Sziasztok!
Andi: ügyesek ezek a gyerkőcök, és külön gratulálok a szopiban elért teljesítményükhöz. Petra akkor egy szopi világbajnok, Huba meg bele fog jönni. Kicsit irigykedek mindenkire akinek megy, mert mi mindent kipróbáltunk, bimbóvédőt, anélkül, puha cicit, keményebb cicit, de Ádi nem szereti....
Most még meg tudom oldani neki a kajáltatást cumisüvegből, nade késöbb azért remélem megkedveli a ciciket, mert nem akarok magamnak vőt
Andi, te hogy bírod a kórházi létet egyébként? Pihenni tudsz?
nem érzed magad gyengének?
Megy a drukk. hogy gyarapodjon Hubáék súlya és haza jöhessetek.
(nem is esett sokat a súlya hál isten)
Most, hogy Ádi elérte a 3 hetes kort, beköszöntött a hasfájás hozzánk
Szegénykém, úgy sajnálom, mikor teker a pocakja.
Ma volt a védőnő nálunk. Kérdeztem pár dolgot, azt mondta, mindent jól csinálunk a gyerekkel. És, hogy a jó evő gyerekek hasfájósak inkább. Érdeklődött, hogy most mennyit eszik a gyerek.
Nem szólt, mikor mondtam, hogy ugyanakkora (nagy) adagot, mint eddig, de ha nem frontos épp és nem fáj semmije, akkor alszik tőle 3-4 órát.
Éjszakai alvás: más terhességben a jó alvás, és pici gyerek mellett.
Terhesen, ha csak ötször kellett kimennem pisilni és nem görcsölt be a csípőm, azt mondhattam, jól aludtam... most, ha éjfél körül le tudom tenni Ádit és nem nyűgös és hagy aludni 3 órát, az már jó alvás
Jutta: tehát, én akkor alszom, ha hagy a nyöszikém. Délután kb 2 órát, és éjjel részletekben kb 4 órát.
Az meg, hogy fogytál tudod mit jelent?
Azt írja az okos szakirodalom, ha fogy a terhes nő, azt jelenti, hogy 10napon belül bekövetkezik a szülés.
De neked ez már nem újság, mostmár akár lehetne is.
Móni: már te is nehezen viseled látom. Kitartás, nincs sok vissza.
Marek:ez közhelyes, de aludj amíg tudsz
majd számolj be, mi szépet vettetek.
Hajni: hajrá az 5 percesekkel! Ezek szerint, téged várhatunk befutónak? Alig várom, már hogy vki megszüljön
Timi: Maja nálatok ebben az elmúlt 3 napban nem hisztis?
Én alig bírok Ádival.
A káposztástésztára szívesen beneveznék....én sajna nem tudom normálisan elkészíteni (jaaa, én nem is ehetek olyat)
Ma vetettem Apukával szobamérleget és rámerészkedtem.
Húúú, jól saccoltam a rajtam maradt 10 kilót
Azt nem árulom el, hány kiló vagyok, de azt elárulom mostmár, hogy összesen kb 20 kilót híztam, tehát hallani sem akarok róla, hogy vki nyafizzon, milyen kövér pocakosan.
Nem is a seggem és combom zavar, hanem fölül, nézek ki borzalmasan. Olyan vállam van, meg melleim, meg jajj, szal ronda kicsit. De majd lemegy, addig meg maradok pankrátor.