Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dió,
De sajnálom hogy elkeveredtél,Kép pedig én egy pár nappal ezelõtt a mobilszámom is megadtam itt ezzel kapcs. itt a topicban.

Zita,
KÉpzeld, Zsófi a kocsiban elaludt, hazaértünk, szopi-játék, sírás, és azóta sem aludt semmit!!!!! Most is a kiságyában csörgizik. Solymi nagyon helyes kisfiú, kinéztem Zsófinak ám!!!! Zsófi arcáról a vörösség már elmúlt, szerintem a sírástól volt.
kb. 1 óra után értünk haza, persze a Hungária krt.on végigkocsikázni elég húzós.

Zita,Pszi,Kakukkfû
Jó volt benneteket megismerni, remélem majd többször is talizunk.Kép

Csináltam egy pár képet a taliról, majd felteszem az Ismerjük meg -be, csak azt nem tudom hogyan. Múltkor próbáltam de egyszerûen nem megy.
segíccsetek: ide beírom hgoy: Kép ezt beírtam a múltkor , és ilyenkor mi van? hol van a tallózás.

köszi

Brokkoli
brokkoli

OFF
Kertészkedõk! Kinyílt a liliom! Ime a kép:

Kép

Brokkoli,
Solymi szépen bekajált itthon, aztán úgy elaludt, mint a tök. Nekem most éppen mázlim volt Kép Huzigáljuk mi még a Zsófi copfját!

Zita
parazita

Sziasztok!

atyagatya mekkora lett akép,bocsi,de képzeljétek, sikerült végre.
Szóval õ az én Zsófim.
Akkor most felrakom az Ismerjük megbe a mai képeket, nem sok csak 5db, majd nézzétek meg.

pusz

Brokkoli
brokkoli

Hali!

Pocok!
Ezt keresem kb fél éve!Kép Ezt a titátütKép Mikor kismama voltam akkor találtam rá és meg akartam mutatni a Gabinak, hogy mit is szól hozzáKépKépKép Gratula a sikeres fogyókúrához, nagyon ügyes vagy!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó volt találkozni.
Mi is hazaértünk szerencsésen. A kisfiam végig aludta az utat hazaértünk evett és nagyon jó a kedve azóta is.

Én is majd felrakom a képeket de még elõkell hívni.

Dió: Sajnálom, hogy elkerültük egymást, majd a legközelebbi talin találkozunk.

Sziasztok
Andy
andy78

Már megint nem bírok felrakni képet, beszxxxrás, mindjárt megõrülök

Kép ezt írom be, és semmi, tallózás sehol

csajok, hol rontom el?

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok!

Az elöbb elfelejtettem írni, hogy a talin beszélgettünk a gyerek vízrõl, felhívtam õket és megadták a diszkont cimét ahol lehet kapni, és kb 3hét múlva lesz kapható minden patikában is.
A cim: Budapest III.ker Bogdáni út 1-3
A diszkont ára a 1,5l 84ft.

Pusz
Andy
andy78

Lányok,
valami új helyre kéne a talis képeket rakni, mert órák kérdése mire letölti az egészet, erre pedig nincs sok idõnk.
ezért elõre is bocsi, de most ide teszem õket:

Pszi és Balu: Kép
brokkoli

Zita és Solymi, mellette az én Zsófim Kép
brokkoli

Pszi,Balu, mellette Zita, hátul Virág és Levente mellette Andy és Márk, aki Kakukkfûvel beszélget Kép
brokkoli

még1x: Kép
brokkoli

Még van 2, de már nem merem feltenni, mert megköveztek.

pusz

Brokkoli
brokkoli

Agi
Gratula Petranak az allashoz : ))
Mi mindig a 3-ra vagy 4-re megyunk attol fugg hogy jon kia lepes.Szoval akkor szombaton ket ilyen picuri si volt.

PArazita
Solymi tenyelg kis sarmos pasi,igazi nagyfiu mar : ))
Ja es hat vetekszik a szepsege a liliomodeval : )

Pocok
Na latod en ,mondtam hogy jol nezel ki : ))
Te etenyelg ugyanazt a csokrot kaptad vissza amit ti adtatok neki???Hat ez tultesz valakin aki nekem babasan egy felbontott !!! vanilia likort ajendekozott a nevnapomra : )))

Brokkoli
Zsofi is nagyon csini –bini!!!

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, köszi a tippeket a kenõcsre, de sajna eddig semmi látványos javulás:KépKépKép még mindíg tök piros, pedig bekenegettem rendesen Neugranormonnal + levegõztettem is. Kép holnap megmutatom a dokinéninek.

viszont van jó hírem is: Dodo tud ülni, kúszásból már egyedül is csináljaKép + fel is tud állni a kiskdba v. a papa hátára támaszkodva, szintén egyedül!!!!
mászni viszont még mindíg nem mondom, hogy tud, inkább kúszik, v. teljesen kinyújtott lábakkal de letett kézzel lépeget. lehet, hogy nem is fog mászni??

