Sziasztok !
Mi is szerencsésen hazaértünk, itt most éppen szakad az eső.
Nagyon örültem , hogy végre (aki el tudott jönni)élőben is tudtunk találkozni.Olyan jó volt látni benneteket a babákkal együtt. Én is úgy vagyok , mint Edit, hogy az írások alapján is tényleg lehet következtetni ki milyen is lehet élőben. Igaz az idő közrejátszott, hogy mi egy kicsit lerövidítettük, nameg Robó nyügi is volt. Hozzá kell tennem alig tettünk pár lépést Verával a két fiú be is aludt rendesen
.Na majd a következő , napsütéses talin talán Robó is kimutatja a nemlétező foga fehérjét és igazi izgága lesz, mint itthon.
Dandy: nagyon örültem, hogy veletek is találkozhattam, hiszen veletek nem olyan egyszerű találkát összehozni. Nagyon aranyos Martin és Dorcsi is. A képeket majd küldöm én is.Nagyon értelmesek, okasak mind a ketten. Nameg te is írtó szimpatikus vagy.
Szti: sajnálom, hogy veletek viszont nem sikerült talákzni és egyenlőre nem is tudom ígérni, hogy egy valamikor mosatnában arra utazunk.Harkányban voltunk igen, szép hely nagyon.örülök, hogy Ákos jobban van.
Gabi: mi is hulla fáradtak vagyunk, igaz mögöttünk még a tegnap hosszú út is mögöttünk áll, de biztosan az idő is olyan nyomott. Jobbulást. Zsoltika nagyon aranyos, kár, hogy ő is kicsit nyügibb volt. Busszal sikeresen hazaértetek akkor
.
Edit: ti is nagyon szimpik voltatok, örülök, hogy élőben is találkoztunk. Boti igazi nagylegény, az pedig nem ciki, hogy egy majdnem egyévesre nem jó az ő nacija
. Meg ahogyan ette a cseresznyét, na azt sem felejtem el
. Kár, hogy nem tudtunk sokat beszélgetni!
Gabi75: még mi talizunk, te meg holmi ranchre járogatsz
. Nem semmi
. Azért jó lett volna nagyon veletek is találkozni.Majd ha kint járok, meglátogatlak
.A képeknek GAbi kreált egy albumot, biztosan tudsz azóta róla. Jó sok kép készült, igaz elég mozgékonyak voltak a babák és nehezen lehetett őket lencsevégre kapni.
Vera: jó utat és egyben jó nyaralást kívánok
Várunk haza nagyon!!!!!!
Klarissza: olvastam fentebb mi történt veletek.Hát a hideg is végigfutott a hátamon. Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy ti ennyivel megúsztátok. De gondolom mély nyomott hagyott bennetek.Sajnálom nagyon. Azt is, hogy nem tudtatok eljönni, talán majd legközelebb!!Barátnődnek meg hirtelen nem is tudom, hogy gratuláljak e vagy sem? Nem könnyű lesz neki kint egyedül az biztos.
DbArbi: én még nem láttam a honlapodat, de bevallom, hogy nem tudtam még mindent végigolvasni a heti termést. MAjd megírnád nékem is a honlapcímed. Jó bulizást holnapra. Fanni pedig gyógyuljon meg teljesen mielőbb!
MArcsi: azért jó, hogy egy röpke időre téged és Ákost is sikerült megtekinteni. Mit nem mondjak meglepő Ákos fejlettsége. fejlett nagyon. Vizsgádhoz pedig megy a drukk, de Te ügyi vagy, biztosan sikerülni fog!!Aztán végre nyáron pihizhetsz te is egy kicsit.
Cory: jobbulást nektek, sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni!Majd legközelebb, de akkor csapatostúl
.
Brigi: Bömbi is csuda édes élőben is. Sajnálom, hogy kicsit rosszabbul érezted magad. Le a kalappal előtted és nagyon sok erőt és kitartást kívánok!Úgy láttam, hogy a bogár szemeit tőled örökölte Bömbi, szépek nagyon
.
Ann: Hami hercegnő is csuda édi , mint mindig
.Kár, hogy most nem volt sok időnk vele is foglalkozni.Aztán várom, hogy jelentkezz ha erre jártok
.
Zsizsa: még Téged sem láttalak képről így külön meglepi volt veletek is találkozni. Büszke lehetsz Gabócára, tényleg nagyon aktív és barátságos kislány
.Örülök, hogy találkoztunk, nagyon kedvesek , aranyosak vagytok.Köszönjük a fincsi sütit
. Nagyon rendes vagy, hogy gondoltál ránk. legközelebb én is viszek valamit, de most semmire nem volt időm.
Most el is búcsúzom, mert egy jó ideje írok már, közben Robó egy adag vacsija oda is égett.Nem hiába anya babanetezik
. A képeket majd én is igyekszem feltenni.
Mégegyszer örültem mindenkinek aki el tudott jönni!!
Jó hétvégét mindenkinek: Anita és a betegszemű Robó