Helló Csajok!
Csak futtában olvastam végig reggel, bocsi.
Én is fuldoklok még és már megint a dühtől
Egyrészt még mindig a tv, másrészt pedig ilyen még soha - soha nem fordult elő velem, de töltött paprikát csinálok, és egész egyszerűen nem bírom besűríteni...
Kész vagyok teljesen, Robi épp a csúcsponton hívott (mellesleg csak ő szereti, úgyhogy miatta csinálom, és mindig nyavajog, hogy nem elég sűrű.) , és közöltem vele, hogy utoljára csináltam töltött paprikát, sőt, lehet, hogy mindjárt az egészet ki is b..szom a kutyáknak.
Mindig b....szogat, hogy nem elég sűrű, na, most aztán végképp szar lett.
Nem hazudok, háromszor csináltam rántást, de így is egy nagy lóf@sz az egész.
Ááá, feladom...
Ráadásul három napja fáj a fejem, mint az atom. Pedig én aztán nem vagyok egy fejfájós, egy évben összesen nem fáj három napot a fejem.
Mostmeg...
Megann!
Bakker, remélem , nem az oltás ütötte ki szegény Lénát.
Volt láza az oltás utána egyébként?
Mi tegnap kaptuk meg, a doki azt mondta, hogy az oltás utána 3 óra múlva mindenképp adjak neki egy kúpot.
Kérdeztem tőle, hogy a Germicid mehet?
Nem, nem, közölte, a Mexalen-t adjam neki, a 125 mg-osat.
MOndtam jó, én azt még nem használtam, úgyhogy felírná receptre???
MOndta nem, azt lehet kapni recept nélkül is.
Na, megint csak ennyit a dokinkról. Direkt rákérdeztem, mert ugye Juciéknál pont ez volt a téma.
Na, nem mintha az a 325 Forint földhöz vágna, de akkor is.
Ja, és kérdeztem, hogy mire számíthatok oltás ügyben. Azt mondta, hogy esetleg belázasodhat, de ha nem, és mondjuk 2 nap múlva lesz lázas, akkor az már nem az oltástól van.
És kérdeztem, hogy 10-15-20 nap múlva mire számíthatok???
Nézett rám, mintha a holdról jöttem volna, és megkérdezte, hogy mégis mire gondolok.
Mondom neki, hogy mire (amiket Tőletek hallottam), erre közli, hogy semmi nem lesz.
Hát, remélem is, de ha mégis, akkor tuti, hogy megkeresem, és mostmár Apával beveretem a pofáját!!!
Persze, nem azért, mert azt mondta, hogy nem lesz semmi, és esetleg mégis lett, hanem azért, mert úgy érzem, mostmár sok van a számláján.
Komolyan mondom, csak én vagyok ilyen szerencsétlen???
Na mindegy, megyek, megszeretgetem egy kicsit Gergőt...