Új privát üzeneted érkezett!

Hello! :) :) :)

Thomasanne,
Boldog névnapot kívánunk neked!

Rokica,
A pocaklakó Szilvidnek is boldogságos rugdalódzást odabent! :)

Nyúlné,
Micsoda hétvége! :) Apanyuszi nagyon romantikus! :wink: De jó lehetett! :) :)
Sok gyógypuszi Kisnyuszod kobakjára és a te derekadra! :)

Megann,
Én is nagyon megijedtem volna a helyedben! :( Szerencse, hogy nem történt semmi baj! :wink:

Barbi,
Szép az élet! :) Mármint a késői kelést illetően! Remélem, a nődoki hamar kigyógyít!

Jucc,
Nagyon helyesek a fiúk a képeken! :) Éljen az új számítógép! :)

Viki,
Petiapa egy hős, hogy ilyen jól tűri a betegséget! Te meg szerencsés vagy, hogy nem egy hipochonder a férjed. :)

Majd jövök még, csak épp takarítok..... Dani elaludt, muszáj volt belesnem ide, hogy rendesen zajlanak-e az események.
Ma nem kell főznöm, maradt kaja hétvégéről! Éljen! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi!
Hú, de tuti programotk volt! :lol:
Igen, elég hosszú :lol: :lol: :lol:
Nem semmi, hogy Melinek is milyen jó alvókája lett, emlékszem még mikor panaszkodtál, hogy kel éjszaka többször is. :shock:
Most meg.....kis álomszuszék :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megint itt vagyok! Na, csak amíg szárad a járólap..... :)

Annamami,
Annyira szépek a családi képek! :) Boldog szülinapot Apának is! :)
És a daratortád is nagyon jó állagú lett tényleg, ügyes vagy! :) :)
Nagyon csini csíkos bodyja van Mazsinak! :)
A vonalzódat meg kell újítani, mert már nem számol, miután elmúlt egyéves a nagyfiad! :) :) :)

Ancsi,
Nektek is micsoda király hétvégétek volt! :) :) :)

Jövő héten mi is megyünk kicsit kényeztetődni. Három napra, Zalakarosra, a gyerekekkel. :) Szerencsére Apa meg tudja oldani, hogy hétköznap ne dolgozzon, így kedd-szerda-csütörtökön megyünk, ami sokkal jobb, mint a hétvége, mert nincsenek sokan. Ha nem lesz kirándulóidő, akkor majd sokat medencézünk a fiúkkal. Ráadásul megújították a szálloda játszóházát, kétszer akkora, mint eddig volt és már Dani is tud majd játszani. :) Hú, de várom! :)

benianyu

Ancsi , válaszoltam...de lehet hogy csak 14-volt... :roll: nem tudom, apa vette...

Barbi, hú én aztán tudom...mit jelet évekig kínlódni...és nem túloztam...nekem szerencsére a terhességgel és utána javult a helyzet...

Kép

Kép
prüntyi

Baszus, elolvasom a délelőttöt erre amikor irni akarok, kidob a babanet.Brrrrrr.
Úgyhogy most irok Woldbe és majd bemásolom.

Szóval.

Még mindig pohártörés:

Mostmár útálok még rá is nézni azokra a trendi kávéscsészékre..legszivesebben kivágnám őket a kukába…kész életveszély..
És még csak magamat sem tudom okolni, mert nem én voltam béna, hanem aki gyártotta ezt a rohadék csészét.

Barbi!

ÚÚÚÚÚÚ, inkább menj dokihoz…szerintem valszeg kis gombás fertőzés ilyesmi lehet..hááááát vannak azért ezellen jobb kúpok is, mint a canesten…
Turi..
Hmmm a cimeket felirtam, ugyhogy lehet hogy kiváncsiságból elnézek arra felé ha végeztem az itteni turival..
Apát már beizzitottam hogy Léna „elvileg” egész nap vele lesz mert du megyek körmöhöz aztán meg gumicserére…úgyhogy ha esetleg végzel és még ott vagyok, összecsöröghetünk ha neked is megfelel a dololg..

Totka!Barbi!

Olyan fura, hogy szinte 2 csoport létezik, akinek szülés előtt semmi, szülés után meg minden baja van és a másik akinek forditva.
Nem tudom miért van ez…pedig állitólag a szülés megedzi, megerősiti az alhasi dolgokat és mindent…úgyhogy…nemtom miért van ez igy nálatok..

Nyúlné!

Hogy milyen gáláns nyulad van neked…
Ez állati…..milyen szuper hétvégétek volt…
Hát engem is meglephetne már valaki ilyennel(de férjtől..hát…na ő nem ilyen meglepegetős tipus).

Ancsi!

És nektek is szuper lehetett-…..pláne a tánci..imádok táncizni…

Én egyébként még magam is tipródom, mert én nem akarom/merem vagy ilyemi..Lénát máshol altatni..sőt már irtam nektek, hogy még otthagyni sem nagyon..mert kisért a múlt…pedig Léna olyan barátságos már mindkét nagyijával, sőt tegnap már a bartnőmnek is magától adott puszit 1-2 óra után és kéreckedett az ölébe.
Csak nézem hogy milyen édes.

