Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kokónak es Giginek igy utolag is kivanok sok-sok-sok boldog szulinapot!

Sajna elkaptam Balinttol a toroknyavalyat, a mult heten en kuraltam magam ezzel meg a nathaval. Szerencsere mar muloban van.

Mi is visszakaptuk a regi vedononket, aki olyan szuper szoptatasi tanacsokkal latott el meg az elejen :evil:

Szilvi,
Nem tudom, errol mar olvastal/hallottal-e:
http://progastro.hu/kid.html
Azt mondjak, az ekcemat itt kell elkezdeni kezelni, vagyis a belben, ilyen probiotikus keszitmenyekkel. De remelem nem lesz tobbe ilyen Levi bore.

Most mennem kell, remelem meg tudok jonni.
_jáde_

Sziasztok,

Isten éltesse Kokót, és Gigit!

Én is jól le vagyok maradva, rég nem tudtam fórumozni, egyáltalán hosszabb időre számítógép elé kerülni. Nem is remélem, hogy el tudok mindent olvasni utólag :(

Anita, ez nagyon durva!!! Nagyon sajnálom. Vszinű, én nem is kérném meg, hogy vigyázzon a gyerkőcökre ilyen esetben.

Nekem különösebb gondom nincs anyósommal, bár igaz hogy ritkán találkozunk, igen elfoglalt. Eddig talán kétszer vigyázott Bálintra. Az igazat megvallva, ha hosszabb időről van szó, én csak akkor vagyok nyugodt, ha anyukám vigyáz Bálintra (sajnos 50 km-re lakik). Tesómra, nagynénémre is szívesen bízom, sajnos szintén 50 km-re vannak.

Végre megszabadultam a lakáshitelemtől! Végül 200ezer plusszal jöttem ki a CHF-es kölcsönszerződésből. Ahhoz képest, hogy pár hete úgy tűnt, hogy én fizetek rá, nem olyan rossz... Megkönnyebbültem.

Mi is új védőnőt kaptunk, nagyon aranyos, fiatal. Szerdán kijön hozzánk.

Alvási szokások: ebben a korban szerintem minden babának kialakul vmi igénye. Bálintnak egy ideje mesélnem kell, sőt amíg el nem alszik, odafekszem én is a kis ágya mellé. Régebben simán bealudt az utolsó táp cumizása közben, most már igényli ezeket a kis szertartásokat.

Nektek beszélgetnek már a manók? (Persze ilyen sajátos szavakra gondolok.) Bálint mostanában ezeket mondja: mam-mam, mem-mem (=kaja, ital), négy, egy, és talán ma azt is mondta, hogy "tea".

Én még mindig forralom a (csap) vizet, ill. ásványvizeket is kap pl. 100% gyümölcslé hígításához. (Jana, Óbudai gyémánt babavíz). Egyszer egy doki mondta, hogy inkább a forrásvizek a jobbak, azokban kevesebb az ásványianyag.

Üdv. mindenkinek!
M

Kép
melin78

Kokónak boldog szülinapot kívánunk!!! Én azért ezt az anyós dolgot úgy gondolom már, ha érdekel, hogy ha eddig normális volt, akkor lehet, hogy valami bántja és idegesebb a kelleténél. Sztem beszélnék vele, hogy ne beszéljen így a gyerekekkel, megkérdezném mi a problémája és szépen megkérném, hogy ha rá kell bízni a gyereket nyugodtan szóljon, ha rossz napja van, mert akkor átteszed a gyerekörzést akkorra amikor már nem olyan rossz a kedve.

Kép
nyafi

Anita, nem lehet, hogy anyós klimaxol? :oops: Vagy az emelt számlák hozták ki a sodrából? Ha eddig teljesen kedves volt, most pedig kifordult magából, csak van valami baja. Szerintem is próbálj meg először beszélni vele, aztán ásd elő csak a csatabárdot. Nálunk sajnos még azt sem lehet megbeszélni, hogy ne szórjon cukrot az almáspitére. :roll:

Szilvi, csak gratulálni tudok a váltáshoz, nem sok anyukának van hozzá bátorsága. Nekünk csak a védőnénink fura, egy jó fél éve nem járt már nálunk.

