Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Zit! Olvasom Beni "viselt" dolgait Kép, jól érzem, hogy nálatok is igen aktív élet folyik? Liza nemét meghazudtolva igggenn-iggennn aktív, azaz folyamatosan mozog, amikor ébren van, alszik is rendesen este 8-tól reggel 6-ig. Nyugtasson a tudat, hogy a régiek (nagyszülők) szerint minél aktívabb a gyermek, annál jobban fejlődik az agya Kép szóval Beni így is, úgy is összeszed minden információt magának, amit akar, és ami elérhető számára. Fotót mikor látunk róla? Drukk megy nektek, mármint a párodnak Kép

Batka! Mi az a csatipont?

Dorki Nikije milyen édes!! Azzal a kis kerek pofijával!

Zsuzsófi Bencéjének utólag boldog születésnapot kívánunk!! A torta hogy ízlett a nagyfiúnak?

Magunkról egy keveset: Lizi biztosan hízott, mert szemmel is látható a gyarapodás, de mostanában ellazultuk a mázsálást, majd jövő héten megyünk, és akkor megírom. És már nemcsak mászik, hanem, ha vezetjük jár is a nagylány, nem is kicsit, úgy megy mint akit kergetnek, és közben indiánüvöltéseket hallat. Egyébként is hangos perszóna, és az apja megtanította neki, hogy amikor kiált, vagy sikít neki, akkor még hangosabban válaszoljon hasonló formátumban, azaz akár 5 percig felváltva sikítanak egymásnak, röhögve. Nem is tudom, mi lesz holnap, holnapután, amikor össze lesznek eresztve, mert én dolgozom 2 napot. Még szerencse, hogy nagymami itt van, és felügyeli őket.

jó éjt mindenkinek, panu
panu

Anita! Közben írtál. Köszönjük a bókot a nagyfiútól! És örülök, hogy gyógyul a szeme. Az egyszervolt.hu-ra nem is gondoltam még, nálunk a könyvek mennek (van, amelyiket rágja, másikat olvassa Kép). Jópofa lehetett Robó, ahogy a mesét nézte Kép És pl. borsót adsz neki? Mert annak a héját is viszont látni?, vagy turmixolod még?
panu
panu

Sziasztok!!

Anita:
Látod, milyen hülye vagyok???? Kenyérhéjra gondoltam....persze a gyümik héját én sem adom, bocs, mégiscsak belekontárkodtam. Nem tudom hova figyelek.
Panu:
Jól érzed KépKép Beni ha ébren van, szintén meg nem áll, megy, szerel, mindent megvizsgál. Ez a visszasikítás ismerős. És tök menő a lépcsőház visszhangja is, jókat röhögök amikor megyünk-jövünk, végig "hé-hé-hé" "te-tö-te-tö"-zi a lépcsőházi utunkat.

Csajok, köszi a drukkokat, bár már nem tudom minek örülnék jobban, ha menne vagy ha maradna.
És nagy hírem van...tegnap kb 10x 5-6 lépést tett Beni teljesen tudatosan Dóra és közöttem minden kapaszkodás nélkül, oda-vissza. Szóval talán leírhatom, hogy elindult???!!!! Nagyon élvezte, vigyorgott végig és marha büszke pofit vágott. KépKépKép Viszont nappal csak egy órát aludt, este 19:40-kor ki is bukott, kaja közben bealudt. Lehet, hogy a foga is jön, mert a fáradtság ellenére többször felsírt éjjel és fél ötkor szopizott is. Azóta meg alszik. Csak drága anyájának szervezete nem bírja felfogni, hogy lehet aludni és itt boldogít titeket!!!KépKépKép

Menek is.
zit
zit

Panu:
Lizi csudaszép, tényleg jó kis husos csajszli lett belőle Kép Alig várom már, hogy személyesen is találkozhassunk vele Kép (remélem tudtok jönni 9-én)

Zit:
Gratulálunk az első önálló lépésekhez!!! Kép
(gondolom majd egyre jobban begyorsul Beni, nem győzöd majd keresni a lakásban Kép)

Anita:
Irigyellek! Laca valahogy jobban értékeli a T-mobile reklámokat, mint az egyszervolt.hu animációs dalait Kép

Batka: a csatipontot én sem értem, bizti valami szakszó Kép

Tali:
ki tud jönni 9-én, pénteken a Margitszigetre?

Brigi:
hogy vagytok????

Uncsitesó Kép
Miután kirakták a BME Közlekedésmérnöki Karáról (4.évben) bánatában elment autós újságírónak, szegény mindennap más autót tesztel Kép és a Hungaroringen szoktak versenyezni. Már 5 éves korában is gyanus volt Janó, állandóan dömperezett, meg volt egy kis gokartja Kép De már autókat nem igen fog tervezni Kép

Tegnap este Apa teljesen kiakasztott!!!! Megkértem, hogy kezdje el a fürdetést, de rá szóltam, hogy a Gabi fürdetőböl nagyon keveset tegyen bele, mert ez már más, mint a gyógyszertári fürdető. (Mondjuk róla tudni kell, hogy egy doboz tusfürdőt egy hét alatt elhasznál.) Aztán megyek be hozzájuk a fürdőszobába és mit látok EGY NYÚZOTT FEHÉR HABOS PIROSSZEMŰ ÁZOTT NYUSZIT Lacának álcázva!!!!! Hát tiszta lökött a férjem! Még szegény Lacára egy halom sampont is tett, amit nem tudott róla lemosni.... nem is tudtam, hogy kínomban röhögjek, vagy sírjak. Többet nem engedem a fürdetővíz közelébe az tuti! Lacára furcsa hatással volt a fürcsi, este 9-től 11-ig végig röhögte az estét Kép Szegény Apa meg bűnbánó arccal próbált az utolsó vizsgájára koncentrálni Kép és közben mondogatta, hogy milyen szép a haja Lacának és milyen illatos a bőre, ja én meg ott sasoltam, hogy a röhögő piros szemű nyúlból mikor lesz már újból Lacika Kép
klarissza

Sziasztok csajok!

Mostanábancsak csak olvasgatok, bocsi, majd írok is valamikor.

Klarissza,
itt röhögtem a sztorin.KépKépKép Főleg a "szép a haja, illatos a bőre" tetszett!Kép
Hogy lehet elmenni autós újságírónak? A férjem már ezer éve gondolkodik, hogy ezt szívesen csinálná, bár az írókája nem túl jó neki, ő inkább csak tesztelne.Kép

Én tudom, mi a csatipont, bibibi!Kép

Zit,
Beninek gratula a járáshoz, most már tényleg jár!Kép

Na, mehetek is, kis zsarnokom nem enged írni.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

hi

panu:
a jövöhét jo, mivel most beteg a fél család. én is, bene is. már nagyon várnak titeket a fius anyukákKép

batka:
nem felejtettem el a homeos kérésedet csak idöm nem volt, de most szakitok rá egy kicsit.
ezeket szedtük/szedjük:
chamomilla vulgaris 9ch-- fájdalom csillapito pl.:fogzás (bene dozisa 3 golyo,panna:4 golyo, felnött:5 golyo/// ez az arány mindegyikre érvényes!!!) (akár 30 percenként is lehet)
cephaelis ipecacuanha 9ch-- köhögés csillapito(napi3x)(köptetö hatásu)
calcarea phosphorica 9ch-- étvágy javito(napi2x)
arnica montna 9ch-- sebek gyogyulására (pl.:gátseb, gyerek elesik-jo kis sebet szerez)(napi2x)
kalium bichromicum 9ch-- sürü, ragacsos takonyra (napi3x)
antimonium tartaricum 9ch--görcsös köhögés csillapito (napi3x) (köhögés közben öklendezés jön rá a gyerekre)
tuja occidentalis 15ch-- takonyra (napi2x)
hypericum perforatum 15ch--gyulladás csökkentö(szülés után kaptam, mert olyan mélyen repedtem, hogy ott nem lehetett varrni s elég jol bedurrant) (napi2x)(azt irják itt-ott, hogy idegekkel jol ellátott területekenkeletkezett sérüléseknél pl.:arc, kéz)
atropa belladonna 15ch-- lázcsillapito (akár 3 oránként)
borax 5ch--szájpenész,herpesz (napi3x)
vincetoxicum hirundinaria d12-- immunerösitö (napi1x)
allium cepa d12--takony, de csak mig vizesen folyik (napi2x)
engystol -- immunerösitö (ezt inkább felnöttnek, mert kevert összetételö) (napi1x)
euphorbium-- orrsray (napi3x)

remélem jövöhétre teljesen meggyogyulunk és mi is mehetünk a randira.
orsolya11

Zsizsa:
Nem tudod véletlenül mit jelent a csatipont? Kép

Orsi:
Hamar gyógyuljatok meg, mert jön a tali!!! Muszáj ott lennetek! Kép
klarissza

Én is tudom mi a csatipont Kép Kép Bár gondolkodnom kellett rajta egy kicsit...

