Új privát üzeneted érkezett!

Benianyu!

Bizony ám!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát a jótól még messze van, próbálkozom!! Nagyon jók ezek a kis progik, nem is tudom, Ancsi, meg Te hogyan tudtok ezekre a progikra rátalálni.

Nyomtatás: az odáig okés, hogy beállítom, csak nem tudom, hogy ez ugye mekkora, és ha mondjuk beállítom A/4-be, akkorn nem fog nekem megnyúlni???

Tegnap pl. , amit csináltam naptárat, meg lehetett úgy csinálni, hogy kirakja az Asztalra, és minden hónapban automatán frissíti a naptárat.
Tök jó volt, csak az volt a gáz, hogy az Asztalon tökre megnyúlt a kép.

Igaz, most ez a montázs lett beállítva háttérképnek, ez most nem nyúlt meg, és tök jól mutat!
Apának fog ám tetszeni, bírja az ilyen dolgokat nagyon!
De mondom, egy kicsit kell még rajta javítani, ide-oda elfér még egy-két kép!

Kép
kuha

Ancsi!

Ezt most hogy érted, hogy 30 képig ingyenes???
30 montázst tudok max. csinálni, vagy összesen 30 képet tudok felhasználni a montázsaimhoz, és kész???

Kép
kuha

Ancsi

Halászlé recept:
A paszírozni kívánt halat vízbe teszed, hozzáadsz 3 fej vöröshagymát felaprítva, 1 paprikát, 1 paradicsomot (én ezeket nem mindig szoktam beletenni) és 4 halászlé kockát. Ezt puhára főződ. Én kuktában szoktam csinálni, ott 10-15 perc kell hozzá.
Ha megpuhult átpaszírozod (jó kis luku legyen a paszírozó vagy a szűrő) felengeded vízzel, ha kell sóval vagy ételízesítővel megszórod és beleteszed a már előre lesózott halszeleteket és a belsőséget. Lassú tűzön 5-10 percig főződ. A végén a tetejét megszórod pirospaprikával (ha csípősre szeretnéd itt szórhatsz rá csípőt paprikát is) és ÖSSZERÁZOD.
Én évek óta így csinálom és nagy sikere van.

Kép
Kép
maresz

Kuha!!
Össz-vissz 30 képet használhatsz el!!!!
Én nem tudtam és még csináltam volna mikor jött a kopp!!!!

Maresz!!
Jaj,de édi vagy!!
Őszintén szólva még soha nem csináltam,de apa kitalálta!!! :?
Milyen halból csinálod??És mennyi hal kell??
Azt se tudom,hogy kell megtisztitani!!!!
Úgy nem lehet kapni,hogy külön a paszirozni valót és külön a szeleteket????És a belsőség miből áll???
Jöhet mail-re is:siroki3@freemail.hu
Ja és ha nem kuktába csinálom ,mennyi idő??
És a paszirozni való az miből áll??Mikor paszirozom a szálkával mi van?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ancsi26

Ancsi!

Köszi, hogy szóltál, akkor nem próbálkozom "ész" nélkül.
Dehát hogyan tartja számon, hogy mennyit használtam el???
Mert pl. csinálok egyet, az elmentem, majd később módosítok rajta?
Na mindegy.

Bocs, hogy belekotty, igaz, Maresztól kérdezted, de:
nem kell a pucolással bajlódnod, lehet kapni külön fagyasztott belsőséget is (máj, tej, ikra stb.)
És akkor nem kell egész halat venned, amit ráadásul még pucolni is kell.
Csak veszel hozzá pár szelet halat, "azt" készt. Azt nem tudom, hogy külön fejet lehet-e kapni.
A belsőség az tuti, mert én tegnap halalaplevet vettem a Corában, és akkor láttam, hogy van belsőség is.
A passzírozni való, az általában fejből, uszonyból (bár azt elég nehéz :) ), meg halszeletből áll.
Ettől lesz olyan jó sűrű. És minél kisebb lyukú szűrőn paszírozod, annál kisebb a valószínűsége, hogy szálka is kerül bele.
Elég macerás, nekem is Robi csinálta.
És ezután mehet bele a többi halszelet, belsőség stb, amit megesztek.

