Új privát üzeneted érkezett!

Ti beszéltek fürdőruháról? :D
Én éppen, hogy elkezdtem örülni, hogy a terhesség után kezdett a testem normális méreteket ölteni. Most meg . . . Kezdhetem az egészet előlről. Eddig +2kg-nál tartok és remélem most sem lesz több max. 5 kg-nál.
A mellméretekről ne is beszéljünk. Szegényeknek volt kb. 2 hetük nosztalgiázni, hogy milyen is az eredeti méretük. Most meg . . .
Aki elégedetlen az alakjával annak kívánok egy újabb gyors terhességet! :D
Az viszont biztos, hogy sokkal jobb télen kismamának lenni, mint nyáron. Kicsit kisüt a nap, melegebb lesz 25 foknál és úgy lihegek, mint Beni kutya. Pedig még van hátra 3 hónapom, amit a kánikulában a hűtőben ülve fogok kibírni.
hmmc
 
 


Sziasztok!

Sebinek jobbulást!

Hmmc: én a két fiút nyár végén szültem, tudom, miről beszélsz. Kitartás! Nekem a legjobb a vizes lepedőbe csavarva volt itthon :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Myra! Matyinak semmi baja nem volt a 15-hóstól, csak pici apró kiütései lettek pár napra. Már nem emlékszem pontosan mit mondott a mi dokink oltás után (mert minidig elmondja milyen tünetek várhatóak és mit kell velük csinálni), de úgy rémlik, hogy láz esetén csillapítani, köhögés esetén szirup. Pár ismerős már az új oltást kapta, legtöbbjüknek semmi utóhatás, egy esetre emlékszem, amikor volt láz, nyirokcsomó duzzadás, meg egyéb finomságok, de azt hiszem nem csináltak vele semmit. Azért egy telefont a dokinéninek megérne!

Fürdőruci! Én minden évben akarok egyet venni, de ha találok is megfelelőt, akkor is egy vagyonba kerül. Most egy 7e-s darabot néztem ki, de én 5e-nél többet nem akarok érte adni. Állítólag az Árkádban a Newyorkerben (nemtom így kell-e írni) lehet úgy is venni fürdőrucikat, hogy te választasz felsőt és alsót külön.

Ma megyünk az autóért! :D
aranyhold
 
 

 
 

Hmmc!
rakj ki egy kismedencét a kertbe, árnyékba és üljetek bele (Beni is élvezni fogja :twisted: )

Livi!
drukk

teljesen megnyugodtam, akkor én nem híztam hasra, combra, fenékre, hanem izmosodtam, ugye? :wink: :lol: :lol: sssssssssssssss s bbvvggghjkkijkjhghgf.l(Enikő)
szilvamag
 
 


Micsoda nyár lett?! Voltunk de. a máltain, de haza kellett jönnünk, annyira elkezdett tűzni a nap, pedig direkt korán mentünk. Eztán még korábban fogunk. Viszont itt a kertben jó, akkora fák vannak, sok az árnyék.Sebi viszont ultranyűgi, jön a foga, taknya-nyála összefolyik, köhög, a változatosság kedvéért most az arca is kiütéses (valszeg a dentinoxban lévő rengeteg kamillától), de nem tudom megállni, hogy ne kenjem be, mert különben sikítozva sír, és nem tud aludni. Most is ahogy bekentem - kidőlt. Remélem hamar kibújik már! Lesz tali a jövő héten? (Már megint nem működik az enter... :evil: )
cas
 
 


Hmmc
Na igen a terhesség és a szoptatásos időszak alatt tökéletes szilikon cicik, na emlegeti is Laci! :lol: :P

Szilvi
Megnyugodhatsz, persze! :wink:

Utálom az ilyen dög meleget, de most remélem az elkövetkező 3 napba élvezni fogjuk! Ki se jövünk a medencéből, és talán a külsőt is fogjuk tudni használni, de az árnyék miatt lehet, hogy inkább mégis a bentibe leszünk. Nem bírom már! Pedig csak 1-t kell aludni. Bezzeg most lassan halad az idő, ott pedig repülni fog. :cry:
nikcsi
 
