Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rizseshús: Én sertéspöriből csinálom, ez általában előre kész van, kiveszem a fagyasztóból. Nekem jobban bejön a serpenyő szerű edény, persze aminek van oldala, ebbe csinálom a rizst hagyományosan, kicsit megpirítva, delikáttal, nem keverve, amikor már nem sok víz van rajta teszem hozzá a pörit, jól összekeverem, és lassú lángon készre párolom, ilyenkor se keverem. Én is szárazabban szeretem. Szerintem finom. :D

Jó éjt

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Helló-belló!

Gyors leszek, mert az előbb elszállt amit írtam, türelem meg elfogyott.

Pil: Majd küldök megint emilkét, mert kaki volt a gépünk, és eltüntek a dolgok róla. Már hordjátok a pelust? Az milyen, nekünk terpesz volt, az tök kemény volt.

Méz: Jövő hétre talán okosabbak lesztek, mert ez nem volt túl megbízható.

Macsek: Nekem így a 2. gyereknél kb. 2-szer kezdett folyni a tej a sírásra. Attól még nem tartom magam rossz anyának. Inkább akkor van furdalásom, amikr nem tudok egyből menni ha sír.

Wkata: Hova jártok úszni? Biztos jól kifáradt, és nagyot szunyált utána.

Pogi: Ne aggódj, nem is látszik a képeken a hízás. Már amennyire látszol s blogon. Ti átalusszátok már az éjszakát?

Szgoron: Ha el tudod viselni, hogy mi nem tudunk folyamatosan haladni a sétával, mert a fiamhoz kell igazodni? és le tudtok jönni hétköznap 10-fél 11 körül akkor találkozhatnál az én rendkívül érdekes, izgalmas személyemmel akár. :D

Doren: Neked min/lilypie.com]Kép[/url]
Képdig alszik a fiad d.u.? Az enyém ma is kihagyta. Ismét le szeretne szokni róla, én meg hulla vagyok .
colett77

Ebben már mindig szőke maradok! Bocsika.
colett77

Sziasztok!

Mai délután az én drága kicsi Kendém úgy gondolta, hogy kihagyja a „hagyom anyát babanetezni, és inkább alszom” című fejezetet, úgyhogy ennek következtében már hétkor fürdetni kellett, mert alig bírt magával. Evett, nyűglődött egy kicsit, de aztán bealtattam, most szunyál az ágyijában (egyelőre, hogy el ne kiabáljam…)

Réka!
Remélem, jobban vagytok a szuri után! Nagyon jó a kép Noémiről! :)

Pil!
Szegény Ameli, sajnálom, hogy így alakult, de talán még mindig jobb, mintha azonnal terpeszpelust kapott volna. Jók a képek!

Nózitisztítás: nekünk kézi van, de sz@rt ér… :roll: Úgyhogy szerintem be kell szereznünk porszívósat, mert beüthet egy erősebb nátha, akkor meg nem tudom a kézivel kiszívatni a matériát…

Doren!
Igen, szoktunk, általában hétvégente. Persze még sokat nem tudnak kezdeni egymással, bár Kende is érdeklődik már az emberek iránt. Azt az arcot kellett volna látni, amit a kis Balázs vágott, mikor először látta Kendét. Sírt a kicsim, és a kis Bali nem tudta elképzelni, honnan jön a hang, mert ő ugye nem sírt… Tiszta cuki volt! :D

Gombi!
Hülye dokikból Nektek is kijutott… Nem irigyellek a diéta miatt… :shock:

Tejspriccelés: nekem általában szoptatás közben szokott előfordulni, hogy a másikból is folyik a tejcsi. Spriccelni akkor szokott, ha nagyon tele van.

Mári!
Én olyankor hagyom alatta a pelust, mert nem biztos, hogy ér annyit, hogy kicseréled, és közben felébred, aztán kezdheted az egészet elölről…

Dokik: háááááááát, egy szó illik a mai egészségügyre, de nem publikus… :D

Most alszik a drágám, sikerült bealtatni, fél óra ringatás után. Pedig általában cicin elalszik este, de ma nagyon fáradt volt, és szerintem ezért nem sikerült. Egyébként most már egy hete újra kétszer eszik éjjel, este fél nyolc körül, aztán éjjel 1-kor és általában ötkor is kel. Mondjuk nem baj, mert utána azért általában elalszik.

Pusszancs, jó éjszakát!

Kép
Kép
norwell

Szilvi! Hát, kész vagyok, olyan jót röhögtem! Virtuálisan küldeni a kakit! :lol: Ez jó ötlet, legközelebb megmondom neki!
Julcsika leggyakoribb produkciója az, hogy kurjongatva nevet, főleg ha a tükörben meglátja magát, de engem is mindig széles vigyorral fogad. Önálló forgások még nincsenek, de nagyon szépen tartja a buksiját. Már kétszer fürödtünk együtt, nagyon élvezi, ha hasra teszem, kalimpál. Ja és persze mindig szopizik is közben. Csináltunk képeket is, egy publikusat felrakok, igaz nem csúcsminőség. Jó lenne már személyesen találkozni!!! Jók a képek! És tényleg hasonlítanak egymásra a babók!

