Új privát üzeneted érkezett!

Esztikém, legújabb hírek szerint hétvégén kánikula lesz! Úgyhogy hajrá Balcsi!

Kata, oks, nem baj, sztem holnap amúgy is csak rohanni fogunk! Jó pihenést Szolnokon, és ügyi vagy, h kitaláltad mi mit jelent a leleten :) ! Remélem, ma még jobbak az eredmények!

Eszti ezt a pólót ma bírtam először ráadni, mert 1 hónap óta nem volt ilyen meleg, de nagyon csini benne-sztem, és nem vagyok elfogult :roll: : Kép

Kép
seriff
 
 


Diácskám, én hívnálak, de megint hibáztam, és asszem nyál került a telefonomba, és nem hallani engem, pár nap és kiszárad, és Rádcsörgök, h mi van Veletek,mert ide nem írsz!

Eszti, Ti már a Balcsin?

Bogo, Ti még?

Ancsám, ideért a melg meg a Nap, lassan dögmeleg lesz! :lol:

Edó, hogy vagytok?

Kata, Szolnokon is van net? Nem látogatod meg Zitát? Milyen volt a mai ctg?

Kép
seriff
 
 


Hello lányok, éppen tanulni akartam, mert végre csendes a ház. De gondoltam előtte erőt gyűjteni egy kicsit netezek. Hát ekkor találtam tök véletlenül rátok. Milyen jó, hogy mindenki együtt megtalálható egy gombnyomásra! :D
Tényleg jól áll a póló Hancin, Julcsi is ma dögös kis ruhában volt. Azt hittem pedig, hogy ezen a nyáron meg lehet úszni a fürdőruhát! :evil:
Guba Ági
agianyu
 
 

 
 

Szia Ági, hogy vagytok?

Katám, ugye Ti még nem...? Cérna éjjel, Bogi(Kissné) most...

Kép
seriff
 
 


Serfi, én még nem. De mi van??? Cérna megszült? Meg a Bogi is szül? Írjál már róluk többet lszi. :shock:

Kép

Kép
tikata
 
 


Szia Ági! :D

Üdv itt! Írjál magatokról, és képeket is légyszi. Képek kötelező!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, Cérna júl. 1-re volt kiírva, de éjfél előtt 5 perccel szülte meg Bálintot, 2550g, 48cm.Kaptunk képet mms-ben, kis édes, angyalian alszik.
Bogiék dél óta vannak bent, Ő keddre volt kiírva, persze a dokija péntektől- keddig nincs. 7-kor volt 4ujnyi. Többet nem tudunk!

Kép
seriff
 
 


Szuper! Gratulálok nekik! Nem lett egy óriás bébi! Dia ennyi idő alatt két ekkorát növesztett! :P :P
Lassan már a Bogiék is babáznak, szerintem. :)
A kórházban, mikor vártam a szülésznőre, jött ki egy lány, karján egy pici kislány. Jött az apuka, és mentek haza. :D Olyan jó volt látni őket. Ez már olyan jó, mikor megy haza az ember a kórházból a picivel..... :)

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi, közben , igen, Máté is megszületett, 3130g, és 53 cm.

Jaja, főleg, h a szerdai UH szerint Bálint 3144g volt....ennyit erről.De a lényeg, h egészséges, és ahogy gyerekpszichiáter ismerősöm mondá" jóból a kicsi is elég" :D .

Kép
seriff
 
 


Hát nem csodálkozom, hogy a hirtelen jött melegben beindulnak a szülések. Ha jól olvasom, akkor Kata neked is mostanában kell szülnöd!? :P
Az én Julcsim már 1 éves múlt. Tényleg hogyan tettétek fel azt a jópofa számlálót, ami mutatja hogy hány napos a bébi? Ha sikerül, akkor most teszek fel képet. De nem sikerült, azt írta hiba történt. :cry:
agianyu
 
 


Ági, kattints rá a mi csíkunkra,és írd be Julika adatait, és kövesd az oattani utasításokat, de néhány oldallal előbb Dia, részletesen elmagyarázta nekem, ha esetleg így nem megy, és van időd, keresd vissza :D ! Lekicsinyítetted a képet,amit fel akartál tenni?
Te mindig ilyen éjjeli bagoly vagy? Sok vizsgád van még?Mesélj Julikáról, megy már?