Nekünk továbbra is jó a jövö péntek, ha minden jól megy, megyünk.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit:
Tőled is megkérdezem, hátha véletlenül tudod......a csatipont mit jelent? Kép
ööö..ha cumi lenne, az rövidebb szó, csak azt írta volna Batka Kép vagy nem??
klarissza

Vagy csatlakozó pont=cici??? na mosmá ne huzzatok fel!!! Kép Kép
klarissza

Klarissza, ÖN NYERT!!!!

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Kép Kép Kép
sose jöttem volna rá.....
klarissza, ügyi vagy
orsolya11

Klarissza! Ez nagyon jó sztori volt, én is hullára röhögtem magam. Kép Kép

Csatipont Kép, ügyes vagy

Orsi! megyünk, megyünk, vagy ebéd előtt, vagy a du-i alvás után 4 körül, szerinted? de addig még beszélünk

Tali oké, oda is megyünk.

Apa és öccse elvitték ma Lizit a közeli otp-be megcsapolni a számlánkat. erről szóló rövid beszámoló idézve: "végigjárta a bankot, és minden magyarvirágos idős néni szoknyáját meg akarta cibálni, és közben nagy csatakiáltásokat hallatott". De legalább jókedvűen dolgoztam a beszámoló után Kép

üdv, a dolgozó nő
panu

Sziasztok!

hehehe, jot mosolyogtam... valaszoltam volna elobb is de most jutottam gephez

-> csatipont = csatlakozasi pont (azaz cici, de igy szerintem aranyosabb es megsem kinos ha majd nyilvanos helyen keriKép)
-> csati(zas) = csatlakozas (azaz szopi, vagy csak cumizas - persze cicin)
raadas szakszoKép:
-> szurok = kaki

Zsizsa, Edit
Kép

Klarissza,
azert te is ugyes voltal Kép unokatesod Kép en regen forma1-es versenyzo akartam lenni Kép apa-furdetes Kép

Edit,
a multkor kerdezted, igen, mi csak magyarul beszelunk Emmaval, ismerosok viszont angolul-spanyolul Kép angolt par het ovi utan (ha nem elobb) tutira jobban fogja beszelni mint mi valaha, en inkabb a magyar miatt aggodok, mert ismerosok gyerekei jobban szeretik az angolt mint az anyanyelvuket (meg a szulokkel is inkabb angolul beszelnenekKép)

Panu,
csatipont valaszt lasd feljebb Kép ja, meg 1000eve kerdezted az allva pelusozast... probaltam ellesni papinktol a trukkot, de nekem nem megy, fogalmam sincs hogy csinalja Kép raadasul Emma fal fele fordulva all kozben (a fal fel van "diszitve"). Majd megprobalok kepet csinalni rola...

Anita,
karokatonat en is szeretem Kép Emmat sem koti le a TV szerencsere, egyedul az American Idol, mert arra tud tancizni Kép mondjuk ha zenet hall barhol, tancizik Kép

Zit,
gratula meno Benihez!

Orsi,
koszi-koszi! sajnos egy csomorol meg nem is hallottam Kép Jobbulast nektek!

Brigi,
remelem jobban vagytok! Pocaklakorol van ujabb hir?

Sok-sok napsutest!
batka
batkamano

Csak azért jöttem rá, mert Edit írta, hogy gondolkodott rajta Kép Hát akkor vettem a bátorságot én is Kép kissé nehezemre esett, naggggyon ritkán szoktam gondolkodni Kép Kép (Apa most lelkesen bólogatna, ha itt lenne)
klarissza

Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki, hogy jó sokáig nem tudok írni megint, mert a Annának eltört tegnap a combcsontja, anya benn van vele a klinikán, és az egész háztartás + a négy gyerek most az én dolgom.

Egyébként úgy tört el a lába, hogy leugrott a legnagyobb hugom kezébőlKépKépKép
Sajnos legalább két hétig bent kell lennie (de lehet hogy három) mire a helyére húzzák a csontot, és utána még három hét gipszbenKép Így az idei nyarunknak annyiKépKépKépKép

Ráadásul szegény hanyatt fekszik, a lábai fel vannak kötve, és meg se tud mozdulniKépKépKép
Aludni nem tud, mert öt percenként felriad (sokk utóhatásaként meg-megrándul alvás közben, és erre felébred) a játékok nagyon rövid ideig kötik le, ma is két új játékot kapott, de már nem köti le az sem. A korházi kaját nem eszi meg, így azt is vinnünk kell neki (anyagilag már rossz helyzetben vagyunk, nem tudjuk hogy fogjuk bírni) apa amúgy is beteg, de most abszolút kész van, rossz ránézni.

Nagyon rossz helyzetben vagyunk mostKép

Talira sem megyek.
Klarissza, elküldjem a köppenyt?

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Panu:
Mesélj!!!!! Milyen érzés volt dolgozni, ennyi idő után??? És mit csináltál?
Már nagyon kiváncsi vagyok ám Lizire Kép

A tali névsor alakulóban:
Ann (ha jó idő és kocsi is lesz Kép)
Edit
Orsi
Panu
Klarissza
Zsizsa

jajj nem is tudom a többiek????

Pelus:
Úgy ég az arcom Kép Andinak és Orsinak ígértem Pampers zacsit, de az az igazság, hogy kipróbáltuk a Libero pelus bugyiját, azt a Go and Up vagy nemtom hogy hívjákát és nagyon bejött. Lacát ugyanis már szinte lehetetlen volt becsomagolni normál pelusba, félórás küzdelem volt, állva nekem nem ment. (Szerintem azért fogytam egy kilót a múlt héten, mert még a víz is csorgott rólam a pelusos fitnesz program alatt, viszont így már "csak" 9 kg-os a bundám Kép)

Orsi:
nagyon jó, hogy leíertad a szereket, én is tervezem, hogy kipróbálom őket.
klarissza

Zsófi:
Kép Kép Jajj Kép Nem is tudom, hogy mit mondjak. Vigyázzatok magatokra és a kistesódnak sok-sok gyógypuszi!!!!
Ha nem gond, akkor inkább érte mennénk, ha megyünk Zentára. Írok privit! Csak azért, mert az Anyám 700 Ft-ért postázott télen egy darab kabátkák Lacának és 300 Ft-ért túrta.
Jobbulást és neked kitartást!!!!!
klarissza

Kalrissza, jó.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Klarissza! Röviden: jó volt. Mindenki örült nekem, és kérdezte, hogy akkor mostantól dolgozom, és sajnálkozott, hogy csak pár nap helyettesítek. A munka kicsit furcsa volt, mert hirtelen azt sem tudtam, melyik potmétert toljam fel, hogy halljam az interjúalany hangját, amikor telefonon vettem fel a beszélgetést, aztána vágás már nagyon ment, és az írás is. Az első kérdések szintén kicsit esetlenek voltak, aztán belejöttem.
Nagy esemény várt itthon: Lizi lányom áll a saját lábán, max. kb. 15 mp-ig, és ezt gyakorolja egésznap, és már követeli, hogy vezessem, azaz a két lábán járhasson.

