Új privát üzeneted érkezett!

Rohadt meleg van! Hogy bírjátok, pocakosok? :(
Lili izzad egyfolytában, folyton öltöztetem. :cry: És állandóan szopizik! És továbbra sem eszik/iszik meg semmit az anyatejcsin kívül. Tartok tőle, hogy ebben a melegben én meddig fogom tejjel bírni? Mert ez engem is megterhel.
Nyugodtam röhögjetek ki :D ! Jártok még ti is így! :mrgreen: :mrgreen:
pedina
 
 


Ja, a f*sos incidensre gondoltam. :lol:
pedina
 
 


Na, összeszedett vagyok ma reggel. Szóval nekem a Vanish a Vindexem. Én minden foltot azzal szedek ki, még nem csalódtam benne.
Ha nem használtátok még, érdemes beszerezni, hasonló alkalmakra. :mrgreen: :mrgreen: Szőnyegből súrolással, pelenkából mosással kihozza a cuccot. :oops: :lol: :lol:
pedina
 
 

 
 

Borzasztó ez a meleg! Tegnap úgy örültem az esőnek! :DEgyedül nem is nagyon indulok el sehová,nehogy valahol úgy keljen fellocsolni! :(
A lakásban úgy járkálok mint a gyerekek,akik húzzák maguk után a játékokat,csak én ahová megyek,oda a ventillátort viszem!! :)

Holnap kell mennem az első NST-re.Megpróbálok reggel menni, hátha nem lesznek sokan! Persze nem csak attól függ, hogy milyen hamar végzünk,mert ha nem akar mocorogni pocaklakónk,akkor ülhetek ott már hajnalban! :lol: Imit elengedték,hogy elkisérjen, de csak úgy hogy hétre odajön, és utána visszamegy dolgozni! Jobb mint a semmi.
editmaci
 
 


Edit! Az apákat a vizsgálóba nem engedik be, de sokszor a folyosóról is kiküldik... :( Mondjuk kint megvárhat. Tényleg igyekezz korán menni, állítólag 7-től ott vannak (én 8-ra jártam, mert a dokim akörül jött mindig). És talán akkor még hűvösebb van. És előtte próbálj meg kicsit lépcsőzni, hátah attól felébred a leányzó! Tényleg! megvan már a neve?
A ventillátort Lili miatt én nem merem bekapcsolni. :(
pedina
 
 


Azt tudtam, hogy a vizsgálóba nem jöhet be,csak valahogy megnyugtat, hogy van ott velem valaki,van kihez szólni! :D lehet, hogy ellennék egyedül is,csak már szinte bebeszélem magamnak, hogy rosszul leszek,és ha nincs kihez szólnom arra gondolok csak, hogy mikor ájulok el! :D Tudom, hülyeség! :mrgreen:
Ha lány lesz,akkor mi is a Lili nevet fogjuk neki adni! Végre sikerült Iminek eldönteni. :lol: Persze nekem is tetszik,csak ezt ő választotta. A fiút én,az maradt a Levente.
editmaci
 
 


:lol:
Két Zsombi, két Lili. Orsinak és Eninek is ugyanazt a nevet kellene adni a gyerekeknek...Bár, úgy tudom kialakult elképzelések vannak, úgyhogy erre kevés az esély. :lol: na nem mintha komolyan gondoltam volna :lol: :lol:
Edit! Készülj fel a következő értelmes kérdésekre: És hogy hívják a kislányt? - Lili. - Azt értem, de hogy hívják?
Mert sokan azt hiszik, hogy Lili önállóan nincs, csak Liliána, Lilien. Lilianna, Lilla verzióban.. :lol: :lol:
pedina
 
 


Amúgy meg nem leszel egyedül NST-n, sőt...
pedina
 
 


Gondolom, hogy leszünk egy millióan. :( Ettől még izgibb lesz a jövőhét,mert akkor NST,uh. egy napon lesz! Szerintem viszem a túlélő készletet,egynapos hidegélelmet, meg megkérek valakit, hogy kísérjen el,mert az uram biztos megbolondulna annyi várakozástól! :lol:
Edina,neked nem vizesedett a lábad? Én most vagy 3-4 napja vettem észre a lábaimon-bár nem egyformán a kettőn.Nem tudom, hogy most mit csináljak, mert az egyik helyen azt olvastam, hogy igyak bőven folyadékot, a másikon,meg hogy max.2 liter egy nap!
Bár azt is olvastam, hogy a terhesség utolsó heteiben a hormonok tartják vissza a vizet,és az ellen meg ugye nem sok mindent lehet csinálni. Ha tudom polcolom,pihentetem,de megmondom őszintén,polcolva sem bírom sokáig tartani a lábam. :D
editmaci
 
