Sziasztok!
Köszönöm szépen a dícséreteket,még én sem tudok betelni a látvánnyal.
Igazából élőben még jobb,mert ugye panel méretek miatt nem tudtam rendesen fotózni.Az előszobát nem is sikerült igazán,mert valahogy nem fértem hozzá.Ott van a gyerekek kőzet és kristálygyűjteménye,hát nagyon hangulatos!
Ha belép valaki a lakásba,meg nem mondaná,hogy panel 9.emeleten van szerintem.
Igen, a kádon TV van
,apa évek óta vágyott rá. Valahogy mostanában nem kell a gyerekeket elzavarni fürdeni.
Egcsi:boldog névnapot Bercinek! Vagány a sérója!
Fránya betegség! Jobbulást Nektek!
18 fok:de jó Nektek!
Apjukod nagyon rendes!
Nagyon pedálozik utazás előtt,ha még a kakit is kiszedte.
Nagymamám is azt mondta,hogy Ő még csak újságban látott ilyen konyhát.
Orsi:édes a szerelmes sztori!
Ezek szerint már túl vannak a bemutatkozáson anyóspajtinál.
Timi:a fene ezt a sulit!
Betegség is.....hát nem irigyellek!
Jobbulást oda is!
Andrea:én is bírom már ezt a jobb időt!Táncvizsgáról sajnos lemaradtunk,mert épp beteg voltam.
Legközelebb szerintem májusban lesz.De járunk folyamatosan,és nagyon élvezzük!!! Tegnap már swinget és quick stepet is tanultunk (remélem jól írtam)
Nagyfiad tortúráját sajnálom.
Dávidot ennek ellenére ott hagyod?
Szüleidet nagyon sajnálom,remélem nem lesz semmi baj!
Vera:írtam.
Koncert szerintem nagyon sz@r volt.Mint kiderült,kb.6-7 számot ismertünk csak.A hangosítás borzalmas,torz, a világítás primitív,szóval egy nagy nulla volt az egész!!!!A zenekar egyébként mindent beleadott,de szerintem értékelhetetlen volt az összhatás!
LÁnykád tündéri!
Tényleg szépen javul Bálint bőre.
Manó:édesek a lányaid!
KOncertet fentebb írtam.
Rita,Mese:nagyon irigy vagyok a bálért,én még soha nem voltam ilyenen.Pedig imádnám a szép ruhákat.Régóta vágyom rá!
Mese:Olaszország húha,de irigy vagyok ezért is!Én már egy kétnapos vidéki túrát is nagyon értékelnék apácskával kettesben,de gyermekeim még a táncóráinkat is nehezményezik.
Nem lesznek már túl kicsik azok a képek?
Rita:édesek!!!!!
Eszter nagyon régen járt erre.
Na,most már mennem kell,így is túlteljesítettem a tervet.Na meg a többire nem emlékszem.
Puszi a többieknek is:Anikó