Most már mi is csapvizet használunk, én már nem is forralom. Szerencsére nálunk nagyon jó a víz. Képzeljétek, a munkahelyemen olyan aranyosak, rendeznek Mikulás partit a babáknak, és minket is meghívtak. :P Ráadásul a karácsonyi céges vacsira is hivatalos vagyok. :lol: Nincs egy rongyom, jaj mit vegyek fel?!... :wink:

Kép
Kép
d0r0ttya

Szilvi
Szörnyű lehetett a csütörtökötök. :shock:

Jobbulást Minden betegeskedőnek!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kép Akkor...
Kép ...és most
Kép Mi lehet ez?
Kép Azt a világítót kérem!
Kép Milyen finom ez a Zsebibaba! Kép Babakocsiban beájulás
Kép Szeretet Kép Reggeli kakaó és tejcsi ivás

goodfairy

Végre sikerült! Már háromszor próbáltam ma és mindig hibát írt ki.
Bocsi, ha nagyon sok. :oops:

goodfairy

Anita :D :D :D
de szépek a fiúk!!!!! Csuda jó képek! :D
KM

Kép
Kép
kismok

Jó reggelt mindenkinek!

Anita, hű, ez durva, amit anyósodról írsz. Mármint ilyen szavakat mondani egy egyévesnek! Hiszen még felnőttek sem használnak egymásra ilyen káromkodásokat (feltéve, ha nem véres ellenségek, de normál esetben mégsem.) Ahogy a lányok is mondták, valami baja lehet, amiért csak az utóbbi időben lett ilyen. Először szerintem mindenképpen beszéld meg a pároddal, hogy mit tegyetek, közösen döntsétek el. Szeintem mindegy, hyog ki beszél vele, eleinte mindenképpen óvatosan és főleg szépen tenni azt. Utána, majd eldől, ahogy a helyzet kívánja.

Én sem panaszkodhatok az anyósomra, bár, ahogy telik az idő (=vénül, azaz Boró után 1 nappal lesz 60 éves), mind több és több hülyesége jön elő. :roll: Mármint olyasmi, amiket eddig nem csinált. Mindig is jól egyeztünk, egyszer volt egy balhénk, amikor ő sértett meg és kb egy hónapig nem beszéltünk, de a férjem akkor úgy helyretette, hoyg nem hinném, hoyg merne ismét gondolatlanul beszélni. Az én bajom most az, hogy mi lesz majd, ha ideköltöznek. Mert elméletileg február 1-étől após nyugdíjba vonul és akkor ide költöznek a közelünkbe, kb. 5-7 percre tőlünk. Én már nagyon várom, mert biztos, hoyg az unokáztásból méginkább kiveszik a részüket, de félek attól, hoyg a gyakoribb találkozás a kapcsolatunk romlásához vezethet. Persze, ez rajtam is nagyban múlik, tudom, de bennem van a félsz! :roll:
Kokó nagyon édes a szülinapi képeken! És a páros képek is jók. Remélem, nem zavar, hyog ismét mondom, de klasszul hasonlítanak a fiaid, és főleg egyfomán szépek! :)

Nyafi, Abigél is nagyon aranyos, és valóban ügyesen megüli a kisnyusziját! :D A tortája pedig egyenesen klasszul néz ki. :)