 


Én nagyon vizes voltam a végén. Gondolom ez alapból is így van. Nyugodta igyál, ebben a melegben kell. Hamar lemegy a víz, ha nem, kapsz egy kis vízhajtót. Én legalábbis kaptam, de én a magas vérnyomás miatt vizesedtem be. Ha a kezed, arcod nem dagad, nincs fehérje a vizeletedben és nem magas a vérnyomásod, nincs gond. Ezzel jár, sajnos. És polcolni kell :wink: . Tényleg. Max. annyira figyelj oda, hogy ne lógjon... Nekem alapból 36-37-es lábam van, a végén úy bedagadt az állandó NST-n ücsörgéstől (naponta :evil: ), hogy a 38-as méretű, nem vékony lábfejű csizmámat alig tudtam lehúzni róla... :cry: Enni-inni vigyél. Meg továbbra is fenntartom, hog ynekem bejött a savanyú NST előtt,, attól Lili felébredt. De Krisztinek meg csak a lépcsőzés..
pedina
 
 


Fehérje nem volt a vizeletben,a vérnyomásom is normális eddig! :)
De persze ez a tanácsadás óta változhatott is, de szerintem ha magas lenne a vérnyomásom azt érezném. Vagy nem. Holnap azért megmutatom magam a dokinak.

Akkor lépcsőzés közben eszem valami savanyút! :D
editmaci
 
 


Egyébként te milyen savanyút ettél? Citrom,narancs? Ilyenekre gondolsz?
editmaci
 
 


Mandarin, narancslé... :lol:
pedina
 
 


Én kinyúlok ebben a melegben. A légkondit nem lehet bekapcsolni, mert kollégák paráznak a baciktól, ami benne van szerintük. Néha úgy érzem, mindenki meghibbant...
Nos, nevekre visszatérve, valószínűleg Orsival hamarabb dűlőre jutnék, mint a PASI-val. Ahogy mondtam korábban, kizárólag az Emmabenedek volt a közös nevező. Hallani sem akart pl Luciáról vagy Leiláról, nem is beszélve a Benjamin-ról. :roll: :wink: És képes a magzatunkat Bélának hívni, leütöm.
Ma megyek a körzetihez, ha Bush nem gázol rajtunk keresztül, ez izgi lesz. Közben megszervezték a hétvégémet: diplomaosztó Miskolcon, de még menjünk anyósékhoz is Nyíregyre, mert régen voltunk. Megmondtam férjnek, hogy addig szervezzen ilyeneket, amíg meg nem születik a gyerek. Utána leszarom, hogy kinél mennyi ideje nem voltunk. Hallgatom, hogy kompromisszum. Közben én vagyok az, aki kompromisszumokat hoz, mert ÉN MEGYEK, NEM ŐK JÖNNEK. :x :( :cry: Amúgy no comment. Kicsit ingerültebb vagyok mostanában. DE MINDEN OK. :wink: :lol:
vbea
 
 


Én úgy szeret(né)k semmittenni. Komolyan. De ma is főztem, mostam, vasalnom kéne, de nem visz rá a lélek. Pedig a csöppecském aludt gyakorlatilag délig, csak szopizni kelt fel 6-kor meg 9-kor.
Szerintem madárINFULEnZA (mert ez így szabatos) van a légkondiban, Eni. Ezért kell táppénzre menned. István nem akar már Emmabenedeket? Mi elég hamar eldöntöttük. Mondjuk a Bálint már régi ügy volt, a Lili meg vagy 2 napos töprengés eredménye. Ugye nem akar Istvánt és Enikőt? Attól én nagyon rosszul vagyok, ha a gyerekeket ugyanúgy hívják, mint a szülőket. És hány ilyen van...Mi is hívhatnánk Lili Alexandrának, mert az a női változat. Anyá így is szokta neki mondani, hogy "Sanyika", mert tiszta apja. :)
Jön a bölcsességfogam. Már vagy 10 éve, évente 2 hétig... Most épp igen.
Apa ma Miskolcon dolgozik, és bejelentette, hogy úriember lesz, és hazajön ebédelni. Úgyhogy a legnagyobb melegben rohadtam a konyhában, lasagnát főztem. Ill. sütöttem. Erre sehol senki...
pedina
 
