Blaskovics Jenő), www.totalfood.hu

Na most mentem majd még estefele leszek,asszem.
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Erika,
Először is: Boldog Szülinapot!!! És tényleg nagyon csinik voltatok...
Másodszor: Köszi az érdeklődést, sikerült meggyógyulnom úgy, hogy nem kapták el a gyerekek!

Voltam 10 éves érettségi találkozón szombaton, nagyon jól sikerült, sok sikeres, komoly területen dolgozó osztálytárasim lettek (pl. biokémikus, ügyész, ügyvéd, állatorvos, gyógyszerész), de senki nem hordja fent az orrát. És alig változtunk!

Vasárnap du. kimentünk a Fényes strandra, más tömeges programra ilyen melegben nem mertem vállalkozni, mi is inkább itthon pihenünk a klímában. Még az egyébként nagyon jó étvágyú Réka is alig eszik vmit, de nem is csodálkozom... gondolom másnál is ez a helyzet ilyenkor.

Cirmike
UI: Egy hétig alig csináltam vmi házimunkát és most sincs kedvem nekiállni. Borzasztó. Bár nagy kupi nincs, de feltűnt a férjemnek, hogy kicsit kosz van, mire mondtam betegen nem munkálkodok, de nem tudom mit találok ki erre a hétre...

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Végül is nem a WFre mentük hanem a komáromira mert a sógoromék úszni szerettek volna, nekünk meg mindegy volt, habár én is leúsztam 1kmt úgyhogy jól éreztem magam és így az ebédre vett almáspalacsintát megérdemeltem :)
A strand különben nagyon jó volt a gyerek medence olyan 28-32 fokosra van beállítva. Lackó nagyon élvezte ment a labda után az úszógumi után és persze a gyerekekhez :) Kétszer a víz alatt ismegszemlélte a dolgokat de csak 2 köhintés és ment tovább 1000rel. Majd rakok fel képeket is :)

Aranka vagy Erika!
Aranka úgyse olvassa mert egy céda :lol:
Berakom a lasztit a kocsiba ha valamikor összafutunk oda is tudjam adni! Ja és persze BOLDOG SZÜLINAPOT!

Edit!
Annyiszor a fejembe voltatok a hétvégén, hoyg hogy bírjátok :( reméljük mire meggyógyultok nem romlik el az idő!

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok.

Na felrakom hogy a Timi hogy élvezte a pancsit. :D

Kép Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Gangi/ezt csak a labda miatt írom :D /
Arankáék ma reggel elutaztak Tarnamérára/Eger mellett van :D /,júl.3-án jönnek haza.
Holnaptól mi is Oroszlányon lakunk,vigyázunk anyósomék házára,majdcsak csüt.este jövünk haza,aztán pénteken délután megyünk vissza és csak vas.jövünk haza.
Pénteken lesz az UTOLSÓ babaklub a nyári szünet előtt!!!!

Remélem,hogy el tudunk menni,mert Viki holnap kap oltást,bízom benne,hogy mellékhatása nem lesz.
Kíváncsi leszek,hogy mennyit fejlődött az elmúlt hónapban Viki.
Ma este annyi vacsit megevett,hogy csak lestünk a Bercivel :lol:

Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!

Lívia
Férjednek utólag is boldog névnapot kívánunk!
Vizsgáin túl van már?
Édes a Timi ahogy pancsizott,látszik rajta,hogy nagyon élvezte :lol:
Micsoda cicijei vannak :lol:

Edit,Cirmike
örülünk,hogy jobban vagytok!

Reni
Nagyon Boldog 30.Születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Jó éjt mindenkinek,sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok!

A múltkori babapiknikről véletlenül elhoztuk a katicás labdáját,kinek hiányzik?

Látom mindenki ki vn dőlve ettől a melegtől :lol:
Péntektől már 10 fokkal hűvösebb lesz,már várom :lol:

Sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Rena!

Boldog szülinapot!

Erika!
Remélem,van protekciód odafent és a jó isten szól belőled,mert ez a meleg kibírhatatlan!

Lívia!
Tüneményes a Timike és milyen hurkás!Olyan kis zabálnivaló,ahogy mosolyog a medencében!
A villanyszámla nem vészes,bár fejből nem tudom mennyit fogyaszt,de ezek a mostani split-klímák már energiatakarékosak.Az meg mindennél többet ér,hogy végigalusszák az éjszakát (kivétel,hogy jön az Oli foga) és nem nyöszörögnek fél óránként a melegtől.

