Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Angi
Már én is rájöttem hogy hiányzik valami a mondatból,de gondoltam hátha leesik hogy miről beszélek :D .Egyébként a csónakázótóhoz akartam kimenni,csak nem jött össze..

Úgy látom a jóidő pangást hozott a babanetre.Remélem azért este lesz valaki aki ír.

Timivel nem tom mi van,úgy néz ki valamitől megy a hasa.Ha holnapig elmúlik nem aggodóm,de ha nem akkor nem tom mi lehet az oka,mert semmi újat nem evett,és eddig mindennel rendben volt.Bár olyat még olvastam hogy fogzáskor mehet a hasuk,hát nem tom hogy ez igaz e,bár egyenlőre fogunk az nincs.

Na üdv mindenkinek remélem jól van mindenki
Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Mi sem voltunk itthon egész napot anyukáméknál töltöttük Kertvárosban.
Viki délután 3,5,én 3 órát aludtam :lol:

Lívia
írtam e-mailt a holnapi nappal kapcsolatban.
Vikinek is szokott menni a hasa fogzáskor,van,hogy naponta 4-5 kakis pelust gyárt :D
Ez a hasmenéses időszak kb.2-3 napig szokott tartani.
Anyukám mondta,hogy most van valami vírus amitől sokaknak van hasmenése,de remélem,hogy a Timinek nem ettől megy a hasa.
Holnap viszem magammal a babaszakácskönyvet,köszönjük.
Debrecenbe vettem én is egyet,azt is elviszem,ha nem ismered akkor szívesen kölcsönadom.
Pár előbb készült kép,Viki segített leszedni a száraz ruhákat :lol:

Kép Kép Kép


Sziasztok:ERikáék
cseriviola
 
 


Sziasztok!


Erika,
édes a Viki, jó hogy van egy kis segítséged :D .

A taliban egyenlőre benne vagyunk, de nem tudom, hogy a pénteki klubgyűlésre el tudunk-e menni, mert a Máté babának megint szüttyög az orra.. :roll: Inkább akkor elmaradunk, nehogy esetleg megfertőzzünk valakit..
Majd meglátjuk.

Jó éccakát!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 

 
 

Sziasztok


Egy különleges szolgáltatást ajánlok a ti figyelmetekbe is.
A pelenkák szuperek és nagyon jó áron vannak és házhozszállítják őket.
Rendeléseiteket nekem is leadhatjátok.
A honlap címe: http://gportal.hu/portal/manka-16
jó éjt mindenkinek
anna
torinka
 
 


Lívi!

Így már értem :D

Zsani!

Nem lehet hogy a Máténak is jön a foga és azért szüttyög az orra?? Ha más tünet nincs szerintem nyugodtan eljöhettek! Többiek vélemény???

Még mindig nem alszunk rendesen :( de már legalább látom a csíkot csak még nem törte át a fogacska, de szerintem nemsokára kinn lesz. Tegnap taliztam egy barátnőmmel és azt mondta hogy nem lehet hogy a Lackó csak egyedül érzi magát és ezért sír fel éjszaka? :shock: teljesen lelkiismeretfurdalásom lett hogy lehet hogy csak egyedül érzi magát én meg telinyomom "nyugtatóval", ma éjszaka viszont fogtam és átvittem a hozzánk hát nem maradt abba a sírás, szóval tuti hogy a fogacska. Megnyugodtam :)

Most jut eszembe holnap vigyáznom kell a keresztfiamra így nem is tudunk elmenni a babaklubba :( Habár lehet hogy benézünk csak egy kicsit most vetkőztetni úgyse kell :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!


Holnap babaklub a dózsakerti közösségi házban 10-12-ig,gyertek!

Sziasztok:ERikáék
cseriviola
 
 


Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!
Egy barátnőmnek keresek pelenkázó szekrénnyel egyben lévő kombi kiságyat,de lehet külön is a kiságy meg a szekrény.
A babaszoba oldalon már néztem,elég drágák meg messze vannak:(
Köszönöm mindenkinek,előre is,sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok!


Angi,
nagyon drága vagy, de sajnos ez megfázás :(
Szegénykémnek folyamatosan patakokban folyik az orra.
Szerintem az egyik barátnőjétől kaphatta el, vagy csak szimplán megfázott. Láza nincs, gyógyszert sem kapott.
Azért inkább távolmaradunk mindenkitől.

Megyek is, Jó hétvégétmindenkinek!

Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon jól éreztük magunkat a babaklubban,kár,hogy márcsak egyszer lesz jú.30-án,aztán nyári szünet,ősszel meg már nagyok leszünk hozzá :cry:
Jó lenne,ha lenne tpegő klub is,majd megmondom a védőnőnek :lol:
Viki úgy elfáradt,hogy 2,5 órát aludt :D

Angi
mondtad,hogy legyen egy piknikes babanetes talink,jó ötlet!
Melyik délelött legyen?
Kinek mi lenne jó?
Mivel ilyen nagyon melegek vannak,sztem 9-től kéne tartani a Csónakázó tó melletti füves területen.

Cirmike
csini voltál,úgy irigyellek,hogy a tornával így le tudtál fogyni :D

Sziasztok,jó hétvégét mindenkinek:ERikáék
cseriviola
 
 


sziasztok.

Hát a Timit annyira fellelkesíti egy egy ilyen tali,hogy egész nap be van indulva.Forgott össze vissza kúszott mindenfelé nagyonaktív volt egész nap,látszott rajta hogy nagyon tetszik neki hogy találkozott korabeli társakkal.Mondjuk az utcán is állandóan a gyerekeket lesi.Aludni nem is nagyon aludt, a babaklubb végére elaludt,pedig reggel 7 óta fenn volt,de 20 percnél többet nem aludt.Ebéd után aludt még egy 20 percet,meg még 6 kor lementünk egyet sétálni és akkor is aludt 20 percet,aztán ennyi.

Cirmike
Erika írta hogy tornával fogyoztál.Milyen torna? Mondjuk mikor előszőr taliztunk is jól néztél ki,szerintem nem látszik rajtad hogy már van 2 gyerkőcöd,és ráadásul az egyiket nemrég szülted.
A Réka kis csöndes baba nem?Egyébként szerintem sokat fejlődött.Ő lehet hogy ilyne tempóban akarja a dolgokat csinálni.Nincs ezzel semmi baj.