 


Kész is vagyunk az NST-vel! :lol: szerencsére elsők voltunk, mocorgás is volt! :D Utána mondjuk ültünk egy kicsit,mert még nem jött le a doki,de oda is elsőnek hívtak be. :) Nem bánnám, ha minden héten ilyen gyorsan menne! :roll:
editmaci
 
 


Na, itt vagyok! :lol:

Mi is megyünk ma is Nst-re. Remélem lesz doki is és mond valamit a szülés idejére.

Robi keresztapukája meghalt tegnap. A jövő héten lesz a temetése, gondolom. Remélem Pocok nem aznap szeretne megszületni. Én nem megyek, mert messze van. Apa sem érne oda a szülésre, így erőteljes ráhatást kell gyakorolni kicsi fiúnkra, hogy aznap nem szabad születni... Vagyis szabad, de anyának nem lenne olyan jó.

TEgnap a Brendonban vettem textilpelust. Hát igen... Lehet szídni a Brendont, hogy puccos és drága, de nagyon jó minőségű cuccaik vannak. Lepedőt is vennem kellett ,mert persze kicsi lett a másik. Vettem másik helyen is ,de a 100 % pamutok között is van különbség, ugye... :evil: A Brendonos pihi-puha, a másik, mint a papír... Nem mondom, hogy mindent ott vegyen az ember, de megtanultam, hogy inkább veszem a drágábbat, mert sokkal jobb. Gondolom másik babás boltokban is van jobb és rosszabb minőség.

Tegnap voltunk strandon. Tudom, hülye nő.... Nem füriztem persze, csak a lábamat lógásztam a vízben. De megérte, mert lement a gyulladás teljesen a körmömről. Lehet mégiscsak van ezeknek a termál vizeknek hatása is... Nem csak büdös és vacak a szín.
tokajkincse
 
 


Tegnap megvolt a körzeti doki. Akihez elvileg mentünk, az szülési szabin van. Megtudtuk, hogy most 1 hónapos a bébi, tehát még várhatunk rá. A helyettesítés + asszisztenciája 70 és a halál között. Türelem kellett hozzájuk, de rettentő helyesek és tündériek voltak, úgyhogy megnyugodtam, hogy "jó helyen leszek". A doki belekezdett a terhesgondozás históriába. Azt mondta, ha van ismerős dokim, csinálja ő a gondozást. Szerintetek a saját dokim csinálhat terhesgondozást, vagy valóban el kell kocognom a szakrendelőbe (ami nem az, ahol a körzeti van), és ott kell várnom mindig egy idegen dokira meg ilyenek? Ezt tényleg nem lehet a kórházban elintézni? Akkora baromság!
vbea
 
 


Hát szerintem kérdezz rá a védőnődnél és a nőgyógyászodnál is! Ők tudni fogják.

Megyek, mert kertészkedünk és nagyon feltünő leszek, ha sokáig a szobában kuksizom... :lol:
tokajkincse
 
 


Orsi! kismamáknak mindent szabad! :D :D :D
A lepedőt mennyiért vetted? Ugyanis a múltkor nem jutottunk ki a Corába,és az még nekem is kellene!

Eni,szerintem is a dokiddal vagy a védőnőddel beszéld meg,mert ez szerintem mindenhol másképp működik.Csak nem tudom, hogy a végén amikor igazolást kell kérni róla, hogy jártál rendszeresen,akkor elfogadják e azt amit nem a területileg illetékes ad ki! :?:
Persze ez a munkahelyedtől is függ.Nekem a kórház biztos nem fogadná el, meg nekem a dokim is azt mondta, hogy akármelyik kórházba is járok, a tanácsadád terület szerint megy! :(
Hátha te szerencsésebb leszel,mint mi! :P
editmaci
 
 


És akkor most én honnan kérjek igazolást? Mert ugye volt költözés és semmi kedvem Miskolcra menni érte. Tulajdonképpen minek is az? Mert nekem ezek a juttatások kicsit magasak! :roll: Ugye a tartózkodási hely szerint illetékes TÁH-hoz kell beadni azt azért egyszeri 58000-ért. Ennyi már világos. De nekem ez most SZ-SZ-B. megye. Igazolást viszont Miskolcról vagy Tokajból tudok kérni, ami B.-A.-Z. megye. :?: :?: :?: A védőnőm egy egyszerű vérvételes papírt nem tud nekem adni, mert más megye.... Mentő sem visz be innen, mert más megye... :shock: Király!

