Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fanka
Sebej, vagyis baj, hogy Panni beteg, de lehet én nmondtam volna le a randit.

Tamesz, Juc
Nézelődni lehet, de vásárolni nem tudok. Egyrészt apa nélkül én szinte semmit nem vehetek ebbe a házba, ne dönthetek semmiben. Ez én drága férjem dilija. A múltkor vettem Fanni szobájába egy Ikeás karnist meg egy sötétítőt, ne tudjátok meg milyen balhé volt belőle, hogy nem beszéltünk meg. Pedig igen, előtte este megmutattam a katalógust és azt mondta jó. persze nem gondolta, hogy másnap megyek és megveszem.
Tegnap is fölöslegesen mentem be a Kikába mert Fannival lehetetlen volt függyönyt nézegetni.

Na most panaszkodom egy kört meg kérdeznék, apa mondta hogy kérdezzem meg másnál hogy működik a gyerek melletti háztartás vezetés.
Szerinte én nem tudom ellátni a feladatomat a háznál. Igaz hogy egész nap, amikor itthon vagyok azon igyekszem hogy rend és tisztaság legyen, legyen este kaja mire hazaér, mosok, teregetek, (vasalok néha), mosogatok és emelett még Fannival is vagyok, de ez mind sz@rt se ér. Ma abból fakadt a vita, hogy a kert nincs rendesen kigazolva. Valóban nincs mert mikor kint vagyunk fél szeme Fannin van, aki vagy kavicsot eszik vagy a lépcsőn és a korlát nélküli teraszon mászkál. Ígypersze hogy nem tudom kigazolni rendesen a kertet, az a rohadt gaz pedig rettenetesen nő.
MOndtam neki hogy akkor keressen magának egy szuper nőt, aki mindent meg tud csinálni, erre közölte, hogy ezt egy áltagos nő is el tudja látni!!!
Ne tudjátok meg milyen rohadtul éreztem magam még most is bőgök, hogy ennyire semmibe veszi azt amit csinálok.
Épp mutattam neki, hogy amíg mosogattam Fanni kiszórt megint egy csomag teát, szana-szét vannak a filterek, kidobált egy fiókot, úgyhogy van mit csinálnom egész nap. Azt mondta majd Ő elpakolja, most is ott áll a dzsuva és vár engem holnap reggel!
Uram bocsáss, ha leülök netezni vagy megnézni a Barátok közt, akkor az tuti hogy előbb utóbb a szememre lesz vetve, hogy bezzeg babanetre van időd, bezzeg BK-ra van időd....
Nagyon ki vagyok akadva tőle!
Bocs, hogy itt panaszkodom, de gondtam hátha tudtok valami jó kis receptet, hogyan válhatnék háziasszonyok tündérévé!!!

Babus
nem irigyellek Kristóf rendmániája miatt, és előre sajnálom szegény feleségét!
Amúgy mi a Lost 2 mind a 24 részét láttuk már. Semmi gond a tévedés miatt.

Megyek pihizni!
Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Nem tüntem el, csak kicsit lerobbantunk. A srácoknak folyik az orruk, meg köhögnek, nekem meg fáj a torkrm :cry:
Köszi szépen az invitálást a talira, de sajnos a fentiek miatt ki kell hagynunk :cry: De majd legközelebb :lol:
Timka! Főleg neked akartam írni!
Engem annyira fel tudnak bosszantani az ilyen pasik :? Már bocs, nem akarom bántani a férjedet!
Ha Ő úgy gondolja valamit rosszúl csinálsz, és azt igenis meg lehet csinálni, hát hajrá, bizonyitsa be. Maradjon Ő a gyerekkel otthon csak egy napot, és próbáljon meg takarítani, főzni, mosni, kertet gazolni, na és persze gyereket nevelni :lol:
Te igenis jó háziasszony, feleség és főként anya vagy! :lol:
A te műszakod nem jár le, ez 24órás műszak! Ha a párodnak nem tetszik valami, hát csinálja meg :lol: Nyugodtan besegíthet! :roll:
Ne érezd magad rosszúl, hanem beszéljétek meg.
Remélem tudtam valamit segíteni, hogy jobban érezd magad :P
Most muszáj mennem, bocs, hogy csak ennyit írtam, de mindjárt lefordulok a székről olyan sz@rul vagyok, na meg a fiúknak is orrporszívózni kell :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jóreggelt!
FAnka, Brigi,
jobbulást a gyerkőcöknek!!! Itt a nyár, tessék elfelejteni a bacikat nagyívben!!!!:D

Babus,
na Kristóf nem semmi pasi, unokaöcsém ilyen rendmániás, de ő nem csinálja meg csak kritizálja, ha nem úgy áll valami, jó lesz időben leszoktatni, mert sajna ő már 28 éves és ezzel mindenkit az őrületbe kerget!:D Jó, hogy végre meggyógyultatok, akkor azért valamit mégiscsak segít az immunerősítés!

Timka,
ne idegesítsd magad, mindenki úgy és annyit csinál amennyit tud a gyereke mellett. Szerintem a hasonlítgatásnak semmi értelme, mert mindenki más típus, és minden gyerek is más, más az időbeosztásuk, az anyaszükségletük.
Én pl mostanában takarékra raktam magam, mert a pocak sokat keményedett. Most hogy kint vagyunk a kerttel nincs gondom, de otthon MArci nagyon jól elvolt egyedül a homokozóban és hagyott engem alkotni, ő már nem eszi a kavicsot. Bár hozzá kell tennem, hogy mi főleg hétvégén tudtunk értelmesen haladni a kerttel, amikor apa is otthon volt. A gyomokra menj el a Hermész boltba és vegyél egy kétszikű írtó permetet, amit ha ráfújsz a gyomokra, akkor 10 napon belül elszáradnak és nem nő ki újra. A füvet nem bántja, mert az egyszikű, de a bokrokra egyebekre ne menjen. Mi ezzel dolgoztunk és még most is néha ezt használjuk ha újra kibújnak a gazok! A nevét innen nem tudom, de ott segítenek.
Háztartás, én is főleg akkor haladok, ha MArci alszik, tergetni sokat "segít", amit kimosok azt a földön húzza végig, szóval félelmetes. Főzni majdnem minden nap szoktam, de én szeretek, bár MArci nem viseli túl jól, ezért a héten vettem neki műanyag minikonyhát, és most ő is főz, amíkor én a kis edényeiben. A takarítás és a vasalás pedig megvár. Apa nálunk a porszívózásban besegít, bár amíg egyedül voltunk otthon, addig igyekeztem hétköznap megcsinálni, hogy ne a hétvégi két napja menjen rá, de itt nem győzöm. Ma reggel külön mondta, hogy ne csináljam meg, majd várjam meg és este megcsinálja ő.
Én úgy szoktam tervezni, hogy egy hétre előre beosztom, hogy melyik nap mit akarok megcsinálni, általában van egy csavargós félnap, amikorra összerendezem az intéznivalókat, a héten pl minden délelőtt MArcival játszotereztünk, ma nem megyünk mert dolgom van.
Holnap jönnek anyósomék, mert szombaton ők is itt mennek a tengerhez nyaralni, bár kicsit odébb, mint mi. De addigra ragyogni kell mindennek, és valami tengeri kutyafülét is főzni akarok nekik, ami kicsit különlegesebb. Így ma pakolok, vasalok, mosok még gyorsan a nyaralás előtt, és am pl nem lesz meleg vacsi, mert arra már nem lesz erőm. De ezt apa belátja és elfogadja. Tehát nem működik az, hogy csak elvárom a másiktól, hogy minden toppon legyen, mert belátja, hogy MArci mellett az idén már nem lehet ugyanúgy "teljesíteni", mitn tavaly, amikor csak fetrengett a járókában.
A lényeg, próbálja ki egyszer ő, hogy egy napig Fannival van és mennyi dolgora jut mellette ideje, akkor majd kicsit máshogy fogja lárni a dolgokat. És ami a legfontosabb, hogy együtt vállaltátok, akartátok és mind a két embernek ki kell venni belőle a szerepét, nem lehet úgy elosztani, hogy én hozom a pénzt, te meg csinálj emg minden mást. És igenis nekünk is szükségünk van nhéáyn perc kikapcsra! FEL A FEJJEL!!!!
Na megyek, mert így nem haladok, és a végén még én is megkapom a magamét!!!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

 
 