Szilvi, nagyon megijedhettél! :( Azért nem semmi, hoyg milyen dokik vannak a világon! Nekünk szerencsére nincsenek ilyen problémáink. A mi dokinőnk mindig házhoz jön, ha kell, az oltásokat is pl. itthon adja be, mert mi nem ott lakunk, ahol ő rendel. A mellettünk lévő városban lakik és az anyumék falujában rendel, ő volt az én régi dokim de nem akartam elmenni tőle. Megkérdeztem, hoyg hogyan oldjuk majd meg a problémákat, ha lesznek, és ő mondta, hyog a telefonon való beszélgetésen kívül kijön akárhányszor szükséges. VAgy persze, ha nem tud éppen akkor, akkor a sürgősségre irányít, ha úgy gonolja, hoyg muszáj. Eddig minden a legnagyobb rendben volt. Sosem kér pénzt vagy bármit, kb. minden második alkalommal azért én adok neki valamennyit. Nem túl sokat, de az útja jól kijön belőle, és még marad is. Azt elfgadja, nem mondom, de nem is érezném magam jól, ha nem venné el.
remélem, ez az új doktornőtök jobban beválik, és főleg, hoyg nem kell vele túl gyakran találkoznotok!!!
Képzeld, Borónak is vannak valami foltocskák a testén. Múltkor mondta a dokinő, hyog kenegessem valamivel, de nem sokat múlt. Illetve van, hyog teljesen elhalványodnak, máskor meg visszaszíneződnek. Most már bőrgyógyászhoz akarom elvinni.

Gratula minden babának, aki jár, az önálló járáshoz!!! :) NAgyon kis ügyesek! :)

Nálunk még itt fészkel a betegségmanó, Borókám köhög most eléggé csúnyán. Kb tegnapelőtt kezdte. Kriszta is még köhög, de ez már az utócsengése a dolognak. Szóval nagyon remélem. És azt is, hoyg most már hamarosan teljesen vége lesz! Szerencsére a kedve nagyon jó Borónak, nem úgy néz ki, hoyg beteg lenne.

Puszilok mindenkit, és ne haragudjatok, hoyg nem írtam mindenkinek név szerint!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Most csak gyorsan:

Anita
A következő ütésnél és/vagy káromkodásnál rászólnék anyósra, hogy így nálunk nem szokás beszélni/viselkedni, és hoznám a kabátját, és már indulhat is haza. Vagy ha ti vagytok náluk, akkor meg felöltöztetném a kölköket és hazamennék. Persze azért nem örök harag, de minden egyes vendégeskedésnél megcsinálnám ezt egy darabig, hátha rájön, hogyha látni akarja az unokáit, akkor moderálnia kell magát!
Én sajnos kicsit hasonló cipőben járok csak sajnos anyuval, igaz ő nem beszél ennyire csúnyán, és főleg nem az én gyerekeimmel, hanem a kamasz öcsémmel, meg néha apámmal, de olyanokat mond nekik mérgében néha, amit nem szeretném, hogy a gyerekeim eltanuljanak. Úgyhogy én is kaptam már össze a gyerekeket és húztam el a csíkot tőlük, amikor nem volt képes türtőztetni magát.
Itt nálunk szerencsére nem engedi el magát annyira...

Kép
Kép
Kép
cas

Jó reggelt!

Szilvi :D
hát elég ijesztő lehetett Levivel, az biztos!
Az ekcéma, vagyis hivatalosan atópiás dermatitisz, bizony allergiás tünet a gyerekeken. Annyi ingadozás van a megjelenésében, hogy a meleg, napos nyári hónapokban elmúlik, és a hűvös idővel újra kijön.
Nálunk sajnos mindkét lányon van és általában Elidel vagy hű, a másik krém nem jut eszembe (sajna szteroid tartalmú) mulasztja el. Orvos írja fel és nagyon vékonyan kell kenni pár napig. De magától nem tud elmúlni. A megelőzésre lehet törekedni max., mivel a leggyakoribb érzékenységet a tehéntejfehérje okozza, de ahol van a családban más allergiás, bármi egyéb ételféleség is kiválthatja. Pl. Sári nem kap semmi tehéntejterméket, de amit én megiszom és átmegy az anyatejbe, az is elég neki az ekcémához. Julcsival is most voltunk bőrgyógyászaton emiatt.
A gyerekkori allergiás tünet ált. a bőrön jelentkezik, tehát nincs olyan mint a felnőtteknél, mint szénanátha stb., de azért reménykedem, hogy felnőttként emiatt nem lesznek feltétlenül allergiásak.
Egyelőre csak annyit tudok én is tenni, hogy a leggyak. allergént (tejtermék) még kizárom jó darabig.