 


Vki kérte a talin a muffinreceptet mégegyszer. íme:
1 pohár joghurt/kefir/tejföl
2 pohár liszt
3/4 pohár cukor
1/2 pohár olaj
1 vaniliás cukor
1/2 sütőpor
1 tojás

Nikcsi
De jó lesz nektek!!! :)
Bár szombatra pont egy kis esőt ígérnek - persze, hogy aznap megyünk mi is Siófokra! :(
cas
 
 


Nekem már az eső se szegi kedvem, fel vagyok turbózva, hevülve! Na bumm, akkor bent fogunk pancsolni!!!! :P
nikcsi
 
 


Cas! Én kértem a recit! Köszönöm! :)
Még annyit, hogy ha ebbe belekeversz ezt-azt, akkor is maradanak ezek az arányok, vagy mondjuk ha kókuszt raksz bele, akkor a lisztből veszel el, stb.?

Remélem én is, hogy kibírja még az időjárás jövő hétig is ilyen jónak, mert mi meg jövő héten megyünk nyaralni! Bár amilyen idő volt eddig, nekem még nagyon nincs meg a hangulatom hozzá, de sebaj, majd ott kialakul! :wink:
aranyhold
 
 


Mindenki elégedetlenkedik??? :lol:
Én is....

Nekem a fiam után sikerült minden fogyó nélkül visszafogynom a régi súlyomra. Engem is mint Myrát szó szerint meg evett a fiam :)
Szülés után mindenki mondta, hogy így lennék jó ahogy vagyok, de a rengeteg kaja mellett is csak mentek le a kg-ok.
51-52 kg a 172 cm-hez!! Ne mondjátok, hogy ezt kell írigyelni :shock: :D A vékonyság mellet csak az volt az előny, hogy nem voltam csontosan gebe...
De tényleg hagytam volna magamon pár kg-ot. Szóval bármilyen hihetetlen vékonyan sincs magával megelégedve az ember. Jelenleg +8,5 kg-val még mindíg csak 60 vagyok. (ez lenne kb. az ideális)

Móni
Te hogy csináltad a +5 kg?????
A diéta miatt?

Fürdőrucira idén nincs gondom :wink:
Viszont a Gl-be érdemes kimenni, mert márkás (Calzedonia) 1 és 2 részes fürdőrucik 1-2 éves modelljei 1500-2000.- -os áron vannak.
Mi nem régen voltunk, gondolkoztam is, hogy kéne vennei, de a mostani méret jövőre már nem lesz aktuális.
Főleg a fent emlegetett mell méret miatt :cry:

Ne emlegessétek az esőt!
Annyi volt mostanában. Nekem nagyon jó ez a mostani idő :wink:
mucus
Tm
 
 


Nikcsi
Helyes! :)
Én még nemtom milyen helyen leszünk, eső esetére terveztek-e vmit a szervezők...

Aranyhold
Akkor jól emlékeztem. :)
Én nem szoktam nagyon változtatni, ez egy nagyon könnyű tészta, ha pl. a kókusz felvesz belőle egy kis nedvességet, akkor is pont jó puha marad.
Csak ha nyers gyümit teszek bele, akkor szoktam inkább kicsit több liszttel v. kevesebb joghurttal keverni, hogy a kifolyó lé ne áztassa szét az egészet.

Mucus
GL Outlet? Majd szombaton lefelé menet lehet, hogy benézünk... Köszi a tippet! :)
cas
 
 


Mucus
Hajdanán aktív sportoló voltam és nagyon kell figyelnem amúgy is, hogy el ne szálljanak a kilók, főleg amikor keveset mozgok. Nekem a torna sem jó, mert az sem vékonyít, hanem erősíti az izomzatot. Nálam "normál" esetben két nap alatt fel és lemegy akár 4-5 kg is.
Most vigyázok a cukorra is és figyelek, hogy mit eszek. Általában a 167 cm-emhez 65 kiló vagyok, de nagyon szeretnék egyszer 60 kilóra visszafogyni, de azt hiszem ezzel megint várhatok min. másfél évet.
hmmc
 
 


Én is csodálkoztam, hogy ennyire meghíztam mellkasban is, bár mellben nem. :lol: Nem tudom, hogy ez most megnyugtasson-e.
Vajon ez az izom is el fog múlni idővel és jók lesznek még valaha az ingeim?