Jó éjt Mindenkinek és PUSZI!

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Mézgombi!
Mi a Gyöngyösi úti gasztroentrológián voltunk Balázzsal és ott nagyon rendesek. Bethesdába csípő UH-on voltunk. Biztos jók másban is, az egy tök jó kórház.
Milyen oldalt adott a dokinéni, megírod?

Kérdés: 2 hónaposan mennyit evett/eszik a babátok egy szopinál? és hányszor szopiznak 1 nap. Nem mérlegelek, de néha cumisüvegből etetek ezért jó lenne nagyjából tudni az adagot.

Kép

KépKép
nyanya67

Wkata: a kiskönyvben lévő dolgokkal ne törődj, azok régiek, és még nem nyomtattak újat. Nekem pl. az 5 hónapos bejegyzést egész egyszerűen kihúzta egy tollal a védőnő.

Méz: Háááááát..... Ez tényleg elég gáz. De ha rákeresel a neten, azért biztos találsz valamit. Cuki a fürdős kép! :)

Szilvi, a virtuális kaki nekem is teccett!! :lol:

Jó éjt, Hello
hello

Sziasztok!

Rá kell jöjjek, hogy Petit lefárasztja a késő délutáni séta, még akkor is, ha csak egy rövid körre megyünk el. Ma is keveset voltunk lent, mert Bogi megint bömbis volt, de miután hazaértünk, Petit lefürdettem, megetettem, és szűk 45 percen belül horpaszott. Igaz, volt egy sírós időszak, de felvettem, büfizett, letettem apája helyére, és pillanatokon belül aludt, aztán becsempésztem az ágyikójába.

Akit érdekel, hogy milyen oltásokat kap a babája, kukkantson be ide: http://www.babaszoba.hu/services/vaccin ... 0-9966CA9B
Csak be kell írni a születési dátumot.

Pil, hálás köszönet!!!
A pizzáspapír átért, majd átnézem, és szólok, hogy mi legyen. :) Habár látatlanban is pizzázni fogok, mert innen kaját max. szendvicset viszünk, de ha a férjem és az apukám étvágyából indulok ki, maradni nem fog. :D
A tökfoltról annyit, hogy kijött! Igaz, mindig fehér rucit adtam rá, amikor sütőtököt kapott, ez hipózható. De így is csak úgy jött ki, hogy hipós áztatás, aztán mosás anyumék ágyneműjével, szintén hipós vízben, kb. 65 fokon. De ahogy írtam, nem látszik! :) Legalábbis jól megnéztem, és nem vettem észre...ja és napfénynél, nem este. :D
Ekkora hab nálunk a Gabi fürdetőtől van. Én nem szeretem...mert mindenhol habos, és nem tudom rendesen lemosni.

Szilvi, a rizseshús nálunk úgy műxik, hogy rizs megfőz, hozzá a husi (ami nem pöri, hanem inkább csak dinsztelt husika lével...ami nem piros), ez összekever és kész.
Édes ez a Reni, és továbbra is hasonlít Petire némelyik képen, különösen a fürdetésesen. :)

Kata, és senki ismerősöd nincs, akinek van gyereke, és jó véleménye van a dokijáról? Már csak azért, mert szabad dokiválasztás van, persze nem feltétlen jó, hogy x km-et vinni kell a gyereket a dokiig, de ha a jelenlegi egy nagy rakás kaki, akkor megérné, nem?
Édes a babaúszásos kép, látom Misinek is szimpi anya válla. :)
Oltásokkal kapcsolatosan ld. fenti link, ne aggódj, jó oltásokat kaptok, egyébként egyetértek veled (ld. Hellonak intézett válaszom).

Gombi, a férjem nem kábeltévés, csak szerelik a hálózatot, az ottaniaknak segítenek be. De hogy melyik szolgáltatónak??? Passz. :o
Ja, ezt az allergiát én sem értem...vagy egyszerűen hülye vagyok.
Szupi a fürcsis kép. Lehet, hogy én is csináltatok, csak az a baj, hogy max. hétvégén van rá lehetőség, mert akkor van itthon a férjem...az öcsém ritkán van itthon, vagy legalábbis biztosan nem akkor, amikor kéne.
Nagyon ügyi Julcsika. Miénk gyerek már átfordul a hátáról az oldalára, de tovább egyelőre nem megy. :D A vigyorgás és a beszélgetés nálunk is megy ezerrel, főleg Peti és a tatám közti kommunikáció a tuti, azt hallani és látni kéne.

Hello, én most néztem meg Peti oltási naptárát...és tényleg ugyanazokat kapják. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem vonták be a régi kiskönyveket, és adtak frisset? Ezzel csak megzavarják az anyukákat.