Kép
seriff
 
 


Köszi Orsi a leírást, majd egy nyugodt pillanatban belekezdek. Reméljük már nem sokáig tart ez az éjszakázás. Holnap lesz az utolsó kettő vizsga. (Remélem!). Utána nyaralok! Ma egyébként 43 fok volt az erkélyünkön. Hát nem tudom, lehet, hogy a hőmérő is megbuggyant? Julcsi már elindult, de csak 3-4 lépést tesz meg önállóan, aztán gyorsan négykézlábra vágja magát és úgy folytatja. Úgyhogy a parkban meg a játszótéren még mókás a látvány. Már megint nem eszik semmit. Tegnap egész nap nem volt hajlandó enni és inni semmit, csak anyatejet. Én meg ugye hogy nehogy kiszáradjon, csak tettem folyamatosan cicire. Szerintem most többet szopik, mint újkorába. Hanci hányszor szopizik még naponta?

Dia ti hova jártok sétálni? Talán a Gyöngyösi sétányra? esetleg ott találkozhatnánk!
Jó izzadást mindenkinek!
agianyu
 
 


hali mindenkinek!

Halálán van a gépem megint.... Eddig be sem lehetett kapcsolni, ha meg igen akkor vagy fél óra volt míg betöltött, utána meg nem látta a netet (eltűnésem rövid oka). Erre megszánt végre az uram, hogy holnap lesz új laptop ( :lol: ) - bár totál nem fér most bele, de legyen -, de előtte rányomtak még egy vírusölőt. Erre most megy ez a rohadék, most nem tudom mi legyen. Ez azért úgy szar ahogy van.
Na mindegy, remélem mindenki jól van. Mi igen, elég sűrű hetünk volt, jöttünk, mentünk.
Szegény Katám, annyit gondolok rád, ez a nyár már nem bírt várni. Hogy bírod, drága? Tököd tele már, mi? Apropó, vártalak pénteken, bekészítve mindent - majd szólj ha aktuális lesz! Kaptatok huzatot a kicsi lánynak? Peti jobban van? Ez a fütyi dolog náunk nagyon húzós, szerintem vágni is kell majd :cry:, de majd elviszem egy dokihoz, hogy nézze meg.
Találtam még rucikat, illetve a Serfitől kapott kinőtt rucikat is neked adnám oda, jó? Fersi?

na ezt elküldöm ha tudom

Kép
diane
 
 


Na mi jól vagyunk.

A Bosch napok végülis nagyon jól sikerült (ez még anno 10-én). Reggel kurva nagy eső volt, mondom én el nem indulok. Vártunk, Balázs sík ideg :lol: , eső eláll, még a jól megszokott tökölés indulás előtt - az uram idegessége már határtalan :lol: . Elindulunk -süt a nap, rövidujjú, hurrá. Helyszín Kincsem Lovaspark Tápiószentmárton, ha más nem a tábla mindenkinek ismerős lehet a 4-esen. Az úton olyan zápor volt, hogy 10-el mentünk, kijelzőn 11 fok - az uramhoz már nem lehet szólni :evil: :lol:. De csak megyünk, rossz helyen fordulunk le, bár félve mondom, hogy biztos nem itt kell - végre a helyes út, megyünk mint állat, egy nagy bukkanó, a dísztárcsa repül, megállunk keresni, nem találjuk, az eső megint úgy rázendít, hogy ilyet rég láttunk, beparkolunk, szakad - ennek a fele sem tréfa. Javaslom, hogy etessük meg a gyerekeket a kocsiban, majd távozzunk.
Erre kisüt a nap ezerrel, még tök sokan ott voltak, renygeteg család. Kint a megkajáltunk, dumcsiztunk, jól éreztük magunkat. 6 körül indultunk vissza.
A hely gyönyörű, nagyobb gyerekeknek élvezetes. Csomó állat van, szép táj, játszólehetőségek, stb, lehet még visszajövünk egyszer.
Hogy értsétek, a Balázs most nagy szám az ikreivel, mindenki ránk volt kíváncsi. Még sosem voltunk ilyen Bosch napon - most fűnek fának megígérte, hogy elmegyünk.
diane
 
 


Fersikém, a kert parti is jól sikerült, Dunaharasztiban voltunk. Szupi volt.
Te, én úgy megörültem a kis Máténak!!! Úgy puszilom őket, mondd meg ha úgy adódik!!!!