Sziasztok!!
Bocsí,csak gyors leszek mert irni nem akartam csak olvasni,mert vár a vasalásom!!Csak éppen kiakadtam Timka írásán!!
Bocsí,hogy ezt irom de minek néz téged a férjed??Egyáltalán hogyan képzeli azt,hogy ilyeneket mond neked?? :shock: :shock: Hát nálunk pont az ellenkezöje van,azt mondja mindig Apa hogy ne csínáljak semmit menjek csavarogni a gyerekekkel,mert ha dolgozom majd megint főállásba akkor ugyse lesz rájuk időm!A háztartás egyáltalán nem érdekli,főzzni is csak a gyerekek miatt szoktam mert ő nem kéri,hogy elé tálaljak akármit is,azt vallja,hogy amit a hűtöbe talál abbol fog jólakni,mosogatni álltalába este ő szokott mindennap a kert teljesen az ő hatásköre,én csak virágokat ültetek de viszont valamikor ő locsolja!! :lol: :lol: :lol:
Nekem is van egyébként egy barátnőm akinek ugyan ilyen a férje,hát nem is szeretjük egymást az biztos ugy néz rám mindig mint egy véres hurkára! :evil: :evil: Mert én ugyanis ott is megmondtam ám már a férjének,hogy nem azért vagyunk otthon a gyerekekkel,hogy nekik jobb legyen!
Mond meg a férjednek,hogy gondolja azt hogy napi 8 orát dolgozol és utána még foglalkozol a gyerekkel is és a többi időt a háztartásé!!Ez kb napi 1-2 ora lesz!!Ezt tapasztalatbol mondom,hogy én amikor Kíra után mentem vissza dogozni hazajöttem akkor vele foglalkoztam és utána ,már este volt akkor kb még volt 1-2 orám hogy valamit csínáljak otthon!
De egyébként probálja ki amit Brigi is javasolt,menj el egy-két napra ugy hogy ott hagyod öket és csínáljon ő a gyerek melett meg mindent!! :D :D :D
Juc!!!
Nyugtatot vettél már be??Gondolom ideges vagy nagyon az utazás miatt!!Igyál felszállást elött egy felest!! :lol: :wink:
Nekünk is megvan a szállásunk Orfün nagyon szép és nagyon rendesek a tulajok!!
Egy panzioba megyünk (Árkádos panzio)nem tudom ísmeritek e!!?? :roll: A gyerekekre semmit nem kell fizetnem és igy lesz 8800/éjszaka négyünknek reggelivel!!A bnőm tegnap megnézte és mondta,hogy most mentek el a festők,és uj butorok is leszenek mire megyünk!! :lol:
Remélem jó lesz már nagyon várom!!
Jó hosszu lettem mégis!! :roll: :roll: :roll: Most már tényleg rohanok!!
Szép derüs napot mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok,

Timka,
Ne csüggedj!!! A férfiak nagyrésze valóban nem képes felfogni, mennyi gond van egy gyerekkel és hogy még az ember melletük háztartást is vezessen, hát az már valódi művészet. Tamesznek igaza van, nem lehet általánosítaní, és valóban nem ártana apára hagyni kicsit Fannit, csak hogy lássa, ez mivel is jár. Nálunk apa nem szól bele, mert belátja ő még a gyerekkel sem bírna, nemhogy még főzzön, mosson, stb mellette. Én már lassan kezdem megszokni azt, hogy nem csillog-villog minden úgy, mint Ákos születése előtt. Tisztaság van meg minden, de nem idegesítem magam pl. azon, hogy Ákos folyton összenyalogatja az ablakokat, meg az ő magasságában sok praclinyom itt-ott. Hetente egyszer-kéteszer letörlöm, oszt Ámen. Főzni én is minden nap szoktam, általában azalatt míg Ákos alszik, de ha ébren van, kap fakanalat, műanyag edényt és ő is működik.
Természetesen neked is szükséged és jogod van kikapcsolódni.

Babus,
Jópofa lehet Kristóf a rendmániájával :), majd később talán be is segít neked.

Brigi,
Jó gyógyulást a fiúknak, vigyázz nehogy te is lebetegedj.

Teszek fel egy képet az új szerzeményünkről, habár nem ezt terveztük megvenni, de Ákosnak annyira megtetszett, hogy más nem is érdekelte :) Kép


Képeljétek már jó ideje figyeltem Ákost, hogy néha sűrűn pislogott, azt hittem a szemével van baj, már el akartam cipelni a szemészetre, erre apa kiböki, hogy ő tanította Ákost kacsintaní :lol:

Kép
Kép
nyuszko
 
 


sziasztok

bocs de nagyon elvagyok havazva épp most teregettem ki és Maja beteg :cry:

szóval

Timka
csakj azt szeretném monfdani,hogy közöld a férjeddel,hogy más még így sem tudja ellátni a ház körüli dolgokat én pl akkor vasalok,takarítok amikor a férjem itthon van és ráruházom Maját,mivel vele max porszívózn i lehet meg 10 perces kaját feldobni.
_Fel a fejjel ,ügyxes vagy hogy ennyi mindent(szinte mindent) meg tudsz csinálni DFanni mellett.Mondjuk én még kíváncsi lennék még mit szeretne?Annyira zavarja az a kis gaz? :shock: szedje ki ő :wink:

nem akarok ám bántó lenni,mde ez kikívánkozott :D

Nyuszkó
kacsintás :wink: :D

Timurr
Vendég
 


Juc
én is annyra izgatott vagyok a nyaralás miatt :D
ma már két bőröndöt telepakoltam strandcuccokkal megg bébikajával,nagyon bevagyok sózva.
Repülőtől ne félj tényleg dobj be egy felest és minden rendben lesz.Mondom én aki retteg a hajóktól és Lopárra ügye 20 perces a komp út :roll: félek :oops:
majd kibírom valahogy
mi hajnalba tervezünk indulni és én úgy tervezem,hogy abba a ruciba rakom le Maját aludni amibe megyünk,mindent előre bepakolunk,csak kapjuk magunkat és a végén őt :D

Magunkról:M?aja szörnyen kivan taknya-nyála egybe,bár már jobb.Nől két foga hátul,ömlik belőle a nyál+ vírus piros torokkal,ömlő ortrfolyással,szenved nagyon,antibigyótól nem eszik :cry:

jó éjt

Timurr
Vendég
 


Jó estét!

Hú, látom, volt felhördülés a mai téma kapcsán... :shock: :lol:

Timka, szerintem is neked van igazad, és bosszantó és elszomorító, hogy a pasik nem mindig látják be, hogy a gyerekkel otthonlevés az ugyanolyan fontos és fárasztó és megterhelő munka, mint amit ők odabent dolgoznak. :evil: És bizony nem mindig marad mellette idő a háztartás ellátására. Szerintem egyszerűen képtelenség, pláne, ha szép nagy házatok van, no meg kertetek, hogy minden csillogjon-villogjon, asztalon gőzölögjön a vacsi, gyerek boldogan mosolyogjon, mire az uraság hazaér... :lol:

Az én férjem sem konyít szinte semmit a háztartáshoz, olyannyira, hogy egy csomó dologról nem is tudja, hol van... :shock: . (Számomra ez nagyon furcsa volt, mert az én családomban és baráti körömben közel-távol nincs még egy ilyen "hagyományos", nem-házias férfi, nálunk otthon pl. szinte mindig apukám mosogat, ő jár boltba, ő porszívóz stb.). A férjem pedig segíteni is csak hosszas rimánkodás után volt hajlandó. Viszont nagyon megértő volt és belátta, hogy ahogy Marci egyre több energiát igényelt, meg ahogy nagyobb lakásba költöztünk, ezt egyszerűen nem bírom. Úgyhogy pár hónapja lett egy takarítónőnk (nem nagyon mertem vele eddig "dicsekedni", nehogy kiderüljön, milyen béna háziasszony vagyok... :oops: :oops: :oops: ), aki hetente megcsinálja a nagytakarítást. Igaz ugyan, hogy a konyhát, hallt minden nap (legalább egyszer) fel kell sepernem, mosnom Marci-malacka étkezései után, meg a főzés ( :oops: ), mosás, teregetés az én feladatom, de azért jókora könnyebbség ez!!! Szóval ez is egy lehetséges megoldás.

Babus, Kristóf viszont úgy tűnik, házias, rendszerető férfi :lol: , kíváncsi vagyok, mikor növi ki... :lol:

Brigi, gyógyuljatok gyorsan!!!

Hú, Tamesz, nem semmi, hogy így pocakosan is mennyi mindent meg tudsz csinálni, iszonyú, milyen energiáid vannak :lol: :lol: , de hát írtad is, hogy ez azért jórészt anyuka- meg gyerekfüggő is, hogy ki mit bír. Le merem fogadni, hogy már be vagytok csomagolva a szombati nyaralásra!!! :lol: :lol: Mi bezzeg... :oops: :shock: Sehol semmi...

Andi, te véres hurka!!! :lol: :lol: :lol:

Na, elküldöm ezt, mielőtt bekrepál a babanet...

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Juc,
nincs bepakolva, ne cukkolj!!! :D De a lista kész, apa is átnézte, még felírta a piákat és a rágcsákat, látszik, kinek mi a legfontosabb!!! :lol:
Reggel nekiállok pakolni, ma kimostam mindent és este kis is vasaltam, így már legalább az nincs holnapra.
Te hogy állsz????

Viszont MArci délután kétszer is fisi-fosizott, de nem tudom mitől, mert utána meg semmi nem volt, minden esetre kapott normaflort gyorsan, mert nem lenne jó, pot a nyaralásra lebetegeni, amikor egész évben mindent kibírt! Lehet, hogy a foga miatt? mert azok is tombolnak, állandóan rágna.

