Új privát üzeneted érkezett!

Helló Minyu!
Én a Kútvölgyiben fogok szülni. Asszem, holnap utánajárok, hogy ott mi a helyzet terhestorna tekintetében.
Kösz az infót
Gem 13+3
gemini

Katica78 Kép

Szeritnem ha két hét múlva szeretnél menni 4D-s UH-ra a Praxisba, akkor jelentkezzél be nyugodtan már most.
Elég sokan szoktak lenni, nehogy ne legyen időpont akkorra mikorra szeretnéd Kép

Puszi
Adrienn (18+2)
adrienn74

Szia Wica,
köszi szépen,
szóval 10mm ülve, nem semmi Kép

Üdv:
cicmac
cicmac

Johanna!

Holnap megyek dokihoz, és rákérdezek a tornára. Ha minden rendben, akkor lassal elnézek egy alkalomra. Most biztos nem tudok még hetente járni, mert kéthetente alapítványi melóm van pont abban az időpontban, de ezt csak addig tudom csinálni, amíg látványos nem lesz a pocakom, és már semmivel sem tudom eltakarni (ugyanis örökbefogadó szülőknek tartok tanácsadást és esetmegbeszélő csoportot, és ez elég kínos pocakkal). Szóval tavasztól már tudok menni gyakrabban is (úgyis eddigis a kedd volt Anyukám Petra-napja, tehát akkor el tudok szabadulni).
Ha gondolod majd megbeszélhetjük az első tornát és mehetünk együtt. Láttam, hogy a SztImrés fórumon azt írták neked, hogy kell a dokitól igazolás, két éve még csak akkor kellett, ha más kórházba volt az ember dokija, a sztimrésektől nem. Tényleg, akkor most ki a hivatalos dokid? Váltottál, vagy marad a prof?

Akkor majd jelentkezem tornaügyben emilen!

Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Cicmac!

Hát bizony! Az már szép méret! Nekünk is kb ennyi volt akkor.

Most egyébként én is a méreteken képedtem el. Azt olvastam, hogy 17 hetes gyerkőc kb 18 cm.. hát nem gondoltam volna, és ő hova fér el?? Nekem nincs is még akkora nagy hasam. Egyébként ez is ülőmagasság?? Jövő héten megyek UH-ra, de már úúgy izgulok, hogy minden renben legyen.

Sziasztok.

W 17+1
wica

Akiren!

Tudod, hanyatt fekszem, és "tekerek" a lábaimmal. Kép Kép Tényleg a rendes biciklire gondoltam, de csak a sima bicikliúton a lakótelep körül. Azt már én is hallottam, hogy nem sima terepen nem ajánlatos. De akkor lehet, hogy tényleg maradok a hanyatt fekvős változatnál. Kép Szobabicikli híján...
Na meg beszerzek valami jó kis kazit, monjuk amit Drika mondott. Mostmár komolyan érdekel, ha ilyen jókat lehet nevetni rajta ráadásul! Kép

Pipocska!

Szerintem se aggódj! Itt már többen is mondták, hogy csomó helyen ezt elavult, megbízhatatlan módszernek tartják már,és nem is néznek Afp-t. De ha menni kell, hát megyünk. Szóval nyugi! Nincs semmi baj!

Cicmac!

Gratula az Uh-hoz! Ugye, hogy dobog az a kis szivecske? Kép

Viki
vikó

Judith!
Mesélj a napodról! Minden rendben ment? Én lassan lelépek, de kiváncsi vagyok mindenre, főleg ha képeid is lennének...
Üdv
Gem
13+3
gemini

S.O.S. válasz kellene, mert mennem kell, de elfelejetttem megkérdezni: a 14. heti UH még hüvelyi, vagy már "rendes" UH?

Gem
gemini

Attól függ, hogy milyen a doki gépe, és jól látja-e a dolgokat. Nekem is hason kezdte, de át kellett térni hüvelyire. Tehát bármi lehet.

W
wica

Pipocska!