Vásárlás:

Húúúú lányok….irtóra restellem, de loptam az Auchanból…

A bircostoreból kijöttünk mert nem találtunk semmit, ezért bementünk az auchanba, ahol Lénának beugrott a kosárba egy két ajándék karira.
Igazából nagyon kis olcsóak.
Játékbabakocsi(amit hétvégén a játszóházban tologatott rendületlenült 1150 ft-ér. Meg közepes dömper 1500-körül…
Igazából nem nagyon akarok sok ajándékot, mert ha mindenkitől kap ennyit….hát…akkor nem elég a ház a játékoknak.
Na de a lényeg, hogy Léna kabátját rádöntöttem a kosár végére és hogy hogynem egy karácsonyi disz (399 ft) valahogy begurult alá..és már csak akkor vettem észre amikor kifelé toltam Lénát és akartam ráadni a kabátját.
Hát borzasztóan restelltem a dolgot…

Elemséletem férjnek telefonba a történteket, hát ő úgy kommentálta, hogy Szép mákvirág vagyok én..már ilyen kis korban mire tanitom a gyereket…
Erre én mondtam, hogy Farkastörvények uralkodnak, kell egy kis leleményesség…
Hihi-na persze ez csak vicc…..

Benianyu!

Húúúúúúúú de jó nektek.
A Karos Spa-ba mentek?
Oda akartam helyet foglalni 2 ünnep közöttre de nem lehet csak 3 éjszakára…ha marad szoba akkor decemberben már lehet 2 éjre is foglalni..na majd akkor megpróbáljuk..

Húúúúú megint lőjetek le…

Kép

Kép
megann

Rengeteget kell visszaolvasnom, úgyhogy most csak gyorsban.
Minden Marcinak utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK !
Minden Szilvinek is (pocaklakónak is) hasonló jókat kívánunk.
Szombaton végre megvettük a Briginek a csizmákat. A hótaposóját egyenesen imádja, íme
Kép
Mostanában a fél napot a zuhanyfülképen tölti. Úgy kell neki könyörögnek, hogy gyere már ki onnan, játszunk valamit. Mindent belehord (most éppen a csizmáit) és rakosgatja.
Na, megyek olvasni.

Kép
Kép
maresz

Maresz!

Léna is imád bemászni a zuhanyfülkébe :D .

Kuha!

Szerintem neked meg tényleg más gyogyit fog felirni a doki..mert a jelenlegi nem fogja meg rendesen a vérzésedet..
Valszeg egy árnyalatnyival több hormonosat fogsz kapni..

Na én a nagy önjelölt nőgyógyász :D :D :D
Nem értek én ehhez de hallottam már ilyen esetről.

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Léna már több mint egy órája alszik :D :D
A végén még normálisan működő gyerek lesz belőle :P

Igy legalább most kivasaltam a maradékot, meg elpakolgattam Léna kinőtt ruháit...

Háááááááááát hogy mennyi zsák van már... :shock: :shock:
Nemtom mi lesz ha fiam lesz legközelebb :shock: :shock:
Kénytelen leszek mégegy kislányt is szülni harmadjára, hogy a sok szép rózsaszin rucik ne vesszenek kárba :P :P

Egyébként a kicsikék, tehát 68 ig tök jó állapotban vannak, na a 74-80asokról már nem mondanám ugyanezt :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Asszem ha Léna fölkel megyünk az Ikeába egy kicsit rombolni :oops: :oops: , mert akkora szél volt de. hogy kb 15 percet mertem csak hagyni Lénát a kerben indulás előtt.
Ott meg mindig olyan jól elfutkározik, mellesleg én meg vázát akarok venni..

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Tudom, hogy vannak jó kúpok, csak mind receptköteles, én meg egy lusta dög vagyok elmenni a nőgyógyihoz.......
Pontosabban egy nem receptköteles van, ami sz..t se ér, annál még a canesten is hatékonyabb :evil:
Ha holnap ráérsz egész nap, szervezhetnéd úgy, hogy olyan 1/2 12 körül még a blaha közelében legyél :wink:
Én a Keletihez megyek a dokihoz, 5 perc alatt átérek a blahához.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann,
A Mendan-ba megyünk, már voltunk ott kétszer, amikor még Dani pici volt. De most már nagyfiú, aktív uszoda és játszóház használó lesz. Jó ikeázást! :)

Most megyünk egyet sétálni, Juciékkal, ha nem visz el a szél és egy füst alatt haza is hozzuk Benit az oviból. :)

benianyu

Viki!

Hát remélem, hogy nem az lesz, amire te is tippelsz! Bár, ha csak ecseteli, az nem gond, de műtétet nem szeretnék.
Egyébként egy barátnőmnek volt méhszájsebe, azt hiszem, meg is műtötték, de állítólag sz..rt sem ér, mert a problémája ugyanúgy fenáll.

Megann!
Te, mint önjelölt nőgyógyász!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, hogy neked lesz igazad, és csak gyógyszer csere lesz.
Bár, nem tudom, mert terhesség alatt kellett hormonkészítményt szednem, és hát nem örültem a tüneteknek!!! :evil: :evil: :evil:

Egyébként meg ne aggódj, hogy mi lesz, ha fiad születik!
Mert régebben én is ezen aggódtam, hogy jó-jó, most elteszem a ruhákat, de mi lesz, ha lány lesz???
Hát mi már Meával meg is beszéltük, hogy majd ellentétes neműeket szülünk, és akkor átpasszintjuk egymásnak a ruháinkat.
Beveszünk téged is a bartellba, majdcsak megoldjuk valahogy... :lol: :lol: :lol: :lol:

Benianyu!
Hű, de jó lesz nektek!!!
Aztán jó sok!!!! képet csinálni majd!