Na, most be kell fejeznem. apa vacsorát követel, mert most végzett a kertrendezéssel, és rendkívül büszke magára, hogy így állta a sarat egésznap. Szóval most én ugrálok.

panu
panu

hi

panu:
a délutáni jobban hangizk, mert bene elég korán kell, s mire sétaidö lenne már ujra alszik.
délben pedig......

klarissza:
nálunk nagyon jo patika van és elég jol ismerik a szereket+ van egy homeos gyerekorvosunk is.(össz: 3 gyerekorvosunk vanKép)

zsuzsofi:
aauu, szegénykém.
"az erö legyen veled"
Kép

batka:
itthon van egy nagyon jo könyv(na jo több is), én abbol utána nézek mindig ennek-annak, bár hála van egy orvos is, ha kell.
nyugodtan kérdezz és mi utána nézünk--ugy látom itt használjuk egy páran a homeot. (klarissza ez rád is érvényes)
orsolya11

Zsuzsófi! MOst olvasom a történteket Kép Sajnálom Kép Szorítok nektek, hogy mielőbb végetérjen ez a rossz időszak.

Orsi! oké, benne vagyok hívlak a hét elején.

panu
panu

Panu:
Hajrá Liziiiii!!! Kép Most aztán Anyának annyi! (még jobban annyi) Kép
Mikortól tervezed, hogy véglegesen visszamégy dolgozni? (Lehet, hogy volt már róla szó, csak elfelejtettem Kép)

Orsi:
mi még csak a Viburcolt használtuk eddig Kép, na de a listád után....
klarissza

Klarissza! lgefeljebb 1 év múlva, most nem bírom megtenni ezt Kép, de addig beleszaladhatunk a kistesó projektbe is Kép

panu
panu

Sziasztok!

Anna már több mint 24 órája ne maludt, mert akárhányszor elalszik, elkezd egész tesében rángatózni, kb 5 percenként, s mivel ilyenkor megrántja a lábát, mindig felébred a fájdalomra.

A köv. képet gyengébb idegzetűeknek nem ajánlom, csak azért teszem fel mégis, hátha ti még az óvatosnál is óvatosabbak lesztek, nem úgy mint miKép

Az egész családnak lelkiismeretfurdalása van, főleg a hugomnak, aki leejtette, lehet, hogy vele is komlyabb gondok lesznekKép

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi,
ez szörnyű!KépKépKép Nem kap fájdalomcsillapítót? Nem lehet valahogy gyorsabban, akár műtéttel helyre tenni a csontot? Jól látom, hogy mindkét lába eltört?
A másik húgodat meg próbáljátok megnyugtatni, sokszor mondjátok el, hogy az ilyesmi sajnos előfordul.Kép Az én férjem is leejtette egyszer Gabit pár hónapja, ő meg akarta igazítani a fogását, Gabi meg éppen rúgott magán egyet. Először én is azt hittem, hogy eltört valamije, borzasztóan megijedtem. Sajnos előfordul az ilyen. Szegény Anna!Kép Sok-sok gyógypuszi megy neki, meg fájdalomcsillapító és altató manók!

Most másnak nem is írok, bocsi!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa!

Ne mtört el mindkét lába, azért van felkötve mindkettő, hogy a csípője ne deformálódjon a húzástól

Kap fájdalomcsillapító kúpot, de annyit ér mint halottnak a csók...

Műteni három éves kor alatt nem műtikKépKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

SZiasztok lanyok!

Eloszor is:
ZSuzsofi!
Borzasztoan sajnalom szegeny kis tesodat,tenyleg szornyu lehet neki es nektek is ezt vegig nezni.Kép
Gyogyulast kivanunk neki es szok puszit kudunk Kép

Panu!
MUszaj megdicserjem a kislanyodat,olyan szep kislany hogy csak na!!!Anyuci es apuci is buszkek lehetnek a gyumolcsre!!!Kép

GABi!
Neked koszonom a kepeket,nagyon nagyon helyesek a babak es a mamak is!OLyan fura nezegetni a kepeket,(mamakat)en szinte minden anyukat maskent kepzeltem el de ez csak termeszetes nem igaz>azert jo volt latni az anyukakat is.

Lanyok bocsi hogy a tobbieknek nem irok de majd reszeltesen vissza olvasok ha lesz idom.

DAvidkamnak folyik az orra ,proszivozom ezerrel o meg orjong mintha gyilkolnam(szornyu ).sZinte bunosnek erzem magam amiert porszivozom az orrat de sajnos muszaj Kép
En is kicsit meg vagyok fazva ugyhogy nem tul jok a napjaink,de azert az utobbi 2 napban eleg jol aludt a kicsikem,szinte meg sem mozdult 9-10 tol reggel 4-5 ig,utana egy 5 perces szopi es o vissza aludt,anya meg mehetett fejni a mellet Kép
Lanyok ti meg fejitek a cicit?Mondjuk en nem tudom minek fejem meg lehet hogy megszokas mar,de a jobb cicimbol meg nem akarom hogy elapadjon mivel azt nem szivja soha de azert azt szokta vacsizni zabpehellyel amit leszivok.egy eves kora utan mar felhagyok vele.Kép
Lanyok ti meddig tervezitek a szoptatast?
Nekem az elejen a 6 honap volt a cel,mindig azt mondtam csak addig huzza ki a cici tejcsivel,aztan most azt mondom hogy akar 2 eves korig is ha akarja Kép HU erre a ferjem :o nem szeretne ha olyan sokaig szopiznank.MIert nem ?En elvezem es ha o is akkor miert ne?nem igaz?ti hogy alltok hozza?AZ en kicsim akivel annyi baj v olt regen mert nem akart szopizni mostmar ugy tunik hogy elvezi,Kép en meg ugy orulok neki csak volt ertelme szenvedni,es harcolni erte.
Ja az eskuvo jo volt,de engem inkabb a varos nyugozott le,es a vendeglatoink.
Az eskuvorol majdnem elkestunk mivel reggel a szserelohoz vittuk a kocsit megnezetni,mire kozoltek velunk hogy a sebessegvaltoba a folyadekot ki kell cserelni(kicsereltek),az uton arra lettunk figyelmesek hogy fustol az autoKép
Vissza egy kozeli benzinkuthoz ahol volt szerencsere egy auto szerelo,megnezte es kozolte hogy elfolyt a sebvaltobol a folyadek mivel nem tettek vissza rendesen a csoveket.Kép.ha meg egy kicsit megyunk az autoval tonkre ment volna a sebvalto es dobhattuk volna ki a kocsit,mivel szinte tobbe kerult volna kicserelni mint venni egy hasonlo autot.
Pont 6-ra erkeztunk meg az eskuvore,a kocsiba kellett atoltoznunk,DAvidot nem is tudtam atoltoztetni .Rohanas a wc-re 3 ora ut utan,mikor ki akartam jonni bezartak a budiba mondvan hogy filmeznek es ne jojjek ki addig mivel mar vonulnak a koszorus lanyok utana a menyasszony,na ez tartott 15 percet a budiba Kép Kép
Szoval eleg szar napunk volt,ja es el is tevedtunk vagy 2-szer a varosba mire odaertunk.
A jo viszont az az egeszben hogy egy nagyon gazdag,sikeres embernel laktunk,egy mobiltarsasag alelnoke itt az usa-ban,kanadaban,mexico-ban.
Barbi te talan ismered ezt a ceget Sprint a neve.
ne tudjatok meg milyen haza van csak 4000 nm Kép,uszomedencevel,jacuzival,6 furdoszoba,fogalmam sincs hany szoba,3 szintes,a kert vegeben erdo sok ozike ott etettuk oket.Nagyon klassz helyen laknak.nagy elmeny volt nekem ilyen szep helyen lakni,es annyira aranyosak voltak .REggel kaveval vart a pali,reggelit a pali foztem,estere grillezes volt,napkozben megneztuk a varost(Kansas city),nagyon szep hely,kicsit Europaias volt nem ugy mint a tobbi amcsi varos (nagyon csunyak,egyszeruek az amcsi varosok).Na persze csak a kicsi varosok,a nagyok mind szepek.Ez egy gyonyoru kertvaros,csodalatos hazakkal(inkabb palotakkal,de azert vannak ronda kis hazak is de az keves.ennyit az elmenyemrol,kepet csak a menyaszonyrol keszitettem,meg rolunk a limuzin mellett,de nem lettek tul jok,majd beszkennelem a baratnomnel .Sajnos a digitalis kamerat nem vittuk magunkkal.
Egyebkent az eskuvoi tortajuk szornyu!!!!!!!itt nincsenek oloyan finom sutik,tortak mint otthon,illetve minden teljesen mas.Viszont volt csoki vizeses(vagy csokiesesKépminek nevezzem,abba kellett martogatni az epret,meg sutiket.AZ jopofa volt.A kaja sem volt olyan nagyszam de gyonyoru helyen volt.na ennyit az eskuvorol.
Remelem nem untattalak benneteket Kép
most megyek mert felebredt a kicsikem .
mIndenkinek szep napot!
gabi75david

Sziasztok!