Erika
E-mailban nem tudok most válaszolni,mert vacakol megint a freemail.De nekünk a szerda kivételével mindegyik nap jó.Szerdán megyünk a dokinénihez.

Egy kicsit mondjuk mérges vagyok a dokinénire,mert a 6 hós vizsgálaton nemigazán nézte meg ,és most mondta a védőnő,a babaklubbos hogy szinte be van nőve már a kutacsa.,és hogy őszerinte csak 2 naponta adjak neki d vitamint.Remélem nem nagyon gond ez hogy ilyen hamar összenőtt a kutacsa.Mindig van min aggódni. :cry:

Hugi
Örültem hogy el tudtatok jönni.A Virág egy igazi vagány kiscsaj. :D

Na üdv mindenkinek jó éjt
Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Én is örülök, hogy végül is sikerült elmenni a talira, tényleg nagyon kár, hogy ősztől nem mehetünk :(
Virág végül is az autóban aludt el hazafele, pedig még anyósomért is bementünk a kórházba, rohangált ott is egy sort. A gyereküléssel együtt vettem ki, úgy tettem át a járókába.

Ma reggel gyorsan kimentünk a piacra, akartam magamnak egy normális halászgatyót venni, de nemigen találtam. Vagy nem jó rám vagy nagyon drága, úgyhogy egy sportosabb változatnál maradtam. A héten én is eléggé el vagyok keseredve a plusszkilóim miatt, lehet hogy nem kellene ennyi édességet ennem. :lol:

Mi benne lennénk egy ilyen szabadtéris babataliban, csak az a gond, hogy inkább a hét második felében lenne jó nekünk, hétfőn el kell mennünk délelőtt a polgármesteri hivatalba (megkaptuk az ablakpályázatos pénzt), kedden Budapest, ortopédia, szerdán Líviéknek nem jó. Találjátok ki és ha tudunk, elmegyünk mi is.
Sőt, beszéltem egy ismerősömmel, szeretne ő is ilyen babatalálkozókra járni, meséltem neki milyen jó dolog. Kb. hat hónapos a kislánya, mondtam neki, hogy jöjjenek ők is nyugodtan, ugye nem gond :D ?

ERIKA:
Sajnos én most nem hallottam olyanról, akinek lenne eladó pelenkázós kiságya, de esetleg érdemes megnézni a Bazár újságot, abban is szokott lenni ilyesmi.

Most mennem kell valami ebédet összeütni a kiscsajnak, sétáljatok, pihenjetek sokat!

Sziasztok

hugodugo
 
 


Azt elfelejtettem írni, hogy

ANGI:
Lackó annyira édes volt, ahogy követett téged! Nemsokára ő is szaladni fog majd utánad :)

LÍVIA:
Kíváncsi vagyok mit fog mondani majd a doktornénitek a kutacsra! Ez a legjobb, amikor két "hozzáértő" ember mond valami teljesen ellenkezőt, te meg döntsd el melyik a jó :cry:

ZSANETT:
Jobbulást nektek!

CIRMIKE:
Tényleg nagyon csinos voltál. De neked ilyen az alkatod is, ugye?

Múlt héten már próbáltam fotóalbumot csinálni a házikónkról, de nem találok sehol olyan feliratot, hogy Új album készítése. Vagy én vagyok béna, vagy eltűnt. Azért még megpróbálom.

Most már tényleg abbafejezem :lol:

Sziasztok

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Hugi
én kaptam sztem tök csini halászgatyót magamnak a piacon,pedig a nagy fenekemre elég nehéz kapni :cry: ,de sikerült.Kettőt vettem egy rózsaszínt meg egy natur színűt,3500 volt darabja.
Ha jöttök a talira akkor felveszem valamelyiket,nekem tetszenek.


Egész hétvégét anyukáméknál töltöttük Kertvárosban,nagyon jó volt,rengeteget aludtunk Vikivel együtt délutánonként 3-4 órát/fő :lol:
Tegnap estefelé eltettünk anyukámmal 14 kg eperből dzsemet,mivel ez elég későn lett készen,ezért aludtunk náluk.
Viki nagyon jókat pancsolt kint ma az udvaron,mindjárt teszek fel képeket a mai napunkról.


Szerda nekünk sem jó sajnos a babapiknikre :(
Csütörtök délelötthöz mit szóltok?Csónakázó tónál 9-től?

Jó éjt mindenkinek,sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok!

Nekünk jó lenne a csütörtök délelőtt a talira, remélem összejön és sokan el tudunk menni.

Mi is voltunk epret szedni Vértesszőlőszön, ott 270 Ft volt kg-ja, 10 kg felett pedig 250. Pont 6 kg-ot szedtünk Szabival ketten egy óra alatt. Bikinifelsőben voltam, kicsit le is égett a hátam :)
Most is éppen azt majszolok egy nagy tállal, már nagyon sok elfogyott belőle, szerintem mi nem tesszük el, felfaljuk az egészet :lol:

Hazafele bementünk az Intersparban (ERIKA: vettem Virágnak olyan ásványvizet, aminek az oldaln Csőrike és a Macska van, tetszett neki, iszogatott belőle). Hát persze, hogy lelkiismeretfurdalásunk volt, hogy otthon hagytuk a gyereket, vennünk kellett neki valamit! Vettünk egy napernyős medencét potom 7000 Ft-ért. Na most nehogy azt higgyétek, hogy mindig ilyen drága ajándékokat kap! Amúgy is akartunk neki venni, mert ami itthon volt (pont ilyen) kilukadt már. Gyorsan hazajöttünk, (pont addig aludt Virág, amíg elvoltunk), uzsonna, felfújtuk neki a medencét és már mehetett is pancsolni. Nagyon meglepetten ücsörgött benne, ott bohóckodtunk neki. Készítettem pár képet, de persze sima fényképezővel, úgyhogy majd a következő talira (ha készen lesznek addigra) elviszem őket és a házról is viszem a képeket. Aztán sajnos beborult, elkezdett fújni a szél, hamar ki is vettem, de még utána is jókat játszott, sokszor azt hittük, hogy mindjárt beleesik, mert ki akart pecázni belőle mindent :lol:

Szombaton délután Szabi unokatesójáéknál voltunk lent, ott készült Virágról pár kép, remélem hamar megkapom őket és már teszem is fel. Nagyon édes volt, mert pillanatok alatt úgy összekoszolta magát, kapott szendvicset paradicsommal, aztán epret, aztán valami innivaló is kifolyt a ruhájára és persze hogy meg kell turkálni a szalonnasütő-hely maradványát, úgyhogy csodálatosan nézett ki :lol:

ERIKA:
Kíváncsi vagyok a halászgatyóra, majd gyere el abban, ha tudsz.
Amit néztem, mert nagyon tetszett, annak 4500 Ft darabja, kicsit drágállottam.

