sziasztok!
Tegnap megnéztük végre a Mátrix 2-t, nem is volt olyan rossz, mint ahogy páran elmondták, nekem kifejezetten tetszett, bár voltak részek, ahol jókat rötyögtem. Persze daninak amikor indultunk esze ágában sem volt aludni, pontosabban 8 elõtt letettem aludni, ebbõl 10 percig mímelte az alvást. Na, mondom, akkor nyugodtan mehetünk. erre, amikor indulni kellett, halljuk a dumálást a szobából. Anyósom mondta, menjünk nyugodtan, ellesznek. Hát el is voltak, 10kor aludt csak el, addig kint játszott, ,ha visszakerült az ágyikóba, ment a mûsor, átmentek a szomszédba, ,ott csuda jól érezte magát, aztán még1x le kellett fürdetni, mert dõlt róla a víz. Aztán persze éjjel végig aludt.
Tegnap elõtt pedig este elmentünk a TESCO-ba nagybevásárolni, közben pedig valaki lelopta a dísztárcsáinkat. Persze, mert gyári volt.... Elõször álltunk földbegyökerezett lábbal, mert hirtelen azt hittük, nincs meg a kocsi. Tuti ezek kinézték mikor érkeztünk és tudták, hogy amíg bent vagyunk ügyködhetnek. Ráadásul, amikor kerestem parkolóhelyet, ,legelõl csak 1 volt, így hátra álltam (én kis kényelmes
), mellettünk pedig egy furgon állt. Pedig mindig mondom a páromnak is, hogy ne álljunk furgon mellé, mert takarja a kocsit. Most vettünk új tárcsát, de csak vmi gagyit, a 4 db. volt 3500 pénz.
Nyuszi
Ügyes a lányod! OFF: Halacskáék már a Balcsin vannak?
Dani is tud labdázni, visszadobja õ is, ha kérjük. De eddig nekem a csúcs, ahogy szájharmonikázik. Annyira szeret fújni, hogy minden lukba belefúj és bele is beszél és élvezi, hogy visszhangzik
Tegnap megtanult dobolni egy kikanállal egy üres földimogyis dobozon, úgyhogy megkezdõdött a zajos tevékenységek ideje nálunk
Tegnap is a karúszót próbálta fújni a karján ...
Myssnia
Szerintem egyáltalán nem vagy elkésve az önálló alvással! Még csak 4 hónapos! Dani 11 hónapos koráig szopizott, addig mindig cicin aludt el, és egyik napról a másikra, ahogy abbahagyta a szopit, nem kellett altatni, aludt magától. Mondjuk én 10 hónapos korától kezdtem õt a délutáni önálló alvásra tanítani, ez 2 nap alatt sikerült, azóta is úgy alszik, ennek 2 alkalommal bõgés volt a kísérõje, de aztán beletanult. Szerintem Szilárd még picuri, igéyli a testi közelséget, ,esti odabújást, megynugvást. Hagyd még és majd eljön az ideje, az önálló alvás megtanításának is!
Attól meg ne félj, hogy össze-vissza lesz az emésztése. Én is nagyon sokszor cicire tettem Danit, akár ha fél óra múlva felébredt akkor is!
Nálunk vacsi van, utána kis játék, hogy ne legyen nagyon tele a pocija, aztán fürdés, utána pedig alvás. Rendszerint, amikor már törölgetem, , akkor õ már hangolja magát az alvásra, nagyokat ásít, dörzsöli a szemét. Bár õ már azért nagyobb, mint Szilárd, ezért már jobban tudja, mi is a napirend.
Rit
Gratula a fogacskához!
Manó
Nekünk még nem volt iylen kalandunk a Libero nagdrágpelussal, de jó lehetett a szitu
Én is pelenkáztam már a fõnököm asztalán
Az a legnagyobb, ott lehet a legjobban elférni
Én a Babylove up and go-ját használom, de csak akkor, ha nem bírok vele a sima pelenkával. Az is nagyon bevált nálunk.
Viki
szerinem nem vagy hülye a Balcsiban pancsolást illetõen, az úszáson rákérdeztem, hogy be lehet-e vinni, és azt mondták simán. Persze mi sem fogunk merülni, csak karúszóval pancsizni. Különben Levi pedig már nagyfiú!Meg egyébként is vigyáztok rá!
Babavíz
Óbudait vettem én is a patikában. Összevetettem a Nestlével, hát minden érték magasabb az óbudain, a nátriumtarttalma is elég magas a másikhoz képest. Egyébként ízre nem rossz. Én eddig a Nestlés Aquarel-t adtam. Pohárból vagy úgy natúr üvegbõl.
Tgnap a ligetben egy 9 hónapos kisfiút láttam kézen fogva totyogni. Na, mondom mi meg itt kényelmeskedünk 11 hónaposan
Judy
Dani is elõbb állt 8 hósan, és csak 9 és fél hósan ült le önállóan.
Myssnia
Szilárd egyszerûen gyönyörû!!!! Büszke lehetsz rá!
üdv:
gumicukor, aki hamarosan be a melóhelyére prezentálni