Ja és a gyermekeim sztárok :!: . 11-én még futóversenyre is ment velük az uram. Persze ők voltak fénypont a twin jogger-el. 3 interjút adott, benne lesz pár futóújságban, stb. Vicces ez :lol: . Majd rakok fel pár képet.
A bébik szuper édesek. Egymással játszanak, hangosan kacagva másznak egymás után, vagy ülnek egymással szemben és röhögnek. Olyan cukik!!!!
Ma nagy családi parti volt Vörösváron, Laura névnap apropóból. Az apósom olyan játszóteret rittyentett, hogy beszarás. Van két rugós ló, három hinta, csinált egy csúzdát, aminek az aljában egy kis házikó van, király. Minden fából, persze.
Voltunk Telkiben is még a héten, fürödtek a gyerekek a kertben.

Pussykám! Kedd? Képzeld vettünk Haba szőnyeget, majd elmesélem.
diane
 
 


Minden gyerkőc szuper édes, Hanci bombázó ebben a pólóban. Bencus új és új ticker képei szerintem is nagyon édik!!!
Edó, a házatok, gyönyörű és nekem, szintén laikusnak, gyorsnak is tűnt!!!

(megnyitottam az outboxunkat, persze több mint egy hete azt sem láttuk. sorra jönnek a mailek, újabb és újabb tyúkok jelölik ismerősnek az uram az iwiwen.... :shock: :shock: )

Bocs ha kevésbé reagálok az aktuális témákra, de mostmár igyekszem visszatérni, bár ki tudja mi lesz ezzel a nyomorult géppel :roll:

Ági, szia!!! Igen, a sétányon sokat sétálunk! Mondjuk ebben a kánikulában vagy nagy korán - ez ritka, vagy csak estefelé megyünk le. Nektek ez milyen messze van? Hozzánk is eljöhettek. A sétány nekünk 1 perc!
diane
 
 


a hintán

Kép

Kép
diane
 
 


hűtőpakolás

Kép

hihi

Kép
diane
 
 


kánikularuciban

Kép

bambalínó

Kép

szemem fényei

Kép
diane
 
 


a sztárok

Kép

Kép

Kép

Kép
diane
 
 


Tyű, nem semmi Zuggó apu futás közben! Ez aztán a vagányság! :)

Kánikularucik rulez!!! :) És az utolsó képen, amin együtt vannak, igenis nagyon hasonlítanak egymásra.

Gubaági, üdv itt! Mi utoljára akkor találkoztunk, amikor mentünk urammal apasági nyilatkozatért, és még pocakos voltam......ezer éve! :)

Serfike, jól áll a póló! :) Ja, majd nézd csak, milyen ruciban feszít a stégen Benyó??? :)

Kata, kitartás, bár erre a hétre is kánikulát mondanak. Ugye azért nem baj, ha én örülök neki??

Bogeszka, hazajöttetek mán? Kéne találkozni végre már!

Na mi meg megjártuk a Balcsit, már péntek reggel indultunk, és jelentem, a Balcsi vízhőfoka kiváló, legalább 25 fok, és pancsolásra alkalmas, már ami a felnőtteket illeti. :) Meg is tettük, többször is. Eső nuku, szóval totál jó volt lent.

Ezt pár képpel is illusztrálom. :) Ja, sapkát még mindig nem találok a gyerekemre, biztos én vagyok a béna, szóval egyelőre pelusozunk. :)

Pussz



Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok! :D

Dia, én már hiányoltalak. :wink: Azért az új laptop megbízhatóbb lesz, nem gondolod? Babák édesek nagyon. :P Abban a napozóban meg különösen!!! Habas szőnyeg az a pillangós? Mert az nagyon szép. Jó hogy tettél fel futós képet, most már el tudom képzelni, milyen s így futni. Nagyon király lehet, apuka picit sem büszke!!! :wink: :wink:
Igen, ez a nyár most nekem nem hiányzott. De per pillanat ez a legkisebb gondom. Peti is beteg, én is beteg vagyok. Lázasan (ő), taknyosan, köhögősen itt ülünk benn. A légkondit nem merem bekapcsolni. Egy hete szedi az antibiotikumot, erre tegnap 39 fokos láza volt, engem fél óránként elkap egy fuldoklásos köhögő roham. Szóval fasza. (bocs) :x Az uram meg pesten, illetve valakikkel délután megy kaposvárra, (nem saját autóval) szóval ma nem igen kéne szülnöm. Mondjuk nem is érzem úgy.
Na ennyit rólunk. DE a peti megint szobatiszta lett!!!! :P :P Már csak az esti alváshoz van pelus. A délutánihoz már nincs. Mindez két nap szolnoknak köszönhető szerintem!! Hurrá!!!! :P