Mári, Vencel aranyere miatt :(. Igazából nekem az a magas, hogy mitől lehet a székrekedése, én mindenhol azt olvastam, hallottam, hogy anyatejes babáknál nem fordul elő.
A pelust, még ha nedves is volt, sosem cseréltem ki Peti feje alatt. Most biztosan hülyének nézel, de annyi nem árt neki...sőt megkockáztatom, hogy ha kicserélnéd, többet ártana, mert szvsz lehetetlen ébredés nélkül kicserélni a fej alá valót.

Norwell, én az első kézi orrszívós próbálkozásnál rájöttem, hogy nem ér semmit, így akkor szóltam a férjemnek, hogy hazafele jövet (épp Hmvhelyen volt) ugorjon be egy gyógyszertárba porszívósért. Egy áldás...

Nyanya, Peti két hónapos korától napi ötször evett, egy evésre 165 ml tápit, de attól függően, hogy mikor kezdődött a napunk, az esetek kis hányadában néha hatodjára is kapott, de akkor csak zónaadagot (kb. 100 ml-t).

Na mára ennyi.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Colett, a délutáni alváshoz nagyon ragaszkodom a fiamnál. De nálunk sem egyszerű. Sajnos ahhoz van hozzászokva, hogy valaki ott alszik vele...
Virággal most meg tudom csinálni, mert ez az angyali lányzó hagyja. Még akkor is, ha de. elmegyünk sétálni, visszaérünk, átrakom az ágyikójába, megtalálja az öklét, és szunyál tovább. Mondjuk pont ma nem így történt, de remélem ez extra nap volt. És így a fiammal le tudok dőlni, ő is alszik két-két és fél órát általában. Nagyritkán marad ki, de ilyenkor estére elviselhetetlenül nyűgis.

Norwell, ma voltak itt hugiék, majd rakok fel képet ha letöltöm a gépről. A kisebbik unokatesó ugye most öt és fél hónapos, és olyan kacagása van! A fiam produkálta magát, és gurgulázva kacagott Andris. Ilyen édes kacagást még nem is hallottam ilyen picuritól.

Doren

Kép
Kép
doren

Szilvi, mi a rizseshúst kuktában csináljuk, pörkölt alap, bele a rizs, felönteni még vízzel, összekeverni és lefedni a kuktát, megfőzni. Így a rizs a jól felszívja a pörköltnek az ízét.

Doren

Kép
Kép
doren

Jó reggelt!

Jó, hogy nem köveztek meg, hogy nem megyek a talira! Úgy vágytam! Az Örs Vezéres Ikeában ha valakinek jó, jövőhét után valamikor talizhatnánk...

Ex!dehogy nézlek hülyének. Én sem szedtem ki, azért kérdeztem, mert ha én nedves ruciban vagyok akár kis területen is alvás közben, nagyon tudok fázni. És hát úgy néz ki, Vencus is fázós lesz...és hát sajnálom...
Én sem értem a székrekedést, mert folyékony, csak nehezen jön ki...lehet hogy azért nyom annyira, mert tudja így megkönnyebbül és nehogy már benn maradjon néhány órát? :D
Nagyon hangosan, belevörösödve küzd min. 2 órán keresztül, 1 óráig hősiesen küzd, aztán sír keservesen.

Én nem tudom, mennyit eszik alkalmanként, de hízik. A dokinő mérte legutóbb és 6 hetesen 3750g volt.( 2830)-al született.
Mi sokszor eszünk éjszaka, 2 óránként :( . Reggel fél 7 körül, most is sírva aludt vissza, mert még cuclizott volna, aztán 9, aztán 11, fél 1, 3, 5, 7, 9, 11, na itt néha alszik 2-3 óráig, aztán nyűglődünk...
Az a baj, hogy apa fél6-kor jön haza és néha sikerül elaltatni, de ha nem karban van, akkor ébred. Míg csinálom, megesszük a vacsit, addig apa szórakoztatja, néha próbál gőgicsélni magától, aztán megint alváspróbálkozás de ált. sír, míg én az esti fürcsihez, lefekvéshez készülődünk. 8-9 körül va n a fürdés és onnantól cicifüggés. Bealszik rajta, de ha kilopózom, 10 perc múlva felébred. Reggel sem tudok apához odabújni(nem csak kontroll miatt :oops: ), egy kicsit, mert én is igényelném, nagyon hiányzik a vele alvás...A reggeli műsorban (Rtl) azt mondta egy pcicológus, hogy hagyni kell sírni kiságyba szoktatásnál, ezzel is fejlődik az idegrendszere és a problémamegoldó képessége, hogy nem mindig az van, amit ő akar...hát néha, bár megszakad a szívem, de mikor úgy látom, éhes nem lehet, hasa nem fáj, csak manipulálni akar, akkor hagyom sírni, hogy egyáltalán létezni tudjak. Tegnap meglestem, egyre gyengébben sírt, de a szemét le nem vette az ajtóról...és figyeli a zajt, olyankor abbahagyja. Csak bukik is sírás mocorgás közben és ezért sem szeretem otthagyni, de 20 perc alatt bealszik...na jó hosszú lettem.

