Sziasztok!
Nyuszimano! Amit a finnekkel kapcsolatban irtal teljesen egyetertek. A "legbaratsagosabbak" a delen elok, fokent a Helsinki kornyeken elok. Bar az itteni barataink mind Tampere-bol es Oulu-bol szarmaznak.
Mi sajna nem California-ban lakunk, hanem Texas-ban, es kezd nagyon meleg lenni az ido, manapsag 30-35 C fok kozott van, de ez meg nem is a nyar, tavaly augusztusban voltak napok amikor 44-46 C fok volt. Nem kivanom senkinek. Igy csak este tudunk majd kimenni, bar ugy nez ki, sikerul visszakoltoznunk California-ba. A ferjemnek felajanlottak egy lehetoseget.
Nagyon ugyes Donci, biztam benne, mar szuletesekor lathato volt, akkor is nagyon ugyesen vette az akadalyokat.
Gratula neki\nektek!
De irigyellek az alvas miatt! Madi ejfelkor eszik utoljara, majd felkel haromkor majd hatkor.
Lella!
A haskotokkel kapcsolatban, itt olyat lehet kapni, amin van egy tablazat, hogy szules elotti merethez mekkorat ajanlanak. En igy L-eset vettem, mivel szeles a csipom, de jobb lett volna az M-es, de nem csereltem vissza mivel ez allithato.
En a haskotot mar a szules utan par oraval felraktam, az orvosom teljesen egyetertett vele.
Anyos tema!
En is ugy jartam mint Virag! Kedves anyosom annak idejen nem vett komolyan gyerekkent kezelt, mondvan hogy elso gyerek, de a sarkamra alltam es visszaszoltam, voltak vitak, fokent, hogy egy lakasban laktunk, de kenytelen volt belatni, hogy nem hagyom magam. Azota megvaltozott a velemenye szerencsere. Most mar, tanacsokat sem ad a masodik babahoz. Igaz eleg nehez is lenne, hisz csak telefonon beszelunk.
Most megint mennem kell, hamarosan kezdodik a lanyom szulinapi partija. Itt azt tok jol meg lehet oldani. Neki az egyik jegpalyan es a hozzatartozo helyen lesz. Ott van party szoba, ahol buliznak, majd ramehetnek a jegre, vagy a jatekterembe (ne rosszra gondoljatok 6-12 eveseknek van). Az ar tartalmazza az uditot, pizzat, takaritast, evoeszkozoket, diszitest, host/hostess-t a jegen, koriberlest..... Nekunk csak a tortat kell vinni. Sokkal jobb mint otthon tartani, csomo gyerek, es ugye nem egyszeru utanuk a takaritas, foleg hogy itt van Madi.
Legyetek jok! Babazzatok!
Andysj + Madison 36 napos