Sziasztok!
Rengeteget kellett utánatok olvasnom, pedig, csak egy napot nem voltam. Azt is a párom jóvoltából, mert kipurcintotta a gépet tegnap előtt este, úgyhogy tegnap egész nap nem volt. Pedig tegnap sok-sok fontos dolog történt.
Akri!
Tehát: voltunk, az afp utáni uh-n. Kispicúr nekem is haspók. Mindent rendben találtak, de még így is el kell mennem a Schöpfibe genetikai tanácsadásra a 0.7-es mom miatt. Ismét azt a választ, kaptam, hogy 0.8 az alsó határ, de ez annyira kicsi eltérés, hogy nem kell izgulni. Viszont biztos, ami biztos azért a genetikai tanácsadó ne maradjon ki. Úgyhogy csütörtökön megyek oda.
És a lényeg: KISFIÚ 8mm-es kukaccal!
Kértem a vizsgálóorvost, hogy adjon képet, és meg is ígérte, hogy ad, de a vizsgálat vége előtt berobogott, egy fiatalabb orvos, hogy gond van a betegével, és hogy ez a doki segítsen neki, erre el lett felejtve a kép.Brühühü.
Nem baj, majd a 4d-sen kapok. Február első hetére terveztem.
Egyébként el is felejtettem volna megkérdezni a nemét, annyira el voltam varázsolva /Lacival együtt/, hogy végre láthatju Kispicúrt. A doki kérdezett rá, hogy akkor szeretnénk tudni. Erre felocsudtam, hogy ha látja, akkor persze.
Úgyhogy Vanda szerintem az álmok és az anyai megérzés elég megbízhatóak. Én kétszer álmodtam, azt, hogy fiam lesz, aztán a kínai naptár kicsit összekuszálta a fejemben a dolgokat. De a lényeg, hogy most nagyon boldog vagyok, Laci meg természetesen tök büszke. Most filózhatunk a fiú neveken, de ez legyen a legnagyobb gondunk.
Ja, Akri, még annyit, hogy nekem is szokott ilyeneket csinálni, hogy dübörög ezerrel, aztán 1-2 napig nem túl intenzív. De ma nagyon ari.:
Vikka!
Mail ment a dokiról.
Gemini!
Azt jelöltem, ami jó időpont, de erre már te is rájöttél. A májusok is valószínűleg jók, mert május 25-29 a várható időpont, de ki tudja... /tehát ugyanaz, mint Pizzamamánál/
A szexről már írtam, hogy szerintem sokaknál a rosszulléten és veszélyeztetettségen kívül tudat alatti szorongás a baba felé, hogy nehogy valami baja legyen, de hidd el, hogy nem lesz, mert a boldogsághormonból ő is részesül, és az csak jót tesz neki. Szoktam mondani a páromnak, hogy ami gyermekünk biztos szexőrült lesz, annyira nem gátol semmiben a terhesség.
A védőnénis sztori nagyon aranyos volt.
Pizzamama!
Szerintem a nevek nagyon jók, a Lilinek kifejezetten bájos csengése van, és nem kell agyonbecézgetni. A Kitti szerintem ugyancsak ezért tetszik nagyon nekem. Ha nektek is tetszik szívesen "átadom", mert tegnap kiderült, hogy fiú.
Beus!
A táblázat nagyon jó, köszönjük. Beírnád, hogy fiú? Ja, és a lánynevet akkor ki lehet húzni. A fiún még gondolkodunk, mert a lánynév annyira egyértelmű volt, viszont fiúból van kb. 7-8.
Bogi!
Én a fruktózt kipróbálnám. Mi az tulajdonképpen, és hol lehet kapni?
Falina!
Légyszíves ne legyél pesszimista. Nyugodtan iratkozz csk be a táblázatba!
Mj-Móni!
Tőled is szerettem volna kérni infót a fertőtlenítőről, de azt hiszem időközben már lée lett írva minden ami érdekelt.