Most csak Zsófinak írnék pár sort:

én is nagyon-nagyon sajnálom Annát Kép Szegénykém, szörnyű lehet úgy kikötve lenni. Már amikor az első üzenetet olvastam, nagyon megdöbbentem, és a kép is nagyon megrázó KépKépKép

A másik húgodat is nagyon sajnálom, elhiszem hogy lelkiismeret-furdalása van. Ő mennyi idős?

Bárcsak tudnánk valamit segíteni! Kitartást és nagyon sok erőt kívánok nektek, Annának mielőbbi gyógyulást! Remélem tud aludni az éjszaka.

Holnap írok bővebben is, most már iszonyú késő van, megyek aludni.

Gabi

pgaboka

Zsófi!

Ez szörnyű!KépKépKép

Gyors gyógyulást, és kitartást a nehéz helyzetben!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Zsuzsófi, részvétem mindannyiótoknak. Annácska remélem hamar gyógyul és mihamarabb olyan lesz mint régen. De nagyon-nagyon nehéz lehet neki és az egész családnak. Nem is tudom elképzelni, de nem is szeretném kipróbálni. NEm is gondolok bele, hogy hogy lehet ilyenkor pl. kiméletesen bepelusozni....De legalább ott van a párod aki egy kicsit tud segiteni Kép

Panu, Lizinek gratula az egedül álláshoz. Fura, Botka még böven nem áll egyedül de nagyon szereti ha vezetgetem. Mondjuk nem szoktam sokat, mert nem akakrom tönkretenni a derekam. Majd elindul ha akar. És tud.

Batka, tulképpen azért kérdeztem a nyelvet, mert nekem nem volt egyértelmü, hogy a párod anyanyelve a magyar...de ezek szerint az. Emma állvapelusozására én is kiváncsi vagyok. Én is próbálkozom ezzel, de mivel önállóan még nem áll BOti nehéz ügy. De feküdni meg egyáltalán nem hajlandó. Mi lesz vele a bölcsiben?

Panu, mikor hallhatjuk a munkádat?

Nagyon nyügös ma reggel a gyermek. Se visszaaludni nem akar se nem tud magával semmit kezdeni. Cicizni hajlandó, de egy háromnegyed órás szeánszon már túl vagyunk, ennyi most nekem elég volt. Remélem visszalszik, mert igy nem lesz valami remek napunk. Tegnap este megint belázasodott, reggelre már semmi. Nem értem én ezt.
Ja meg képzeljétek, nött valami herpesz vagy pattanásszerüség a szája szegletében. Kb gombostüfejnyi. Elöször barna volt piros szegéllyel, aztán kb 2 óra alatt nagy gennyes teteje lett. Nem herpesz, mert nem fáj neki, de tök ronda. Szüleim (dokik) sem tudták mi lehet. Reggelre kifakadt, most inkább seb...nem látott valaki ilyen kicsiken valami hasonlót? A szájánál mégsem fertötlenithetem le, mert lenyalja...

Na megyek, holnap elvileg utazunk Szerbiába, remélem Boti is igy gondolja.

Boldogitalak titeket néhány (na jó, sok) vidámabb képpel:

igy kell cumizni?
Kép

most el akarod venni a kajám?
Kép

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Gergövel már tudnak együtt játszani. Fanatasztikus látvány!
Megvizsgáljuk a széket:
Kép

engedj már át!!!!!!
KépKép

na ne má', hogy ez is kunszt legyen...nézzük inkább meg együtt!
KépKép

És végül ilyen a kertünk:
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Zsófi:
Nagyon sajnálom a húgodat! Jobbulást neki! Nem próbáltok neki valami homeos fájdalomcsillapítót is adni? Szegény, nagyon sajnálom!
Edit
Boti nagyon szép baba, a kajás-pucéros kép nagyon tetszik!

Na, tegnap telcsizett apája, megkapta a beosztását. Kép 95-ös Patrol Base, Bravo. Most már tuti, hogy megy. Ma összepakolják menetre készre a cuccot, amit otthagynak Szolnokon. Legközelebb kiutazás előtt mérlegelik, aztán irány a reptér. Hál istennek az még odébb van, szeptember 20. Tuti, hogy ez a két és fél hónap csak úgy huss....elillan. Kép

Most megyek is, később benézek még.
Sziasztok!
zit
zit

Sziasztok!

Zsófi,
Sajnálom, ami a hugival történt. De hamar felépül és nem lesz vele később gond, remélem! Addig is a családnak kitartást!

Gyümölcshéj: én is mindent pucolok, kivéve a meggyet, cserkót. Szerintem azt képtelenség is. De Marcusnak nincs is velük gondja, imádja, főleg a meggyet (olyan lesz, mint az anyja, még a citromlétől sem rázkódik össze).

Talira mi is jelentkezünk!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Orsi: én még sosem használtam homeopátiás szereket (szerencsére Barni még nem volt beteg, de magunknak se). Azt tudom, hogy ártani nem árthat, és semmilyen mellékhatása nincs, de bármelyik szer bárkinek jó? Mármint hogy használ?

Batka: csatipont, ez tetszik!Kép Kíváncsi vagyok, kinél milyen saját szó születik a szopira, ha majd már mond egy-két szót a gyerkőc!

Panu: nem lehetett rossz egy kicsit dolgozni, kikapcsolódni az otthoni rutinból. Augusztusban én is fogok kb 10 napot, de csak lazán, kíváncsi vagyok, mennyire tudok majd odafigyelni, nem azon fog-e járni az agyam, hogy Barnival minden oké-e.
Lizinek sok sikert a két lábon járáshozKép

Gabi75: Jobbulást Dávidnak, meg neked is persze!
Én csak az első hetekben fejtem rendszeresen, később egyszer-egyszer alkalomadtán, most már egyáltalán nem. El is raktam jó mélyre a szekrénybe a mellszívót, utáltam mosogatni, meg fertőtleníteni. Dávid egyáltalán nem fogadja el a jobb cicit?
A szopival úgy vagyok, hogy addig lesz, ameddig akarja, de egyéves koráig mindenképpen jó lenne. Az úgy néz ki, menni is fog, utána meg már nem fogom stresszelni magam, ha úgy dönt, hogy elválasztja magát. Mondjuk, most se lenne tragédia, csak Barni még annyi mindent nem ehet, tejterméket se, úgyhogy legalább a szopi miatt biztos lehetek benne, hogy mindent megkap, amire szüksége van. Aztán meg ki tudja, ha estleg terhes leszek megint, akkor az éjszakairól azért megpróbálom leszoktatni kíméletesen.
Kalandos lehetett ez az esküvőKép

Edit: Boti mit eszik azon a képen, amelyiken pucéran üldögél?
Te jó ég, én nem is emlékszem, mikor szoptattam utoljára 3/4 órát. Most a 10 perc számít hosszúnak.
Aranyos a két kissrác együtt. Na és a kertetek se semmi!

Zit: gratula apája beosztásához.Kép Asszem lemaradtam: ti is mentek vele? És hova is? Bocsi a tájékozatlanságért!Kép Talira jöttök? Akkor majd kikérdezlek.

