Új privát üzeneted érkezett!

Na voltunk cserit szedni, Sebi nagyon élvezte, bár nem ehette, így minket etetett vele, meg rakta lelkesen a kosárba. 200 Ft amúgy Budakalásznál. Kicsit megszedték már, germersdorfiból már alig lehet találni, de a karmazsin most kezd érni, és isteni! Csak ez a rekkenő hőség ne volna!
cas
 
 


Ja, és nekem holnap már mindenképp kell pelust vennem, így én a holnapi dm-ezésre szavazok!
cas
 
 


Cas, Boglárka
Holnap mikor? Szokás szerint du.?

Cas
Számítottam ám arra, hogy az infós kérdésemre válaszolsz.... :cry:
nikcsi
 
 

 
 

Cas!
és mi lett (lesz) a cseresznyéből?
szilvamag
 
 


Nikcsi Bocsi, csak konzultálnom kellett az embörrel, de sajna neki sincs okos ötlete az egy-plédány-már-nyitva (közben meg nem is) problémára. :(
cas
 
 


Szilvi Jól megesszük! Sajna nem tudtunk annyit szedni, hogy el is tudjunk tenni belőle. 18 kg lett, és azt is feleztük anyuékkal. Miért, egyébként mit érdemes cseriből csinálni? Sütibe nem az igazi (de ha van vmi jó recepted küldd át!), befőttet annyira nem szeretjük, lekvárnak ez a karmazsin nem való, fagyasztani meg megint nem annyira érdemes... (MEgint nem megy az a k. enter!!!! :evil: )
cas
 
 


DM: mi ma kint leszünk Rómain, szóval ma nem nagyon tudnék menni (max 6 után, nemtom akkor nyitva van-e még?). Ha vki be tud vállalni nekem pár csomag pelust, popsitörlőt, meg egy kis kölespelyhet, akkor csörögjön rám, megadom a pontos paramétereket, és a strandról hazafelé beugrunk érte és ki is fizetem. Köszi! (Ha senki akkor sincs harag... :))
cas
 
 


Vagy eltolhatjuk péntekre, végülis mi kihúzzuk addig pelussal, ha nektek jobb!
cas
 
 


Boglárka, Cas
Nekem jó az este, de jó a péntek is. Nem sűrgős, de pelus kell nekünk is, szóval a 21% nem jön rosszul!
Cas 18 előtt mi is csak gyalog mennénk, mivel Laci motorral ment dolgozni (nem tud értünk jönni), Boglárka kocsi hiányában pedig nem fog bevásárolni. Na akkor mikor menjünk? Amúgy az Eurocenterbe 7 vagy 8-ig van nyitva! A 7 tuti. Hívjatok, ha ma mentek, megpróbálok odaérni, vagy telefonon leadnám a megrendelést.
nikcsi
 
 


Cas
9 kilót jól megesztek? Nem semmi mennyiség, és ezt csak úgy sity-suty? :shock: Ráadásul Sebi be sem segíthet, szegény, Kori nagyon imádja. Gyorsan lenyúlja a min. mennyiséget magának, aztán nyam-nyam: Kép Kép
nikcsi
 
 


Cas, Nikcsi és még ha érdekel valakit
Legyen péntek, d.u. 3-tól bármikor jó nekünk.
Korit nem fújja fel a cseresznye? És a magot kiköpi?

Cas
Te ennyire ismered a cserkó fajtákat? Nálam csak cseresznye létezik.
boglarka
 
 


Boglárka
Szokott pukizgatni, amin nagyokat kacag... :) Magot nem köpi ki, általában kiszedjük, aztán meg ha lenyeli, akkor majd kikakilja!
Dm: Nekem péntek 3/4 4 - 4 lenne jó.
Cseri: a germersdorfit (nagyszermű és ropogós) én is ismerem aztán a többi nekem is cseri.
nikcsi
 
 


DM
Legyen akkor péntek, de Nikcsi, neked akkor se jó 6 után? Mi jó eséllyel aznap is csavargunk, inkább elfurikázlak benneteket kocsival, csak légyszi menjünk később (ne 4 körül). Jó?