Jucinak add át üdvözletemet!!! Már nagyon várom, hogy jöjjön, és tartson nekünk egy kis élménybeszámolót!

Kép
kuha

Hahó!!

Lányok!Körkérdés!!
Ki mit vesz karácsonyra a gyerkőcnek???

Nekünk már egy tuti megvan!
Tegnap voltunk a corában és van a FISHER-PRICE-nak ez a zenélős tanulószéke.Hát beleültettük Melit,de inkább nem kellett volna...Úgy visitott mikor levettük róla,mint akit nyúznak!!
Egyébként most 10.900ft a corába,ami nagon jó,mert néztem a neten is 15ezer párszáz ft és nemrég jöttünk haza a REGIÓ játéknagykerből ott meg 16000valamennyi!! :shock: :shock:
Úgyhogy marad a cora.

Na megyek vasalni!! :?

ancsi26

Sziasztok!

Szilviknek boldog névnapot kívánunk!!!

Köszönjük a dícséreteket, aranyosak vagytok!

Megann :) Akár mindkét cicától is megszabadulnék / persze azért nem vagyok dög, csakis jó helyre passzolnám le őket/, de sajna a fiúk nem adják őket...
Pohártörés :( :evil:

Kuha :) Jól értetted, Apával mentünk játszóra. De ez nálunk is ünnepnek számít sajnos.

Nyúlné :) Micsoda meglepetés! Nagyon jó lehetett. Meséltem Apának telefonba a sztorit, erre teljesen ki volt akadva, hogy ő bizony szervezne ilyen meglepi-kiruccanásokat, nem rajta múlik. És sajna igaza van, mi egyszerűen nem tudjuk a gyerekeket hova tenni. Gyerekes meglepi-utazás meg tényleg volt már :)

Benianyu :) De jó lesz Nektek! :)

Mi is indulunk le, itt is randa idő lett. Még szerencse, hogy délelőtt is voltunk lent a napsütésben.
/turiban is jártam, lett egy blúzom, és Gergőnek egy farmerja :) /

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

hát lányok,lehet nem fog menni ez a visszaolvasás,már olyan lelkiismeretesen nem fog menni,bocsika!
viszont Boldog Névnapot a bárhol is tartozkodó Szilviknek! :P
Mazsinak mégegyszer Boldog Szülinapot,jó hogy még látni tortás képeket!és milyen széééép tortás képeket! :P
Marciknak is mégegyszer fülük érjen bokáig!
képek nagyon jók,Jucc,nagyon helyesek a fiúk,rég láttam őket!de a többi kép is nagyon jó és a videók is szuperek!
vannak még betegek?
remélem nincsnek,de ha vannak,azoknak rengeteg gyógypuszit küldünk!

ha valaki kérdezett tőlem valamit,vagy van valami,amire nem reagáltam,akkor elnézést,esetleg,ha újra nekemszögeznék a kérdést,akkor most már válaszolnék is!

Kisnyuszi amúgy jobban,azért elég csúnya a púpocska,de szerintem sokat javított az AloeFirst!pedig uuuuuutálom ezeket a Foreveres termékeket,de tény,hogy van,ami és amire jók!pl.a púpokra!
:P az én hátam is picit jobban,bár nagyon nem tudtam foglalkozni vele,hiszen,ha séta van,akkor séta van,emelgetés föl-le!majd estére kiderül mi a helyzet!de jó nyűgös ma!
remélem csak a tegnap esti szar alvás miatt,mert kicst nekem úgy tűnik,hogy el lett kényeztetve,ha nem pattanok rögtön a kukorékolására,akkor már ki is borúl,de akkor is,ha nem sikerülnek a dolgok,nem volt ennyire türelmetlen! :shock: ,dobálja a játékait,ha nem engedelmeskedenk és folyamatosan nyekeg,mert folyamatosan van valami problémája!
mondjuk az is igaz,hogy eddig mindig az volt,hogy mielött valami új dolgot produkált volna,egész egyszerűen megunta az addig tanultakat és,mint aki ki akar törni a korlátaiból,úgy szenved!így volt a fodulásai,kúszása,mászása,felállása,elindulása elött is!hm!vajon most mi következik?futni már fut!ehet elkezd beszélni,már úgy hirtelen,ugrásszerűen jobban,mint eddig?mert ugye most a pár szón kívül mást nem nagyon mond és idegesítis is,h(legalábbis én úgy látom)hogy nem tudja elmondani ,amit akar,csak huhog meg őzik!
háááát,ez izgi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és lááányok!mikor lesz babatali?
és babamentes tali?
és séta valahova?
játszóház?bármi?
ki vagyok éhezve rátok! :twisted: :oops: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nem volt időm visszaolvasni, csak annyi, hogy

Kuha!
Mi lenne, ha celluxszal ragasztanátok le a tévéállvány ajtaját? egy barinőméknek pont ilyen van és ők ezt a megoldást választották.

ayse

Sziasztok, dobok pár képet Petiről, mielőtt elfelejtitek! :wink: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

NNa visszaolvastam gyorsan

kuha!
(ma Neked osztom az észt, jó?)
Ez lehet Ún. közti vérzés is, ami a petesejt éréssel áll összefügésben. Teljesen természetes.
Én mindig is megéreztem a dolgot, de most a második szülés után már egyensen kellemetlenül tud fájni...