Elviekben nagyon tudom ám, mert apukám nagyon sokat főz bográcsban, csak az íze nem ugyanaz, mint amit én csinálok.
Az övé az igazi...

Kép
kuha

Kuha!

Nem a bogrács hiányzik a te verziódból? Mert egy mezei pörkölt vagy gulyás is tök más ha bográcsban készül, fatüzön, mint mikor bent a konyhában.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Gyorsan jövök amíg alszik.
Látom, hogy betegségben nincsen hiány, bár nem tudtam teljesen vissza olvasni. :cry:
Sajnos Marci is nagyon csúnyán köhög és tiszta takony. Ma megyünk a dokinénihez.

A székrekedés kapcsán is voltunk dokinál.
Készítettek egy hasi uh-t Marciról. Azt mondták, hogy enyhe vastagbél tágulat felfedezhető, de remélhetőleg, ha a problémát sikerül orvosolni akkor visszahúzódik.Kaptunk Duphalac-ot a Laevolac helyett.

Próbálok olvasni meg jönni, most úgy hallom felébredt.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Halihó!

Csak kutyafuttában... :oops:

Még megvagyunk, de szegény Lénára semmi időm nincs..ezt nagyon rosszul viseli...
Éjszaka 4 kor megint felsirt...de most 5 pec alatt visszaaludt..
Ebédelni nem nagyon akart, viszont vacsorázott tegnap anyóssal meg férjjel..

Szegény Léna, jól megszenvedi a szeretet ünnepét :( :( :(

Igazából már nem tudom egyébként hogy mi baja, mert lehet fog is, mert nagyon nyulkál a szájába, lehet az oltás is, meg lehet a stressz is.. :(

Nem tudnám megmondani melyik a sok közül a probléma :(

Benianyu!
Nem tudsz valamit Juciról,??
Mert úgy láttam nem irt hétfő óta...vagy csak vak vagyok??
Hogy vannak, nem tudod???

Ja, tegnapi barátnőzés jól sikerült nagyon, aztán csatlakoztam az uramhoz...fél egykor én feladtam és hazajöttem..
Ma megyünk megint...
Kicsit már elegem van...főleg mert Léna nincs jó passzban...

Na majd megpróbálom behozni a lemaradásomat olvasásügyileg.....

M

Kép

Kép
megann

Juci!

Hűűűűűűű épp most kerestelek itt..

És hogy lehet a vastagbél tágulatot orvosolni???? :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Ezt most vettem ki a sütőből!!:
Kép

Mákos-diós-almás kalács!! :D
Kicsit a mákos megrepedt,de ennyi baj legyen!!!! :oops:
Isteni illata van!!!! :wink:

ancsi26

Ancsi!
Na jól van máááár! :shock: :evil: :shock: Ki bír veled lépést tartani?? :lol: :lol:
Nagyon jól néz ki a kalácsod, biztos finom is! :D
Áruld már el, hogy maradtál ilyen vékony, mikor jobbnál-jobb sütiket csinálsz?? :twisted:
Te regisztráltál a montázsos progira? Vagy hogy derült ki, hogy 30 kép után nem ingyenes???

Kuha!
Tv :twisted: :twisted:
Jó, hogy írtad, hogy macerás a halászlé paszírozása, mert épp kérdezni akartam Maresztől, hogy ilyen egyszerű, mint ahogy leírta? Apukám fél napokat elvacakol vele. Mondjuk isteni finom is!
Én még sosem próbáltam csinálni.

Juci!
Drukkolok, hogy segítsen az új szer!!!!