A bejárónő egyékbként jó megoldás, lehet, hogy a két gyerek mellé majd én is igénybe veszem, amíg egyedül leszek velük, de ez még családi költségvetés függő.

Timurr,
jobbulást Majának, Ti mikor jöttök Lopárra? Melyik szállodába mentek? Mi már kinyomtattuk a komp menetrendeket, szeretnénk majd kicsit körbejárni a szigeteket, bár ez majd időjárás és MArci függő. Én pocakosan még nem kompoztam, remélem bírni fogom, repülés nem okozott gondot, akkor remélem ez sem fog.

Nyuszkó,
nagyon vagány az új szerzemény és a gazdája is!!!

Na megyek, mert holnap apa még dolgozik, vendégek jönnek, igazából még sütni akarok valami útravalót, pakolunk, és mi is úgy akaruk indulni szombaton, hogy cska a hűtőtűska és gyerek be és húzunk!!!
szép álmokat, Timka várom apa reakcióit!!! :lol:

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tippet és a biztatást.
Az a baj, hogy amiben nem értünk egyet arról nem tudunk beszélni, vitatkozni meg főleg nem tudunk, mert én másodpercek alatt idegbeteg leszek és meggondolatlanul olyan dolgokat mondok vagy úgy mondom, hogy utánna azon vitázunk hogy hogy beszélek vele. A "megint hogy beszélsz" meccset az estek 90%-ban lejátszuk, de könyörgöm hogy maradjak higgadt és nyugodt ha olyan dolgokat vág a fejemhez és főleg néha úgy mondja, hogy kinyillik a bicska a zsebemben. Ráadásul mivel a lelkem tanácsadó, addig csavarja a dolgokat, amíg a végére a saját igazát hozza ki! Reménytelen! De nem akarom itt teregetni a dolgainkat, tudom én sem vagyok tökéletes, de messze nem annyira amennyire ő látja.

Amúgy agazolásos témához még annyit, hogy tegnap este gazolt, de az összes kihúzott gazt ledobda oda ahonnan kiszedte. Gyakorlatilag nem függőlegesen állt a gaz, hanem vízszintesen feküdt. Baromi ronda látvány volt.

Igazából azért nem hagytam még rá Fannit egy napra se, mert szegény gyereket sajnálnám. Jól elvan ugyan az apjával ideig-óráig, de cici nélkül, anya nélkül egész nap. Én bömbölnék utána a legtöbbet.
Majd július 1 után lesz itt Veresen otthagyós játszóház, akkor egy héten egyszer berakom pár órára és kisikálom nyugodtan a házat.
Amúgy a bejárónős témát apa a kezdet-kezdetén elvetette! Ugyanúgy ahogy a kertfentartót is aki egy héten egyszer jött volna és kigazolta volna a kertet.

Tamesz
apa most ért haza, mondtam neki, hogy nyugodtam elolvashatja beírásokat. Nem érdekli!- mert szerinte én nem azt írtam le amit ő mondott, és persze hogy mindenki nekem az igazat.
Most tistáztuk a dolgokat: nem igény hogy rend legyen, mert az valóban nem lehetséges Fanni mellett, csak úgy ha valaki folyton megy a gyerek után és pakol. Nem igénye a minden nap friss kaja, bár ez nem okoz gondot mert én is szeretek főzni és nekünk kell itthonra kaja. Igénye viszont, hogy tisztaság legyen! Naponta porszívózok lent és kétnaponta felmosok, igaz volt rá példa hogy a mostalan ott állt mert nem volt kedvem vagy időm vagy akármim mosogatni, és az is igaz, hogy a pultot nem mindig takartítom rendesen le és fa munklapon már meglátszik pár ez+az, de ez az én trehányságom.

Hú,most rohadtul megfájdul a fejem! megyek vasolok egy kicsit, mert holnap mi is utazunk igaz csak 2,5 napra szüleimhez+esküvőre, de akkor is kell vinnem két bőröndnyi cuccot nekünk meg Fanninak.

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Juc,Tamesz
gáz,gogy én már pakolok? :D :roll:

Tamesz

San Marino hotelbe megyünk,mindjárt kikeresem a linket.
Mi 1-8ig leszünk,júli.


Timka
Pedig milyen jó lenne,egy olyan kertész ,mint a született feleségekbe :wink:

álunk is dettó én hogy beszélek+ felhúz külön,hogy csak rángatja a vállát,hogy ő mindent rosszul csinál,mert ő neki nem lehet szólni semmit,megbeszélni semmit.
Mert csak ezt kántálja :evil: olyan gyerekesek.

Megdícsérted a gazolásért? :wink:

na lépek

Timurr
Vendég
 


Csajok,
minden nyaralónak nagyon kellemes kikapcsolódást, pihenést kívánok, legyen nagyon jó időtök, a gyerekek legyenek tündérek!
Aztán kérünkmajd sok-.sokképet ésélménybeszámolót!

Én is húzok pakolni,mert nemsokára megjön a ház ura, és nem akarom hallgatni a "nemigaz,hogy megint várnom kell rád egy órát, direkt emiatt jöttem el hamarabb"szöveget.

Jó hétvégét az itthonmaradóknak!
Aztán jövő héten tessék jönni,nem szeretnék magammal beszélgetni!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat a nyaraláshoz! :D

Én is megyek most már pakolni (Tamesz, Timurr, most kezdem... :lol: , de listát már én is megírtam tegnap...).

Viszont este meg azt hiszem, beugrom a barátnőmhöz a kórházba, ugyanis megszületett a 2. babája (az első 2005 márciusi, tehát topikbaba lehetne, 15 hónap van a két gyerkőc között), és 6 óra volt a szülés mindenestül!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok, további szép délutánt, majd még este vagy éjjel bekukkantok, aludni ugye úgyse fogok... :? :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jókivánságokat, hatottak, már sokkal jobban vagyunk. Ma már nem kelett porszívózni a fiúkat és ez jó :lol:

Minden nyaralni indulónak nagyon kellemes pihenést kívánok! Legyen nektek jó sok napsütés és angyali gyerek, hogy tudjatok kikapcsolódni és feltöltődni!

Timka! Én itt leszek a jövő héten! :wink:

Timur! Jobbulást a lánykádnak! Antibios kezeléskor szoktak adni valamit, nem tudom mi a neve, de az rendbeteszi a bélflórát amit az antibio. kiöl. Kérdez rá a dokidnál. Csak egy tipp! :P Mi is kaptunk mikor Máté kórházban volt! :cry:

Lépek, családom egyik fele még alszik addig is hasznosítom magam a konyhában :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


SZiasztok!

CSak elköszönni jövök, mert itt vannak anyósomék is, szerencsésen megérkeztek a tengeri herkentyűket is megették, és lekötötték MArcit, amíg mi megpakoltuk a kocsit. Így már csak az apróságok és piperék vannak, na meg a játékok, de azért elég sok motyónk lett!

Brigi,
további jobbulást!

Juc,
jó utat, nem izgulni, majd gondolok Rátok a repcsi út alatt, bár akkor még remélem aludni fogunk! :D Jó pihenést nektek és gratula a barátnődnek, nem semmi 6 óra, hát akkor elég necces lehet nálunk is hogy apa hazaér vagy sem a szülésre. Most kicsit elkeseredtem!!! Gratula neki és ha lesz ideje, "vezesd" ide közénk!!!:D
Itt már 20 fokos a tenger, szerintem krétán már mégtöbb, szóval jó időt Nektek is!

TImka,
remélem a hétvégétek jól sikerül, próbálj kicsit kikapcsolni és morogjatok egymásra, mert az nem jó senkinek sem, Fanni is megérzi!

Na megyek, kellemes hetet mindenkinek, jóidőt küldjük arra is, itt ma 30 fok felett volt, már a légkondit is beüzemeltük, a tulajék pedig kimosták a medencét és most megy bele a tiszta víz, így mire visszajövünk már fincsi meleg lesz ez is!
Tessék sokat írni a jövő héten is, és minden jót Mindenkinek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Én is elköszönök, bár lehet, hogy benézek majd később is!

Tameszéknak is szép nyaralást, meleg tengert kívánunk!!!

Betegeknek meg gyors gyógyulást!!!

Mindenkinek szép nyári hétvégét meg jövő hetet, jó gyerekeket... :lol: :lol: :lol: Marci ma annyit randalírozott, hogy úgy elesett, hogy vérzett a feje... :( :( :( Most ott virít egy nagy seb a fején... :cry:

Tamesz, pedig biztatásként akartam írni, hogy a második szülés mennyivel rövidebb és könnyebb... :lol: :lol: :lol: Köszi a gratulációt a barátnőm nevében :) , végül nem mentem be a kórházba, nem mertem a nagyon nyügi Marcit itt hagyni az apjára, inkább elaltattam én... Majd lecsekkoljuk a babát :lol: , ha hazajöttünk... Egyébként már régen hívtam a fórumra, de nem akart jönni, néha bekukkantott olvasni, de sztem azt is marha ritkán, úgyhogy nem bírta követni az eseményeket. De majd engedélyt kérek, hogy a kétgyerekes tapasztalatait megosszam veletek... :lol:

Timurr, Brigi, az antibigyót helyretevő szerek a Normaflore meg a Protexin, én legalábbis ezeket ismerem.