Cas
Fanninak is megint elkezdett folyni az orra, és nyáladzik is kicsit, lehet, hogy nem a megfázás jött vissza, hanem neki is a foga? Ha tüsszent, mindig akkorát törölhetek ki az orrából, már nagyon hisztizik az orrtörlés miatt.

Nikcsi
Irigyellek, hogy ilyen felszabadultan tudod várni a nyaralást. Én szorongós típus vagyok, és paráznék, hogy hogy nézek ki, mit vegyek fel, hogy minél kevesebb látszódjék belőlem. (Háj, narancsbőr, viszerek...174 cm - 74 kg) :(ÉN is sportoltam régen, de évről évre ragadnak rám a kilók. Azt vettem észre, hogy nem is bírom a sok súlyt, fáj a lábam, sarkam. És hiába küzdök ellene, (mármint az érzés ellen, mert fogyozni nem bírok), de legalább már ezt megszoktam, hogy ilyen vagyok, és már ez is egy lépés. :?
boglarka
 
 


Boglárka (Már megint kihalt az enter... :evil: ) Szóval Sebinek az utóbbi pár foga mindig rengeteg takonnyal, hurutos köhögéssel és most enyhe hőemelkedéssel, is járt. A különbség az, hogy míg egy megfázás nála 10-12 nap, addig ez pár nap alatt javul. Mint pl. most is. Csak a sikítozó sírást tudnám feledni... :( A csorgó nyála és a szájbankotorászás már meg se kottyan. Sőt ma (régóta először) megint elkezdett kavicsokat rágcsálni a máltain, gondolom rágó helyett az ínyét masszírozza velük. :lol:
cas
 
 


Hú, micsoda panaszáradatot generáltam a fürdőrucis megjegyzésemmel! :) Pedig én nyerek a 167 cm - 73 kg aránnyal dundiságban! De alapból nem vagyok szégyellős, csak azért mert nincs tökéletes habtestem (sőt, a sokat emlegetett striák, narancsbőrök, párnácskák és seprők mind itt díszelegnek rajtam). Nem vagyunk egyformák, nem született mindenki fotómodellnek. Akinek nem tetszem, ne nézzen rám - no persze azért igyekszem a jóízlés határain belül maradni. És akkor is veszek egy dögös kétrészest! :lol:
cas
 
 


Cas
igen az outletre gondoltam....
Remélem ott megtalálod azt a dögös kétrészest :wink: :lol:
mucus
Tm
 
 


Boglárka
Felszabadultság, na ez azért erős túlzás, de tudom magamról, hogy ilyen vagyok, nem fogok elmenni plasztikai sebészhez, zsírleszívást stb. Továbbá azt is tudom, hogy nem vagyok egy tunya valaki, ez már adódik a hegylakiságból. Ja meg nincs autóm, babakocsi+Kori buszra fel, ezermilló lépcső, stb. Szóval már csak a nagyon helyes étkezés/táplálkozás, ami segíthetne, de ezt kár kipróbálni. Inkább vagyok ilyen alkat, mint elviselhetetlen anya, feleség (akkor tökéletes felesleg lennék, nem pedig feleség). Szörnyű tűnetei vannak az édesség megvonásnak - nálam!

Cas
Te csak azt hiszed, hogy Te nyersz! Szerintem együtt állhatunk a dobogó legfelső fokán! Nem gondoltam, hogy ezt így kikiáltom, de most belevittél ebbe: 154 mélység (mert magasságnak nem nevezhető) 60 kg. Viszont terhesség előtt 65 voltam!!!! :lol: Talán ebből merítem a Boglárka által írt felszabadultságomat. Csak ezt ki tudja az ismerősökön kívül?

