Azt hiszem, amíg nem süt hétágra a nap, mi nem keveredünk ki. Szabi éjjel elkezdett köhögni, iszony csúnyán. Nem mertem kimenni a szobából sem, olyan csúnyán vette a levegőt. Reggelre semmi, még dokit sem hívtam, elfelejtettem a rendelési időben, hogy bmi baja volt.
Még van egy napunk az antibiotikumból, lassan végigpróbáljuk a magyar piac nyújtotta lehetőségeket.
Sági,
Milyen jókat tud beleharapni! Szép fogsora van már ilyen ifjú korban is.
Játszóház:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy hajlandók fertőtleníteni a játékokat.
Max ha nagyon foltos, kimossák, de még tán ez is erős. Én a plüsseinket mosom kb fél évente, de a játszóházba, ahova járunk, egyszer nem láttam, hogy tisztábbak lettek volna a lestrapált játékok, mint az előző héten.
Május,
Jobbulást, KM!
Helga,
Ékezetek nélkül jól néz ki az "iszonyatosan nyugis volt"
Nekünk van Ikeás és asztalra szerelhető is. Natival jó volt az asztali, de Szabi kisebb, és már nincs hely az asztalnál egyébként sem. Mindkettő nagyon jó volt. Az Ikeásban van öv, csak valahova elkevertem...
A legjobb szerintem benne a tisztíthatóság, mert beemelem egyik kezemmel a mosogatóba, másikkal lemosom a tálcáról a menüt.
Azt hiszem, Pann mondta az aranyszabályt, hogy nincs olyan etetőszék, amivel fel ne borult volna valakinek az ismerőse. Szabi fel tud az Ikeásban állni, talán az asztalos jobb borulás szempontjából. Ha van lábtámasz, akkor könnyebb felállniuk és egy fifikás egyéves már ki tud bújni az öt pontosból is, ha akar. Én a helyedben nem vennék újat, ami van nektek, szerintem jó.
Ha feláll, feltérdel, az az etetés vége, vedd ki. Rá fog jönni, hogy nem éri meg. Egyedül hagyni vagy méterekre eltávolodni etetőszéktől amúgy sem szabad.
Nekünk is Römer van, nagyon meg vagyunk vele elégedve és Szabi sem tiltakozik. Használt gyerekülére szokták mondani, hogy használtan csak akkor, ha jól ismered a tulajt és biztos nem volt balesete. 10 km/h-nál nagyobb ütközéskor már sérülhet egy ülés láthatatlanul. Ahhoz meg még használtan is sokba kerülhet, hogy sérülten vedd meg.
Most jött be Robi, Nati kétségbe volt esve. Nem találta a Fordot! Még szerencse, hogy 15 pici autónk van, így jó eséllyel eltűnik valamelyik.
Még szerencse, hogy emlékeztem, mere láttam, különben nyomozhattuk volna.
Gyümölcslé:
Egyszer fogorvosunk mondta, hogy a romló metszőfogak tipikusan gyümölcslevektől mennek tönkre.
Lora,
Szabi is a szájrapuszit szereti. Én angolos melóban, ő angolos pusziban.
Natinak is sok idő kellett, hogy leszokjon róla.
Nem menne ki hozzátok a doki, ha hívod? Otthon láthatná járni is. Nekünk csak akkor figyelt fel Nati pici csámpásságára, amikor itt volt, pedig előtte még mondtam is neki a rendelőben, de meg sem hallotta.
Kditke,
Nálunk sincsenek kakis bodyk. Öblítő helyett ecet megy, nincs utószaga.
6 után:
Barátosnémmal hosszú tanakodás után alkottuk meg az elvünket. Jobb 10-kor enni, mint éjfélkor!
Én nem hagynám ki a vacsit, már csak azért sem, mert ha mondjuk 6 után nem ennék, akkor mindössze 6 órám lenne, hogy betermeljem a napi adagom, ráadásul vagy 6 órát kéne éhesen vegetálnom. Nem nekem valók a megszorítások.
Influenza:
A salamon szigeteki a H1N1, de még csak influenzából sem csak ez az egy terjed most. Ahogy Pann írta, van még egy csomó másik vírus is, szerintem ezeket mi egyenkét gyűjtjük be, és mindig van egy új.
Pann,
A túrótorta a crumbles töltelékeként is tökéletes.
Nem csöpögős csőrös? Anyway up cup
Még mindig.
DM-nek van saját márkás szilikonos csőröse.
Az oltás előtt ezeknek a betegségeknek is voltak halálos áldozatai, többen, mint az oltásnak, szövődményei szintén. Pl a mumpszról, ami nem egy vészes betegség kevesen tudják, hogy nem csak a férfiakat teheti meddővé, hanem a nőket is. Az oltásnál ilyen veszél legalább nincs.
Minek nincs káros mellékhatása?!
Én próbáltam a hermetikusan elzárom a gyereket és az orromat sem dugom ki amíg meg nem gyógyul. Nem jött be.
Szerintem rosszabb lett.