Benianyu!
Hú de jó Nektek!

Annamami!
Képek szuperek és a torta az valami nagyszerű. Ki követte el?

Boldog névnapot kedves pocakban és azon kívül tartózkodó Szilviák!

ayse

Ayse! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi, már nekünk is eszünkbe jutott, és képzeld:
A tv-n lévő bekapcsológomb már úgy van "tehermentesítve", hogy fogtunk egy üdítősüveget, lecsavartuk a kupakját, rátettük a gombra (pont méret), és egész egyszerűen közbe celluxosztuk a tv-t.
Baromi hülyén néz ki, fél napig fetrengtünk Apával a röhögéstől, de egyszerűen nem lehet mást csinálni. Gergő egész nap áll(na) a tv előtt, és ki-be kapcsolgatná.

Kép
kuha

Kuha!
Szerintem is arról lehet szó, amit Ayse írt, teljesen normális jelenség egyeseknél van ilyen középidős vérzés, az ovuláció idején, a leeső ösztrogénszint miatt.

Ayse!
Én is megérzem, mintha egy fájó kő lenne a hasamban olyankor.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse, Márti!

Remélem, hogy tényleg "csak" ennyiről van szó. De mondjuk engem zavar, azon kívül pedig miért csak most jött elő???
Szülés előtt soha nem volt ilyen, mondom, az elmőlt 2-3 (talán 4) hónapban volt ilyen.
Arról nem is beszélve, hogy:
mi pl. a párommal, mikor a babát terveztük, különösen figyeltünk arra, hogy az ovuláció idején mindenképpen együtt legyünk.
(MOndtam már, hogy Gergő pont a szülinapomon fogant??? :lol: :lol: )
Szóval, az a helyzet, hogy ugye picit vérzek is ilyenkor.
És nyilván mindenki másképp van ezzel, de én nem tudom elképzelni, hogy olyankor együtt legyünk...

Mondjuk, szerencsére ez csak 3 nap egy hónapban. :? :? :?
És a kistesót sem most tervezzük, úgyhogy ez a probléma megoldva...
De akkor is.
Természetesen a dokihoz elmegyek, ha végre össze tudjuk egyeztetni.!

Ayse!

Nem is értem ezt az "osztom az észt" dolgot!
Többek között Te is azok közé tartozol, akiknek az írásait ÉS TANÁCSAIT!! nagyon szívesen olvasom, és veszem.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha nem lennék kíváncsi az "eszetekre", akkor nem írogatnék ide!

Viki!
Már éppen ideje volt a Peti-képekenk!
Jó nagyot nőtt a krapek, nekem a színes, virslis kép tetszik a legjobban!

Kép
kuha

Kuha!
Akkor jó, ha nem így érzed!:)
Csak nem szeretnék sok lenni....

ayse

csak gyorsban!

Minden Szilvit isten éltessen! :)

Megann!!!
Lécciléccilécci csinálj képet a babakocsiról ,amit Lénának vettél!!
Mennyire nehéz és borulékony?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Képzeljétek, ma reggel Zsuzsa alig sírt a bölcsiben!!! Akkor sírt a legtöbbet mikor leraktam hogy kivegyek valamit a táskájából, de mikor a dada jött, akkor kéredzkedett hozzá, és csak hüppögött egy kicsit, mire kimentem már hangját nem lehetett hallani.

Úúúúgy megkönnyebbültem, hogy kifele menet én bőgtem mint valami idióta. A múlt hét az valami pokol volt, attól tartottam, most se lesz jobb, de ma a saját dadája volt reggel. Egész héten ő lesz reggeles. Már azon gondolkozom, inkább behozom őt később minden második héten, csak elkerüljük azt a kétségbeesett ordítást amit a másik dadának rendez.

Jaj nagyon remélem hogy túl vagyunk a nehezén...

Szóval a tanulság:
1. nem az anyás korszak csúcsán kell beadni a gyereket bölcsibe (bár ki tudja, ez kinél mikor következik be...),
2. nagyon lassan beszoktatni, hogy megszokja a dadát mielőtt ott kell hagyni vele,
3. mindig következetesen ugyanannak a dadának átadni,
4. kislétszámú csoportba adni, ahol tudnak vele külön foglalkozni,
5. jobb már egy kialakult csoportba beadni mint egy éppen alakulóban levőbe, ahol mindenki beszoktatás alatt van, mert akkor hergelik egymást, és a dadának sincs annyi ideje vele foglalkozni a többi ordító gyerek mellett

Hát ebből nekünk nem mindegyiket sikerült megvalósítani, és gondolom a nagy magyar valóság mellett másnak sem lesz könnyű, hacsak nem magánbölcsibe megy a gyerek. Szerintem ez általában egy jó bölcsi, nincs sok gyerek (relative: 2 dadára most 10 gyerek jut, mind 11 és 20 hónap között van, és egyesével szoktatják őket kéthetente, amire én eleinte azt mondtam, hogy túlzás, most már azt mondom, hogy egyáltalán nem az). De szerintem szervezetlen volt a beszoktatás, nem tudtam igazán leülni megbeszélni a dadával hogy mi hogy legyen, csak rendszertelenül ha én elkaptam egy 10-15 percre beszélgetni, akkor egyeztettünk. Ezenkívül szerintem túl hamar kellett Zsuzsát otthagynom, és nem is rövid időre hanem egy órára, mikor még ismeretlen volt számára a dada, és ez a váltogatósdi ez nagyon megviseli mint a mellékelt ábra mutatja, mert végre megszokta (valamennyire) a saját dadáját, és akkor a másik lesz délelőttös és ő veszi be. Ez nem tudom más bölcsiben hogy van, de szerintem nem egy jó rendszer a gyerekekre nézve. Oké, hogy mindkét dadát meg kell szokni, de így megnehezítik a beszoktatást. Jobb lenne egy olyan rendszer, ahol egyikük kizárólag délelőttös, a másik kizárólag délutános. Szóval eddig ez a leszűrt tanulság.