Angi!
Ne ijeszgess!Már alig várom,hogy jobban legyenek a fiúk és végre pancsolhassunk egy nagyot!!!

Cirmike!
Mond azt a férjednek,hogy ebben a hőségben örüljön,ha enni kap. Sokszor éppen elég ellátni a gyerekeket meg a férjet,az ember már attól is kivan. A takarítás megvár,én se takarítottam 1,5hete.Talán ha a hétvégén megjön a "hűvös" rászánom magam.

Edit
edit73
 
 


Sziasztok!


Először is Boldog szülinapot kívánunk az ünnepelteknek! Reni, Erika minden jót kívánunk nektek!
Kép

Lívi,
nagyon aranyos a Timi. Látszik, hogy nagyon élvezte a pacsát.
Szombaton találkoztam a Mazsival, nagyon édes a kisfia. Most 2 hónapos és 5kg. Olyan hosszú ujjai vannak! Nagyon pici! Azt mondta, hogy üdvözöl.


Mi egészen jól viseljük a meleget, mondjuk ma a Máté nyügi volt egy kicsit. A hétvégén mi kertipartiztunk Bokodon ill. vasárnap kimentünk a WF-re egy kisebb baráti társasággal. Jó volt, csak sajnáltam, hogy a Mátét csak 1x tudtuk vizbe tenni, mert utána már annyira koszos volt a bébimedence, hogy inkább elkerültük messzire. Azért jól éreztük magunkat.
Kép
Kép
Amúgy jól vagyunk, folyamatosan álldogál a kismanó. Már alig lehet leültetni. Egy kicsit aggódok, hogy nem lesz-e gond a gerincének, de a védőnő szerint már állhat. Ő tudja. Már rájött, hogy a kiságyban is fel tud állni. Ajaj :D .

Kép

Erika,
Viki hogy bírta az oltást? Nem viselte meg?

Na megyek, pénteken talizunk a babaklubban!
sziasztok, jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat, már nem érvényes a renáta29, betöltöttem a 30-at.


Angi!

Te vagy a mai szülinapos, sok boldogságot kívánok!
Lackót már tegnap felköszöntöttem az utcán névnapja alkalmából.


Erika:
Én is kíváncsi vagyok, mit szólt Viki az oltáshoz. Gondolom imádják őt a doktonő-védőnő, tegnap is nagyon csini volt a két copjával a feje tetején.
Miénk a katicás labda.

Zsanett:
Nagyon ügyes Máté, látszik, hogy hogy örül, hogy már fel tud állni. A legalsó fokozatra tettétek már a kiságyat?

Edit:
A klíma tényleg nagyon jó lehet,mert mi sokszor fent vagyunk. Bálint is, Benedek is. Nagyon melegük volt éjjel.
A tápszert kérdezted, délben, és este cumisüvegből kapja, azzal alszik el. Ha mást készítek belőle, akkor kanállal. Miért, Te kanalazod nekik?????? Tegnap este 330-at megevett, szülinapi vacsi után. (husi, krumpli, rizs, torta- mindből evett, többet mint Bálint)
Lehet, hogy rosszul csinálom ezt a cumisüvegezést, de néha így nyerek időt, hogy pl. Bálinttal együtt ebédeljünk, vagy este olvasáshoz, amíg Benedek iszogat. Pohárból iszik egyedül is, napközben nem lóg a szájában az üveg. Kap inni, megissza, és eldobja. :lol:

A tejet a doktornő mondta, hogy próbáljuk meg 2 hétig ne kapja, utána megmérjük, hátha amiatt nem hízik.

Lívi:
Anyukádék Tatabánya melyik részén laknak? Nagyon jó, hogy náluk kint tudtok lenni a kertben. Nekünk marad a "panelpancsi".


Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Gangi és Lackó
Lackót névnapja,Angit születésnapja alkalmából szívből köszöntjük és minden elérhető szépet és jót kívánunk!

Reni
ha sürgős a labda,pénteken nyugodtan feljöhettek érte,kb.1/2 4-ig otthon vagyunk.

Viki tegnap megkapta az oltásást,nagyon ügyes volt,semmit nem sírt,még integetett is a doktornőnek meg a védőnőnek mikor jöttünk ki a rendelőből :lol:
Eddig semmi tünet szerencsére,majd 7-10 nap múlva meglátjuk.