1790 volt a lepedő a Brendonban, de még volt tegnap a Corában sok olyan másik. Annak frottír a teteje, gumis az alja. Szerintem nagyon jó! A Brendonos pihi-puha pamut. Azt mondta a csaj, hogy nyárra mindenképpen pamutot vegyek. Azért vettem sima kicsi lepedőt is. Azt is ott. 90x150-es, 899 ft volt. Anyós mondta, hogy majd azt terítsem rá a gumisra. Katasztrófa. Lehet én vagyok béna, de nem megy! :lol: Mondtam Robinak. Próbálkozott és közölte, hogy vegyél még gumisat! :lol: Jó, hogy a lepedővel és a pelenkával adtak tanácsot és egyik sem jó! Miért nem hallgatok magamra? Akkor magamat kellene hibáztatnom...
tokajkincse
 
 


Amúgy meg minek igazolás, amikor ott van a kiskönyved is pecsétekkel???????
Tegnap kikértem az akvi másolatát is. Remélem 30 napon belül megszülök. Mindenhová 300 nap van írva, de nem jó, csak 30 napig, mondta az anyakönyvvezető!
tokajkincse
 
 


Nekem a munkahelyen kell leadnom az igazolást.Az egyszeri juttatáshoz kell, meg a gyeshez. De csak akkor kell vinni ha van már a gyereknek TAJ száma is. Na meg persze a szül anyakönyvi is kell majd!Kérdeztem én is, hogy maga a kiskönyv,vagy esetleg a beljsejének a fénymásolata nem jó e, de úgy néztek rám,mint egy anyagyilkosra! :roll: Szerintem szülés után nincs szükség a kiskönyvre, de szerintük az még kellhet.Olyan okosak! Nem is érdemes velük vitatkozni! :lol:
editmaci
 
 


Kellett a másolatért fizetni?
editmaci
 
 


Jó reggelt!
8-ig aludtunk! Ventillátorral. Persze nem Lilire fújtuk, de így is hűvösebb volt.
Az anyakönyvi másolatért nem kell fizetni. Lili felébredt, futok.
pedina
 
 


Nem kellett érte fizetni, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy mi nem nyilatkoztunk a gyerek nevéről és ez gáz-e . Vagy mivel felvettem Robi nevét egyértelmű, hogy a gyerek is Berei lesz? Mert a sógornőmnél gáz volt, ugyainis ő megtartotta a lánykori nevét és nem nyilatkoztak ( nem kérdezte az anyakönyvvezető) és 6 hétig ezért nem anyakönyvezték Bencét... Remélem nálunk nem lesz ilyen gond. Mivel hivatalos másolat bele sem lehet írni semmit sem gondolom amúgy sem.
tokajkincse
 
 


Nincs benne az anyakönyviben, hogy mi a gyerek neve. Esetetekben csak B. lehet. Akkor lehetne kettős neve, ha neked is az lenne, vagy a tiédet akkor kaphatná, ha te nem vetted volna fel a Robiét sehogy. Lili nagyon mondja a magáét. :lol:
pedina
 
 


Köszi csajok. Tényleg megbeszélem a nőgyogyimmal a dolgot. Elképzelhető, hogy szükséges lesz a területileg illetékes gondozásra is járnom. Csakhát a vicc az, hogyha komolyan vesszük, én miskolci lakos vagyok. :shock: Viszont tegnap a körzeti mondott valami olyasmit is, hogy ha van ismerős doki, ő is megcsinálhatja a gondozást. Nem tudom, hogy ezt esetleg a "kórházi dokimra" értette-e. Jaj. De jó, hogy otthon leszek. Alig várom. Ha minden igaz, akkor már július 15-től.
vbea
 
 