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!! :lol: :lol:
Hát hogy őszinte legyek,most vagy 1-2kg biztos felugrott és még most jön a java!!! :? :lol:
Nem regiztem,csak mikor csinálni akartam másikat akkor már nem engedte és kiirta ,hogy elhasználtam a 30képet!! :(

ancsi26

Ancsi!
Áááá. Nekem nem írt ki semmit, bár én ugyanazokkal a képekkel próbálkoztam.
1-2kg csak? :roll: Bár én úgy állnék! :oops: Januártól vad fogyiba kezdek! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Csak egy percre jöttem, mert mennem kell rendet rakni, akkora a kupi a gyerekek szobájában..... :oops: :oops:
Mi jól vagyunk, fiúk meggyógyultak, megvolt ma a nagybevásárlás is, hulla vagyok...

Ancsi!
Irtó szép a kalácsod :P :P nyami-nyami

Duda!
Hova akarsz fogyózni????? :shock: :shock: :shock:

Évi!
Tv :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Biztos fini lett a töltött papri és a mézes is :wink: :D
A montázs meg szuper jó, milyen barna a középső képen Gergő! :D

Róki!
Tegnap nap :( Remélem a mai már jobb volt!
A fiúk simán kiskanálból beveszik az antibiotikumot, utána isznak rá vizet.
Zsuzsa ma is hányt?

Megann!
Remélem Lénának nem lesz baja az oltástól! Drukk-drukk

Zsuzsa!
Mi van Veletek??????

Na ennyire volt időm, majd este megpróbálok még jönni. Pusszantás mindenkinek :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
Jaj de helyes a közös kukoricázós kép! Nagyon jó testvérek ők is :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Itt vagyok, ragyogok...újabb ctg után, semmi fejlemény, orvos ismét inditani akar, ezúttal 27-én, mert másnap elutazik. nem baj, akkor szülök másnál, vagy az ügyeletesnél. Vagy legszivesebben hamarabb.

Hó, Ancsi, az a kalács irtó jól néz ki!

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Ügyes vagy, hogy nem engeded indítani! :wink: 27-ig csak előbújik ez a kiscsaj, nem?! :lol: :lol:
Ha meg nem, akkor annak úgy kellett lennie.

Befejeztem a pakolást, holnap takarítani kéne még, meg mosni. most is megy a mosógép.....
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem csak akkor nem megy a mosógép, ha nincs hova teregetni. két szárítóm van, jó nagyok, de mindig tele vannak..... :?
Másnál is ez a helyzet? Vagy csak nekem nem sikerül soha teljesen kimosni mindent? :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Na elmentek Mekk Elekék :twisted: :twisted: :twisted: (Amikor átmentem a szomszédba, azt mondták, érdekes, náluk is épp ők vannak. Ott konyhaszekrényt szereltek :twisted: ). Jól a körmükre kellett nézni, de még így is megrepesztették a fennti fürdőszoba csempéjét :cry: :cry: :cry: - Nagyon dühös vagyok. Azonkívül, hogy nagyon boldog vagyok. Tisztára úgy érzem magam, mintha vendégségben járnék. Pedig nem is :D.

A naptárt még épp le tudtam adni, szombaton kész lesz :):):). De ha nem, a szomszédnak is van fényképnyomtatója :):):).

Azonkívül pont ugyanolyan xarul vagyok, mint egy hete (kivéve, hogy ha repedtfazék is, de hangom már van). Ez idegesít a legjobban, ha nem tudom énekelni 27-én a Szllj fel magasra, az Ajándék, A szerelem ördöge, Ha lenne két életem és társait, kardomba dőlök. :evil: :evil: :evil:
Na szóval holnap tényleg doki.

Juci!
Most nem azért, de pont ezt mondtam Neked Nyúlnééknál. Vastagabb vastagbél, szűkebb végbél és kész is a képlet (reméljük nem életprogram szinten).

