Sziasztok!
Mára nagyon jól vagyok, s gyermekem is virgonc, reggel óta zsezseg szinte egyfolytában!
F.Kata
Nem lesz nagy, azt mondta az orvos. Már nem nagyon hizik, inkább érik a baba. Mondjuk én hatalmas voltam (3600 gr és 57 cm), a Papa pedig koraszülött, 7 hónapra. Na ebből mire lehet következtetni?
Szerintem semmire
De - sokkolásképpen - ha arra gondolok, hogy a 89 mm BPD mekkora körkerület, na akkor megijedek
Pocakkörméret 96 cm. Asszem a legkisebb, ahogy a Tiéteket olvasom. Az orvos erre nem mondta, hogy kicsi lenne...tehát NE AGGÓDJ
Mariann
Nádja viszont igazán szép nagy lánynak tűnik
Várom a képeket
Láttatok valamit a pofikájából? Az ágyneműhuzat és a Bogi-féle zsebes izé kész, majd lefotózom és felteszem az albumba. Most vasalom éppen őket
Móni
Nagyon szépek vagytok! Tetszenek az esküvői képek!
No meg persze Balázska is a lábacskáival.
Tündi
Te szegény...Nagyon fáj az a fog? Nem lehet a szülés utánra hagyni, s akkor az egészet rendbe tetetnéd? Lekopogom, az én számban is lenne mit alkotni a fogorvosnak
, de úgy döntöttem, a szülés után, ha már szalonképes leszek elmegyek és hozza rendbe egyszerre.
Darla
Írok majd mail-t
Méretek néhány üzenettel fentebb, alakulunk.
Találkozó a doktor úrral 2 hét múlva, azaz március 4-én, még a rendelőben, majd rá 1 hétre, de akkor már a kórházban. Szülés időpontján nem változtatott, bár szerinte sem valószínű, hogy később érkezne. No, majd meglátjuk. Feje már jó mélyen van, de még nem rögzült.
Gabi
Jó úton haladsz a 2100-el
Még azért birja ki Rékababa egy kis ideig!
Andival ma beszéltem, Lili baba adatai (F. Kata, szintén 36. heti adatok):
BPD 87 mm
Súly kb. 2500 gr
Lili még mindig farral fekszik, igy Andi megkapta a leckét: gondolkodnia kell a szülés lehetőségei között: faros szülés (mivel nem lesz nagy a baba) vagy császár. Én bízom benne, hogy megfordul, hiszen olvasni, hallani olyanokat, hogy akár a 38. héten is képes rá a baba!
Andi jól van, ma jönnek hozzám, cumit cserélünk
Ő vett 2 db "cseresznye-cumit" én pedig 2 db "lapos-cumit". Elcserélünk 1-1-et
Pusz Nektek! Itt olyan szépen süt a napocska!
Gabi, már ihatom a finom málnalevél-teát?
Szilvus
ma 36