Most már megyek, azt hiszem a mai napra elég volt belőlem :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok

hugodugo
 
 


Pár mostanában készült kép Viki napjairól:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
cseriviola
 
 


Sziasztok

Nekünk jó a csütrötök délelőtt.Remélem a többieknek is.
Mi voltunk kint tegnap délután.Timinek nagyon tetszett a fű,állandóan azt tépkedte,meg a falevelekte bámulta.Meg aztán hintáztunk is egyet mert azt nagyon szereti.Aztán Gelatoba fagyiztunk,ő meg kapott tölcsért,tök boldogan majszolta. :D . Mi a medencét egyenlőre az erkélyen próbáltuk ki,mert sajna a kertbe most nem tudtunk kimenni mert Anyósomék elutaztak.Nagyon élvezte a Timi is.(férjem panelpancsinak nevezte az eseményt :D )
Piacozni is voltunk,de persze meginte a Timi járt jól.Vettem neki tök édi kis matrózsatyit,meg zokeszt.
Rakok is fel pár képet a pancsiról meg a satyiról.

További szép napot sziasztok Lívia


Kép Kép Kép

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Mivel akik rendszeres látogatói a fórumunknak megszavazták,így a babanetes piknik a Csónakázó tónál,csütörtökön lesz 9-től a nagy meleg miatt.
Plédet hozzatok meg enni-innivalót magatoknak,gyerkőcöknek játékokat.

Lívia
édes a Timi a kalapban,meg a medencés képek is nagyon édesek!
Hol is vettétek a medencét és mennyiért?Lehet,hogy mi is vennénk.

Sziasztok:Erika
cseriviola
 
 


Köszi-köszi a bókokat, most pirongok itt a gép előtt...

Egyébként igen, eleve félidőig tornáztam (nem hagytam abba mikor megtudtam babánk lesz) és szülés után pedig 12 hét után kezdtem újra szépen fokozatosan. Így is hogy császáros voltam.
Szerencsés is vagyok, nem járok túl sokat, csak heti 2X1 órát az Axy fintessbe. Általában nem reggelizem (ezt jól meg tudom állni) aztán ebéd az minden (szinte sosem fogyós kaja, jelenleg ovi menza, a fele elég) meg vacsi 7 körül. És nem vagyok édesszájú szerencsére. Egyik barátnőm szegény mindig fogyózik, és így sem nádszál. Ha én annyit ennék csak, akkor elfogynék.
Azért amióta szültem már fel kell próbálnom, hogy milyen ruhát vegyek meg a boltban, mert már nem lehet mindent, de tény, hogy nem vagyok elégedetlen, bár kár, hogy a cicim az nagyon elfogyott a szoptatások után...

Csütörtök jó nekünk, ha nem jön kezbe semmi ott leszünk a Csóni tónál.

Livi,
Annyira ügyes baba a Timi, hogy szinte egyidősnek tűnnek Rékával.
De azért tényleg Réka is fejlődik...

Voltunk hétvégén Párkányban strandolni, sokkal olcsóbb minden mint itthon. Réka is élvezte. A 28 fokos vízben voltunk sokat(hullámmedence), de nekem minden csontom fáj (biztos a gyógyvíz ereje), nem rossz ez a gyerekeknek? A gyerek medencében is az a víz van, oda pedig csak nem engednek nekik nem valót. Igaz a melegebb-be is mentünk 20 percre, de itt is fürödtek gyerekek is...

Megyek mert Réka sír... remélem talizunk csütin minnél többen.
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok.

Mi eddig tutira ott leszünk csütin.

Erika
A medencét az intersparban vettük,olyan 1400 ft körül volt,de kb egy másfél hónapja,amikor akciózták.De biztos találtok ,mert még szerencsére nem jön a szezonvége.Bár ma nagyon meleg volt.Timi el is pilledt mikor sétálni mentünk.

Reni
Milyenre sikeredett a nyaralásotok?Nem nagyon volt esős.Mizújs veletek,rég írtál.

Na üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jól van és irigykedem a pancsolós képek miatt.Ma már én is nagyon szenvedtem a meleg miatt.De hozzánk újabb "nyáj" érkezett! Marci bárányhimlős lett,így továbbra sincs se közösség,se pancsolás. Nem ilyen nyarat képzeltem magunknak!!!

Sajnálom,hogy csütörtökön megint nem lehetünk veletek!Jó piknikezért mindenkinek csütörtökre!

edit
edit73
 
 


Sziasztok!


Kellett nekünk panaszkodni a hideg miatt, jól megkaptuk :D
Nagyon meleg volt ma is..

Mi a hétvégén BP-en voltunk postásnapon - ismerősök hívtak meg ők postások - nagyon jól éreztük magunkat. A fiuk persze fociztak, mi játszóházaztunk, ugráltunk a várban stb. Szóval jó volt. Hazafele beugrottunk az Auchanba és vettünk a Máténak utazóágyat, strandsátrat és bodikat. Eléggé elfáradtunk estére.. :)

Mi is voltunk epret szedni, Erika örök hála a tortareceptért, nagyon finomra sikerült. Szeritnem a héten is elugrok valamelyik délután, és szedek itthonra csak nasizni, mert már nem fér bele a mélyhűtőbe. :)

Máté lassan javulgat, bár még folydogál az orra. Láza még mindig nincs, a doki néni szerint semmi gond, majd elmúlik :? . Ha még jobban lesz, akkor csütörtökön számíthattok ránk is!

Ja, a nagy hír - majdnem elfelejtettem - ma megláttam a fogacskáit alul. Már áttörték a fogínyt, olyan édesek! Egészen véletlenül vettem észre :D .

Jó éjt!


Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

VAN MÁR FOGACSKÁNK!!!!!! Hétvégén még nem törte át, de tegnap elzupált vérzett az inye lehet hogy ez segített a lényeg, hoyg kinn van végre :) és persze már az éjszak is sokkal jobb volt!

