Sziasztok!
Hát nem ígérem,hogy mindenre reagálok,a felére sem emlékszem.
Orsikám:"Te is fiam,Brutus?"
Eddig azt hittem,csak én vagyok ilyen.Ez az állandó depi,aztán meg nagyon szégyellem magam,mert valszeg jó dolgomban már nem tudom mit csináljak!
Egészséges gyerekek,szupi férjecske,segítőkész nagymamák.....
Mi volt tegnap a TV-ben az a megrázó sztori?Torkod hogy van?
Kitartás pirula postázva!
Azt a bogyót szeded,amit nekem is ajánlottál?
Autó:
Mensi:
Nekm mindig megjött szülés után 3 hónapra,de nem lett ilyen hosszú,és viszonylag rendszeres volt.
Pedig szoptattam Bencét elég sokáig:
Vera:itt is jobbulást,és köszi a pü-t.
Aranyos vagy,hogy hiányoltál!
Én is nagyon szeretnék elutazni kettesben apával( pont jövő héten leszünk 20 évesek),de nem merném anyuékat megkérni,mert Bence biztos kiborulna nagyon. Még soha nem voltak nélkülünk egy éjszakát sem.
Amikor én kórházban voltam,Attila azért velük volt.
Manó:mi van Hannával????? Most láttam a Híradóban a Rota járványt(vagyis nem járvány,csak sok beteg? )Ugye nem az?????
Kicsit én is aggódom Bence miatt,mert szerintem elég kicsi(92-es ruhákat hord még mindig),és a súlya is stagnál már régóta(14 kg).De a doki mindig nyugtat,én meg nem akarom erőltetni a kivizsgálást egyelőre.Hannánál csak vérvétel volt?
Te sem vagy öreges szerintem,(bár még nem találkoztunk élőben sajnos),de azt hiszem én vagyok a rangidős köztetek!
Nemrég volt pont ilyen étkező akciósan azt hiszem 25.000,- asztal négy székkel.Ez nagyon jó ár!! Csak mondom a tálalószekrényt is cserélni kéne,az pedig nagyon kicsi ebben a színben.
Mese:örülök,hogy meggyógyultatok!
Ezeket a gyógymódokat én is ismerem,az a baj,hogy a barátnőm (akivel jókat lelkizünk)napközben dolgozik,délután és hétvégén meg igényt tart rám a családom.
Pedig már mondogatom Neki,hogy nagyon kéne taliznunk!
Hú,de mákos vagy,hogy még nem hánytak a gyerekeid!Ez az,amit én sem bírok,ez apa reszortja!
Én melléjük rakom a taccsot.
Málna:olyan jó,hogy megint jössz közénk!
Milyen volt a hétvégétek?
Örülök,hogy jobban vagytok apud miatt!Én is megnéztem apósomat,mielőtt elvitték,de nem álmodtam ezzel a képpel.Épp a napokban álmodtam Vele valami jót!
Nekem egy barátom halt meg a szemem láttára 21 évesen,és a mai napig bánom,hogy nem mentem oda hozzá elbúcsúzni.
Egcsi:hogy sikerült apa útja? Fiúk mit szóltak hozzá?
Egyelőre nem tudom hogy fogjak hozzá a külön altatáshoz,úgy érzem,most nagyon megsínylené.Mondjuk így meg én fogom.
Rita:nekünk nincs diavetítőnk.
Fejfájásod?
Andrea:hú,ez jól hangzik,jó kis program lehet!
neked nem küldtem képeket?
Na,ennyire futotta,puszi a többieknek is:Anikó