Hajni:

Szerintem is le a kalappal, hogy még hétvégén is ilyen keményen dolgoztok, a friss pipihúsért meg egyenesen irigy vagyok, milyen jó lenne! Néha úgy gondolom, ezért lenne érdemes falura, esetleg kisvárosba költözni, de aztán magamhoz térek, mert én annyira nagyvárosi típus vagyok hogy csak na, a saját háztartásommal nem boldogulok, hát ha még állatokat is kéne gondozni, feldolgozni. De szerintem egy csomó előnye van a kisvárosi életnek, nem legutolsósorban az emberi előnyei, a kisebb közösség, és az ilyesfajta munka is szerintem egy kifejezetten jó dolog. Persze látom/hallom amiket írsz te is a falusi élet hátrányairól, a lehetőségek hiányáról, és erről is csak az jut eszembe, hogy valamit valamiért... mert lakhat az ember nagyvárosban ahol nem ismeri a szomszédját, nem meri kiengedni a gyereket az utcára, nyeli a szmogot, ha zöldet vagy élőlényt akar mutatni a gyerekének, akkor autóba kell ülni, és a gyerekek azt hiszik a csirke a Tescóban terem műanyag fólia alatt, a tej pedig olyan mint a kóla, az is műanyag üvegben terem. Most nagyon filozófikusan, de szerintem egy csomó társadalmi probléma abból fakad, hogy túl nagyok, átláthatatlanok lettek a közösségek, nem nyújtanak már olyan kereteket, olyan megtartó erőt mint a kisközösségek. És hogy túl messze kerültünk a természettől, bele a nagy fogyasztói társadalomba. Persze ha az ember kis közösségben él, akkor alkalmazkodni kell azokhoz a keretekhez, és a lehetőségek beszűkülnek. De én valahogy mégis azt érzem egy "természetesebb", emberközelibb életnek, mint ezt... Na most jól elkalandoztam...

(Ezt még reggel írtam míg Zsuzsi bölcsiben volt, de csak most vagyok internetközelben a laptoppal...)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Azóta kiderült hogy Zsuzsa dadája szerda-csüt-pénteken szabin lesz!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Utána meg megint a másik reggeles, úgyhogy szegény kislány jól megszívta. :twisted: :twisted: :twisted:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha!

Jó ég!Mi történt Gergővel. :(
Annyira örülök, hogy semmi baj nem volt végül!!!!!!

Ancsi!

Nem olvastam a válaszod, mert már rég jöttem :(
De küldj egy mailt és akkor elmentem a címed(bbb@vipmail.hu)

Mi jól vagyunk, bár Lívi iszonyatosan sokat kakil mostanában, és hígakat :( :( :(
Fogzik, gondolom ettől van, remélem legalábbis.
Viszont most is jól viseli a fogzást szerencsére.
Lesz már 12 foga :D :D :D
Eddig mi még nem mostuk de el kellene kezdenünk valahogyan.
Ti hogy csináljátok???

Mea
mea

Na, végeztem az olvasással, de csak néhány gyors reakció, mert hazajött Apa és vacsorázunk.

Ancsi
A Ficher Price-os tanuló széket nagyon tudom ajánlani, mi azt vettünk a Briginek születésnapjára. Nagyon szereti, naponta többször beleül, lapozgatja, felkapcsolja a lámpát, stb. Szóval, szerintem nagyon jó.
Mi karácsonyra szintén ilyen márkájú ajándékot néztünk ki. Az a tanuló kutyus. Az is most a Corában van jó árban. Alapban kb. 12 e Ft, most viszont "csak" 6 e.

Nyúlné
Nagyon szupi ez a NagyNyúl, néhány Férjnek tanítani kellene ezeket a meglepetés dolgokat. Bár én nem panaszkodom, mert a 30. születésnapomra meglepett egy Tunéziai utazással. Hazajött a tortával, rajta egy marcipán repülő Tunézia felirattal, alatta a repülőjegyek.
Hát, mit ne mondjak jól elbőgtem magam.

Mára sajnos én is lebetegedtem. Nátha még nincs, de köhögök és kicsit fáj a torkom.
Nyúlné. Ez az inhalálás rendes sóval is jó, vagy csak tengeri sóval működik?

Szóval, ha vasárnapig meggyógyulok mennénk mi is a Művészetek Palotájába.

Thomasanne
Apa úgy sincs itthon, eljöttök Ti is Tomival?

Kuha
A víz levert, hogy mit csinált Gergő. Hál'Isten, hogy nem lett semmi baja.

Ma a Brigi is extra esetlen volt. Úgy elesett a hálószobában, hogy beverte a kis pofiját, mostanra jól bedagadt és be is van kékülve. Ezen kívül még vagy 4x 5x beverte a kis fejét valahova.