Szerintem sem kell aggódnod az AFP miatt. A 0.7 MOM még a kissé csökkentbe tartozik. 0.5 alatt lehetne ok izgalomra, de még az sem döntene el semmit Kép Majd az UH mindenben eloszlatja az aggodalmaidat Kép A lényeg, hogy ha a doki azt mondta, hogy nem lehet baj, akkor nem is lehet, próbálj ebben hinni Kép

Akiren
akiren

Sziasztok!
Kész vagyok a visszaolvasással! Ismét pár órába telt!
Régi dolgok (ha már nem aktuális, akkor bocsi!):

Pizzamama!
Klasszak a képek!Kép

Vanda!
Te tiszta rajz-zseniKép vagy! Gratula ehhez a tálentumhoz!
TGYÁS,GYED: én úgy tudom, h. a gyermek születését megelőző év összes jövedelmét veszik alapul, így nem számít az általad írt átcsúszás.

3. és 4. és többedikKép gyermeküket várok!
Mély meghajlás, minden tiszteletem a tiétek!

Szamica!
Neked is gratula az ikrekhez!

Gemini!
Fejfájásra az én nőgyógyászom több folyadékot ajánlott, ami nekem be is jött.

Banyóci!
Örülök, h. minden rendben veled!

Anikó!
Nagyon édes a kisfiad! A ló is a tietek?

Inez!
A nagymamám pattogatott kukoricát evett, amikor sok volt a sava. Hátha a régi öregek tudnak vmit! Persze csak akkor, ha szereted!Kép

Klarissza!
Ismered Az aludj velem! című könyvecskét? Tavaly jelent meg. Szerintem érdemes átolvasnod. Talán segít megoldani a kisfiad alvásproblémáit.

Judyt!
Aranyos a pocakod! Kettőnek több hely kell!Kép

Javaslat (1. babát váróknak):
szerintem nem kell külön ollót venni a babának, ui. a bőrvágó ollótok tökéletesen megfelel a célnak. Mi is megvettükKép, de nem használtukKép. Hozzá sem lehetett férni Eszter körméhez azzal a lekerekített vacakkal.
A vízhőmérő sem igen kell, mert az alkarotok belső fele mindegyiknél jobban mér!
Hangsúlyozom, ez magánvélemény!!! Nem is drágák ezek a cuccok, de a sok kicsi sokra megy elve alapján, csak növelik a kiadásokat. Van még néhány ilyen dolog, de most csak ezeket tudtam megjegyezni a visszaolvasás során.
Vki(?) írta az ABC babakocsit. Annakidején mi is néztük, mivel elfogadható ára volt, viszont szűknek találtuk. Végül a PEG PEREGO mellett döntöttünk. Kifutó modellt vettünk, olcsóbban(!), és jól tudtam vele közlekedni boltban, városban, mozgólépcsőn, buszon ... . Kocsiban jól elfér, de nem lehet egy mozdulattal összecsukni. Most csak annyit változtatnék, h. nagyobb kerekűt vennék, mert annak jobb a rugózása.

Kicsit hosszú voltam, bocsi:
Márti
csmarti

Gemini!
Én is kútvölgyis vagyokKép. Ha megtudsz vmit a tornáról, szólj légyszi nekem is! Két éve még nem csinálták.
Kinél szülsz majd?
Márti
csmarti

Viko!

Biciklizhetsz nyugodtan, ha kulonosebb baj nincs a terhessegeddel. Egyeltalan nem tilos csak elesni nem kellenne.De miert pont most esnel elKép

Csmarti,
Koszi a fiamrol, azert azt nem, ez a kep a lovasiskolaban keszult, mar ket eve lovagol.

Kepzeljetek, tegnap gorcsoltem de nagyon es rengeteg munkam volt. Megsimiztem a babam ( akarom mondani a hasam) es beszeltem hozza kb 10 percig valamint enekeltem neki egy altatot. Beken hagyott majd ket ora hosszaig. KomolyanKépbolond vagyok?

Puszi,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Katyuska!