Tegnap hozattam a Tescoból tetra pelust, cseh 12db 3000-ről 1700pénz. Gondoltam ez hátha jobb minőségű, erősségű, mint a magyar...férj hazahotta, 8 db.os, ugyanannyiért. Na mindegy, de mi mindíg így járunk...le van akciózva valami és a rendes árán hozzuk haza, persze ebben az üzletek is hibásak...de erősebba szövése, puhának viszont nem puhább...
Megyek zuhizni...

Mári
mári

Sziasztok,

Nem tudom, mindenutt azt olvasom, hogy kb. fel ora uvoltes, es fokozatosan kevesebb, es elobb-utobb megtanuljak, hogy mi a dolguk a kisagyban (alvas), de az en fiam, kepes masfel orakat uvolteni. :( Pedig ugy erzem, nem lehet semmi baja. Lehet, hogy mar most elrontottunk valamit?

Doren: jovo heten tali valamikor? Priviben elkuldom a szamomat, vagy Te is megirhatod, es megbeszelunk valamit.

Most megyek, keszulunk a gyogytornaszhoz.
Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Colett77!
Te merre laksz? Szilvi közelében a Pólusnál? Akkor majd valamikor hármasban is összefuthatunk.

Szilvi!
Végre kaptam kismotort tegnap, de már az Árpád üzletházban is az volt az utolsó. Ma meg erre el kezdett esni, pedig motorral akartunk oviba menni. Így maradt a kocsikázás. Na sebaj lesz még jó idő.

Kép

KépKép
nyanya67

Mári!
Pelus: én ilyenkor be szoktam írni nekik a panaszkönyvbe. Menjenek a fenébe, hogy állandóan átverik a vevőket. Ebben a Tesco és a Cora vezető. A Cora mindig visszaír, hogy menjek be a levéllel és kifizetik a különbözetet. A Tesco még erre se képes.
Írjál be ha legközelebb arra jársz. Nagyon ellenőrzik a beírásokat és most több millióra büntették őket hasonló szemétségekért. Utóljára pl a Corában volt egy gyorskaja nagy betűkkel leakciózva és 3 az egybe csomagolva. Megnéztem az egyenkénti árát összeadtam és az olcsóbb volt, mint ha az akciós 3 darabos csomagot vettem volna. Jó mi? Ezt már egyszer a Tescóban is megnéztem mikor szilveszterkor 3 különböző pia volt becsomagolva és az akciósokhoz kihajítva. Na ez is olcsóbbra jött ki ha egyenként vettem.
Szopi: Hát pont ezért kérdeztem, mert tegnap nálunk is hasonló kajarend kezdett kialakulni. Így órára pontosan nem tudom, de mielőtt lementünk az udvarra szopizott aztán nemsokra rá az udvaron is és mikor feljöttünk megint aztán 1 óra mulva megint és utána még cumisüvegből 70-et megivott. Még ez sem volt elég, úgyhogy a másik 70-et is megkapta üvegből meg még szopizott is és aludt reggelig. Valószínű ciciből keveseket tud egyszerre szopni, mert elfárad üvegből meg nem követtem az új igényt.

Ex: köszi, akkor mostantól 160-at kap.
Azért jó lenne ha anyatejesek is tudnátok számokat írni, mert lehet, hogy tápiból más mennyiség kell. Vagy szerintetek ugyan az?

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Noémi szerencsére nem lázasodott be éjszaka, de fülig taknyos. Szegénykém úgy szörcsög mint egy ipari porszívó. Próbálom nemi leszívni, de nem nagyon hgyja, meg nem is nagyon jön, úgyhogy most csepegtetem neki az anyatejet és így kihapcizza:)))
Remélem gyorsan elmúlik ez a nátha mert annyira kis bágyadt elesett szegénykém, hogy a szívem szakad meg:(((

Nyanya: Noémi általában 70-120-at szopizik egyszerre ezzel 2.5-3.5 órát bír ki, de van hogy kevesebbet, van hogy többet. Én nem adok neki semmilyen kiegészítést, mert elég neki, és még marad is bőven a cicibe tej. Általában ezt a mennyiséget 5-10 perc alatt bedarálja, utána már nem lehet belediktálni egy grammot sem, mert kiköpi, vagy kibukja. Az előírt adagját naponta szinte soha nem eszi meg de amíg 800g gyarapszik egy hónapban, és 3 cm nő adíg nem aggódom. Nekem az igény szerinti szopi jött be, így van hogy gyakrabban kér mint 3 óra van hogy ritkábban.

Na megyek mert ébredtünk es nagyon szipogunk:((((((
Pussz Lreta

Kép
Kép
lreta

Mári:nem tudom most mekkora a bébid-nem akarsz csinálni vonalzót hogy lássuk?-de nem tudom egy kisbaba hogy tud manipulálni. :roll: :roll: :?: :?: Én nagy marhaságnak tartom hogy hagyjuk sirni,majd megtanulja,mit tanul meg?Azt hogy magára van hagyva és nem számithat Rád.Attól hogy egy baba nem éhes,tisztába van téve,látszólag minden igénye ki van elégitva attól még társas lény,lehet hogy csak magányos,közelségre vágyik,stbb..
De ez az én véleményem,mindenki úgy csinálja ahogy gondolja.