Na, megyek adok vacsorát az éhező családomnak.

Kép
Kép
maresz

Köszönjük Szilvi nevében is a köszöntéseket! :) Nagyon aranyosak vagytok.

Megann:

Örülök hogy semmi baj nem lett. Zsuzsa a múltkor fél perc alatt megtalált egy olyan üvegszilánkot, amit egy törés után én félórát vadásztam, felmostam, stb... de őneki fél pillanat kellett, hogy kiszúrja. :?

Mi is megyünk vasárnap "szociológiaórára" :)

Nyúlné!

Jobbulást Marci buksijának! Mennyi sok baleset van mostanában!

Annamami!

Nálatok aztán torlódnak az ünnepek! :) Nagyon jók a képek, szép család, de apa tényleg nincs egy szál se egyik gyerekben sem, MINDEGYIK rád hasonlít! :)

Viszont fel foglak hívni, mert változott a program és szerda mégsem lesz jó. :( Mennünk kell David tartózkodásiját ügyintézni, és csak szerda de ér rá a nőci. Mondjuk ha nem baj hogy Zsuzsával együtt megyünk, akkor be tudunk ugrani. Hogy is volt megbeszélve?! Már teljesen meg vagyok zavarodva a sok programváltozástól, nekem is notesz kéne. :evil:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kép
Kisnyuszi már nagynyuszi!

Kép
nem is értem,mikor nőtt meg ez a gyerek?

Kép
ártatlan bárány

Kép
hadisérült szamurájnyuszi

Kép
tologatós fakutya

Kép
próbálkozik irányítani

Kép
de ezzel a kendővel lehetetlen játszani

Kép
na végre

Kép
azért jól nézek ki?

Kép
legújabb játék a műanyag tányér alátét

Kép
de a régi kukucsolós se kutya

Kép
labdázni meg mindig is imádott

Kép
anyahajégnekeresztő játék!

Kép
már hajhullasztó....

Kép
és rosszullétidéző fokozatban is!

Kép
upsz.......mégegyszer?:)))

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Rókica!

Végre végre végre :P :P :P :P :P
Na most jól el is raktároztam a bölcsis esszédet, hogy nehogy elfelejtsem :D
De jó kis maszat előbb utóbb csak belátja hogy jó buli az a bölcsi :D :D

Nyúlné!
Azta de durva...mármint Kisnyúl feje :shock: :shock: :shock:
Szegény...hát elhiszem hogy üvöltött mint a sakál..
Nagyon gázul néz ki. :(
Viszont Kisnyúl nagyon sokat nőtt tényleg...annyira megváltozott mióta én láttam :shock: :shock: :shock:

Babatali!Na ez az..senki nem akar most csinálni...mindenki be van tojva hogy szétszedik a kécót a kölkök???!!! :lol: :lol: :oops:

Viszont a Művészetek Palotájába az ingyenes játszóházba valószinűleg mindig találsz majd ismerőst vasárnap reggel 10-3 ig :D

Barbi!
Hát ez nem igaz :evil:
Kiderült hogy apa csak a délelőttre gondolt :evil: :evil:
Magyarul 12 re vissza kell érnem és ami a legtutibb, hogy a körmöshöz is csak úgy tudok elmenni(és ezt most nem halaszthatom mert gázul néz ki a kezem), hogyha anyósnál lepasszolom Lénát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát gombóc van a gyomromban, hogy hogy is lesz ez....mit fog szólni Léna hogy legalább 1 órára lepasszolom, és mi lesz ha üvölteni fog....jaj Istenem, bele sem merek gondolni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval turizásról ennyit..
Ide lemegyek a faluba, aztán ha van még idő egy fél órára beszaladok a körútra, aztán be férjhez a gyerekért....
Hát nem igy terveztem :cry: :cry: :cry:

Melyik turit ajánlanád nekem????

M.

Kép

Kép
megann

Rókica!Annamami!

NEM IS IGAZ............................AZ A SZÉP SZŐKE KISLÁNY TISZTA APJA SZERINTEM...

Nálatok teljesen igaz Annamami hogy a fiú a mamára a lány a papára hasonlit...

De Róki vigasztaljon a tudat, hogy most hogy jobban szemügyrevettem a családodat, szeirntem Zsuzsa is Davidre üt jobban :D :D :D

Szörnyű, ha visszaolvasom miket irok :oops: :oops: :oops: , rendszeresen elrontom a ba-be ban-ben ragokat..pedig teljesen jó helyesiró vagyok(voltam :cry: :cry: :cry: ). :oops: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Karácsony: hát én vettem már egy F.P kisautót és egy kalózhajót.
Ezenkívül még egyolyan tanulószéket szeretnék :) nekem is nagyon bejön.

Nyúlné, Kisnyúlnak tényleg elég gázul néz ki a feje, de a képek szuperek.

Róki, de jó, hogy Zsuzsa jobban érezte magát a bölcsiben.

Babatali. Hát én bevállalnám, de nem egy hatalmas a lakásunk. Szóval van egy háló, egy gyerekszoba meg egy nappali (ami azért nem túl nagy) + egy 10 nm terasz, de azért oda nem csukhatok ki senkit.
Szóval szerdán ki érne rá kijönna Taksonyba ???? :) :) :)
K.