Fanka, Panninak sok puszit küld Marci, ígéri, hogy rá se néz a görög csajokra... :lol: Remélem, a mellékhatás már elmúlt, és jól vagytok!

Jó éjszakát!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Brigi!
Üdv itt!

Tamesz!
Köszi a hiányolást, hát nemigen tudtam jönni géphez, most is csak sacc-per-kb olvastam vissza.

Lizi totál anyás, annyira, hogy a fodrásznál csak úgy volt csendben, ha a térdemen ülhetett, egyébként ordított, hát nem volt egyszerű így a hajvágás. Úgyhogy többnyire Lizizéssel telnek a napjaim, na meg a leendő konyhánk tervezésével,mármint a bútor tervezésével(meg úgyamúgy az épülő házunkkal kapcsolatos dolgokkal), ami nem is olyan egyszerű dolog. Na, meg ha ráérnék is este netezni, hugomnál tuti itt van a pasija és emiatt nem nyomulhatok a tesóm szobájában levő géphez.

Timka!
Nem semmi a férjed, enyim ilyen mert volna mondani, akkor valszeg lekiabáltam volna a fejéről a hajat.

Fú, mennem kell, remélem mindenkivel minden okés(mert tényleg csak nagyon kb-ra olvastam vissza, így hát nem mindenről vagyok értesült :( )

Kellemes hétvégét!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!!
Mindenkinek nagyon jó nyaralást,és super időt kivánunk!!
Többiek el ne tünjetek!!Én itt leszek!!
Szép hétvégét!!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom szombat dél ótasehol senki! Mégiscsak kihalt a topic????
Mi hazaértünk a 7végi szülőlátogatásból, ami nagyon hamar eltelt,
Fanni oda és vissza isvégigaludta a 2,5órás utat, kis angyal volt!
Otthon a nagyszülők kényeztették,jó volt néha lepasszolni egy kicsit, bár ő is elég anyás!
Szombati esküvőt is elég jól bírta, a templomi esküvők alatt kint voltunk, utána pedigmajnem 2 órát aludt, hogyfelkészüljön a bulira.
Volt olyan pillanat, amikor vacsorázott a nép a táncparkett pedig üres volt, hogy Fanni bement középre és produkálta magát. Olyan édes volt.
Most baromira szenvedek a space billenytűzettel, ugyhogy elbúcsúzommára, remélem holnap már lesz ittegy kis élet!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Mi is megvagyunk, és meggyógyultunk! :lol:
Sőt annyira, hogy voltunk a velencei tónál! :lol: Nagyon jó volt. Mindkét manó nagyon élvezte, alig lehetett kirángatni őket a vizből :lol: Féltem is, hogy mi lesz, de szerencsére nem estek vissza. A viz is elég meleg volt! Pancsi utánn meg jót homokoztak.
Teszek is fel néhány képet, de nyugodtan szóljatok, ha túl sok vagyok :oops:
ilyen szerkót vettem nekik mert olyan aranyos :lol: :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
na eldugulok, minden nyaralónak mégegyszer nagyon jó pihenést, bár már úgysem olvassátok, a többieknek mag kellemes hetet! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok :D

Brigi
Nagyon helyesek a srácaid :D

Én is csak képeket feltenni ugrottam be :D
Kicsit nekem is sok lesz, bocsi :lol:

Reggeli ébredés:
Kép

"Pont beleférek a dömperbe :lol: !!!"
Kép

Pancsizás közben:
Kép Kép

Kisvonaton ülve útban Mátrafüredre:
Kép

A barátokkal Mátrafüreden:
Kép

Kristóf kis barátnőjével, éppen puszihoz készülődve :lol: :
Kép

Végül az új frizura :lol:
"Anyáék a kánikula tiszteletére megkoppasztottak" :lol:
Kép


Ha már holnapig nem jelentkeznék, akkor:
Mindenkinek minden jót, nekünk holnaptól kb. 2 héten át nem lesz internetünk, a UPC-t visszamondtuk, áttérünk a T-Com-os ADSL-re ,holnap kell visszavinni a modemet, utána még papírmunka, meg ez+az, azt mondták kb. 2 hét.
Úgyhogy én igazoltan fogok hiányozni :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!
Nagyon jók a képek!Babus te mindig olyan jó képeket csínálsz,mintha mindig beállitanád Kristofot! :shock: :shock: Nekem Míronnem igazán akar pozolni,ugyhogy legtöbb képünk össze-vissza!Legtöbbször oda se néz,egyszerüen nem érdekli!
Brigi!
Olyan furcsa,hogy ilyen nagy fiad van!Nagyon aranyosak,és super a szerko,imádom a narancssárgá! :lol: :lol: :lol: De sajna Kíra nem igazán veszi fel,ő még mindig rozsaszinbe látja a világot! :roll: :wink: Mironnak viszont van sok narancssárgás cucca,meg piros azt is imádom a fiukon!
Timka!
Mi is megéltünk már ilyet,hogy egy totál üres táncparketten Míron egyedül rázta a seggét! :lol: :lol: Dagadt a mellem rendesen! :oops: :oops: :roll:
Na jo dobok pár képet,hogyan telnek napjaink,a dátumot ne nézzétek mert voltam olyan ügyes,hogy akucsere után nem állitottam be! :oops: :cry:
Többiek hol vagytok???Irjatok!!

Kép Mironnak felállitottuk a pancsolot de nem igazán van értelme csak a többiek után akar menni a nagyba!

Kép Rokon gyerekekkel,meg Kírával iszonyuan tud őrülni ha játszanak vele is!!

Kép Bujocska!Ez a nagymedinek a takarofoliája,rádobtuk a mászokára száradni,ő ide bujt el!!

Kép Kert első része anyáéké! :lol: :lol: Ott nincs játszás!! :lol:

Kép Kírám! :lol:

Kép Miron egyedül a nagyba,egyre bátrabb!!Pedig nem tul meleg a víz! :lol:

Kép Napozáshoz víz kell cumisüvegböl!! :lol:

Eldugultam!Bocsánat!!
Szép estét mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok,

Látom csak úgy elvétve toppan be valaki :) , gondolom mindenki, aki nem nyaralni van, kihasználja a jó időt.

Brigi,
Nagyon aranyosak a srácok, örülök, hogy meggyógyultatok.

Andi,
Jó bulik vannak nálatok :D . Én is tervezem, hogy felfújom a medencét és meghívok néhány babócát anyukástól egy kis locsi-pocsira. A mi medencénk nem túl nagy, de a babáknak gondolom majd tetszeni fog. Tavaly vettük Ákosnak, de akkor még csak belelógattuk, még nem tudott rendesen ülni.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!
Én sem tűntem ám el, csak hétvégén gyorsan "elugrottunk" (280 km) Anyukámékhoz, mert rájöttünk, hogyha most sem megyünk, akkor legközelebb csak 1 hónap múlva tudunk utazni. Marci annyira boldog volt! Mindkét nap csak 10 órakor volt hajlandó lefeküdni és sokszor csak nagy boldogan rohangált ide-oda. Hihetetlen volt! Teljesen túlcsordultam én is a nagy boldogságát látva :). Nagyon rossz és nehéz volt visszajönni. A visszatértünk utáni napon Marci úgy ébredt, hogy mutogatott a telefonra, hoy Mama, Papa (hívjuk fel őket). Majd egy órán keresztül Anyukámék fényképével járkált, le sem tette, csak gyűrögette és mutogatta, hogy Mama, Papa. Azt hittem megzabálom.
Tegnap viszont beoltották a 15 hónapos oltással és estére belázasodott. Ez még nem lehetett az oltástól, így most eléggé aggódom, hogy hogyan fogja majd viselni a vírusokat, amikkel most megfertőzte a dokinéni :(. Kézeljétek, egy kicsit sem sírt, sőt szerintem észre sem vette, hogy beoltották. Nagyon szeretem ezt a dokinénit :)!
A képek nagyon jók. Kristóf továbbra is hihetetlen vigyori :). A medencés képek pedig szuperek! Nagyon jók a medencék is!
A narancssárga rövid nadrág nagyon jó! Marcinak is vannak narancssárga ruhái és Neki is nagyon jól áll.

Mi is jártunk fodrásznál. Apa is ott volt velünk, így Marcival nem volt semmi gond, sőt. Beleült vidáman az ölembe, játszadoztunk és a fodrászom úgy levágta gyorsan a haját hogy észre sem vette :).

Teszek is fel 2 képet. Az egyiken még látszik a régi göndör "focista-haja", a másodikon pedig már igazi nagyfiú :(:
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 670.31.jpg

[/img] Göndör tincs

Kép NAGYFIÚ

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki képeket rak fel,hátén is teszek majd.Nagyon aranyosak a fiúcskák, ideje egy kis csaj is megmutatni.
Mi is sokat vagyunk kint akertben meg jövünk-megyünk,nem nagyon van időm netezni.
Hétvégén mi is szüleimnél voltunk, Fanni nagyon élvezte a nagyszülőket. Másnap ő is azzal ébredt, hogy utánozta a lovacska hangját, nagyon tetszett neki a sok lovasszekér,mert ott még járnak olyannal is.
Medencáézés nálunk csak miniben van, sajnálnám a szép gyepszőnyegünre rárakni egy ilyen brutál nagymedencét, alatta tutitra tönkremenne a fű. Majd talán jövőre, amikor már nagyobb lesz.