Macsek:hogy birod hallgatni 1,5 órán keresztül hogy üvölt?Nem szakad meg a szived?

Méz:tök jó a kép!!

Colett:ez egy hagyományos textilpelus.Azt kell most betenni,de én tornáztatom is Őt.

Voltunk reggel méreckedni,7200gr.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam belépni azért nem jöttem.

Pil!
Az orvost azonnal váltsd le. :wink:

Gombi!
Ilyeneket engednek praktizálni?
Biztosan sokba kerül a vérvétel.
A diéta miatt nem irigyellek, viszont nádszál vékony leszel és akkor utálni fogunk. :lol:

Nyanya!
Az én lányom kizárólag anyatejet szopizik és csak a cicimből.

2 hónaposan: naponta 8x szopizott ( most is), nagyon változó mennyiségeket 70-80-110-120, összesen650-750 gramm között volt a napi mennyiség.Akkor kb.:5200 g volt.

Egyébként ekkor volt egy kis szopi sztrájk volt, 5 napig nagyon keveset szopott.
Az mondta erre a védőnénim, hogy lehet ez a ciklusom miatt bár még nem menstruálok.Egyébként tejem az volt akkor is sok csak Panna nem szopott annyit.

Azt is mondta a vébőnő, hogy a mostani protokoll szerint 4 hónapos korig csak tápszer lehet a hozzátáplálás.Ha betöltötte a 4. hónapot akkor jöhet a szilárd kaja.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Tegnap extra nyügis napunk volt a front miatt, de lassan kezdem megszokni, mert mindig ez van...előtte nap teljes káosz!
Ma viszont rá sem ismerek. Egyedül eljátszott a kiságyában, míg én takarítottam, és mire mentem, hogy akkor végre foglalkozom Vele, addigra bealudt... :) és azóta is alszik. Ilyen még nem volt :)

Tündériek a képek!!!! Ténnyleg lehetne olyat játszani, hogy a babák alapján beazonosítani a szülőket majd a talin :)
Én is úúúgy szeretnék együtt fürdeni a Manóval, de nekünk nincs kádunk :(

zsu

Kép
zsu11

Sziasztok!!!

Elvittem,a kuli-mulit(kaki) a rendelőbe,ladtam,egy hét és eredmény!!!

nyanya!Na ezt jól megkaptad!:(Pedig mennyit akajtattála motorért!Fiadnak rosszabb volt gyanítom!!!Holnap már jobb idő lesz!!!:)

Pilchard!nem válaszolsz nekem vissza???
Úgy veszem észre nagyon el vagy keseredve!Nincs semmi baj,akkor lenne Tapicskával valami ha nem vitted volna el!De így minden jó lesz,kicsit rossz neki(kényelmetlem)de lehet jó is,és idővel kényelmes!!!
Ne légy szomorú!Tudod is mér...:)

Mindenkinek köszönöm a válaszokat rizseshús ügyileg,és már fő is!!!!:):):)

Amúgy voltam ma anyuval a Tescóba,és a gurulós kosárba,beraktuk hordozóval Bobót,és alatta maradt egy öblítő4A végén vettül észre,ez ingyen vót!!!!
Amúgy Isten látja lelkem,kifizettük volna!reni meg jót röhögött,a pénztároson!Utólag már tudjuk min! :lol: :shock:

Colett,itt lakik nem messze tőlem,Palotán!!!

KÖRKÉRDÉS!Ti milyen öblítőt használtok???????????
Csak én vagyok úgy vele,hogy ezek a sensitivek baromi édes szagúak,nem bírja a bélésem!!!Főleg van egy a silan msndulás!jáj az brutál édes!Anyu pedig azt használ!

puszikálok mindenkit!

Méz!Édesek vagytok!!!!Nagyon csecse a kép!!!:)

Kép
szgoron

Nyanya!

Látom Réka is írta és az enyém is 5-15 perc alatt szívja ki az adagját általában mindkét ciciből da van olyan, hogy egy is elég neki, és Pannába sem lehet aztán többet beleerőltetni.Próbáltam már lefejt tejet cumisüvegből de nem kell neki max.10 ml szív ki belőle.
Én is igény szerint szoptatok vany, hogy 2 óráként kér de van amikor 3-4 óra is eltelik közötte.Este 9-kor már alszik és általában hajnal 3-kor szopizik utána csendeben visszaalszik majd 6-7 körül szopik újra.Volt, hogy átaludta az éjszakát de azt nem szeretem mert akkor kimarad egy szopi és azt nem szokta bepótolni.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Na, mit főztem ma? Rizses húst :D és tejfölös zöldbab levest!!! Felizgatta a fantáziámat ez a rizses húsos téma.

Sírás: Én nem hagyom Petit sírni. Ha sír, akkor annak mindig valami oka van. Hasfájás, büfi, éhes, tele a pelus, vagy éppen kifolyt belőle valami. Egyébként is ölben pillanatok alatt megnyugszik és akkor vissza lehet rakni.