Tali: mi is mennénk! Margitsziget megint? Vicces, de pesti létemre egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam a Margitszigeten. Pedig jó hely, most legalább pótolom a mulasztást. Már alig várom, hogy Barni egy kicsit a kortársai között legyen. A játszótéren megőrül a többi gyerekért, sikongatva nyújtja feléjük a kezét.Kép Egyébként továbbra is csak akkor hajlandó felemelni a hasát a földről, és mászni, ha szúrja a fű. A múltkor már a térdét is felemelte, ment egy pár lépést a tenyerén meg a talpán, aztán sírva leült, hogy neki ebből elege van, legyek szíves olyan helyre vinni, ami nem szúr, de legalábbis bele lehet valamibe kapaszkodni és felállni.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

sziasztok

Zsofi
Szegeny Anna, kivanok neki gyors felepulest, szegeny kicsilanyra nagyon ra jar a rud.
Kivanok szebb napokat es jo egeszseget egesz csaladotoknak

Napocska
napocska

Edit:
naggyon jópofák a gyerkőcök, és milyen kis angyalka arca van Botinak Kép

Szerintem élőben nyomul Panu Kép
(www.vilagradio.hu, ott az info rádió)

Megkérdezhetem, hogy Szerbia melyik részébe utaztok?

Zit:
gratula a férjednek, de miért mérlegelik kiutazás előtt??? Kép (Ezt már meg sem merem kérdezni: "95-ös Patrol Base, Bravo" mit jelent, mert akkor ismét gondolkodásra kényszerítenek a gondolkodók Kép)

(OFF: Neked mint hivatásos katonának, mi a véleményed arról, hogy az ellenzék állandóan tiltakozik az iraki magyar részvétel miatt? Bocs, de ezt már olyan régóta megakartam kérdezni Kép)

amerikai Gabi Kép:
Én 1 éves koráig még egy picikét erőltetem, azaz minden kajcsi előtt próbálkozom vele. A szülinapja után napközben csak ha kifejezetten igényli. Én sohasem fejtem tejcsit, mert féltem, hogy felborítom az elő és a hátsó tej arányát, úgyhogy a természetre és Lacára bíztam a dolgot kezdetektől fogva. (Én azért nem szeretném, ha két éves korában még szopizna. Legalábbis most így gondolom. Főleg azért, mert megyek vissza dolgozni jövő év szeptemberében.)

Gabóka:
Ti jöttök a Margitszigetre 9-én?
klarissza

Zsófi. Nagyon nagyon sajnálom a hugodatKép Remélem hamarosan jobban lesz.

Szti. Köszi a bogyótippeket. Élni fogok veleKép

Sajnos visszaolvasni megint nem igazán sikerült, de a képeket megnéztem. és az összes baba megint nagyon édes.

Edit. Irigyellek a kertér.

Jelentem a gyógyulás utjára léptünkKép Tegnap már csak hőemelkedése volt Bömbinek. Remélem ma még az sem lesz. Este még azért meglátogatjuk a doktor nénit mert jövő héttől szabin lesz és mondta, hogy még rá szeretne nézni.
Talira mi is megyünk. Remélem.

Most rohanok és megmentem apa CD-it.
UI. Voltam UH-on. Pocibaba jól van és 4.5cm.

Pusz. Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Batka,
csatipont Kép Én nem gondolkoztam Kép De nagyon tetszik ez a "megfogalmazás" Kép

Zit,
gratulálok párodnak!

Orsi,
én is köszönöm, hogy leírtad a homeos szereket, le is mentettem Kép

Zsizsa,
merre vagytok?

Panu,
munka Kép Örülök, hogy tetszett! Később tervezed, hogy visszamész dologzni? Lizinek gratula!!!

Gabi,
Dávidkának jobbulást! És neked is! Én már nagyon ritkán fejek. Legutoljára akkor kellett a mellszívó, amikor Zsoltika foga jött, és nem akart szopizni, hát muszáj volt lefelni, mert majd' szétdurrant a cici Kép Viszont ha utazunk, mindig magammal viszem a mellszívót, hátha kell... A szoptatás nálunk még nagy sláger, nem úgy tűnik, mint ha el akarná választani magát Zsoltika Kép Én úgy gondolom, hogy 1 éves korig a fő táplálék ugye az anyatejci, mellette megy a hozzátápi. Utána már inkább a más kajákra helyezzük majd folyamatosan a hangsúlyt, de én nem bánnám, ha akár 2 éves koráig is szopizna Kép Addig talán nem lesz beteg sem Kép Sosem volt még beteg Zsoltika, és a férjem is nagyon büszke ránk, de elsősorban az anyatejnek tulajdonítja a benne lévő immunanyagok miatt.
Hát az esküvős sztorin jó nagyokat nevettem Kép

Edit,
nem tudok segíteni sajnos, még nem láttam ilyesmit Zsoltikán. Jó utat Szerbiába! Pontosan hova mentek? Nyaralás? Kép Nagyon szép a házatok és a kert is. Botika kenyérhéjat rágcsál?

Klarissza,
ez a Libero pelus nagyon jó 5let! Zsoltikát sem lehet már peluszozni, hihetetlenül sokat forgolódik meg felül pelenkázás, öltöztetés közben. Most úgy van, hogy a pelusozás nálunk is izzasztó, de öltöztetni úgy szoktam, hogy felültetem. Viszont a body-k 3 szem patentját is alig bírom bekapcsolni! A zoknit meg néha úgy húzom rá Zsoltikára, hogy már mászik Kép Ja, és a pelenkázó micsodát is leraktam a földre Kép Nagyon kényelmetlen - nekem, de így tuti nem esik le Zsolti.

Hagnosz,
örülök, hogy Ti is jöttök a talira Kép Zsoltika is imádja nézegetni a gyerkőcöket a játszón, de a talin bizony nagyon mimóza volt Kép Kíváncsi vagyok, most milyen lesz, vajon megilletődik-e vagy beleveti magát a játékba Kép

Brigi,
gyógyulás Kép Pocibabának jó fejlődést, és vigyázzatok magatokra!

<font color="0000ff">Nekünk elég rossz éjszakánk volt, Zsoltika 2 óránként ébredt. Szerencsére szopival visszaaludt, csak most én vagyok nagyon fáradt. A fölső fogai továbbra sem bújtak ki Kép

Tegnap még bizonytalan volt, de mára kiderült, hogy a jövő héten ráérünk, úgyhogy tudunk menni a talira KépKépKép Elvileg amúgy sem lett volna semmi akadály, csak szegény férjemnek kell dolgoznia a mostani hétvégén, és ezt a 2 napot vmikor majd lecsúsztatja, de a lényeg az, hogy nem jövő héten. Tehát ráérünk Kép Szerintem ugyanott talizzunk, ahol a múltkor, az nagyon szuper hely volt! Viszont remélem, jobb idő lesz, mint ma. Érdekes, hogy mindig pénteken van rossz idő Kép

Zsoltikával új játékot lehet játszani Kép Már ért bizonyos szavakat, apukája mutogatja neki a színesebb és nagyobb vagy érdekes tárgyakat: lámpát, naptárat, tévét, telefont... Nos, ha megkérdezzük: hol a lámpa? Akkor ránéz Zsoltika KépKépKép Hol a naptár? Szintén ránéz Kép Még a kiságyat szeretném megtanítani Kép Fura, mert így már elég sok szót ismer Kép Persze a "Nem szabad!" kifejezést még mindig sokszor elengedi a füle mellett Kép
</font>
Puszi:

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Időközben hazaért apa, Benit látni kellett volna, hogy örült. Kép

Hagnosz:
<font color="ff6000">Ciprusra megy békefenntartónak. Mi nem megyünk, egyszer azért, mert túl drága lenne nekünk is ott lakni hosszú időre, másodszor, mert nem olyan a beosztása, hogy velünk tudna lenni. Szinte végig szolgálatban lesz, egy hónapban csak 4 pihenőnapja lesz.
Egyenlőre úgy néz ki, hogy tudunk menni a talira, de nem akarom elkiabálni, mert úgy járunk, mint múltkor.Kép
Tök jó a füves sztori.</font> Kép
Klarissza:
<font color="ff6000">Nem őt mérlegelik, hanem a cuccot, amit visznek ki.KépKépKép Őket már lemérlegelték orvosi vizsgálaton. KépKép
95-ös Járőrbázis, a Bravo meg a hívójele. Ugyanis minden bázison hatan vannak, a főnök az Alfa, helyettese (aki a köv. félévtől a helyébe lép) a Bravo és van még Charlie, Delta, Echo (Eko), Foxtrott. Azért lett Bravo, mert már volt kint és pont ott ahova megy és tudja mi a pálya. Meg így egy hangyaszemnyivel több a lóvé.</font>