Kori mellett nem lehetett pakolni, mert addig legalább tudtam mi hol van, de most??? :shock:
nikcsi
 
 


Utálok pakolni, hát belemélyedtem a képes weboldalba.
Szilvi nem elég, hogy nem írtad meg, hogy hol van, erre miket látok????? Nem ér, hogy ilyen cenzúrázatlanul, csúnya képeket raksz fel. Na, de nem foglak kímélni, tudd meg!

Laga rólad viszont nagyon jó képek vannak, annyira jól nézel ki, hogy ezt nem tudtam szó nélkül hagyni. Legalább csak arcilag néznék így ki, ha már a "hab"testem ilyen.....
Erről jut eszembe, amit Lagának persze már mondtam, ő nagyon irigylésre méltó külsőleg tetőtől talpig. Na ki ne forgassa valaki a szavaimat, belső rosszról szó sincs, csak eddig a külsőnket szidtuk, szégyeljük. Laga kisimult, mosolygós arc, vékony test. A recept a két gyerekben, két költözésben lehet?
nikcsi
 
 


Holnap megyün Balcsira! Kép
nikcsi
 
 


Mucus
Köszi, úgy legyen! :)

Nikcsi
Én grammra annyi vagyok, mint terhesség előtt, szóval nekem nincs kire-mire fogni a gömböcséget. :lol:
Nálam sajna most jött el, hogy mivel nem mindig van velem Sebi, nincs "mentségem" a megjelenésem hiányosságaira, előbújt belőlem a NŐ, és szeretnék újra TETSZENI. Úgyhogy ahogy lekerült a télikabát, belenéztem a tavaly nyári gönceimben a tükörbe, és elborzadtam a látványtól - persze tavaly kisebb gondom is nagyobb volt ennél - de most újra itt a hiúságom. Szóval nekiálltam shoppingolni, és beszereztem 1-2 tűrhető darabot, nagyon rossz gyógyír, de végre nem egy tramplinak érzem magamat. (Sőt, Zs. egy angyal volt, mert meg is jegyezte, mikor Sebi nélkül randiztunk a bank előtt, hogy nem is nézné ki belőlem senki, hogy már van egy nagy krampuszom, olyan csini vagyok - na az ilyen húzásaiért mentem hozzá! :))
Diéta: nagyon szeretünk együtt főzni és utána jókat enni (ezért is lázadozik a lelkem szegény Sebi krumpli-alma-köles étrendje ellen), soha nem tudtuk magunkat rávenni semmiféle kaja-megvonásra - éhesen mindketten rettentő nyűgösek vagyunk. :?
(Ergo a jó házasság alapja a jóllakottság?! :lol: )
A Koris fotót pedig kinagyítani és falra fel!!! Soha mégegyszer meg nem örökíthető pillanat! Annyira jól sikerült kép, hogy szinte hallom a kacagását és érzem az örömét! :)
cas
 
 


Nikcsi!
igenis elküldtem!!!! :?
tessék emilt is olvasni!!!
de elküldöm újra, OK? :)
Kori egy tündér a képen!

Cas!
akkor én a +6 kilómmal nem is állok be panaszkodni, pedig nagyon szeretnék még a következő előtt megszabadulni tőle, mert ha erre jön fel megint 17 kg, akkor mi lesz velem? :?
egyébként irigyellek Nikcsivel együtt a magabiztosságotokért, én már vagy 5 éve nem merek kétrészest felvenni, pedig régen nem panaszkodhattam :oops:
egyébként gyerek mellett is jogunk és igényünk van csinosan kinézni!

