Sziasztok lányok!
Most van egy kis időm a reggeli kávé mellett.
Hihetetlen, hogy egy nap mennyi mindent kell csinálnom és semmi időm írni nektek. Ha meg is nézlek benneteket, utána már írni nincs időm. Minden nap történik valami, és minden nap jövök megyek. Múlt héten meghalt a winchesterem a gépen, és minden adatom elveszett. Még az internetes linkjeim is a böngészőben.
Még jó, hogy a céges laptop ment tönkre, ment megőrültem volna ha az itthoni gépünk.
Nagyon szépen köszönöm a Névnapi köszöntéseket!!
Nálunk nem lesz gyereknap, illetve lesz, csak nem hivatalosan az. Vasárnap tartjuk a lányok születésnapját családilag. Úgyhogy van mit dolgoznom ma. 16 emberre főznöm kell.
Csinálok minestrone levest, sajtos, tejszínes csirkét, rántott húst, majonézes krumplit, hasábburgonyát, salátát és lesz mindkét lánynak egy-egy torta.
Mindezek mellett ma este megyek leánybúcsúra. Úgyhogy képzelhetitek holnap milyen nyúzott leszek.
Jövő héten meg esküvő lesz.
És persze, hogy mi lányok meglepjük a menyasszonyt. Dekorációként csinálunk papírból Japán cseresznyevirágot.
Hajtogatni kell. Én is bevállaltam 80 darabot. De persze nem tudtam, hogy egy darab 10 perc alatt van meg, így a gyerekek+munka+háztartás mellett még hajtogatok is.
Lányok jól vannak. Kutya bajuk. Csupa mosoly, nevetés, és jókedv.
Imádom őket.
Naponta 10 x hangzik el, hogy "anya szeretlek", úgyhogy sokszor elpityeredek.
Főleg Lili mondja, de olykor a Kitti is szalad hozzám, és mondja "én is , én is".
Továbbra is egész nap kint vagyunk, sokat játszunk, rengeteget biciklizünk. Sajnos az új biciklimmel, amit vettem nemrég, rámentem egy hibás vízelvezető rácsra, amit nem lehet kikerülni, és annak olyan szélesek a rácsok közötti rések, hogy belement a kerekem.
Hát volt is baj. Felnicsere, gumicsere. De már készen van. Még jó, hogy nem borultunk fel Kittivel. Írtam is a Polgármesternek egy levelet, hogy tarthatatlan az az állapot, nem beszélve arról, hogy az kerékpárút, és a gyerekbiciklik is veszélyben vannak. Egy óra után kaptam egy levelet, hogy másnap intézkednek, hát kiváncsi vagyok. Majd megnézem.
Megszerveztem Lili gyerekzsúrját. JÚnius 14-én lesz. 24 gyerek van meghívva!
Még így is vannak kihúzva a listából. A kertben egész jól elférünk ennyien, csak legyen jó idő. Persze bent is egy kis átrendezéssel végszükség esetén. Csak az utcából 6 barátnője van.
Szóval megoldjuk.
Csinálok programokat. Lesz tombola, játékok, arcfestés, lufik. És egy figurás torta, ami persze nem hercegnős, hanem csak a Sebastian a rák. Lili választotta. Nagyon szereti az állatokat.
Lili elkezdte a népi táncot. Legalábbis 1 hónapot, mert későn tudtam meg, hogy van és véletlenül jött. A művelődési házban tartják és egyik nap ott bicikliztünk el mellette, Lili hallotta a zenét és az éneklést és kérte nézzük meg. Bementünk és pár perc után Lili kérte, hadd menjen ő is táncolni meg énekelni. Így kezdődött. Nagyon élvezte és nagyon ügyes volt. Egy nagyon kedves erdélyi vagy roma vagy cigány asszony tartja népi ruhában, gyönyörű hanggal. Sokat énekelnek népi dalokat és tanulják a táncot is. Nagyon élvezi Lili, és nagyon ügyes is. Úgyhogy szeptembertől járni fog rendesen.
Kittike is jól van. Rengeteget beszél már és sokat énekel.
Lili meg saját maga által kitalált vagy költött dalokat énekel. Nagyon ügyes.
Na, megyek is, mert mennem kell csomagolópapírt vásárolni és elkezdem a főzést holnapra.
Hozzászólásokkal nem igérek semmit, de jövök ahogy tudok!
Sok puszi mindenkinek Rita
Ui: Mírának kicsit késve de Nagyon Sok Boldog Bévnapot kívánok!!! Eszternek tegnapra úgyszíntén!!!
Marcinak utólag Isten Éltessen Sokáig születésnapja alkalmából!
És Zsombor-hoz sok gratula! Sok sok jó egészséget, boldogságot kívánok!