Köszönöm amit írtál.
Csajok, ma már bentvoltam a korházban a barátnőmmel uh-n Kép Le is fotóztam, elöször nem örült a dokinő, de aztán megenyhült, és beállította egy jó profilba a bébit Kép

Csmárti!
Találtam egy angyalföldi kismamás topikot az NLC-n, még jól jöhet! Kép Bár ott már "nagy" akár 3 hónapos gyerekek is vannak Kép De jó tudni melyik ovi-bölcsi milyen... mások szerint.

sziasztok!

Kép
krimo

Szia Katica!

részeről ok Kép Dupla forró csoki és két gömbölyű poci Kép
(mesébe illő Kép)

Drika
drika

Lányok!
A legfontosabb, hogy minden rendben van a kicsikkel.Kép
Egy kicsit csalódtam a 4D-ben, valahogy többet vártam tőle.De lehet, hogy ez egy babánál jobban élvezhető, mint kettőnél.
Nagyon nehéz volt őket meglesni, mert hol takarták egymást, hol pedig menekültek az UH elől.
Azt ajánlották, hogy még 28 hét előtt érdemes elmennünk, ha szeretnénk mégeszszer 4D-t, mert utáána már mégjobban takarni fogják egymást.

A képek itt találhatóak:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4265

A bababoltozásban is nagyot csalódtam.Debrecenben és nálunk Nyíregyházán sincs nagy választék ikerbabakocsiból, így muszály lesz felmenünk Bp.-re.De ez legyen a legkevesebb gondunk.
Nem vettünk semmit, csak nézelődtünk az árak felől.

Judyt
14+1

Judyt
KépKép
judyt

Krimo!
Köszi, megtaláltam! Már beszélgetünk itthon arról, h. Eszter mikor és hová menjen oviba. Nagy problémánk, h. Pocibaba augusztusban születik, s ugyanekkor van a beszoktatás az ovikba. Nem szerencsés dolog, ha ez a kettő egyszerre történik. Nincs ötletem egyelőre! Van köztünk óvónő? Vagy tapasztalt anyuka?
Márti
csmarti

Gemini
Ma voltam a dokinál és Ő is azt mondja, hogy nem lehet olyan idős a bébi, mint az UH-n írták, így visszaminősültem majd egy hetet. Jan. 27.-ére írt ki AFP-re, te mikor mész?

A jógás tapasztalatod engem is érdekelne. Tavaly a suliba óra után egy srác tartott nekünk jógát, de nem volt oktató. Nem mindegyik gyakorlatot tudtam megcsinálni, mert feszült a hasam, de nem árulhattam el még akkor, hogy terhes vagyok. Profi oktató biztos megtudja neked mondani, hogy melyiket ne csináld, vagy másképp.

Tornázni vágyók
Két ünnep között annyit feküdtem, hogy a végén alig bírtam járni, úgy fájt a csípőm. A munkahelyen egy kis mozgástól rendbe jött. Nagy a mozgáshiányom, így utánna néztem pár főleg a munkaidő utáni lehetőségnek, egyelőre internetről. Párat kipróbálok majd.
-Mozgásstúdió, IX. Baross u. 1 Tel:267-4885
-Hastánc, Szent I. krt. 10. 20/360-6237
-Kismama jóga, Őrs vezér, jogastudio.freeweb.hu
-Szent Imre Kórház, kedd 16.30
-Brendon (Klub?), www.brendon.hu, XIII. ker., van mindenféle torna
-Forma Med , VII. Wesselényi u., 479-0681
-Tornádó, V. Bajcsy Zs., 269-2945
Persze vannak még 5000/óra árakkal, illetve vizitorna 2000/óráért, de ezeket drágálottam. Sajnos nekem az itthoni torna szóba se jöhet, meg lusta vagyok egyedül csinálni.

Sziasztok:
Monika
13+1 (kb.)

mmónika

MMonika!
A jógáról majd pénteken beszámolok, remélem, a holnapi UH-mon mindent rendben találnak. Meg persze azt is szeretném tudni végre, hogy mennyi idős is a bébi.