Nikcsi
9 kiló? Nem tétel, szerintem ma a strandon vagy 1,5-t biztos megettünk belőle. így egy hétig se tart ki! :)
Sajna Sebi ezt se eheti (kipróbáltuk :(), de iszonyú édesen szedi ki a tálból, kitépi a szárát, és adja a szánkba. De olyan, mint a rigómama, azt a szájat eteti, amelyik a legnagyobbra van nyitva, és az mindig az apjáé, én meg hoppon maradok! :)
cas
 
 


Cas
Mi az 1 kg cseresznyénk mellett el is bújhatunk, amit megveszek magunknak a piacon. Nálunk a paradicsom fogy, abból Sára is megeszik egy nap kb. 3-4 darabot, a többit pedig mi.

Nikcsi
Teszek fel képet a házi "strandunkról".
A házon még nem sok változás történt, ezért az még nem fényképeztem le. De most összesűrűsödtek a tennivalók :)
Fel van rakva az összes korlát, most festik az ajtókeret díszeket azokat holnap hozzák felrakni (remélem).
Ma voltunk megvenni a burkolólapot a teraszra és a bejárat elé. Azokat fő a változatosság alapon pénteken délután fogják kiszállítani. Úgyhogy minden napra jut a jóból. Azt hiszem a jövő héten fel is rakják. Ja! hétfőn még a ragasztót is meg kell venni hozzá, mert magától sajnos az ragad fel.
Saci! Ha szép és elfogadható árú lapokat szeretnétek nézzetek ki Fótra, ahogy a Cora felől bejöttök egyból balra van az üzlet, buszmegálló van előtte. Azt hiszem Fókusz Csempeüzlet a neve. Az összes burkolatunk innen van, ma is tudtam volna válogatni, ha újra kellene csempézni a lakást :)
A festő már megrendelte a külső színezőanyagot és az alapozót a házra, az kb. 1-2 hét mire elkészül, ugyanis szezon van. Nem tudom leírni, hogy milyen lesz a színe a háznak, de kb. mediterrán terrakotta. Ez a barna és a narancssárga között van valahol.
Ha a pénzügyi keretünk megengeni akkor megvesszük a köveket is a lábazatra, a kocsibeállóhoz és a járdára. De ez most éppen az álom kategóriába tartozik.
Röviden ennyi.

Kép
hmmc
 
 


Hmmc Nagyon szépek lesztek!!! Ez a mediterrán terrakotta gyönyörű, ismerősnek is ilyenre vakolták a házát (vagy vmi hasonló), és világos lábazattal meg ajtó-ablakkeretekkel szuper lett! Az a pacsoló is nagyon klassz, meg tudnád adni a paramétereit? Hétvégén családi kertiparti lesz anyóséknál, millió gyerek, megpróbálom rábeszélni, hogy szerezzen egy ilyen a mászóka mellé, hogy ne süljenek meg... :) Ja és köszi a burkolós-boltot, szombaton lehet, hogy ki is nézünk. Különben nagyon igazad lett az árakban: kinéztem egy fület a konyhabútorra, itthon 1200 körül van darabja, Dunakeszin 1000!
cas
 
 


Dm: akkor péntek 6-kor az Eurocenterben?

(Zs. szabit vett ki a hét második felére, erre milyen hülye idő lett?! MOst nem tudjuk eldönteni, hogy menjünk-e strandra, mert meleg lesz, vagy ne, mert eső lesz. :evil: Bezzeg a hét elején milyen idő volt, amikor még dolgoznia kellett!)
cas
 
 


Cas
A pancsoló 210*178 kb. Ugrálni nem lehet benne, mert olyan az alja, mint a gumimatracnak, viszont ülni és feküdni benne kiváló. Igazi melegben punnyadós medence, délutánonként ott ül az egész család, csak Sára jön-megy :)
Mi az árak terén nagyon szétnéztünk és rájöttünk, hogy a munkadíj és az anyag is sokkal olcsóbb pl. Fóton, Veresegyházon, nálunk, mint Pesten, kb. 20-30% az eltérés. Ha saját kocsival el tudod hozni még a szállítási költséggel is! Pesten még a kerületek között is vannak eltérésben az árban, a III. kerület kimondottan drága építőanyagban. Nézzetek szét alaposan, mert sok pénzt meg lehet takarítani, ha van rá időtök.
Még ugyanazt a függönyt is kb. 6000 forinttal olcsóbban vettem meg Veresen (varratva). Itt összesen 24 e-t fizettem, Pesten pedig 30 körül lett volna, de inkább több.
hmmc
 
 


Hmmc
Tök jó a medencétek, előbb nézegettem a tesco újságot és pont ez is "akciós" (ki tudja), szóval Cas a pontos méretei: 210*173*35 cm és 2990,- 3380 helyett. Amúgy még csomó medence van az akciós újságba, meg mindenhol van most szerintem.
Hihetetlen, hogy Sára is hagyja a fején a kötő néküli sapkát?!
Villanyszámla: hát mindennek ára van, de nem vagyok hajlandó a 30-32 fokot elviselni :oops: , így is csak 26-27-re szoktam állítani a légkondit. Ilyen nagy melegbe 9-16-ig megy.

