Köszi csajok
végülis nem izgulok, de azét érdekelne miért nem hízik jobban!De valóban minden ok. a fejlődésében, így ez van, elfogadom Ő ilyen és kész!Valaki kérdezte,
bocsi nemtom most ki, hogy Eszti is ilyen volt-e?Nem ő teljesen papírforma szerint fejlődött!3300-al született, és mindenben tökéletes volt
Kivétel az alvás, mert abban nekem egyik gyerekemnél sem volt szerencsém!Eszti is 10 hós koráig kelt 3 óránként szopizni éjjel
Egyenlőre Hannus jobban indult, mert este 8-hajnal 3-ig aludt egyben, és csak akkor ettünk egyszer, meg reggel 1/2 8-körül!De mostanában......
valami borzasztó!szerintem jön a foga vagy nemtom, de lerakom este 8-kor, és eleve mire én bemegyek aludni felsír vagy 2x, olyankor nem adok cicit, hanme csak testhelyzetet változtatunk, és alszik tovább.És éjjel is vagy 2x kelünk cic+forgatom.Hol oldalra kényelmes neki, hol hason!De már baromi fáradt vagyok, azért fél éve, hogy 3-4 óránként fönt vagyok, és egy vacak éjszakát nem aludtam rendesen!
Aki ebben a cipőben van nagyon megértem!
Kedden viszünk a védőnénihez egy vizeletet!Ma felhívott, hogy arra gondolt nézzük meg.Ugyhpogy vettem is ma 2 pisitasakot
és viszünk egy mintát.Abból baj végülis nem lehet!Ja, amúgy Eszti ilyen idősen már 7400 g volt!Megnéztem!És 65,5 cm.Hannus meg, 4750g, és 57 cm!
Ma de. ettünk először csak gyümit.Háááát egyáltalán nem nyerte ela tetszését.Úgy fanyalgott, fintorgott az almapépre
Talán majd megszereti, remélem!
Dincus,Sándorod 30 éves?Isten Éltesse soká!!!!De jó neki
Era,Nagyon jó az a habtapis szőnyeg én is szeretem.Milyen édi ahogy játszik
és az az út amit bejár???Nem semmi
Az a 10 dkg a 2 hétre, háááát elég sovánka!elvileg 10-15 dkg között kéne hízni hetente!És mi már nem csak cicizünk, estére 100 Sinlacot eszünk, és így is ennyi a hízás.De nektek jó kis súlyotok van, gondolom azért nem jegyezték meg.Mi meg, születés óta minimanók vagyunk
Petra, van telepátia, már épp akartalak keresni, hogy rég voltál
Az a fuldoklás
hát nem semmi ébresztő lehetett!Nekünk is volt már egyszer mohó cicizés közben ilyesmi, akkor én is alíg vártam, hogy vegyen már levegőt!
Rendelés, jól tetted, ha lemondtad, mert az már nem biztos, hogy megérkezett volna időben!Nekem szerencsém volt, én a Fakopáncsból rendeltem Esztinek ajira babaházat, de tök pontosan 3.-ik munkanapra ki is szállították ahogy vállalták!/és olyan jól néz ki
/
Viszont dobok két képet, ezeket ma csináltam.Megpróbáltam legalábbis megörökíteni a négykézlábon rugózásos műveletet
Remélem azért kivehető.