Képzeljétek,Fanni megtanult felmászni a csúszdára. Olyan ügyesen csinálja,hogy nem is tudom miért állok még mögötte. Ma voltunk a Brendonban,alig lehetett elhozni a játszó részről, folyamatosan pörgött és mászott fel a legnagyobb csúszdára. Utána szépen elhelyezkedik és lecsúszik.
A lépcsőn is már úgy jön fel, hogy kapaszkodik a korlátba, és rendesen lépked, nem mászik. Én nagyon el vagyok olvadva tőle, hogy ilyen kis ügyes már.
Ma kellett venni neki egy másik bilit,amibe lehet kapaszkodni.Alig lehetett leszállítani róla a boltban,itthon pedig már fel is avattuk. A másikbilire mostanában nem is lehetett ráültetni, erre pedig magától. :shock:

Nálunk jövő héten lesz esedékes a15 hós oltás, ha addig meggyógyulunk. Ugyanis a kisasszony szörcsög,valószínűleg a légkondi, meg a hétvégi lagzi betett neki. Igaz nekem és az apjának is folyik azorrunk, ami tutira a légkondi miatt van, de ezt a brutál hőséget nem lehet másképp elviselni.
Tegnap tök váratlanul megjelent nálunk a védőnő, hogy szóljon az oltásról. Eddig egyszer dugta ide az orrát,most alig ismerte meg Fannit. Azt hitte van egy másik, nagyobb gyerekem is.
Féltik a feneküket, mert szólt,hogy telefonáljak majd neki, ha megkapta a gyerek az oltást,mert le kell könyvelniük....
Bezzeg az 1 évesadatokra nem volt kíváncsi.

Na akkor jöjjenek az ígért képek:

Kép Vacsi után...

Kép medencében, ruhában...

Kép medencében, ruha nélkül....

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Hű, de nagy itt a csend! Így legalább tudom követni az eseményeket, még ha ritkán tudok is benézni :).

Timka,
Fanni nagyon édes és nagyon jó kis medencéje van!

Marci sajnos egyre rosszabbul van. Éjszaka nem tudtuk lehúzni a lázát. Másfél óra alatt kapott egy nagy adag Panadolt és 2 hűtőfürdőt, aminek eredménye képpen 39,5-ről 39,2-re ment le a láza (ekkor már benne volt egy germicid-C). Ezek után kihívtuk az ügyeletet. Hosszas könyörgésre kb. 2 óra múlva kijöttek. nem a 2 órával van agond, mert tudom, hogy sok a dolguk, 3 kerületet látnak el. Csak Marcinak közben egy kicsit lement a láza, így a "kedves" doktornő jól lecseszett, hogy miért hívtam ki és egyáltalán miért aggódom amiatt, hogy lázas. Annyira mérges lettem rá, de sikerült magamban tartani a mondandómat, bár nem kis erőfeszítés árán. Én nem csak a láz miatt aggódom, hanem inkább amiatt, ami okozhatja. Szerinte csak 40 fokos láz esetén kell hívni az ügyeletet. Mondjuk akkor én inkább már mentőt hívnék, ők gyorsabban tudnak jönni. A vége az lett, hogy ráfogta az oltásra. A meningitist legalább kizárta, nekem csak ez volt a lényeg.
A körzeti dokinéni szerint az oltástól biztosan nem lehet lázas, csak leghamarabb az oltást követő 7. napon. Felhívtuk a Lászlót, ott is ezt mondták. Így viszont még mindig nem tudjuk, hogy mi a baj. Nem piros a torka, nem folyik az orra, tiszta a tüdeje, betapintható a hasa, nem köhög, nincs begyulladva a füle. Eddig még folyton vidám volt, egész nap evett. Mára már bágyadt lett, nem eszik semmit, csak szopik és volt egy zöld büdi fisi-fosija is. Remélem ez már kiindulópont.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de nagyon aggódom. Ráadásul a dokinéni megnyugtatott, hogy Marci az a típus, aki 5-6 éves koráig igen gyakran fog átesni vírusfertőzésen, főleg légútin, viszont utána nagyon egészséges lesz. A férjem is ilyen volt és mióta ismerem, szinte soha nem volt beteg. Én viszont gyerekként voltam baromi egészséges és most felnőttkoromban esek át a gyerekbetegségeken... Most ezzel nyugtatom magam.

Bocs a kibukásért. Most legalbb keveseket fárasztok vele! Még jó, hogy sokan nyaralnak :lol: ! Olyan jó hogy ilyen szép idejük van!!!

Ma már nem jövök. Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok,

Csak röviden kukkantok be, míg apa borotválkozik :) .

Eveka,
Ez szörnyű! Valóban annál rosszabbat el sem tudok képzelni, hogy látod, beteg a gyerek és nem tudod mi az oka, hogyan segíts rajta. Nem tudná azért még megviszgálni egy másik gyerekorvos is? Azért mégiscsak magas a 39,5 fok láz. És az az ügyeletes kiborító, mert, ha a saját gyerekéről lenne szó biztos ő sem lenne olyan nyugodt. Írd meg hogy mi a helyzet Marcival, jó? Szorítunk, hogy az éjszaka minden rendben legyen!

Timka,
Jól pancsol a kisasszony. Én még mindig nem fújtam föl a medencét, mivel nálunk minden nap van eső, nem lenne hova betenni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Nyuszko,
köszi az aggódást. Éjszaka már nem volt láza Marcinak és azóta sem. Utoljára lefekvés előtt kellett csillapítani a lázát. Azért még elég nyügi, de a láztalanságot már biztató jelnek tekintem :).
Hétfőtől pedig majd jelentkezhetnek a 15 hós oltás mellékhatásai... Remélem legalább a pöttyöket és az újabb lázat megússzuk legalább.

Szép napot Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziazstok!

Jajj Eveka, ez a láz nagyon ijjesztően hangzott.Örülök,hogy jobban van már Marcid.

Én mostmár totál betojtam ettől a 15 hós oltástól. Nem tudom mikor adassam be neki, mert most valószínűleg a hideg-meleg-légkondi hármas miatt taknyol egy kicsit, iszonyatosan nyűgös a nagy meleg miatt, ráadásul mostmár tutira jönnek a rágófogai, láthatóan dúzzadt az ínnye fent is lent is, ráadásul zöldes hígabb széklete van.
Be kellene vinnem Pestre a dokinéninez, akire egy kicsit kivagyok akadva. Ő Fanni gyerekorvosa, viszont ideki Veresre még soha nem jött el. Akkor viszem hozzá a gyereket ha beteg, és én viszem betegen, nem jön ki házhoz. Pedig fizetnék is neki! Amikor BP-en laktunk jött hozzánk, és az eddigi oltásokat mindig otthon kapta meg,most pedig be kellene vinnem abba arendelőbe,ahol Fanni mindig sírógörcsöt kap. Rendel egy másik helyen is, általában ide járunk hozzá, itt nincs semmi baj, a két lábán sétál be adokinénihez. Egyszerűen a hely maga irritálja a gyermekemet, és a dokinéni nemképes áthozni a másik helyre az oltóanyagot.
Most ajánlpttak egy gyerekorvost aki a XVI.kerületben rendel, de itt lakik Veresen és vállal itteni gyerekeket is,lehet hogy cserélünk. Viszont olyan ciki lenne, ha mégsem jönne be az új doki stílusa. Előnye viszont hogy helyben van és tutira lehetne rá számítani télen is,mert igazából akkor gáz a bekocsikázás.

Vajon a nyaralók hogy érzik magukat?! Tök jólehet a vízparton most, ilyen dög meleget a tenger mellett sokkal könnyebb elviselni. Már alig várom,hogy elmenjünk mi isvalahová,szétisnézek, hogyhová menjünk....

szépnapot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka,
ne ijedj meg az oltástól. Marci lázának semmi köze nem volt még ahhoz. Majd hétfőtől lehet az oltástól láza, de az nem okoz ilyen makacs magas lázat. A híg zöld széklet lehet a fogától. Én a helyedben elbeszélgetnék a másik dokinénivel. Az egyik barátnőm cinkotai, ha éppen ott rendel a kérdéses orvos, megkérdezhetem Neked, hátha épp hozzá járnak.

Esik!!! Végre. Már azt hittem megőrülök itt Marcival együtt a 3. emeleti, lapos- és fekete fóliával bevont tetős lakásban. 2 napja már egyikünk sem eszik szinte semmit. A klímát meg csak akkor merem bekapcsolni, ha a Manó a másik szobában alszik. Éjjel azért sokat segít.

Jó hírem is van: már festik az új lakást és holnap jön a parkettás. Legkésőbb jövő hét közepére szerintem teljesen kész lesz :). Még nyaralunk egyet július elején Anyukáméknál, aztán költözünk!!!