Tegnap épp hogy kiértünk ide apósomékhoz,Viki lezuhant a lépcsőről :cry:
Én pakoltam a cuccunkat kifelé,apja meg felugrott az emeletre valamiért,Viki meg persze utána és csak arra lettem figyelmes,hogy ordít szegénykém :cry:
A nyelvét harapta el egy kicsit,nagyon vérzett neki,cicizni is alig bírt tegnap este emiatt :(
De már jobban van szerencsére,bár az evés még nem megy neki,gondolom nagyon fájhat.

Szép napot mindenkinek,sziasztok:ERikáék

cseriviola
 
 


Sziasztok.

Előszőr is boldog szülinapot Reninek és Anginak,és Boldog Névnapot a LAckónak.

Zsanett
Máté ágya teljesen lent van már?Egyébként a párod csak ne szóljon rád semmit,mert azért neki sem beton a pocakja,van ott hurka :D .
Nagyon aranyos a Máté,tök birom ahogy mindig vigyorog.

Hát én sem vagyok mostanság nahy háziasszony,de pl. hétfőn porszívoztam meg felmostam,és kb úgy néztem ki mint aki a zuhany alól jött.Azt bánom hogy nem a zsír olvad ki belőlem :P . Ha így lenne lehet egész nap takarítanék :lol:
Tegnap már azon gondolkoztam hogy be kéne szerezni egy légkondit,a Timinek az egész feje gyöngyözött az izzadságtól,pedig pancsizunk az erkélyen,meg a csap alá is be szoktam rakni,lemosom a lábát meg a kezét.De ahhoz képest jól bírja.

Reni
A kert Anyósoméké,és kint van felsőn,a szigeti dűlőben(asszem).Úgyhogy kicsit messze van.Jobb lenne ha Anyuéké lenne,mert szerintem akkor tutira többet lennénk ki,de így csak max hétvégén egy napot vagyunk kint.

Hát kipróbáltam a huggies pelenkát.Nem vagyok tőle elájulva.Nagyon hamar elázik.Asszem marad a Libero.

Van egy eladó nagyon keveset használt Avent Isis mellszívó 8000 ft-ért.Ha esetleg valakinek van ismerőse akit érdekel akkor szóljatok,addig akkor nem hírdetem meg sehol.

Na asszem ennyi,üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki nagyon nehezen viseli ezt a nagy meleget. Állítólag holnap kicsit hüvösebb lesz. Éjjel nálunk itt nagy vihar volt, el is fújta a szél a medence tetejét a fenyőfák alá, remélem nem szakadt ki.

Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek nagy gond-e, hogy Virág 14 hónap és két hetesen fogja megkapni a 15 hónapos oltását? Felhívtam a doktornőt, hátha rosszul emlékszik, hogy mikor született a Virág, de azt mondta, hogy nem baj, hogy előbb megyünk. Szerintetek?

Renátának boldog születésnapot, Lackónak pedig boldog névnapot így utólag is!!!!!

Én is nagyon gondolkodok rajta, hogy beszerzek egy ventilátort, bár Virág éjjel egész jól alszik, egyszer felkel úgy valamikor hajnal 3 és 4 között, szépen átkéredzkedik a mi ágyunkba és alszunk együtt szépen :-)

Most mennem kell ebédet készíteni, jók legyetek!

Sziasztok

Tegnap én is porszívóztam, szőnyeget takarítottam és naná, hogy pont délben, izzadtam is rendesen! Ilyen szempontból (is) jó, hogy kertes házban lakunk, úgy sajnálom azokat, akik ilyenkor a meleg panelházakban vannak.

hugodugo
 
 


Sziasztok!


Boldog szülinapot Anginak és névnapot kívánunk Lackónak!!

A kiságy már a legalján van. :shock: szóltam már a páromnak, hogy fúrjon mégegy lyukat... de úgy is eléggé kilóg majd :)

Éppen azon gondolkodtam, hogy holnap el kellene menni strandolni, de tényleg rosszabb idő lesz? A net szerint még 31 fok várható. 8) esetleg nincs kedve valakinek jönni?

Légkondin én is gondolkodom, de nem biztos, hogy megéri, mert annyit sajnos nincsen jó idő, hogy igazán gazdaságos legyen. Mondjuk lehet, hogy a kényelem ér annyit. Nálunk egyben van az ebédlő és a konyha, innen nyílik a kisszoba. Nem tudom mekkora teljesítményű légkondit kellene venni. Nekünk van ventillátorunk, megy is elég sokat, de vigyázni kell vele, mert ha már megizzadtál akkor könnyen megfázhatsz. Ez sem igazán jó.

