Jó reggelt!
Róki!
Annyira sajnálom, hogy még mindig....
Ráadásul még ez a hasmenés is.. Nálunk ugyanilyen, igaz, éjjel nem volt hasmenése, csak most reggelre.
Viszont nincs láza!!!!!!
Sőőőőt, hőemelkedése sincs!!!!!
Este már nem prizniceltük, mert 38,1 volt. Panadolt egyszerűen nem tudtuk belé imádkozni, három kanállal vert ki a kezemből. Na, akkor elfogyott a türelmem, és azt mondtam, hogy jó, akkor kap egy kúpot, vagy kijön belőle, vagy nem.
És szerencsére nem jött ki.
Viszont vagy 5 x fennt volt az éjjel, mindig nagyon szomjas volt, de szerencsére ivott, és már aludt is vissza.
Róki, már nekem is eszembe jutott, hogy vajon van-e olyan gyerekdoki, akit éjjel is riasztani lehet.
Meg azon is dongolkodtam, hogy ha pl. ügyeletet kell hívni, akkor van-e olyan, hogy gyerekorvosi ügyelet, vagy akkor is a felnőtt orvosi jön ki????
Andrea, Maresz!
Eszti, Brigi alvás!
Ancsi!
Apa
Duda!
Örülök, hogy nálatok is jól megy az alvás, és reméljük, tényleg csak a telihold bogygatta meg Natit. Akinek a képe csúcsédes egyébként!
Totka!
Köszönjük szépen, nagyon aranyosak vagytok!
Magánkóceráj
Hát kívánom Nektek, hogy tényleg minden álomtok teljesüljön ezzel kapcsolatban. De ez min. egy lottó ötös, nem???
Egyébként, az a volt főnököd által felajánlott meló már nem lehet aktuális?? Már megvan a diplomád. Nem jelentkeztél be hozzá, hogy azért számítson rád, ha úgy alakul???
Én biztos megtettem volna. Soha nem lehet tudni...