Anyós-téma
én jól kijövök az enyémmel, sosem beszélne csúnyán a gyerekekkel, bár kétségtelenül kicsit másképp foglalkozik velük. De ez lehet korosztályos jelenség is (rövid ideig képes "elfáradás" nélkül foglalkozni velük - főleg Julival, mert S. még nagyon anyás, ő nem is marad sokáig senkivel, vagy nincs olyan jó gyerek-antennája, sokszor nem tudja, mit szeretne), de egyébként tényleg semmi baj vele.
Az ilyen randa beszéddel meg.... Hát, nem tudom... Ha eleve távol áll a személyiségétől, akkor bármi baj, feszülség adódik, akkor sem jön elő. Én is csak a megbeszélést tudom javasolni, mert a hallgatás és az esetleges neheztelések magunkba tartása hosszú távon tényleg megmérgezi a dolgokat. A gyerekek érdekében különösen fontos - a nagyszülő olyan jó minta tud lenni, ha jó!

Az meg sztem természetes, hogy mindenki a saját szüleit tartja jó nagyszülőnek, mert azt a nevelési mintát követi, még akár tudatalatt is, amit ő is megtapasztalt gyekekkorában. Sőt mivel a baba is hasonlót tapasztal az anyai nagyszülő részéről, ő is jobban elvan vele.

Ja, adventi naptárat nem tudom, melyikőtök írta, hogy szeretne. Van itt egy nagyon egyszerű, 0 ktgvetésű és mutatós darab. Juli nagyon örült neki.
Kép

ez meg az ajtónkon a koszorú
Kép

ééés végül egy baromi egyszerű adventi koszorú, amikor az utsó pillanatban kell vmit összerakni.
Kép

Kép
Kép
kismok

Nem bizti, hogy anyai nagyi a legjobb én sokkal jobban szeretem anyósom nevelési elveit!

Kép
nyafi

Kia :D
készültök már????? :wink: :lol:

Kép
Kép
kismok

NYafi :wink: oké, vannak kivételek! :lol:

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Kismok
:lol: Holnap szülünk... :P
...és ha tudtuk volna előre, hogy 2-3 méterre egymástól :lol:

Nagyon jók a díszek.. a kis köveket én is szeretem :P

Anita
Édes a két nagyfiú!
Szépek a képek... és nem sok :wink:

Edit
Kép
Gyógyuljatok meg hamar!!

Ekcéma
Nekem van (most is egy kis folt), de szerencsére Levin még nem láttam :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nyafi!

Abigélnek nagyon Boldog szülinapocskát utólag is!!!

Kia!

Levikének holnapra kívánunk előre is nagyon boldog szülinapocskát!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Egy pár hozzászólás

Karácsonyi nagytakarítás:
Minden elismerésem azoké, akik haladnak vele.
Mi annyira belendültünk a nappaliba, hogy most csiszolom a falat, új lamináltat teszünk fel, stb...
Vastag por lep mindent, prüszkölök éjszaka, de hiába takarítok, mert hazajön az uram és csiszol, fúr, farag.
A t...m kivan (mármint kivolna, ha volna...)

Anyós:
na az enyém próbálna csak odacsapni!!!!Biztos leordítanám a fejét.
Ha csúnyán beszélne, akkor pláne. Mármint ha a gyerekkel beszélne csúnyán.Fúúú és még azt hittem, hogy az én anyósom meredek.

