Halihó!
Pilhard! Örülök, hogy végre otthon vagytok! Hidd el minden rendben lesz!!!! Én főzni nagyon ritkán főzök, szerencsére tudunk rendelni, bár megmondom az őszintét, hiányzik az igazi otthoni hami. Akkor szoktam főzni, amikor tudom, hogy Kincső fog pihizni, meg amikor apa itthon van. Szépen le tudja foglalni a kis csajszit. Imádják egymást, máris látszik. De volt már olyan is, hogyha sütöttem ki valami husit, hogy megvártam míg egy adag kisül, majd elzártam a gázt, megnyugtattam Kincsőt és folyt köv.
Nuska! Le a kalappal, erős csajszi vagy! Én nagyon féltem, hogy nem lesz tejcsi és akkor irány a tápszer, nem lehet könnyű!
Lecso! Nálam is nagyon jön a tejcsi az elején, van olyan, hogy kétszerre nyeli le a kortyot ami jött és ilyenkor bizony a kis száján is jön. Én úgy vettem észre, hogy nekem, akkor nyöszörög cicin, hogyha csak cicizni szeretne, de nem éhes és még mindig jön a tejcsi. Ilyenkor jön a cucli.
Laura! A kis tököst ringatni is kell, vagy elég, hogyha az öledben van és úgy elalszik? Bizony, hogy várhat a házi munka, csak az a baj, hogy nagyon bántja a szemem, így inkább két-három részletben ki szoktam takarítani.
Juti! Jó dolog ez a hinta. Mi napközben szinte csak abban nyugszunk meg+ anya ölében
Manka! Eddig úgy vettem észre, Géza nem érzi magát hanyagolva. Hogyha séta idő van, mindig a tékába megyünk, van olyan, hogy egész idő alatt ott vagyunk, vagy ott szopizik és akkor tudunk tovább is maradni, így míg Kincső alszik, olyan mint régen. Sokat hülyéskedünk, viccelődünk. Itthon is közösen csinálunk mindent, így hiány nincs. Ő inkább azért tart a másodiktól, mert nem tudja végig aludni az éjszakát, meg megint miattam aggódik. Látja, hogy kissé fáradt vagyok és mivel ugyanannyit eszek, mint általában fogyok rendesen. Lassan már az s-es gatyómat is be tudom rendesen gombolni. Ő ilyen kis aggódós. Először mindig rám gondol, utána jön csak ő. A második gyerkőc hogyha jön remélem már lesz rendesen külön szoba és akkor apa tud aludni.
Második gyerőcre mindenképpen várunk 3 évet. Nekem mivel null segítség van nem bírnám egyszerre a két gyerkőcöt. No meg a sebem miatt is. A doki mondta, hogy nem mindenki vár annyit császsár után, de mivel nekem nagyon hamar meglátszott, ajánlja a 3 évet.
Ma estétől megpróbálok ébren maradni és az esti szopi után kiságyba tenni a csajszit. Eddig nagyon kényelmes volt csak át tettem a másik oldalra és kb. 5 max 10 perc szopi után a csaj kidőlt és lehetett aludni. Viszont annyira mocorog, helyezkedik mostmár, hogy nagyon nem kényelmes senkinek sem. Ő sem alszik olyan mélyen és mi sem. Ráadásul a mi paplanunk meleg neki, és kimelegszik, utána meg már ezért nem alszik. Teljesen odaraktam a kiságyat mellém, így hátha bent marad. Majd meglátjuk. Lehet lesz egy pár alvatlan éjszakám, de mi az a Viven álmatlan éjszakáihoz képest
Vivien! Nagy gratula megint neked! Remélem azért a sok vitamint is tömöd magadba!!!!