Méz! Tök jó a fürcsis kép! Már én is úgy kipróbálnám! Mikor fürödtettek együtt először? Kép Apa kidölt mellettem
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 355.66.jpg [img]Ilyen%20hurkáim%20vannakhttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1157711398.03.jpg[/img] [/img] Így figyelek, amikor játszok

Reni
Kép
prenata

Kép

Reni
Kép
prenata

Kép

Reni
Kép
prenata

Szopi: Mi 6-7X eszünk egy nap, de nem tudom a mennyiséget, mert nem mérjük. Általában 15-20 percig szopizik, de van úgy, hogy csak 10 percig.

Még ilyen nem volt. Este fél 9-kor evett, fél10-kor elaludt és csak reggel 1/4 6-kor kelt. De szerintem a telepátia müködött, mert 5- től a kiságynál néztem, hogy szuszog és arra gondoltam, hogy ha nem kel fel egy fél órán belül, akkor nekem szétdurran a cicim.

Reni
Kép
prenata

Szilvi!
Most éppen Silan sensitivet használok néha coccolino sensitívet.

Kép

Kép
katus73

sírás: én sem hagyom sírni és még soha nem élt vissza vele mindíg volt valami oka a sírásának.
Persze nálunk is volt olyan, hogy nem tudtam azonnal ugrani ilyenkor beraktam a cumit a szájába és attól egy kicsit megnyugodott.

Anyákok!
Bevált a homeos bogyó? Mert nekünk igen, bár lehet, hogy mostmár amúgy sem fájna a pocija hiszen hamarosan betölti a 3. hónapját.

Reni!
Petikénak boldog 2 hónapot.

Pil!
Ameli babának nagyon szép súlya van a csípője miatt ne bánkódj egy-kettőre helyre jön és Ő lesz a legszebb bombázó Kosdon az apja már most gondolkodhat azon, hogy hogyan tartsa távol a fiúkat tőle.

Kép

Kép
katus73

Pil:
Tudom, hogy most semmi sincs ami megnyugtatna, de azért elmondom, hogy a sógornőmnek olyan súlyos volt, hogy 1 éves koráig gipszben volt, mert nem volt neki elég a terpeszpelus. A csaj ma egy gyönyörű szép 170 magas tökéletes alakú hölgyemény, akin meg sem látszik hogy valaha ilyen problémája volt. Nagyon szorítok, hogy Amelinek gyorsan rendbejöjjön a csípője és gyorsan elfelejtsétek ezt az egészet.

Sírás: Én soha nem hagytam sírni, mert tudom, hogy csak akkor sír ha valami nem ok. Meg szivem sem lenne. Ha unatkozik, akkor nem sír, hanem kiabál, hogy ejjjj, meg ni de akkor ha beszélek hozzá, vagy kicsit játszok vele megnyugszik.

Prenata: Nagyon édes az apás kép! Boldog 2 hónapot:))

Szgoron: én coccolino sensitiv, vagy silan sensitivet, de most kipróbáltam a silan grepfruitosat is.

Kép már ilyen ügyes vagyok

Kép az én kicsi nesszim

Kép
Kép
lreta

Szivi:mire nem válaszoltam???? :oops: nem direkt volt!!
Nem vagyok szomorú,csak kicsit,de holnap tuti jó kedvem esz.Igérem!

Most meg este találtam a bal cicijében egy kis csomót :roll: :cry:
Hétfőn megint doki.

Aranyosak vagytok,köszi Mindenkinek,csak télleg dühit,de nem vagyok szomorú már,meg remélem a torna használ.

Jelentem porszivóztam,mostam,port töröltem,felmostam,ha igy haladok még sütök is. :lol: :lol:
Főzni meg csak holnap kell.Peti meg du.bevásárol.

Aranyosak a bébik.Petikének is van kis sonkája,de az alvós kép is tuti.Vigyorgós Noémi édespofa.

Megyek mert nyafi!!!!!

KépKép

KépKép
pilchard

Szilvi!
Olyan nálunk is volt, hogy véletlen nem fizettünk ki valamit. Hát nem mentem vissza kifizetni úgyis mindig Ők vernek át, most legalább visszakaptam :) Olyan is volt, hogy a fiam mindenáron macis mézet akart, de nem akartam megvenni, mert úgy sokkal drágább mint üvegben és már volt otthon macink. Aztán mikor kiértünk látom, hogy a kezében van :)

Öblítő: nekem a Lenor sensitive jött be, már a fiamnál is.

Sírás: én sem hagyom, de már néha hülyét kapok tőle, mert felveszem ölben van 20-30 percet, persze ott alszik mint a bunda és így visszateszem, majd 10 perc múlva kezdődik előlről és ez így megy egész nap.

Kép

KépKép
nyanya67

szopi infókat mindenkinek köszönöm. Azt hiszem mégis csak inkább 110-et adok neki.

Kép

KépKép
nyanya67

Palotai Petinek Kép Boldog Hófordulót!