Amúgy bevallom nektek férfiasan, hogy amikor nagyon kivan a mókuskerekem, akkor elvonulok csapkodni, ordítani és kocsismódra káromkodni. :oops: :oops:
Igyekszem nem Domi előtt tenni.
De valamivel le kell vezetnem a feszültséget.
De jól néznénk már ki, ha Domi előtt veszettül káromkodnék.

A testi fenyítést nem tartom célravezetőnek.
A fiamat 1xütöttem meg, hazajött az oviból és valamit kértem tőle, erre szemközt köpött (ott csak "jó" dolgokat tanult).
Hát én visszakézből adtam a szájára egy rácsapást. A mai napig furdal akkori gyengeségemért a lelkiismeret.
De manapság sűrűn szoktam neki beígérni neki egy anyai sallert, de csak röhög és azt mondja: hozok sámlit, jó? Ő már 170 cm.

Nos most megyek, majd jövök még, de hugom kisfia kórházban van már és oda is rohangászunk.
Így kevés időm lesz.

Mindenkinek sok puszika, gratula minden újdonsághoz!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

most mar mindannyian betegen, ejszaka mar Zsofi is lazas volt :?

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem!

Jobbulást Nektek nagyon-nagyon!!!!
Hogy bírod így ?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Szilvi17:Bocsi,de ezek szerint nem olvastam el figyelmesen amit irtál.Nem csináltam meg azt a receptet.Örülök,hogy jobban van Levi!!!!Tényleg jó ötlet volt dokit váltanotok.Valamikor összefuthatnánk.Hivtalak ma,de ki voltál kapcsolva.

Kia:Levinek holnapra Boldog születésnapot!!!!!!!!

Ime a mi adventi koszorúnk.Nálunk a sógornőm a kreativ.Az ő műve.
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Manóknak boldog szülinapot!!!!!!!!

A betegeknek jobbulást !!!és egy tipp hátha nektek is bejön....én a Bencének náthás betegség alatt Protexint adtam a legutóbb a C vitamin és a grapfruit csepp mellé és rekord gyorsasággal gyógyult....lehet hogy nem csak az ekcámánál jó.

Egyébként most a Bencének is nagyon ki volt száradva a bőre de rendbe jött.

Nagyon fáradt vagyok mert ma voltunk csipőszűrésen, nem volt semmi csak kontroll de ritka bunkó drnő volt jól felhúztam magam.

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok,

Elnézést, hogy így ismeretlenül írok a topikba, én a 2006. nyári babákhoz szoktam írni.

Most csak szeretném felhívni a figyelmeteket néhány kiegészítőre, amit külföldről kaptam és szeretnék eladni (pelenkázótáska, zenélő forgó, játék hordozóra, ágynemű, függöny stb).
Ezeken kívül az oldalon a kislányom néhány használt vagy teljesen új, de már kinőtt ruháját is megtaláljátok.

Kérlek nézzétek meg az oldalamat :
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=318810
remélem találtok olyasmit, ami megtetszik.

Köszönöm előre is és még egyszer elnézést a zavarásért.

meteor

Ekcéma
Mi Cutivate kenőcsöt szoktunk használni, amikor már semmi sem segít. Szteroidos, doki írja fel, de 24 óra alatt csodát tesz - csak hát nyilván nem szabad nagyon sűrűn használni.
Ma Sebi véletlen evett mogyorókrémet az oviban, szegény óvónéni ijedten hívott fel, hogy tiszta piros kiütés lett az arca, mit csináljanak, és sűrűn kérte az elnézést, hogy ez előfordulhatott. Jót akartak, ehetetlen volt a tízórai, így a szülők által bevitt lekvárok-egyebek közül bio-mogyorókrémet kaptak a kölkök. Megnyugtattam, hogy semmi gond, van bent kenőcse, kenjék be, ha rosszabbodik és szétmarja hívjanak újra, és elhozom, de nem hívtka, és mire mentem alvás után már alig látszott. :)

Szépek az adventi koszorúk, én is készítettem, kicsit bután néz ki, mert túl nagyok lettek rá a gyertyák. :lol: De a mienk! :D

Gem
Gyors gyúgyulást nektek!