Szerintetek milyen érzés azt hallgatnom, hogy milyen nehezen bírja a meleget, dagad a lába, szédül... szóval mindezt attól az embertől, aki TUDJA, hogy várandós vagyok???????????? Szerintetek. Megőrülök ezen a munkahelyen.
vbea
 
 


Tanúsítom Edinát. Én kötőjeles nevű lettem, így kötelezően nyilatkoznunk kellett születendő gyermekeink nevéről. Az is benne van a kivonatban. Kötőjeles Emmabenedekünk lesz. :lol:
vbea
 
 


Hú,milyen jégeső volt! Örültem , hogy lehűl a levegő,de azért f*stam, hogy ne törje be az ablakokat! :shock:

Kitartás Eni,már csak néhány nap....... :lol: Gondolj arra,milyen jó nyugi lesz otthon! :)
editmaci
 
 


Nem volt semmi ez a vihar. Főleg a hangja. :o Én végigrohantam a lakáson, leengedtem az összes redőnyt, hogy be ne törje az ablakokat. Lili meg az egészet édesdeden végigaludta. Pedig mi a lépcsőházban egymás hangját se hallottuk a szomszédokkal a vihar miatt. :lol:
Végre egy kis felfrissülés, de a jeget kihagytam volna. Itt rohagngálnak a tűzoltóautók jobbra-balra.
pedina
 
 


Tényleg?????????? Itt a legcsekélyebb jele sem mutatkozik még egy frissítő zápornak sem!
vbea
 
 


Már megint meleg van. :-(
Éjjel arra keltem, hogy Lili szopizik. :o Gondolom a sötétben nagy cselesen megtalálta, és rácuppant. Alig tudtam visszaludni a röhögéstől. :mrgreen: :mrgreen: Önkiszolgáló. :lol:
pedina
 
 


:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
editmaci
 
 


Csajok, reggel 10 óta ébren volt, de csak nyűgösködött. Most lábujjhegyen gépelek. Már evett, folyt ki a száján a tej, fél decit visszabukott minimum, énekeltünk, sétáltunk,büfiztünk, fürödtünk, pelust cseréltünk, számítógépeztünk (imádja püfölni a klavit, nesze neked készségfejlesztő játék), de csak nyüglődött. A végén leraktam,, és magától elaludt 10 perc alatt. :)
Én nagyon szenvedek a melegtől, nem irigyellek titeket lányok!
Krisztiről van híretek? Már biztos otthon vannak.
pedina
 
 


Nézegettem a BOOn-on a "viharos2 képeket.Látom Imi is kamerát ragadott, Edit! :lol:
pedina
 
 


Persze! Nem az volt az első, hogy az erkélyről behozza ami elázhat,hanem, hogy fényképezzen! :lol: Csak mindent a maga idejében.Én nem is néztem a képeket,milyen büszke lesz magára,ha megmutatom neki! :D

Na én ma nem sok mindent csináltam! Kivételesen aludtam nyolcig,ennek követketében alíg bírtam magamhoz térni. :) Még fáradtabb voltam,mintha csak 6-ig aludtam volna! Egyébként mióta ilyen meleg van szinte alíg alszom éjszakánként, szinte óránként felébredek. :cry: Szenvedés az egész!

Ma átjött az anyósom (hozott kaját :D) .Azt mondta, hogy már úgy meg van vastagodva a szám! Olyan hangsúllyal mondta,mintha kb. holnap megszülnék! Úgy rámijesztett! Még nem akarok szülni,meg nem is érzek semmi különöset még! Azért a biztonság kedvéért gyorsan átnéztem, hogy mindent bepakoltam e már. :roll:

Mindjárt leszakad megint az ég! :cry:
editmaci
 
 


Hello csajszik! Mosmár tényleg én következem, mivel ma Betti kisfia is megérkezett. :lol:

Edit, ma anyukám is azzal nyitott, hogy vastag a szám... Ez egy ilyen nap! Szerintem csak sokat ittam, mert meleg van!
tokajkincse
 
 


Gratula Bettinek is. :lol: Majd hátha látom őket sétálni pár hét múlva. :lol:
Hát, Orsi, tényleg te jössz. A legkorábbi időpont szerint mennyi van még hátra?
Aztán Edit, aztán Eni...Aztán kezdjük elölről... :mrgreen: :mrgreen:
Ha rajtam múlik én 2 év múlva tervezek ismét teherbe esni... 8)
pedina
 