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Úgy érzem még jön kép:

A kisasszony Kakukkfû Emmája, akinek szép kék szeme van:
Kép
brokkoli

Sziasztok!

Megint irigykedem egy sort a tali miatt...KépKépKép

Ilke,
gratula a kakihozKépKép!!Csak igy tovabb!!!

Agi,
gratula a felallashoz!!

Csics!
Jo hogy irtal! Nalad nincs hozzaszokva az ember, hogy csak ugy egyik naprol a masikra nem jelentkezel!Kép Eddig igen hüsegesen verted a "babanet billentyüit", nem ugy mint pl. en, aki gyakran kihagy valamit vagy lemarad valamiröl!Kép

Zita,
nagyon szep lett a tüzililiomod!!! sok örömet vele!!!

Forti,
nagyon ügyes Levi!
En labdaval nem probaltam, csak hogy hol a papa es az Aaron. Es akkor ö is rajuk nez.

Rit,
sok okosat en sem tudok mondani.en a levegöztetesre esküszöm, teszem is, ha szep az idö akkor is, ha nem piros a popoja.
A kremhez nem tudok hozzaszolni, soha nem haszaltam.
De ha meg szoptatsz, anyatejet is megprobalhatsz a popojara kenni.Kép Artani nem hasznal.Kép
Nem tartja minden baba magat ahoz, hogy elöször masszon, lehet, hogy Dodo majd csak azutan kezd el maszni, ha mar jarni is tud!Kép

rolunk:
Rebinek en most nyers (frissen centrifugazott)repalet adok, es ez mar tegnap is es ma is megtette a hatasat!(Remelem, hogy tenyleg ennek a hatasa, mert akkor celzottan tudnam bevetni es nem csak probalkozas lenne)

Rebi ma megint csupaszkodott vagy egy orat kint a parkban a takaron!! Marmint ez a pelusnelkülisegre ertendö.
Es ma a vacsi vegen odaadtam neki a kanalat. Es mit csinalt vele? Ki nem fogjatok talani!KépKép Bemartotta a tanyerjaba es aztan leszopogatta. Es meg egyszer es megegyszer es megegyszer. Persze a vegere kibövitette a tevekenyseget azzal, hogy a kezevel is belepancsolt a taljaba es aztan a tanyert tette az arcahoz, igy meg a haja is csupa kulimasz lett.Kép
Azt pedig meg nem tudtam letesztelni, hogy csak ma integetett nekem vissza, vagy mar megtanulta es tudja hasznalni...Kép

Akkor mara eleg ennyi,
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

jól van na csak élvezkedem, hogy tudok képet feltenni...
Emma megint Kép
brokkoli

Manó
Az anyosómék is a XVII. Kerületben laknak és annak se kicsi a telke. Én arra mondtam, hogy mi újat szeretnénk és most már sokkal kisebbet parcelláznak mint régebben. Mi Rákoscsaba-Újtelepet néztük mert az nekem nagyon tetszik, meg a Madárdombot.

Forti
És akkor is sír a Levi ha ott maradsz az ágyánál amíg el nem alszik? Én megpróbáltam ma adni a Petrának nyers paradicsomot de nem kellett neki, fintorgott tõle pedig a bébiételbe szereti a paradicsomosat. A Petra is már felismeri a labdát mert mi is sokat szoktunk játszani vele, imádja.

Parazita
Hát akkor nagyon jó hétvégétek volt. Az a lényeg, hogy Solyminak nem lett nagy baja.

Rit
Nem lehet, hogy az usziba kapott el valami nyavalyát?

Ilke
A Petra 5 ször szopizik, kétszer kap gyümölcsöt ez 100-100g és kétszer fõzeléket ez kb 200g. Szóval már nálunk is szerencsére rendbe van a kajcsi. Próbálgassad a Lilinek a darabosat és elõbb-utóbb biztos megfogja szokni. Én azt szoktam mikor mi eszünk akkor kihozom magunkkal a Petrát és adok neki falatkákat a szájába. A meggybe én is tettem múltkor egy kis cukrot.
Igen az egész csirkehúsiból tépek neki de csak picike falatokat. Nálunk a baj csak az, hogy a kezembõl megeszi a darabosat de kanálból meg nem. És így kézzel etettem.
Én is kapok egy kocsit csak nekem is kellene gyakorolnom mert már nagyon régen vezettem.

Nyuszi
Azt mi is néztük de szerintem is a világ vége. Meg még új beépítés a Strázsa-hegy , Száraz –hegyen van de az is baromira messze van.

Szilcsike
Drukkolok, hogy hamar kibújjon már az a fogacska!

Kataa
Szerintem ez olyan rossz, hogy ki fog maradni majdnem két hónap az úszásból.

