Ayse!
Hát általában pénzt adnak vissza Amerikában, ha visszaviszel valamit a boltba... hogy pont az Ikeában hogy csinálják, azt nem tudom, mert ők relatíve nemrég jelentek meg az amerikai piacon, kérdés hogy ők igazodtak-e az amerikai szokáshoz, vagy ott is csak utalványt adnak, mert ez valami céges "hagyomány."
Anikó!
Max beállok melléd idegileg kikészült anyukának, pont nemrég írogattam erről, hogy kicsit félek mit fog kihozni belőlem a második baba és a kialvatlanság...
Fúúú, Totka, nagyon jól néznek ki azok a beiglik! Ide nem küldenél?!
Hehe, az lehet hogy dokinénis a stílusom. Vagy talán tanárnénis?
Talán a kettő kombinációja...
De hogy mennyire nem vagyok doki néni... most belőlem is előbújt a paramama, és azt hiszem holnap felhívom én is Veres doktort, mert Zsuzsa most már rendszeresítette, hogy az esti tápszer után hány egy kiadósat, amivel kijön a tápszer is meg az is ami éppen még a gyomrában volt. Ez most már kb kéthetente megtörténik. Eddig azt hittem, akkor teszi mikor túlette magát, de ma pl alig evett valamit, a bölcsiben sose szokott sokat, anyukám hozta el, mondta hogy nála se nagyon evett, itthon uzsonnára (4 óra tájban) megevett egy fél karéj vajaskenyeret és egy pár szem mandarint, vacsorát nem kért (fél hétkor), evett helyette egy pár gerezd mandarint, és utána ivott kb egy deci tápszert (egy óra múlva fél nyolc tájban). És az mind kijött. Szóval nem mondhatom, hogy túltömte magát.
Nem tudom, mire véljem... nincs utána rossz hangulata, egy picit sír, de leginkább úgy tűnik azért mert már félálomban lenne, és ilyenkor megszeppen egy kicsit. Persze teljes kosztümcsere neki is meg nekem is, ágyat újrahúzni, újrafürdés (mindkettőnknek), és vissza aludni.
Arra se emlékszem igazán, mikor kezdte. Az biztos, hogy mielőtt tápszert kapott, ilyen probléma nem volt... (ezért is milyen jó lenne ha visszaszokna a szopira). És csak este fordul elő, illetve eléggé behatároltan a nagybátyáméknál is rendszeresen ha oda megyünk, akkor addig tömi magát, amíg ki nem jön belőle. Tök furcsa.
Meg azon gondolkozom, van most ez a nehezen múló köhögése, ami már tényleg hetek óta húzódik. Először ilyen hangszálhurut volt, kapott rá köptetőt, azzal szépen elkezdett köhögni, viszont azóta is köhög. Nem mindig, és nem nagyon, de köhög. Ez is jön-megy, hol jobb, hol rosszabb. Eddig vártam, hogy saját maga birkózzon meg vele, nem akartam rá más gyógyszert adni mint azt az eredeti köptetőt, de most arra gondolok, talán ha nem köhögne, megmaradna a gyomrában az esti tápi. Meg jó lenne tudni, mitől köhög még mindig... lehet nem ússzuk meg a doki nénit sem így Karácsony előtt.
David szerint túlaggódom a dolgot, szerinte minden gyerek hajlamos a hányásra, szerintem pedig ez már nem mondható normálisnak hogy RENDSZERESEN kihányja a tápszerét...
Mondjuk lehet a megoldás az lenne, hogy nem pont lefekvés előtt kapja meg... Csak hát ezzel alszik el.
Nem tudom... ebben most teljesen bizonytalan vagyok.