 


Edina, már nem tudom! :?: :?: :?: Tegnap a doki az Nst alapján és aszerint a kis korong alapján 18-at mondott... Kezdek kicsit zizi lenni!Mondom neki, maga mondta, hogy nagy a gyerekem, bármikor szükhetek. Nem baj, 18. :shock: Meg sem nézett UH-n, semmi. Úgyhogy már nem tudom mikor szülök, majd jön! Előszedtem az összes papíromat, néztem a gyerek méretét és végülis azalapján a 34. hétig rendben volt. Majd akkor nőtt nagyot és ugrott olyan 36. hétre. De a mensi szerint 30-a, Diósgyőri Kórház szerint 2-a. Akkor a mostani doki szerint 18, végig a Semmelweis szerint 20, és Hardonyi főfő mókus szerint 28. Na? :?: :?: :?: Ja, és 2 uh papíromat nem találom! Ez a doki is mindent szétpakol az asztalon, aztán rakd magadnak sorba megint.

Most aludtam 3 órát. Arra keltem, hogy szomjas vagyok és fáj a fejem. Férjem kedvesen rámnéz és mondja, hogy aludj egy kicsit hátha jobb lesz! :shock: :roll: :shock: Mondom most keltem fel...

Bettiék hol laknak most? Nem tudod a címét? Írnék neki üdvözlőt, de elfelejtettem elkérni...

Krisztiék szerdán mentek haza. Zsombinak megy a szopizás, néha fáj a pocija. Kunyiztam képet, majd Apája küldi jövő héten!

O.
tokajkincse
 
 


Ja, a védőnő szerint 8-10-e a méretek alapján. Kihagytam! :lol: A végén fogadóirodát nyitok! :lol:
tokajkincse
 
 


Nálam voltak fogadások, én nyertem. :lol: Mondtam, hogy március 1. :lol: Hát, Bettit itt szoktam látni autóban a környéken, de pontos címet nem tudnék neked mondani. :?
Örülök, hogy Krisztiék jól vannak, ezek szerint akkor "simán" szült. Nem irigylem, egy ekkora babát... :shock: Majd egyszer biztos elmeséli. Mi most jöttünk meg Tapolcáról, voltunk egyet sétálni. Lili mindenkinek tetszett a csurkájával. :lol: Standard kérdések: mennyi idős? 4 hónapos. Csak?! :roll:
Mondjuk ez már csak Enit érinti: ne vegyetek Pierre Cardint! Mármint babakocsit. Kicsi! Újszülöttnek o.k., de ha Lilit most kéne beletennem overallban, el se férne. :shock: Miután lassan ül benne, nekünk így o.k., de legközelebb tuti nagyobbat veszek, hiába nehezebb cipelni. Ezt meg majd eladom. :roll:
Na, Lilinek kevés volt a répalé, kell mellé kis anyatej is. Úgyhog ymegyünk szopizni. 8)
pedina
 
 


Nem tudom, nekem még mindig a 11. az érzésem. Na, majd valamikor júliusban szülök, ez tuti! :D

Nem tudom simán szült-e Kriszti, de szerintem igen.
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Tök jó Krisztiéknek, hogy már otthon vannak! :lol: :lol: :lol:

Tegnap este erőt vett rajtam a depi. :cry: Nem volt semmi különös bajom,csak már néha olyan fárasztó, hogy pl. nem bírok lehajolni valamiért, és tegnap este minden összejött. Olyan nehéz volt a hasam, fájt a lábam, ráadásul be is volt dagadva.Magamnak akartam bekenni, hogy ne mindig Imit terheljem,de sehogysem akart összejönni! :( Tök szerencsétlennek éreztem magam. Bőgtem is egy kicsit. :cry: Lehet, hogy emiatt a meleg miatt is vagyok fáradékonyabb. Nem lustaság, de komolyam mondom, hogy szinte semmihez sincs erőm,se kedvem. Porszívózáshoz pl. egy félórát készültem. :(
Az éjszakákat egyesenen utálom! :twisted: Sokszor felébredek,már sehogy sem jó aludni,és nem megy már olyan könnyen egyok oldalról a másikra fordulni. :roll:
Na,jó nem akarlak benneteket ezzel fárasztani, tudom, hogy majd a szülés után elmúlik,csak most még úgy tünik,mintha soha nem lenne vége! Pedig hivatalosan már nincs hátra egy hónapom se (júl.22); holnap kezdem a 36.hetet! :lol: :lol: :lol:
editmaci
 