Ági
petra2

Es azt meg elfelejtettem elmeselni, hogy tegnap csaladi uszoda-napot tartottunk.Ebböl persze Rebi is kivette a reszet, teteszett neki a "nagy viz". Lubickolt is benne rendesen! Es aztan a hordozokendöben aludt, a csipömre ültetve! Kb. egy orat. Nem a legjobb igy aludni, de jobb igy, mint sehogy!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Nyuszi,
Nekem is virágozni fog a liliomom, remélhetõleg a napokban kinyílik majd. Csak most nehogy elszúrjak valamit, pl. megöntözniKép.

Manó,
Igen, én meg vagyok keresztelve.

Forti,
A kerületi börzékrõl itt a Babaneten is szokott lenni info, azt hiszem börzefigyelõ néven fut. De amikor szoktam menni, akkor már ki szokták tenni a következõ börze szórólapját. Ha nem felejtem el, akkor elhozom általábanKép. Most viszont csak augusztusban lesz megint itt Újpesten, de azért még rákérdezek majd.

Ági,
Gratula Petrának a felálláshozKép! Lili amikor felállt, a következõ napokban nem gyõztem kapkodni utána. Mindig valamerre eldõlt, nagy sírás, aztán megint kezdte. Most már azért sokat ügyesedett.
Hát akkor jó sokat eszik már Petra. Te miket adsz neki? Lili még sosem evett meg 200gr kajcsit egyhuzamra. Ha már 120-150-et megeszik, el vagyok ájulva. Pedig sokkal elõbb szokott szopizni elõtte. Van, hogy 1-másfél óra is eltelik.

Pocok,
Ti merre laktok? Nem, nem az Adyra gondoltamKép.
Ügyes vagy, hogy ennyit fogytál már.
Jó fej anyósod van.

Andy,
Milyen ez a gyerekvíz? Múltkor láttam egy hirdetést, hogy a Bonaqa-nak is van babavize.

Lányok,
Nagyon jók a képek, édesek a babák, de nem lehetne lekicsinyíteni õket mielõtt felteszitek, mert egyszerûen nem lehet átlátni a képeket?
Majd megkérem a szerk., hogy archiváljon a Westendes topicban és akkor lehet oda is feltenni képeket.

Kryss,
Lilinek tuti, hogy a héjas meggy õszibarackkal turmixolva vált be. Most már a borsót sem passzírozom, hogy minél több rost legyen a kajcsijába.
Akkor ma elkezdett Rebi tányérból enniKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Lányok, két kérdésem lenne:

1. Ma volt nálunk a védõnõ, és közölte, hogy lejjebb kellene tennünk Peti ágyát, mert ki fog esni.Kép Persze gyárilag nincs rajta több luk, de apa fúrna neki, csak nem tudjuk, hogy mennyivel tegyük lejjebb. Szóval, nálatok, ha áll a csemete az ágyban, meddig ér neki a rács? A hónaljáig? A válláig?

2. Olyan kádba való csúszásgátlót hol lehet kapni?Peti még mindig állva fürdik.Kép

Ilke!
Peti sem eszi a darabosat. Ma megpróbáltam csak villával összetörni a répát és a husit, hát, a felét megette, aztán cirkusz volt. Viszont este a joghurtba áztatott kenyérdarabkákat a kezembõl megette. Jó módszer, amit csinálsz, de szerintem felesleges eröltetni, majdcsak megtanulja, még nem láttam olyan 18 évest, aki csak pépeset evett.Kép Jó, hogy rendben van a kaki.Kép

Zita!
Örülök, hogy Solyminak nem lett semmi baja.

Csics!
Örülök, hogy ti is jól vagytok. Ja, mi is amennyit csak lehet, a szabad levegõn vagyunk. Itthon meg szalad a lakás.Kép

Pocok!
A párommal épp most nevettük könnyesre magunkat a délelõtt küldött tititatitu-n!

Na, jó éjszakát mindenkinek!

Dió és Peti
szabotimi

Dió,
Lilinek kb. a szeméig ér most az ágy rácsának a teteje.
Csúszásgátlót mi az IKEA-ban vettünk.
Ha Lili a fele kajcsit megenné darabosan annak én nagyon örülnék, de sajnos csak pár falat csúszik le, aztán öklendezik. Ma is csak károm kanállal adtam neki és már hányt is.Kép
Drukkoljatok, holnap sütök végre neki kenyeret.Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Dió
Szerintem az nem mérvadó hogy melyik babának meddig ér a rács, mert nem egyforma magasak. Levi pl már simán rá tud támaszkodni a rácsra, kb. a hóna aljáig ér.
Ha már fúrtok csináljátok úgy, hogy a rács aljánál fúrjatok lukat a pöcöknek ami tartja az ágy alját, arra még rájön a matrac. Nem tudom jobban leírni, lényeg hogy az a falap vagy mi a rács aljával legyen szintben.
Csúszásgátlót elvileg minden bababoltban vagy Corában, Auchanban lehet kapni. Ha nincs a közeletekben bababolt én nagyon szívesen megnézem itt az Árpád-hídnál és veszek ha gondolod.

