hi!
igyekeztem kicsit visszaolvasni...
Ágiboldi
sztem Boldi csak tesztel téged/titeket!
anyukámnál látom a pöttömöket, h csak addig megy a "hiszti", nyűglődés amíg anya ott van,amint az anyuka kikerült a látótérből kenyérre lehet őket kenni....sokx a szülők sem hiszik el anyának, h nincs semmi gond a gyerekkel...
úh kitartás! türelem sztem ennyi a nyuitja...
Lea hisztije? akaratossága? (nem tudom minek nevezzem
) az utcán most kezd "durvulni" (elszalad -legalábbis próbál....
- előlem,ha nem az van amit ő szeretne ledobja magát a földre és ordít stb. új terelő módszer az "aki nem lép egyszerre..." c. mondókára masírozás
amint ledobja magát elkezdem neki ezt és elindul vigyorogva
vagy a cicák,kutyák,madarkakeresgélése elkapása a cél szval még mindig le tudom szerelni, de egyre nehezebb...
Otthon pedig csak úgy hagy bmit is csinálni (gondolok itt a házimunkára...főzés,takarítás stb) h ha bevonom őt. Pucolja a fokhagymát,söpröget,nézi amint aprítom a hagymát,husit stb.
De ha en mlátja mit csinálok, üvölt!
Boldit egyáltalán nem tudod elterelni? Mindig gyalogszerrel mentek a városban? Bicaj? Babakocsi? (Lea pl szereti tologatni)
Más 5letem nekem sincs persze a fogakon kívül,amit a többiek is mondanak, bár nálunk a fogaktól nappal soha nem volt nyüszi.
bölcsi
az eszemmel tudom amit írtok (rajtam múlik, ne lásson a gyerek ebből semmit stb) de a szívem még nem engedelmeskedik
Lora
na azért nem olyan egyszerű Leát sem fotózni
azt nem kérdezted hány próbálkozás után sikerültek ezek a képek
kicsit irigyellek a lagzi miatt...úgy elmennék már én is egybe
Mmónika
jó pihenést nektek!
a Borellia-t serum vizsgálattal (vérvétel) nem tudják kimutatni?
Pann
ne izgulj! amikor Lea lázas ugyanez van
gyakorlatilag csak az nyugtatja meg, ha dajkálom,összebújunk, de legalábbis 40cm-es körzetében legyek és kizárólag vele foglalkozzam
a folyadékbevitelre figyelj nagyon!
Kditke
Lea még KOS
Tali
sztem mi most kihagyjuk ezt
konkrét kontaktom nincs nekem sem, a múltkor egyszerűen csak felhívtam őket és megkéredeztem , h miután csoportosan megyünk akkor ugye jár a kedvezmény?!
próbáljátok meg!
Ria
jó volt hallani rólatok!
képeket tényleg tehetnél fel
lehet h mégis jó lenen taliznmi hátha Lea jó hatással lenne Benire
(hozzá képest Lea egy angyal!
) Csak h lásd nem csak a fiúk ilyen elevenek...a barátnőm kislánya WC papír tekercset dugott a WC-be és miután az anyja nem vette észre, simán lehúzta, csakhogy lentebb eldugult a rendszer és elöntötte őket a sz@r
evés
na ez az egyetlen dolog amivel nincs gondunk
Leaának mindegy tél vagy nyár, jön a foga vagy nem, ő mindig éhes
abszolút mindenevő,eddig nem sikerült olyat adni neki amit nem evett meg
alvás-nem alvás
az utóbbi hetekben volt néhány átaludt éjszaka úh van remény...
fogak
kb 2,5 hónap után végre áttört a bf4-es is és tegnap láttam, h a jobb és bal felső 3-as fogak csücskei is fehérednek (ezekkel együtt már 14 lesz)
nekünk a rázósabb napokon a 3x5 golyó Chamomilla+ R-E 1-1 Viburcol kúp segített ill a borostyánlánc mindig a nyakában van
folttisztítás
a játszótéren kikérdeztem többgyerekes rutinos anyukákat többben a Vanish Oxi-ra esküsznek úh most ezt fogom tesztelni (eddig én sima Vanish-t használtam)