Csütörtök nekünk is jó és ha nem gond senkinek elhívnám a szomszédasszonyomat. Pénteken már volt velünk a babaklubba, aki volt már ismeri. Ja és persze ha rossz idő lesz még mindig áll, hgy nálunk legyen az esőnap.

Renit és is hiányolom TESSÉK ÍRNI!!!!! Ha csak 2 mondatot, de legalább hogy éltek és hazaértetek szerencsésen!!!!!

Zsani!
Gratulálunk a fogacskákhoz :)

Lívi!
Timinek nem csak a cicje jó de a popó se kutya :) Ilyen stílusú satyit én is vettem a Lackónak csak tiszta fehérbe. Majd azt adom rá csütörtökön.

Cirmi!
Megkérhetlek hozol nekem az axyból órarendet csütörtökön? Ahová jártunk tornázni nyári szünet van és váltani szeretnénk, de még kérdéses hogy hová. Én régen jártam az Axyba csak jó élményem van róla és ahogy hallottam a pénzügyi része se durva. Előre is köszi.
Szerintem egy gyerek medencébe nem rakhatnak olyan vizet ami nem jó a babyknek szal szerintem nyugi :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom mindenhol jönnek elő szépen a kis fogacskák,nálunk sincs ez mésképpen.
Viki múlt héten két éjszakát szinte végigsírt/szerda,vasárnap/aminek nemcsak egy kimerült anyuka lett a végeredménye,hanem másnapokra 1-1 fog :D .
Így most elöl fent 4,alul 3,és kint van minden oldalon 1-1 rágófog,így már 11 foga van Vikinek :D .
Napokon belül kibújik a 4.alsó oldalsó metsző is,utána kíváncsi leszek,hogy mennyi szünet következik.

Edit
sajnáljuk,hogy nem tudtok megint eljönni,mielőbbi gyógyulást a Marcinak!
Akkor úgy látom,hogy végigmegy a bárányhimlő mindegyik gyereken :cry:
Dávid már volt bárányhimlős?Milyen lett a bizonyítványa?
Hogyan alakul a nyaratok,ha a betegségek lezajlanak,akkor mentek nyaralni valahova?

Zsanett
örülök,hogy a tortám így kedvet csinált a sütögetéshez neked :lol:
Ha esetleg érdekel,küldök még át pár jó receptet.
E-mail címemre küldd el,hogy milyen fajtájú sütiket szerettek,aztán küldök :D cseriviola@citromail.hu
/sós,édes,torta,szilvásgombóc,nudli...../


Minden babának gratulálok az újabb fogacskákhoz!!!!!!!

Talival kapcsolatban,mindenki nyugodtan hívja meg az ismerőseit,szívesen látjuk!

Reniék jól vannak,leszámítva,hogy Benedekkel megy ma a doktornőhöz,mert nem hízik neki január óta:(
Csak két gyerek mellett nincs ideje olyan sokat jönni,de majd megmondom neki,hogy hiányoltátok.
A máltain is sokszor találkozunk.

Sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok

Csak egy gyors kérdés.
Most megyek majd a nőgyogyóhoz és akarok neki képet vinni a Timiről.Mit szokás a hátoldalára írni?És nem baj ha mondjuk olyan 5 hónapos kb. rajta a Timi?

Köszi a választ
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Lívia
sztem nem baj,hogy a Timi 5 hónapos a képen amit adni akarsz,biztos fog a doki örülni neki.
Én is adtama dokimnak Vikiről több képet,meg már látta is élőben párszor,mindig örült neki.
Én a fénykép hátuljára csak azt írtam,hogy sok szeretettel Viktória Lilitől és a szül.dátumot.

Sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok!


Köszönöm szépen a hiányolást, az az igazság, hogy olvasgatlak Titeket, de írni mostanában nem volt időm. Ha tehetjük mindig lent vagyunk, inkább, mint a 4. emeleten.

Hazajöttünk a Balatonról, 4 napot voltunk ott, az első napokban még fújt a szél, hideg volt, télikabátban voltak a gyerkek, fűtöttünk, éjszaka rendesen fáztunk. Aztán kisütött a nap, és volt jó idő is. Bálint nagyon élvezte, horgászott, homokozott a háznál (közvetlen balatonparti), Benedek is rengeteget volt kint, amikor sétáltunk, akkor mindig aludt a jó levegőn.

Ahogy Erika írta ma voltunk tanácsadáson, Benedek megkapta a 15 hós oltását is, és kaptunk beutalót vérvételre, mert januárban volt 8200 gramm, most meg 8350. Közben mérettem, de sokat volt beteg, fogyott is, meg a múlt hónapban az asszisztensnő 8500-at mért, akkor megnyugodtam, hogy hízott.
Holnap megyünk is vérvételre. Eredmény gondolom 1-2 nap, utána még vissza kell menni a doktornőhöz. Kaptunk Sinlac tápszert, tehéntejfehérje-, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére. Szerencsére ízlik is neki. Sajnos nagyon sokszor beteg is, ennek is utána kell nézni.

Mi is voltunk epret szedni kétszer is, nagyon jó volt, Bálint szaladgált, már tudja, hogy melyiket szabad leszedni, van külön kannája, Benedek meg ült az eper között, és tiszta szalma volt, meg kosz, onnan figyelte, hogy nem tűnünk-e el.

Edit:
Én is jobbulást kívánok Nektek. Sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Angi:
Vége az intimtorna tanfolyamnak? Nem lesz több? Hányan voltatok?

Lola, Remka mi van Veletek?

Lola: Milyen csoportba került Soma? Bálint oda került, ahova szerettem volna, tiszta kicsibe. De a többit sem bántam volna.


Megpróbálok feltenni néhány képet a Balatonról.

Sziasztok
Rena

KépKép
renáta29
 
 


Kép Kép Kép Kép [/img]

KépKép
renáta29
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
renáta29
 
 


Lívi:
Szerintem jó az 5 hónapos kép, babakorban is aranyosak, de akkor még olyan egyformák, most meg már kész kis "hölgy" Timi, főleg a farmer ruciban, meg abban a matrózos sapkában is.
A hátoldalára passz, mi is adtunk Bálint szülésznőjének, de mi csak valami olyasmit írtunk, hogy köszönjük szépen a sok segítséget.... vagy valami hasonlót.
Múltkor meg találkoztunk azzal a nővérkével, aki kiadta Bálintot a koraszülött osztályról, mikor hoztuk haza. Ő öltöztette fel. Érdekes volt, mert én tudtam ki, de Bálint nem, és megkérdezte, hogy anya, ki ez a néni? Én meg mondtam neki, hogy ő hozott ki téged pólyában...