Ancsi!
Csak nem megtalálod az új hivatásod?
Álmaimban én cukrászdát üzemeltetek.

ayse

Barbi!
Nálunk dettó és én még utána nem is vasalok, hanem egy halomba gyűjtöm, hogy majd :oops: :oops: :oops: .

ayse

Csodálkoznék, ha a karácsonyi feladatos listámon szereplő halmom nem érné meg az új évet :oops: :oops: :oops: .
Olyan jó kis programjaink lesznek, hogy eszem ágában sem lesz vasalni. Most meg alig állok a lábamon. Még a karácsonyi aprósütiket sem fogom megsütni (pedig 14 éve mindig), hanem egy huszárvágással püspökkenyeret, hogy mégis legyen valami és ne tartson egy napig.

ayse

És még annyit akartam írni, hogy ez a Karácsony nekünk a szó szoros értelmében a Fény Ünnepe lett. :D

ayse

Sziasztok! :) :)

Zsuzsa,
Nagyon ügyes vagy, karakán, határozott! :) :wink:
Most ez csúnyán fog hangzani, de remélem, ha a dokid elutazik szülés előtt, akkor egy vasat nem fog látni tőletek. :evil:
Csak úgy megemlítem, hogy Dani 13 napot késett. :? :oops: :shock:

Ancsi,
Ez a kalács!!! Imádom az ilyen kelttésztás sütiket és a mákosakat is. Együtt meg pláne!!! :)

Barbi, Ayse,
Én is csak akkor nem mosok, ha nincs hova teregetni. Nálunk is két fregoli dolgozik éjjel-nappal + fogasok. :wink:

Barbi,
Éljen, hogy meggyógyultak a fiúk!!! :)

Ayse,
Nálatok meg éljen a kész konyha és a lámpák! És lőn világosság! Ugye? :)
Hess már betegség!!! :evil: :evil:

Duda,
Januártól én is újra megszigorítom a fogyókúrám! De addig... :oops: :wink: :oops: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!
Tudtam ám, hogy lesznek követőim! :lol: :lol:
Most én is a "de addig stádiumnál" tartok! :? :oops: :D

Barbi!
cca. 3-4kg :( :(
Én is sokat mosok, pedig mi "csak" 3-an vagyunk! :lol:

Zsuzsa!
Vagány vagy! Drukkolok ám nagyon! :)

Ayse!
Ezek szerint mentek a Piramis koncertre? :)
Egyél mézet, hátha segít!
Éljen a fény! :D
Mi lett Lili ovis bulijával? Odaértél, ugye?

Andi&Nati

KépKép
duda

Na itt vagyok. Amire emlékszem írom aztán ha lesz még időm olvasok.

Szóval Rokia Zsuzsának jobbulást. Olvastam, hogy iszonyat napod volt tegnap (?).

Megann
Reméljük csak a foga LÉnának, vagy/és az oltás.
Azt még akartam írni,hogy szerintem ne erőltesd a sóskát, de látom nem tetted :P

Jucc
Édesek a Fiaid!Nagyon jó Testvéreknek tűnnek!
A kezemmel nekem is problémáim vannak. Én is az esti krémezést, körömvirággal, javaslom ésss kesztyűűűű!

Ancsi
Te figyi, ha ennyi "felesleges" energiád van ugorj már át kérlek hozzánk is sütni főzni.

Ayse
De jó, hogy kész a konyha! És hogy vagy?
És tetszett a citromos mondás, nem ismertem.
Szóval vastagbéltágulat. Ez remélhetőleg a probléma következtében kialakult tágulat. Ha nem azt bizony orvosolni kell. Mivel ez igen komoly nehézségeket okoz, mint tudjuk.

And
Mai tápláléka Marcinak. Reggelire ananász, szőlő, joghurt. Na nem sok. Ebédre durum tészta pörivel (babos, gombás pöri).
Uzsi szőlő. Vacsi sajt, virsli, oliva bogyesz. Kenyeret sajna nem akart enni. Holnap reggelire műzlis joghurtot tervezek, ebédre brokkolis, sonkás, olivabogyós, sajtos tésztát. És gyümölcsöt próbálok közben. De hát ember tervez...

Duda
Tegnap és ma volt kaki. kop-kop-kop. De imádkozom, hogy segítsen!