Csmárti!
Dr. Szabó Tibor. És a tied? Te mikorra vagy kiírva? A terhestornának utánakérdezek,
Üdv
Gem
13+3 (4)
gemini

Judy!
Merre jártatok? A Kenguruba nem érdemes benézni, az nagyon drága. Van egy bababolt a piac mellett, egy a Nyugati u-n (buszpályaudvar felé) és van egy nagyon jó az Egyetem sugárúton, a Füredi kereszteződésnél. Én ott szoktam vásárolni. Sokszor van akció! A KARÁT-ban is jól lehet gyerekholmit venni (Cactus Clon termékek), megfizethető az áruk. Üdv: Letty+3,5 gyerek
Letty

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a bíztatást, és a tanácsadást.
Én is rájöttem, hogy hülyeség előre izgulni.

Vikka!
Üdv köztünk.

Inez!
Az nyaki redő 1.4 a 12. héten.
A 15.heti uh, pedig teljesen jó volt a doki szerint.

Judyt!
Szerintem helyesek a képen a babókák, igaz kicsit tumultus van, hogy ketten vannak, és már növögetnekKép
Hol csináltattad a képeket?
Ilyen sokat csináltak?

Johanna!

Ez tök szupi, hogy ilyen munkád van ahova majd a picikédet is viheted, de lehet, hogy mire oda kerülsz a meló el fog törpülni, és csak vele akarod majd tölteni azt a 3 évet.Kép
Most még én is ilyen munkamániásnak érzem magam.

Mj-Móni!

Köszi a pattis tanácsot, ezt a krémet szerintem kipróbálom.
Egyébként lehet, hogy valami kaja volt a ludas, mert mérséklődött a dolog.

Pizzamama!

Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen rosszindulatú
elkényeztetett nő fejfájást okoz neked, amikor így is van sok más dolog amin az ember bosszankodhat. Ráadásul neked még a párod sincs mindíg melletted.
Nagyon erős csajszi lehetsz.Kép
Én Laci nélkül talán begolyóznék. Ha rossz napom van, ő az egyetlen aki meg tud nevettetni, vagy nyugtatni.
Én igazából azon gondolkodnék el, hogy nem-e esetleg a csajnak van vaj a fején. Lehet, hogy ezzel akar valamit leplezni.?!
A kollégám felesége játszotta el velünk ugyanezt.
Csak ott az volt a szitu, hogy ő szült. Szerintem depressziós lehetett. Sajnáltam szegényt. Én fel is hívtam egy tisztázó beszélgetés miatt, mert tök ki voltam akadva a gyanusítgatástól. Sokra nem jutottam, mert csak a saját magáét fújta.
Egyetértek azzal a hozzászólásal is, hogy a főnök-barát is ludas.
Ne izgulj miattuk. Úgyis nemsokára hazajöttök. Nem?Kép

Kép
Kép
pipocska

Akrika!

Köszi, szerintem tök jók az árak!
Jézusom!
Már ennyi az idő?
Na jó éjt!

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!!

Most csak röviden,és az ikres mamáknak irok. Pakolgattam a régi újságjaimat,és a 2003-as júniusi Kismama újság ikerszám volt. Van benne iker babakocsi körkép,és pár ikres családdal készült interjú,meg talán még 1-2 cikk. Ha esetleg valakinek a közelben meg vannak a régebbi újságok, talán érdemes átolvasni, ezzel is telik az idöKép

Barbi
17+6

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lányok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. 2005 júniusára várom a babámat. Jó lenne időnként "beszélgetni" Veletek, hogy gyakorolhassam a magyar nyelvet. Évek óta Ausztriában élek.
Üdv mindenkinek: Betsy (17+6)
Vendég

Szia Betsy!