Na, ma még semmit nem csináltam. Jól néz ki a lakás. :lol:

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, élünk, csak múlt hét óta kicsit húzósak a napok, mert már újra 7-től fél4 ig dolgozom, szóval alig marad idő valamire, 4-re érünk haza és mindennap van valami, meg mostanában utána még főznöm is kell, vagy legalább összeütni valami vacsifélét. Fél6-kor kelek, van hogy akkor söprök össze, vagy ruhát hajtogatok, vagy mosogatógépből kipakolok...
És ez a meleg ráadásnak..... :(
De csak jún. végéig, utána úgyse megyünk nyáron bölcsibe, csak majd aug. 20. után pár hétig, utána meg ovi.
3,5 év után még meg kell szoknom újra ezt az időbeosztást!

Rena, ma voltam szülőin, nagyon aranyosak az óvónénik, egyik idősebb (anyukánk korú), a másik velem egyidős, a kisfia is akkora, mint Soma.
Sok érdekeset mondtak, nagyon szép a csoport, a 25 felnőtt ült a mini székeken.... :lol:
Szőlő lesz a Soma jele. Elmennek a bölcsibe, megnézni az onnan jövő lurkókat a héten, majd kijönnek családlátogatásra is, és még lehetőség van a beszoktatásra is, ha akarjuk. Az otthonról jövőknek ez fontosabb! Bár pár napot de. egy kicsit én is ott akarok majd vele lenni.
Lesz min. 5-6 ismerős gyerkőc is a csoportba bölcsiből, játszóról Somának!

Fogtéma: Nem irigyellek benneteket ezért az időszakért, mi is igencsak megszenvedtünk éjszakánként és nagyon ritkán tudtam kipihenni magam nappal!

Én a kórházi védőnővel szoktam rendszeresen találkozni, olyankor mindig eszembe jut, ha ő nincs, lehet sosem tanul meg szopni Soma, így örök hálám neki!

Lívit megtaláltam az iwiwen-infó annak, aki fennt van (Lilla, ERika,Rena, Angi...)

Csütörtökre jó talizást, a Csóni tónál de. is nagyon meleg van ám, a fák alá tessék húzódni! :roll:

Edit!
Hát csak nem tart ki nektek az egész nyárra ez a b.himlő.... szorítok hogy mihamarabb kijöjjön a 3. lurkódon is. De levegőre azért viheted őket, nem? A kertetekbe? Ja én azt a rázókeveréket nem kentem rá tavaly Somára.... mostmár nem mondanak túl jókat róla! Csak fenistil cseppeket adtam neki!

Jövő héten lesz a Soma névnapja, gőzöm sincs mit vegyünk neki!!! Pedig hétvégén meg kell venni! Annyi mindene van....

Na most jó sokat írtam, osszátok be.
Ja, amúgy melóba elolvasni tudlak Titeket mindennap, csak írni macerásabb...

Üdv!
lola77
 
 


Kicsit értelmetlen lett:
a csoportszoba nagyon szép, vidám és az óvónők mennek megkuksizni a lurkókat a bölcsibe és majd cs.látogatásra.
lola77
 
 


Lányok,
Most már megvan, miért volt az a nagy csontfájás nekem. Tüszös mandulagyulladásom lett, nagyon fáj midenem, alig tudok felkelni is, kaptam gyógszert, hogy nehogy elkapják a lurkók, bár lehet már késő.

Szóval megint nem megyünk holnap a talira...
Jó pikniket nektek!

Axy fitness tel.száma: 318-333 itt lehet érdeklődni az órákról. Van reggelenkét 8-tól, aztán du.5,6,7 órától. Előre kell bejelentkezni. Elmondanak majd mindent....

Sziasztok,
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Erika!

Jó lett a Dávid bizonyítványa.Illetve a szokásos: szorgalom,matek,magyar,környezet 5, a magatartás és a többi tárgy 4. Erre számítottunk.
Nem megyünk nyaralni,az anyagiak nem engedik.Meg nehéz lenne (illetve sok értelme sem lenne) 3 mászó gyerekkel. Itthon tiszta lakás,nagy járóka az udvaron.Ha valahova mennénk,ott már a tisztaság nem biztos,hogy egy mászó,mindent megnyaló gyereknek (illetve 3nak) való.Aztán a babakocsit utálják,letenni meg nem tudom őket.

Most mennem kell,felcsengették a Benit. Mára ő is meg a Dávid is bárányhimlős lett. Remélem,este tudok jönni.

Edit
edit73
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk vérvételről, hát szörnyű volt, de Benedek csak bent sírt. Bálint meg játszott. Még az unokahugomat is meglátogattuk, akinek kora osztályon van a babája.
Eredmény pénteken. Benedek most alszik.

Ági:
Láttalak Titeket, Dorkát vizsgálta egy doktornéni, minket akkor hívtak be, meg az unokahúgommal beszélgettem, azért nem mentem oda.
Ti milyen vizsgálaton voltatok?

Lola:
Nálunk is ugyanezeket mondták az oviban, értettelek. A bölcsiseket meglátogatják, utána meg ők "kirándulnak" az ovikba. Mi nyáron majd többször bemegyünk játszani az udvarra, így az ovó nénikkel is találkozik, és szokja a helyet. Nálunk is kijönnek augusztus utolsó 2 hetében látogatni. Az anyás beszoktatás náluk nem vált be annyira, inkább ez a nyári. De persze lehet, ha valaki ragaszkodik hozzá. Én majd meglátom, Bálinttól függ. Egyelőre nagyon nyitott, szeretne már menni. Mostanában mindenkivel leáll beszélgetni, idegenekkel is, a játszón is.
Hát, biztos nem könnyű dolgozni, rohanni az oviba, nálunk is gond lesz majd, hogy hova tudok olyan helyre elhelyezkedni, hogy 1/2 5-ig odaérjek....

Edit:
Gratulálok Dávid bizonyítványához! Víz-zenére tudtok menni?
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!


