Sziasztok!
Ma nem dolgoztam, így nem tudtam követni az eseményeket. Délre kellett mennem a terhesgondozóba, utána pedig a dokim magánrendelésére mentem. Most kaptam meg az előző vérvétel eredményeit, illetve a vizeletvizsgálat eredményét is. Míg az előző szinte tökéletes (kivéve, hogy a vasam alacsonyka), addig a vizelet eredménye szinte botrányos
lett. Sok baktériumot találtak, meg egyebeket, s ez húgyhólyaghurutra utal.
Holnap kell kontrollra mennem, annak eredménye alapján ír föl a dokim antibiotikumot...
Állítólag azért is lehetett ilyen rossz az eredmény, mert bár reggeli vizelet, de délre sikerült bevinnem, s ha még onnan is volt idő, míg leellenőrizték, addigra a melegen eleve elszaporodhattak benne a bacik. Úgyhogy erre alapozzuk a holnapi ismételt vizelet vizsgálatot, hátha nem lesz ennyire rossz...
Persze mindennek SEMMI jele nincs, tehát nem fáj, ha pisilek vagy ilyesmi, úgyhogy teljes érthetetlenséggel ültem, amikor közölték az eredményt. Hát nem vmi jó kedvvel mentem délután a dokimhoz. Ő nyugtatott meg, illetve ő szeretne gyorsan kontrollt.
Amúgy Maszatkával minden rendben van
. A kis fejecskéje 26 mm (BPD), ami 13+6 napnak felelt meg, s mensi szerint 13+4 vagyok ma
. Képzeljétek, pont szopta az ujját!
Még a doki is jókedélyűen felszólalt, hogy "megáll az eszem"
. Úgyhogy legalább ez okés. Láttuk a gerincét, lábcsontját, stb. Sajna CRL-t nem mért, de ez most amúgy is amolyan plussz UH volt, igazán nem volt rá szükség.
Szóval velem ennyi történt ma. Este igyekszem elolvasni miket írtatok és majd reagálok. Remélem Veletek minden rendben van!
Vanda