Szép napot Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Eveka,

a dokinénit dr. Kordé Izabellának hívják, és a XVI.ker Hősökterei rendelőben rendel. Ennyiinfómvan róla egyenlőre. Majd hétfőn felhívom, ha addig esetleg valami infót megtudsz róla a barátnődtől megköszönném.

Mi ma megint útrakelünk,megyünk le Gyulára és csak hétfő este jövünk haza, mert Apának hivatalos dolgokat kell intéznie.
Remélem szép időnk lesz és eljutunk valamelyik nap a strandra is,olyan régen voltunkmár. Fannival még nem is voltunk strandon, csak a Kolpingban volt medencében. Bár azt nem tudom Gyulán van-e gyerekmedence, aminek nem nagyon hideg a vize, mert azt az én csajom nem bírja.

Szép hétvégét mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Remélem a nyaralók jól vannak :D

Timka
nagyon édes Fanni locsi közban (is).

Sajnos nálunk sem jön ki a dokinéni,csak az első látogatáskor,utána mindig ,oltásra is nekem kellett levinnem,pedig én is inkább fizettem volna.

Érezzétek jól magatokat Gyulán.

Eveka
Marci hogy van?

Andi
kész strand van nálatok :D tök jó

Kicsit szokás szerint elhavazódtam.Voltunk két ballagáson,ahol sikerült akkorát tanyálnia Majának,hogy felrepedt a szája,tiszta ideg voltam.Aztá anyukáméknál maradtunk,plusz eg ynapot.
Még mindig kicsit köhög és taknyos Maja,nem akar kikeveredni ebből a kórságból.
Kínlódunk ebbe a kánikulábaegész nap megy a simi manó,az úgy ahogy leköti és amint emebri az idő megyünk ki az udvarra.Nem bánnám,ha akkor lenne ilyen idő,amikor nyaralunk

szép napot mindenkinek

Timurr Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem nem vesztünk el, élünk virulunk!! Bár Panni is átesett sajnos ezen a "pár napos láz" víruson, de szerencsére hamar átvészeltük, és kinőtt egy rágófoga is. Döglődünk a lakásban a megeltől (Eveka: mi is harmadik emelet, lapostető :x ), így sokat vagyunk kint, szinte csak a délutáni alvásra vagyunk itthon. Itthon jobb híján egy felfújható csónakban pancsol az erkélyen, azt nagyon élvezi.
Képzeljétek, mi is megyünk nyaralni, jövő vasárnaptól egy hétre Porec-be! Húúú, már úgy várom! A neten foglaltam szállást, ott, ahol Tameszék is, szerintem nagyon jó kis iroda, megbízhatónak tűnnek. Ha valakit érdekel: www.adriatica.net.
Panni leszokott magától az esti szopizásról, már egyátalán nem kell neki. Reggel azért még cicizik egy kicsit. Örülök is, meg nem is, azért mégiscsak "nagylány" kezd lenni, a játszótéren is egyre meszebb merészkedik a közelemből.

Timka
Remélem sikerült tisztázni férjuraddal a dolgokat, és már kevesebbet piszkál az otthoni dolgok miatt! Én heti egy-két nap "szadságot" adok magamnak, ilyenkor nincs főzés (előző napról marad), takarítás, mosás, stb. Megőrülnék minden nap állandóan gürizni itthon. Szerencsére ezt nem is várja el senki, és nem gond, ha néha nincs meleg vacsi. Mondjuk egy kertesháznál más a helyzet, gondolom, töb a meló. Mi már beletörődtünk, hogy nem csillog-villog minden, mint azelőtt, fontosabb, hogy az időm nagyobb részét Pannival töltsem, mintsem suvickoljak állandóan - gondolom te is így látod :D . Csak valahogy meg kéne erről győznöd a párodat is. Kitartást és türelmet kívánok hozzá.
Nagyon cuki Fanni a kis medencéjében!!

És persze a többi lurkó is
:lol: !!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, megjöttünk a nyaralásból, csúcs volt, majd este jövök képekkel meg élménybeszámolóval is!

Látom, képdömping volt, amíg nem voltunk itthon, nagyon szépek a gyerekek! :D

Betegeknek mielőbbi gyógyulást, most nyaralni indulóknak jó nyaralást kívánok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Szia Juc

Jó, hogy újra itthon! Írjál majd, kíváncsi vagyok, hogy sikerült a nyaralás és főleg a hajnali indulás :D.

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!
Gyorsan elolvastama heti termést és megnéztem a szuper képeket, hogy mennyit nőttek a gyerkőcök!!! Nagyon jók a pancsis képek is!

Mi is megérkeztünk, bár mi csakzágrábig, de útközben ma kompoztunk egyet KRK szigetére és meg is néztük a várost, illetver Rijekát is útba ejtettük, már megy a mosógép, most a képeket töltögetem, majd este benézek és én is felrakok néhányat, ha jók lettek!

Jobbulást a betegeknek!
15 hós oltás nekünk semmi mellékhatással nem járt, ne féljetek tőle!!!
üdv

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
Na végre kidőlt a kisfőnök és már 3 adag mosás kint szárad a 35 fokban! Azt hiszem holnap már vasalhatok!!!:D

Most nincs erőm írni, így én is csak képeket dobálok fel:
Fiúk pancsi közben:
Kép
Homokozok ezerrel: Kép
Utána egy kis fürcsi: Kép
Hajókirándulásról egy szigetecske: Kép
A gyerkemeket a látvány nem túl sokáig kötötte le, így újabb szórakozást keresett apával: Kép
Kúltúrprogram: Rab város megtekintése bicajjal: Kép
Egy kis "giccses tengerecske": Kép
Így rohangált a kisfőnök a parton a "szerszámokkal": Kép
Este "népszámlálást" kellett tartani, hogy minden eszköz megvan-e vagy esetleg elásott valamit? Kép
Ugye látszik, hogy jól érezte magát? Kép
Még van néhány száz kép, de nem akarom betölteni az egész oldalt, bocsi, hogy sok lett!
Szép álmokat, kellemes pihenést, itt beizzítottuk a légkondikat, emrt még meg sem mozdul a levegő!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok Csavargok!!
Nincs kedvem most irni,csak gondoltam üdvözlök mindenkit!Mi is voltunk ám "nyaralni "Mironnal,de hála ístennek csak egy napot a Heim-Pál gyermekorház toxicologiáján!Majd holnap ha lehiggadtam akkor leirom mi is a mi kis storynk,most csak annyít,hogy jol vagyunk! :) :wink:
Nagyon jok a képek,és kérünk még ,hogy csorogjon a nyálunk!!:):)
Szép estét mindenkinek,remélem ma már én is tudok aludni! :cry: :? :?
Vendég
 


Sziasztok!
Marci egész rendesen javulgat. Most kiütések jelentek meg rajta, így úgy tűni, hogy a bizonyos "háromnapos láz" nevű vírusfertőzésen esett át. Ezzel nincs semmi gond, szövődménymentesen gyógyul, csak a magas csillapíthatatlan láz volt számomra aggasztó.
Az oltásnak egyelőre nálunk sincs semmi mellékhatása, jön viszont két újabb szemfog. Ha ezek kibújnak, már csak 4 fog marad hátra és nem kell tovább Marcinak emiatt szenvednie!

Tamesz,
nagyon jók lettek a képek! Marci olyan nagyfiú már! Annyira furcsa. Az én Marcipánom egész babás mellette. Nem mintha bánnám :). Örülök, hogy szép időtök volt. Ketteske is jól érezte magát? Ha jól látom, Marci is érzékeny fehérbőrű. Nem okozott gondot az erős napsütés?

Juc,
jó, hogy Ti is megjöttetek! Tegyél fel képeket, ha lesz egy kis időd!

Andi,
ez elég ijesztően hangzik...

Timka,
elküldtem mailben az adatokat a barátnőmnek, remélem tud segíteni.

Fanka,
jó ötlet a medence! Csak az a baj, hogy Marci az erkélyről folyton a mélybe akarja vetni magát...

Timurr,
Maja micsoda csinos nagylány lett! Remélem már elfelejtette a "száj-balesetet".

Most teljesen fel vagyok pörögva, mert egész délután függönyt és szőnyeget nézegettünk, mert jövő hét elejére elkészül a lakás :) :) :)!!! Költözni csak júli második felében fogunk, de annyira elbambultam itt a nagy várakozásban, hogy a végén sea függöny nem lesz még készen, se szőnyegünk nem lesz még :).