Ági
Gratula a felálláshoz Petrának.

Pszi
Boldog hófordulót utólag is.

Ilke
Köszi, akkor megnézem hátha írják hogy nálunk lesz-e valamikor.

Forti

Kép
Kép
forti

Hello
Sajna még mindig nincs kint a fogacska. Már látszik az ínye alatt, de még nem tört át. Kép Még mindig csak szenvedés van, de az mostmár egyre jobban. Hiába kenem, adom neki a hideg rágókát, már adtam neki kínomban Panadolt is, de sajna ugyanúgy sír. Van valami ötletetek, mit tehetnék még? Annyira sajnálom, és nem tudok neki segíteni.........
Éjszaka pedig fél óránként felsír. Alig alszunk KépKépKép

Bocsi, hogy nem reagálok az írásotokra, de hulla vagyok........

Szilcsike és Szilvike
szilcsike

Ilke!

Add neki kezedböl a darabosat, ne a hamiba keverve. Attól Nátánnak is volt baja régebben, pedig akkor is kapott kézböl darabosat, és azt simán megrágta. Csak a kanalasnál azt szokták meg, hogy teljesen sima, és nem számit rá, hogy nem az. Igy ugyanugy próbálja enni, mintha sima lenne, ezért aztán eprsze, hogy öklendezik.
De persze nem kell majd állandóan turmixolni, mert egy idö után megszokja, hogy milyen érzés a darabos a szájában, és akkor már a sima hamiban is lehetnek darabok, attól sem fog öklendezni. Egyébként a darabosat én is kézzel adom neki. Ja, és még nem a teljes étel darabos igy se. Mert egy darabig eszegeti, aztán (talán elfárad benne), de látszik, hogy még éhes, de akkor már nem kell neki ugy, ilyenkor szokott menni a pépes.
De szerintem ez nem baj, hisz az ö fogacskáikkal (mégha annyi is van, mint Nátánnak és Lilinek) elég nehéz lehet rendesen megrágni (Nátánnak már jönnek az örlöfogai, de azért még nincsenek kint annyira, hogy teljesen hatékony legyen, meg ráadásul csak a két felsö van kint is, az alsó kettön csak érezni, hogy hamarosan kijön).

Dió!

A szája egyvonalban van az ágyrács tetejével (látszik is a rajtaKépKép).

Ági!

Nagyon ügyes Petra. Növögetnek rendesen a bébik!KépKép Hát igen, ilyen dolgokat, mint vasalás én is csak akkor tudok végezni, ha alszik.
De nagyon nehéz bezsúfolni abba a napi egyszer 2 órába mindazt, amit nem lehet vele együtt megcsinálniKépKép.
Ilyen pl. ilyen a felmosás, sokszor a teregetés (mert ordit, ha kimegyek a házból és nem lát), a kerti munkáról nem is beszélve, pedig abból igen sok lenne: kénytelen voltam a múlt héten ugy füvet nyirni, hogy magamra kötöttem hordozókendöben, hát nem volt egy túl egyszerü dolgo, ráadásul idönként hajolgatni is kell (pl. hogy a fenyönek ne nyirjam le az alsó ágait, vagy amikor megtelik a fügyüjtö).
Ráadásul idönként ennék is...

Nyuszi!

A kék pöttyös labda mekkora? Pici, avgy olyan nagyobb gumi? Mert én már nem is tudom mit vittem (annyiminden volt), de nem lehetetlen, hogy a Beni miatt olyat is vittem (itthon nem látom a keresett egyéntKép, de ez ugye ennyi gyerek mellett akkor sem lehetetlenKépKép, ha itthon van).

Pemeske!

Éjszakai szopi: van.KépKép
És nem is tudom, hogy le tudnám-e szoktatni róla (Benivel alszik egy szobában+szomszédok, ugyhogy orditani hagyni nem tudom, de nem is nagyon akranám), inkább várok és reménykedekKépKép.
Igaz, én könnyen beszélek, mert nálunk csak 1-szer kel éjszaka (PandaKép), és volt már több olyan éjszaka is, amikor nem kelt fel!
Viszont nézd a jó oldalát:
1. jó a tejcsiteremelésnek, ha éjszaka is szopizik (feltéve ha még szeretnéd sokáig szoptatni, akkor ez sem elhanyagolható szempont)
2. neki is jó, mert igy legalább van egy plusz étkezés, és pl. az én ugrabugra kisfiamnál ez egyáltalán nem baj, mert napközben annyit izeg-mozog, hogy kellhet az a többletenergia.
Szerintem ettöl még nem alvászavaros, mert egyébként a szopiig és a szopi után is nagyon nyugodtan, szépen alszik (még altatni sem kell este).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Alex tegnap evett eloszor Kortes rizspepet es nagyon fincsinek talalta.