 


Orsi,ez a találgatás azért sem jó,mert így honnan fogják tudni, hogy hányadik hétre szültél.Sok szempontból azért nem mindegy, hogy 38. vagy 42.hét! Nem?
Nem mindig az utolsó mensihez számolják ki az időpontot? Ha a méreteket néznénk,akkor már nekem is rég meg kellett volna szülnöm,mert a 29.heti súlya és mérete alapján, legalább 3-4 héttel, előrébb jártunk!Na,mindegy ők tudják.(vagyis ezek szerint ők sem! :) )
Nekem ez az időpont van az első pillanattól kezdve,lehet,hogy azért furcsa ez a találgatás.Csak jól összezavarnak téged is!
De mostmár te következel!!! :lol: Utána meg én! :mrgreen:

Edina, a mellszívót te bevitted magaddal, vagy utána vitték be? Kell azzal most első használat előtt csinálni valamit? Kifőzés,sterilizálás,vagy elég csak megmosni majd? Nem találom a magyar nyelvű papírt amit adtak hozzá! :shock:
editmaci
 
 


Edit! Nyugi, ez a hormonokkal (is) jár. Persze, most már fizikailag és lelkileg is nehéz. Várakozás, félelem, van itt minden.
Nekem Sanyi hozta be a mellszívót, de inkább vidd be magaddal, mert ha pl. reggelre lövell be a tejed, délutánig - ha Lili :lol: majd nem tudja esetleg mind kiszívni - nagyon feszíteni fogja. Délután 3-tól van csak látogatás, nagyon szigorúan betartják.
Sterilizáld előtte, meg gyakorold, hogy kell szétszedni meg összerakni. Én bent csak forró vízzel mindig elöblítettem. Nem túl higiénikus, de ott másra nem nagyon van lehetőség. :cry:
pedina
 
 


Edit, persze, hogy nem jó! Nekem azt mondta a doki most, hogy azért tesz vissza, mert amíg kicsi a gyerek jobban meg tudják állapítani a korát, ha eltérés van. Csak a védőnőm ugye 36. hetet írt már 2 hete, most megyek és 2 hét után megint 36 hetet írjon. Ja, van 37. hetem is. Ez jó, 36-37-36 . Nekem még nem csináltak súlybecslést. A hasam fent van még. Tudod, remélem a gyerekem jobban tudja majd mikor kell születnie! De amúgy ha megyek a faluban mindenki nézeget, hogy milyen a formám. Úgyhogy néha végiglibbenek majd és lehet a nénikék hamarabb megmondják mikor érkezik, mint a dokik! Nekem amúgy az az érzésem, hogy még lehet te is megelőzől! :lol:
tokajkincse
 
 


MOst mondjak egy közhelyet: repülő fent, gyerek bent még nem maradt!
Tudj amajd Marci, hogy mikor jöjjön ki, persze ha ahgyják, ho yő induljon el. Nekem Lilit nem hagyták. Az első jelre ugrott a dokim, és rásegített. (2 ujjnyi méhszáj).
pedina
 
 


Sziasztok!
Nem vagyok egy meteorológus, de szerintem ma sem fogunk fázni! :mrgreen:
Orsi,lehet,hogy a falusi nénikék meglátásában jobban lehet bízni,mint a dokikban meg az uh.-ban! :lol:
Nekem az Imi nagyija állítja,hogy fiú lesz,mert a hasam és a fenekem formája ezt mutatja :!: Az én nagyikám, ugyanezekre a "gyanujelekre" azt mondja, hogy tuti kislány! :!: :?:

Pénteken összepakoltam egy utazótáskába a kórházi cuccomat. Nekem olyan kevésnek tűnik. A köntöst meg egy törölközőt,papucsot mondjuk külön raktam,hogy vajúdás közben kéznél legyenek,ne kelljen feltúrni az egész táskát. Ha máskor nem,majd ott kiderül, hogy mire lesz szükségem! :lol: A fontosabbak csak ott lesznek nálam,legfeljebb Imi majd hozza utánam ami még kell! :lol:
editmaci
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?