Cas
Nem szeretek segget csinálni a számból, de lehet, hogy pénteken mégis igyénybe vennim a fuvarozásod, kiderült, hogy Laci vidékre megy és nem valószínű, hogy hazaért. Bocsi :roll: Kaját venni pedig ma megyünk du..
Nektek is az lenne jó, ha most lenne az építkezéses nyavaja a bnv-n ott aztán egy helyen lehet árakat összehasonlítani.... :!:
nikcsi
 
 


Nikcsi
Sára csak akkor hagyja a fején a kötő nélküli sapkát, ha előtte legalább ötször nem mondom neki, hogy nagyon csini. Ha nem mondom, akkor azonnal leveszi a fejéről. Igazi nő a drágám :)
hmmc
 
 


Nikcsi, Boglárka
Oké, akkor holnap 6 körül elugrom értetek. Gyereket csak egyikőtök hozzon legfeljebb, különben nem férünk be (én itthon hagyom a fiúkat, úgyhogy gyerekülés nem kell).
cas
 
 


Hmmc
Szombaton úgyis anyóséknál leszünk Rákospalotán, onnan Fót csak egy köpés! Szóval bizti kinézünk!
Munkaerő: hát most úgy néz ki egy ismerős elvállalja a festést-burkolást olcsóér', így már csak gázost kell szerezni, meg parkettást. A konyhabútort valszeg Zs. a cimborákkal összeszereli, ha elemeset veszünk (ikea). Mit hagytam ki? Ja, a tapétázás még nemtom hogy lesz, lehet, hogy nekifutunk mi magunk, bár erre nem vennék mérget... :)

Fürdőruci
Na látjátok, már ezért érdemes strandra járni! A gyomrom kicsit összeszorul, amikor meglátom a hamvas 16 éves csitriket a bikinijükben, nulla karfiol, nulla hurka (nulla cici :twisted: ). Aztán a gyerekpancsoló körül ülő anyukákat elnézve megnyugszom, hogy én még egész jól nézek ki, mert nem híztam folyósra, diszkrétek a csíkjaim és a karfioljaim, valamint a melleim se érnek a térdemig. Szóval teljesen átlagos anyuka-formám van. Aztán megláttam az agyonplasztikázott cicákat is, akik pontos szögben beállítva napoznak (és vadásznak :twisted: ) a napozón a szintén műanyag-hatású felkokszolt pasijaikra (fú, és most a tetőtől-talpig szőrtelenített szolizott izompasi a menő), és egyenesen röhögnöm kellett. :lol:
cas
 
 


Cas
Melyik strandra jártok?
nikcsi
 
 


Undorító ragacs idő van! :( Kéne egy jó nagy zuhi!

Nikcsi
A Rómaira. Miért?
cas
 
 


lassan átnevezhetjük a topikot "Margit kórház babái építkeznek"-re :twisted: :wink:

Cas!
a tapétázás nem ördöngőség, csak jó minőségű tapétát kell választani
mire a lakás végére értek, profk lesztek
csak ne a nappalival kezdjétek :wink: :lol:

nem tudok sajna semmit mást cseresznyéből, ez a mennyiség engem is elképesztett

a gyantapasi "tetőtöl talpig csupasz", tényleg mindenütt?????
honnan tudod???? :roll:

a zuhé kérésedre megérkezett :)
nagyot áztunk és pacs-pacsoltunk

Nikcsi!
sikerült a töltögetés?

Hmmc!
a vakolásnál, burkolásnál vigyázzatok, nagy hőségben történt kivitelezés hibás lehet! állítólag a mi terszunk is azért fagyott fel, mert nagy melegben rakták le annó
:cry:
már nagyon várom, hogy lássuk a szép házatokat!!!!
meg persze Titeket
:)
szilvamag
 
 


Cas
Mert volt oszt.társam invitált holnapra a dagályba, gondoltam lehet, hogy összefutunk, de ezek szerint biztos nem!
Szilvivel egyet értek, a tapétázásba bele lehet jönni, mint kiskutya az ugatásba! Egy ajtó két székre fektetve már készen is van a tapétázó asztal. Mi is csináltuk! :)
[quote="cas"]Undorító ragacs idő van! :( Kéne egy jó nagy zuhi!
quote] helyett ezt olvastam, amit látni szerettem volna: Undorító ragacs idő van! :( Kéne egy jó nagy buli Hmmc?