KépKép
Kép
csikken

Kép
apósdokinál Saci és Kisnyúl

Kép
nagy csibészek voltak

Kép
micsoda hasonlóság,pedig ő Zsuzsa lány!:)

Kép
a két börtöntöltelék

Kép
Kisnyuszi séta közben

Kép
megvan veszve a bogyókért

Kép
aztán elmagyarázza,hogy mért is kéne megkostólnia

Kép
mindent bevet

Kép
a száraz avarért is odavan

Kép
egy kicsit pózol a mamának

Kép
már megint azok a bogyók

Kép
tudományos megfigyelés

Kép
aztán szüret,szüret,szüret

Kép
persze a kavicsokért is alkudozik

Kép
labdát is szerez

Kép
esetleg mi lenne,ha bemászna a szalonnasütőbe

Kép
óóó,csak nem koszos lett a keze?

Kép
törölje meg neki,aki tudja!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!
A karácsony az nekem piros és arany (meg persze a fenyő zöldje) és ezen semmilyen trend nem változtathat....
Egyébként praktikus is, mert nem kell lecserélni az egész kócerájt, csak mindig apránként fejleszteni.

ayse

Nagyon vagesz ez a satyek Kisnyúlon! :):):)

ayse

Csak gyorsan, amíg Gabi levitte a kutyákat, utána mozizunk :D

Megann!
Az Erzsébet körúti Garderobe asszem 10:30-kor nyit, de a Dohány utcai Renováls csak 11-kor :(
Akkor szerintem nézd meg a Garderobe-t :)
Nagy méretben az nekem nem az igazi, de több ismerősöm, aki kis méreteket hord, nagyon dicsérte.
Kis méretben én is láttam már nagyon jókat. :wink:
Erzsébet körút 25-27, a Madách színház mellett.
De ha gondolod, 1/2 11-re szívesen odamegyek, mert onnan 5 perc a doki, majd max. kések egy kicsit.... :oops: :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok! :) :D :wink:

Apa ma azt mondta, hogy Nobel díjat érdemlek a türelmemért, annyira eleven volt a két fiú! :wink: :wink: Néha én is így érzem. Azt hiszem, hogy a téli délutánokra játszóházas programokat kell szerveznem, mert itt a kicsi lakásban meg fogunk zakkanni agyilag. :oops: :oops:

Nyúlné,
Imádom nézni Kisnyuszi képeit! Olyan édes, vagány, kis felfedező. Tényleg jól megnőtt, mióta nem láttunk róla képet! :) A buksija igen komolyan megsebesült, remélem, hamar lemegy a púp! :) De még kendőben is szuperaranyos! :)

Kuha,
Nem biztos, hogy fogok tudni fényképezni, ugyanis a digigép közelebbről is megismerkedett a járólappal (by Beni) és nem érdemes megjavítani, mert ugyanannyiba kerül a javítás, mint egy új. :(
Tévékupak! :) :) :)

Viki,
Nagyon jók a képek! Kedvencem a "Peti és a bagett!" :)

Davallia,
Milyen kis virgonc a Pocaklakód! :)

benianyu

Sehol senki? :) :wink:

benianyu

Benianyu!

Majd meséld el, mennyire van tömve a játszóház, mert lehet mi is odamegyünk! Csak mikor egyszer ott voltam, annyira összeszokott volt a társaság, hogy kicsit megszeppentem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

szia Benianyu!
Én itt vagyok :D nekem csak egy gyerkőc van, de néha én is Nobel díjat akarok(főleg mostanában!!!!)

Remélem, And ma jön és beszámol, mit mondtak ma Esztinek!
Rokica
Imádom olvasni az írásaidat, még a végén meggyőzöl, hogy csak jó itt nekünk!(bár tényleg sok igazság van amit a vidéki életről írsz)
Bölcsis tanácsokat én is rögzítetem.
Viki
Nagyon bírom, hogy Petit sokszor látom kajcsikkal a kacsójában! :D Mekkorát nőtt!
Nyúlné
Marcidnak nem semmi a homloka!Szegény! :( De azok a szemek......elbűvölőek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Na senki nem jönne szerdán?

Nem jár valaki hastáncra véletlen?
K.

KépKép
Kép
csikken

Barbi!

Aranyos vagy, de Isten ments hogy miattam késlekedj az orvostól...
Meg hát én tutira vettem hogy ha 10 re odaesem mondjuk akkor már javába megy a műsor.. :?
Szóval most tényleg igy is úgy is fél órám lesz....úgyhogy emiatt ne fáradj..
De legközelebb bepótoljuk :wink:

Kuha,Barbi...és még nemtom..

Hááááááááttttttt....hm....nőgyogyi téma...
A dokim nekem is azt mondta hogy van egy kis méhszájsebem, ezért van több hogy is mondjam.-. :oops: :oops: szóval olyan középidőtájt sokkal több hüvelyváladékot termel a szevezetem....vagy folyás vagy minek hivják ezt....... :oops:
Szóval adott mindig egy adag fertőtlenitő hüvelykúpot és slusz....
Azt mondta majd ha gondolom 2. gyerkőc után egy méhszájplasztika... :shock:
Hát nem nagyon értettem hogy ha méhszájseb akkor miért is nem kell kezelni,..vagy ha nem az...akkor meg miért fogja arra a folyást...
Na mindegy...illetve nem mindegy, de hát többször rákérdeztem és hát végülis ő a dokim... meg végülis nekem szinte tinikorom óta jelen van ez a tünet..soha nem volt nőgyógyászati panaszom...gyerkőcöm a jelek szerint lehet, rákszűréseim rndre P2....úgyhogy megtanultam ezzel élni...meg arra is gondolok..hogy talán másnak is igy lehet ez..mert akkor csődbe ment volna a tisztaságibetét ipar :oops: :oops: :oops:

Duda!