Megyek, mert készülnöm kell, megyünk az okmányirodába intézkedni - persze a legnagyobb melegben :P .

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok

Zsani
Melyik strandra gondoltad hogy szeretnél menni?Lehet hogy minket is érdekel.

Hugi.
A Timinek is volt hogy előbb kapta az oltást.Igaz 1 héttel,de nem volt belőle gond.Biztos nem mondta volna a doki hogy menjetek ha gond lenne.Szerintem.

Na üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Helloka,


Ideértünk anyuékhoz- persze ők strandon vannak - a dögök :D .
Marha meleg van :oops:

Hugi,
szerintem nem gond ha előbb kapja az oltást. A Máté az összes oltásával el van maradva 2-3 héttel, mert okt 24-én született és az elsőt jan.9-én kapta (mert karácsony, szilveszter miegymás volt). Minden OK vele. Szerintem csak ezek viszonyítási időpontok.

Lívi,
én a fényesre gondoltam.Mehetnénk a mi kocsinkkal 4en kényelmesen elférnénk és hátul is elég hely van - kombi. Beleférnek a babakocsik, cumók stb. Azért lenne jó a fényes, mert ott a gyerkőcök is tudnának fürödni.

Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Erika:
Mégsem a miénk a labda, ma megtaláltam.
Hogy érzitek magatokat?


Lányok! Valamit elmesélek, tegnap hallottam, én nagyon megdöbbentem, nem gondoltam volna, hogy Magyarországon még van ilyen.
Nővérem barátnőjének az ismerőse az anyuka, a Cora Áruházban volt a 3 éves kislányával. A kislány bent ült a bevásárlókocsiban, és ahogy vásárolgatott, félrenézett pár percre. Egyszer csak nem volt ott a kocsi és a kislány, tudta, hogy nem mászhatott ki, ezért elrohant a biztonságiakhoz, lezárták a kijáratokat, és a WC-ben találták meg, 2 férfivel és egy nővel, már levágták a kislány haját, és át is öltöztették.
Engem még most is kiráz a hideg, mi is szoktunk vásárlás közben ide-oda rohangálni, ezután nem merem majd.
Lehet, hogy a tévében is mondták, nem tudom, én nem szoktam nézni.

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok

Reni
Ez tök borzasztó.Bár azt gondolom hogy kicsit pancserek voltak(szerencsére) mert ha egyből kivitték volna akkor tuti sikerült volna nekik.De így hál istennek hogy előbb a wc-be vitték,szerencsére meglett.Mondjuk a biztonságiak is jó munkát végeztek,mert szerintem itt tatabányán tuti nem zárták le volna egyből az ajtókat,hanem tötyöktek volna még egy csomó hülye kérdéssel,meg ilyenek. Azért nem semmi hogy ilyenek vannak.De nem értem annyi nő van aki önként eldobja a gyerekét,miért nem olyannal próbálkoznak.Na mindegy felháborító és sajnálatos dolog. :cry: .

Zsanett
Hát felőlem mehetünk.Bár holnaptól záporokat mond napközben meg pár fokkal kevesebbet,de hát a 30 is kevesebb a 34-nél. :) .Valószínű reggel tudom csak megnézni hogy mit írtál vissza,kb. olyan fél 8 magasságában.Meg ha gondolod kiviszem a kismedencéjét a Timinek aztán az tuti nem lesz koszos délutánra. :D

Na üdv mindenkinek jó éccakát Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Reni,
ez iszonyat. Kirázott a hideg tőle. Nem gondoltam volna, hogy ilyenek is előfordulnak. Mondjuk én egy percre sem hagyom ott a Mátét sehol sem. De akkor is.

Lívi,
meglátjuk milyen lesz az idő. Ha jó, akkor hívlak reggel.

Megyek borsót fejteni. Nem értem néha, hogy miért keserítem meg az életemet ilyenekkel... :wink:
jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok,

Sok boldogságot a név- és szülinaposoknak!!!

Végre itt a lehűlés... Szerintem én hoztam meg, mert ma korán ablakot pucoltam és apa is azt ígérte, hogy ma korán hazajön 2-re és megyünk a strandra, de úgy látom nem kell elindulnunk.
Nembaj, azért örülök, hogy hűvösebb van, mert így nem megy állandóan a klíma itthon.

A kertünk szép lett. A kerítés teljesen kész és már kinőtt a füvünk (hála a kútnak és az öntözőrendszernek), mehetünk fűnyírót venni.