Cirmike:
Jobbulást kívánok!


Rena

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok.

Angi. lehet,hogy kicsit hülyén irtam le,a Dorka napi kajáját.Nem időre adom neki a teát,csak majden minaden nap ugyan akor kéri.M eg amit a Livi irt neki nagyon kell figyelni,hogy megigya a napi tea mennyiséget a veséje miatt.Figyelni kell azt is hogy mikor milyen nehéz a pelusa.Ha könnyű napokon át,akkor pisimintával kell menni a kórházba.Szóval már megszoktam,hogy nála nagyon kell mindent figyelni,és valószinü megszoktam ,hogy minden nap uyanúgy etetem,itatom.Amúgy meg nem vagyok sértődös tipus,ugyhogy semmi gond :D

Reni. Mikor láttatok dokinál minket*Mert ma is voltunk kontrolon,meg hétfőn is a háziorvosnál.Kár,hogy nem jöttél oda...

Angika.MI amikor nincs ilyen nagyon meleg akkor,2 után szoktam levinni sétálni.A Csóni tóra viszem,meg a Május 1 parkba.De van amikor csak a tömbök között cirkázunk.Drapp szinü a babakocsink.
Ha gondolod talizhatunk.Ilyen melegbe csak 6 után viszem ki.

Szegény Dorka nagyon nehezen viseli el ezt a meleget.Éjjel csomószor felkel.Ti picijeitek hogy birják-*
Holnapi talira nem biztos,hogy el tudunk menni,mert elkezdett folyni az orra.Este kicsit be is lázasodott.Reggelre úgy látom,hogy semmi baja,de még várunk.Kapott orrcseppet is.Kontrolra mentünk,de vinni kelett pisimintát is.Azt mondta a doki,hogy az is lehet,hogy azért folyik az orra,mert fogzik.lehet ez*Már neki kb 2 hete kibújt.Gratula minden picinek a fogacskák miatt. :lol:
Remélem hétvégére rendbe jön a pici,mert mennénk a Szentiváni bulira,meg tatába,a viz virágra..
Holapot még nem tudom,hogy tudunk menni,majd este irok sms-t Livi,ha nem gond.
Sziasztok
ági01
 
 


Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezés, amíg Virág még alszik.
Nagyon nehezen tud elaludni mostanában, biztos ettől a nagy melegtől van!
Voltunk tegnap Budapesten, ortopédián, minden rendben van, majd januárban kell megint menni kontrollra. Nem kell neki Siesta cipőt venni, a görbe lába majd magától meggyógyul. Sokat kellett várni, én már nehezebben viseltem, mint a gyerek. Csináltak rtg is.

Örömmel olvasom, hogy milyen jól álltok fogak terén, sajnos nekünk nagyon-nagyon lassan jönnek elő, még csak 5 van :(

Sokat vagyunk hátul a kertben, Virág élvezi nagyon, tegnap pelus nélkül, egy kisingben volt csak. És közben kétkézzel tömte az epret :lol:

Most mennem kell, minden betegnek jobbulást, gyógyuljatok meg mielőbb!!!!!!!

Nem tudom, hogy a babatalira tudunk-e menni, Virág még mindig alszik délelőttönként, majd kiderül aznap.

Sziasztok

hugodugo
 
 


Ági!

Nem tudtam odamenni, mert ott volt a doktornő, vele beszélgettetek, utána meg minket hívtak, amikor meg jöttünk ki, már nem is láttalak Titeket. Meg az unokahúgommal is foglalkoztam, 33 hétre született neki a baba, de hál' Istennek jól vannak, 2100 gramm a pici. Csak még nehéz a szoptatás, kórház stb. Pont most nincs kórházi védőnő sem, pedig őt én is nagyon szerettem.

Benedek még mindig alszik, nem tudom, hogy a vérvétel miatt? Azóta Bálint már fürdött az erkélyen, aludtunk 1.5 órát, rajzoltunk, most a törpéit fürdeti a szobájában, meg kapnak oltást.

Hugi!

Jó lehet a kert Virágnak. A fogak miatt ne aggódj, tudod, egy gyerek se marad fogak nélkül. :lol:

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Rena!
Remélem,semmi gond nem lesz Benedekkel.
Tök jó,hogy Bálint így várja az ovit! A munkával kapcsolatban én is így gondolom.Szinte reménytelen ma valóban 8órás munkát találni. A bank szféra meg nálam nem igazán jöhet szóba,mert a mindennapos túlórát én már nem tudnám vállalni.
Tök jók lettek a balatoni képek.Főleg az első kettő tetszik nagyon.Tiszta művészfotók!Ki csinálta?
Víz-tenére mentünk volna... Szegény Dávid el is van keserdve,hogy most akkor nem jöhet meg a tábor is úszik neki... Megígértem,hogy majd pénteken körülnézünk,hogy mi van.Megmondja mit szeretne és szombaton megvesszük.Persze ez anyóson múlik,mert tegnap is bebunkózott. Szóltam neki tegnap délután 5kor,hogy üljön már ki az udvarra a Beni (akkor még jól volt) meg az Oli mellé,had legyenek egy kis levegőn. A gyerekek a járókában lettek volna!De neki fontosabb volt a borsó fejtés (amit kint is csinálhatott volna),így minghárman idebent kínlódtak.Még jó,hogy van klímánk,mert megőrülnék velük!!!
Szóval ha nem vigyáz a gyerekekre,akkor legfeljebb feltváltva tudunk kimenni a Tamással.Pedig direkt ezért vett ki szabadságot.

Hugodugo!
Örülök,hogy Virággal minden rendben van!

Lolla!
Vihetem őket levegőre,ha nem lázasak.Most éppen mindhárman (Beni,Marci,Dávid) azok.Így szegény Oli is bent van,hacsak apa nem tudja kivinni.De éjszakás és még alszik.Ha felkel,meg boltba,gyógyszertárba kell mennie,mert se kaja,se lázcsillapító nincs itthon.

Rena!
Azt még elfelejtettem,hogy mi is a Sinlacot esszük.Nekem tök szeretik a gyerekek ízesítés nélkül is. Benedeknek ízlik? Mi eddig reggel-este ezt ettük,de kb. 1hete már csak este eszik.Reggel próbálkozunk darabos kajából annyit enni,hogy elég legyen délig. Bár ez még nem nagyon sikerült,de így legalább esznek tízórait is.Ami nekem ugye dupla etetés.
Meg persze így valamivel olcsóbb,mert sinlacból 20-21doboz/hó fogyott és így elég drága volt
Mi Sinlacból 200-220ml-t eszünk meg. És a Benedek?