Eszti, sokat gondoltam rátok hétvégén, ilyen időben a balcsin kell lenni. Biztos nagyon jó volt. A képek is ezt mondják!! Pesze örüljetek ennek az időnek!! :P :P Ez így normális, én is ezt fogom tenni kicsit később. :shock:

Bogi, remélem még egész héten meradtok, ha tudtok. ebben az időben.

Edó, házacska halad?

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi,

Kata, mit mondott a doki ma Petyára? Cérna bébi nagyon édes, hihetetlen pici :lol: !

Dia, na végre, már azon voltam, h ellopom a zuram telefonját, és hívlak! Sztem fogadd el a laptop-ot! Nagyon vagányak a futós képek!Apából meg sztár lett! Kánikula rucis "Csöppek" sem semmik, szuper cukik a hűtő előtt! A szőnyegük meg, hmmm meseszép! Hannának is pont ilyen hintája van a Mamájánál :D ! Rucik, persze ok.

Eszti, de jó lehetett a Balcsin, a vízparton mégis elviselhetőbb ez a meleg gondolom!

Különben meg 10 napja épp melegre vágytunk, vagy ez meg túlzás?

Tegnap, mire felfújtuk a medencét, teletöltöttük vízzel-hideggel a drága uram, megmelegedett, Hanna is felkelt, eleredt az eső, gyerekünk majd belefagyott, de nem sírt, leengedtük, elpakoltuk, azóta szikrázik a ap, most megint kipakoltam, úgyhogy itt egy strand vár mindenkit, gyertek!

Ági, hát reggel-délben-délután, este és hajnalban vagy 2x van cici.Nem számolom amúgy. Sztem ebben a melegben természetes, h ezt kérik...Vizsgákat letudtad?

Kép
seriff
 
 


Ja, csináltam járóképet,majd lekicsinyítem.

Kép
seriff
 
 


Pénteken séta előtt:
Kép

Kép
seriff
 
 


Serfike, ez igen! :) Édes a kiscsajod.

Benyókám meg ma megfordult a hasáról a hátára, de ez már nem véletlen, mert egymás után háromszor. Meg emelgeti a fenekét, úgy hogy a fejét meg belefúrja a játszószőnyegbe. :) Édeske.
Vendég
 


Sziasztok!

Szupik a képek!!! Nagyon édesek a gyerkőcök!!

Bencusnak édes kis mosolya van!! Eszti! Nem találtál olyan sapit ami tetszik?
Az ikrek tünemények! Tényleg hasonlítanak! Ki mondta hogy nem? Nagyon jól áll nekik ez a nyári ruci! az apukájuk pedig nagyon ügyes! Várjuk a cikkeket! :lol:
Hanna tiszta nagylány! Starndolt tegnap?

Kata! Nektek gyors gyógyulást!!!! Én is sokat gondolok rátok!

Házacska halad... Holnap szerelik a gáz, víz stb csöveket! Kívülröl meg tiszta pöttyök vagyunk :D

Kép

Peti meg mesét néz. Nagy kedvenc süsü és zsebibaba meg a zelefánt:) Meg dumál sokat. Mondja hogy: pont veszőcske készen fejecske :lol: de annyira édesen mondja hogy meg tudnám zabálni :lol:

Kép
edó75
 
 


Edó, ezek szerint hőszigetelnek??? :) Bocs, azért én is tanulok ám valamit az uramtól. :)

Peti édes lehet. Le szoktátok videozni? Mi a fényképezővel szoktunk megörökíteni pillanatokat, mert ezek vissza nem térőek. :)

Jó meleg lesz ma is, jó pancsolást, aki teheti! :)
Vendég
 


Jaja! Hőszigetelnek! Most elég sok munka megy egyszerre, végre.
Ezt a mondókát még nem videóztuk le, mert hétvégén amikor akartuk akkor nem akart produkálni :?