Krisz
Sámli!!! :lol:
Én is csapkodok, meg káromkodok, amikor Sebi vagy az uram felidegesít, de igyekszem tőlük távol. :D

Kép
Kép
Kép
cas

Domi hugod kisfiának mi a baja?
Sára, Levi Isten éltessen!
Gem jobbulást a családnak!

Kép
nyafi

Kismok:Sárának is Boldog Születésnapot Kivánunk!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sárinak és Levikének Nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nyafi!

Rákos sajnos, és már az utolsó stádiumban van. :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Sárának és Levinek boldog szülinapot kívánunk!!!!!!

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17

Sára, Boldog szülinapot Neked!!! :)
Kép

Levi, Téged is Isten éltessen!!! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sára, Levi, boldog szulinapot!!! :D
_jáde_

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK SÁRÁNAK ÉS LEVINEK!!!
Sok puszit küldünk Nekik!!

Igyekszem még jönni később :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Boldog 1. szülinapot Sárinak és Levinek!

Kép

Kép
tittina1982

Ó nagyon sajnálom szegényt! És a szüleit is!
Lányok ki mondta, hogy a barackmag kivonat jó a rákra? Mi annak a neve és hol lehet venni? egy ismerős kislányának van daganata arra kellene!

Kép
nyafi

Csak egy gyors dicsekvés. Telefonálok, a házi telefon közben a dohányzó asztalon. Lerakom a telefont, a házi telefon fel van szívódva, a helyén a Gigi telefonja, Gigi sehol. Hallok nagy cuppogásokat a szobájából, de egyébként csönd. Beosonok a szobájába Gigikém ott zabálja két pofára a házitelefont. Gondolta, hogy ha kicseréli, akkor talán nem tünik fel! Megzabálom.

Kép
nyafi

Nyafi :lol: ...édes :P

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!!
Sajna ma egyedül vagyunk.
Apa lassan jön haza, de 18-ra megy is vissza :(

Tegnap óta Apu is kórházban van (asztmás - rosszul volt éjjel, be kellett feküdnie) :(
nem tudom mi lesz így szombaton (a szülinappal is...)

Kriszta
Sajnálom a tesódat , a kisfiút és az egész családot :cry:

Gem :(
Jobbulást - továbbra is!

Ancsa
Szép a koszorú :wink:

Manó megvizsgálja az új cipőket:
Kép
Kép
Tegnap:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kismok
Megszülettek! :lol:
Sárinak is Nagyon Boldog Szülinapot!!
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia :D
bizony meg, én is épp akkor gondoltam rátok!
Van vagy 10 perc köztük ugyi?
Nagyon sok boldog szülinapot Levimanónak jó egészségben, szeretetben! :D

Lányok,
Sári nagy ívben letojta a tortáját, kicsit meg ijedt tőle, mert Juli fellelkesedve, hirtelen felindulásból elfújta a gyertyáját, ami még egy darabig füstölt. Szóval egyetlen ujjal nem érintette, szájába egy db-t se vett... :lol: Mondjuk nem lepődtem meg nagyon... Az a fajta csaj, akinek ezek a szilárd cuccok csak kevéssé jönnek be...

KM

Kép
Kép
kismok

:D

Szombaton kiderül, hogy Levi mit szól a tortához :P
Most csak gyertyáztunk :lol:

Sári 9 perccel idősebb :lol: :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Levinek és Sárának sok-sok boldog szülinapot!
Édesek a képek! (Anitáéké is!)

Nagyon sajnálom, hogy ilyen sok lurkó (és szülő is) betegeskedik mostanság, jobbulást mindenkinek! Gyógyuljatok, vigyázzatok magatokra.
Mi még egyelőre megúsztuk.

Ma Bálint is elindult egyedül a parketten! 4-et lépett, volt nagy taps!