Cirmike!
Jobbulást neked!A gyerkőcök remélem nem kapják el,mert ebben a melegben egészségesnek is nehéz kibírni. Tud neked valaki segíteni,hogy tudjál azért pihenni?

Edit
edit73
 
 


Edit!

Igen, Benedeknek ízlik a Sinlac, annyira örültem, mert többfélét kipróbáltunk már, és egyiket se ette meg így. Ő 220-250-et eszik meg, kétszer adhatok neki. Az egyik este elalvás előtt, de vacsorázik is velünk, és még utána is megissza. A másik vagy tízórai, vagy a déli alváshoz.
20-21 doboz????? Az rengeteg.
Sajnálom, hogy nem tudtok kimenni, anyósod tényleg lehetne kicsit rendesebb is, nagyon rossz lehet bezárva.
A hullámos 2. képet a férjem csinálta, de az elsőt, és az 5.-et én.

Na, Benedek felébredt. már játszanak is.
Ma már biztos nem jövök.

sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés, mert alszik a Lackó és én is egy kicsit pihiznék. Holnap megyünk a csónitóra!

Ági!
Lackó is rosszul alszik. örülök, hoyg nem haragszol, de nagyon rövid az agyam és akkor teljesen elfeledkeztem arról, hogy neked nagyon kell figyelni.

Reni!
A képek nagyon jók. Remélem azért ki is pihented magad!

Edit!
Annyira gondoltam rád/rátok tegnap anyukám itt volt és a melegtől lett a Lackónak a könyökén egy patti erre anyu "figyeljem a gyereket mert lehet hoyg bárányhimlős" jáááááááááá kivoltam, de csak patti volt, de mit stíröltem a gyereket egész nap :D

Hugi!

Lackó is szokott aludni. Gyere el aztán ha nagyon álmos hazaindulsz vele!

Remélem midnenkinek válaszoltam ha nem kérdezzetek újra! :9

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Amint látjátok nem sikerült kijutnunk a Csóni-tóra, de remélem azért ti jól szórakoztok.
Nagyon meleg van ma is, de legalább kicsit fúj a szél.

Tegnap már 7-kor aludt a kismanó, délután már nagyon nyűgős volt, alig bírtam vele.

EDIT:
Úgy sajnállak, hogy nincs igazán segítséged, pedig nem egyszerű három csöppséggel. Nem értem anyósodat, nyugodtan kimehetett volna borsótfejteni az udvarra is, a gyerekek el lettek volna a járókában! Mindig ilyen segítőkész? Tényleg szerencsétek, hogy van klímátok!

Ma délután jönnek rokonok látogatóba, de igazándiból a házat akarják megnézni, pedig túl sok minden nem történt, csak a konyha változott egy kicsit.

Most valahogy senkihez és semmihez nincs kedvem, pedig most hozott a postás papírt, le kell ballagnom, megjött az adóspénzem :lol:

Holnap délutánra meghívást kaptunk Agostányba egy nagyon jó ismerősömhöz, majd csak ebéd után indulunk, biztos ami biztos, nehogy hamar elaludjon.

CIRMIKE:
Jobbulást neked!

RENI:
A képek nekem is nagyon tetszenek, jól tudtok fényképezni (mint Erika :lol: ) Én is tegnap hoztam el a fényképeket, háromszor is végignéztem őket! Az egyik nagyon jól sikerült, pont látni, hogy Virág mennyire élvezte a gyereknapi hintázást.
Most vettem észre, hogy Virágnak bal oldalt alul lett még egy kis fogacska. Azt hiszem metszőfognak hívják, na az melletti is kibújt. Mostanában nyáladzott elég rendesen, meglett az eredménye. Úgyanúgy beljebb van, mint a másik oldalon, lehet hogy majd fogszabályzó kell neki? Vagy lehet hogy majd az igazi fogai nem lesznek így kijebb-beljebb?

Most megyek, jók legyetek!

Sziasztok

hugodugo
 
 


Szia Mindenki!

Na, várjuk ám a beszámolót a babataliról, ja és a képeket! Biztos jó volt, szívesen lettem volna veletek, nem itt az irodában...
Bár Soma biztos elszaladgált volna, nem sokat lennék ott a babák kupacánál... :roll:

Cirmike!
Jobbulást, a t.mandula nagyon le tud engem strapálni... remélem nem kapják el a lurkók, bár bátyáméknál a Hanna is épp az t. mandula gyuszis.

Edit!
Nem semmi, gondolom mennyi pénzt hagytok Ti a gyógyszertárba, Sinlac-ra, antibio-ra, lázcsillapítóra. Én mindig elszörnyülködök, ha mennem kell, hát még 3-szor annyinál...
Másik tábort kell keresnetek a Dávidnak, miért pont most menne?

Most megyek, ebédszüneeeeeeeeeeeet!
lola77
 
 


Sziasztok!


Jó volt ma is a tali, nem tűzött a nap szerencsére, kicsit fújt a szél. Én is várom a képeket.

Lola:
Kár, hogy nem tudtok jönni(Ritáék, Cirmikéék, Melindáék, Remkáék se), így Bálintnak nincs társasága. Elvolt, nézegette a munkásokat, munkagépet, elment a játszóra. Megtöltöttem a vizipisztolyát, azzal lövöldözött. Hazafelé a lepkéket, madarakat, hangyákat.
Benedek persze elaludt hazafelé, de fel tudtam úgy hozni, hogy ne ébredjen fel. Most meg szaladok főzni holnapra.


Lilláról tud valaki valamit? Régen írt ő is.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


sziasztok

csak egy gyors bejelentkezés.
Raktam fel képeket,csak az a baj hogy eléggé le kellett kicsinyíteni hogy beférjen az albumba.De azért így is elég jók lettek :D .
Ezen a néven keressétek:csonitavi babatali 06.06.22:.
De mingyá berakom a linket is.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9911.
Remélem meg tudjátok nyitni.
Egyébként jól éreztük magunkat,és az idő is valamennyire kedvezett nekünk hogy nem tűzött a nap.