Kuha
KÖzépen a legszebb Gergő! Gondolom ezért tetted középre! :lol:

Voltunk ma a dokinéninél. MIndkét oldalon a tüdeje hörgős sajna. Ez kellett még...

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Majola
Nagyon ügyes vagy, hogy nem engedsz az orvosi nyomásnak!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Az olajos beöntés + kúp se segített?
A Barilla-nak van teljes kiőrlésű tésztája, abban még több rost van, mint a durumban.
Meg a búzakorpa nagyon jó, abból is lehet tejbegrízt csinálni, ha Marci azt megeszi.
Annó nekem is voltak problémáim és nekem a búzakorpa joghurttal volt a megoldás, minden reggel azzal indítottam a napot.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én is mindig mosok.Kivéve ha nincsen már hely. Imádok mosni!Igazság szerint picit csalódott vagyok, ha épp nagyon ritkán, véletelenül nincsen elég szennyes :oops: :lol: (én mondtam,hogy vannak furcsaságaim :oops: )

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi
Azt esszük szerintem. Barilla, teljeskiörlésű, durum.
Búzakorpás tejbegrízt jegyeztem. Veszek.
Nem segített képzeld! Tömész parafinolajat öntöttünk be és kúpot.Aztán semmi. Kúp ki, kevés olaj ki és ennyi. :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jucc
Nagyon tetszik a klipp. Nagyon szép kisfiú Gergő.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

kopp-kopp-kopp, ugye? :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Sajnálom, hogy Marci is beteg lett. :( Mit mondott a doktor néni, mit kell szednie? Elég, amit eddig adtál?
Én is szeretek mosni. :) Vasalni már nem annyira. :oops:

benianyu

Ma kivételesen lefeküdtem úgy fél kilenctájt. AZóta folyamatosan köhögök. Elég volt, önhatalmúlag elkezdtem szedni az augmentint (volt itthon). Holnap azért lemegyek a dokihoz,

Duda!
Persze hogy ott voltam az ünnepségen :D. Már tavaly is ezt a műsort adták, de annyira de annyira meghatódtam!

Én is csatlakozok majd a klubodhoz, csak nem január elsején, hanem ha ANdris rendszeresen végigalussza az éjszakát és gyűjtök némi energy-tartalékot, amiből tornázásra is futja. A kajáláson meg akkor változtatok, ha radikálisan kevesebbet szopik, mert én biza még mindig nagyon meg tudok éhezni (leesik a vércukrom).
Valaki próbálta már a krómot, ami egy szinten tartja a vércukor-szintet? Ettől állítólag nem kívánja az ember annyira az édességet. Szerintem nekem pont ez a bajom és szopi után ki is próbálnám, ha nem félnék.

ayse

Aniko
Nagyon rossz lehetett az az ordítós este. Én is felvettem volna a helyedben. Igaz,hogy nagyon hisztikék tudnak lenni, de azért még olyan picik. NÉha " csak" simán arra van szükségük hogy babusgassuk Őket...
Meddig maradtok itthon?

Megann
Azt elfelejtettem írni,hogy kedves vagy hogy gondoltál ránk! A (hogy is fogalmazzak :roll: ) kínaiak családostul ott voltak nálatok? Meddig?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jobbulást kívánunk Marcinak!

ayse

Sziasztok lányok, ne haragudjatok, de Tüncsi nagyon nyűgi...iszonyatosan harapdál mindent és mindenkit, amikor rájön a fogviszketés, és püföli a fejét mikor fáj neki...úgy sajnálom :cry: a szívem szakdad meg...most minden percem az övé...

Kép

Kép
prüntyi

Barbi, de jó, hogy irtad a mosást, bentfejlejtettem a gépben az ágyneműket. Gyorsan kikapom. Én is mosómániás vagyok, csak sajnos utálok teregetni ... főleg itt, ahol normális fregoli sincs.