érdekes volt mindenkihez a kilókat hozzáképzelni :lol:

Hmmc!
mit sportoltál?
szilvamag
 
 


Húú, látom panasz nap van/volt! Én inkább nem csatlakozom, csak sóhajtozok itthon magamban. Én evésileg meg tudom állni, de most már mozognom kellene, és az nem megy. :oops: Megint meg kellene találnom a számomra kedves helyet és mozgásformát.
aranyhold
 
 


Szilvi
Most sem panaszkodhatsz, nagyon csini vagy (magas és karcsú, amilyen sose :)), miért nem mersz kétrészest venni?! :shock: Én napimádó vagyok, minél kevesebb ruhát szeretek magamon a vízparton, nem érdekel, hogy kit zavar, hogy nincs épp kockás-lapos hasam és feszes fenekem. 28 éves vagyok, szültem egy gyereket, nyilván nincs olyan testem, mint egy 16 évesnek - még ha média meg is próbálja elhitetni, hogy csak akkor mutatkozhatsz mások előtt, ha úgy nézel ki - 30-40-50 évesen is! :) (Azért nyilván tangát nem veszek... :lol: )
Egyébként épp ezért nem szeretem, amit Szandi-RubintRéka-stb. vonulat képvisel, hogy végig diétázni terhesség alatt, és azonnal lefogyni szülés után bármi áron. :? Mert tényleg sokan benyalják, hogy csak akkor maradhatnak NŐK, ha ezt végigcsinálják.

Aranyhold
Te meg aztán végképp maradj csendben, úgy lefogytál az utóbbi időben, hogy belőled aztán tényleg senki nem nézne ki egy akkora gyereket, mint Matykó! :)
Na jó, a mozgáshiányt megértem! Sosem voltam egy sportos alkat, de úszni, biciklizni, tollasozni én is szeretek, de vhogy sosem jön össze...
cas
 
 


Szilvi
Hopp, az kimaradt, hogy "magas és karcsú, amilyen ÉN sose". :) így már értelme is van...[/i]
cas
 
 


Cas!
így már értem :lol:
mi elindultunk szülinapi nyaralásunkra
remélem jó lesz az idő
(én akkor is egyberészest raktam oda, igaz nem is vagyok napkedvelő :) )
szilvamag
 
 


Szilvi
12 évig kézilabdáztam, ebből 3 évet NBI-ben, mellette pedig, hogy jók legyenek a reflexeim futóvadlővészettel is próbálkoztam több-kevesebb sikerrel (OB 2-7 hely között tanyáztam). De ez már régen volt, szép volt, elmúlt.
hmmc
 
 


Hahhó! Miezapangásitt?! Mindenki nyaral? :)
Holnap mi is megyünk lábat lógatni, és végre lőttem hozzá egy csini fürdőrucit is (visszamentem a C&A-ba, mert csak nem hagyott nyugodni, hogy ami tetszett, de nem volt a méretemben, hátha lesz és lett!).
Jó pihizést mindenkinek, ebben a hőségben mást nem is lehet!
cas
 
 


Egy kis fotóriport a mai családi-napról!
cas
 
 


A lényeg lemaradt, mert megint szarakodik az enterem. Szóval:


Sebit teljesen lenyűgözte, hogy ekkora víz is létezik, mint a Balaton!

Kép

No meg a homokozó sem volt kicsi a parton! :)

Kép

"Ijjáj úgy élvezem én a strandot!" :)

Kép

A nap portréja

Kép

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóól!

Kép
cas
 
 


Sziasztok,

újra itt.

Tudnátok ajánlani olyan köptetôt / hurutoldót, amit 2 éven aluliaknak is lehet szedni? Mucopront, Fluimucil kilôve, mert csak 2 éven felülieknek adható - legalábbis a tájékoztató szeint.

Ja és még valami: lenne olyan kedves valaki és belinkelné egy tök béna bölcsész kedvéért az uccsó tali képeit? (Amin én is ott voltam Szilvamagéknál.) Köszönöm.