Ha mar a darabos kajcsik kerultek szoba azt mikortol kell propagalni naluk?/Alex 5 honapos kora ota eszik mast is,tehat 2 es fel honapja.A 8 honapos bolti babakajak mar darabosak de azok ugye 4 honapos kortol merik a kanalas kajcsikat.

Rit
Remelem a doki neni tud valami okosat mondani erre,es hamar rendbe jon,bar ahogy ismerem majd tovabb kuld a borgyogyira.Mindig ha valamit nem tud oda kuldi a pacienseket.

Agi
Hat igen de mindenhol van szunet.Szeptembertol mi mar nem ide fogunk jarni mert akkor anyuekhoz cuccolunk egy fel evere es ott a kozelben is van babauszi,Ugy orulok hogy majd nem kell annyit utaznunk ; ))

Kryss
Biztos elbagyasztotta a viz Rebit.Hat igen erre is jo az uszi hogyutana jokat alszanak.

Dio
Egyet ertek ilkevel legalab a szemeig kell hogy erjen az agy,bar meg nem sajat tapasztalatbol mondom ,mert mi meg a legfelsonel tartunk : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

A liliomos kép kicsit gigant lett, elnézést... Pedig még kicsinyítettem is rajta Photoshopban.

Dió,
Solyminak kb. válláig ér a rács most.

Brokkoli,
Klasszak a képek!!! Kép

Solymi két napja elkezdte azt csinálni, hogy este (amikor máskor 8-kor elájul), teljesen élénk lesz, játszikál a kiságyában, és az istennek sem akar aludni. Tegnap is 1/2 10 körül sikerült bealtatni. Végül is nem nagy baj, csak már megszoktam, hogy mindent este csinálok, amikor már alszik, így meg mire bealszik, már én is eldõlök vele.

Zita
parazita

Sziasztok!

Gyorsan-gyorsan, mert (természetesen) ma sincs sok idõm...

Nagyon jók a talis képek! Fogalmam nem volt, mitõl jön le olyan lassan az oldal, de aztán megláttam Kép!

Ági!
Petra nagyon ügyes lett! De azért még mindig olyan jó kislány, ugye Kép?

Pocok!
A fogyás miatt gratulálok! Kép Bárcsak én is rá tudnám venni magam, hogy tornázzak... De én egy lusta malac (dög, disznó????) vagyok...

Pemeske!
Ádámot én próbáltam leszoktatni az éjszakai mûszakról. Már 3x álltam neki, de mindig beteg lett, mikor már ott tarottunk, hogy 1x ébred, vagy néhányszor átaludta az éjszakát. Úgyhogy most egy idõre felfüggesztettem az akciót, így kelek Ádihoz 4-8 alkalommal éjszakánként Kép. Mikor milyen kedve van... Ma "csak" 4x ébredt, legalábbis azt hiszem.
Egyszer õ is végig fogja aludni az éjszakát, csak abban bízom, hogy hamarabb, mint Noémi (hozzá kb. 2-3 hónapja nem kell kelni, csak nagyon-nagyon ritkán pl. ma...).

Szilcsike!
Õszintén együttérzek Veletek a nemalvás miatt! Én már így is ki vagyok purcanva, hogy Ádám ennyiszer ébred, azt elképzelni sem tudom, mi lenne velem, ha ennél is többször kellene felkelnem hozzá.

Ma nem tudom, mi lesz a program, mert Apa megígérte Noéminek, hogy a szülinapján elvisszük a McDonald's-ba (ma 3 éves Kép), de mivel a férjem holnap megint szigorlatozik, lehet, hogy nem megyünk, hanem majd máskor.
Most mindenesetre megyek teregetni meg fõzni, szép napot mindenkinek,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Kataa!

Emma kb 1 hónapja csak a darabos bébi ételt hajlandó megenni, azt amirõl te is írsz, a 8 hónaposoknak valót. Plusz rágcsál mindent amit a kezébe adunk, kenyér, babakeksz, banán ilyesmi. Igaz, én azért váltottam, mert egyik napról a másikra nem ette meg a pépeset. Lehet hogy Alex is eljut hamarosan ide.
A körtés rízspép Emmának nem ízlett annyira.Kép Most tejpépet is úgy esz hogy beleszórok darabos gyümölcsöt.

Ági!

Mi is majdnem elköltöztünk Rákoscsaba Újtelepre tavaly. csak aztán nem jött össze, mert nem tudtuk eladni a lakásunkat idõben, megszületett Emma, és pár hetes gyerekkel nem volt kedvem tovább kísérletezni.Kép

Pocok!

