Djeszter!
Nagyon örülök, hogy Marci végre jól érzi magát. Nálunk Nátán már sokszor ette azt, amit mi, mert egyszerüen nem volt hajlandó a sajátját enni. Ugyhogy ha nem akartam, hogy éhezzen, akpnia kellett a mienkböl. Én szoktam adni füzsereset is neki, persze nem csipöset, de pl. pirospaprikát már biztosan kapott. Sokkal jobban izlenek neki a mi ételeink, pl. tegnap ki kellett dobnom egy teljes üveg bébiételt, emrt nem akarta megenni. Két kanál után rázta a fejét, hogy nem
(vacsira és ebédre is próbáltam, mindkétszer ez volt a reakció). A mi haminkra igy még nem reagált, azt mindig szeivesen eszi. Kicsit nehezebb ellenörizni igy, hogy mennyit eszik, viszont láthatóan jól érzi magát.
Zsuzsa!
Nem haragszom
, mert nem tehetsz róla. Valószinü hogy én sem vettem volna észre, hogy leveleket küldözget, ha nem Norton Antivirus
ellenörizné a be- és kimenö leveleket. És igy látszik, hogy épp küld. Amikor már a 3. levél is elment ugy, hogy egyet sem küldem, az már gyanús volt... Aztán mig sikerült végre lelönöm, az meg külön érdekes volt, estig, amig a párom le nem irtotta, nem is netezhettem.
Pemeske!
Én alapvetöen annak a hive vagyok, hogy hagyjuk a gyereket magától megtenni dolgokat, de nem is tudom, hogy mi lenne, ha ennyiszer ébredne. Nátán 2 héttel ezellötig kelt fel minden éjszaka, és szopizott is. Aztán egyszercsak már nem kelt olyan korán, és pár napja nem is kell szopiztatni, mert ugyan felébred (hallom, hogy mocorog, meg dumál), akkor sem sir, igy mi nem szoktuk kivenni az ágyából és visszaalszik. Korábban ilyenkor sirt, és nem volt hajlandó szopi nélkül visszaaludni.
Nem szeretem a sirjon, aztán visszamegyünk módszert, de ha ennyiszer ébred, akkor mindenképpen tenni kéne valamit, akár még ezt is megpróbálhatod. Kivánom, hogy minél hamarabb megoldódjon az alvásgondotok!
Nyuszi!
Veled meg teljesen együttérzek
. Bár biztos nagyon jó is, azért néha nagyon fárasztó, hogy pici manó nélkül nem lehet egy lépést sem tenni nálunk sem. Sokszor még a WC-re is utánamjön, vagy ha fürdök, akkor is ott játszik a kád mellett. Ha rossz kedve van, akkor minden pillanatban közel kell lennie hozzám, mert hangos orditással jelzi, hogy nem jó, ha nincs ott.
Persze sokszor meg lehet oldani, hogy rajtam lógjon, de vannak olyan helyzetek, amikor nem. Remélem ahogy nö, majd egyre több idöt lesz el, addig is alkalmaszkodom hozzá, amikor csak lehet.
Egyébként az is érdekes, hogy a két gyerekem mennyire különbözö. Beni soha nem volt ilyen "szülös"
(nem anyás, mert Nátánnak az apja is megfelel, csak legyen valaki).
Tényleg:
Nem tud valaki valami oylan alkalmatosságról, ami
1. nem túl drága
2. stabil (ez nagyon fontos)
3. tolható (mondjuk kerekes)
4. lehet benne Nátánnak lépegetve kapaszkodni
Most lesz a szülinapja, és tegnap a székeket kezdte ilyen célra használni, de azzal az a baj, hogy nem tud velük megfordulni, meg hát nem is erre tervezték
, és emiatt kicsit kellemetlen hangot ad a padlón
(kö van, ugyhogy nem karcolja, azzal nem lenne baj).
Ismerek kettö ilyet is, egy TOMY és egy LEGo terméket, de az egyik 7 e Ft, a másik 11 e Ft körül van (ez igy egy kcisit sok), és még szeretnénk mást a szülinapjára. Ráadásul a szomszéd kislány a LEGO-t már megkapta, és nem akarom, hogy ebböl esetleg késöbb vita legyen, ha Nátán is ugyanolyat kap.
Beszti