Laga
laga
 
 


Laga
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a homeós Stodal szirup nem vmi ilyesmire jó?
A képes honlap címét elküldtem privát üziben.
cas
 
 


Laga
Sára Ambroxol-t szokott kapni, mivel a Augmentin eléggé allergizáló.
hmmc
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam búcsúzni! Holnap indulunk nyaralni! Remélem az idő marad ilyen szuper! Jók legyetek! :)

Laga! A Stodalt lehet adni, de sajnos nem mindig használ. Matyinak a doki a Rhynathiol-t szokta adni köptetőnek és szokott írni receptre Spiropent szirupot, amikor nagyon hurutos. Az olyan hörgőtágítí-nyákoldó valami, de az nagyon szuper! Ha valami gyógynövényeset akarsz, akkor van még a lándszás utifű szirup is, de azt nem tudom pontosan milyen köhögésre jó. Kérdezz rá a gyógyszertárba!
aranyhold
 
 


Most csak nagyon röviden:
A hétvége feledhetetlen és hihetetlen jó, idő ilyen is tud lenni! A szállás szuper, kaja - hú de hiányzik. Néhány kép:
A Balcsi csak 18 fokos, de ezt a vizibékát nem zavarta, sőt...
Kép
Még a hotel parkolójában is kacsák!
Kép
Ezek hattyúk vagy H5N1?
Kép
Volt ám pucérkodás! (Kori részéről és a hab testem :oops: )
Kép
nikcsi
 
 


Aranyhold
Jó nyaralást! Péntekig ilyen kánikulát jósolnak, úgyhogy hajrá!

Nikcsi
De jó nézni a képeiteket!!!! Mivel a marad a jó idő, noszogatom Zsombort, lépjünk le mi is a hét második felére vhová pihizni. Hátha összejön... Ha megkezdődik a lakásmizéria úgyse biztos, hogy lesz időnk.
cas
 
 


Cas
Milyen rendi tényleg Zsombor! Néha én is kaphatnék ilyen bókot!
"(Sőt, Zs. egy angyal volt, mert meg is jegyezte, mikor Sebi nélkül randiztunk a bank előtt, hogy nem is nézné ki belőlem senki, hogy már van egy nagy krampuszom, olyan csini vagyok - na az ilyen húzásaiért mentem hozzá! ) "
"(Ergo a jó házasság alapja a jóllakottság?! ) " Ezek szerint IGEN!
Köszi a Koris dicséreteket!
Evvel a Szandi-RubintRékás véleményeddel teljesen egyet értek!
A kuponokat visszaadom, mert barátosném elfelejtette és elmentek a számlát rendezni. Evvel velünk is jól kitoltak, mert maradt 8ezer üdülési csekkem, ami holnap utánig érvényes. Régi típusú, szóval nem tudjuk pl. üzemanyagra se felhasználni

Szilvi
A következetességemről azért megpróbálok híres lenni, szóval ha kaptam volna biztos nem írom azt, hogy nem kaptam mailt. Még a mai napig nem kaptam tőled semmit, de van egy másik lány is, akinek nem sikerül a vipmailre küldenie levelet, nem tudom mi lehet? Másoktól kapok rendesen!
"egyébként gyerek mellett is jogunk és igényünk van csinosan kinézni!" Persze-persze, csak akkor én a föld alól soha nem bújnék elő szégyenemben!

Utólag jó nyaralást! Az idővel eddig semmi gond!

Laga
Amit Hmmc ajánlott ambroxol, mi is ezt kaptuk.

Aranyhold
Jó nyaralást Nektek is!

Többiek hol vagytok? Csak mi Cassal vagyunk itten :?: A kánikula péntekig marad???? Atya isten, tegnap hazajöttünk és a lakásban 32 fok volt. Ma reggel is már 29-30 volt, szóval nyomatom a légkondit.
Kép
nikcsi
 
 


Azt akartam írni, hogy bárcsak a Balcsiba lógathatnánk még mindig a lábunkat, vagy fürödhetnénk itt:
Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi
A meztelenkedésről jut eszembe Sebi akciója! Tisztába tettem, majd amíg iszogatta az almalevét, hagytam pelus nélkül, hadd szellőzzön ebben a dög melegben. Cirógattam a talpacskáit, heverészett a takarón, nagyon élvezte, hogy szabadon lehet. Egyszercsak felpattant, leguggolt, és egy laza mozdulattal termelt egy kupacot a takaró kellős közepére! :oops: :lol: Aztán szaladt tovább!
Zsombor kicsit kiakadt, de gyorsan eltakarítottuk a cuccot... :) A köv. nyaralásra viszünk bilit... :)
Ja, és valszeg mégsem megyünk sehová, viszont gyúrom az embört, hogy maradjon itthon, és járjunk strandolni - az se drágább, mint amit a szállásért kéne fizetni bárhová is mennénk...
cas
 