Hát még én sem tudom hogy mi lesz ma az úszással, mert mi meg eligérkeztünk rokonlátogatóba ebéd után, az Örs környékére. Azt hiszem viszem a holmit és ha szép idõ lezs almegyünk, de nem biztos. csak még mindí nem tudom hogy jutok ela Dagály strandra BKV-val.Kép

Ja, képzeljétek Emmának berepedt az ínye felül, úgyhogy lehet hogy napokon belül 3 fogú lesz.Kép Elég jól viseli, szerencsére.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Pocok!
Még mielõtt megharagudnál, EZT AKARTAM NEKED FELTÖLTENI:
Kép

Panda

panda
Halásztelek

Nem akarja kijavítani!!!!!! BOCS!!!
Panda
p

Sziasztok. Voltunk a dokinéninél: szerinte a kajától van. Vigyázni kell a savas dolgokkal (pl. narancs, paradicsom)... adni kell neki, csak ilyenkor fokozottan kell figyelni arra, hogy legyen levegõztetve is + pelus nagyon sûrûn cserélve, mert megerõsödik a vizelete és az csípi ki. Felírt egy másik fajta popsikenõcsöt is. Azt mondta, kb 1 hét alatt múlik el, de nyugodjunk meg, akár még usziba is vihetjük e felõl, ez csak bõrpír, nem fertõzõdik.

Kryss
lassan már nem is kellesz a kajáláshoz, megoldja nélküled!! Kép tök jó, hogy hagyod, hagy maszatoljon egy kicsit, én is így fogom csinálni!

úszás
aki nem akarja, hogy olyan sok kimaradjon: a Robin hotelbe lehet menni, akár csak pancsoltatásra is, így nincs oktató, olcsóbb is - amúgy meg úgyis tud mindenki gyakorolni oktató nélkül is Kép

Kataa
egy séta valamikor??? (kivéve csütörtök)

Képzeljétek tegnap kirándultunk, Pilisszentlélekre mentünk, túrázgattunk + van ott egy Pálos kolostor romja is. Itt pihiztünk egy jó nagyot: és Dodesz ismét képes volt elaludni csak úgy a pléden a földön!! Jó másfél órát aludt, ûgy örülök, hogy úgy néz ki sikerül hozzászoktatni, hogy bárhol el tudjon aludni!! (most tréningezünk a nyári strandoláshozKép!!)

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Pocok, kapsz valami mást, jó?
Kép
Panda
p

Panda!

Látom nem hagy nyugodnia dolog!Kép

Manó

KépKép
manó

OFF:

Akinek esetleg van maradék CERAZETTE-je, én vevõ lennék rá! Privátban is várom az ajánlatokat: parazita@freemail.hu

Zita
parazita

Alex elalaudt igy van egy kis idom irogatni.
Kepzeljetek Alex a napokban hogy ugy beindult kuszasilag mar a szekrenyehez nyomul es nyitogatja az ajtajat ; )))Mi lesz itt kesobb : ))))

Tegnap elfelejtettem leirni a jo kis gyogyszertari elmenyemet.Szoval bemegyek hogy kivaltsam a tapszert ,az hogy a gyogyszeresz savanyu volt mar nem ujsag.IDe ritkan jarok pont ezert ,de most siettunk valahova .Szoval 2000 lett volna cucc es adtam egy tizest.O meg visszadott 7-et.Szolok hogy elnezest de ez egy ezressel kevesebb.Erre a no pofavagasok kozepette minden elnezes keres nelkul ad meg egy ezrest es se szo se beszed elmegy a pulttol.Hat olyan ideges lettem,hogy ez hulyenek nez vagy csak igy szerzi a zsebpenzt: (((Na alenyeg hogy ide be sem teszem tobbe a labam .

Szilcsike
Kitaratas az ejszakahoz.Nekunk meg nincs fogunk,de mar elore felek hogy mi lesz.

Parazita
Hat igen jo is amikor mar 8-kor elalszanak,van egy kis szusszanas apaval is ; ))

Panda
Hat gondolom a sok ejszakazas miatt nincs kedved meg tornazni is.

Mano
Ja szoval ez igy megy,de azt hiszem meg raerunk ezzel,most egyszerre 200-250 fozit is megeszik mar : )))

Rit
Holnap???12 korul nalunk??

Na emgyek mert enni ker a szuszmorgom.
Kataa es a ma 32 hetes Alex

Kép
Kép
kataa

Halihó!

Jelentem fogam már rendben, köszi az aggódástKépcsütörtökön szedik ki a varratokat.
Gergõ továbbra is extra nyûgös, szombat ótaKépLehet, hogy már így is marad? Mászni akar, de nem sikerül neki és bedühödikKépA nappali alvás ismét katasztrófa, pedig már olyan szépen alakult a dologKép
szerencsére ájszaka jól alszik.
Ma kint a kertben is jelenetett rendezett a babakocsiban. Ne akart aludni, pedig már tök álmos volt. Fél óra után feladtam a küzdelmet.
remélem szombatra rendbe jön a kis lelke, mert megyünk a Kolpingba és nem szeretném, ha ott is egész nap cirkusz lenne.

Jók a talis képek, vagányak ezek a babókKép

Kataa
velünk a benzinkutanál próbálták ugyanezt eljátszani. Képzelem mit mûvelnek a külföldiekkelKépRésen kell lenni, az biztos.

szép napot
Judy
Judy (fodroczy)

Brokkoli!