Itt a kép amit kértél:
Kép

Nos nagyon pille könnyű és roppant mód borulós...
Bocsi, de nem tudom nagyon hogy Nati hol áll a járásban :oops: :oops: ...mert ugye sokáig nem irtál ide...
Szóval én azért mertem megvenni mert Léna a játszóházban ehhez rohant oda először és kezdte el őrült módon tolni..
Na az első 2 lépés után jól térdre is esett..mivel azt hitte hogy ebbe lehet csimpaszkodni..de aztán látta hogy ez nem olyan játék és utána már nem csipaszkodott csak tolta tolta ezerrel... :lol: :lol: :lol:
Tehát én csak akkor ajánlanám ezt, ha már nagyon ügyes a Nati és stabilan megy mi több tud "szaladni" a guruló dolgok után..

Erről jut eszembe...

Lénának pár napja nagyon bejönnek a lejtők.... :shock: :shock: :shock:
Nekiindul és csak úgy kapkodja a lábait és sodortatja magát a gravitációval :lol: :lol: :lol:
Na ha meg fogom a kezét, akkor ezerrel nekiiramodik a végére természetesen feladja...és nagyokat kacagva vonszoltatja magát velem.. :lol: :lol:
Ráadásul itt a kerben is vannak domjaink...úgyhogy bárhová megyünk előtte Léna még hátraszökik a kertbe gurulni egyet :P :P
Már tényleg majdnem szalad, és percek alatt eljut a kert végébe..sőt mutogat, hogy menjünk tovább...lefelé....oda ahová a gyümölcsfákat ültettük...és ahol a sipályánk van :P :P :P

Benianyu!

Jó hogy mondod...akkor megpróbáljuk majd lehet a Mendant...ha azt ajánlod jobban...
A játszóház minimumfeltétel, nem igaz? :wink: :wink:

Kép

Kép
megann

Rokica,
Nem igazán a posta melletti játszóházra gondoltam első körben, mert ott Beni unatkozna. De lehet, hogy megnézzük, hátha.... Én elég sok anyukát ismerek onnan a játszótérről. Kérdés, hogy csak picik vannak-e ott. Talán már azért is megérné, mert ott "vernék szét a berendezést" nem itthon. Aztán gyorsan rendet csinálunk hazamenetel előtt.
Inkább az Auchanban lévőn agyaltam, csak az elég drága, vagy a Kölyökparkon, de az meg még Daninak nem igazán élvezhető. Majd még kitalálom. :) :) :)
Örülök, hogy ma elég jól ment az elválás Zsuzsának a bölcsiben és egyben sajnálom, hogy szerdától nem lesz a saját dadusa. (másfél hétig?) Így tényleg nehéz állandósághoz szokni....

Totka,
Nobel-díj odaítélve neked is! :) Bár, gondolom itt elég sokan kaphatnánk mostanában! :)

benianyu

Duda!

Ja azért tettem a szék elé, hogy lásd a méreteket :wink:
Ez a sima standard méretű étkezőszékünk.

Benianyu!
Én is itt vagyok :)
Melyik játszóházba gondolkodsz???

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Igen, a játszóház az nagyon fontos, ha nem nyáron megyünk. A lakás is kicsi, de egy szállodaszobában még jobban bediliznék. :) Apa pihenni szeretne, közben Beni oroszlánként kergeti Danit, aki kacag ezerrel, de néha elesik és akkor persze keservesen sír. Vagy fog valami kopogót, fakockát vagy valami kemény műanyag játékát és kikisérletezi, hogy hol kopog a leghangosabban. Ismerős??? :) :) :) Egyik sem az a "leülök a fenekemre és eljátszom nyugodtan" típus.

benianyu

Benianyu
Köszi! :D Szerintem is, itt kapja meg mindenki! :D (hátha benne leszünk a TV-ben!!) :lol: :lol:

Mentem aludni, jó éjt Mindeniknek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Találtam itt valamelyik topikban egy hógolyó készítő oldalt. Én nagyon rákattantam,csak úgy gyártom a hógolyikikat.
Ha esetleg valaki szeretne akkor itt az oldal:
http://snowflakes.lookandfeel.com/index ... f=receiver
Bodzáról nincs valami hír?
K.

KépKép
Kép
csikken

Rókica!

Meditálok itt ezen a dadus dolgon...
Szerintem lehet hogy mégis jobb ha 2 dadushoz van szokva..
Gondolj bele...szerintem ez nem az a munkakör...ahová mondjuk "kicsit náthásan" be lehet menni dolgozni...igy azért elég gyakran kerülhetnek a kicsik olyan helyzetbe hogy tök ismeretlen dadus mellé kerülnek mert az ő dadájuk épp beteg....
És még nem beszéltem a szabadságokról sem...ami azért a dadáknak is jár...és ugye mivel ők is emberek..akadhat nekik is fél vagy egynapos elintéznivalójuk amikor nem tudnak bemenni dolgozni vagy csak később korábban vagy ilyesmi....
Nincs igazam????

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?