Jól látom, pont egyidösek vagyunk???Akkor te is esetleg június 10-re vagy kiirva?
Micsoda tömeg, már négyen vagyunk arra a napraKép
Üdv itt, és gyere, amikor csak tudsz,majd kifényesitjük a "magyarodat"Kép

Barbi

Kép
Kép
barbi

LANYOK!!!
De hogy nektek mennyire igazatok van, hogy a fonokom a ludas az egeszben!! Megkaptam a valaszlevelet!! Most ide is masolom:
"I am so sorry Noemi - i was just kidding and i thought that you would understand my sense of humor . . . lord sweet heart.
I was just joking around and i apoligize if it hurt you."
Aki nem beszelne angolul annak a foritas roviden az, hogy az idiota, csak viccelodot!!! Hat ez nem jol sult el. Irtam neki, hogy jobb ha menekul, mert ha csorog a telefonja es az en szamomat latja rajta, akkor nagyon el lesz latva a baja. Huu, nagyon csunyan ki fogom osztani, hat hogy lehet ennyire hulye?? Ez nagyon rossz vicc volt, raadasul tenylegesen azert, mert meg hiheto is az elkenyeztetett muveszlelek felesegerol!!!
Na, mindenesetre ennel jobb hirt nem is kaphattam volna. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
pizzamama

Volna egy egeszsegugyi kerdesem... Olvastam mar itt sokmindenrol, de a foginyverzest meg nem emlitette senki. Nekem sosem volt bajom a foginyemmel es mostmar ket hete minden alkalom a fogmosas borzalmas. A fogselyemhez mar hozza sem merek nyulni, mert tiszta horror lesz a furdoszoba. Kép C vitaminbol hiany nincs, az egyetlen dolog amit allando jelleggel kivanok, az a citrom (ja meg a jalapeno), ugyhogy legalabb napi fel citromot elfogyasztok csak ugy magaban. A szajvizet hasznalom egyfolytaban nehogy elfertozodjon, de azert jo lenne tudni, hogy ez masnal is elojott-e.

Pmama&Pooch (akinek a fickandozasat meg mindig nem erzem Kép )

KépKép
KépKép
pizzamama

Szia Betsy,

Udv, mi 17+elvesztettem a fonalat a napoknal de ha minden igaz akkor....5 vagyunk.
A magyar miatt meg ne, aggodj, visszajon az. Nekem is megy mint a karikacsapas. Tudod mi a nehez neha? Nem irni, hanem beszelni! Egyszer teljesen varatlanul belefutottam magyarokba, akik atutazoban voltak, hat ne tudd meg. Olyan hulyen ereztem magam, mert akcentussal beszeltem. Nem a kiejtesemmel volt a baj, hanem ahogy a mondtaokat szerkesztettem. Akkor teljesen elszornyulkodtem magamon, es villamgyorsan nekialltam megint magyarul olvasni, es magyar radioadokat hallgatni az interneten keresztul. Azota helyre razodtam, Neked is ajanlom ezeket. Nekunk majd egy dologra kell figyelnunk nagyon!! A babainkat is meg kell tanitani magyarul!! En akarom hogy a gyerekem tokeletesen beszeljen magyarul. Borzaszto lenne, ha mamanak angolul kene beszelnie az unokajahoz...

Pmama&Pooch

KépKép
KépKép
pizzamama

Pizzamama
Akkor most már nyugi Kép! Vannak ilyen emberek, akik viccesnek gondolják magukat, és nincsenek tekintettel arra, hogy terhesen esetleg még érzékenyebben reagál az ember a hülyeségekre. Azért örülök, hogy ez lett a vége, és nem egy komolyabb probléma!

Betsy
Üdv nálunk!

Pipocska
Akkor szerintem semmi gond az AFP-vel. Több helyen olvastam már, hogy ha eltérő értéket mutat, az nem feltétlenül jelent rosszat, főleg, ha az ultrahang jó. Nyugi Kép!

Puszi
Adri
adri77

Pipocska!

A 17-i felkészítő hány órakor lesz?
És érdekelne, hogy a mostani felkészítőn apukák voltak-e? Te vitted a párodat?

Köszi
Akiren (20+1)
akiren

Pipocska!
A képeket Debrecenben egy magánrendelőben csináltattuk.Kép

Judyt
14+2

Judyt
KépKép
judyt

Kedves Lányok!