Koszi a fotot!
Jo volt teged is megismerni. Kép
Kakukk, Emma
kakukkfu

sziasztok!

Pocok,Ilke
Akkor nyissatok a képeknek egy újat, mert én nem tudok, és lekicsinyíteni sem tudtam.
Az Ismerjük meg/Westendbe sem tudtam berakni mert még ennél is 1000x lassúbb a rengeteg kép miatt, és itt még mindig gyorsabb.
Több képet nem teszek fel, ne izguljatok, mert látom titeket nagyon zavart.

ennyi
Brokkoli
brokkoli

SziasztokKép

Végre ide jutottam. Mostanában elég sokat pörögtem. Szombaton voltam suliban. Hát csak két órát sikerült bentmaradnom, mert utána jött az SMS a páromtól, hogy azonnal induljak haza, mert Gergõ nem hajlandó enni. Úgyhogy a jelenléti ívet még pont alá tudtam írni, aztán már rohantam is haza. Végülis Gergõnek egész végig a hangját sem lehetett hallani, csakhát napközben 6 óra két evés között nagyon sok, fõleg úgy, hogy mostanában 2 óránként eszik. Amikor hazaértem úgy vetette rám magát, mint egy éhezõ etióp. De szopi közben végig engem nézett, és vigyorgott, látszott, hogy nagyon örült nekem. Szegény párom próbálkozott mindenféle etetési módszerrel (különbözõ méretõ cumikkal cumisüvegbõl, pohárból, kanállal), dehát csak annyit ért el, hogy úszott minden a tejtõl. Úgyhogy most vihetem majd magammal minden vizsgára Gergõt, ami egy kicsit macera lesz, de legalább nem fog éhezni.

Ja, egyébként látom, mindenki nagyon irigy a védõnõm miatt Kép De ne aggódjatok, majd veletek is mindig megosztom a jótanácsait, hátha ti is tudjátok hasznosítani Kép

Egyelõre ennyi, mert engem akarKép

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Szilcsike
Részvétem az éjszakák miatt, remélem gyorsan kibújik az a fogacska már és megnyugszik Szilvi.

Panda
Boldog 3 évességet Noéminek! Kép

Kataa
Boldog hétfordulót Alexnek.

Beszti
Akkor én sem parázok azon hogy Levi nem eszi meg a félig pépes félig darabos kajcsikat. Külön-külön egész jól megy, de keverve sehogy.

Képzeljétek ma én is hagytam Levit "egyedül" kajálni. Kép Mit ne mondjak csak a plafon nem kapott zöldborsó fõzit, de nagyon tetszett neki a dolog. Kanál helyett azért legtöbbször a keze volt a tányérjában, de majd csak rájön hogy kanállal jobb enni. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Judy
Orulok hogy jobb mar a fogad,egy sima foghuzas is tobb nap mire gyogyul ,hat meg ez.
Alex is max 1 orat alszik es ez mar standard manapsag.Viszont ejszaka alszik 11-12 orat,talan mar kevesebb az alvasigenyuk de azert elfaradnak.

Tuni
Az enyem ssem semi,szerintem jol megertenek egymast.A multkor egy anyukanak mondta hogy hogy sajnalja hogy elkoltoznek.Na en mar alig varom hogy kozoljem vele,de gondolom nem fogja sajnalni nagyon mert nem szererti ha en is otthon vagyok valami temaban.

Forti
Na akkor megvolt egyben a nagytakaritas is ))))

Ma ha idoben hazajon apa megyunk etetoszeket venni mert mar intenziven probalja kivernia kanalat a kezembol,hatha igy konnyebb lesz.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
nálatok?? nem megyünk sétálni vhova??

Rit

rit

anemona7

Kataa,

A kanál-problémára én már régen bevezettem a kétkanalas módszert: az egyiket odaadom neki, azzal elvan, és a másikkal etetem, így nem akarja mindig kikapkodni a kezembõl. Vagy ha kikapja, akkor visszaveszem a másikat, és cserélünk... Nekünk ez nagyon bejött.

Zita
parazita

Beszti!
Köszi, Megkaptam a mailt. Este remélem lesz idõm és elolvasom.
Djeszter
djeszter

Sziasztok!
Forti!
Nem fõzöm meg, csaka héját húzom le forró vízbe mártás után.
Mármint a parinak.Kép

Beszti!
Én is ilyenekre gondoltam itthon magamban, és nagyon jól jött a megerõsítés.Köszi!

Panda!
részvétem a felkelések miat. Akkor az én lányom egy jó alvó.

Zita!
A párom építészmérnök, egy kis irodában dolgozik.

Csak ennyire tellett...

pemeske
pemeske

Kataa!