 


Cas
Nem semmi ez a Sebi féle takaró közepére való termelés.... :?
Érdekes volt és mondtam is, hogy amíg Kori meztelen volt, nem pisilt. Kakilni nem tud, ha túl sok dolog történik körülötte. Többnyire reggel vagy este lefekvés előtt alkotott.
nikcsi
 
 


Nikcsi
Irigyellek a nyaralásért.

Mi az idén 100 %, hogy nem megyünk sehova sem. Nagyon nem bírom elviselni a meleget.
Peti tegnap vett egy medencét a teraszra. Jókat pancsikolunk benne, Sára is nagyon élvezi :)
Sára újabban, ha bekakil a pelusba jön és szól, hogy "tata". Utána elindul a szobája felé és megáll a pelenkázó előtt. Innen tudom, hogy valami van a gatyában, aminek nem kellene ott lennie. 10 esetből 8 alkalommal kaka is van :)
hmmc
 
 


Lassan beindul a biliszezon?

Látom ti jókat pancsiztatok. De a terasz medence is szuper lehet szerintem.

Na nem hiába van az önbizalmam a béka feneke alatt: Szombaton a piacon előre akartak hívni a sorban, mert terhes vagyok. ÉS még azt sem hazudhattam, hogy igen- igen, mert a lépcsőházból is voltak ott. Égtem, mint a Reistag kb. 15 percig, mire sorra kerültem. :oops:
De már jártam úgy is, hogy a buszon át akarták adni a helyüket.

Mikor menjünk DM-be? A héten vagy jövő héten? Most csütörtök nekem nem jó.

Cas
Ti hova jártok mostanság játszóra? Mi a máltaira árnyék hiján nem megyünk, viszont itt a ház mellett van egy elkerített játszótér.
boglarka
 
 


Hmmc
Utólag Sebi is szól általában, de most előre kellett volna! :D
Az a medence a teraszon klassz lehet, én csak a kádban fürdettem eddig Sebit nap közben is, de ma elgondolkodtam, hogy az erkélyen mekkora pancsolást rendezhetne egy kis felfújható kádban...

Boglárka
Ugyan már! Ne bánkódj! Nyilván nincs olyan lapos hasad, mint terhesség előtt, legfeljebb ha nekiállsz kimondottan erősíteni a hasizmaidat, de lehet, hogy még akkor se.
Amikor lakásokat nézegettünk Sebi nélkül, és emlegettük, hogy hárman költöznénk, akkor tőlem többször is megkérdezték, hogy "És mikorra várják a picit?". :lol:
Ja, és én biztos bedobtam volna a piacon, hogy "Jaj, de kedves, köszönöm szépen, az igazat megvallva otthon vár már pici, de örülök, hogy gyorsan tudok sietni vissza hozzá!", és közben megyek előre. :) Vagy pofátlan vagyok? :oops:
Játszó: csak ide a kertbe, mert a máltai elviselhetetlen, itt meg egy óriási cseresznyefa árnyékol délelőtt a homokozóra és a hintára, í]y jó hűvös van úgy délig. De délután szobafogság. :( Csak estefelé megyünk le megint.
DM: Nekem a héten nagyon jó lenne, mondjuk holnap estefelé?
cas
 
 


Sziasztok!

mi is visszaértünk, kipihenve, gyerekhiánnyal :wink:
az idő nagyon jó volt, a táj gyönyörű . . .
mi nem fürödtünk, de nem is hiányzott

Nikcsi!
hát akkor mit csináljak? hova küldjem a levelet?
Saci! tőled átmegy Nikcsinek? lennél a postásom?
Kori igazi tündérkisasszony!