Benianyu, 13 nap! Az rengeteg! Én már most türelmetlen vagyok.
Érdekes, az viszont nem bosszant annyira, hogy elmegy az orvosom, bár jó volt nála szülni. Valahogy olyan megbizhatónak tűnik minden doki az Istvánban. Meg van is egy ismerős, lehet, hogy megkérjük őt. Az meg, hogy az orvosom elutazik, benne van a pakliban. Julcsinál épp a kiirt időpontban nem volt itthon, de őt (is?) túlhordtam.

Juci, reméljük a problémával a tágulat is elmúlik.
Érdekes, mennyire kialakult izlésük van a babáknak már ilyen kiskorban, nem? Julcsi imádja a gyümölcsöt ... lehet, hogy közrejátszik az is, hogy mi sok gyümölcsöt eszünk. Talán ha Marci látja, hogy ti is sok zöldséget, gyümit esztek, jobban megkivánja. persze nem biztos, csak eszembe jutott. Én délután felszeletelek egy csomót (ma körte volt meg narancs) és együtt eszünk.

KépKép

KépKép
majola

Benianyu
Orrcseppet kapot még, és Rinathiolt kell szednie. Mondjuk azt eddig is adtam Neki. Tegnap óta. Cebion (azt is kapja)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, tudom ismétlem magam...de nem próbálod ki az indiai korpafüvet....hátha használ? Jobb mint a sok kínlódás....én felnőtt ként napi 1 púpos teáskanállal van normál székletem...ha 2-t innék még jobb lenne :) , de Marcinak egy kávéskanálnyi is lehet hogy segítene...bármilyen lötyibe belekeverheted...nekem az őszilé vált be abban szinte nem is érzem az ízét...(tápiba is beleteheted)...bármely bióboltban kapható, ill. biót árusító helyen is szerintem...Kuha próbálta már...

Kép

Kép
prüntyi

Juci,
Neomicinest? Gyors gyógyulást Marcinak!!! :)

benianyu

Sziasztok!

Látom mindenki karácsonyi lázban ég... nekem még mindig hiányzik egy ajándék, de remélem holnap megkapom, aztán elkezdek csomagolni. Sajna Zsuzsa ajándékát még össze kell szerelni, remélem nem lesz problémás (Ikea bútor :roll: ).

Karácsony este és másnap ott leszünk anyukámnál, tehát akkor főzni nem kell, de magunknak szeretnék egy halas vacsorát összedobni 25-re vagy 26-ra, mivel anyukámék már a szagától is rosszul vannak, de mi Daviddel szeretjük. Zsuzsáról nem tudok nyilatkozni, a hekket ette a nyáron, de hogy a tervezett teriyakis-rozmaringos lazacomból kér-e, hát ezt majd meglátjuk. Azon gondolkozom, mit csináljak mellé. Igazából párolt spárga és valami jó kis fokhagymás tört krumpli illene mellé, de hát Zsuzsa abból se enne sokat. Bár ki tudja. Lehet egyszerűbb lenne gyorsfagyasztott rántott halrudakat kisütni azt valószínűbb hogy megenné :roll:

Apropó főzés, most aztán jól meg vagyok lőve... Zsuzsa a húst nem eszi, tejterméket most nem ehet, marad a tészta, rizs, zöldség, hüvelyesek... és a margarin helyett/mellé ki kéne találnom mindenféle pástétomot, mert azért margarinos kenyéren nem élhet. Ma beugrottam a Libribe hogy ötleteket nyerjek a Kismama babakonyha szakácskönyvéből, volt benne egy pár jó ötlet, de hát... Naggggyon macerás. Most már tojást is félek adni, az is nagyon allergizál, de lehet hogy túllihegem.

No mindegy.

Barbi,

Nem, azóta nem hányt Zsuzsa, de hát eleve hetente-kéthetente egyszer fordult elő ez a bukás/hányás... igaz, hogy legutóbb 4 napon belül háromszor is. Az utolsó alkalom szerda reggel volt, hát azóta nem kap tejet, de hát még csak csütörtök van. Viszont minden egyes alkalommal hogy köhint lesem hogy ugye nem fog tőle hányni.