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Andi! Mi történt? A hideg is kirázott :cry: Azért jó, hogy már jól vagytok!
Eveka! Veletek mizujs? Marci jobban van? Arra gondoltam, ha 3-4nap utánn pöttyök jelennek meg rajta ne ijedj meg, akkor csak a 3napos lázat szedtétek össze!
Juc! Üdv itthon! :lol: Várjuk a képeket, ha kifújtad megad :lol:
Tamesz! Nagyon jók a képek! :lol: LÁtszik, hogy a Kisfőnök szuperül érzi magát :lol: És a tájképek is nagyon jók!
Timka! Fanni nagyon édi a pancsis képen. Olyan kis husi, imádnivaló!
Timurr! Maja is nagyon édi, igazi kishölgy!
Mi jól vagyunk, ma is voltunk a velencei tónál! Holnap vizont egyedül leszek a két vagy három gyerekkel, apa dolgozik és lehet, hogy Dani is megy vele. Úgy utálom mikor hétvégén is dolgozik :twisted:
Viszont ma kiderült, hogy mi is fogunk nyaralni, és apa megigérte, hogy egy hetet velünk lesz! Na erre leszek én kiváncsi!
Jaj, mennem kell Máté ébred és cicit követel :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Eveka! Egyszerre írtunk :lol: Akkor jó volt a megérzésem :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jóreggelt!

Andi!
Mi történt veletek? Nagyon megijedtem, remélem már minden ok, majd mesélj, ha lenyugodtál! Nagyon szép a kertetek, igazi gyerekparadicsom, ahogy látom, van minden, medence, mászóka, kicsiknek, nagyoknak!

Eveka,
NAgyon csini lett az új frizura, tényleg nagyfiússá válnak tőle.
ez a három napos láz elég rosszul hangzik. Mi a fogakkal teljesen leálltunk, Marcinak még mindig csak az a 6 van kint, ami karácsony után egy hónap alatt kijött, azóta semmi, bár 4 is nyomul, de még nem bírtak kibújni. NAgyon szupi lehet, hogy már lassan költöztök, én annyira imdátam beszerezni a cuccokat. Most is van mit, mert "ketteske" szobájába szerenénk venni tapétacsíkot meg függönyt, csak legyen végre egy kis időm megvarrni otthon.
Marci igen világos bőrű sajna, mint az apja, bár az apja méginkább, ő 40-es naptejet kapott, Marcit 60-assal kentem, így nem égtek meg. Én sem vagyok barna bőrű, de hozzájuk képest nagyon. Az én családomban mindenki barna hajú-barna szemű-kreol bőrű, csak én vagyok világos típus. Én csak 15-öst használok!:D

Brigi,
köszi a dícséretet, igen nagyon szép helyeken jártunk és végig nagyon meleg volt, de ahogy hallom, otthon sincs rossz idő, csak néha felhőszakadás. Legalább is a mi házunk környékén az is volt a szomszédok szerint. Jó, hogy meggyógyultatok! A Velencei tónál van valami nyaraló vagy törzshelyetek? látom nagyon élvezték a fiúk a pancsolást, félelmetes, hogy Neked már 3 gyerkőcöd van, én még a kettőbe is most próbálgatom beleélni magam, hogy hogyan fogom majd beosztani az időt, a törődést, és bevallom, néha megrémülök kicsit.

Timka,
hát Fanni kisasszony nagyon csini a fehér ruhácskában!!! És szuper a házimedencéje is, mi tavaly a teraszra raktuk Marcinak a medecét, a füvet én is sajnáltam, így aláraktam a habtapikat, hogy puhább legyen, de nyár végére kilyukadt. Most csak egy csónakot fogok felfújni neki pancsolni. Úgy látom nagyon élvezi a szabadtéri pancsolást! Apával a helyzet javult????

Timurr,
Ti még nem mentetek el nyaralni? Nem semmi hercegnő lett Majából, látom tudja is viselni a ruhácskákat! Jó pihenést nektek és tessék minden bacit elkerülni!!!

Fanka,
örülök, hogy sikerült szállást foglalnotok, mi nagyon elégedettek voltunk a szállodával és az árával is, teljesejn modern, Marci volt a legkisebb gyerek és a kedvenc, elnézték nekünk, hogy minden nap porszívózni kellett a szobánkat, összefirkálta a lepedőt.....
Mint kiderült fél Lopár tele volt magyarral, de majdnem mindenki apartmanban lakott, és nem volt lényegesen olcsóbb, mint a mi szállodánk félpanzióval, nekem nagyon nem volt mindegy, hogy most egy hétig nem volt gondom a kajára és egyebekre, így lehet igazáűn pihizni. Bár az sem rossz, amit sok családnál láttuk, hogy vitték a nagyszülőket gyerekpesztrának és konyhatündérnek.

Muki,
jó konyhatervezést, én azt nagyon élveztem, bár elment vele egy hónap, mert elmentem tervezőhöz is, ingyen adtak ötleteket, érdemes. Sajna 3 év alatt minden szekrényem csurig lett, így jó magas és sok szerényt tervezzél!!! Marci is elég anyás-apás lett most az utóbbi hét alatt, ha valamelyikőnk nincs vele, akkor vinnyog, nem is tudom mi lesz augusztus végétől, ha apa megint kijön egyedül.

Babus,
nagyon szupi Kristóf új sérója, én is készülök lassan újra megnyírni Marcit, mert ebben a melegben szegényke csak izzad. Tényleg nagyon rendes, hogy így hagyja magát fotózni, MArcit úgy kell elcsípni, mert kirohan a képből, vagy belejön a lencsébe.

Juc,
elvesztél a pakolásban???? Tessék élménybeszámolni, mesélni, fotókat felrakni!!!:D

Egyébként mi nagyon jól éreztük magunkat, sokat pihentünk, ezer éve nem volt ennyi időnk egymásra, és nyaralni. A tenger nagyon fincsi meleg volt, tényleg gyerekparadicsom, mindenki homokozik, persze minden gyereket a másik játéka izgatott, így este mindig körbe kellett járni, hogy mink hol van. A menetrendünk úgy nézett ki, hogy délelőtt strandolás, majd a nagy meleg elől séta haza, ebéd és nagy szundi-bundi családilag a teljesen besötétített légkondi szállodában, majd 4 után újra séta és estig tengerezés. Na 3 nap után már uncsi volt, így elmentünk egy félnapos hajótúrára, megmutattak pár kisebb szigetet, volt börtönszigetet, de a legnagyobb déli melegben nem nagyon volt kedvünk túrázni. Egy másik este RAb városában csatangoltunk, és fagyiztunk, Marci is nagyon megszerette, persze mindig fagyis lett a ruhája, de ez hozzá tartozik. Végül tegnap a hosszú kompozást választottuk KRK sziget felé, így ott is volt alkalmunk ott is szétnézni. Pocaklakó egyre aktívabb, néha már akkorákat rúg, hogy kintről is látszik. Sok pocakos volt a tengernél. Néha keményedett a pocak, akkor nyomtam a magnéziumot, de remélem nem okozott gondot. Bártan fürcsiztem én is MArcival, bár a mélyebb, hidegebb vízbe msot nem mentem be úszni.
Elvileg a hétvégére megyünk haza, mert füvet kell nyírni, meg a dokit is emg kellene látogatnunk, majd kiderül, hogy tudok-e vele időpontot egyeztetni. Két hét múlva megyünk Plitvicébe, a Nemzeti parkba egy hétvégére, ahol túrázni fogunk. Juc, tényleg, esetleg kölcsön kérhetnénk a háti hordozótokat két hétre? Mert ugyan kihoztuk a angybabakocsit, aminek nagy kerekei vannak, de sok a lépcső, így nem vsz. hogy tudunk majd vele haladni.
Na emgyek, mert üres a hűtő, elmegyünk bevásárolni, de már MArcin folyik a víz, olyan meleg van!
szép napot!bocsika, hosszú lettem!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na itt vagyok!!
Kicsít lehütőttem magam a medibe Miront leraktam aludni,most gyorsan irom a storyt!
Szoval csütörtökön egésznap nagytakaritottam ablakpuci,gáztüthelysika,stb... aztán négy ora körül jött Apa a dolgozobol elkezdtünk beszélgetni és mire odanéztünk Mironra (kb 1 perc)addigra kezébe volt a gáztüzhelytisztito sray (Hideg zsíroldó-St Moritz) és mivel folyt végig az állán meg a hasán ezért gondoltuk hogy megnyomhatta!Felhivtuk dokinénit mindjárt mondta,hogy irány a korház mert ha lenyelt belöle szétmarhatja a nyelőcsővét meg a gyomrát!Hát bementünk és mikor meglátták a flakont azonnal 20-an pőrögtek a gyerek körül,és közölték,hogy akkor maradnunk kell!Egész éjjel figyelnem kellett,hogy nem kezd e el folyni a nyála meg nem e köhög,mert akkor kezdeti nyelöcső bénulás lehet!Gondolhatjátok mit éltem át! :shock: :cry: :cry: Föleg,hogy elötte a Jóképű,kedves fiatal doktorbácsí :lol: :lol: :roll: :roll: :oops: :oops: közölte,hogy már bele is haltak ebbe a szerbe és stb...nem részletezem!Azt mondta akkor már inkább a domestos! :shock:
Na de a lényeg az hogy nem ment a szájába,ugyhogy megusztuk!Egyébként nagyon supi korház,mindenki kedves volt,csak hát ugye az én kis vidéki bébim nem igazán birta a bezártságot egyfolytába szaladgált!Mindenesetre a dokibácsí,ugy vált el tölünk hogy ő ugy érzi még találkozni fogunk ebbe a korházba legfeljebb ,másik emeleten! :roll: :wink: Gondolhatjátok mit rendezett le Míron! :lol: :lol:
Ennyí!!!
Nyaralok jók a képek,de hol van Juc ???Biztosan nehezen dolgozza fel,hogy haza kellett jönniük! :lol: :lol: :lol:
Tamesz!!Super helyen voltatok,Marci látszik,hogy élvezte Apával eggyütt!! :lol: :lol: :lol: És te???Meg a picur??Volt oszt.társam szűlt tegnap és képzeljétek van egy fia 2 éves és most végig lánynak mondták neki ketteskét kivéve az utolsó uh-n azt mondták hogy bizony ez is fiu!Kicsít nekikeseredett,de volt még négy hete,hogy kimossa a fiucuccokat és megbarátkozzon a gondolattal,hogy ez is fiu lesz!Erre szombaton egy gyönyörű Katának adott életett mindösszesen 3 ora leforgása alatt!!Repdess a boldogságtol,otthon pedig pakolják vissza a férjéjék a már kimosott lánycuccokat!! :lol: :lol: :lol:
Még a szülőszobárol hivott fel,őröm volt őt hallgatni mennyíre boldog! :lol: :lol: :lol:
Na jo lépek,majd még jővők de paniroznom kell a husit!! :x :x :twisted:
Szép napot mindenkinek!!
Vendég
 