Ciao,
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


sziasztok!

Már ezer éve nem írtam ide nem nagyon vagyok net közelben meg sok is a dolog....biztos nem is emlékeztek rám.
Segítséget szeretnék S.O.S. kérni
Most vagyok a 36. hét közepén és a szülésznőm akinél szültem volna eltörte a lábát ma vették le a gipszét de még egy hónapig gyógytornára kell járnia. Nem tud ott lenni a szülésnél:(
Akit ajánlott a Rita de Ő meg elutazik és stabin lesz.
Szóval aki tud egy nagyon jó szülészbőt ajánlani Tatabányán kérem mihamarabb írjon nekem.
Nagyon nagyon kérem!!!
Előre is köszi ha valaki segít!

Kata
sznékata
 
 


Sziasztok,

most nincs időm írni, de azért küldök egy képet a Doreszról, nehogy elfelejtsétek, majd hétvégén jövök, és akkor hosszabban írok.
Ági
Kép Dorka

[/img]
ági01
 
 


Nekem sincs időm írni, Benedek lázas, mindkettőnek folyik az orra, közben főzök is...

Csak KATÁNAK egy gyors válasz:

Szerintem aki itt volt akkor is, emlékszik Rád.
Vajnorák Rita. Őt tudom ajánlani, szakmailag az egyik legjobb, kedves is. Nekem nem volt fogadott szülésznőm egyszer sem, de Benedeknél ő volt az ügyeletes. Csak jókat hallottam róla.

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Lívi,
de jó hogy nem mentünk. Nem csak a medencében lettünk volna vizesek. :) Legalább a Máté jót aludt itthon - 3 órán keresztül, fel sem tudtam ébreszteni. :)

Ági,
nagyoooon édes a Dorka. Gyönyörű, nekem annyira tetszik!

Kata,
az én szülésznőm Világi Krisztina volt , nagyon elégedett voltam vele, noha nem fogadott szülésznő volt, hanem akkor ő volt ügyeletes. Több ismerősöm is nála szült, ezért ajánlom őt nagyon.

ciao
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


sziasztok!

gyors bekukkoltam.Azt nem mondtam hogy azért akarok gyorsan szülésznőt találni mert sajna a dokim elutazik...júli 28 ra vagyunk kiírva de júli 22én elutazik a doktornő így kell nekem egy biztos pont.mikor Ákost szültem nem vmi szimpi volt az épp ügyeletes szülésznő:( ezért jó is hogy fogadtunk!Fazekas Erzsinél szültem Ákit Ő beteg. A Vajnorák Ritát ajánlotta de Ő meg elutazik júli 1én ma beszéltem vele.:(
Szóval így már félek!!!!
Nah rohanok tovább a dolgomra.
Azt sem tóm hol álla fejem, mi is építkezünk úgy néz ki csak épp ez az eső nem tesz jót annak hogy az alapot csináljuk:(
A lakást is egy hónappal később fizetik ki mint megállapodtunk...kicsit össze jöttek a dolgok!:-( Jól esik4

Pusz mindenkinek!
Aki tud segítsen!
Köszike!
Kata
sznékata
 
 


Sziasztok!

Ma nálunk jártak Hugiék,pár kép a délelöttünkről:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A képek Oroszlányon készültek,ott vagyunk szinte egész héten.
Holnap délután is megyünk vissza egész hétvégére,remélem,hogy strandolós idő lesz.
Amúgy jól érezzük magunkat,sokat vagyunk levegőn,Viki kutyázik-macskázik 1000-rel :lol:
Jót tesz neki a levegő változás,jókat alszik,csak az első nap nem akart igazán sokat.
Ma nagyon nyűgös violt,biztos ettől a hülye időtől :cry:
Vagy lesz valami mellékhatása az oltásnak :cry:
Csak vasárnap estig ne legyen!KIjönnek Arankáék hozzánk,tök jó lesz,már érzem :lol:

Reni
jobbulást Benedeknek!Kíváncsi vagyok,hogy hány napig lesz mellékhatás.