Információra lenne szükségem. 7 év után mikor elterveztük, hogy gyereket szeretnénk, ősszel eltűnt a nőgyógyászom (szó szerint)akihez jártam. Az internetről vadásztam új név után, aki a Szent Imrében vállal szülést és jó vélemény van róla, meg is találtam Dr. Balogh Tibort. Hozzá jártam eddig, de tegnap kiderült, hogy Ő júliusban és augusztusban nem vezet szülést. Így kereshetek új dokit. Ha tudtok jó fej, szimpatikus, megbízható, lelkiismeretes doktort a Szent Imréből, akkor írjatok nekem.

Előre is köszönöm:
Monika
13+

mmónika

sziasztok!
Pizzamama!
Nekem is van gond az inyemmel voltam a fog dokimnnál azt mondta,hogy a bébi miatt van mert vérzékennyeb ilyenkor az ember és gyulladás csökentő szájvizet adott rá (corsodylt).Nincs más tehendő csak kellemetlen.
Holnap,megyek a Praxisba 4Dre,olyan kiváncsi vagyok már!
Judyt!
Nagyon édes ez a két pici nem mondták a neműket az Uh-on?
Rita 14

rita77

Gemini!
A mi orvosunk Dr.Tóth Ferenc. Több barátnőm szült Szabónál, nagyon elégedettek voltak vele. Ő uh-oz téged vagy másik orvoshoz kell menned?
Mi vmikor aug. közepén szülünk. Nincs még pontos időpont, m. kisebb, mint a számított időpont. Sajnos Tóth dr. szabin lesz aug-ban, így a szülésznő lesz a biztonságot nyújtó személy nálunk. Ha minden rendben lesz, mint Eszternél, akkor elég is lesz ő. Mit gondolsz, felkéred vmelyik szülésznőt? Én kettőt tudok ajánlani, ha érdekel.

Szia Betsy!
Üdv közöttünk! Milyen kismamának lenni Ausztriában? Mesélsz egy kicsit a gondozásról? Hol fogsz szülni? Nem te vagy az egyedüli külföldi, vannak kismamák Franciao-ból, Kanadából, Kuvaitból. (Bocs, ha vkit kifelejtettem!)

Szép napot mindenkinekKép: Márti
csmarti

Pizzamama!
Én is a Corsodyl szájöblítőről hallottam nagyon jókat! Sokat nem szabad használni, mert árthat a szájflórájának, nagyon erős! Talán lehet kapni nálatok is!?
Sok primitív ember él a világon, de te csak nevess rajtuk!!!Kép

Márti
csmarti

Rita!
Drukkolok az UH-hoz.Kép
At egyik babára mondták, hogy talán fiú, de még nem 100%.
Remélem majd 2 hét múlva, ha megyek a dokimhoz, akkor már fogjuk tudni.Kép
Ha tudsz tenyél majd fel képet.Kép
Judyt
14+2

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok,

Aki a Praxisban volt: Elore kellett kerni hogy kihez szeretnetek menni? Es ez a Gyorfy Matyas,a kirol jokat hallottam, o orvos vagy szonografus?
Epp most keszluk bejelentkezni.

A kismama jogarol en is jokat hallottam, de tolem az Ors vezer tere eleg messze van, nekem itt a Deli pu, Moszkva ter, esetleg Moricz kornyeke lenne jo. Mar nagyon ideje lenne elkezdeniKép

Csajok, nekem akkorat nott a hasam par nap alatt, most van az hogy csakis kismama gatyoban erzem jol magam. Meg nem mopzog sajna, illetve erzek vmi furat neha, ilyen kis kaparaszasfelet.

Gratulakol a szep uh-khoz, mi csak jan 17-en megyunk sajna a genetikai uhra. Azutanra idozitem a 4D-t is. De mindenkeppen orvshoz szeretnek menni!

Banyocival mi lehet?? Remelem jol van!
LenocsKép persze hogy nem felejtetteunk el! BAr ha belegondolok, en is egyre ritkabban tudok irni Kép, sajna a melo az oka.

