Sziasztok, én is elég nyavajás vagyok, úgy látszik most ilyen idöszak van mindenütt.De apa is beteges, ö már vagy két hete nem 100%, Ádámmal is van valami,öröm az élet. Nekem a torkom fáj, a fejfájásom is csak nehezen múlt el, az orrom dugulós. És pont egy ilyen idöszakban jött rá ÁDámra is,hogy nem szeret aludni az ágyában...Közénk vettem párszor, ott alszik nyugisan, csak mi nem, és mosthogy mi is ilyen lerobbantak vagyunk, ez duplán rossz. Rádaásul a párom éjszakás, ilyenkor vele fekszem, de ÁDámmal kelek, szóval remek a helyzet.
Tegnap volt a csúcs, álmos volt a kislegény, dörzsölte a szemét, adtam neki inni, abba bele is aludt, de amikor az ágya felé közelitettem ordiztani kezdett. (már nem lehet sirásnak hivni ilyen szirénázást.)Na, gondoltam én itt kiszállok, és elegem van, nem tudok rajta mit segiteni, ez délutáni alvás lett volna, hát hagytam találja ki magának mi a baja...Na, másfél óra múlva még ugyanott tartott, csak nyöszörgött a kiságyban, se nadrág, se zokni rajta, szóval el molyolt ott nyöszörgés közben
Ja, és persze egy könnycsepp sem volt, nem igazi sirás volt, csak nem tetszett a rendszer.
Kivettem, és mint akinek semmi baja, nevetgélt, sikongatott, játszottunk mindenfélét, abszolút eszébe sem jutott tovább hisztizni...PEdig az elözö napokon akármit csináltam vele, semmi nem tetszett, csak hisztizett. Szerintem az idöjárás is közrejátszik,mert múlt szombat óta folyamatosan esett az esö, ha nem az esö esett, akkor a köd szitált,szóval be voltunk zárva napok óta. Bezzeg a kutyuska ment ki pisilni, na ilyenkor óriási sirás, hogy ö miért nem mehet ki a kutya után..
Ezek után hajnal 3-kor kelt ma, hiába próbáltam bármit, nem aludt vissza, megint csak sirt. Ezt megismételte 7-kor is (ja, aztán valahogy csak elaludt 3-kor is, de azt már nem vártam meg, szédültem vissza az ágyba, hiszen éjjel 1-kor feküdtem le).Reggel 10-ig aludt ez a kis megkergült manó, valami nagyon elállitódott benne...Remélem visszaállitódik,mert apával kivagyunk készülve teljsen.
Ma hál istennek már jó idö volt, nem esett az esö, és még a nap is kisütött, azonnal kimentünk a játszótérre bepótolni az elmúlt egy hetet.
De én is komolyan elgondolkoztam valami téli zárt játszóházon, a poén, hogy itt még nem is láttam, pedig jó hideg ország, biztosan valaki már kitalálta elöttem is. Majd utána kell néznem,mert igy nagyon-nagyon hosszú lesz a tél (a maga 8 hónapjával igyis-úgyis az
)
Ja, és ma tökre megörültem, találtam olyan joghurthabot,mint régen otthon volt epres-citromos és meggyes fajtában, ez utoóbbi nagyon izlett Ádámnak,na meg nekem is...
Egyébként az étvágyával nincs baj, majdnem már a mi kajánkat eszi, ma irtó nagyon hamizott frankfruti levesböl, rántott csirke-és pulykamell krumplipürével...Birta a hasa a kaját...
Na megyek,mielött kinyomja Stangby-módra a gépet Ádám, ez a legújabb szórakozása.Nem kapcsolja ki, csak majdnem...
Barbi