Kép
edó75
 
 


Azt el is felejtettem mondani, hogy Peti 3 napja nem szopizik! :) Hét végén megyünk esküvőre apával kettesben PEti pedig először a mamiéknál alszik.

Ági! Üdv itt!! Képet tényleg kérünk! :D

Kép
edó75
 
 


Edó, haladtok szépen! Kb mikorra lesz készen? vagy írtad, csak nem figyeltem? 1hónap? Hogy bírjátok a meleget?

Eszti, nem terveztek hosszabb balatoni ottlétet? Ügyi Benyó már fordul! Tudtam én, h tornászfiú lesz! :wink:

Kata, mi újság? Hogy vagy? Petya?

Dia, ha ma jön a laptop, akkor motmár mindig leszel?! :wink: És mesélj már, hogy megy a kaja?

Ancsa, ez az id már tetszik?

Bogo, tegnap be voltál kapcsolva, láttam a skype-n, ide is írjál!Jól vagytok?

Ági, hogy sikerültek a vizsgák?

Még egy tegnapi pancsis kép, aztán megyek, mert Hanna szétbontja az ágyat!

Kép

Kép
seriff
 
 


Edó, de ügyik vagytok! :) Nagyfiad van már nagyon!

Kata, hogy vagytok?

Serfike, nagyon klassz ez a medence, irigyke vagyok ám! :)

Július első hetében megyünk Benyóval Balcsira, meg anyukámékkal, mert Peti csütörtökig a sulival megy szakmai tanulmányútra, vadasparkokba. Aztán csütörtökön jön ő is le.
Ezen kívül július utolsó hetében megyünk hárman még egyszer Balcsira, meg utána még egy hétre valahova. Hát ennyi.
Én szívesen lent lennék egész nyáron, de Petit nem akarom itt hagyni egyedül, úgy nem lenne az igazi nekünk sem.

Puszi
Vendég
 


Húúú szuper a medence!! Olyan jó lenne ha már mi is csinálhatnánk Petinek ilyen pancsolót. Élvezi Hanna mi? Ha minden jól megy akkor egy hónap múlva készen lesz a ház.

Kép
edó75
 
 


Már megint éjszaka van, mire a gép elé jutok. De most már két éjszaka csak bulizok. Tegnap is meg ma este is a kollégáimmal kerti grill partit tartottunk. Jól esett a lazítás. Igen végeztem a vizsgákkal egy időre. Érdekes Julcsi két napja cici nélkül is el tud aludni, és állítólag nem is volt hiszti. Milyen érdekes. Pedig már régebben is voltak halvány kísérletek a téren, hogy megpróbálja apa vagy nagyi egyedül altatni, de annak nem dölt be, mert tudta, hogy a otthon vagyok.

Eszti mi még a tél elején találkoztunk talpig nagykabátban. Most meg már az első zöld kakin is túl vagytok. Kb. Julcsi is ennyi idős volt, mikor az egyik pelenkázásnál látom ám, hogy egy hatalmas adag spenót v. sóska (nem tudom sose, hogy melyik a rondább zöld) van a pelusban. Komoly gondolkodóba estem én is, de pont jött a védőnő és azt mondta, hogy vmi baktérium került a szervezetbe, amit most a gyerek kikakilt. Hát aztán hogy igaz-e azt nem tudom, de azóta is szépen egészségesen nő Julcsi, sose volt még beteg. Egyébként a védőnőnk az igen nagy tudású, kb. 3 napos volt Julcsi, amikor közölte, hogy néha beiktathatok az anyatej helyett egy-egy tea hétvégét, vagyis hétvégén csak teát adjak a gyereknek. :evil: Egyébként nagyon édes a fiad a képeken, kár sapkákra költeni a pénzt, a gyerekek utálják és ez a pelus nagyon jól áll Bencének.

Dia, nagyon édesek a gyerekeid. Csupa husi harapnivaló babák. És ahogy csimpaszkodnak a mikrofon zsinorjába! Mi a Béke térhez lakunk közel, de járunk a Gyöngyösire is, mert szép a játszótere, és Julcsi imád hintázni, és imádna homokozni. Ott pedig még elég tiszta a játszótér, szerintem kutya nem megy be.