Pizzamama, nem semmi ez a fonok! visszavago Kép!
Egyebkebnt szerintem egyidosek vagyunk (en jun.15re vagyok kiirva, bar eddig nem modositottak a -1 het miatt)

Hivogatom a Schopf-Mereit, de nem neszik felKép. Hetfon volt az afp vervetetelem, de en fel vagyok keszulve a rossz hirekre is (a -1 het miatt).
Na udv mindenkinek:
Timi
(17+1)
splendida

Ez vicces, hivom megint a Schopf-Mereit. Azt mondjak sajnos csak deltol tudja megmondani, mert elment az aramKép. nem tul kellemes szitu..
splendida

Timi!
Türelem!Kép Már csak 2 óra!Kép
Márti
csmarti

Sziasztok Kép
Kezd domborodni a pocim!

Csmarti Kép
Köszi szépen Kép Reméljük trónörökösbe is szorul majd vmi hasonló készség Kép, persze ha apjára üt, akkor fakezű Kép lesz. Kép Viszont az ő jó tulajdonságait szívből kívánom, hogy örökölje a babónk.
GYED ügyben nem tudom... Tgyásnál biztos, de gyednél is? A munkaügyes lányok csak nem vezettek félre, ők biztosan tudják, s nálunk rengeteg a kismami. Kép Azért majd megpróbálok utánanézni.

Pizzamama Kép
Nem hiszed el, de tegnap még eszembe jutott, hogy hogy is volt ez a sztorid, és arra gondoltam, mi van ha a pasi találta ki az egészet?......... szóval mit is mondjak, azért elég rossz tréfa volt.
Képzeld, az este egy kiflit bevágtam jól megspékelve gyulai kenőmájassal KépKépKépKép Annyira jól esett Kép!
Szerintem van benne vmi, hogy ilyenkor azt kívánjuk meg, ami 'hiányzik' a szervezetből (mivel én vashiányos vagyok, a kenőmájasban meg ugye sok vas van).

Judyt Kép
A lényeg, hogy minden rendben van a babáiddal!!

Splendida Kép
Azért csak van vmi generátor ott, egy kórház nem maradhat áram nélkül...

Vanda
(még mindig náthás)

Vanda

Kép
vanda

Lányok,

Mzx-Monitól ki is vette át a táblánkat?

Olyan jó lenne látni, ki hol tart Kép

Puszka

Vanda

Kép
vanda

VAndaKép
A domborodni helyett azt olvastam hogy dorombolniKép Bár azt hiszem nem te voltal a "rühes macska" KépKép
Az enyém is domborodik rendesen, most vettem fel egy kardit, és nézegettem magam percekig a tükörben. Az elmúlt napokban drasztikusat nőtt a pocim, ez kétségtelen.
Ja, gondolom nem marad az egész kórház áramtalanul, nem lennék most a műtőben ha így lenneKép

Igen, tényleg jó lene látni ki hol tart. Szegény Móni, mindig szigorú fekvésre van ítélve??

Be akarok jelentkezni a Praxisba, de tök tanacstalan vagyok kihez kellene, egyáltalán kell kérni hogy kihez kerüljek??

ciao
T.
splendida

Splendida Kép

Szerintem az lesz a legjobb,ha felhívod a Praxist és megkérdezed hogyan is működik ez a dolog, biztosan egy asszisztensnő veszi majd fel, ő fog segíteni és rákérdezhetsz arra is, hogy kik dolgoznak ott, kik közül választhatsz, ha egyáltalán kell választani.
Ez csak egy ötlet a részemről, én biztos így csinálnám Kép

Puszi
Adrienn (18+3)
adrienn74

Splendida Kép
Dorombolni is fog egyszer remélem Kép
Nem,nem én viszketek mint egy "rühes macsek" KépKép
Neked a hasad hogy domborodik? Méhed környékén, vagy úgy gyomorból, rögtön borda alatt?
A Praxisba Győrffyhez jelentkezz, őt isteníti mindenki Kép Szép képeket csinál, és alapos!! Szerintem ő doktor is, de biztosan ért a radiológiához (szonográfia? mi a kettő között a különbség?) is!!
Kórházban dolgozol?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok mamaik,Kép

Valaki már írta, hogy mikor kell a Praxisba telcsizni, mert soha nem veszik fel. Hát tényleg nem! Úgyhogy én a MOM parkba irtakoztam be 4D-re jövő csütörtökre.