Na, hahó, hát tegnap úgy kipurcantam, hogy már nem volt erőm jönni, de látom, azóta is van rendesen élet!!! Csak kapkodom a fejem, hogy mi minden történt!

Andi, örülök, hogy így megúsztátok ezt a zsíroldó-sztorit, nagyon ijesztően hangzott!!! :shock: :shock: Szörnyű lehetett... :( És nem is mosták ki a gyomrát Mironnak? Azt hittem, egyből mossák, még ha nem is biztosak benne, hogy belement. Remélem, most már megnyugodtál! (És ezentúl nem takarítasz annyit... :lol: )

Eveka, csak így tovább a gyógyulással!!! :) Én holnap hívom föl a dokinénit, hogy most gyorsan adja be a 15 hós oltást, amíg Marci nem beteg, és nincs semmi programunk, mert ilyen ritkán van... :) Két hét múlva megyünk anyukámékkal meg a tesómékkal (akik ma jöttek haza egy hónapra nyaralni! :D ) Döbröntére pár napra, az is bababarát hotel, de lehet, hogy mi Marcival kerülni fogjuk a medencét meg a benti játszóházat a KOlpingos tapasztalatok alapján. Csak ott a férjem nem lesz velünk, mert dolgozik szegény... :cry: :cry: :cry:

Fanka, jó, hogy találtatok helyet magatoknak, jó nyaralást nektek is!!! De addig még talizhatunk vmelyik nap, mikor jó nektek?

Tamesz, nagyon helyesek a képek, látom, Marci nagyon élvezte a tengert, jó mélyre be is ment, ahogy az első képen látszik. A mi Marcink csak az egész pici (max. térdig érő) vízig merészkedett, csak az utolsó nap tűrte, hogy nyakig belemerítsem a vízbe. De iszonyúan tetszett neki is, rohangált fel-alá, kurjongatott, dobálta a homokot a tengerbe, merte a vizet a tengerből stb.

A nyaralás szuper volt, bár kimondott pihi nem nagyon volt, mivel minden pillanatban a gyerekeken tartottuk a szemünket (két másik kisgyerekes családdal voltunk), ugye a víz miatt még jobban kellett figyelni, mint itthon. Meg nem aludtunk délután a gyerekekkel, mert olyankor vagy dumcsiztunk meg társasoztunk, vagy akkor utaztunk vmi újabb strandra. Mert minden nap más strandon lógattuk a lábunkat a vízbe! :lol:

Na, most mennem kell, anyahiányt érzékelek, illetve még pár képet rakok fel, aztán még írok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Szia Juc! Tamesz!

nagyon szuperek a nyaralos képek, megkérdezhetem, hogy pontosan hol voltatok?

Juc megírnád a pontos nevet és ennek az apartmannak vagy minek is? Előre is köszi. Hogy foglaltatok szállást, mert azt gondolom nem utazási irodával voltatok.?

Köszi Tücsök
mtücsök
 
 


Sziasztok

Juc,Tamesz
)rülök,hogy jól sikerült a nyaralás. :D


Juc
nagyo édesek és szépe a képek,ill. ti meg a kéró is. :D
repülő út jjól telt?

Tamesz
köszi :D
Marci nagon édes a bicajon,meg a strandon. :D
Figyu a páromat betojatták,hogy a kompon nagyon összezsúfolják az autókat és hát most lett a mienk az új autónk,meg amúgy is szóval most nagyon félti az autót.Milyen volt a kompon? :roll:
Lelkemre kötötte kérdezzem meg kb. hány fokos volt a víz,gondolom beljebb hidegebb,de ahol pacsolni lehet?
Én szívesen látok ám még képeket :wink:
A tavaknál szerintem mindeképp jobban jártok a háti hordozóval,mert mindenféle szűk meg egyéb helyen mentek majd.
Mi két éve voltunk ott és gyönyörű volt. :D

Melyik szállodában voltatok?





Andi
hát nem semmi ez a kukis-nunis történet. :shock: :D

És a tisztítós,szegénykém borzasztó lehetett várni.Valóban nagyon erősek ezek a gáz tisztítók,de a lényeg ,hogy jól van Miron

Brigi

ha már megígérte a párod a szabit ,tartasd be vele :D


Eveka
Kösz :D i,a szájbalestetet igazából már aznap nem vette figyelembe Maja,szerencsére csak a felső hám sérülhetett,és megduzzadtak csókosra az ajkai,de mivel vérzett azt hittem nagyobb a baj,de szerencsére már nyoma sincs.

Már csak 4 fog?De jó!!!

tök jó,hogy ennyi mindent bekell szerzni és ez egy nőnek nagy örömforrás :D


Mi ma a Balcsira indultunk,de olyan hideg volt a víz,hogy ismét Kehidán kötöttünk ki,ahol egy csomót lubickoltunk és hazafele Maja belájult :D

Csak az én gyerekmnek kéne mindig más labdája,gumija egyéb játéka,mindenkinek hajtogatta gydele ide és nyúl,ordít a cuccért. :roll: :?: :!: :?:

Timurr
Vendég
 


Juc! Nagyon jók a képek! Most olyan irigy vagyok :roll: :oops:
Tamesz! Sajnos nincs nyaralónk, a szabadstrandra szoktunk lemenni. Kiszámoltuk, hogy semmivel sem drágább lemenni, mint öten betámadni egy pesti strandra :oops: És hát akkor már Velence :lol: Ne izgulj, meg fogod oldani a dolgokat a 2gyerkőccel :lol: Először én sem tudtam elképtelni, hogy milyen lesz, de már beleszoktam. Mostmár el sem tudnám képzelni, hogy csak egy gyerekem legyen :lol: Igazság szerint én már a negyediken gondolkodom, csak apa nem igazán akarja :cry:
Mivel apa ma dolgozott a srácoknak csak ez maradt :wink:
Kép
Kép
Jó éjt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Andi! tüzhelytisztító :cry: Én egyszer a domestos-os flakont kaptam ki Marci kezéből, már majdnem belekortyolt :cry: :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jóestét!
Andi,
nem semmi kalandotok volt, én is állandóan rettegek, hogy mit kóstol meg!!! Azért jó hogy szerencsére semmi bajotok!

Juc,
nagyon jók a képek, gyönyörű helyen voltatok! A konyha nem semmi! Ki élevezte a legjobban a homokozást? :D

Brigi,
aranyosak a fiúk a pancsizás közben, holnap Marci is ezt fogja csinálni a teraszton, csak még fel kell fújnom a kiscsónakját!

MTücsök,
Mi Rab szigeten voltunk a horvátoknál, Lopár faluban, és a Hotel Epario-ban. És az adriatica.net -en szoktunk szállást foglalni, de lehet közbetlenül náluk is, ha gondolod megídom az elérhetőségüket.

Timurr,
Tehát Hotel Epario, a kompon sűrűn állítják a kocsikat, de semmi baja nem lett. A tenger a sekély parti részen szerintem legalább 24-25 fokos, én hasaltam benne, na jó, féloldalt, mert hason már nem megy és a pocaklakó is élvezte a vizet! Honnan kompoltok? Jablanacból, délről? vagy KRK-ről? A Jablanaci komp 2 felnőtt+autó 85 kuna és 15 perc, de marha sokan vannak, bár mi korán ott voltunk, mert mi csak zágrábból mentünk és délre már odaértünk. A KRK-i 299 kuna, de az csak 4-szer megy egy nap 6-9-15-18 órakor és kb 1 óra az út. Ha valmi infóra még szükséged van szólj, még talán nem felejtek el semmit! Ja ha a szálloda felé jártok, otthagytunk 3 túrórudit meg egy joghurtot a porati hűtőben, kréjétek el!!!:D

Na megyek szundizni, szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?