Kép
melin78

Nyafi,

Nem én mondtam, de most láttam a bejegyzésed, és eszembe jutott: nem csak a barackmag de a cékla is nagyon jó. És most csúcsideje van. Ismeretlenül is szorítok nekik!

Kép
melin78

Melin GRATULA az első lépésekhez!!!! :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Levinek és Sárának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

goodfairy

Köszi Anita!

Sziasztok!

Szombaton csak a sógornőmék jönnek :( a szülinapra...

Réka
Ha olvasod - Boldog Hófordulót Csongornak!

Viki
Barbinak
Kép

Holnap délután Mikulás :P
Kiváncsi leszek Levire :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Mutatok pár képet a tegnapi szülinaposkáról!
A családiak elég viccesre sikerültek, mert valaki mindig debilül néz ki rajta, vagy lekukkant a képből, még ez a legnormálisabb.
Kép Kirándulás délután Sástón
Kép Apukájuk és a lányok
Kép Sári a tortácsával
Kép Az örökölt kismotorral boldogan
Kép Négyesben-némi skalpolás után:)

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Gem
Mennek a gyógypuszik. Gyógyuljatok meg hamar!

Réka
Barbinak mi is boldog névnapot kívánunk.
Kép

Réka
Csongornak boldog hófordit!

Kia
Nagyon nagyfijjús már a Levi a képeken... :)
Várjuk majd a képeket! KM Tőletek is. :wink:

Szilvi17
Örülök, hogy nem volt semmi 'komoly' baj! Jól megijedhettetek... :shock:

Anita
Sajnálom, hogy Anyósod így megváltozott. Tényleg lehet a változókor ilyen hatással...

Krisz
Én is csapkodok, meg kiabálok, ha nagyon felhúznak. Persze nem a gyerekkel és előtte... Sajnos ilyen a természetem - muszáj kiadnom magamból. :oops: :oops: :oops:

Edith
Merre vagy? Nem szoktál így eltűnni...

Cas
Lehet, hogy az óvónéni jobban megijedt, mint Te, amikor felhívott. :? Amúgy fel vannak ilyesmire készülve az oviban? Mármint hogy oda tudnak figyelni rá, ha kell?

Na megyek, mert nyűglődik.... :roll:

Kép
tittina1982

KM
Nagyon jók a képek, nem tudom miért mondod, hogy nem...

Kép
tittina1982

Kismok
Valóban jók a képek!
Édesek a csajok! :lol:

Titti
Majd jönnek a szombati képek :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kismok nálatok még megvan a nyuszi szeme? Gigi azt zabálta le először róla. És nem tom hogy kéne rávenni a motorozásra. Boldogan ráül, leszáll róla, de nem hajtja, mert nem érti hogy hogy kell. Csajok valami ötlet?

Kép
nyafi

Szilvi,Kriszta:90 napos diétát eltudjátok nekem küldeni????Apának szeretném.Köszönöm.

Levi beteg,nagyon taknyos,köhög.Egész nap a heggembe van :P .Semmi nem jó csak ha az ölembe fészkelheti magát akkor minden oké.Mindegy...Ilyenekkel is kell lennie.
Éjjel alig aludtunk most gyorsan hamar lefekszem.

Jó éjt

üdv.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Levi ma szülinapos? Mert akkor boldogat!
Szilvi mi mikor éjjel taknyos volt, két egymást követő este kapott nurofent, amitől gyönyörűen aludt egész éjjel, majd a 3.on nem adtam neki, de miután 11-ig 3x kelt ezért mégis és akkor is reggelig aludt. Van még a szobájában hidegpárásító, abba is tettem borsmenta olajat. így hogy aludt éjjel, nappal gyönyörűen bírta, alig volt nyügös. az első éjjelt nekem is végighisztizte, valaki ajánlotta, gondoltam a 2.on kipróbálom, hisz ha valaki beteg, az a legfontosabb, hogy kipihenje magát! Azóta se kellet nurofen az alváshoz.

Kép
nyafi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?