Orsi, úgy látszik ugyanaz a divat Pesten mint Kecskeméten. Ugyanolyan szandálja van Julcsinak is, mint Hancinak, csak kék színben. A medence tényleg dögös, szerintem már kéne úszni tanítani a lányokat. Legalább legyenek olyan tehetséges úszók (ha-ha), mint mi voltunk.
agianyu
 
 


Hi, tegnap Bogi-Dia találka volt... Skypoltunk pár sort.

Eszti, nem semmi a medence, de ki aza hülye aki kívülre fest figurákat? Mindig azt nézi Hanna :lol: ....Bármikor megnézhetitek élőben, és hűsölhet is benne Benyó! de ez ám mindenkire vonatkozik! Gyertek csak!

Edó, ez tök szuper, akkor kb 1 hónap és költöztök?

Ági, gondolom, jólesik a bulizgatás!Nem gyenge védőnőtök van, teahétvége... :roll: Hanna is utálta a sapit, de többnyire mostmár eltűri a fején..mondjuk van ilyen cuki kendője, azt helyből letépi....Cipő: itt egyedül ebből volt 17-es anno :lol: ....
Úszás, hát ha akkora tehetség lesz,mint én :oops: , asszem a balettel próbálkozunk inkább :lol: ..
Mikor kapunk képet Julikról? Vagy küld el, majd én felteszem :wink: !

Kép
seriff
 
 


Na hi!

Itt vagyok végre, bár majdnem mindenkivel trécseltem telefonon az elmúlt napokban.

Mi jól vagyunk, egész jól bírjuk ezt a hőséget, Bali is medencézik kint a kertben, hasra fekszik és azt mondja, hogy: Uszodál a Baju :D Tegnap Zsombor pocok csak félig belemászva pancsolt, Panci meg bukta a fürdős programot, mert szunyált egy nagyot. Édesek a kicsik, Bali természetesen el volt ájulva tőlük, de mostmár az ikrek is reagálnak rá szépen, tepernek utána, Panci veszi a bátorságot és még a játékot is elveszi Balitól.

Vászoly királyság volt, Balázs 1 percre nem állt meg, nem tudom honnan van ennyi energiája, de én minden este hulla voltam. A szülinap is jól sikerült a játékboltban kinézett vonatnak volt a legnagyobb sikere. :D Volt birkanyíás is(géppel), majd rakok fel képeket.

Kata, ti hogy vagytok? Gyógyulj meg szülésig, mert megint össze akarnak majd rakni a tbcésekkel. :shock: Most hetente van ctg? Ha egyszer van időtök és energiád ugorjatok be picit. Petyának nagy gratula a szobatisztasághoz!!!!

A képek egyébként nagyon édesek, Benyóka fején az a pelenka külön jó.

Ancsa te most merre? Mikor lesztek szabin?

Szia Ági! Tényleg kérünk képet a kis Julcsiról!
babszy
 
 


Edó, engedd meg, h bemutassuk Neked Ágit!
Szóval az Acsának volt osztálytársa általánosban, nekem meg évfolyamtársam, de egy matekórára jártunk. Együtt is úsztunk-Esztivel is. Aztán mi az Ágival 6-ban el kezdtünk röplabdázni, egyszer csak meg Dia is ottvolt. Kata meg Bogi meg asszem általunk ismeri.

Ági, Edó pedig Kata tankörtársa(vagy az nem?), szobatársa volt a Műegyetemen.

Bogo, hát képzeld már Diával csevegtem az előbb a skype-n! Hát eddig meg miért nem szólt, h van Neki? ütöm agyon! Uszodáló Balunak puszi a hasára, vagy ha azon fekszik,akkor a hátára :lol: !

Kép
seriff
 
 


Serfike, egyébként nekem is van skype-om, köhöm köhöm. :wink:
Bogi, várjuk a képeket! :)
Vendég
 


Téged is ütlek agyon.

Kép
seriff
 
 


Én voltam az első, akinek volt (már ezen a fórumon jelenlévők között), és ezt hangoztattam többször is régebben, köhöm köhöm :lol:
Hogy tudlak téged felvenni???? Engem a nevemen megtalálsz.
Vendég
 


Seriff! Nekünk is van skype-unk :lol: Én már kerestelek téged csak nem találtalak :?