Szilvi, Cas
Csupasz pasinál már csak a tangás az undorítóbb! :?
Nem töltögettem, ahhoz nincs energiám, kedvem. Tudod az újdonságoktól be vagyok tojva, bodzát se csináltam. :oops: :cry:
nikcsi
 
 


Szilvi
Milyen zuhi?! :shock: ITT egy csepp sem esett!!! :evil:
Pedig mikor voltunk estefelé a Corában olyan ígéretesen dörgött-villámlott, de ide már nem jutott belőle sajnos. :( Igen fullasztó idő volt este, most egy kicsit jobb...
Tapéta: a Rasch (v. vmi hasonló) az jó? Találtam egy klassz tapétaboltot a neten, meg már "élőben" is megnéztem, gyönyörű dolgaik vannak, és még az olcsóbb kategóriába tartozik az üzlet. De hogy mennyire leszünk ügyesek?!
Gyantapasi: hát ami a falatnyi (majdnem tanga...) úszójából kilátszott, az mind meztelen-csigásítva volt... :D A többit meg nézegesse aki akarja... :twisted:

Nikcsi
Ja?! Hát a Dagályban ezer éve nem jártam, de nagyanyós is oda szokott, úgyhogy véletlenül se szeretnék összefutni vele... :wink:
Tanga: a római parton van egy cirka 60-as papa, aki rendszeresen tangában napozik a parton. "Szexi"... :twisted:
cas
 
 


Ide jöhettetek volna ázni :) Tegnap kb. délután 6 körül elkezdett esni és legalább 9-ig esett (zuhogott) az eső, úgyhogy megúsztunk egy fűlocsolást. Annyi eső esett, hogy még a tóból is ki kellett szednem egy kis vizet, mert már folyt ki az oldalán a felesleg.

A bulit már én is várom nálunk! Már tényleg jó lenne, ha készen lenne minden. Jövő hét elején jön a burkoló lerakni a teraszt és a bejáratot. Délután fogja csinálni, mert akkor ott kellemes idő van az árnyékban.
Ha felfagy, akkor pedig jövőre is megcsinálja :) A lapokra és a lerakásra is garanciát vállaltak.
Azt még nem tudom, hogy hol fogunk közlekedni két napig, amíg megköt az anyag. Szerintem a garázst fogjuk bejáratnak használni :)

Cas
Mi is tapétáztunk régen, abba bele lehet jönni.
hmmc
 
 


Cas
Ez az eső dolog tényleg érdekes, tegnap hívott volt oszt.társam. Mondtam, hogy nálunk esik, nem akarta elhinni, ő a Kiscelli u.-ban volt. :o Mondtam, akkor biztos azért, mert magasabban vagyunk, de Szilviéknél is esett :!:
Nem tudom lesz-e ma valami ebből a strandolásból? Kori 6-kor felkelt, most tettem le aludni... Ha nem alszik el, akkor elmegyünk!
nikcsi
 
 


Szilvi
Dm-ből mit vegyünk neked? Vagy jössz te is az Eurocenterhez 6-ra?


Cas
Én Fannit itthon hagyom, de elég ha hazafuvarozol, mert előtte még beugrok az Intersparba.
Mi is ajtón kentük a tapétát, de a plafonra ragasztása elég szadista, a kezed a végére lelohad.
Hol van az a jó tapéta bolt? Fanni szobáját talán most már csináljuk . :?
boglarka
 
 


Nálatok volt ajtónyitogatós korszak. Mi már nem mehetünk be sehova, mert Fanni ránk csukja, és kukucsol mögüle. A játszón is a kaput akarja nyitogatni.
A másik meg a könyv lapozás. Nem is nézi (már) a képeket, hanem csak lapozgat.
boglarka
 
 


[quote="boglarka"]Szilvi
Dm-ből mit vegyünk neked? Vagy jössz te is az Eurocenterhez 6-ra?

köszi, elküldtem a levet már, nem kaptad meg?
Saci, Te igen?

miért kell tapétázni a plafon? annyira rémes? szerintem elég arra a festék, azt könnyebb "felrögzíteni" :lol:
szilvamag
 
 


[quote="hmmc"]A írta:hmmc bulit már én is várom nálunk! Már tényleg jó lenne, ha készen lenne minden.