Boglárka!
egyszer nekem még Kinga előtt gratuláltak, akkor még a volt terhességemre se foghattam :oops:

minden aktuális korosztálynak pedig gyors "peluselhagyós" nyarat kívánok :wink: :lol:
szilvamag
 
 


Boglárka!
én is adnék rendelést!
holnapra kigondolom, jó?
szilvamag
 
 


Boglárka!
köszi mégegyszer a tápot, anélkül nem mehettünk volna el ilyen hosszú időre :)
szilvamag
 
 


Szilvi
Végül merre jártatok?
A gyerek-nélküli hosszúhétvégét én is szorgalmazom Zsombornál, de valszeg csak a költözés után jön majd össze - legalább kiheverjük (szó szerint... :wink: )
Nikcsinek levél: küldd át, megpróbáljuk.
Terhesség :lol:
cas
 
 


Hmmc
Mindenki irigykedik valamiért a másikra :!: Én a házatokra és a kertetekre. Tényleg miért nem teszel fel képeket???? Már más is kérdezte! 3 napig nem voltunk itthon, de fáradtabbak vagyunk mintha itthon lettünk volna. Egész nap levegőn, sétálni (órákat, hogy legalább fél órát aludjon), Korival vízbe, majd rohangálni utána.... Szóval nagyon jó volt, de fárasztó is! Ja és még azt sajnálom, hogy Kori erre nem is fog emlékezni, pedig jól megjegyezhetné, mert ki tudja megint mikor lesz ilyen :?:

A kakát jelzi Kori is, sőt tudom mikor kezd neki, de ő is utána szól, és mutatja/mondja a büdöset - na ezt most szavakba nem tudom önteni.

Boglárka
Van ez így, de ne érdekeljen, ezt mondom, hogy akkor a föld alá is temethetnénk magunkat.
DM engem is érdekel!
Ja igen ezt akartam mondani már ezer éve, hogy voltam az önkorm.ba és a házatok előtt mentünk és akkor láttam azt az elkerített játszót. Milyen közel, és a kutyáktól is elkerítve! :)

Cas
Miért pont holnap DM? Nekem az nem igazán lenne jó, mert tudod megyek a kórházba, anyám itt lesz, stb.
Szilvi féle e-mail, már elküldted a bulicímet kértem, de a leírást szívesen fogadnám!!!!
Mi meg de. nem megyünk le, mert akkor max. 2-3 órát bír fent lenni a kisasszony, meg akkor süt ide a nap, ahol a homokozó van.

Szilvi
Tényleg végül hol voltatok? Szúnyogok voltak?

Kihez forduljak evvel a mailes problémával szerintetek? Én hót béna vagyok ilyen téren.
Még egy kérdés az info gurukhoz. Bekapcsolom a gépet (nincs jelszó), megnyitok egy wordöt és ezt írja ki: C:\....\ adott .doc foglalt, Lac használja. Kér másolatot? Lehetőség OK Mégse Hogy lehet ezt megszűntetni? Köszi
nikcsi
 
 


Nikcsi
Mostmár nem olyan sürgős a dm mára, mert mégsem megyünk el sehová. (Bár Sebinek fogytán a pelusa, szóval nekem jó lenne minél előbb, de nem muszáj ma...)
Úgy emlékeztem, elküldtem a leírást is a bababulis honlaphoz, de mindjárt küldöm.
cas
 
 


bocsi, de folyamatos lemaradásban vagyok válaszok terén:
Győrben voltunk, megnéztük Pannonhalmát és a Szigetközt is
Kinga hiányol, ez is rövid lett :?
szilvamag
 
 


DM akkor legyen szerda vagy péntek? Csütörtökön bogárítás van nálunk.

Szilvi
Örülök, hogy haszna volt a tápinak.
A rendelést nyugodtan írd meg, de majd megkérünk valaki autóst, hogy vigye el, mert én gyalog leszek.

Nikcsi
Kerítés ugyan van a játszótéren, de azt mondják, már többen is látták, hogy este beviszik a kutyát, mert már nem zárják. :x A homokozó ezért dilemmát is okoz, csak nehogy később megbánjam, hogy bevittem Fannit.
boglarka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?