Ex:küldj nekem lécci egy babás táblát emailba.köszi.kitöröltem véletlenül tegnap a nyag rendrakás közben.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Most csak képet rakni jövök. :)
Csandy Gergőjéről teszek fel képeket, meg Julcsiról, amelyek a közös pizzázáskor készültek. A babók közös képe sajnos nem lett jó.
Nézzétek, milyen gyönyörű kék szeme van Gergő babának! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Szilni:én coccolino sensitive
most ilyenem van,de szoktam váltogatni

KépKép

KépKép
pilchard

Bemásolom!Ezt tegnap írtam!:)
Pil!!!

a fején az teknőcös pelus,magára húzta így találtam rá!
Megy a hasa a bébimnelk még,így holnap viszek mintát a laborba!
Holnaptól jön a szar idő!Mi lesz akkor????

Láttad tegnap az sms-t???????????????
Jók lettek a mi képeink is,mi?ameli mikor üvölt!Tök jó fej!!!!
Sanyi Folyton azt hiszi Amelire,hogy Reni!

akkor csinálsz majd nekem szószt?Írd meg mik vannak légyszíves a Liberós kérdőíven!Nem tudom nekem az van e!Köszke!!

Puszika

Ügyi vagy!!!

Katus!köszönöm a választ!!!

Réka:neked is köszi!édes Noémi!!!!:)

Lányok tiszta gyépés vagyok!
annyi a pénzünk mint békán a toll,de én a jövő nyáron filózok éppen,hogy hová menjünk! :oops: :lol:

Kezdtem egy olcsobb kategóriánál:-Stavros(itt már voltam nagyon dög hely,gyerekkel menni ideális)

utánna jött egy picit drágább- Ciprus!(ezt nagyon megnézném,áll.gyönyörű)

mégdrágább-Zahkyntos(ez életem egyik nagy vágya)

Álom drága-Sri Lanka(gyönyörű)

Marha drága-Bali,Maldív-szigetek(jaj)

Kurva drága-Seychells-szigetek(Ébredj fel)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock:
Csak ne lennék ilyen tenger imádó!!!!

Puszi

Kép
szgoron

Látom most mindenki dekkol a gép elött!!!!:):):) :lol: :lol: :lol:

Kép
szgoron

Csandy,Méz:nagyon aranyosak!!!Gergőről a sapis tetszik legjobban,meg az első,Julcsiról meg az utolsó!

Először azt hittem hogy arendszer meghibbant,mert nem olvastam csak a képet néztem,és azt hittem hogy Noémi az. :lol:

Szilvi:jé,le tudtam irni a neved :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok Lányok,

ha nem bánnátok, csatlakoznánk Elizával. Bár ő épp a pillangókat kergeti a babakocsiban, anya meg írogat. :)
Szóval nátha, megfázás: nekünk is volt, kb egy hónapja. Kaptam gyógyszereket, amiket a férjem nem engedett beadni neki, hanem csak egy homeopátiás szert. Az orrcseppet és az orrszívást sem hagyta, helyette Salvus vizet fújtam a pici orrocskájába. Ettől könnybe lábadt a pici szeme, amitől az enyém is :? Mondjuk az orrszívást én is horrornak tartom. :twisted:
aztán két nap alatt elmúlt a köhögés és tüsszögés! hallalujah anyatej!!!!

K.
Kép
klauszka

Katus: nekünk sajnos nem vált be a bogyó, pedig mióta írtad én is 2x5-t adtam a Manónak. Hajnalban szinte menetrendszerű a hascsikarás, akkor mind a ketten azon vagyunk hogy könnyítsünk neki-masszírozzuk, nyugtatjuk, de nagyon fáj Neki :( Nappal is előfordul egyszer-egyszer.

Kép
zsu11

Szilvi:Ja ,télleg!!!!!!!!! :lol: :lol:
Csinálok Neked,és holnap megmutatom a kérdőivet.Jó igy???? :lol:
plussz sms-t megkaptam.Üvöltős Amelire nem is emlékszem.ki fogta ?Sanyi?

Nyaralás:én is akarok jövőre,de lesz e pénz?
hozod a formád :lol: :lol: !Megyek is előkeresem a szülésnél megmaradt tena ladyt holnapra!!

KépKép

KépKép
pilchard

mi silan sensitivet használunk

Kép
zsu11

Az én nagy vágyam Machu Pichu (kicsi az esélye)Naggyon kicsi! :( :(

Katus:csak hétfőn nyilatkozok,mert elfelejtettem rendesen adni :oops: :oops: ,igy tegnap újrakezdtem,most már rendesen.

KépKép

KépKép
pilchard

Találtam végre képet róla.Hát nem csodálatos?????
Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Én Dubaiba szeretnék elmenni, de szerintem a büdös életben nem fog összejönni, mert még csak nem is lottózom:))))

Ez az én formám, érzem, hogy én is kezdek taknyosodni, elküldtem apát homeopátiás bogyeszért, meg c-vitaminért. Nem akarok beteg lenni:((((((

Kép
Kép
lreta

Üdv köztünk Klauszka!