(Válaszom az Off-os kérdésre: Én nem vittem volna ki egyáltalán a magyarokat. Ráadásul a drága miniszter úr azt mondta anno, ha valami baj van, haza hozza őket. Nem hozta. Ennyit ér a szava. Mindenki azzal jön, hogy ők vállalták, ezért mennek, stb. Hát nem, hanem mert ezt kell vállalnia az embernek, hogy előrébb tudjon jutni, mert a fizetésből csak megélni lehet hónapról hónapra. Az egy dolog, hogy a katonáknak megvan ez a lehetőség, de akinek meghal a fia vagy férje, vagy bárki, az nem ezt mondja, érzi. Én nagyon sajnálom azt a srácot aki meghalt. Ismertük a feleségét. Velünk volt kint Cipruson anno. Gondolom nem élteti az, hogy ezt vállalta. Na mindegy. Én nem engedtem volna ki a magyarokat. Nem a mi háborúnk azt hiszem. Nem hívott oda minket a kutya sem, a magyarok ajánlották fel az embereket, csak sajna nem az megy ki a bőrét odatenni, aki az ajánlatot tette. Az itthon éldegél nyugodtan, lopja a pénzünket, van háza, nyaralója, ki tudja mennyi pénze, kocsija, gyerekei és nem kell azon gondolkodnia, hogy miből élek hónap végén.)

Brigi:
Nem tom írtam-e, de gratu a pocilakótokhoz! Nagyon sok boldogságot hozzá, örülök, hogy jól vagytok! KépKépKép Ha lesz UH-s kép, dobsz fel?
Gabi:
Ügyes Zsoltika KépKép

<font color="119911">Szopi téma:
nálunk már csak egyszer van szopi, reggel. Hiába kínálgatom nappal és este elalvás előtt, vagy nekiáll széttépni a mellem, vagy ráharap. Kellemes mindkettő. KépKép Sajnálom, mert egyik pillanatról a másikra történt és így olyan fura. Nemrég még azon aggódtam, hogy tudjam szoptatni, most meg lassan nem kéri. Viszont biztos, hogy max 1,5 éves koráig szoptattam volna. Az a gond, hogy mióta elkezdtem a hozzátápit, annyira megszerette az ízeket, hogy mindent enni akar, mindent meg kell kóstolnia.

Na, baleset történt. Kép Apája le akarta tenni a földre a gyereket, aki az uccsó pillanatban fejjel előre kivetette magát a kezéből. Még jó, hogy csak 5 centire volt a földtől. Jó hangja volt. KépKép Már fáradt szegény, megyek lerakom aluszizni.</font>

zit
zit

Sziasztok!

Orsi :
Csak egy kérdés a homeoval kapcsolatban: én úgy tudtam, hogy ahány éves a gyermek annyi golyó és 5 évestől mindenkinek 5 golyó. Ezek szerint rosszul tudtam?

Itt Pécsen naggggyon pocsék az idő!!! Tegnap meglehetett dögleni, ma meg..... Biztos azért mert jön e hétvége

Eszti
beszti71

hi

viszafelé....

beszti:
én is igy tudtam, de a homeos dokinéni ezt az utasitásokat adta benének, egyébként a többi stimmel,mert panna 4 éves, én meg ......
ezért kell mindig megkérdezni egy orvost vagy min. egy hozzáértö patikust.
valoszinü, hogy a komolyabb betegsége miatt adott ekkora adagot, fene se tudja......

zsuzsofi:
sose birtam, ha egy babo korházban van, de ez az állapot felér egy horrorral, pici nyuszikának kitartást.

hagnosz:
elméletileg/gyakorlatilag van alkati szer(pannának már meg van), bár nem jöttem még rá mire jo, vmi általános javito/helyreállito (testi/lelkiegyensuly???)
vannak alapbetegségek amire kitalálhato, hogy melyik jo, mert mindegyikhez van egy jo kis tünetleirás.
eddig 2 féle bogyo nem volt jo, de a csere bogyo viszont talált.
ebben vagy köv hoban meg akarok venni egy könyvet, amiben még jobban le vannak irva, mint a boiron saját kiadványában. (+ meg van már--1 hete-- a homeo nöknek--> már csak el kell/kellene olvasniKép)

idöjárás:
10 perc szakadás 10 perc szünet....
agyamra megy az esö, mi van itt ösz????????
orsolya11

NA KI VAN ITT????

Itt van Barbi,az elveszett vándor...
Tegnap értünk haza a 3 napos kirándulásból, mentünk 1000 km-t, és gyönyörüségesebbnél gyönyörüségesebb tájakat láttunk, nem nagyon akaródzott visszajönni. Idöjárás szuper volt, odafelé még rosszul is lettem a nagy kánikulától, de legalább láttunk mindent a szép idöben.
Ádám meglepöen jól birta a kocsikázást, kb 3-szor nyöszörgött az egész úton pár percet, akkor bekapcsoltuk a zenét és már aludt is.Kép
Jó pihentetöeket aludt, mindig vigyorogva ébredt.
A szálláshelyünkön elöször kettönk között aludt el, utána átettük a kiságyába, igy mi is nyugisan aludtunk, és ö is jól aludt el.És nagyon örvendtem, hogy az idegen helyen is birta hajnali 4-5-ig egyhúzójában.
Nagyon tetszett neki,hogy mentünk minden nap, rengeteg embert látott, szabályosan élvezte a kirándulást. Vittük a hátihordozóban is sokszor, egyszer még ott is elaludt a finom fenyös-hegyi levegö elnyomta.
Kajálás is jól ment, vittem üveges kajákat, gyümiket, igy ezzel sem volt probléma.
Ja, és lépett 3-at teljsen egyedül, az üdölö teraszán!!! Már 1-1-t itthon is lépegetett, de most nagyon nekibátorodott, szerintem 1 hónapon belül gyalogolunk.
Na, pár képet megpróbálok feltenni, remélem a modemesek nem szidnak nagyon...
Bocsi, de esélyem sem volt visszaolvasni, és egyelöre nem is igérem, de tudjátok, amint tudok jövök én is!!!!!
SziasztokKép
Barbi
Kép

Kép

Ezen a képen a férjem, az öccse és apósom mászott fel egy óriási vizeséshez,és onnan integetnek:
Kép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Mamár írtam egy hosszút és elszállt Kép Most próbálkozom újra...

Zsófi: Borzasztóan megrázott az a kép! Nagyon nehéz most Nektek, legyetek nagyon erősek és kitartás mindenkinek, különösen a kicsinek!!!

Barbi: wow, nagyon szép helyeken jártatok....énis mindig ilyen vízeséshez vágytam Kép Csodállak Titeket, hogy mindent hátrahagyva felépítettetek egy életet odakint Kép

Tali: mi is jelentkezünk, mostmár "csak" az időjárásfelelősön múlhat a dolog Kép

Fanni foga kibukkant ugye és itt vége Kép A hegye látszik ki még mindig...persze miért pont ezt sietné el. Olvasom, hogy más babáknak egy éjszaka alatt kijön a fogacska...ehh...nálunk meg sehol. Ha így folytatja nem fog pizzába harapni 2 hét múlva (Lignano).
Úgy néz ki (90%), hogy Gábor is jöhet velünk. Annyira örülök. Pedig még tart a próbaidő. Azt mondták melóhelyen, hogy elvileg nincs semmi akadálya, csak az illető, aki a szabadságolásokkal foglalkozik épp szabin van, úgyhogy jövő 7en derül ki. Izgis lesz, mert így változik a felállás és 2 autóval megyünk. Fanni majd anyuékkal, mert az a kocsi légkondis, mi pedig kettecskén a hosszú úton Kép Énis fogok vezetni...juhéé KépKépKép
Egyik nap pedig elugrunk kettecskén Velencébe romantikázni egyet, Fannit anyuékra hagyjuk majd addig. Ő még pici ahhoz, hogy értékelje, anyuék milliószor voltak, én 3X, Gábor még soha Kép Már nagyon várom Kép

Fanni amúgy olykor olykor egy szabályos kis hisztérika...és zsarol is! Ezt úgy csinálja, hogy pl. kajánál csak akkor hajlandó kinyitni a száját, ha megkapja az áhított tárgyat..amire mutogat. És minden kell neki, legyen az a vasaló vagy a cornflakes-szes doboz. Töküres helységben sajna nem tudom etetni...elég gáz. Ha nem adom oda hisztizik. Tegnap telken voltunk anyuékkal. Nem volt hajlandó lefeküdni ebéd után, mert lemaradt volna némi homokozásról és pancsiról. Ordított jó sokáig, utána feladtuk és a kiscsaj nyert. Nemis aludt egész nap. Hazafelé persze azonnal bealudt.