Most az a nagy tervem, hogy a tejet/tejterméket beszüntetjük egy pár hétig, vagy akár egy hónapig, de az összes bújtatott tejszármazékot (sütiben, felvágottban, ilyen helyeken) nem fogom levadászni. És meglátjuk, javul-e a helyzet. Köhögni még mindig köhög, de hát az antibogyó kúrát is csak most kezdtük.

Juci:

Nem semmi, hogy az olajos beöntés se használt. :( Pedig teljesen meg voltam róla győződve, hogy az aztán ellenállhatatlanul meg fogja kakiltatni. A természetgyógyász mondott valami használhatót? (Vagy nem ott voltatok legutóbb?)

And?

Ma este nem kuvikkolsz? :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Körkérdés:

Szilveszterre milyen programot terveztek???

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci!
Jobbulást a kis medditerránnak, nem semmi, hogy még az olajat is tartalékolja :(
A Barilla az alapból durum, de van egy új, ami pluszban teljes kiörlésű is. Nagyon fini egyébként :wink:

Ayse!
hú, de szar lehet ez a köhögés, szerintem is menj el dokihoz, mert ez bizti valami komolyabb már :(
Viszont éljenek a szép lámpák :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hihi, Róki, én szoptatást!

KépKép

KépKép
majola

Róki!
Nálunk az a program, hogy délután átjönnek barátnőmék Rékussal és Márkkal, itt uzsizunk aztán bemegyünk a városba kicsit sétálni. Utána kimegyünk hozzájuk Törökbálintra és BULIZUNK :lol:
A kicsiket lerakjuk aránylag időben, a nagyok meg fent maradhatnak, amíg bírják. Szóval ott is alszunk.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu
Igen :lol:

Majola
Én imádom a zöldségeket és gyümölcsöket. Sajnos Árpi nem.
MOndjuk sajnos én elég rossz evő vagyok, tehát ilyen szempontból nem mutatok jó példát.

Barbi
Ami barnább,mint a többi az. Nem?

Prüntiy
Szegény Tüncsi. Egyébként kerestem az indiai korpafüvet. De nem találtam.TE tutira hol tudsz?

Roki
Mi itthon leszünk. Úgy tűnik hármasban. Anyukám felajánlotta, hogy elviszik magukkal Marcit vidékre, és akkor mi mehetünk barátkokkal, de én nem szeretném.
Ti?
Nagyon rossz lehet ez a hányás. Ilyenkor sugárban kijön minden?
Zsuzsa mit kap karácsonyra?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Elnézést a hibákért. Úgy sietek és fáradt is vagyok,hogy ez az eredménye :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi
Ez a szilveszteri program jól hangzik! :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Majola
:lol: szilveszteri szoptatás :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

na végre kuvikk :)

tegnap este megérkeztek a vörösök, már hiányoltam... hányással, ma me hasmenéssel kísérve, úgyhogy kellőképp ünnepoi hangulatom van. most kezdek neki anyósék ajándékainak a csomagolásához, mert semmi erőm sem volt talpon maradni, pláne Eszti mellett (férj csak fél9-re ért haza).
csak ezt az oldalt pörgettem át, Ayse gyógyulj már meg a mindenit!!
Rokica, ha antibiotikumot és tejmentes diétát egyszerre kezded el, nem fogod tudni mitől maradt abba a köhögés. bár, ha csak a tejet vonod meg, a tejtermékeket nem annyira, akkor inkább az antibigyó lesz a megoldás. szerintem úgy érdemes a tejmenteset, hogy rendesen, ha egy hét után nincs különbség, tuti nem az a gond. nem érdemes hetekig.

remélem a karácsoönyunk nyugisabb lesz, akkor majd biztos ti lesztek elfoglaltabbak, de akkor vége visszaolvasok, mert vannak hiányosságaim...

sziasztok!

KépKép
KépKép
and

és még ezen az oldalon lűáttam, hogy Marci és Tüncsi is beteg :(
estra gyors jobbulást nekik is!!! gyógypuszik husssss, repültek :)

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?