Kép
Kép
lreta

Pil!Machu Pichu?hol van az?
Jó jó lesz úgy!

Szerintem,Sanyi fogta,de lehet én!Nem tom!

klauszka!Üdv itt köreinkben!!!
Küldj képet,ha van kedved,és írj is magadról picikét!:)
Hol szültél,merre laksz Stb.

Mindenki sensitivezik???Én NEM!:)
Nekem a kedvencem a Bip(komolyan)(nem mertem leírni mert csövinek néztek,de én nagyon szeretem,és hetek után is illatosak a ruhák):):):) :oops: !ja és a Lenor Specialok!
Coccolinót régen szerettem amikor még nem volt más csak kék,de már az sem olyan mint volt!:(

Ki mit csinál????Én megyek zabálni!!!

Ja tegnap voltam Apjukkal együtt 5éve és 7-hónapja együtt!!!!:)Semmi nem volt csak kínai,és Barátok közt!:)Fáradt mindíg,sok a meló,sajnálom szegénykémet!:)

Tényleg egy intim kérdés!Aki rendesen szült annak fáj a kontroll???Én Császárnő vagyok nem tudom!:) :oops:

Megyek zabálni!!:)

Kép
szgoron

egyiptom is jó lehet!De ott most elrobbantanak!:(
És eladják a szőkéket tevéétrt! :lol: :lol: :shock:

Komoly lenne Sanyi jönne haza egy tevével!:)

Kép
szgoron

Pil!Nagyon szép,bár engem a világ alja mozgat!TENGER!:)

Dubai is dög hely,csak nem nekünk Magyaroknak!!!
Örülünk,hogy télen lesz új csukám!!!:)

Kép
szgoron

szilvi:peru

csak csorgatom a nyálam
Kép

én szoptatta,3 óra Te hogyhogy nem? :roll:

ma először ettem hamarabb reggel mit a tapicska,mióta megszületet. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Én sem bírom hallgatni ha Nóri sír, max. 5 percig. De télleg mindig van valami baja olyankor, nem szokott csak úgy átvágni. :) És meg is lehet nyugtatni könnyen. Sőt, tudjátok, mikor bír a legjobban ordítani? Pont akkor, amikor már hulla álmos, csak épp nem tud magától elaludni. Olyankor cumi, + pellus a fejére, + kb. 2 perc tologatás a kocsijában és már húzza is a lóbőrt. :lol:

Klauszka: üdv. Az orrszívás tényleg horror, de igen hatékony. Én olyat is hallottam, hogy anyatejet is lehet cseppenteni a baba orrlyukába. Állítólag az anyatej mindenre jó! :lol:

Nyaralás: hát lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én úúútálok nyaralni. Itthon érzem magam a legjobban. Nyáron is. Max. egynapos programokat szeretek csinálni, és a nap végén a saját ágyamban alukálni. :lol: Van még valaki aki így van ezzel? Sztem nincs. :roll: Amúgy a Machu Picchu tényleg fantasztikus!!!

Öblítő: én is Lenor sensitive-et használok már évek óta, de néha kipróbálok még ezt-azt, hátha találok jobbat. Eddig nem sikerült. :lol:

Használ még valaki kengurut Exen kívül?? Ha igen milyet, és hol vette, mennyiért?

Üdv, Hello
hello

sziasztok!

Pil:szerdán volt 7 hetes. Ideje lenne nekiesni a vonalzónak, de ilyenekre nincs energiám...

Hát nem azért írtam, hogy szívtelennek nézzetek, hanem azért mert a nap 24 óráját velem töltené a kis cukim, aminek én nagyon örülnék, ha valaki kakilna :oops: , zuhanyozna, kaját csinálna, enne, mosna vasalna takarítana helyettem...szóval ezeket a dolgokat csak akkor tudom megcsinálni majdnem minden nap(bár a takarítást mellőzöm, pedig szeretem a rendet és ezt csinálom a házimunkák közül a legszívesebben), ha hagyom picúrt sírni :(
Azt nem tudom, mennyi idő alatt szívja ki a kajcsit, de sokszor, mint most is, 2 órát lóg a cicin. Már jön ki a fölös, erre ő még jobban rákapcsol. Szóval nem érezném ezt túlzásnak, ha egy szoptatós anya tényleg egész nap csak szoptat, ha ezt megtehetném, és ez a hasikájának sem jó, valahogy ki kell húzni az időt néha, néha nyűglődéssel, néha sikerrel...

Én is kérdezek egy kört: én használom az orrszívó porszívót, bár nagyban elleneztem...de Vencel elhallgat, ha bekapcsolom a porszívót :D (egész nap azért nem porszívózhatok, büdi is) és kifejezetten érdeklődve szemléli mit csinálunk vele és tetszik neki...
A kérdés tehát: hogyan tisztítjátok meg a trutyitól? Vékony ecsettel sem tudok hozzáférni.

Édes Gergőcske és Julcsika nagyon!

Mári
mári

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?