Zsanett
teljesen együtt érzek veled a borsófejtéssel kapcsolatban,kedd óta szedjük-pucoljuk a borsót mi is :lol:

Cirmike
biztos szép lett a kertetek,szívesn látnám élőben is,ha még áll a babatalis meghívásod egyszer valamikor :D
Én is így szoktam járni,hogy amikor ablakot pucolok,naná,hogy esik rá az eső :cry:

Kata
Oroszlányon vagyunk a héten végig,gondoltam rád,hogy mi lenne ha összefutnánk :D
nekem nem volt fogadott szülésznőm,de akinél én szültem/Niki a keresztneve/és a többiek is aranyosak voltak.
Mi lesz kisfiú vagy kislány?
Neked már van egy nagyobb gyermeked is,ugye?
Hogy fogják hívni,kinél fogsz szülni?

Ági
nagyon édes a Dorka!

Most már megyek aludni,jó éjt,sziasztok:ERika

HOLNAP BABAKLUBB NYÁRON UTOLJÁRA!!!!!!!!!
cseriviola
 
 


Sziasztok,

A Corás sztorihoz egy barátnőm küldött egy linket: http://www.urbanlegends.hu/2006/06/24/g ... aruhazban/

Igen Erika, áll még az ajánlatom és most a többieknek is írom, hogy szeretettel várok mindenkit nálunk vmikor a jövő héten vagy az utána való héten délelőtt 1/2 10 körültől egy babatalira.
Kinek mikor jó? Már lehet játszani a kertben is, ha jó az idő, de bent is ellehetünk.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Rena!

A Cora-s sztorihoz: tök megdöbbentem és mostmár én is tök vigyázok, mert bevallom Somát én is ott szoktam hagyni a hiperekben a sor elején, ha tömve van a sor... amíg beszaladok valamiért! Hát mostmár nem fogom.
Pedig elég nehezen tudom elképzelni, hogy Soma nem kiabálna... dehát kitudja. És hogy csitítják el a gyereket? a többi vásárlónak sem tűnik fel? Millió kérdés merül fel bennem! (Régebben az újszülöttekre specializálódtak, mostmár a 3 éves is "jó" nekik eladni! Ki a megrendelő, kinek kellenek ezek az ártatlan csöppségek?)
Szegény kicsi lány, biztos nagy lelki törés volt ez neki, talán még pszichológushoz is kell nekik járni...
A rablók nem számítottak rá, hogy lezárják a kapukat???

Cirmike: a linkben mondjuk nem igazán értem, hogy a hipereknek mi a bajuk, nem az a baj, hogy OTT történik ilyen, mert azért nem ŐK a felelősek! Ebben az esetben például a Cora bizt. szolgálata példátlanul járt el, a helyzet magaslatán volt, nem?

Erika!
Olyan jó, hogy Vikinek mindkét nagyszülő kertes házban lakik, most is jó, de később meg majd mehet mindkettőhöz nyaralni, mikor Ti már dolgoztok... (nekem ez jutott eszembe, nálunk ugye ez most téma...)

Hugi! Nagyon édes a Virág, sokat nőtt ő is! (A haja nem annyira.. :lol: )

Kata!
Drukkolunk a szüléshez és hogy sikerüljön szülésznőt találnod! Tényleg mi lesz a baba neme-neve?

Ági!
Cuki a Dorka, remélem egyszer sikerül majd találkozni Veletek is személyesen...

Mindenkinek jó hétvégét!
lola77
 
 


Hát, beleolvastam, az egészet elolvasni nincs időm. Utána fogok kérdezni a nővéremnél, ő meg a barátnőjétől.

Akkor ezek szerint buták, hiszékenyek vagyunk, hogy bevettük.
Mindegy, nekem kellett, és nem arra, hogy nem megyek többet a gyerekekkel a Corába, hanem arra, hogy inkább nem szaladgálok be nélkülük a sorokba.
Lehet, hogy az eset nem történt meg, de vittek már ki gyerekeket az órszágból.

Bocs, senkit nem akartam ijesztgetni.

Cirmike:
Köszönjük a meghívást, én nem tudok nyilatkozni, mi csak akkor megyünk, ha éppen nem vagyunk betegek.

Mindenkinek jó hétvégét!

Rena

KépKép
renáta29
 
 


A butát, nem Rátok értettem, hanem magamra, meg akitől én hallottam....

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni Erikának, Anginak és Lackónak, valamint Reninek! Sok boldogságot kívánunk nektek!!!!
Kép
angika
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtunk elmenni a babaklubba, pedig Virág biztos élvezte volna, de annyira-annyira nyűgös ma délelőtt, nem tudom mi van vele. Hajnal 5-kor kezdődött a műsor, nem hagyott minket aludni, csak nyöszörgött, sirdogált, pörgött, forgott az ágyban. Aztán szépen felkeltünk (mintha reggel 8 óra lenne), elmosogattam, elpakolásztam, stb., aztán egyre nyűgösebb lett, lefeküdtem vele a nagyágyba és aludtunk még egy órácskát. Közben férjem elment dolgozni, valamikor, nem is tudom mikor. Most is alszik, mert már megint nagyon nyűgös volt, csak ha leült véletlenül, már sírt, pedig ez nem volt eddig rá jellemező. Remélem hamar elmúlik ez az időszak, mert kikészülök így.