Gabi: igen, már voltunk Lignanoban pár éve Kép Akkoris apartmannban laktunk és mostis. A Neckermannon keresztül béreljük ezúttal. Neve App. Marina Porto (neten is fönt van).
Az úttól énis tartok, anno éjjel 23-kot indultunk, de most nemjó, mert 16 órától lehet átvenni a kulcsot és addig nem hagyhatjuk sehol a dugigpakolt autókat magukra, szóval reggel 8-kor lesz az indulás és még ígyis koraiak leszünk.
Remélem Fanni jól bírja majd...mert 15 perc után utál autózni Kép Illetve utálja az autósülést, hogy be van kötve.

No ennyi most, mert szétszedte a szobát a lány..

Pusszok:

dbarbi

Minden baba gyönyörű, képeket megnéztem Kép
Dbarbi

Sziasztok!

Itt is nagyon vacak az idő, éppen esik is az eső. Lehet, hogy ettől, de még a fejem is fáj. Robó orra picit folyik, így nyűgibb és este is rosszul alszik, vszínű ezért vagyok ilyen, mosott rongy szerűség.Nade nem ezzel akartalak benneteket untatni.

Szopi: nálunk még mindig min 5 de a konfort szopikat nem is számolom. Pont minap kérdezte egy ismerősöm, hogy "ugye már egy éves kora urtán már nem akarom szoptatni?" én meg néztem rá kérdően, miért is ne? Ezzel úgy vagyok, ha jólesik neki, megnyugvást okoz, hogy egy kicsit hozzám bújjon, akkor szopizzon.

Tali: nekünk még távoli az időpont, azaz nem tudok semmi biztosat mondani.Pedig látom vannak újabb jelentkezők is, akikkel szívesen megismerkednék, nameg akikkel már taliztunk őket is szívesen látnám ismét.Csak sajna mi ha fel is megyünk,akkor már vásárolni is kéne, stb...így rövid időrt tudnánk ott tölteni.

Visszafelé egy pár sor mindenkinek:

Barbi: olyan jó, hogy írtál és tettél fel képeket.Kép Gondolom sok az elfoglaltságod mostanában, de örülök, hogy jól érzitek magatokatKép. Ádibádiról kérünk még kééééépet!

Orsi: Pannának végülis milyen homeós szer jött be?Mármint az alkati szer...Jól vagytok?

Eszti: nálunk is vacak az idő, tudom ez nem vigasz, de én is itthon búslakodom emiatt is...

Zit: gondolom milyen nagy az öröm, hogy apa hazajött. KépSajnálom, hogy ki kell ahhoz utaznia, hogy tovább jussatok. Meddig lesz kint? Utánna ha hazajön már vannak tervitek lakásügyben? Minden elismerésem a tiéd, hiszen nem minden anyuka vállaná, hogy egyedül itthon marad a gyermekével ennyi időre. Tudom, hogy valamit valamiért...de akkor is!Nem kis doldog azért a részedről sem. Az egész családnak nehéz lesz, ehhez sok erőt és kitartást kívánok!!

Gabi: Zsoltika nagyon ügyes és okos.Kép Azért látom szelektálni is tud már, hogy mi akar meghallaniKép. Nyugodtabb éjszakát kívánok Nektek.

Brigi: örülök, hogy Bömbi már jobban van.Kép Annak szintén , hogy pocaklakó is szépen gyarapodikKép. Jó egészséget Kép

Hagnosz: nálunk igaz mászik Robó, de olyan érdekes, ha a térde csupaszon van, akkor ő is felemeli a térdét és olyan kétkézen, kétlábon álló állaotban halad előrre. Látni kéne olyan zabálnivaló.

Edit: nagyon aranyos Boti a képeken. Jobbulást a kis szájához, igazán nem tudom mi lehet, nálunk még nem volt ilyesmi. Lehet, hogy valamit bevett a szájában, amit nem kellett volna, és ez okozta.A láznál pedig lehet, a fogacska garázdálkodik. Mindegyik képen nagyon édi Boti, de talán a kis meztelen kép a legjobbKép. A kertetek is nagyon szép. Jól látom, hogy kis tó van középen.Egy közelibb képet esetleg kérhetnék?Ha ti csináltátok megírnád hogyan?Köszi.Én is ősszel szeretnék csinálni egy kisebbet.

Gabi75: engem nagyon érdekel a kinti élet, mindig örömmel olvasom, ha írsz róla. Biztosan jól éreztétek magatokat az esküvőn is, annak ellénére, hogy éppen odaértetek. Képeket azért várom ám.Fejés: én az első két hónapban fejtem csak, mart akkor reggeteg volt, majd beállta a kereslet kínálat és onnatól kezdve elmúlt a fejegetés. Mindig tartottam én is tőle, hogy egyszer elfgy a mennyiség, de szerencsére még mindig van annyi tejcsi, hogy jóllakik vele Robó. Persze mellette eszik már csomó mindent.

Zsuzsófi: szörnyen sajnálom ami Annával történt.KépMielőbbi gyógyulást kívánok neki. Gondolom a picik csontozata még gyorsabban gyógyul így reménykedjünk, hogy gyorsabb gyógyulást eredményez. Hugodat pedig nyugtassátok meg, hiszen már megtörtént a baj, és bárkivel előfordulhatott volna a hirtelen mozdulat. Az egész családnak sok erőt kívánok és mielőbbi gyógyulást Annának!

Panu: biztosan jó lehetett kicsit kimozdulniKép. Kistesó nálatok is tervben van?Lizi leányzó nagyon ügyi!!

Batka: csatipont és feldíszitett falon jót mosolyogtamKép. Nálunk is nehezen megy a pelusozás,engem is érdekelne a nagy titok.Emma kis cukorfalat, biztosan jót fog neki tenni, ha kezdettől fogva kétnyelven beszélnek hozzá. Olyan kis fejlettek még ebben a korban.

Zsizsa: írj majd Gabócával mi jó dolgok történ maKép.

Ann: ismét rohansz?Be sem nézzel hozzánk?

Jaj, azt hiszem mindenkinek írtam. Akit véletletün kihagytam attól elnézést kérek.
Most megyek, mert már másfél órája írom az üzit, közben vendégek is beestek, nameg Robó babám is éhes.

Mindenkinek szép napos hétvégét, jobbulsát a betegeskedőknek!!!

Anita
anita77

Na, mostanra sikerült elolvasnom a napi termést, de válaszolni már nincsen erőm, borzasztóan fáradt vagyok, ezért csak magunkról írok egy keveset.