Na most megyek mert rotyog a kaja,meg a Timinek ebédelnie kell.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Szerintem is nagyon jól sikerült a mai talink,jó is,hogy nem sütött hétágra a nap.


Lívia
nagyon jók lettek a képek!
Megkérnélek,elküldenéd e-mailben Vikiről azt a két napszemüveges képet?Ha lehet,akkor eredeti méretben,köszi.


Hugi
elhiszem,hogy senkihez és semmihez nincs kedved,sztem a meleg miatt,sokszor vagyok én így.
Gratulálok az újabb fogacskához Virágnak!
A sok cumisüvegezés és cumi is alakíthatja a fogak állását,lassan a cumisüvegről én leszoktatnám a Virágot.
Nagylány ő már!
Védőnő mit mond a fogai állására?

Lola
elhiszem,hogy inkább velünk lettetek volna,de majd legközelebb :)
Szegény Bálint biztos örült volna,látszott rajta,hogy hiányzott neki egy játszópajtás.


További szép napot mindenkinek,sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Nagyon jók a képek, én is megnéztem! Erika, a tieidet hiányoltam, hát Te mindig szoktál fényképezni!!???
Tündériek a kislurkók és mindegyik olyan nagy már.
Angi, Lackó nem mászott le feszt a plédekről? Mert olyan nyugodtan ül az egyik képen, vagy csak abban a pillanatban volt nyugton?
Látszik, hogy milyen sokat ledobtál, ügyi vagy, gratula! Csak így tovább!

Zsanka, hogy Te milyen csini vagy, tök nem látszik rajtad hogy nemrég szültél!

Rena, nem látszik jól a képen, de megy vagy még próbálkozik a járással a Benedek? Még mindig szeret mindenre felmászni?

Elhiszem, hogy Bálintnak nem volt játszótársa... ha meg ott van Soma, bizti összetűzésbe is kerültek volna.... dehát mindenképpen szívesen lettünk volna, főleg mostanában keveset járunk együtt ki a szabadba hétköznapokba. Ma is csak fél 6-tól fél7-ig vitte le a férjem én addig gyorsan felmostam, pakolásztam...

Erika, jaj már akartam Neked mondani, hogy mikor múltkor összefutottunk a Csóni tón, utána elmentetek és jött a szomszéd kislány, ő is Viki. Kérdezte a Soma, hogy ő is Viki? (Nem esett le mért kérdezi...) aztán azt mondja, megtanult beszélni?
Hát a te Vikidre gondolt, hogy még pici és nem tud beszélni, most meg már tud? Tök nem értette! Aztán leesett és elmagyaráztam neki, hogy Ti mások voltatok! :lol:

Na megyek, mingyárt lejár a mosógépem, tereget, még szerencse, hogy csak fél adag! :twisted:

Ja egy kép a gazfickóról, ahogy pózol:
Kép p1

Kép p2

Kettő lett... :wink:
lola77
 
 


Sziasztok!

Megint készítettem Vikiről egy albumot,itt találjátok:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9918

Lola
sajnos,a fényképezőgépemet itthon hagytam,azért nincsenek képeim a taliról :cry:
De Aranka elhozta az övét,azzal kattintottam egy párat :lol:
Talán a hétvégén felkerülnek,csak a férje segít letölteni,mert új a gépük és ő még nem ért hozzá.

Soma naggggggggggggyyyyyyyyyon jól néz ki,igazi nagyfiú!
Holnap majd megmutatom Vikinek a képeit,biztos ő is el lesz tőle ragadtatva :lol:

Jó éjt,sziaztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok!


Megnéztem a képeket, nagyon jók lettek! Jól éreztük magunkat, a Máté aludt anyósig.. ott aztán felébredt.
Délután még elugrottam epret szedni - megint - most már hallani sem akarok róla idén! Elég volt. :D

Erika, a Vikiről készített képek is szuperek! Nagyon édes kislány.
Köszönöm az emailcímedet, majd írok - már csak holnap - és küldök én is szakácskönyvet.

Lola,
köszönöm a bókot. :D A párom csak itt vigyorgott mögöttem, mikor olvasta :? ezek a férfiak...
Soma nagyon jól néz ki, nagy csibész lehet, látszik rajta!

Mikor is van apák napja? Holnap 23.-án? Vagy lemaradtam?
Megpróbáltam visszanézni, de nem találtam. :(

sziasztok, jó éjccakát
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Zsanett
apák napja jún.15-én volt:((((((((

Én is utólag köszöntöttem,mert elfelejtettem,még meg kell szokni:)

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok.

Erika
Elküldtem a képeket.Meg megnéztem a Viki új albumát.Nagyon aranyos.A farmergatyós kép nekem nagyon tetszett.
Figyi,lehet olyat csinálni hogy nem egyesével tölti fel az ember a kéoeket hanem egy egész könyvtárat?Mondjuk meg sem próbáltam,de inkább mondom előbb megkérdem,mert így elég szüttyögős.

Lola
Hát a Soma nagyon sokat nőtt szerintem mióta utoljára láttam.De vagány kis csávó az tuti :D .
Lehet hogy egyik talit hétvégére kéne szervezni,hogy aki dolgozik vagy így ér rá jobban az is el tudjon jönni,majd meglátjuk.A szemüveget már nem kell hordania?Vagy a fotó kedvéért nem volt rajta?

Tegnap voltam a nődokinál.Hát persze hogy elfelejtettem a képet elvinni a Timiről.Pedig úgy akartam.Mostanában nem tom mi van velem de egy kicsit ilyen feledékeny figyelmetlen lettem. :( .
De ari volt a doki,egyből kérdezte hogy na akkor belevágunk a következőbe?Na az még azért odébb lesz. :D .

Nem tudtok valami olyan helyet ahova a gyerkőcöt ilyen nagy melegbe ki lehetne vinni valahova?Ahol mondjuk van vízes helyiség meg valami kis higiénia.Olyan strandszerű(ezt jó megaszontam).Mert ügye itt tb-n nincs,vagyis inkább az uszoda nem neki való.A Tatai fényes az baromni drága,néztem a honlapot,komárom meg ügye azért elég messze van.Ha valakinek van valami ötlete írja meg lécci.

Na most mentem.A betegeknek jobbulást,meg kitartást.Ebben a melegben többszörösen rossz.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?