Oltás miatt felhívtam a gyerekorvost, azt mondta, hogy nem gond, ha előbb kapja, de ha nagyon zavar a dolog, menjünk egy héttel később, akkár már 14 hónapos és két hetes lesz :-)

ERIKA:
Köszönjük szépen a meghívást, az időt eltekintve jól telt a délelőtt, hazafele el is aludt ez a csibe az autóban. Nagyon finom volt az ebéd is, annyira régen ettem már paprikás krumplit, nagyon jól esett. Na és az uborka......
Viki aludt, mikor elmentünk?

CIRMIKE:
Nekünk elvileg bármelyik délelőtt jó, ha csak nem alszik el előtte a kisasszony. Nekem hiába mondják, hogy ne tegyem le aludni, majd csak ebéd után, mert a bölcsiben is csak akkor teszik le, egyszerűen nem bírja ki, annyira nyűgös, mindenben elesik, sír, hogy muszáj.

LOLA:
Hát igen, hajunk az nem sok van, nem is értem sokan miért mondják Virágra, hogy milyen szép baba, szerintem semmivel sem szebb, mint egy másik, sőt, a haja miatt nagyon sokan fiúnak is nézik.

Tegnap pl. bent jártunk a kórházban, egy barátnőm szült hétfőn, bementünk a büfébe pogit venni, ott is el voltak tőle ájulva. Fent a szülészeten meg egy fiatal csaj és srác várt egy másik kismamára, azok is állandóan odahívták a Virágot, ölbe vették, itatták, játszottak vele. Csak mosolyogva néztem a jelenetet, de amikor elolvastam a Cora-s sztoryt kicsit lekonyult a szám.

KATA:
Nekem is Vajnorák Rita volt a szülésznőm, de szerintem a többi is aranyos. Ez a bizonyos barátnőm úgy ment szülni, hogy sem fogadott orvosa, sem szülésznője nem volt, és semmi gond nem volt ilyen téren. Az más kérdés, hogy nem nagyon akart megindulni a szülés, de erről nem ők tehetnek.

ÁGI:
Szerintem is nagyon aranyos Dorka!

Most mennem kell, de lehet hogy estefele jövök.

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Nagyon rég írtam már. Néha beolvasok :) de írni nem nagyon volt időm meg lehetőségem. Remélhetőleg a gyengélkedők már meggyógyultak :lol: ha nem mihamarabbi jobbulást :wink:

Tegnap jöttün haza nyaralásból! Egerszalókon voltunk 4 napot :lol:

Nagyon jó volt a nyaralás. Dög meleg volt végig! Sütött a nap ezerrel így legalább lett egy kis színem:) még Julcsi is barnább lett:) Jól viselte az utazást szinte végig aludt. 1x evett csak útközben,de azt is immel-ámmal. Biztos nem volt kényelmes a kocsiban. Ja és megivott 1 cumisüveg teát!!! életében először! Marha szomjas lehetett. A szállásunk nagyon szép volt,pont mint a képeken amit a neten néztünk. Julcsi járokában aludt. Így legalább nem verte be a fejét és jó nagy helye volt a reggeli ficánkolódásra. Kicsit pancsizott is apával az udvari medencébe. A strandon már nem annyira tetszett neki a pancsi téma,mert sokan voltak. Voltunk Szilvásváradon is. Amikor mentünk a kisvasuttal olyan édi volt, nézte hogy szaladnak a fák a feje fölött :d Szerintem ő is élvezte az egészet. Csak az volt gáz,hogy szinte mindig amikor nem otthon votunk a kocsiban kellett etetnem. ott meg dög meleg volt
Teszek fel néhány képet. A jobbak a géppel készültek,de még nem hivattuk elő. Ezek telefonosak.
Szép napot mindenkinek!
Megyek mert van egy csomó mosnivaló
:( :cry:

nem enged most képet felrakini :cry: később még megpróbálom hátha :wink:
angika
 
 


Ja még Katának Szerettem volna írni! Szia Kata! Csak gyors bemutatkozás,mert még nem "találkoztunk" Angi vagyok,kicsi lányom Júlia február 8-án született. :) Engem Vajnorák Rita készített elő amíg nem érkezett meg az ismerős szülésznöm. Tényleg nagyon aranyos volt. A szülést Zinkné Marika vezette le és ott voltmég Kerlingné Regina! Szerintem mindketten nagyon kedvesek és nagyon értik a dolgukat!
angika
 
 


sziasztok!