Adrienn74,

Bár azt mondtam, hogy 2 hetet várok, sajnos nem bírom ki, muszáj tudnom a nemét!Kép Szörnyű milyen türelmetlen vagyok! Péntekre akartam eredetileg és akkor tudtam volna férjestől menni, de így egyedül megyek. Kár!

Puszi

Katica
19
katica78

próba küldés
gömbölyû

Lányok!
Nem tudjátok, h. mikortól emelkedik a családi pótlék összege? Eszter után jan-ra még a tavalyi összeget utalták. Családbarát kormányunk még ezen a 2-300(?) Ft-on is spórol?

Márti
csmarti

Katica78 Kép

Örülök, hogy bejelentkeztél a MOM parkba, ott volta a kolléganőm is és nagyon meg volt elégedve, nagyon ajánlotta nekem is, csak nekem messze van. Bár ki tudja? Ha a Praxist nem fogom tudni elérni, akkor én is oda megyek majd. Nekem még előttem van a genetikai hétfőn, utána szeretnék majd menni.
Szorítok, hogy megtudd a Baba nemét!!! reméljük nem lesz szégyenlős és nem fog titkolózni Kép

Lányok!

Ma reggel úgy fájt a hasam, nagyon megijedtem! A jobb oldalon a medencecsontom mellett közvetlenül kétszer akkorát görcsölt, hogy azt hittem megőrülök. Aztán elmúlt... Mi lehetett ez? Arra is gondoltam, lehet, hogy esetleg hasmenésem lesz, de eddig még semmi híre.

Puszi mindenkinek
Adrienn (18+3)
adrienn74

VAndaKép

Nem kórházban dolgozom, hanem egy kémiai kutatóban (ill. csak egy vanKép) Bár most épp itthon "dolgozom", legalábbis próbálkozom.
A hasam? hát ez nem könnyű kérdés, mert előtte is volt pocim rendesen. De inkább alul terebélyesedik a méhem körül. Neked?
Rühes macsekról jut eszembe: ma reggel úgy ébredtem, hogy viszketett a hasim.. Kép
Igen, mindenki ezt a Györffy Mátyást dícséri, de hallottam vmi jó genetikus doktornőről is, aki nagyon alapos, de még nem tudom a nevét.
Ja, nem tudom mi a kül a radiológus és szonográfus között. Szonográfusról csak most hallottam mikor terhes lettem..

egyébként én meg pont a MOM parknál lakom, de eszembe se jutott ide jönni uh-ra, pedig lehetne úgy látszik..

na pussz,
T.
splendida

Kedves Babavárók!

Már régóta olvaslak Titeket,nagyon édes társaság vagytok,remélem nem baj,ha csatlakoznék Hozzátok.Pár hónapja költöztünk fel Pestre és senkim sincs akivel megbeszélhetném a várandósság örömeit,kérdéseit aggályait.Persze a Kedvesem is imádnivaló,de Ő mégsem vár babát ugye!

Sajnos anyukám már nem él,ugyhogy minden tapasztalatot könyvekből probálok megtanulni,de hat az azért nem az igazi.Például babaholmik beszerzését az internetrol irtam le ,de gyanítom fele felesleges pénzkidobás.
Kicsit Magunkról:17 hetesek vagyunk,junius 10-re vagyunk kiirva.Már nagyon várom!Ha kisfiu lesz Kendének fogják hivni,ha lány akkor Csengének.

Dolgozom ugyhogy egész nap gépkozelben tudok lenni.Szép napot Nektek és a Picurkáitoknak!
gömbölyû

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?