Üdv!
Blackrose, én megértelek...de ahogy írtam, én ha kellene, tutira hozzányúlnék, ez meg csak az övé.
Aztán, ha lesz tesó, akkor neki is lesz (feltéve, ha ez a forma még létezni fog), ha meg nem, akkor megosztják...gondolom én.
Nálunk anyós fizet rá havi 10-et, ha jól tudom...és csak hetente egyszer megyünk hozzá.
Satuk, ari a füles kép. Ilyen sapit mi is kaptunk, de már kicsi. Összesen két sapink van most, ami jó Peti fejére, egy vékonyabb és egy vastagabb.
Megjött a hűtőnk, először azt hittük, hogy nem jó (egyékbént kiállítási db volt, és még magyar nyelvű leírást se kaptunk hozzá), de már rákezdett a rendes működésre, már nem 17 fok van a hűtőben, hanem 4-5.
Csavargás: tegnap a férjem az egyik volt kollégájához ment át, szerencsére Peti seperc alatt elaludt, és csak negyed nyolc táján kelt fel! Most is már alszik, és ami a ruciját illeti egyetlen egy rövid ujjú kombidressz van rajta, igaz, vastag takarót tettem rá.
Egyébként meg a férjem "szokásos" pénteki útja a rakpartra (vagy a plázához) vezet, onnan meg a Kereskedő közbe...gyorsulási verseny van. Ő nem versenyez, csak kimegy dumcsizni...
Képzeljétek, tegnap ugye beültem a kocsiba, és ma szól a férjem, hogy sikeresen benyomtam a DTM-rácsot a kocsi elején az aljánál...még jó, hogy ki tudja javítani.
Hát igen, magas volt a padka, és hiába tettem hátramenetbe, az út előre lejtett, és arra indult meg a kocsi...szegényke jól megjárta.
Habár a férjem mindig azt mondja, hogy a kocsinak mindegy, megjavítják (van Casconk is, talán pont az én bénázásaim miatt) vagy ő megcsinálja.
Kaja: mi ma a Halászlé Fesztiválon voltunk, a férjem cége is képviseltette magát a versenyzők között, így hivatalosak voltunk. Vittük Petit is. A csodájára jártak, mert szinte egyfolytában aludt, mondhatni, csak enni kelt fel. Aztán kaja után is bealudt, de annyira, hogy a feje fölött kidurranó lufitól megrezzent, és aludt tovább! Ja, és előtte volt egy hangfal, szólt a zene...ő meg rá se hederített.
Persze később kicsit nyügizett, így eljöttünk, Peti dédizett egy kicsit, mi meg elmentünk a Corába. Persze én dinka, a cumiláncot elfelejtettem...ami volt, eltört, még jó, hogy van tartalék a csörgőjén, most az van a cumin, de ez annyira nem jó. És a Tescoban tegnap csak lányosak voltak...
Szóval hétfőn mehetek megint ki a csába...
Na most ennyi.
Ági