Móni!
jól értem, hogy a hövő héten még nem bulizunk Nálatok, ugye? :(
egy kis bemelegítés nálunk? kedd-szerda?
szilvamag
 
 


Nikcsi
Remélem nektek összejött a strandolás. Mi kimentünk, de olyan hűvös , hogy Sebi vacogott a vízben, és olyan sok szúnyog, hogy meg lehetett tőlük őrülni. Úgyhogy hazajöttünk. Erre most 50 fok, Sebi nyűgös, ordít mert fáradt, de aludni persze büdös neki. :( Kicsit elegem van a mai napból... :evil:

Dm: Oké, akkor megyek Nikcsiért, és 6-kor az Eurocenterben.

Szilvi: küldd újra, semmit nem kaptam. :(
cas
 
 


[quote="cas"]
írta:
casSzilvi: küldd újra, semmit nem kaptam. :(

elküldtem SMS-ben újra, az már csak odaér
szilvamag
 
 


Szilvi
A jövő hetet nálunk nem garantálom, mert nem kényelmes, hogy csak a garázsból tudunk közlekedni és ha minden jól megy akkor a hátsó járdát is kijavítják. A gyerekeknek biztos tetszene a beton és a betonkeverő, de nem biztonságos.
Ja! és hogy teljes legyen a kép jönnek a konyhában kiverni a falat (hétfőn vagy szerdán) is a szagelszívó kivezetésének. Attól persze a lakásban lesz téglapor. Ezt a szinezés előtt mindenféleképpen meg kell csinálni, hogy ne a frissen szinezett falat verjék szét nekem.
hmmc
 
 


Szilvi
ÉN sem kaptam emilt, de ha Sacinak elküldted SMS-ben, akkor OK.
boglarka
 
 


Szilvi
SMS megjött. Ha vmi nincs, hívlak.
cas
 
 


Boglárka
Igen Kori is szokta kinyitni, becsukni az ajtót, ha kilincsre van zárva, akkor kopog a kezével és mondja is kop-kop. :D

Szilvi
Számomra most kezd bebizonyosodni, hogy a ti mailetekkel van valami, Boglárka és Cas sem kapta meg.... (anno én sem) :cry:
Taliba mi benne vagyunk, mindegy melyik nap!

Cas
Strand: ne is említsd :!: Nem akartam eddig itt panaszkodni, de ha már rákérdeztél. Kori 6-kor kelt, elvileg 9-kor már aludt volna, le is tettem. Majdnem elaludt, bementem a fürdőbe és felébredt. Tiszta hulla volt nyűgős, kezelhetetlen volt, bömbölt. Kivettem sírt, visszaraktam sírt, az én gyomrom pedig totál kikészült, még hasmarsom is lett. Nálunk nem vált be, hogy sírni, hagyom, mert addig hergeli magát, amíg nem hány. A dühtől már törni-zúzni lett volna kedvem, de min. ordítani, visszafogtam magam, és egy órás műsor után 10-kor végre elaludt, 14 órakor vettem ki az ágyból. Én megmondom őszintén az ilyentől úgy ki tudok borulni! Ha vmit tervezek, akkor tuti Királylány áthúzza, sőt meg is hiúsítja.
Nyügi lehet a melegtől, csak most du. kapcsoltam be a légkondit, meg a fogai miatt, már a rágók jönnek. A 8. fog nem elől, hanem egy rágó lett, és még mindig nincs kint alul a 4., de már egy másik rágónak a 4 csúcske van kint. Most megint alszik a kis nyivákoló.
Laciék csak most indultak vidékről haza, nagyon nem valószínű, hogy hazaér, te mikor indulsz otthonról? Ha mégis hazaér, még időben tudjak szólni.
nikcsi
 
 


Cas
Laci most hívott, hazaér (neccesen), szóval az Euroba találkozunk! :lol: Köszi
nikcsi
 
 


Nikcsi!
nyugi, majd megbosszulod, ha majd ő akar valahova bulizni menni . . . :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilvamag
 
 


Szilvi
Bosszú, na azért arról szó nem lesz, de ha úgy látom biztonságosabbnak, akkor tuti nem engedem el! Amúgy tényleg nem engedném sehová, ne történjen vele semmi rossz....
nikcsi
 
 


Cas
Itthon van Laci! :lol:
nikcsi
 
 


Boglárka
Köszi mégegyszer a shoppingolást. Légyszi írd meg Szilvinek, mennyi az ő része, mert én már nemtom.