Még nem is írtam, hogy tegnapra virradó éjjel alig aludtam, mert Gabi rettentő rosszul aludt, forgolódott, fel-felsírt, így mosott rongy voltam tegnap, és ez még mára sem múlt el. Ma meg egész nap nem voltunk itthon, apukámmal elmentünk vásárolni, Gabi kapott két hippi együttest, farmernadrágok virágos blúzzal, hát meg lehet bennük zabálni a kiscsajt.Kép Én meg egy szoknyát kaptam. Akartam még venni egy térdnacit is, de képzeljétek, mindegyik csípőnadrág, márpedig az én hasamon semmi mutogatnivaló nincsen, olyan ráncos és csúnya. Szóval lemondtam róla. Aztán elmentünk az anyukámékhoz, ott volt a húga és a gyerekei (unokatesómék) is, jöttek Gabit nézni. Este nyolc után értünk haza. Gabó jól érezte magát, bár csak keveset tudott aludni, ezért nyűgi lett a nap végére, és itthon hamar be is ájult a cicin. Na, ennyit a mi kis felszínes életünkből.Kép Gabi eddig egyszer ébredt, remélem, most már nem nagyon fog, igazán rámférne egy kis alvás. Nem is írok többet, ne haragudjatok, de muszáj aludnom. Ja, annyit még leírnék, hogy tök jó így olvasgatni, hogy egyesekről már tudom, hogy hogyan néznek ki, és hozzáképzelem az embert az íráshoz.Kép

Jó éjt! Betegeknek jobbulást, pocilakó(k)nak jó növekedést, mindenkinek szép álmokat!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

SZiasztok!

Itt egy kicsit vidámabb képKép
Végre tudott aludni Anna, éjjel este 9-reggel fél ötig. És rettenetesen unatkozik.

Kép
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi,
ez jó hír, jó így látni Annát!Kép Majdcsak túllesz rajta szegény!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok,

Anita, nem, nem vagyok eltűnve, néha benéztem, 1-2 percre, de olvasni se tudtam rendesen, nem még hogy írni. Most se olvastam, de próbálok, amíg eljutok.

Először is, Zsófi, nagyon sajnálom a húgodat, a múltkori kép szörnyű volt, örülök, h látom végre mosolyogni. Kép Szegény, hogy milyen rosszul eshetett.
Hami tegnap kimászott a hintájából, nemtom hogy csinálta, jól meg is ijedt, amikor leesett Kép Még jó, h olyan alacsonyan van. Ott voltam mellette, de egy pillanatra félrenéztem és annyi. Szerencsére nem ütötte meg magát, csak piszkosul megijedt. Én kezdek felkészülni az ilyenekre, mert Hami egy kis sajtkukac... és egy részüket nagyon nehéz elkerülni Kép

Zsizsa, merre vásároltatok? Én normális kantáros gatyót keresek Haminak, de sehol nem találok a méretében... vagy általában semmilyen nincs.

Anita, köszi a hiányolást, ha csak rövid időre is, remélem, ott lesztek a talin! Már hiányoztok ! Kép Egyébként remélem, már nem vacak nálatok az idő, mert az anyukám és az uncsitesóim kitalálták, h átmennek hozzátok az állatkertbe és mi is megyünk velük - vagyis külön kocsival, csak velük. Ha kijöttök, talizhatunk Kép

DBarbi, gratula Fanninak a foghoz, tényleg nem kell azt elkapkodni. Gondolom, hallgathatál eleget, amikor kérdezték, h hány foga van.. msotmár legalább van erre is pozitív válasz. Mostmár tőlünk is kezdik kérdezgetni, de nekem nem sürgős.. ja ugyebár nincs foga! Kép

BArbi, már megint csodaszép helyeken jártatok Kép Olyan jó lenne titeket is megismerni élőben, nagoynhiányoztok ám a taliról!!! Egyébként ugyanez vonatkozik Gabi75re és Batkára is - és persze azokra, akik nem voltak ott, de ugye ti egy kicsit messzebb laktok Kép

Orsi, már én is hallottam a homeo nőknek könyvrőlm, de még nem szerztem be. Majd írd meg, h milyen!!!

Gabi, Zsoltika naggggggyon ügyes!!! Ez már komoly tudás, kéremszépen Kép
Hamival mostanában a függönynél szoktunk kukucsolni - ő maga húzza a szeme elé a függönyt és vissza, nagyon édi! Kép
Fogak miatt mennek a drukkok! Tali Kép

Zit, szopi elmúlás Kép Én is annyir aúgy tervezem, h ez fokozatos lesz, nemtom mit fogok kezdeni, h aegyik napról ma másikra bemonja az unalmast. Ráadásul sok az allergiás a családban, tejallerguiás is, úgyhogy nekünk a tejtermék sokáig tilos!

Gabi75 gyors gyógyulást nektek!!!
Én nem fejek - eleinte próbálkoztam, de mivel szopi után altatni kellettt különben üvöltött (még picinek) ezért szite azonnal felhagytam vele. Én addig szeretnék szoptatni, amíg kéri, ha úgy kb időt kellene mondanom, akkor 1,5 (max 2) éves kor. De ugye mint ahogy láthatjuk itt a többieknél, ki tudja, h mikor jön el az idő...
Esküvő KépKépKép

Panu, azért jó lehetett egy kis munka, nem? kis változtatosság. Lizinek gratula az álláshoz! Kép

Brigi, örülök, h gyógyultok Kép Pocibabának (is) puszi Kép

Hagnosz, tali Kép

Klarissza, jót röhögtema peluson: Libero Go and Up - hát nálunk ez van, már elmegy és úgy próbálom ráhuzigálni. Nálatok már szerencsére Up and Go van KépKépKép Szerintem mi is ki fogjuk próbálni, jó 5let!

Hoppá, felébredt... na akkormost ennyi. Anita, indulunk mindjárt Berénybe. Akinek nem írtam, attól bocsi, de azoknak is puszi
Ann
annann

Sziasztok!

Zit,
baleset Kép Még szerencse, hogy tényleg alacsonyan volt Beni Kép Nálatok hogyan utasította el a cicit Beni? Írod, hogy egyik napról a másikra: csak 1-1 étkezést hagyott ki, vagy egyszercsak nem szopizott csak reggel? És hogyan adtad a hozzátápit: 2 szopi között vagy szopi után? Csak azért kérdezem, mert tényleg sok baba állt le a szopiról, hátha megtudok valami okosat, mert szeretném, ha még sokáig szopizna Zsoltikám Kép

DBarbi,
remélem jó utatok lesz Lignano-ba! Az appartman infót köszönöm, sajna még nem tudtam megnézni a neten, de amint időm engedi, rákeresek Kép Minket is nagyon érdekel, hol lehet jól megszállni, mert jövőre már mindenképp mennénk! Majd írd meg a tapasztalataitokat!!!

Zsizsa,
hippi-Gabi Kép Kérhetünk róla képet? Sajnálom a rossz éjszakát Kép Nálunk sem jó, de ennyire azért nem rossz. Megint fogacska készülődik?

Barbi,
nagyon-nagyon szép helyen jártatok! További kellemes rokonozást Kép

Anita,
remélem el tudtok jönni Robókával a talira! Jó lenne újra találkozni és beszélgetni Kép Szopi nálunk is sok van még, nappal szintén 5 (minimum), éjszaka meg 3 Kép

Ann,
de jó, hogy írtál! Tényleg eltűntél egy kicsit Kép Sajtkukac Hami Kép Nagyon megértelek. Jó, hogy nem lett baja az eséstől! Nagyon kell ám vigyázni a csöppekre, és néha még ez is kevés, egy pillanat alatt megvan a baj. Örülök, hogy jöttök a talira! Drukkokat köszönjük, ránkfér! Most épp hajnali 5-kor jött rá Zsoltika, hogy ő nem is álmos, aztán nagy nehezen visszaaltattam, de hát mégis... Jó lenne már egyszer jót aludni!

Zsófi,
örülök, hogy tudott aludni Annácska! Aranyosan mosolyog Bencére Kép Továbbra is sok-sok kitartás kívánok az egész családnak, Annának pedig nagyon gyors gyógyulást!

<font color="0000ff">Most egy kicsit mérges vagyok! Apa dolgozik egész hétvégén, én meg szerettem volna elmenni a Duna Plaza-ba egy kicsit nézelődni meg vásárolgatni, erre csőbombát találtak a Plaza mellett egy padon! Még jó, hogy nem robbant fel! Így most szépen itthon maradunk. Borzasztó, hogy ilyenek vannak! Pedig az idő is klassz, végre nem esik az eső Kép Az a baj, hogy a környéken nincs könyvesbolt, és pár könyvet be szeretnék szerezni Kép De hátha holnap eljutunk.

További szép hétvégét mindenkinek:
Gabi </font>

pgaboka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?