Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de nagyon rossz két hét van mögöttem.
Kokó nem szopik.
Kb. 2,5-3 hete kezdődött, hogy rettentően harapott szopi közben. De nem úgy, hogy ráharap kicsit, hanem mikor elkezdett szopizni a fogával tartotta a cicimet. Olyan volt, mintha elfelejtett volna szopizni.
Csak a bimbót kapta be, és foggal tartotta. Csillagokat láttam a fájdalomtól, és ez odáig fokozódott, hogy hétfőn este már sírtam. Kokó persze abbahagyta a szopit, elkezdett ős is sírni és onnantól kezdve akár mit csináltam nem volt hajlandó csak hajnalban félálomban szopizni, de csütörtökön reggel már akkor sem.
Csütörtökön tehát elmentünk a dokinénihez, és írattam fel tápszert. Na azt sugárban köpte ki, de ezt sejtettem, hogy így lesz. Próbáltam ízesíteni, de egyáltalán nem kell neki. Szombaton vettem HIPP babatejet, azóta azt issza.
A másik, pénteken szívinfarktus gyanúval bevittek a kórházba.
EKG, mellkasröntgen, vérvétel; eredmény: minden szép és jó, nem infarktus. Nagy valószínűséggel reflux. Azt mondta a belgyógyász dokinő, hogy ugyanolyan tünetei vannak, mint a szívinfarktusnak. E hó 26-án megyek gyomortükrözésre - ettől külön parázok – és majd akkor kiderül tényleg az e. Addig is kaptam gyógyszert.
Babakocsit nekünk is vennünk kell, mert amit tavaly júliusban vettünk az kiselejteztük, gyakorlatilag használhatatlan, pedig intenzíven csak fél évet használtuk. Ez egy Pikolo esernyőkocsi, pici kerekekkel, pici kosárral, és teljesen kormányozhatatlan egy kézzel. Egyébként nagyon kényelmes a gyereknek, mindkettő szereti. Én esernyőkocsit még egyszer nem veszek. Egyrészt, mert mint írtam nem tudom egy kézzel kormányozni, Manónak pedig fogni kell a kezét. Másrészt nem fér be az autómba csak úgy, ha kiveszem a kalaptartót.
Kriszta! Ciszták szerintem is monnyanak le. Nekem sosem volt, el sem tudom képzelni milyen, de szegény soginőmnek mindkét petefészkét kivették miatta.
Jobbulást kívánok, gyógyulj meg gyorsan. Ez a kocsi tetszik nekem is, csak újan nagyon drága.
Párom pedig sajna nem híve a használtan vásárlásnak. Interneten vásárlásról meg hallani sem akar. Tehát kénytelen vagyok valami olcsóbbat választani.
Edit! Gyönyörűek a lányok!
És Boró olyan ezzel a kajcsival, mint Manó, ő is képes egész nap enni.
KM! A Te lánykáid is gyönyörűek!
Én is Pierre Cardin babakocsit néztem ki. Szerinted is jó? Az egyik barátnőméknek is az van, nagyon dicséri, és kipróbáltam könnyű egy kézzel is tolni.
Cas! Csak ismétlem magam, nagyon szépek a gyerekek, és nagyon hasonlítanak egymásra.
Dorottya! Ezt az oldalt én is nézegettem már, de nem mertem rendelni. Lehet, hogy megpróbálom, Manónak úgyis vennem kell még egy bélelt téli cipőt, egy úgysem elég.
Szilvi! Remélem Levi jobban van már. Szerintem simán lehet a fogtól, Manónak is volt, hogy 4 foga jött egyszerre és 39 fokos láza volt, még a torka meg a füle is fájt, sőt hasmenése is volt. Én nem nézem a Celebet, sőt a többi hasonló műsort sem.
Kia! A Te Levid sem semmi. Kis akrobata.
Nálunk a fiúknak Fisher Price tanuló kutyust hoz a Mikulás. A Tescoban akciós volt 5990 Ft-ért, egyébként 10 e Ft körül van. Karácsonyra Manó Thomas alagút és hídrendszert kap, Kokó még nem tudom, majd kitalálom. Mi apával pedig egy új zuhanykabint, láttunk tök olcsón egy masszázs-hidra kabint, kb. 2/3 áron mint egyébként, az lesz a karácsonyi ajándékunk. Bár párom tőlem kap egy új irattárcát is, a régi elég viseltes már.
Megyek fiókáim felébredtek.
Üdv mindenkinek.
Anita