Nikcsi
Naná, hogy Sebi is pont akkor alszik máshogy, mint ahogy tervezem, amikor mennénk vhová. Bár szavam se lehet, mert tegnap meg úgy aludt 2,5 órát a strandon a takarónkon, hogy meg se moccant. :)
Gyerek elengedése: na ilyenkor örülök, hogy fiam van, sokkal kevesebb dologtól kell félteni, mint a lányokat! :)

DM
Végre nekem is összejött a 15 pontom a 21%hoz, de mint kiderült jövő héten le is jár. Kérdés: menjünk-e addig, vagy tartogassam későbbre a 15%-ot, úgy feltankoltunk ma?

Na végre eleredt itt is, remélem felfrissülünk egy kicsit végre!
cas
 
 


köszönöm én is a bevásárlást mindegyikőtöknek

Nikcsi!
pedig vicces lenne: "Anya, miért nem mehetek a buliba?" - "Mert én sem mehettem le a strandra miattad" :twisted: :P :P :P
szilvamag
 
 


"örülök, hogy fiam van, sokkal kevesebb dologtól kell félteni, mint a lányokat! "

Cas

Gondolod???
:roll: Í
Én azért ettől ugyan úgy parázok mintha lányom lenne....Főleg ha bele gondolok a régi bulikba :shock: :oops: És azóta már sokat változott (romlott) a világ :(
mucus
Tm
 
 


Boglárka
Én is köszönöm szépen, bár kicsit szét voltam esve a mai nap miatt. :cry:

Cas
Azt nem is mondtad, hogy a strandon aludt 2,5 órát Sebu.
Egyet értek, szerintem is nyugisabb egy fiú. Nem szeretném, hogy egyszer terhesen jöjjön haza a lányom, de ez egy abszolút véglet - legalábbis remélem!

Szilvi
Tényleg vicces lenne, főleg, ha emlékeznék is 15-20 év múlva. Amúgy nem csak magam miatt mentem volna strandolni. :twisted:
Segítettem én a jólismert tejpépeteket tettem a Cas kosarába nektek. :lol:
Tényleg Cas végül mennyi és milyen bugyipelust vettél? Kingának jó a babylove is? Az a legolcsóbb, de azt múltkor szidtad. :o
nikcsi
 
 


Sziasztok!

Gyertek el június 27-én, kedden fél 10-re Szentendrére OKOSBABA-szemináriumra! Hihetetlen agykapacitást és barázdáltságot tudunk elérni ezzel a módszerrel a kisbabáinknál, mellyel felnőttkori sikereiket is megalapozzuk!!
Info: www.okosbaba.hu

Egy lelkes anyuka!
szani
 
 


Cas
Én meg köszönöm, hogy nem gyalog kellett hazahoznom a cuccot. Már az is sok volt, hogy lifttel kellett felvinnem. :D

Nikcsi
Fannival én sem tudok sokszor kimozdulni. D.e. 11-kor alszik fél órát, aztán d.u. 3, 4 vagy 5 órakor 1-2 órát. Utánna még "gyorsan" megetetem gyümivel, és akkor megyünk le a játszótérre, mikor mások már hazamennek.
boglarka
 
 


Nikcsi
Tegnap aludt Sebi 2,5 órát! Ma egy felet az odaúton, és aztán többet se egész nap! :(
Pelus: liberót vettem végül, mert az volt akciós (Kingának is, Sebinek is). Amúgy a bugyipelusuk teljesen egyforma. Régebben a ragasztós babylove-val voltak gondjaim!
Köszi, hogy segítettél Szilvi cuccainál! :)

Mucus
Nyilván nevelés kérdése is, hogy milyen veszélyes kalandokba megy bele a gyerek, mennyire viselkedik felelősségteljesen pl. egy bulin.
De egy fiú általában erősebb, jobban meg tudja védeni magát, kevésbé célpont, mint egy lány.
Szóval nyilván félteni fogom én is! De ha lesz egy lányom őt még jobban. :)

Boglárka
Szívesen! Amúgy ez a napirend most nyárra teljesen jó, épp a legmelegebb órákat töltitek otthon...
cas
 
 


Nikcsi!
köszi Neked is a bevásárlást :)
a Babylove sima változatával nem voltam megelégedve, a bugyit még nem próbáltuk

Lányok!
szerda - buli????
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?