Jó reggelt mindenkinek!
Léni 7-kor ébredt (21.30-kor került az ágyikójába:) és csak 100 ml-nyi tápszert kért, most próbálkozom odaadni a maradékot, de kevés sikerrel.
Nagyon meleg van ma is, bár reggel is szakadt az eső, de fülledt idő lesz tuti. Nekünk csak a kocsiban van klíma, az mindig megy, de csak lájtosan, mióta náthás lett Babszem Babó. Muszáj, mert megsülünk benne. A házunkban szerencsére még nincs meleg. A hálószobák ablakain zsalugáterek vannak, így jól megvédnek bennünket a napsütéstől. Kánikulában ki sem nyitom őket, bár ezt a virágaim bánják...
sajnos némelyik haldoklik...
Vannak még ventillátorok is, de azokat csak legvégső esetben akarom bekapcsolni.
Zsu:
Ja a tegnapi főzéskor tényleg be kellett volna kapcsolni a legnagyobbat, mert úgy izzadtam mint egy ló
A főzésről annyit, hogy nem minden nap tudok ilyen kajákat produkálni, mondjuk úgy 2-3 naponta, amikor már túl vagyok a házimeló nagy részén vagy nem kirándulunk éppen egyik rokonnál sem. Mellesleg törekszem a "tökéletességre" a főzés terén is, néha mondjuk nehéz a dolgom, pl. ha egy fránya fog pont Léni ínyét próbálja áttörni...hmm ilyenkor megteszi a krumplistészta vagy a sajtostészta is főmenünek. Gondolkodom rajta, hogy rendelek kaját, de még halasztom, legvégső esetekre...
Zsu:
A micis fal már 90%-ban kész van, de hiányoznak még gallyak, levelek és lepkék róla..majd küldöm ha elkészkült. Most varrahatnékom támadt..Apa állandóank ki van akadva, hogy mit varrogatok, alakítgatok stb.. csak fárasztom magam. Most kapott Léni egy nagyon cuki napozót, olyan "tubigatya", de szorítja és ugye én nem tudom már visszacseréltetni, így nekiálltam alakítgatni. Jól is sikerült, de kb. 1 órát görcsltem vele...
Most meg elkezdett ismét esni az eső, pedig 12.00-kor indulunk Lénával agility kutyabemutatóra, megint lesz egy, tegnap is volt. Oda hármasban mentünk, ide kettesben. Konferálni fogok, de ha így esik nem tudom mi lesz belőle