Emma amíg elsõ éhségét csillapítja nagyon szépen eszik, csak mikor jóllakott akkor veri ki a kanalat a kezembõl. Ez nem azt jelenti hogy nem kér többet csak azt hogy ideje kicsit viccesebbé tenni az evést, de ilyenkor már közel a jóllakás. Hiába magyarázom neki hogy bõven elég ha azt mondja köszönöm elég volt, nem kell kiverni a kezembõl a teljes kanalat atrtalmával együtt.Kép Ja,meg még akkor üti a kanalat ha nem nyelte le az elõzõ falatot, és én már nyomulok a következõvel. De ha meg kések akkor a kezét nyomja a trutyis szájába.Kép Ja, és ezen egyáltalán nem sgített az etetõ szék, csak annyi hogy most már a karfa is csupa maszat.Kép

manó

KépKép
manó

Beszti!

Kép

Djeszter
djeszter

Sziasztok

A parom nagy igyekezeteben, hogy megjavitsa a szamitogepet,(tapegyseget kivette a masikbol es atrakta) sikerult a meg mukodot is elrontania...Kép Sebaj, most itt a laptopja.
Ma voltunk tanacsadason es megint csak 200g-t hizott ot het alatt...Kép De mar nem aggodom. A dokino kerdezte, hogy mozgasban miket csinal, mondtam hogy az egyedul setalason kivul mindent.... Ma meg erre is racafolt a baby gym segitsegevel.Kép
Amugy 7.68 kg es 72cm, szoval hosszra gyur...A dokino meg mindig nincs meggyozodve rola hogy nem tejerzekeny, de most hogy jobban hizzon Milupa HA-t irt fel neki. Hiaba mondtam hogy en is ilyen gebe voltam gyerek koromban.(7 evesen 16kg voltam Kép)

Pocok

Nem is csunya jatek.Kép De rossz hirem van, Emilia eltorte, es nem sikerult megragasztanom, ugyhogy ha megmondod hol vetted, veszek masikat, ok?

Forti

Pelust is zsakmanyoltam a talirol....Kép Szerintem a kovetkezo talin mindenkinek visszaszolgaltatok mindent, aki ott lesz.Kép

Dio

Eminek a szajaig er a kisagy teteje, ha felpipiskedik tudja harapdalni a szelet.Kép

Beszti

De, nagymeretu pottyos labdarol van szo. Emi nagyon imadja, ugyhogy en is veszek egyet.Kép

AGi

Gratulalok, nagyon ugyi Petra! Ja , boldog 10 honapossagot igy utolag.Kép Emilia legujabb mutatvanya, hogy felall a baby gymbe kapaszkodva, tolja maga utan es lepeget. Engem meg a frasz kerulget, hogy mikor esik el.
De nagyon mokas, ugy nez ki mint egy jarokeretes oreg mami...KépKi is teszem a kepet a profilomba!

Zita

Orulok, hogy Solyminak nem tortent baja. A liliomod csodaszep!

Brokkoli

Szerintem nem zavartak senkit a kepek, csakhat tenyleg praktikusabb lenne egy uj topikba tenni oket. Uj topikot ugy kell nyitni, hogy a temak/Gyermekeken belul a lap aljan van egy olyan hogy uj beszelgetes letrehozasa.

Ja es a Westendes topikban archivalhatnanak mar, mert vagy 25 frissitesbe kerult, mire az osszes kepet le tudtam tolteni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Rzsuzsa,
Köszi az ötletet.

Beszti,
Köszi a tippetKép! Sajnos Lili akkor is ezerrel öklendezik, ha külön adom neki a darabosat. Ma tettem elé picike darab puhára fõzött karfiolt. Párat bevett a szájába, de meg sem várta míg megérezhette volna az ízét, megint öklendezett. Viszont ma adtam Lili kezébe egy kanalat, amivel az ebédjét kevertem össze. Erre elkezdte egybõl lenyalogatni, aztán tettem rá egy kicsit, megint lenyalogatta, és ez így ment egy darabig. Teljesen magától szépen evett kanállalKép.

Judy,
Tök jó, hogy rendbejött a fogad! Kellemes nyaralást!

Brokkoli,
Ne harizz kérlek, ha esetleg megbántottalak! Már 2x írtam a szerkesztõnek, hogy archiváljon a Westendes topicban, remélem most már megteszi, és akkor oda is lehet feltenni képeket. Én nagyon örülök ha ide is tesztek fel képeket, csak ha nagyon nagyok, akkor nem mindig tudom megvárni míg betölti az egész oldalt és ilyenkor a leveleket sem tudom elolvasni. Legtöbbször sajnos csak 1-2 percem van, hogy ránézzek az oldalraKép.

Panda,
Nagyon boldog szülinapot Noéminek!

Forti,
Akkor most kezdõdik igazán csak az izgalmas idõszak a manók kajcsiztatásábanKép.

Nyuszi,
Azt kipróbáltad, hogy te sem eszel tejterméket?
Emi nagyon ügyes, hogy már lépegetni is próbál.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?