Mind mind nagyon aranyosak vagytok!!!!!! :)
köszi szépen a segítséget azt hiszem kezdem elfogadni a tényt hogy annál szülök aki épp ügyeletben lesz....úgy is megszületik majd a baba másnak is született már úgy.meg hát már van tapasztalatunk:)

Nem tudjuk a baba nemét nem kérdeztük meg ahogy Ákinál sem tudtuk. :)
Nevek vannak Anita vagy Gergely lesz :)
egy hónap múlva megmondom :D
Ja amúgya dokink a Jánoska Éva csak sajna elutazik de az is lehet hogy addigra kibújik a kicsike.... :D

meglátjuk mi lesz mindenesetre jó hogy már nincs az a dög meleg mert már nehezen bítram magam. :)

na megyek kicsit lepihenek mielőtt apa megjön mert aztán menni kell Kecskédre. remélem nemsokára ott lakunk majd....
addig még rengeteg rohangálni valóm van. :(

nem nagyon tudok net elé keveredni most is apa melós gépéről írok gyorsan ha van esetleg valaki aki telszámot cserélne velem akkor annak elküldöm ha meg van a baba :)

mindenkinek jó egészszéget és kellemes hétvégét!!!megpróbálok még majd benézni!
puszpusz Kata!
És mégegyszer köszi a segítséget és a bíztatást!
sznékata
 
 


Sziasztok!

Most már tudok kicsit sűrűbben jönni,mivel pénteken elrepült a sógórnőm :wink:
Kicsit dicsekszem.Sikerült neki a diplomája tiszta 5-s lett,és könyvet is írnak a munkájáról,és ezt kell majd a többi tanulónak tanulnia.

Livi: Ha jól rémlik a te férjed is Győrbe jár.Ha esetleg neki is ezt kell tanulnia ne nagyon szidja a sogornőmet :lol:
Tök édi a Timi ahogy pancsizott.Dorka is fürdött egy kicsit ebbe a melegbe.Ha nem felejtem el teszek fel képet róla.Ül már magától?

Képzeljétek tegnap fordult meg először hátról hasra :lol: Hasról hátra már megy neki.Szép lassan minden menni fog.A doki nő azt mondta,hogy ahoz képast,hogy 2*is műtötték nincs elmaradva.

Zsanett:Szerintem sem kell neked fogyni,inkább a párod gyurhatna még hasra. :lol: Nálunk pont fordítva van.én szenvedek mindig,hogy kövér vagyok,a párom meg mindig lehülyéz.Csak azt nem érti meg,hogy én nekem ez nem tetszik,mert nem így néztem ki szülés elött.Tök ügyi a Máté :lol: Gondolom,milyen jó volt meglátni ahogy ácsorog,meg vigyorog.Tényleg van már fogacskája?

Lola:Jó lenne tényleg személyesen is talizni.Olvastam,hogy melózol már.Megkérdezhetem ,hogy hol?

Angika:Múltkor kérdezted,hogy merre felé szoktunk sétálni.Lehet,hogy írtad,csak nem olvastam el ,hogy ti merre mentek?Összefuthatnánk :)

Láttam a Csónitós képeket,minden gyerkőc nagyon édi volt.
Írtam,hogy kicsit beteg volt a Dorka.Már jól van,a pisije is szerencsére oké volt.Jövőhét szerdán kell Pestre mennünk,remélem ott is minden oké.

Reni:Írtad,hogy láttál múltor a kórházban,és pont a dokinővel beszélgettem.Nem is írtam,hogy nem a dokinő volt,hanem a keresztanyám :D Meséltem neki,és tetszett,hogy dokinőnek hitted.Gondolkoztam rajta,nem te voltál aki elment,és vettél a picinek üditőt?Ha igen,akkor már 1* szólítottak titeket.Ha nem ti voltatok bocsi.

Most megyek,mert lassan ebédel a Dorka,a képeket meg felrakom,ha nem felejtem el.
Jó hétvégét mindenkinek!
Ági
ági01
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?