Luisa
Ez butaság amit írsz. Dehogy nem reagálnak. Miért írod ezt???
Akitől te kérdezel, ő biztosan ír (nem?) és akinek te "válaszolsz", biztos megköszöni.
Néha én is úgy vagyok vele, hogy annyi apró üzenet jelenik meg, hogy mire észreveszem, hogy nekem is írtak egy-egy szót, mondatot, vagy kérdeznek valamit, már betelik az oldal, és elfelejtek válaszolni. (De utólag aztán pótolom.) Tudod, addig örülhetsz, amíg nem kell állandóan írnod, valami probléma miatt
, kivéve, ha azt örömödben teszed, mint ma Cirkuszka.
Tehát: nyugodt lehetsz, látod én is válaszoltam.
Egyébként nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen a babáddal, remélem jó híreket kapsz legközelebb.
Vitte
Köszöntelek én is körünkben. Először gratulálok a pocaklakóhoz!
Többször átolvastam írásaidat. Ne izgulj, de tényleg!!! Szerintem is van esélyed arra, hogy még nagyon picurka a picurka.
Ha ilyen hosszú a cikl., akkor egy 7 hetesnek számolt terhesség igencsak lehet még csak 4-5 (!!!) hetes is. És akkor még tényleg nincs mit igazán látni. Nyugi!!! Jó nyaralást, kikapcsolódást. És sok "pozitivitást".
Őzi
Hála az égnek, hogy minden rendben. Tudod, tegnap tényleg sokat aggódtunk Cirkuszkával együtt!!
Örülök, hogy szüleidnek megmontad, biztosan nagyon boldogok és Ti is! Vigyázz magadra. Msn-en várlak.
Cic
Irigyellek, hogy strandolhatsz. Én még dolgozok 3 hetet, aztán 1 hónap Hawai! Vigyázz magadra és babádra. Nincs újabb uh képed? Tényleg, még nem mocorog?? (vagy csak megint béna vagyok, és elfelejtettem, hogy már igen?
)
Még írok majd.......
Benita