Andi005! Mennyi kék szemű gyerek van itt! Nagyon cuki Petra!
Edit! Nem semmi lányod van, hogy így elalszik! Nagyon édes!
Ciripke! Majd, ha lesz időd, írd már meg, milyen allergia vizsgálat volt a gyerekeidnek! Köszi! És tök jó, hogy egy császár után a másik kettőt "simán" szülted.
Kiri! Én Levivel kb. ugynígy jártam, már vagy 10-en ott álltak mellettem (még rémlik, hogy mintha hallgató(k) is lett(ek) volna, és mindenki csak azt kérdezte, hogy nem kell nyomni, én meg mondtam, hogy nem. Nagy nehezen kitágultam, erre kiderült, hogy elfordult a gyerek, nem volt beilleszkedve a feje, így aztán gyors kapkodás, és vittek a műtőbe. Rékánál lett volna esélyem a hüvelyi szülésre, de vele húsvéthétfő reggelén vérzésre ébredtem, siettünk be, részleges lepényleválásom volt, ami percek alatt teljesen le is válhat, így fájások nélkül vittek a műtőbe. 3-adjára pedig programozott császárom volt.
2. és 3. gyerek szoptatása: szerintem nem lehet ugyanúgy igény szerint, mint az elsőt. Nálunk legalábbis így volt, Levi sokszor komfortcicizett, a másik kettő csak célirányosan kajára használja/használta. Meg is lett az eredménye: Levikém 2 és fél évesen hagyta abba, amikor kiderült, hogy kistesó lesz...Már bölcsibe járt, én dolgoztam, de reggel és este még kérte. Réka már 15 hónaposan magától abbahagyta, Boti pedig még vagy 4-szer szopizik, de iszonyú hamar kiszívja, és ki is köpi, nem cumizgat rajta.
Kikuka! Ez nagyon szomorú.
Sajnálom a kisbabátokat! Mi történt vele? Persze csak, ha publikus. Akkor Te is 3 császáron vagy túl, sorstársak vagyunk!
Mogyo! Én is kivi vagyok, mit tud ez a kutya!
Anett! Hidd el, én sem érzem sokszor azt, hogy erre születtem, főleg ha szétvet az ideg...De azért nem bántam meg! Tényleg az a jó, hogy ők már egymással elvannak, mégha vannak is viták. És Botinak már az szórakozás, ha nézi, hogy a nagytesók mit csinálnak. Őt nem kell nagyon szórakoztatni.
Nos, mára ennyit belőlem. Holnap és holnapután meggyet szedünk, péntek 3-ra le kell szedni 6 fáról a korai fajtát, mert van rá vevő. (összesen tizenvalahány fa van, a többi 1 hónap múlva érik) Így aztán nem leszek, mert magunknak is akarok egy pár üveggel eltenni. Jóccakát!