sziasztok
Nemesek, Anikó
hát igen, a terhességben a hízás is kellemetlen, de fel a fejjel
az a lényeg, hogy a babónak jó "kuckója" legyünk, a többi másodlagos!
Nemesek,
köszi amit írtál, megvigasztalt engem, mert tegnap már úgy nekikeseredtem amikor a sok plussz kiló az eszembe jutott!Köszi
reménykedek én is, hogy a szülés után lemegy majd, vagyis majd ha abbahagyom a szoptatást.Állítólag a szopi is fenntart egy pár plussz kilót.
ami az orrvérzést illeti, hát szegényem, jól felmehetett a pumpa benned, de amiket írtál, az alapján nem is csoda, én is beidegesedtem!
Tényleg büszke is lehetsz magadra, hogy segítség nélkül is ilyen jól boldogulsz! nekem sem lesz sokáig segítségem, mert anya 300km-re lakik tőlünk a mostohaapámmal és az öcsémmel-sajnos. Szerencsére már képesek önellátóan működni ha anyának dolga van, viszont megeszi őket a kosz, ha anya túl sokáig ittmarad velem
azért remélem a szülés után legalább 2 hétre el tud majd jönni, mert tanár, és addig még el tud szabadulni remélem, amíg nincs suli.
Sistoris,
üdv itt
nem tudom, talán a babó nyomja szét a medencét, de nekem is szokott a keresztcsontnál fájni!
olaj?-na igen...nekem is az olajban/vajban/zsírban sütés szaga volt, ami azonnal a wc-re kergetett, egyszer vendégségben is
kínos volt, azután ügyesen elkerültem a veszélyforrást
Penna,
látom, neked is ezt mondták a Réka kaziról... valami olyat mond réka rajta, hogy egy szelet műzli a reggelije? vagy rosszul emlékszem, de szerintem a csaj tényleg eléggé veszélyeztette a babóját, bár az alakjára irígykedem, de 8 hónapra császárral szülte a kicsit, ami nem a legjobb, én is 8 hónapra születtem fejletlen tüdővel anno
Megann,
én is úgy állok anyumhoz, mint te
én is rosszban voltam vele anno a szigoúsága miatt, de ma már örülök, hogy nem engedett már 13évesen éjszakázni meg ilyesmi, mert végül a hasznomra vált! nem állítom, hogy mindenben igaza volt, van amit nem úgy akarok csinálni, de azért sok dologban csak tőle kérnék tanácsot!
A tesóm nekem fiú és nem tudom hogy lehet, de anya őt viszont nem tartotta kordában, erről kár is kérdeznem anyát, hogy miért...de az öcsém nagyon gáz, teljesen kihasználja anyukámat és tök élhatatlen, miatta szarul érzem magam otthon
anyuméknál
és reményem sincs, hogy elköltözik valaha onnan, mert kényelmes neki ott élősködnie, és még életében nem volt valami épkézláb nő, aki szóbaállt volna vele.sokszor elgondolkozom, hogy anyáék anno vagy őt találták, vagy engem, de nem hiszem el, hogy ez a tesóm...
Meám!
Voltál már megnézni a "kis Laót"? ha fotóztok, raktok fel képet majd a babantre!?! olyan kíváncsi vagyok a kis golyóra, biztosan tök aranyos
Tökjó nekik!Tényleg elég rövid a baba
de majdcsak megnő
/vagy lefogy
- na jó viccelek
Falina,
a hepatitis B-t nekem az AFP-vel egyszerre vett vérből nézték, de az eredménye nekem is később jött csak meg!
negatív, szerencsére!
Lányok, mindenkinek viszont-részvétem az anyósok és már "kedves" családtagok miatt!!!
és ugyan ez nem a csládi bajok topicja, szerintem mindenki mondja el itt mindíg nyugodtan, ami a lelkét nyomja, nekem segít, hogy látom, mások hogyan állnak/ szállnak szembe a hasonló helyzetekkel!
kérdés: szerintetek nagyon káros, ha néhanapján pár deci( de 5 dl-né kevesebb) kólát megiszom?
nem gyekran, csak néha
olyan bűntudatom van tőle, mert ebédkor ittam már megint a pároméból egy kicsit
sziasztok! szép napot!!!
Zsófy
20+3
bocs akitől elloptam ezt a képet, de annyira aranyos