No sajna csak ennyi fért bele mert apa jön dolgozni...

puszi

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Köszi a bemutatást :) Tankörtársak is voltunk Katussal.

Szerintem csak augusztusban tudunk költözni :? Még egy csomó mindent ki kéne választani, járólap, csempe, l.parketta, szaniterek stb. Laci ha minden igaz befejezi a héten a maszekot és jövőhéten kiválasztjuk végre.

Kata! Hogy vagytok?

Ági! Bogi! Várjuk a képeket!

Ági! Te hogy tudsz fent lenni éjfélkor?

Kép
edó75
 
 


Hahó!
Először is, nekünk is van otthon Skype, de az uram nevével, amit meg most nem annyira tudnék 100%-os biztonsággal leírni....de azé majd valahogy kapcsolatba léphetnénk. Bár gondolom, este már nem annyira Skypoltok, bár Eszti sokszor onlány. Ugye? De az MSN az kafább. Nekem jobban bejön. :)
Kinek van olyanja? (Esztin kívül, mert neki van)

Üdv Ági, szerintem nem túlzok, ha azt mondom, 5 éve láttalak utoljára. Jó, hogy a régi kedves ismerősök megint képbe kerülnek! :) Anyukádék még Szolnokon laknak? És tesóddal mi a helyzet?
Végre még valaki, aki olyan hosszú leveleket ír, mint Dia! Az ilyet nagyon kamázzuk, mi csajok? :)

Úgy néz ki, mi csak augusztusban megyünk szabira, júliusban nem tudunk :( de akkor remélem, hosszabb időre, És mindegy hová, csak menjünk nyaralni! Szerintem Horváto. biztosnak tűnik.

Ezzel az idővel már meg vagyok elégedve, bár ez is talán vízparton a legjobb, nem az irodában, meg a lakásban. De legalább nyár van! Tudom, Kata, ez most téged nem hoz lázba... azért kitartás!
A gyerekeknek király a medencében, és is szívesen belefeküdnék, valaki meg hozná a koktélt... hmm, azt hiszem nem hagyná el zokszó a számat :)

Most megyek dolgozom egy kicsit az SCA-nak :)

Puszi!
anniecoe
 
 


Orsi, küldtem képet neked, tedd már fel! Köszi
agianyu
 
 


Hi, csajok!

Edó, eszti, Ancsa mi szentegza néven futunk a skype-n. Msn-ünk nincs, volt, de egy csomószor vírust nyaltunk be vele, így a férjem offolta a gépről.

Kata, mi van Veled, Veletek?


Kép

Mindjárt teszem is fel a képet Julikáról, aki sztem nagyon cukimuki ezzel a göndörke hajjal :D !

Kép
seriff
 
 


Eszti, bocs

Kép
seriff
 
 


Kis göndörke tényleg! Totál Ágira hasonlít, bár nem láttam a férjedet!
Nagyon cuki Julcsika! :P
anniecoe
 
 


Serfi, na jó, megbocsátok :) :lol:

Ancsa, mán jó, hogy jöttél te is. Horvátország nagyon jó. Megint Krk?
Nemrégen értünk haza, hát itt a városban kibírhatatlan a hőség, úúúúúúúútálom Pestet :evil: :evil:

Julika tényleg tiszta Ági. :)

Szegény gyerek fencója is bepálik a pelusba, úgyhogy, amikor kakilt, akkor levegőztetem, mint most is. Imád így meztizni, édeske. :)

Az tuti, hogy én ma már nem megyek ki.

Tegnap megpuceváltam az ablakokat, asszem 6 l vizet izzadtam ki magamból közben. :shock:

Na de jóvan, szeretjük a nyarat, hurrrrrááá :wink:
Vendég
 


Ja, és ma kétszer is felébresztette Benyót a GWB miatti helikopter. :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is. itthon punyhadunk a 30 fokos lakásban. szörnyű :x Szerencsére Petinek elég jó napjai vannak, viszonylag könnyű vele, csak játszunk valamit. :lol: Így egésznap házat meg garázst, labirintust építek, meg kukásautózok. :lol:

Agyam nulla, nem is tudok mit írni, meg fél kézzel éppen alagutat építek... :wink:

puszi mindenkinek

Julika, nagyon-nagyon cuki és bájos!! :D :D

Kép

Kép
tikata
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: